Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán clio majd idõvel megtanulsz <értõ>értõ> olvasni és akkor rá fogsz jönni, hogy senki sem tapasztalatszerzés helyett olvas könyveket, és senki sem buzdít erre senkit.
Én régebben eléggé pesszimizmusra hajlamos ember voltam.Mindhez úgy álltam hozzá hogy úgy sem fog sikerülni stb.....Dagadt voltam meg ilyesmi.Meg nemnagyon jöttek össze a dolgok sosem.És elkezdtem fogyózni.Aztán egy napon egy oszt társammal összejöttem.Nem nagyon voltunk egy szintetn külsõségekben.Mondom basszus,és már régóta terveztem h lefoggyak de nem volt erõm,most viszont lett.107kilóról lementem 66kulóig.Teljesen lefogytam.És ezáltal olyan önbizalmat kaptam hogy csak na...Mindenben.Imádtam a binyós filmeket,tony jaa,Jackie Chan,Scott adkins.És elkezdtem Xtreme Martial Arrts-ot tanulni.A semmibõl,spárga majd az ugrások.Elég erõt kaptam mindenhez.Sajnos a lány elhagyott nyáron mert meló volt mindekttõnknek.És nem bírta ....nélkül.Bántott a dolog nem is kicsit.Szóval megvolt az elsõ csalódásom.Ennyi csak bevezetésnek rólam.
És én nem egy olyan fiatal(20éves) vagyok akinek nem tetszenek a magamutogató kispicsák,rájuk sem hederítek.Szörnyû a világ h 14évesen vki elveszíti a szüzességét.MAnapság a fiúkat kell félteni a lányoktól.Egyszerûen úgy voltam h rengeteg lányt megkaphattam volna de senki sem jött be.Egyszerûen senki sem.Aki meg olyan lett volna annak meg volt faszija aki nekem jó haverom.
Lehet én vagyok túl maradi,mert elkap az ideg mikor meglátok egy kiscsajt pózolni myvipen stb......Nem tudják mi az a szexualitás,ésnem csak mehanikai dolga van neki.Hanem érzelmi is.És miután szakított velem a lány,kb rá 2 évig nem is volt senkim sem.És imádkoztam azért(mert hiszek istenbe),hogy milyen jó lenne egy olyan lányt találni aki kedves,aranyos,és csak én létezek neki a földön.És egyik nap kaptam iwiw-en levelet egy lánytól h megismerkedne velem.És az elsõ randi nagyon jó volt.Kedves,félénk,szûz csajszi.Nagyon bejött a szûz téma.És rá 1 héttel elkezdtünk járni.És most már fél éve vagyunk együtt.Úgyhogy ne csüggedjetek mert vannak még rendes lányok.Nem sok,de vannak.És ugyebár a vonzás törvénye,amit akarsz azt eléred.
Csak pozitívan áljatok neki a dolognak.
Bementek egy buliba,ezt képzeljétek ha nem is igaz(Jóképû vagyok,imádnak a csajok,haláli a dumám).Imádni fognak titeket.Fõ a magabiztosság.
Csak pozitivan mindenhez és meg lesz az eredménye.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nos úgy vagyok vele, hogy ki amilyen, olyan barátnõt fog ki, elõször mindenki magából induljon ki. Nekem is van pár haverom aki rimánkodik hogy így nincs csaja meg úgy, nos ha csaj lennék eszem ágában sem lenne velük gyorsulni, hacsak nem lennék, elmebeteg/füves/skizofrén állat.
Ez így mûködik. Milliónyi normális lány van körülöttünk, nem mindig a vágyaknak kell hódolni, én is farbaszúrnám a legelsõ bögyösvöröst az utcán,de nem mert tudom ami kívül plusz az belül minusz-tisztelet a kivételnek.
Utcán a legnehezebb beletrafálni a fõnyereménybe hiszen összemosódnak a jellemek ideologiai,kultúrális szempontból. erre jók a klubok, szórakozóhelyek, fesztiválok, koncertek, ahol szûkítve vannak a körök, ha TE jól érzed magad ott akkor valószínû hasonló érdeklõdésû lányt fogsz találni.
Fiuknak pedig azt ajánlom, hogy nem árt néha felvenni néhány szociopata jellemvonást ideiglenesen, és úgy fel lehet ruházni olyan tulajdonságokkal a lányokat amilyenre szeretnétek.
Gyerekjáték az egész.
Ja és ha valaki pesszimista, és reménytelen, az sugárzik belõle.
Hidd hogy menõ vagy, hogy magabiztos, és azt mások is látják majd, és vonzzátok majd a lányokat mint a mágnes.
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Kiveszi a hogyan találjuk meg legkönnyebben a párunkat címû ismeretterjesztõ könyvet...
hátha arra jár egy nagymellû szõke aki ahhoz nem elég hülye hogy megpillantva a könyvet a kezünkbe nekiálljon ismerkedést kezdeményezni tartós párkapcsolat reményében...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
elkezdtem beírni egy részét, de inkább nem teszem, mert az egészet beírhatnám akkor, úgy lenne értelme (vagyis nem, mert ezt mindenkinek akkor kell olvasni amikor kész rá, azt meg kézbe fogva tudod meg, van, hogy nekem sem megy, akkor leteszem, ma meg elolvastam vagy 50 oldalt belõle)
Azt hiszem, Neked pont idõszerû lenne ez, nagyon sok olyan van amiben Rád ismerek úgymond.
The Matrix has you...
"az idõ pontosan a változások mérõszáma, minnél több dolog változik, annál több idõ telik el" - erre pedig az õsrobbanást tudnám felhozni ellenpéldának, ami ugye a másodperc tört része alatt ment végbe, és hihetetlen mértékû és mennyiségû változást hozott magával ez idõ alatt.
csak nyugodtan kötözködj és értetlenkedj
ez van, ha valaki vak a lényeg látására
biztos megfigyeltétek már, hogy amikor több minden változik körülöttetek és ezekre a változásokra muszáj vagytok figyelmi, mert hat rátok a változás olyankor hirtelen eltelik az idõ
amikor viszont nincsen a környezetben ránk ható változás olyankor, amikor várunk egy változásra nagyon lassan telik el az idõ is
jobb ha tõlem tudod
semmi sem változik, ha semmi sem változik
akár mennyi idõ teljék is el
az embert az idõben folyamatosan érik erõk és mezõk és ezek valamerre elbillenthetik, de sokkal jobban jár, ha nem kötözködik és tudatosan a kezébe veszi az irányítást és maga változtat fókuszáltan
segíts magadon s minden megsegít
az egész világ mathesis-i rend szerint mûködik
és ezt a rendet érdemes meglovagolni 😉
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
tehát amikor egy ember sétál a járdán, akkor tulajdonképpen a járda is ugyanazt csinálja mint az ember, semmivel sem különb
ha úgy vesszük, akkor a járda dönti el, hogy az ember az mozogjon-e vagy sem, az embernek nincsen beleszólása és arra maximum várhat, hogy a járda egyetértsen vele, abban a döntésében, hogy menni akar ezért idõ kell magához a menéshez
egyik sem létezne a másik nélkül.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az idõ az nem más mint egy jövõbeni esemény bekövetkezésére való várakozás
Newton elsõ törvénye – a tehetetlenség törvénye:
Minden test nyugalomban marad vagy egyenes vonalú egyenletes mozgást végez mindaddig, míg ezt az állapotot egy másik test vagy mezõ meg nem változtatja.
Ugye, másik test, vagy mezõ és NEM az idõ.
Ez a tétel egyébként maximálisan igaz az emberi dolgokra is.
ha nincs idõd, figyelmed, energiád problémádra megoldást keresni akkor az szívás
Viszont ma éjjel vagy négyszer is hozzámszólt a lány, és mégsem öltem meg! <#buck>#buck>
Úgyhogy néhány óra leforgása alatt elég nagyot léptem elõre az anger managementben. 😄
The Matrix has you...
a lényeg, hogy jó legyen kellemes, legyen az érzés amit kivált és õ is ugyanezt érezze velem kapcsolatban
The Matrix has you...
The Matrix has you...
elismerem, hogy olyan pohárba nehéz tölteni ami tele van...
The Matrix has you...
Ha valaki hibázik, valamilyen formában kárpótolja azt, õ magának is jobb lesz utána és a másik félnek is.
A büszkeség viszont nekem sem feltétlenül fontos, de adott esetekben jól esik.