Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
eltémázgattak róla - írta
salsoul
A múltkor egy könyvesboltban jártam és egy nõcske egy könyvet keresett egy bizonyos részlegen, aztán egy fiúcska odament hozzá, mintha bolti eladó lenne és megkérdezte, hogy miben segíthetne. A nõcske elmondta, hogy mit keres, s a fiúcskának szerencséje volt mert õ is ugyan abban a témában volt járatos, így pillanatok alatt megtalálta neki a keresett könyvet, majd eltémázgattak róla, telefonszámot cseréltek, majd a kis kávézóba be is ültek megbeszélni a témát.

Talán clio majd idõvel megtanulsz <értõ> olvasni és akkor rá fogsz jönni, hogy senki sem tapasztalatszerzés helyett olvas könyveket, és senki sem buzdít erre senkit.
justin
Elsõ randi után már tudtad, hogy szûz? Ejha.

The Protector
Hy.gondoltam írok ebbe a topikba a címmel kapcsolatban.
Én régebben eléggé pesszimizmusra hajlamos ember voltam.Mindhez úgy álltam hozzá hogy úgy sem fog sikerülni stb.....Dagadt voltam meg ilyesmi.Meg nemnagyon jöttek össze a dolgok sosem.És elkezdtem fogyózni.Aztán egy napon egy oszt társammal összejöttem.Nem nagyon voltunk egy szintetn külsõségekben.Mondom basszus,és már régóta terveztem h lefoggyak de nem volt erõm,most viszont lett.107kilóról lementem 66kulóig.Teljesen lefogytam.És ezáltal olyan önbizalmat kaptam hogy csak na...Mindenben.Imádtam a binyós filmeket,tony jaa,Jackie Chan,Scott adkins.És elkezdtem Xtreme Martial Arrts-ot tanulni.A semmibõl,spárga majd az ugrások.Elég erõt kaptam mindenhez.Sajnos a lány elhagyott nyáron mert meló volt mindekttõnknek.És nem bírta ....nélkül.Bántott a dolog nem is kicsit.Szóval megvolt az elsõ csalódásom.Ennyi csak bevezetésnek rólam.
És én nem egy olyan fiatal(20éves) vagyok akinek nem tetszenek a magamutogató kispicsák,rájuk sem hederítek.Szörnyû a világ h 14évesen vki elveszíti a szüzességét.MAnapság a fiúkat kell félteni a lányoktól.Egyszerûen úgy voltam h rengeteg lányt megkaphattam volna de senki sem jött be.Egyszerûen senki sem.Aki meg olyan lett volna annak meg volt faszija aki nekem jó haverom.
Lehet én vagyok túl maradi,mert elkap az ideg mikor meglátok egy kiscsajt pózolni myvipen stb......Nem tudják mi az a szexualitás,ésnem csak mehanikai dolga van neki.Hanem érzelmi is.És miután szakított velem a lány,kb rá 2 évig nem is volt senkim sem.És imádkoztam azért(mert hiszek istenbe),hogy milyen jó lenne egy olyan lányt találni aki kedves,aranyos,és csak én létezek neki a földön.És egyik nap kaptam iwiw-en levelet egy lánytól h megismerkedne velem.És az elsõ randi nagyon jó volt.Kedves,félénk,szûz csajszi.Nagyon bejött a szûz téma.És rá 1 héttel elkezdtünk járni.És most már fél éve vagyunk együtt.Úgyhogy ne csüggedjetek mert vannak még rendes lányok.Nem sok,de vannak.És ugyebár a vonzás törvénye,amit akarsz azt eléred.
Csak pozitívan áljatok neki a dolognak.
Bementek egy buliba,ezt képzeljétek ha nem is igaz(Jóképû vagyok,imádnak a csajok,haláli a dumám).Imádni fognak titeket.Fõ a magabiztosság.
Csak pozitivan mindenhez és meg lesz az eredménye.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

<#eljen> végre a topikkal megegyezõ HSZ😊 egyetértek amúgy

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Laney 3000
Nem olvasom végig mi volt eddig, csak így megakadt a szemem a topikcímen.
Nos úgy vagyok vele, hogy ki amilyen, olyan barátnõt fog ki, elõször mindenki magából induljon ki. Nekem is van pár haverom aki rimánkodik hogy így nincs csaja meg úgy, nos ha csaj lennék eszem ágában sem lenne velük gyorsulni, hacsak nem lennék, elmebeteg/füves/skizofrén állat.

Ez így mûködik. Milliónyi normális lány van körülöttünk, nem mindig a vágyaknak kell hódolni, én is farbaszúrnám a legelsõ bögyösvöröst az utcán,de nem mert tudom ami kívül plusz az belül minusz-tisztelet a kivételnek.
Utcán a legnehezebb beletrafálni a fõnyereménybe hiszen összemosódnak a jellemek ideologiai,kultúrális szempontból. erre jók a klubok, szórakozóhelyek, fesztiválok, koncertek, ahol szûkítve vannak a körök, ha TE jól érzed magad ott akkor valószínû hasonló érdeklõdésû lányt fogsz találni.
Fiuknak pedig azt ajánlom, hogy nem árt néha felvenni néhány szociopata jellemvonást ideiglenesen, és úgy fel lehet ruházni olyan tulajdonságokkal a lányokat amilyenre szeretnétek.
Gyerekjáték az egész.
Ja és ha valaki pesszimista, és reménytelen, az sugárzik belõle.
Hidd hogy menõ vagy, hogy magabiztos, és azt mások is látják majd, és vonzzátok majd a lányokat mint a mágnes.

SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

bigapó
mindenkinek megvan a maga hibája 😉

The Matrix has you...

Pretorian
Jah, sejtettem. Én is ott vagyok, csak a büfében.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

chhaya
Nem rendeltetésszerû használat, nem javasolt

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
ha arról van szó hasznát is lehet venni, egy hideg téli éjszakán... egy kandalló mellett relaxálva és nézve, ahogy a lapok hamuvá válnak a nemcsak testet de lelket is melengetõ hõt ontva magukból

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
Látom mélyen érintett ez a könyv-dolog.

clio1616v
Mindenki a könyvtárban van ahelyett, hogy ideírna, elmentek tapasztalatokat szerezni.

Kiveszi a hogyan találjuk meg legkönnyebben a párunkat címû ismeretterjesztõ könyvet...

hátha arra jár egy nagymellû szõke aki ahhoz nem elég hülye hogy megpillantva a könyvet a kezünkbe nekiálljon ismerkedést kezdeményezni tartós párkapcsolat reményében...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Pretorian
Na mi ez a hullaszag, elfogytak a rendes lányok? Már ha léteztek egyáltalán valaha...

Pretorian
Köszi szépen. Osho-ról hallottam már, egy barátom is ajánlotta néhány évvel ezelõtt. Utánanézek.

bigapó
ajánlanék Neked egy magyar nyelvû könyvet is, most olvasom és pont arról szól amirõl itt beszélgetünk (többek között). Osho - Az Én utam a bárányfelhõk útja.
elkezdtem beírni egy részét, de inkább nem teszem, mert az egészet beírhatnám akkor, úgy lenne értelme (vagyis nem, mert ezt mindenkinek akkor kell olvasni amikor kész rá, azt meg kézbe fogva tudod meg, van, hogy nekem sem megy, akkor leteszem, ma meg elolvastam vagy 50 oldalt belõle)
Azt hiszem, Neked pont idõszerû lenne ez, nagyon sok olyan van amiben Rád ismerek úgymond.

The Matrix has you...

Pretorian
Ez csak részben igaz. Az idõ nem telik gyorsabban, csak a te figyelmedet elvonja róla valamilyen cselekvés, tevékenység, ezért nem foglalkozol vele. Ha végig azt figyelnéd, hogyan telik az idõ, akkor nagyon lassan, illetve úgy éreznéd, hogy nagyon lassan telik.

"az idõ pontosan a változások mérõszáma, minnél több dolog változik, annál több idõ telik el" - erre pedig az õsrobbanást tudnám felhozni ellenpéldának, ami ugye a másodperc tört része alatt ment végbe, és hihetetlen mértékû és mennyiségû változást hozott magával ez idõ alatt.

Pretorian
Az idõ telik, de a változást a cselekvés, a történés, a dolgok ki/átértékelése, a kommunikáció és a gondolkodás hozza magával.

salsoul
de okos vagy okoska, gratulálok
csak nyugodtan kötözködj és értetlenkedj
ez van, ha valaki vak a lényeg látására
clio1616v
az idõ pontosan a változások mérõszáma, minnél több dolog változik, annál több idõ telik el

biztos megfigyeltétek már, hogy amikor több minden változik körülöttetek és ezekre a változásokra muszáj vagytok figyelmi, mert hat rátok a változás olyankor hirtelen eltelik az idõ

amikor viszont nincsen a környezetben ránk ható változás olyankor, amikor várunk egy változásra nagyon lassan telik el az idõ is

clio1616v
ha nincs változás nem telik az idõ 😉

jobb ha tõlem tudod

salsoul
felesleges ezt tovább rágni, csak a direkt értetlen agy nem értette még meg mirõl van szó

semmi sem változik, ha semmi sem változik
akár mennyi idõ teljék is el

az embert az idõben folyamatosan érik erõk és mezõk és ezek valamerre elbillenthetik, de sokkal jobban jár, ha nem kötözködik és tudatosan a kezébe veszi az irányítást és maga változtat fókuszáltan

segíts magadon s minden megsegít
salsoul
a fizika matematika kémia stb azért jó mert objektív, külsõleg szemlélhetõ dolgok, és belõlük analógiás módon következtethetni lehet az élet egyéb dolgaira, akár emberi dolgokra is

az egész világ mathesis-i rend szerint mûködik
és ezt a rendet érdemes meglovagolni 😉
chhaya
Neked a fejedben is van egy járda, amin a hangyák másznak. 😊))

Pretorian
Engem meg. Ahogy írtam korábban: én valamiért vonzom az ilyeneket. A Határ út-Nagykõrösi sarkán én is láttam tegnapelõtt éjjel jópárat.

Pretorian
Idõm van, energiám is lenne. De nem tudok koncentrálni, semmire sem.

clio1616v
igazából amikor valami mozog, ahhoz egy másik független tárgy kell és az a másik tárgy pontosan ugyanakkora erõvel hat...

tehát amikor egy ember sétál a járdán, akkor tulajdonképpen a járda is ugyanazt csinálja mint az ember, semmivel sem különb

ha úgy vesszük, akkor a járda dönti el, hogy az ember az mozogjon-e vagy sem, az embernek nincsen beleszólása és arra maximum várhat, hogy a járda egyetértsen vele, abban a döntésében, hogy menni akar ezért idõ kell magához a menéshez

HTS s3rg1nh00
viszont a más testekkel vagy mezõvel való találkozáshoz idõ kell.
egyik sem létezne a másik nélkül.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

😄😄😄, téged leszólítottak a prostik, meg Japánok?? téged is megtalál minden hülye😄. ne félj vannak itt a határ úton is, mikor mentem éjjel bringázni ne félj ott stoppoltak sorban az úton😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

valószínûleg Nobel-díjat kapott volna ha a 20. században születik...fizikát sokan nem szeretik,mert nem értik, de az az a dolog amiben lehet bízni, mert az úgy is van...a fizika egy biztos pont, csak érteni kell hozzá😄 én számolni nem tudok, de az effajta definíciókat fel tudom fogni és el is tudom képzelni...

salsoul
ezek töppedt agyad töppedt következtetései - szerintem
clio1616v
sokat gondolkoztam az idõn és a legjobban megfogalmazható úgy, hogy

az idõ az nem más mint egy jövõbeni esemény bekövetkezésére való várakozás

clio1616v
ez az idõ oldja meg ez azt jelenti, hogy elég csak várni és "magától" megoldódik, mert közben más "testek" megváltoztatnak

salsoul
akkor sem az idõ oldja meg, hanem én az idõben

Newton elsõ törvénye – a tehetetlenség törvénye:
Minden test nyugalomban marad vagy egyenes vonalú egyenletes mozgást végez mindaddig, míg ezt az állapotot egy másik test vagy mezõ meg nem változtatja.

Ugye, másik test, vagy mezõ és NEM az idõ.
Ez a tétel egyébként maximálisan igaz az emberi dolgokra is.
clio1616v
ha úgyvesszük ahhoz idõ kell hogy helyrerakd a dolgokat.. tehát ha nem is közvetlenül az idõ oldja meg de az idõ mint olyan el fog telni amíg megoldod, tehát így kell érteni ezt a közhelyet...

salsoul
az a könyv a problémád megoldásában segíthet

ha nincs idõd, figyelmed, energiád problémádra megoldást keresni akkor az szívás
salsoul
az idõ nem old meg semmit
Pretorian
Csáo. Én bõrig nem áztam, viszont a belvárosban sétálgatva éjfél körül kb. minden kurva leszólított, meg lefényképeztem két öltönyös japán palit kérésre a Lánchídnál. Szóval újfent igazán tartalmasan telt az estém/éjszakám 😊
Viszont ma éjjel vagy négyszer is hozzámszólt a lány, és mégsem öltem meg! <#buck>
Úgyhogy néhány óra leforgása alatt elég nagyot léptem elõre az anger managementben. 😄

üdv, de jót bowlingoztam ma az felüdítõ érzés ám, még ilyen nagy esõs napon is, szinte bõrig áztam, itt mi újság? mennek itt az élet nagy kérdéseirõl szóló témák? az olvasás, az ismerkedés minden?😊

bigapó
ja, nekem is hasonló. legutóbb ez az "érzés amit kivált" dolog hiányzott, elég szar is volt, nem húztam vele sokáig.

The Matrix has you...

Pretorian
Remélem, így lesz.

clio1616v
nincs nõideálom
a lényeg, hogy jó legyen kellemes, legyen az érzés amit kivált és õ is ugyanezt érezze velem kapcsolatban

bigapó
Biztos van vagy legalábbis volt nõideálod. a mostani barátnõd belelillik ebbe a képbe?

The Matrix has you...

clio1616v
inkább azt mondanám, hogy még épphogy elkezdtem beleszûrni a poharamba, és nem más poharából töltögetek, hanem olyan forrásokból amit érdemesnek tartok és nem szennyezettek túlaságosan

bigapó
Idõ..sajnos a mély nyomot hagyó dolgok az idõ múlásával fognak csak kevésbé érdekelni, zavarni, fájó emlékként felbukkani. Az elterelõ hadmûveletek mindenképpen jók, de inkább társas dolgokra szavaznék, barátok, rokonok látogatása, velük közös programok eltöltése mindenképpen "regeneráló" hatású és akkor nem saját magaddal vagy elfoglalva, hanem velük.

The Matrix has you...

Pretorian
Köszi. Szeretnék olvasni, de az elmúlt 1 hónapban nem találtam semmi olyan elfoglaltságot, ami lekötött volna, és képes lett volna elvonni a figyelmemet az érzelmeimrõl. Pontosan ugyanúgy érzem magam, mint 1 hónapja ilyenkor. Belekezdek valamibe kikapcsolódás gyanánt, de hirtelen bevillan egy fájó emlék, egy gondolat, és vége mindennek. Egy filmet nem tudok végignézni, egy cikket nem tudok végigolvasni. Jelenleg erre a problémára keresek megoldát, de csak zsákutcákat találok.

bigapó
ismételgetheted még párszor, de némely dolgokban nem látsz tovább az orrodnál.
elismerem, hogy olyan pohárba nehéz tölteni ami tele van...

The Matrix has you...

Azt hiszem sok a hasonlóság bennünk 😊
Ha valaki hibázik, valamilyen formában kárpótolja azt, õ magának is jobb lesz utána és a másik félnek is.
A büszkeség viszont nekem sem feltétlenül fontos, de adott esetekben jól esik.
clio1616v
soha többet nem fog ide visszanézni, csak be Ctrl+C és Ctrl+V-zte.

masika
Timi inkább jelentkezz a Nánási Pál által indított versenyen. Ott szerintem nagyobb esélyed lenne. 😉

clio1616v
Az utolsó rész ismerõs, nekem is visszaéltek már a feltétlen bizalmammal. De van egy olyan oldala, hogy nem muszáj kell nekem olyan embert szeretni, aki nem méltó rá.