Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
The Matrix has you...
Azt is elhiszem, hogy vannak akik jól karban tudják tartani magukat és jó sok évet le tudnak tagadni (mondjuk valószínûbbnek tartom hogy 30-40 évesek inkább 25 körülinek látszanak mintsem 20 körülinek) Bár mondjuk ezek is nem a tipikus cicababák lesznek vagy épp a modell alkotok, azokon mindig sokkal jobban meglátszik szerintem az öregedés
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Bár mondjuk ha tökéletes harmóniába tudok élni vele akkor biológiailag is passzolni kell...
Mondjuk azért feltételezem õk nem azokba a bulikba járnak amikbe a fiatalok, fõleg nem akkor ha 30-35-40 évesek. Nem kicsit tûnnének ki a tömegbõl azt hiszem 😊
Megemlítek Neked egy ellenpéldát a buliról. Ismerek olyan embereket akik eljárnak ugyan szórakozni, de annyira lekorlátozták elméjüket, hogy 30-35-40 évesen is szûzként élnek és nem apácák...tanárok, egyébb értelmiségi területen dolgozó emberek, elsõsorban Nõk.
Kérdem Én, ha ilyen hölgyel találkoznál, aki azt mondja, hogy amíg nincs házasság, nincs szex sem, akkor hogy döntenél?
hozzáteszem, hogy olyan emberrõl beszélünk akivel tökéletes harmóniában tudsz élni, minden gondod bajod megoszthatod Vele, õ a másik Éned, hívjuk bárhogy, le tudnád élni vele az Életed...de eljön a nagy nap, a nászéjszaka és ott kiderül, hogy nem illetek egyszerûen össze, biológialag nem passzoltok (van ilyen, ha nevetsz rajta ha nem).
Nos, mit tennél ilyen helyzetben? de õszintén...
The Matrix has you...
Azt hiszem ezzel a biblia témát le is zárhatjuk, meg amúgy is jobb lenne visszatérni a topic eredeti témájához 😊
és hogy ON is legyek:
A "lemegyek egy buliba hátha felszedek valakit" nem mindig a legjobb ismerkedési forma, fõleg nem akkor ha kapcsolatot akarsz. Mondjuk pár éjszakás kapcsolatra remek, de itt ugye most nem errõl van szó 😊
Szóval oda már nagyon gyakran csak ezért járnak, hogy felszedjenek valakit, szerintem ez a szomorú valóság. (tudom kivételek mindig akadnak de nem túl sok)
az amit te írsz az bizonyára igaz, ha máshol nem, hát a te életedben
az én éltemben azonban nem igaz, én másképp élem az életet, és másképp viszonyulok az élet dolgaihoz mint te
mást tudunk, mást tapasztalunk, máshogy viszonyulunk
én nem tudom mi az a kompromisszum, nem élek kompromisszummal, nem ismeri agyam a kompromisszum mûveletét mégis köszönöm jól megvagyok az emberekkel, igénybe veszek szolgáltatásokat stb...
és valóban, szerencsés vagyok
annak tartom magam, a legszerencsésebbeknek
The Matrix has you...
The Matrix has you...
muszáj vagyok tenni érte, ha mások szolgáltatását igénybe akarom venni... élelmiszerek, mûszaki termékek... ezeket nem tudom és nem is akarom elõállítani, de igényelem õket... nem tudok inzulint gyártani a vércukorszintem egyensúlyban tartásához.. stb...
szerencsés vagy sal, ha te nem függsz senkitõl
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
viszont ha te egy önellátó ember vagy, távol a többi embertõl, akkor nem fogsz konfrontálódni senkivel... kevesen élnek remete életet, de megfelelõen IGÉNYtelennek kell lenni ahhoz, hogy ne keress kihívásokat, célokat az életben
mindegy mekkora és milyen szarban van
"Miért élsz ha nem törõdsz azzal, hogy az életedet helyesen formáld meg."
illetve olvastak fel belõle templomokban amikor voltam, azon szoktam nevetni
szórakoztató tud lenni, úgy kell hozzáállni... semmiképpen nem komolyanvenni
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
kompromisszumot kell kötnöd...
The Matrix has you...
mert egyszerûen nem teheti azt egy tömegben amit szeretne... alkalmaszkodni kell kompromisszumot kötnie a tömeg többi résztvevõjével
ha az egyének tanulnak, akkor a tömeg is
ha az egyének egyénileg rendbe rakják az életüket
rendben lesz az egész föld népessége
The Matrix has you...
És nem valami helyett olvassák az emberek, hanem valami mellé. Clio meg meghazudtolja önmagát. Állandóan hagoztatja, ohgy majd õ csak a mások véleményére ad, meg majd õ meglesi másoktól az életben. Az egész gyerek egy racionalitás, semmi fantázia, semmi szenvedély, semmi humor. Azt hiszi, hogy csak úgy lehet párkapcsoalti témában könyvet írni, mint ahogy a haverjaival is beszélgetni: lett csaj, ez meg az történt és nincs csaj/továbbra is van csaj.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
a hibákból pedig bármikor tanulhatunk
rajtunk áll a dolod
egyébként megfordítva a dolgot, hiába olvassuk és/vagy éljük át nap mint nap a különbözõ élményeket, eseményeket, mi is és a következõ generációk is újra és újra elkövetik ugyanazokat a hibákat 😊
The Matrix has you...
éppen ezért például nem biztos az, hogy akit látsz a koncerten az jólérzi magát ott... lehet muszájból vesz részt a koncerten
kevesen engedhetik meg maguknak, hogy azt csináljanak, amit akarnak
vannak akik gátlásosak és vannak akik nem, elõbbiek olyankor sem teszik azt amit szeretnének, ha a körülmények adottak hozzá, az utóbbiak pedig akkor is megteszik felelõtlenül, ha nem adottak a feltételek...