Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
remek barátok leszünk
bigapó
ejj, de szélsõségesek vagyunk így kora délben 😄

The Matrix has you...

Sir Quno Jedi
Itt nem. Ez a tápig egyikrõl kell szóljon... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bigapó
mindkettõ? szerintem megoldható, szerinted nem?

The Matrix has you...

bigapó
akkor tárgyilagos leszek: nincs megoldás, egyszerûen szar a szex vele, akárhányszor is próbáljátok, nem mûködik.

The Matrix has you...

salsoul
miután baromira egy húron pendülünk, és hatalmas a harmónia köztünk nem a váláson, hanem a megoldáson fogunk dolgozni, egymás megtanulásán
Nem mondtam, hogy lehetetlen, csupán kisebb a valószínûsége. Mindig vannak kivételek, de egyértelmûen a gyakoribb fog elõször szóba jönni 😊

Azt is elhiszem, hogy vannak akik jól karban tudják tartani magukat és jó sok évet le tudnak tagadni (mondjuk valószínûbbnek tartom hogy 30-40 évesek inkább 25 körülinek látszanak mintsem 20 körülinek) Bár mondjuk ezek is nem a tipikus cicababák lesznek vagy épp a modell alkotok, azokon mindig sokkal jobban meglátszik szerintem az öregedés
Sir Quno Jedi
Namost lányok VAGY biblia, döntsétek már el! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bigapó
ja és tudnék neked mutatni olyan 30 éves Nõt aki kinéz 20-22-õnek és már gyereke is van. egyszerûen genetika és törõdés a saját testeddel és lelkeddel.

The Matrix has you...

bigapó
nyugodtan gondolkozz rajta, akár éveket, egyszerûen azért írtam be, mert nem lehet semmire sem ráhúzni a sablont. lehet, hogy életed szerelmét pont ott fogod megtalálni ahol nem várnád, csak azért, mert éppen kipróbált egy addig számára ismeretlen dolgot...ennyi lenne a lényege, de persze lehet tovább is fûzni.

The Matrix has you...

bigapó
ne legyünk már ilyen szõrszálhasogatók légyszi, értelmezzétek is már néha ami le van írva. minden klappol, jó a szaga is, de a pöcsöd nem úgy izgatja ahogy másé tenné valamint az övé sem megfelelõ neked, nah így már stimm...úristen, ezen vacakolni....

The Matrix has you...

salsoul
Ha biológiailag nem passzolnak össze akkor már egymás szagát sem fogják elviselni. Szóval a biológiai összeillõség megvizsgáláshoz nem kell nászéjszaka.
Õszintén megvallom nem tudom 😊 Ezen többet kéne gondolkodni mint 5 perc.
Bár mondjuk ha tökéletes harmóniába tudok élni vele akkor biológiailag is passzolni kell...

Mondjuk azért feltételezem õk nem azokba a bulikba járnak amikbe a fiatalok, fõleg nem akkor ha 30-35-40 évesek. Nem kicsit tûnnének ki a tömegbõl azt hiszem 😊
bigapó
nem vallási vitaként lett megemlítve, nem kell aggódni, errõl is lehet normálisan pár szót ejteni, mint háttéranyag és tudat alatt mindenkiben élõ dologról beszéltem.

Megemlítek Neked egy ellenpéldát a buliról. Ismerek olyan embereket akik eljárnak ugyan szórakozni, de annyira lekorlátozták elméjüket, hogy 30-35-40 évesen is szûzként élnek és nem apácák...tanárok, egyébb értelmiségi területen dolgozó emberek, elsõsorban Nõk.
Kérdem Én, ha ilyen hölgyel találkoznál, aki azt mondja, hogy amíg nincs házasság, nincs szex sem, akkor hogy döntenél?
hozzáteszem, hogy olyan emberrõl beszélünk akivel tökéletes harmóniában tudsz élni, minden gondod bajod megoszthatod Vele, õ a másik Éned, hívjuk bárhogy, le tudnád élni vele az Életed...de eljön a nagy nap, a nászéjszaka és ott kiderül, hogy nem illetek egyszerûen össze, biológialag nem passzoltok (van ilyen, ha nevetsz rajta ha nem).
Nos, mit tennél ilyen helyzetben? de õszintén...

The Matrix has you...

encyclopediadramatica.com/Bible

Azt hiszem ezzel a biblia témát le is zárhatjuk, meg amúgy is jobb lenne visszatérni a topic eredeti témájához 😊

és hogy ON is legyek:

A "lemegyek egy buliba hátha felszedek valakit" nem mindig a legjobb ismerkedési forma, fõleg nem akkor ha kapcsolatot akarsz. Mondjuk pár éjszakás kapcsolatra remek, de itt ugye most nem errõl van szó 😊
Szóval oda már nagyon gyakran csak ezért járnak, hogy felszedjenek valakit, szerintem ez a szomorú valóság. (tudom kivételek mindig akadnak de nem túl sok)
salsoul
tudod clio az életben az a szép, hogy nem korlátolt elmék korlátolt elmélkedései, tapasztalásai szerint mûködik

az amit te írsz az bizonyára igaz, ha máshol nem, hát a te életedben

az én éltemben azonban nem igaz, én másképp élem az életet, és másképp viszonyulok az élet dolgaihoz mint te

mást tudunk, mást tapasztalunk, máshogy viszonyulunk

én nem tudom mi az a kompromisszum, nem élek kompromisszummal, nem ismeri agyam a kompromisszum mûveletét mégis köszönöm jól megvagyok az emberekkel, igénybe veszek szolgáltatásokat stb...

és valóban, szerencsés vagyok
annak tartom magam, a legszerencsésebbeknek
bigapó
ja az meg a másik fasza dolog, hogy mindig kell aki irányítson? igen, mert anélkül az ego-d elveszettnek érzi magát, nincs kontroll, hú mindjárt jön a káosz...pedig nem fog, csak közelebb kerülsz Önmagadhoz, a Tudatos Énedhez. Én errõl nem tudok megfelelõen beszélni neked, keveset tudok még hozzá.

The Matrix has you...

bigapó
pedig lehet, mert alapvetõen az igényeink nem változtak. lehet, hogy most boldognak érzed magad egy merdzsóban - nem Rólad beszélek, általánosan -, de a lelki békéd nem abban fogod megtalálni és még csak nem is a másik emberben, vele csak kiteljesedik, mint ahogy cél lehet a családalapítás is. azért van ez a sok frusztált ember, mert nem jó célokat hajkurásznak, túl késõn kapnak észbe.

The Matrix has you...

clio1616v
kompromisszum... csõcselék között élek, mert így tudom kielégíteni az igényeimet 😊

muszáj vagyok tenni érte, ha mások szolgáltatását igénybe akarom venni... élelmiszerek, mûszaki termékek... ezeket nem tudom és nem is akarom elõállítani, de igényelem õket... nem tudok inzulint gyártani a vércukorszintem egyensúlyban tartásához.. stb...

szerencsés vagy sal, ha te nem függsz senkitõl

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
vagy igénytelen az ki csõcselék közt él <#buck>
salsoul
látszik soha nem olvastál Bibliát
clio1616v
nem mondtam, hogy nincs célja, igénytelen élet... ennyi

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
de bigapó te sem gondolod, komolyan hogy egy ilyen régi könyvben leírt tapasztalatokat lehet használni a mai korban, akkor a nõnek annyi használati értéke volt, hogy egy ló többet ért a gazdája számára, nagyobb tisztelete volt a jószágoknak mint a nõnek... ma meg a férfiakat a nõk irányítják... nem értem miért kellene tanulságosnak lennie?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bigapó
a remete életnek is megvan a maga kihívása. olyan nincs, hogy értelmetlen, mindennek van értelme, oka.

The Matrix has you...

clio1616v
ha érdekük fûzõdik hozzá mindenképpen

bigapó
nem vettem komolyan, ha azalatt azt érted, hogy ami oda le van írva az úgyis történt. engem untatott, nem is olvastam végig, bár a próféciákat el kéne, abban sokkal több igazság van, mint gondoljuk és sok olyan amit érdemes lenne tényleg megfogadni és alkalmazni, de nem olyan kitekert módon, mint azt a kereszténység vagy más egyházak elõírják.

The Matrix has you...

salsoul
tudod, hozzám mások alkalmazkodnak
clio1616v
ha együtt akarsz mûködni másokkal, akkor alkalmazkodni kell

viszont ha te egy önellátó ember vagy, távol a többi embertõl, akkor nem fogsz konfrontálódni senkivel... kevesen élnek remete életet, de megfelelõen IGÉNYtelennek kell lenni ahhoz, hogy ne keress kihívásokat, célokat az életben

salsoul
hát te így viselkedsz... ez egy dolog...
salsoul
az egyén döntése, hogy elkezdi-e rendbe tenni magát
mindegy mekkora és milyen szarban van

"Miért élsz ha nem törõdsz azzal, hogy az életedet helyesen formáld meg."
clio1616v
folyamatosan tanulok a szórakozás alatt is

clio1616v
nem olvastam végig, de a képek tetszettek benne még 8-9 éves koromban lapozgathattam talán... gondolom akkor nem emlékeznék rá...

illetve olvastak fel belõle templomokban amikor voltam, azon szoktam nevetni

szórakoztató tud lenni, úgy kell hozzáállni... semmiképpen nem komolyanvenni

Ebben viszont igazad van. Csak miért nem akarsz szórakozva tanulni?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

bigapó
akkor biztos bennem van a hiba, mert nem találtam szórakoztatónak...

The Matrix has you...

clio1616v
mondok egy példát, mész az autópályán és ha elõtted megáll a forgalom, nem hajthatsz át a tömegen... egyszerûen nem teheted bármennyire is szeretnél haladni

kompromisszumot kell kötnöd...

bigapó
na ott a lényeg, mert egyénileg sosem lesz mindenki rendbe rakva, legalábbis nem ebben a stílusban, mint ami most folyik (értsd alatta a vadkapitalizmust).

The Matrix has you...

clio1616v
a tömegben az ember másképpen viselkedik, mint amikor egyedül van, mint amikor a párjával van...

mert egyszerûen nem teheti azt egy tömegben amit szeretne... alkalmaszkodni kell kompromisszumot kötnie a tömeg többi résztvevõjével

clio1616v
mint minden könyv, film, zene egyszóval mûvészet annak is szórakoztatás a célja

salsoul
a tömeg egyénekbõl áll
ha az egyének tanulnak, akkor a tömeg is

ha az egyének egyénileg rendbe rakják az életüket
rendben lesz az egész föld népessége
bigapó
úgy érted, hogy tömegben ökör marad az ember?

The Matrix has you...

salsoul
szimplán nem akarunk tanulni
bigapó
téged szórakoztat a Biblia?

The Matrix has you...

salsoul
ismét mindent látsz csak a lényeget nem
bigapó
nagyon úgy néz ki, hogy globálisan nem tanulunk sosem a hibákból...de ez nem itteni téma megint😊

The Matrix has you...

clio1616v
a biblia szórakozásnak jó, de inkább megnézem egy 1 órás film formájában

Jó is olvasni mások történeteit. És ebben a témakörben nagyon komoly hangvételû mûvek is megtalálhatóak ugyanúgy, mint a humorosan megírt, de a komolyságából cseppet sem vesztett könyv.

És nem valami helyett olvassák az emberek, hanem valami mellé. Clio meg meghazudtolja önmagát. Állandóan hagoztatja, ohgy majd õ csak a mások véleményére ad, meg majd õ meglesi másoktól az életben. Az egész gyerek egy racionalitás, semmi fantázia, semmi szenvedély, semmi humor. Azt hiszi, hogy csak úgy lehet párkapcsoalti témában könyvet írni, mint ahogy a haverjaival is beszélgetni: lett csaj, ez meg az történt és nincs csaj/továbbra is van csaj.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

salsoul
ööö dolog
salsoul
látod, valaki itt mégis azt hiszi, magyarázza bele mindenbe hogy errõl van szó...

a hibákból pedig bármikor tanulhatunk
rajtunk áll a dolod
bigapó
az vicces is volna, ha úgy gondolnák az emberek,hogy elolvastam a Bibliát és már át is éltem több ezer év tapasztalatát 😄
egyébként megfordítva a dolgot, hiába olvassuk és/vagy éljük át nap mint nap a különbözõ élményeket, eseményeket, mi is és a következõ generációk is újra és újra elkövetik ugyanazokat a hibákat 😊

The Matrix has you...

clio1616v
az emberek legtöbbször nem azt csinálják, nem úgy viselkednek, amit vagy ahogy szeretne

éppen ezért például nem biztos az, hogy akit látsz a koncerten az jólérzi magát ott... lehet muszájból vesz részt a koncerten

kevesen engedhetik meg maguknak, hogy azt csináljanak, amit akarnak

vannak akik gátlásosak és vannak akik nem, elõbbiek olyankor sem teszik azt amit szeretnének, ha a körülmények adottak hozzá, az utóbbiak pedig akkor is megteszik felelõtlenül, ha nem adottak a feltételek...