Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
lehet lehet lehet talán talán talán lehet lehet leht
ugye érted a mirõl van szó?
de nincs ezzel gond, viszont nem értheted meg az igazi élményt amit egy saját logikai inteligencia felépítésével nyersz...
azok akik a saját tapasztalataikat használják azok lehet más úton jutnak ugyanoda és lehet ezek a saját utak jobban használhatóak lesznek egy másik problémában
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Aztán szakácskönyv mellett is lehet újítani, kombinálni, továbbgondolni.
Biztos nagyon jó dolog lehet újra nulláról feltalálni a dobostortát, ám nekem az is sikerélmény, ha magam a szakácskönyvbõl el tudom készíteni a 12 lapot, és a tetejére a tükör sima pörkölt, olvasztott cukor bevonatot.
Mindegy. Aki szereti nulláról újra feltalálni a dobostortát az tegye. Én szeretem továbbgondolni, továbbvinni azt ami már van. Aztán szeretek kísérletezni abból ami már van, és/vagy abból ami éppen briliáns elmémbe villan.
A könyvek becsukásával én úgy érzem életem csak szegényebb lenne.
Persze ettõl másé még lehet gazdagabb tõle.
/ez a szakácskodás pedig most példázat volt mely az élet minden területére kiterjeszthetõ/
ui: próbáld meg magadtól nulláról újra feltalálni a dobostortát
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
elmondom mi a jelentõsége annak amit én csinálok...
nem könyvekbõl szerzek ötleteket mégpedig azért, mert magát a tapasztalás eredményét kapom... a levezetést nem és magát az eredményre való eljutásnak az útját nem tudja átadni...
viszont ha te magad jössz rá egy megoldásra, akkor azt egy hasonló helyzetben alkalmazni tudod, mégha nemis a megoldást, hanem az ahhoz vezetõ út egy kis szakaszát hasznosítva...
a könyve egy kész dolgot ad, lehet Sal most azt fogja mondani, hogy a könyv útkeresésben segít, de az útkeresésre is jobb ha te jössz rá mert legközelebb nem kell újra könyvhöz nyúlnod, hanem amit magad kitaláltál ahogy te eljutottál a megoldáshoz az a tapasztalati út újra felhasználható
nagyobb a sikerélmény ha magad jössz rá és nem egy könyv útján kapsz sültgalambot a szádba...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
...
A régieket nem szabad lebecsülni. Mérhetetlenül okos emberek voltak, sok tekintetben okosabbak, mint mi. Nagy elõnyük volt fölöttünk, hogy olyan alkalmakra is gondoltak, amikor az idõ nem kifogástalan. Számoltak a mutációkkal és a katasztrófákkal. Tudták, hogy az átlagos idõknek átlagos theoriák felelnek meg. Válságos idõkben azonban egészen más elméletekre van szükség.
Ilyenkor mélyebbre kell nyúlni és többet kell merni. A baj a nyakunkon van. Lesz, ami lesz.
Ha kozmikus helyzettel kapcsolatban mutációról, vagy katasztrófáról van szó, rendesen arra az Atlantiszra szoktak hivatkozni, amely állítólag tizenkétezer évvel ezelõtt az óceánban egyik napról a másikra elsüllyedt. Atlantisz azonban tegnap volt, a világ pedig nem tegnapelõtt keletkezett. Amiben a régiek ismét kimagaslottak, az a generozitás, ahogy történetüket mérték. Nem úgy, mint mi, nemzedékekben, legfeljebb századokban, vagyis idõmilliméterekben, hanem tágas és levegõs távlatokban. Amikor történetrõl volt szó, az egyiptomi és a hindu és a kínai papoknak volt szívük százezer évekrõl beszélni.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
a gond ott kezdõdik, hogy valaki megszédül s aztán már semmi sem szent és semmi sem elég, és onnan és annyit markol amennyit csak bír, s ha lehet még annál is többet
általában aki segít másokon az az önmegvalósítás folyamán is segít, és nem csak utána - magyarán már minimálbérbõl is segít
kíváncsi vagyok clio mit mondana az írásodra, ami pedig teljesen igaz, csak leírtam az én véleményem is😊
Ha lehetne választani inkább Thomas Morus Utópiája a menõ, unalmas, de eltudnék egy olyan világot képzelni, nekem tetszene😊
Ez az egész állatosdi nem más, mint a csirihau kitermelése, az embertelenné válás.
A csirihau józanságával igen meg van elégedve. Azt hiszi, hogy sikerült az életet tökéletesen leegyszerûsíteni a maga teljes realitására. Ez a valóság, a többi csak mellébeszélés. Ez a létezés kvintesszenciája, minden fölösleges szentimentalizmus nélkül. Ez az úgynevezett létért való küzdelem, mindenki csak magára gondol, magát biztosítja, önmagának szerez annyit, amennyit tud, mindegy, milyen áron és milyen úton. Ez az ésszerû, a józan, az okos, a praktikus. Aki mást mond, az csak saját érdekeit védi raffináltan és valami trükkel akarja ugyanazt. A csirihau az ilyesmin keresztüllát. Az élet alapvetõen önzõ. A rend és az uralom arra lenne való, hogy egyesek a többi rovására jól élnek. Ezt megszüntették. Náluk nem lehet hazudni. Mindegyik amúgy is tudja a másikról, hogy zabálni akar, zabálni és párzani és horkolni, a többi tökéletesen érdektelen.
Ez a csirihau. Ez a századokon át melengetett és némán táplált eszmény, a józan valóságérzék csodája, a fanatikus próféták monomániájában és az exakt tudósok kísérleti racionalizmusában közösen kiérlelt, most megszületésre váró új világtörténeti lény. Ez az emberben mint állatfajban való hitnek, a choc en retour-nak, az örvénybe való visszaszédülésnek édes diadala. Ez a puha bûvös álomnak és a kõkemény szükségszerûség realitásának tündöklõ egysége, a várva várt boldogság és az utópiák nagy nyilvános érdeme. Erre készült az emberiség oly titokban, célját még önmaga elõtt is letagadta, hogyha majd eléri, gyönyöre annál nagyobb legyen. Mialatt a szószékrõl morált és humanizmust, tökéletes embert és társadalmat, oly sok vallást és tudást hirdetett, legõszintébb szívbéli izgalmával erre gondolt és ez volt benne a valóság, amelytõl úgy rettegett és amelyet oly szomjasan várt, amelytõl irtózott és amelybe beleszédült. Ezzel fenyegette és ezzel kecsegtette magát, félelmetes duplán, sóvárogva, akarva és nem akarva, mert, amit az ember akar, azt eltaszítja, amit nem akar, azt magához vonzza. Most végre felszabadult. Ez a humánum már nagyon a terhére volt. Ostoba és korlátolt elõíté1et, régi idõk csökevénye, amely arra kötelezte, hogy legalább külsõségekben tisztességesen viselkedjék. Most már nem kell szégyenkeznie, ha dühében zabál és kéjesen marakodik, mindezt a létért való küzdelem jegyében, ha irigy és gonosz és pimasz és hazudik és vigyorog és vijjog és vérszomjas, ha lesbõl a másik torkát elharapja, ha a másik szemébe ganéjt ken és ha gennyes fekélyekben vájkál. Nincs többé gondja gátlásokra és az illemre, micsoda felszabadulás! Úgyis mindig ez volt a valóság. Hát nem voltunk mindig bestiák? Ember! – álnok hazugság, bigott képmutatás!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
az ember az ember, csak több az állatias tulajdonsága, mint a növényes 😊
The Matrix has you...
az ennivaló és a szex... minden más luxus és elõkövetelménye ezeknek, a valódi okok és a lényeg az elõbbi kettõ
"... a szex, a fájdalom és a szerelem az emberi lét korlátait feszegetõ tapasztalatok. Csak az ismeri az életet, aki ismeri ezeket a határokat. Minden más felesleges idõpocsékolás, unalmas ismételgetés, öregedés és halál, anélkül, hogy az ember megtudná, mit keres ezen a földön.""
The Matrix has you...
Azt hiszem erre jó kifejezés a disztingválás, azaz tudni kell különbséget tenni. Ezt csak többféle forrásból tudod helyesen megtenni, hiszen a média egy erõsen torzított képet tud csak adni egy emberi lényrõl. Akkor durvább a helyzet, ha nincs megérve érzelmileg egy ilyen esetre és õ maga is elhiszi, hogy Õ jó és szép és ügyes és mindenki szereti, aztán mikor kiköpi a gépezet, akkor döbben rá,hogy lehet ez nem is így van. találunk rá példát, de az ilyen van ritkábban szerencsére.
Nagy a felelõsségük az ilyen embereknek, amit lehet jóra és rosszra is használni.
korábban már beszéltünk errõl, hogy aki nem természetes azt észre fogod venni, hiszen olyan szerepben van ami nem illik hozzá, nem érzi jól magát benne - lehet, hogy azt hiszi, hogy ezzel menõ lesz, de nem lesz hiteles és ez látszik -, az Õ "tánca" nem lesz meggyõzõ számodra, nem is kell foglalkoznod vele többet, majd rájön idõvel, hogy mi a jobb neki.
The Matrix has you...
a lényeg az, hogy szex után is tudj mit kezdeni vele
Na most, ha ezt nézzük, akkor mindenki csak szeretné magát eladni és ezzel nincs is gond. Van akinek a könnyû eset tetszik hosszú combokkal és van akinek a nehezebb prédára fáj a foga..szintén hosszú combokkal 😄
megfelelõ védekezésnél nem számít, hogy hány partnere volt a hölgynek...jó, hát bárcás kurva ne legyen, de tapasztalat nem árt 😊
The Matrix has you...