22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
bcrics #16865 nekem a telefonszámom van meg .txtben,elkuldjem?:D -
clio1616v #16864 elhiszem... a magyar emberekre általában ez a mentalitás jellemző, sőt jobban értékelik amiért nem kell tenni semmit
nem tudom miért alakult ki bennem, de azt tudom értékelni amiért tennem kellett... esetleg több szerencsés körülmény együttállását kellett kialakítanom ahhoz hogy hozzájussak, így élmények is fűződnek hozzá
válogatós vagyok mondhatni.... -
#16863 Hidd el, hogy a könnyen jött ingyen dolgokat is nagyon tudom értékelni, ha értékesek nekem. -
clio1616v #16862 ha valaki nagyon adni akar valamit, akkor az értéktelen, mert nincs meg a küzdelem érte
legyen az egy pohár víz és zsemle vagy egy jogtiszta pdf -
#16861 jöhet, köszönöm. :) -
#16860 A derű az alapállás, mint ahogy az aranykor is ;)
Az érzelmek megmaradnak, csak pozitívak, derűsek lesznek.
Talán ez a Tao mely szóba nem fogható - nem tudom.
Nem tudom még ezt az egészet elmagyarázni.
Engem dologban Eckhart Tolle Új Föld című könyvében található "jelzőtáblák" segítettek igazán. Ezt tudom ajánlani.
Egyszerű és nagyszerű, mentes mindeféle mély és bonyolult misztikus dolgoktól.
Ha érdekel elküldöm, megvan pédéefben :)
-
clio1616v #16859 elégedett vagyok vele :) -
Jamaika king #16858 nekem te ne mongyad meg kit szeressek!!! aki egy szakatt kiijóval jár!.
n ekem egy rendes jány kell!! -
clio1616v #16857 azt nem, de lehet neked se lány kell hanem egy férfiban találod meg a számításodat mint a múltkori gyerek, akit sal helyretett -
Jamaika king #16856 sziasztok!
nekem most kén egy rendes jány, mert már 1 hte szakitot velem a régi jány.
tudtok rendes jáynt akivel összelehette ismerkeddi? -
clio1616v #16855 akkor még te sem vagy túl a jón és a rosszon -
#16854 engem összekeversz a haveroddal... -
clio1616v #16853 mégis van jó és rossz? :) -
#16852 persze, hogy nem mert Én nem vagyok guru, aki képes téged vezetni egy úton. Ő az volt, ezért a szemezést váltsd valóra mihamarabb, nem fogsz rosszul járni. nem kötelező betartani azokat amiket ír, de érdemes figyelmet és időt fordítani a szavaira. egyszer talán hasznát is fogod venni mindannak amit átélsz vele:) -
#16851 mondom, hogy nem érted az egészet, ismét... -
#16850 Ettől nem jutottam előrébb. :))
De Oshoval már szemezek egy ideje, lehet majd bele is vetem magam. -
clio1616v #16849 nem tapasztaltam a légzést?, vicces vagy... :) -
clio1616v #16848 a légzést képes vagy manuálisan is, szándékosan és automatikusan is végezni
minden manuálisan végzendő cselekvéshez akarat, szándék kell és odafigyelést igényel... magyarul meg kell figyelned, hogy mit hogyan csinálj
akinek az automatikája nem !!!JÓl!!! működik annak kell beavatkoznia manuálisan... yoga -
#16847 amit nem tapasztaltál arról ne mondj véleményt. nem megfigyelni kell egyébként, már rosszul fogalmazol... -
Judit930 #16846 http://koponyeg.hu/jatek/cc0t6c18 LÁNYOKNAK, ÉS FIÚKNAK!! -
clio1616v #16845 azt hogy lélegezni muszáj és jó... megfigyelni ezt felesleges és rossz :D -
clio1616v #16844 értelmetlen, felesleges volt ebből adódóan rossz volt... lehetett volna helyette jobbat is csinálni ;) -
clio1616v #16843 természetes, hogy nem érted, mert érelem nélküli...
Sal próbálkozik elégedett ember lenni, mint mindenki... jelenleg "rossz" helyen kapirgálja -
clio1616v #16842 a jó és a rossz az egy minősítés ahhoz, hogy a döntésedet meghozd... egy értékrend
pl.:
amíg nekem egy őszibarack elfogyasztása jó, addig a páromnak rossz mert az apró szőröktől allergiás reakciója van
a jó rossz meghatározása egy hozzárendelés, amit korábbi döntéseid következményéből kellene, hogy kialakuljon benned...
amikor is döntést hozol bármilyen cselekvéshez, akkor ezeket a logikai hozzárendeléseket alkalmazod -
#16841 Mert mindenre rá akarsz húzni valamit, túl sokat gondolkodsz, muszáj megmagyarázni és helyrerakni a dolgokat, mert az EGO-d, azaz elméd, az ami Te vagy most erre kényszerít. Ez sem rossz vagy jó, csupán fel kell ismerni, hogy hol kezdődnek és hol végződnek ezek a dolgok. Ha a légzésedre figyelsz akkor kikapcsolsz minden külső információt, csak egy dologra koncentrálsz és idővel meditatív állapotba tudsz kerülni, amikor nincs gondolat csak Lét van.
Ha erről bővebben szeretnél ismereteket szerezni, akkor ajánlok figyelmedbe meditációval foglalkozó szakembereket, tanfolyamokat illetve könyveket. Osho-tól elég sok érdekes dolgot és az Életet teljesen más szempontból megvilágító gondolatot kaphatsz. Sajnos élőben már nem, mert Ő már eltávozott ebből a világból. -
#16840 Azt nem tudom hova tenni, hogy a jóhoz-rosszhoz társulnak érzelmek is, de ha nem kategorizálok semmit jó és rossz skatulyákba, akkor mi lesz ezekkel az érzelmekkel? Mitől lesz ez derűs állapot és nem közöny vagy unalom?
Belégzés/kilégzés: kellemes, megnyugtató.
Mit vonhatok le ebből? Mert szerintem ez jó. -
#16839 Nem bikatürelem ez, nem is beletörődött "ez van" állapot.
A beletörődés eleve feltételezi azt, abból indul ki, hogy valami rossz/jó. A türelem szintén.
Ez viszont ilyet nem feltételez s nem vizsgál.
Túl van jón is rosszon is. A közöny nincs, mert az e kettőből érthető.
A beletörődés szintén, a türelem szintén.
Nem tudom ezt az egészet még megfogalmazni.
Figyeld meg a lélegzés érzését! Érezd, ahogy a levegő be- és kiáramlik! Figyeld meg, hogyan tágul kissé, majd húzódik össze mellkasod és hasad a be- és a kilégzés közben!
[sopiler]Ez most jó volt, vagy rossz volt, vagy túl volt jón és rosszon?[/spoiler] -
#16838 és minél inkább így él valaki, annál jobban elszeparálja magát attól, ami valójában van ;)
egyébként nem arról van szó, hogy nem vagyok hajlandó tudomást venni a létezésükről, hanem arról van szó, hogy nem használom őket, nincs rá szükségem -
#16837 Tényleg nem közöny, birkatürelem. Vagy egy beletörődött "ez van" állapot. Ez sem feltétlen derűs. vagy..?
Szóval elméletileg, ha nem rossz az idő, hanem csak esik, akkor nem is bosszankodom. (?)
Ha nem jó az idő, hanem napsütéses-meleg, akkor nem is örülök. (?)
Mert ha kifejezném az időjárással kapcsolatos érzelmeimet, akkor máris értékítéletet alkotok, aszerint hogy jó vagy nem jó nekem.
Nem kötekszem, csak érteni szeretném. -
#16836 nem nem hiszem, hogy ez közöny
ha lefelé megyünk akkor ez a bizonyára közöny, fölfelé azonban más
nem tudom mi ennek a neve
arról van szó, hogy pl
- nem rossz idő van, hanem esős hideg idő van
- nem rossz dolog történt veled, hanem ellopták a pénzedet
- nem jó idő van, hanem süt a nap, és tiszta az ég, és egy kis szellő fújdogál
mindez egyfajta derűs létet ad
A hamvasbélás történet is nagyjából ugyan ez. -
clio1616v #16835 nem fog ignorálni, mert számára senem jó senem rossz... ő nem érdekember -
clio1616v #16834 számomra te vagy... és mindenki más számára az vagy amilyennek a korábbi tapasztalataiból és a mostani viselkedésedből gondol
most ez a jó és a rossz jelentés eltorzítása nem tudom mire jó, de ez nekem kezd úgy tűnni, hogy kitűnni akarsz azáltal, hogy normál jelentéseket eltorzítasz és te nem vagy még csak hajlandó sem tudomást venni a létezésükről, már nem az első eset -
#16833 Előbb-utóbb kialakul benne az ignorálás képessége.
Salsoulnál utóbb. :)) -
clio1616v #16832 rossz szokásom, hogy nem várom meg amíg valaki végigmondja a mondókáját, mert az nekem infomráció, ha tudom hogyan reagál arra, ahogy félbeszakítom ;) -
clio1616v #16831 az ilyen emberekre azt szokták monani, hogy nincs értékrendjük és gátlástalanok -
#16830 Nem kötelező válaszolni, ha nem neked szól a kérdés.
Miau? -
#16829 Nem az ilyen emberekre szokták mondani, hogy közönyös? Vagy félreértettem valamit.
Csak azért kérdeztem, mert hamvasbélás órámról rémlik valami ilyesmi, egység az aranykorból? Ahol nincs jó meg rossz, nincsenek ellentétek, hanem egység, azt hittem erről beszélsz. -
#16828 ez megint nem az, ami én vagyok, hanem az agyad asszociációi soraimra :)
nos, tehát a asszociációd, a vélekedéseid rólam/velem kapcsolatban, az én vagyok vagy sem? -
#16827 clio mindjárt kifejti, ha még ki nem fejtette, e soraim írása alatt
mert ő minden dolgok tudója :)
egyébként
arról van szó, hogy nem ítélsz, vélekedsz, az ítélkezést, vélekedést kikapcsolod magadban
és önmagában látsz és élsz meg mindent
nem jóként, nem rosszként, hanem szimplán aként ami -
clio1616v #16826 olyami lehet, hogy a jó és a rossz az egy hegycsúcs amit életed során meg kell mászni, ő már felért pedig még az életének a közepét se élte le, nincsenek már céljai nem hoz már döntéseket amik az életét befolyásolnák rossz vagy jó irányba... neki rohadtul mindegy lesz-e párkapcsolata mert azzal neki semmivel sem változik meg az élete...
hibátlan tökéletes élet az amit már most elért...
a gyakorlatilag fizikális korlátokkal tűzdelt primitív gondolkodásommal ennyit sikerült összefogalmaznom, de remélem kijavítja a ragozásokat és a személyes névmásokat ha nem stimmel valami benne