Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
ne aggódj, benned van a hiba
és minél inkább tiltakozol ez ellen, annál inkább
salsoul
Nos IXEMGabeo neked még magadat kell meghódítanod és nem a nõket.
Nem csoda, hogy a kutyát sem érdekled.
Egyáltalán te saját magadat érdekled?, s ha netán igen, akkor miért?
Pretorian
A nyalás is egy benti-kinti dolog, és semmi undorító nincs benne.
Jó, mondjuk nem a Népligetnél ácsorgó 2000 forintos prostinak kell odanyalni 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

xD bizonyos értelembe sem hiszem😊

ha kezdeményezne a nõ felém, benne lennék abba, hogy hajtanék és a kedvében járnék neki a magányom miatt, attól függ milyen tulajdonságai vannak az illetõnek elég hamar ki tudom szagolni + még ott van a kommunikáció képesség, meg az a tudat, hogy egyáltalán meg tudom e értetni magammal, persze az sem hátrány, ha nem egy bányarém😊

másik értelembe még nem nyaltam és nem is akarnék, kicsit undorítónak tartanám inkább legyen a hagyományos benti-kinti dolgok😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bigapó
1-2 csajnak azért biztos benyalnál... 😄

The Matrix has you...

ez a másik bibi😄 én a kutyát nem érdeklem, én pedig senkinek nem fogok benyalni, aki barátkozni akar egy bizonyos 1-2 méteres távolságban benne vagyok...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem érted engem idegesít a zaj és a zene, ráadásul a hideg kiráz engem a sok bunkó fiataltól, és korábban leírtam nem igazán vagyok emberbarát, érdekes akárhova mentem mindig a hülyék és a bunkók találtak meg és nem hinnám, hogy bennem volt a hiba...

sportolok: a nyáron, teniszezem, gokartozom, bringázom bár most meg kell csináltatnom, találkozom 1-2 haverral a városban császkálunk, aztán a saját telkünkön besegítek a melóba ott nem sok ember van, de én szeretem mert nyugi és csend van, ott is általában ping pong és a tenisz megy...más hobbim nincs, talán még a számítógép és a foci meccs és egyéb sportok nézése😄 konditeremre nincs pénzem itthoni gyakorlatokat tudok csak csinálni maximum így tudom erõsíteni magam...

bigapó
hmm, nagyon érdekes dolgokat írkálsz, jó kicsit belekukkantani más "életébe" 😊

The Matrix has you...

Pretorian
Nem, azért nem egészen így megy ez. Ennyire nem steril a dolog.
Mivel ugye egy légtérben tartózkodunk, és a lányok meztelenek, ezért a közvetlenség adja magát. Aki meztelenül nem tud feloldódni, vagy zavarja, ha meztelen csajokat kell néznie, annak nem való ez a "szakma". Az itt dolgozó lányok és a technikai személyzet között talán éppen emiatt általában nincsenek tabuk, mindent meg tudunk beszélni egymással. Sokkal bensõségesebbek az itteni kapcsolatok, mint mondjuk egy átlag, hétköznapi munkahelyen. A problémákról, az egyébként mások által cikinek, tabunak gondolt dolgokról is könnyebben beszélgetünk.
A szexualitás (nem csak a munkára vonatkozóan) és a párkapcsolat itt teljesen hétköznapi téma fiúk és lányok között, akár részletekbe menõen is, a "ki dugna meg kit" -kaliberû beszélgetésektõl kezdve a komolyabb, árnyaltabb beszélgetésekig.
Sokszor fordul elõ az, hogy a lányok összekavarnak a tech op-al (vagy fordítva, bár ez lényegesen ritkábban fordul elõ), akivel ugye napi hat órát töltenek el, általában heti négyszer-ötször.
Ezekrõl a csajokról sokan azt gondolnák, hogy könnyûvérûek, de általában nem errõl van szó. Hanem arról, hogy mi itt kimondjuk, amit gondolunk, amit szeretnénk. Van olyan lány, aki szinte megsértõdik, ha mittomén olyat mondasz neki, hogy nem dugnád meg, mert ez és az...talán az önbizalmukat, a hiúságukat hízlalja ez a dolog.
Viszont van egy nagyon nagy probléma ezzel az egésszel. Ezekrõl a lányokról bizonyos helyzetekben és az esetek túlnyomó részében kiderül, hogy érzelmileg ingstabilok, nem tudják, mit akarnak az élettõl, elmebajosak.

bigapó
nos, ezen csak Te magad tudsz segíteni és kicsit jobban megnyílni a világ felé. Lehet járni bárba vagy szórakozóhelyre anélkül is, hogy alkoholizálnál😊 aki kinéz emiatt a társaságból az magára vethet, mert nem Téged akar megismerni. Én a mai napig nem gyújtottam rá, mégis vannak barátaim, ismerõseim akik rendszeresen megkínáltak, de aztán megunták és már meg sem kérdezték. Nem lettem kevesebb a szemükben.

Egyébként sem muszáj ilyen helyekre járni, meg ahogy mondtad szoktál beszélgetni lányokkal, ha velük randizol sem feltétlen ilyen helyre fogsz vagy akarsz elmenni vele. Nem kell siettetni semmit, de nagyrészt a Te hozzáállásodon múlik a dolog. Én csak segíteni szeretnék ebben 😊

The Matrix has you...

salsoul
mesélj nekem a:
- hobbidról
- érdeklõdési körödrõl
- mikor és hol és miben érzed jól magad
nem járok ilyen bárokba, minek, ha amúgy se alkoholizálok sose...

hát ez az... próbáld meg anélkül, h túlzott baráti köröd nincs, hanem külön barátkozol mindenkivel és nem tartósan, nehezen bízol meg emberekben és úgy, hogy kb "még" nincs munkahelyed sem, és utálod a szórakozóhelyeket...kb most velem ez a helyet😊 kíváncsi lennék, te ilyen esetben kinél tudnál próbálkozni

salsoul
vagy találó?
vicces😊

salsoul
A Kék Osztriga Bárba valóban nem nagyon kerül lány...
bigapó
Nem hiszem, hogy tú lnehéz lányok közelébe kerülni, annyira Én sem töröm magam, mégis kerülök a közelükbe. Igaz, Nekem munkahelyem is van, tehát az elve egy jó kiindulópont, bár munkahelyrõl még nem is szedtem össze csajt..ha jól emlékszem 😊
Nekem szórakozóhelyen volt ahol sikerült és netrõl is párral, meg persze baráti körbõl, új ismeretlen ismerõsként😊

The Matrix has you...

Dehogynincs!
Biztos vagyok benne, hogy van olyan, aki mindkét szempontból jó csaj. Bárt nem mindegy, hogy kinek mi a szép, és a belsõ értékek...
én is ismerem magam szóval😄 nem úgy értettem, hanem azt, hogy egyáltalán te kerülsz lányok közelébe nekem nem megy, ami az én érdeklõdésem oda nem nagyon kerül lány...

bigapó
ez jól esik, hogy irigyelsz, de nem kell, mert ugyanott vagyok ahol Te😊 ...a Földön két lábbal 😉 csak Én már ismerem nagyjából magamat és a lehetõségeimet - ha úgy tetszik a határaimat - és már kaptam annyi visszajelzést, hogy tudjam magam hova rakni, mikor mire vagyok képes és mit tudok megcsinálni. De ezeket a határokat folyton feszegetem, mint ahogy írtam korábban, magamat is meglepem, hogy még miket vagyok képes megcsinálni 😊 ez azt jelenti, hogy folyamatosan tanulok és fejlõdöm, azaz még rengeteg oldalam van amit nem ismerek 😊
ezt jó tudni😊

The Matrix has you...

bigapó
igen, ez érdekes dolog, vártam, hogy Te is hozzászólj, hiszen Ti napi szinten foglalkoztok vele, ezáltal szabadabban tudtok róla beszélni, míg mi átlagemberek a sokéves vallási elnyomás és prûdség és minden egyéb más miatt gátlásokkal élünk, így errõl nem tudunk nyíltan beszélni alig ismert emberekkel, kicsit ismertekkel és néha még a jól ismertekkel sem. Pedig ez is ugyanolyan természetes kell, hogy legyen. persze meg kell tartani itt is a mértéket és nem állandóan errõl beszélni, de ez is ugyanolyan téma lehetne. Nehéz dolog az biztos. Ha jól tudom csajoknak is imponál, ha megkívánják, jót tesz az ego-jának, hisz érzi, hogy "jó bõr" 😊
és ettõl még senki sem nézi kurvának vagy mittomén minek. ez akkora baromság szerintem, nekik is szabadon lehet választani, miért ne tehetnék meg?

Nálad ez hogy van? Rendesen odaáll eléd a csaj és azt mondja, hogy szívesen összegyûrné veled a lepedõt? lehet hülyén hangzik, de akkor hogy képzeljem el? 😊

The Matrix has you...

irigyellek ha itt tartasz😄 egyelõre nálam az is nagy szó, ha rám néz egy csaj...

hékásébredj
bigapó nem egy kapcsolatot láttam már így kezdõdni 😊
lehet most csak a szexet igényled és utána vele majd megint szeretnéd...és megint és a végén már az is érdekelni fog téged,hogy éppen hol van és mit csinál és utána azon veszed magad észre,hogy van egy gyereked 😄
Amúgy miért ne lehetne ezt csinálni?! Ha tisztázottak a dolgok és lány is tudja mirõl van szó akkor nincs baj. Fõleg ha valami jó kis természetes szépségrõl van szó...nyamnyam<#finom>

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

clio1616v
aki sokat beszél keveset mond

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Pretorian
Az hogy bunkóság-e, attól függ, milyen a kapcsolatotok.
Nekem ilyen szempontból talán könnyebb, mert ugye azzal foglalkozom, amivel.
Sokszor kerül szóba ez nálunk, teljesen nyíltan, szemtõl szemben.
És a lányokban ez legalább annyira megvan, mint bennünk, faszikban.

bigapó
igen önõ vagyok mostanában, kicsit sokat vett el tõlem az élet, valószinû azért csaptam át a másik oldalra. annyira azért figyelek, hogy ne dugás legyen, hanem neki is jó, hiszen igy biztosabb lesz a következõ alkalom is 😊

The Matrix has you...

Ha rááll, akkor hajrá. Legyél is kicsit pofátlan, de a tartásodból ne veszíts!Megmondod neki és kész. Viszont ez a fajta szeretkezés önzés, mivel ilyenkor inkább magadra figyelsz. Neked jó, akkor jó. Egy nõt viszont nem lehet így kellõen kielégíteni, hacsak nem igénytelen saját magára (saját nemére) nézve. 😊 (Hozzátrszem, egyre több, már már túl sok az ilyen igénytelen nõ.)

Mindegy, hajrá én azt mondom, aztán lesz valami. 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

bigapó
ha nem csak hangemberek és levegõbõl vett dolgokat irnak - úristen ebbõl még lesz flém... - akkor az a véleményem, hgoy igen, sokat tudnak, Tudatos emberek.

ez jó kérdés, nekem valahogy mindig azon jár az eszem, hogy milyen lehet azzal a csajjal az ágyban😊 szerintem ez már csajozás😊
nem mindenféle érzelem nélkül szexelnék, a vágy is egy érzelem, igaz, nem túl szép, de ez van😊
Én is arra gondoltam, hogy kimondom, meg hát ez már meg is történt ilyen célzásokkal, a terep elõ van készitve és nekem úgy tûnik, hogy vevõ a dologra. aztán legfeljebb pofára esek, mert benéztem a dolgot😊 de legalább megpróbáltam. mostanában sokat változtam ezen a téren, nagyon pofátlan tudok lenni, nem is ismerek magamra néha, de annyira nem borzaszt el ez az oldalam.

The Matrix has you...

Honnan tudod hogy sikeresen alkalmazzák is? Meg hogy sokat tudnak?

#15378-ra pedig: Te csak csajozni tudsz? Illetve mindenféle érzelem nélkül szexelni? De ha már annyira dugni akarsz, akkor mond ki nyíltan a célszemélynek.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

bigapó
mit csináljak akkor ha nem akarok csajozni de szexelni igen? nem kurvákra gondolok😊

ha van olyan személy aki kicsit csipi a fejem az bunkóság, ha egyértelmûen célzok vagy inkább ki is mondom mit szeretnék vele "csak" csinálni?

The Matrix has you...

bigapó
jó lenne ha most már nem szivnátok egymás vérét Sal és Clio. kicsit nézhetnétek az orrotoknál tovább és beláthatnátok, hogy mindkettõtöknek igaza van, csak a tapasztalás formáján és minõségén nem tudtok kiegyezni, de azt is észre kéne venni, hogy nem is kell kiegyezni. egymással párhuzamosan mûködik a két dolog, mert mindketten sokat tudtok és sokat is alkalmaztok a tudásotokból az Életben...

peace és térjünk vissza végre a csajokhoz vagy a világbékéhez legalább...

The Matrix has you...

bigapó
tetszik a Mátrixos hasonlatod 😊

The Matrix has you...

salsoul
Kis kitérõ, hogy legalább képben legyél a lelki szegényeket illetõen, hogy kik õk és mi fán teremnek:

Az archaikus Egyiptomból különös emlékünk maradt fenn. Huszonkét kép; amelyet ma is kártyajáték huszonkét lapjaként használnak, huszonegy darab betûvel megjelölve és megszámozva egytõl huszonegyig. A huszonkét kép, a tarot, a régi egyiptomi beavatás huszonkét fokozatát jelenti. Ilyen képek ezek: a király (hatalom-vaulting ambition), a kerék (a sors kereke), a szerencse (a körforgás), az áldozat, a nagy küszöb átlépése (a halál). A képsorozatban az utolsó, betû és szám nélkül, a bolond. A bolond, igen, betû és szám nélkül, ahogy ez az igazi bolondhoz illik, az utolsó, mint aki a játékon kívül áll, aki nem számít, csak éppen úgy meg kellett említeni, a teljesség kedvéért, mert itt van, letagadhatatlanul itt van. Az Arlequin. Még szép, hogy tudomást vettek róla. Egyiptomban még komolyan vették.
A beavatás tudása az, hogy az emberi lélek, amikor a sors összes lehetséges birodalmainak útját végigjárta, megérkezik a nullához, a betû- és a számnélküliséghez, a játékon kívüli ponthoz, ahhoz, akinek az egészhez csak annyi köze van, hogy nevet rajta. Akinek az egész létezése midsummer madness. Talán csíny. Mindenesetre hallatlan tiszteletlenséggel viselkedik és képes megfricskázni a királyokat és gorombáskodni velük. Amikor Sztavrogin a tábornokkal beszélget, egyszerre csak feláll, odamegy, és ok és elõzmény nélkül a fülébe harap. Amikor nagy bölcsességeket mondanak neki, a sapkáját csörgeti s amikor azt mondják neki, bármit kívánsz, teljesítem, azt válaszolja, eredj félre, ne álld el a napot.
Arlequin tudásáról nemcsak az egyiptomi beavatás beszél. Az evangélium lelki szegénynek nevezi õt. Boldogok a lelki szegények, hoi ptochoi to pneumati, vagyis anijé haroach. Miért áll a tarot-beavatás csúcsán a bolond? Miért nincs jele, nincs száma, nincs betûje? Miért áll játékon kívül és mégis, mégis, miért a legerõsebb, erõsebb, mint a király, vagy a sors, vagy a halál? Mert a beavatásnak bolond-fokát, a huszonkettediket, csak az az ember éri el, aki nem fél többé. Attól sem, hogy éhen hal, attól sem, hogy elhagyják, vagy megalázzák, vagy kinevetik, vagy kínozzák, vagy bezárják, vagy agyonütik. Semmi tisztelet nincsen benne a talárok és az érdemrendek és a sok pénz iránt. A bolond nem fél a szidástól és az álmoktól, a kísértetektõl és a falragaszoktól és a töltött fegyverektõl és nem fél attól, hogy korábban fog meghalni, mint amikor annak ideje amúgy is elkövetkezik. A tarot-beavatás legfelsõbb foka az a bolond, akit nem lehet többé semmivel megijeszteni. És Arlequin azért nem fél, mert, mint Powys mondja, a pantagrueli gyermek, aki az élet édes mámorát szégyen és reszketés nélkül élvezi, abban nem hagyja magát megzavarni. Ennek a megalosaurusi gyermeknek nincs igénye úgynevezett tudományra és bölcsességre. Boldogok a szellemben szegények. Boldogok, akik szegények s ezért igényük van a szellemre, akik éhezik és szomjazzák a szellemet. Nem a tudományt és nem a bölcsességet, hanem közvetlenül és tisztán a szellemet. Azt a valamit, amibõl élnek. Ami nekik adja erejét, könnyûségét, világosságát, derûjét, hevét, szenvedélyét. A szellem nem filozófia és nem elmélet. A szellem nem tudás és nem bölcsesség. A szellem a világ világossága, az a világosság, amely úgy nyilatkozik meg, mint félelemtelenség, mint gondtalanság, mint bizalom, mint szeretet, mint gyermeki kedély.
...
Ha valaki a félelmetlenséget elérte, vagyis akit többé semmivel sem lehet megijeszteni, egymagában elég ahhoz, hogy boldog legyen. Micsoda szabadság! Micsoda gondtalanság! Nem reszketni és nem aggódni, nem vacogni sem az erõszaktól, sem a fegyvertõl. Ez azonban nem az egész. Arlequin nem fél, de ezenkívül állandó szellemigényben él és titkos forrásból szüntelenül kapja a gondtalanságot és a bizalmat és a derût és a kedélyt, vagyis a szellemet. Az ilyen ember a hatalmi õrület számára tökéletesen használhatatlan. Bármit mond és tesz, abból csak skandalum lesz; ahogy skandalum az, amit Hamlet és Rómeó és Timon és Pantagruel és Touchstone és Till Ulenspiegel tesz. Mindenki kínos feszélyben van. Mit kezdjen vele? Megvesse? Nevet. Megverje? Nevet. Börtönbe zárja? Nevet. Nem fél. Nem tartja be a játékszabályokat. Hogy ilyenkor reszketni illik? Játékon kívül áll, sem betû, sem szám nem jelöli. Nem ingadozik, mert lába alól minden talajt elrúgott. Teljesen átadta magát a bizonytalannak, vagy ami a lét paradox logikája szerint ugyanaz, a sziklaszilárd fundamentumon áll. Az ember csak akkor hatalom, ha semmi. Átkozott helyzet. Persze, nem Arlequin, hanem a világ számára. Szörnyûség így élni, hogy valaki minden pillanatban felállhat, ok és elõzmény nélkül a fõtanácsos úr fülébe haraphat. Sõt, még a püspök úr fülébe is. Szörnyû a létezésnek ez a mágikus paradoxiája. Bolond. Olyan, mint a hülye, legalábbis arcáról ez látszik. Ez a szellemben szegény. De mindig nevet és gondtalan és van valami legyõzhetetlen ereje. Hülye és mégsem az. Õ a szellemben szegény és az övé a mennyeknek országa.
salsoul
s u r e . . .
clio1616v
õk a lelki szegények akirõl máté beszél, nekik szükségük van a hitre...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
hogyan is jutottál erre a következtetésre?

ja hogy csak rávágtad, mert a módszer amivel a következtetésig eljutsz nem létezik a fejedben mivel kész tényeket olvasol csak a könyvekbõl...

illetve mivel érvelni képtelen vagy ezért muszáj voltál kompromisszumot kötni és egy az általad vélt véleményemnek ellentétes tényt megállapítani

sajnálom lehet fogalmatlan és minden logikai gondolkodást nélkülözõ embernek ezek a mondata elegek, de nekem ez nagyon kevés

mivel minden ember másképpen gondolkozik és tapasztal, és nem mindenki olvassa el azokat a könyveket mint te ezért nem lesz elég a sablonos gondolatvilágod nekik, ezt el kell fogadnod, ha úgytetszik kompromisszumot kell kötnöd

clio1616v
egy ember viselkedésére akkar tudsz tapasztalatot alapozni, ha nem tudja hogy meg van figyelve, mert akkor már elvárások alapján viselkedik és nem a szándékolt magatartást mutatja, hanem az elvárt magatartást

salsoul
szerintem itt most a könyv szó alá lehet venni minden külsõ forrást
legyen az könyv, film, tv, rádió, barát, ismerõs, idegen stb
salsoul
hát ezek szerint elég kis igényû, ami a sikert illeti
Pretorian

Errõl a Mátrix c. film jutott eszembe (amit egyébként már iszonyatosan unok, de fõleg azt, hogy már szinte az iskolában is abból a filmbõl tolják a példabeszédeket a diákoknak), az a jelenet, amikor az ügynök az elsõ Mátrixról mesél Morhpeusnak.

"engem azzal lehet belátásra bírni, ha valamit amit állítasz én is megtapasztalom és utána használni is tudom..."

- Ezt hívják ugye tanulásnak. Csak azt tanultad meg, amit tudsz is alkalmazni. Ha valamit feltétel nélkül elhiszel, vagy bemagolsz, azt ugye nem tanultad meg, és idõvel el is felejted, az igazán egyszerû adatok kivételével. A tanulás a megfigyelésrõl, a megértésrõl szól.
Az egzakt tudományok alapja sem véletlenül a megfigyelés.
Viszont vannak olyan adatok, amelyekre csak következtetni tudunk, de szintén a megfigyelés alapján.
A legnehezebb ugye az emberi viselkedés tanulmányozása, ez talán a legszerteágazóbb tárgy az összes közül.
A pszichiátria pl. ugye alapvetõen ott hibázik, hogy olyan hamis, vagy pontatlan adatokból következtet, amelyek nem képesek az emberi viselkedés természetét meghatározni, még relatíve sem.

de olyan is létezik, aki mondjuk árvaházban nõ fel senkije sincs szerinted az tehet arról, vagy kényszerhelyzetnek érzed, hogy szakácskönyvet vesz a kezébe? ugyan már, lehetnek mások a módszereid, de ne hibáztassuk azokat akiknek szükséges a könyv alapján szerezni tapasztalatot...Látod, mint pl erre is rengeteg példa akad, amibe ha belegondolsz, akkor az úgyis van. Csakhát magunk helyzetébõl indulunk ki mindig és a saját helyzeted nem ez volt...

clio1616v
kicsit hamarabb és jobb szakács lesz

clio1616v
szülõk nagyszülõk ismerõsök barátnõk

jaja, nem rossz ötlet😊 Nyílván állandóan nem én fõznék, mivel az ember Édesanyjának a fõztje a legjobb, most egy kezdõ, mint én egyelõre legyen tisztában az alapokkal😄 Ha a szükség úrrá lesz, az nem jön majd rosszul, hogy megtanított, tehát részben igazad van😊

89
vagy megkéred most édesanyád hogy tanítson meg

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

xDDDDDDDDDDDDD

mindig kibújik a válasz alól, nagy fazon vagy ám azért😉 na mind1 lényege a dolognak, ha nekem mondjuk nem lesz párom és anyámmal lesz valami, úgy érzem az lesz a megoldás, ha megfogok egy szakácskönyvet és kilesem akár a lecsó, akár mondjuk valami egyszerû pörkölt receptjét és máris megtanulok fõzni...bár erre megint azt mondanád, hogy nem a férfi dolga a fõzés, hááát tudod, aki egyedül van annak muszáj megtanulni, ne félj ha nem lenne párod akkor bajban lennél😊

salsoul
õõõ akarom mondani más ember tapasztalására építkezve?
(legyen ez könyv, tanfolyam, film, szülõk stb)
salsoul
könyvekre építkezve?
clio1616v
a párom rendkívül tapasztalt sütésben fõzésben