22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#16905 nem lesz nehéz mivel érdemleges hozzászólása nem sok volt, állandóan csak magyarázkodni kellett neki, mint egy 5 évesnek. Mondjuk gyakorolni jó vele, ha lesz gyerekem már rutinnal állok legalább elébe. -
#16904 Ti túl sokat unatkoztok. :D -
clio1616v #16903 melegkommandó :D -
#16902 Hölgyem, ha Önt zavarja hogy ismeretlen emberek akarnak képet kierőszakolni és vagy kisméretű cerkájukat akarják kompenzálni önnek az ótvaros autójukkal, bátran ajánlom szolgáltatásunkat. Mi vagyunk a
Kikészítő kommandó
Bárkit kikészítünk önnek, teljesen díjmentesen és szakszerűen.
Referenciáink: kocsis, shumika, carbon, Frayer és sokan mások
Részletekért > Saját fórumok, Kikészítő kommandó -
Jamaika king #16901 küldessz képet magadról privátba? pls -
#16900 Nincs kocsim, nem érdekelnek, vezetni sem tudok. :)) -
Jamaika king #16899 milyen koscid van?
szotkad padlózni?
de azért bittos jönnél velem egy kört a w140 es 3500 köpcentis merdzsóval. ja és automatta vezethetnéd is na? -
clio1616v #16898 hasonló komolysággal kezelem, mint Salt -
#16897 Hogy tudjátok komolyan venni, ordít róla, hogy kamureg. :) -
Jamaika king #16896 csak kocsikázni megyünk msot mert ma unatkoztunk.
3.5 ösa mtoorka van benne jó fogyasztás utomata váltó csak padlózni kell és alázni a suzukikat és jó a magnó is!
nekem a legjobb a világon! -
#16895 tipp: Törökbálint és Budakeszi között szoktak lenni örömlányok
már ha erre mentek -
IXEMGabeo #16894 ja a Romadiscet gondolom... -
Jamaika king #16893 valamék jány akar jönni vagy fijú ajkáról 11 kor indulunk pestre. a hintó egy sötétitet ablakkoss w140 es merdzsó sötétített ablakokkal. de aki jön az kussoljon mert pestig az új cd met fogom hallgatni max hangerőn.
jó móka lesz. -
IXEMGabeo #16892 direkt szekálod amúgy...tiszta gyerekes ez a vita ami megy köztetek még akkor is, ha túlságosan "szakszerű" az átlag embernek...felesleges...furikázz a Clioddal egyet az felüdítőbb! -
IXEMGabeo #16891 ez egyenlő avval, hogy most legyen öngyilkos...de retardált vagy ismét:S:O -
clio1616v #16890 ha jobban belegondolok az ingerszegény környezet a ki be légzés akaratlagos működtetése és ennek megfigyelése még akár okozhatta is ezt a vegetálás közeli állapotot, lassan el kellene gondolkodnia arról, hogy valakinek esetleg odaadja a szerveit, hogy ők legalább tovább élhetnék az aktív életüket... nem kellene megvárni az agyhalált -
#16889 csak figyelj ;) -
clio1616v #16888 arról van szó, hogy Salsoul még magának se tudja megmagyarázni hogy mit érez, de az senem jó senem rossz :D
és nem tesz semmit ami jó vagy rossz hanem nemtudja hogy mit is tesz, jót vagy rosszat... elveszítette egy hihetetlenül jó íromány hatására a józan értékítélőképességét -
clio1616v #16887 az a normális, ha azt mondja egészségedre ;) -
IXEMGabeo #16886 úristen mi volt itt kb 150 hsz... mi volt itt röviden?:O
Jamaika King: az a normális, ha a lány azt mondja fúj:D:D inkább tartottad volna magadban, vagy félrementél volna hirtelen, de ez sztem bunkóság:) -
#16885 Nem bírjátok kiii. -
clio1616v #16884 mindegy majd Sal felír rá valami könyvet :D -
clio1616v #16883 azért tudod mire lennék kíváncsi? arra, hogy egy ilyen embernek mint te milyenek a nevelő szülei... -
clio1616v #16882 tapintatosak, kétszínüek megjátszák magukat ilyen emebrekkel ne haverkodj...
inkább olyanokkal ismerkedj akik nem törődnek a véleményeddel és ugyanúgy összezsarják magukat melletted sőt az a legjobb ha je is hánynak... mert te az az ember vagy akit értékelni kell mert megérdemled... megérdemled, hogy viszonozzák a kedvességedet
aki arra se méltat, hogy az öledbe okádjon vagy egy isteneset fingjon melletted attól mit várhatsz később amikor most kellene, az ismerkedésetek kezdetén ellőni minden pozitív tulajdonságot, hogy megkedveltessék magukat veled -
Jamaika king #16881 én mindig járok szórakozóhejre diszkó ijenek. csak a osk italtól mindig rámjön a cifrafosás. meg fingás és akkor kinyomom de nagyon hangos de látto m hogy az emberek észreveszik de nem nevetnek meg nem szolnak.
Egyszer egy lányt vittem mellettem ült akkor nagyon büdösett fingóttam de ne mszólt semmit csak hallgatott. akkor ez nem baj nekik? -
clio1616v #16880 kössetek kompromisszumot ^^ -
#16879 oké, de ez csak akkor megy ha szövetséget kötünk
nos, benne vagy?
te sem, én sem
semmijére sem -
clio1616v #16878 nem sikerült meggyőznöd, hogy az hogy én mit értékelek az miért faszság -
clio1616v #16877 nem tanultál még? ha valakinek meg akarod mondani mit csináljon, az nem fogja azt tenni sőt... ;) -
#16876 vedd már észre, hogy faszságról kezdtél el beszélni. nincs értelme értékrendet, meg egyéb baromságokat felhozni, az alapjaid inognak :) -
clio1616v #16875 azért kell tennem, hogy amim már megvan meg is maradjon ;) így értékelek mindent amim megvan
kicsit el vagy tévedve, pontosabban az értékrended nincs a helyén -
clio1616v #16874 a munka előkövetelménye annak amit megszerzek... azokat fogom értékelni akik segítenek és a legvégén magamat és az eredményt...
magadtól kapod indirekt módon, mert te döntötted el hogy elfogadod :) -
#16873 szerintem nem kellene reagálni a hülyeségeire, egy idő után megunja, hogy nincs kinek válaszolni. -
#16872 danke schön -
#16871 nos, az életedet mennyire értékeled?
csak mert ezért semmit nem kellett tenned, hogy legyen
vagy a napfényt, vagy csillagos eget, vagy a levegőt
vagy a virágzó rétet
? -
#16870 Én mikor mondtam ilyet amiket Te állítasz? Jó lenne ha olvasnál és értelmeznél is néha, mert már nagyon unom, hogy állandóan csak belekötsz a semmibe. -
#16869 összevissza beszélsz mindenféle ostobaságot, csak hogy beleköss Sal-ba! Nem unod még? -
#16868 privátban ment -
#16867 nézd, én küzdelem nélkül is tudok értékelni mindent, nekem ez is megy :)
nincs szükségem küzdelemre ahhoz, hogy valami értékes legyen -
#16866 Akkor mit értékelsz jobban? Amit megszerzel, vagy a belefektetett munkát?
A kettő nem függ egymástól.
Én általában ha kapok valamit, akkor nemcsak azt értékelem, amit kapok, hanem azt is, akitől kapom. :)
Nem saját erőfeszítést, hanem egy személyt. Semmivel sem rosszabb.