Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahogy egy hulla nem tud gondolkodni úgy a számítógéped sem képes megjeleníteni az MSN-t elektromos áram nélkül
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
egy változás ami fizikailag nem létezõ dolog
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
csak azt, hogy vannak elõfeltételek, amik legalább ugyan olyan fontosak, ha nem fontosabbak - kivéve, ha csak szimpla dugásról van szó, ami még jó lehet 1x és 2x évesen, de aztán egyre inkább kiábrándulnak belõle...
és egyáltalán nem tudatfelszabadulásról van szó, s ha mégis arról van szó, akkor ez egy retrogressz tudatfelszabadulás ebben a formában
ez a legfontosabb, utána meg a víz és az ennivaló
manapság már kezd kinyílni a csipájuk és szabadabban élik meg a szexuális életüket is, ezért tûnik úgy, hogy több lett a "kurva" a világban. holott csak szabadul a tudatuk fölfelé 😊
The Matrix has you...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
õ azt mondta, hogy a felsorolt dolgok ölik meg szociális kapcsolatokat, és nem azt, hogy az emberek ölik meg a szociális kapcsolatokat
bárhogy is gondolta
hibázási lehetõség adott
nyilván sal azt akarja, hogy hülyének látszódj hozzá képest, így félreértve a hozzászólásod próbálja degradálni a véleményedet
Rajtad áll, hogy adott körülménybe milyen tettet választol.
"íme eléd teszem az életet és a halált, az áldást és az átkot. Válaszd tehát az életet." - áll Tanakh-ban
Vajon nap-mint-napi választásainkkal az életet és áldást választjuk vagy az átkot és a halált?
#15487 - clio1616v:
Én remekül élek, jól érzem magam, csodásak a napjaim, életem meredeken felfelé ível.
Nos, ha õ is ugyan ezt csinálja, és ugyan így érez, akkor valóban olyasmit csinálhat mint én.
#15488 - bigapo:
Ez szerintem tévedés.
A magot is elõször elülteted, aztán gondozod, megöntözöd stb, kikel, megerõsödik, kivirágzik, gyümölcsöt hoz, árnyékában hûsölhetsz stb. Ilyen sorrandben.
A férfi téved mikor azt, hiszi, hogy a dugás és az orgazmus a minden. Az alap, az alfa és az ómega.
A nõ egy idõ után inkább lemond a szexrõl ezzel a férfiakról, mint az említett kvalitásokról.
#15494 - Pretorian:
Magamból kiindulva: én is használom ezen szolgáltatásokat, mégis a komoly emberi dolgokat személyesen intézem, és soha fel sem merült, hogy máshogy tegyem - egyedül a nagy távolság lehet csak kivétel.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
virsliman strike back
- megszületsz, elkezdenek érni ingerek(változások)
- kialakul benned az ingerek hatására egy érzés
- az érzés alapján reagálsz(megváltozol) a változásra
- ez a megváltozásod kialakít egy érzést benned, ami a legelsõ változás alapján kialakult tapasztalatként jelentkezik
ezeket a tapasztalatokat logikusan tudod használni késõbb egy jövõbeni változás lereagálásához
tehát attól függõen, hogy milyen ingerek érnek az életed során fogsz cselekedni...
ha úgy vesszük minden amit teszel tõled független és elõre meghatározott, ha viszont amúgy vesszük, akkor annyira túlbonyolódik a tapasztalatod bõvülésével, hogy szinte önálló szabad akaratnak is tûnhet a viselkedésed
The Matrix has you...
bár a szeretés és rajongás egy kalap alá is vehetõ akár.
persze van aki 1-el is elégedett eleinte, de aztán kiborul úgyis a bili.
The Matrix has you...
elérhetetlent tûz ki célul és aszerint él, így leköti magát egy értelmetlen dologgal, ahelyett, hogy élne
ugyan így, nem az MSN, az sms, a chat, és a "közösségi" oldalak ölik meg a szociális kapcsolatokat...
az alap mindenképpen az hogy szeressék és rajongjanak érte - ebbõl következik a kivirágzása, és abból a remek szeretkezés
The Matrix has you...
ha egy Nõt szeretnek és rajonganak érte, akkor a rakás orgazmus lesz amit átél és ettõl kivirágzik 😄
The Matrix has you...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Es ha nem hiszel nekem, hat kerdezz meg noket.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
vagy legalább nem fogsz akkora tiszteletet, megbecsülést, rajongást, felnézést kapni, mintha derûs lennél, és lenne életcélod
a derû és életcél nélküli emberek általában semmilyen vagy búval bélelt emberek
és aki ehhez alkalmazkodik az kb a siralomházhoz alkalmazkodik...
ki alkalmazkodna ehhez?
#15459: rendben van, szeretem a csokipudingot beteg nem leszek tõle😊😉
a nõ nem egy rakás egymás utáni orgazmustól virágzik, hanem attól, hogy szeretik és rajonganak érte...
(késleltetve jutnak eszembe a dolgok, de asszem több nem lesz, alapvetõen jó a lista.😊)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Felsorolom milyen tulajdonságok merültek fel elsõ(!) körben elsõdlegesen(!):
van
(megjegyzem nem kis kancákkal, pitsákkal beszélgettem)
ezt csak úgy megosztottam
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
The Matrix has you...
folyamatosan errõl beszélek Neked. lehet egy életet leélni érzelmek nélkül, de nagyobb az esély arra, hogy felrobbansz, mint egy vulkán 😄
nem átlagos érzelmekrõl beszélek, mert olyanjaid már most is vannak, ez valami más, még nem ismered, de azt hiszem ezért érdemes igazán élni, addig meg elvagyunk mindannyian abban a bizonyos pudingban 😊
Én is erre várok most, pár szikra már volt, de egyenlõre a katartikus élmény még vár magára. hozzáteszem, nagyon extrém helyzetben és rendkívül erõs akarattal mindezeket el lehet nyomni, de Én a helyedben nem tenném. valami olyantól fosztanád meg magadat amit semmi mással nem lehet helyettesíteni, pótolni. lehet, hogy van olyan akinek több élet kell ehhez, az tényleg szar lenne...illetve szar lehet.
The Matrix has you...
Jah, és én nem skatulyázok be senkit sem végérvényesen, bár elõítélet az van bennem bõven. Viszont szeretem azt, amikor ezek az elõítéletek a megismerés után semmivé foszlanak.
Persze létezik az a kategória is, amirõl s3rg1nh00 beszél, de õk nem tarthatnak számot az érdeklõdésemre. Számomra túl egyszerûek, üresek.
Ha viszont nõrõl van szó, akkor számomra többé sosem az elsõ találkozás a mérvadó.
A legutóbbi kapcsolatom, az a férjezett lány...elsõre nem volt szimpatikus, és ezt késõbb el is mondtam neki, amikor már együtt voltunk. Bár szépnek tartottam: tetszett a bõre, az arckaraktere, az alakja, a magassága, és a hangja...furcsán méregetett, és ez nem volt szimpi. Mint késõbb kiderült, én már akkor tetszettem neki (sosem gondoltam volna), de ezt 1 hónapig képes volt teljesen titokban tartani.
Három hétnek kellett eltelnie, mire én is kezdtem õt igazán észrevenni nõként. De sosem kezdeményeztem volna, mert tudtam, hogy férjnél van, és gyerekei vannak.
mint ahogy azt is, hogy leesik-e a pohár az asztalról vagy sem, s egyáltalán van-e most esélye a leesésnek
egyébként csak ismételten azt magyarázod, hogy milyen jó az a szar amiben benne vagy... kellemesen meleg, még kis racionalizálás után csoki pudingnak is elmegy, sõt ha esetleg kihûl, fagyinak is remek lesz...