Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
álomvilágban élsz ha azt gondolod, hogy az MSN egy tárgy ami kézzel fogható...

ahogy egy hulla nem tud gondolkodni úgy a számítógéped sem képes megjeleníteni az MSN-t elektromos áram nélkül

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
jól van okostojás, valóban, a dolgoknak ezen oldaláról beszéltünk... <#wow3>
clio1616v
az MSN nem más mint a gondolat.. elekromos áram

egy változás ami fizikailag nem létezõ dolog

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
valami valamire való felhasználásáról beszéltünk és nem a létrehozásáról, üzemeltetésérõl
salsoul
én nem mondtam, hogy nem fontos nekik
csak azt, hogy vannak elõfeltételek, amik legalább ugyan olyan fontosak, ha nem fontosabbak - kivéve, ha csak szimpla dugásról van szó, ami még jó lehet 1x és 2x évesen, de aztán egyre inkább kiábrándulnak belõle...

és egyáltalán nem tudatfelszabadulásról van szó, s ha mégis arról van szó, akkor ez egy retrogressz tudatfelszabadulás ebben a formában
clio1616v
persze, hogy fontos

ez a legfontosabb, utána meg a víz és az ennivaló

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
mert az MSN mûködik emberek nélkül mi?

bigapó
hidd el, hogy a nõknek is ugyanolyan fontos a szex és nem azért mond le róla, mert gyereke van vagy mert már idõs, hanem mert a férfi el tudja nyomni benne ezt a sok negatív véleménnyel. sok nõ azt hiszi, hogy semmire sem jó csak mert a kedves férje ezt ontja rá egész életében.
manapság már kezd kinyílni a csipájuk és szabadabban élik meg a szexuális életüket is, ezért tûnik úgy, hogy több lett a "kurva" a világban. holott csak szabadul a tudatuk fölfelé 😊

The Matrix has you...

Pretorian
Wüháháháh nem unjátok még egymás savazását? 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

salsoul
AKKOR IS AZ AKTUÁLIS TE MAGAD DÖNTESZ!!!
salsoul
már ne haragudj, én nem kívánom õt hülyének feltüntetni

õ azt mondta, hogy a felsorolt dolgok ölik meg szociális kapcsolatokat, és nem azt, hogy az emberek ölik meg a szociális kapcsolatokat

bárhogy is gondolta
clio1616v
attól függ mennyi tapasztalattal bírsz és a döntésed mennyi ideig halogatod, egy azonnali döntés kockázattal jár, egy késõbbi döntés pedig a közbeni változásokat is figyelembe vétele nélkül fog történni

hibázási lehetõség adott

clio1616v
azon múlik, hogy valaki szándékosan a hülyeséget érti bele a mondandódba, hogy mit akar mondatni veled, fel akar-e tüntetni hülyének

nyilván sal azt akarja, hogy hülyének látszódj hozzá képest, így félreértve a hozzászólásod próbálja degradálni a véleményedet

salsoul
#15486 - clio1616v:
Rajtad áll, hogy adott körülménybe milyen tettet választol.

"íme eléd teszem az életet és a halált, az áldást és az átkot. Válaszd tehát az életet." - áll Tanakh-ban

Vajon nap-mint-napi választásainkkal az életet és áldást választjuk vagy az átkot és a halált?

#15487 - clio1616v:
Én remekül élek, jól érzem magam, csodásak a napjaim, életem meredeken felfelé ível.
Nos, ha õ is ugyan ezt csinálja, és ugyan így érez, akkor valóban olyasmit csinálhat mint én.

#15488 - bigapo:
Ez szerintem tévedés.
A magot is elõször elülteted, aztán gondozod, megöntözöd stb, kikel, megerõsödik, kivirágzik, gyümölcsöt hoz, árnyékában hûsölhetsz stb. Ilyen sorrandben.

A férfi téved mikor azt, hiszi, hogy a dugás és az orgazmus a minden. Az alap, az alfa és az ómega.

A nõ egy idõ után inkább lemond a szexrõl ezzel a férfiakról, mint az említett kvalitásokról.

#15494 - Pretorian:
Magamból kiindulva: én is használom ezen szolgáltatásokat, mégis a komoly emberi dolgokat személyesen intézem, és soha fel sem merült, hogy máshogy tegyem - egyedül a nagy távolság lehet csak kivétel.
Pretorian
Nyilván nem erre gondolok, hanem a cselekvésre, amikor az ember ezeket az eszközöket használja.

Sir Quno Jedi
Avagy nem a farok dug, hanem az ember akin lóg!!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

virsliman
ha a strandot nézzük, ahol most voltam a hétvégén. tele volt gyönyörû lánnyal. divatos fürdõruhákban pompáztak. az egyiken türkiz féloldalas dressz, a másikon virágmintás, pici masnis apró ruha. az embernek komoly ingerklímát jelent. én boldog embernek vallom magamat, de a bõség zavara megkergeti a fejét (remélem) minden férfinek. ez egy örök téma a férfi-nõi kapcsolat. a nemek nagybetûs harca. szerintem ebben nem lehet okosakat mondani, arra ott a divat. ezt csak élni lehet napról-napra. az ember néha hoz rossz döntéseket is, és persze jókat is. de pont ezért szép. a változatosság gyönyörködtet.

virsliman strike back

clio1616v
egy cselekvésed mind a téged ért ingereken alapul tehát tõled független

- megszületsz, elkezdenek érni ingerek(változások)
- kialakul benned az ingerek hatására egy érzés
- az érzés alapján reagálsz(megváltozol) a változásra
- ez a megváltozásod kialakít egy érzést benned, ami a legelsõ változás alapján kialakult tapasztalatként jelentkezik

ezeket a tapasztalatokat logikusan tudod használni késõbb egy jövõbeni változás lereagálásához

tehát attól függõen, hogy milyen ingerek érnek az életed során fogsz cselekedni...

ha úgy vesszük minden amit teszel tõled független és elõre meghatározott, ha viszont amúgy vesszük, akkor annyira túlbonyolódik a tapasztalatod bõvülésével, hogy szinte önálló szabad akaratnak is tûnhet a viselkedésed

bigapó
ne csavargasd a szavakat csak azért, hogy ellentmondj Sal-nak. mindig az ember öli meg az embert vagy közvetlenül vagy közvetve, de emberi döntésen alapul. a körülmények mindig változnak, mindig adottak és minden embernél mást jelentenek. lehet, hogy Én már ölök akkor mikor te még nem.

The Matrix has you...

clio1616v
lényeg az, hogy legyen kitüntetet szerepe és a döntéseidet befolyásolhassa = figyelmesnek kell lenned Vele

bigapó
szerintem a 3 dolog egyszerre és azután jön a virágzás, úgy teljes a kör😊
bár a szeretés és rajongás egy kalap alá is vehetõ akár.
persze van aki 1-el is elégedett eleinte, de aztán kiborul úgyis a bili.

The Matrix has you...

clio1616v
ugyanazt csinálja mint te 😊

elérhetetlent tûz ki célul és aszerint él, így leköti magát egy értelmetlen dologgal, ahelyett, hogy élne

clio1616v
nem az ember öli meg az embert, hanem a körülmények alakulnak úgy, hogy ölés lesz

salsoul
ez kb olyan mintha azt mondanád, hogy a kés öli meg az embereket, pedig valójában az egyik ember öli meg a másikat, és nem a kés

ugyan így, nem az MSN, az sms, a chat, és a "közösségi" oldalak ölik meg a szociális kapcsolatokat...
salsoul
vagy a megfigyeléseim rosszak - ami nem elképzelhetetlen - vagy ez nem egészen így van

az alap mindenképpen az hogy szeressék és rajongjanak érte - ebbõl következik a kivirágzása, és abból a remek szeretkezés
Pretorian
Az MSN, az sms, a chat, és a "közösségi" oldalak ölik meg a szociális kapcsolatokat.

clio1616v
ezek akár lehetnek egy rendes ember erényei is illetve követelményei bárkivel szemben

HTS s3rg1nh00
ki mit mond alfa hímnek.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bigapó
hát jah, van pár dolog ami miatt Én is jobban örülnék egy korábbi korszaknak...

The Matrix has you...

bigapó
megfejelem 😊

ha egy Nõt szeretnek és rajonganak érte, akkor a rakás orgazmus lesz amit átél és ettõl kivirágzik 😄

The Matrix has you...

jézusom...amúgy eskü jobban örültem volna, hogyha nem ebbe a modern világba születek bele, nekem a szüleim kora jobban tetszett volna, de nem részletezném az okát😄 viszont ritka rendes lányok akkor is léteztek, mármint 2001-ben <#eplus2><#hehe>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pretorian
Weheh jah, a régi szép 128k-s ISDN-es idõk...monokróm kétsoros kijelzõvel szerelt mobiltelefonok...pléhsztéjsön 2...java/flash alapú játékok amelyek 5-10 perc alatt töltenek be...egyébként a Runescape nevû JAVA-s MMO kapcsán találtam rá erre a fórumra egyik éjjel, amikor belógtam a számtech terembe.

salsoul
Ezzel a hozaallassal garantalod magadnak a szopast, No teren is.
Es ha nem hiszel nekem, hat kerdezz meg noket.
hagyjuk a témát😊 ez van...engem marha nehéz felvidítani valami csoda kell ahhoz, hogy én jópofát vágjak az élethez...teszem inkább a dolgom, sajnálom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pretorian
A már sokszor kitárgyalt exbarátnõ férje sem az a kimondott alfa, mégis együtt vannak 7 éve. Tudod hogy van ez...ízlések/pofonok.

salsoul
érdekes vagy sem, szánalmas leszel
vagy legalább nem fogsz akkora tiszteletet, megbecsülést, rajongást, felnézést kapni, mintha derûs lennél, és lenne életcélod

a derû és életcél nélküli emberek általában semmilyen vagy búval bélelt emberek

és aki ehhez alkalmazkodik az kb a siralomházhoz alkalmazkodik...
ki alkalmazkodna ehhez?
érdekes dolog, hogy még ennek ellenére én lennék a szánalmas...na mind1. Elvárom, hogy azért hozzám is alkalmazkodjanak már az emberek én mindig ezt tettem, ebbõl semmit nem kapok milyen érdekes...

salsoul
muszáj lesz kötelezõnek tartanod, ha nem a szánalom az, amit a nõkbõl kiváltani szeretnél
ebbõl 4 az ami nincs meg bennem, 2 az amit még simán meglehet, de pl a derûs meg az életcéllal rendelkezõ én azt nem tartom annyira hûû de kötelezõnek a többi, jó ha van...

#15459: rendben van, szeretem a csokipudingot beteg nem leszek tõle😊😉

salsoul
még valami: eddigi megfigyeléseimbõl eddig úgy látszik:

a nõ nem egy rakás egymás utáni orgazmustól virágzik, hanem attól, hogy szeretik és rajonganak érte...
chhaya
+ tartsa tiszteletben a másik döntését, akaratát (ez persze nõkre is ugyanúgy áll)
(késleltetve jutnak eszembe a dolgok, de asszem több nem lesz, alapvetõen jó a lista.😊)

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
igen igen, ez kimaradt <#eljen> - köszönöm
chhaya
+ határozott
(ha szabad kiegészíteni)

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
ja és ez az alfa hím ööö alfa tahó elképzelés ez nem az igazi... hosszú távon biztosan nem
salsoul
volt alkalmam meghallgatni pár nõ úgymond kifakadását arról, hogy milyen tulajdonságokkal is rendelkezzen egy rendes fiú

Felsorolom milyen tulajdonságok merültek fel elsõ(!) körben elsõdlegesen(!):

van egzisztenciája (, eltartja magát), stabil, önbizalmas, megbízható, lehet rá számítani, figyelmes, törõdõ, szeretetteljes, megbecsülõ, támogató, tiszteletteljes, derûs, éretten gondolkodó, életcéllal rendelkezõ, lehet vele beszélgetni a problémákról is anélkül, hogy minden megsértõdne, ápolt, "nekem lehet" mentalitástól mentes

(megjegyzem nem kis kancákkal, pitsákkal beszélgettem)

ezt csak úgy megosztottam
HTS s3rg1nh00
hát ha nem vagy alfa,akkor is 1-2 dolog meg tud ragadni rólad a nõkben,de az nem lesz tartós,és amint jön egy igazi alfa,bukott ügyed lesz.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bigapó
jah, ezt már Én is tapasztaltam, hogy mennyire szélsõséges dolgokon tudnak a csajok megakadni és abba "beleszeretni". ennek talán egy hátránya az, hogy az ilyen viszonylag hamar elmúlik, mert több lesz az ami viszont nem fog tetszeni neki és azok "felébresztik", elfújják a rózsaszín ködöt😊

The Matrix has you...

bigapó
tökéletesen leírtad, hogy hol hibázol és ezt már felismerted, most már csak választanod kell😊 de talán nem is Te fogsz választani, hanem a Tudatalattid és robbanásszerûen fog elõtérbe kerülni az érzelmi életed, az amit eddig elfojtottál...segítek, ezt hívják Szerelemnek 😉
folyamatosan errõl beszélek Neked. lehet egy életet leélni érzelmek nélkül, de nagyobb az esély arra, hogy felrobbansz, mint egy vulkán 😄
nem átlagos érzelmekrõl beszélek, mert olyanjaid már most is vannak, ez valami más, még nem ismered, de azt hiszem ezért érdemes igazán élni, addig meg elvagyunk mindannyian abban a bizonyos pudingban 😊
Én is erre várok most, pár szikra már volt, de egyenlõre a katartikus élmény még vár magára. hozzáteszem, nagyon extrém helyzetben és rendkívül erõs akarattal mindezeket el lehet nyomni, de Én a helyedben nem tenném. valami olyantól fosztanád meg magadat amit semmi mással nem lehet helyettesíteni, pótolni. lehet, hogy van olyan akinek több élet kell ehhez, az tényleg szar lenne...illetve szar lehet.

The Matrix has you...

Pretorian
Nem is kell alfahímnek lenned. Azt tapasztaltam, hogy a nõk érdeklõdését a legkülönfélébb dolgok keltik fel. Nekem pl. azt mondják, hogy szép szemem van, és ha viszonylag nyugodt elmeállapotban vagyok elég kimérten is beszélek, nyugalmat sugárzok. Persze attól még az életem lehet romokban, de ennek nem feltétlenül kell látszódnia rajtam. Viszont mivel elég szélsõséges vagyok érzelmileg, ezzel a kimért viselkedéssel, a magasságommal, a jellegzetesen a sötétet, az egyszerût, az egyszerûen elegánsat elõnyben részesítõ öltözködési szokásaimmal néha egészen félelmetes a fellépésem, sokan elsõ találkozáskor úgy is néznek rám, mintha valami gengszter lennék.
Jah, és én nem skatulyázok be senkit sem végérvényesen, bár elõítélet az van bennem bõven. Viszont szeretem azt, amikor ezek az elõítéletek a megismerés után semmivé foszlanak.
Persze létezik az a kategória is, amirõl s3rg1nh00 beszél, de õk nem tarthatnak számot az érdeklõdésemre. Számomra túl egyszerûek, üresek.
Ha viszont nõrõl van szó, akkor számomra többé sosem az elsõ találkozás a mérvadó.
A legutóbbi kapcsolatom, az a férjezett lány...elsõre nem volt szimpatikus, és ezt késõbb el is mondtam neki, amikor már együtt voltunk. Bár szépnek tartottam: tetszett a bõre, az arckaraktere, az alakja, a magassága, és a hangja...furcsán méregetett, és ez nem volt szimpi. Mint késõbb kiderült, én már akkor tetszettem neki (sosem gondoltam volna), de ezt 1 hónapig képes volt teljesen titokban tartani.
Három hétnek kellett eltelnie, mire én is kezdtem õt igazán észrevenni nõként. De sosem kezdeményeztem volna, mert tudtam, hogy férjnél van, és gyerekei vannak.

salsoul
az embereket azért kis megfigyelés után elég jól ki lehet számolni
mint ahogy azt is, hogy leesik-e a pohár az asztalról vagy sem, s egyáltalán van-e most esélye a leesésnek

egyébként csak ismételten azt magyarázod, hogy milyen jó az a szar amiben benne vagy... kellemesen meleg, még kis racionalizálás után csoki pudingnak is elmegy, sõt ha esetleg kihûl, fagyinak is remek lesz...