22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #16945 semmilyen:D nekem rólam abszolút jókép alakult ki...már akkor is feltűnt, hogy normális vagy amikor (nem úgy, mint a többi baromarcú), elkezdi szidni pl fociban a másik csapatot, te Real szurkoló én inkább Barcelona fan vagyok mégis legalább nem kerestél kifogásokat, ha a Barca mindent vitt, hanem pl elismerted a csapatod vereségét...ez egy jó tulajdonság sztem, mindenki nyer vagy veszít a lényeg azon van, hogy nem szabad feladni legalább is ez a felfogás mindenki szeme előtt ott kell legyen, ha játékról sportról van szó:D:D:D
És ez csak 1 példa volt tőlem. -
clio1616v #16944 nem vagy rossz, sőt hozzám képest jó vagy az én értékrendem és az alapján amit tudok rólad :) -
#16943 akkor megkérdezem, hogy mennyiben tartasz engem rossz-nak; rossz ember vagy ami nálad rosszként van értelmezve az alapján ahogy itt megismertél?
milyen rossz kép alakult ki rólam ebben a topikban? erre tényleg kiváncsi vagyok, többiek is irhatják :) -
#16942 vagy Ő akinek nem kell az új haver :)
angoltudás nem árt
lusta macsek -
#16941 akkor már inkább ez a cica :)
Rázzad :) -
clio1616v #16940 szülőknél vannak kiccicák megyek simizni hétvégén ^^ -
#16939 Én mondtam, hogy ha épitő jellegű akkor beszélgetek vele. -
#16938 miááu -
#16937 saját magához mérten mindenki legjobb apa
máshoz mérten pedig ingoványos talajra lépünk, nem kicsit, nagyon -
#16936 és ott a pont -
clio1616v #16935 miaáv ^^ -
clio1616v #16934 mindenkinek értékesek a génjei, már csak a biodiverzitás merőrzése miatt is...
mégegyszer mondom, az hogy rólad rossz kép alakul ki az nem az én hibám, és a kirakó nem kötelesség csak egy lehetőség ha beszélgetek valakivel akkor elnézést kérek, de automatikusan kialakul egy kép a partnerről -
IXEMGabeo #16933 ez kemény volt:D -
#16932 Ééés nem bírtad ki.
Figyelek.
:) -
#16931 az a helyzet, hogy senki nem kért meg rá, hogy kirakózzál belőlem :)
hivhatod hisztinek, de inkább csak az zavar, hogy beállitasz egy valakinek, holott ez alapján tömeggyilkos is lehetnék...ki tudja, lehet az is vagyok és Te vagy a következő a listámon :D
a 3-dik nevetséges dolog, hogy sehol nem irtam azt, hogy holnap vagy a közeljövőben lesz gyerekem, nem mintha ehhez is sok közöd lenne, de megint megállapitasz egy faszságot és aztán azon pörögsz, mint Julcsa a körhintán.
Én meg azt mondom, hogy Te felelősségteljes Apa lennél, csak kérdés, hogy érdemes-e a Te génjeidet továbbvinni...bár, ha szerencsénk van akkor az anyjából több ragad a gyerekedre...:D -
clio1616v #16930 azt hittem az egyértelmű, hogy csak abból tudok kirakózni amit elmondtál magadról, ha az elapján téves infót raktam ki az nem az én hibám, hanem a tiéd ;)
amit fontosnak tartasz elmondod, amit el akarsz hallgatni mert rossz fényt vet rád azzal nyilván nem tudok kirakózni sem :)
te hibád ha nem azt hallod mint amit szeretnél, neked kell tudni milyennek akarod visszahallani a kapcsolatodról a konklúziót, viselkedj úgy ahogy neked tetszik amit hallani akarsz, ha nem akarod akkor meg ne hisztizz, hogy én nem ezt akaaroom visszahallani... gyerekes, ezért gondoltam ebből a reakciódból, hogy még messze nem vagy alkalmas felelősségteljes gyermekvállalásra
ez félreérthetetlen reakció, mármint a hiszti... -
IXEMGabeo #16929 sőt és gondolkozva a dolgokon a hipergazdag befolyásos ember is lehet rossz apa... -
#16928 kösz a védelmet, de nem szorulok rá és ennyiből, de még többől sem tudod megállapitani, hogy ki lesz jó apa és ki nem. Clio-ban ez is egy nagy hiba, hogy semmi kis infókból von le embernyi következtetéseket, ezáltal felállitva egy hipotézist amire aztán bőszen hivatkozik, nem véve észre az alapvető hibát a rendszerben. -
#16927 Angolul The A-team volt a sorozat cime, de a magyarok szokás szerint ferditettek és nem forditottak, bár az "A" a hiperfokozás náluk, szóval a Szupercsapat még egész ötletes forditás is :) -
#16926 Igen, az lesz az, de a hősködés mindig egy jó ügyért történt:)
Attól függ, hogy mit szeretsz filmekben? Ez egy akció-vigjáték, sok túlzással és sok blőd humorral, ami néha még nekem sem esett le vagy túl erőltetett volt, az olyanon meg már nem tudok nevetni, kivéve ha jó szinész adja elő. Olcsó napon megéri a pénzét, de nem az a sokszor újranézhető, mármint nekem. Akkor már inkább az Eredet:) -
clio1616v #16925 A-Team lesz az, ha jól gondolom -
#16924 Nem, szerintem nem fogjátok kibírni. :]
Hmm Szupercsapat, aza Szupercsapat megfilmesítve, ami egy régi sorozat, önjelölt hősködő katonaszökevényekkel? Érdemes megnézni? -
IXEMGabeo #16923 totál elismerem én azért nem lennék alkalmas apának, mert baromira hangulatváltozó vagyok, nincs még munkahelyem se, sőt még kapcsolatom se volt semmi:D, de tulajdonképpen nem rajtam van a hangsúly hisz engem nem izgat ez a dolog clio...bigapó sok mindent megtanult miért ne lenne alkalmas rá, ha a munkája megvan hozzá?...az egy már kérdés, ha eltévelyedett a kolléganője után, az sokaknál előfordul, ha megtalálja az állandóját simán összejöhet neki... -
IXEMGabeo #16922 nem vagyok kiskorú el vagy tévedve...sok korombeli ember már apa, mert vannak olyanok akik megérnek erre huszas éveik elején... -
clio1616v #16921 kiskorúként jóhogy nem vagy alkalmas apának -
IXEMGabeo #16920 rendben tudod hány olyan ember van aki nem alkalmas apának:D mivel szegény az ország önmagába és kevés az egzisztencia, elsősorban itt kellene javítani. Ha normális vagy, és türelmes lazán feltudsz nevelni egy gyereket, ha mellette megvan az anyagi háttered ennyi az egész...És vannak olyanok akiknek nincs szüksége apaságra (abba a kategóriába sorolnám magam)...ennyi, jöhet a támadásod -
clio1616v #16919 ha jól emlékszek, bigapó aki a munkatársnője után koslat reménytelenül... erre akar felelősséggel gyereket vállalni, mondjuk vannak nála felelőtlenebbek is, de véleményem szerint nem alkalmas apának... semmi képpen nem bántásból mondom, és nem is hiszem, hogy annak fogja venni -
#16918 pedig szavamra, csak időpocsékolás
én is azt láttam, hogy mindenki ájuldozik tőle, de, hogy mitől...
lehet én nem értek csak hozzá, sőt ... -
IXEMGabeo #16917 már rögtön szekálod...hagy élje úgy az életét, ahogy szeretné...mellesleg nálam egy értelmes, öntudatra ébredt ember már felelősség teljes bigapó márpedig az...nem tudom, hogy te miért tartod őt alkalmatlannak pont te amikor még sem sem értetted a mondandóját... -
IXEMGabeo #16916 azt szeretném pont megnézni:) állítólag jó film:) -
#16915 Én ki fogom bírni azt, hogy a hülyeségeire ne reagáljak. Amennyiben építő jellegű kritikát épít a mondataiból, akkor tudunk beszélgetni, ez már korábban is előfordult, nem olyan nehéz az, csak mindenkinek vannak rossz napjai. -
clio1616v #16914 Így nem hibázhatok :D -
#16913 ahhoz többször kell megnézni, hogy meg tudjam mondani mi a hátsó mondanivalója - ha van egyáltalán - most így elsőre erre nem figyeltem, meg aztán délben megnéztem a Szupercsapatot is, így már fáradtan érkeztem erre a filmre, de már le volt foglalva a jegy és nem akartam visszamondani, sokadjára tettem volna:) most már idegesített, hogy csak húzom halasztom és mindenhol azt hallani, hogy kurvajó film:) -
#16912 azt mondják az alma nem esik messze a fájától... ;) -
clio1616v #16911 mint a könyvek a meditáció sport stb... -
clio1616v #16910 lol :D
már nem azért de egy film azért van hogy kikapcsoljon :DDD -
#16909 én is láttam, de szerintem nem szól semmiről -
clio1616v #16908 amíg magaddal nem vagy tisztában addig minek neked felelősség? -
#16907 csak nem hülyegyerekre készülsz? -
#16906 annyira nem unatkozunk, bár most nem is rólam volt szó:)
Pont most értem haza moziból, az Eredet című filmet néztem meg. hmm, hát érdekes egy film :) eléggé lebilincselő a története, nagyon kell figyelni, jól le is fárasztott fejben :)
nagyon el van rugaszkodva a valóságtól, de pont ez a jó benne, kicsit kiszakít a taposómalomból. nekem tetszett.