Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
amint félni kezd miattuk és a félelem megszüntetése azzal jár hogy nem lehet veled, leszar mit gondolsz vagy érzel ott fog hagyni egy szó nélkül
az ilyen gyerekes nõknél nem lehetsz elsõ soha, abban az esetben állhat be egyensúly, ha a gyermekek a tieitek, tehát közösek... mert így neked is az a fontosabb mint neki
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Hibás pedig csak olyan mértékben vagyok, amennyire hajlandó vagyok felelõsséget vállalni valamiért, ilyen egyszerû. Az pedig csak attól függ, hogy az adatokat mennyire találom hitelesnek, és kinek az igaza mellett szólnak. Az én felelõsségem ebben a dologban nem terjed ki a férjére, vagy a köztük lévõ kapcsolatra, az együtt töltött 7 évre, vagy bármire, ami kettejük közt volt/van. Miért?
Mert a lány akarja a dolgot, az õ tõle kapott információk alapján hozom a döntéseimet, és nincs rá okom, hogy kételkedjem ezen információk hitelességében. Ha ez másképpen lenne, pl. tudnám, hogy a lány hazudik a férjérõl, vagy pontatlan információkat közvetít felém (és mégis belevágnék vele a dologba), akkor felvállalnám a felelõsséget, mert az adatok alapján engem dobna ki a gép, mint felelõst a házasságuk szétbarmolásában. Viszont a két gyerekért természetesen bármely esetben felelõs vagyok.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
tisztelem az "éleslátásodat"
És azt, hogy a mostani kapcsolatodban ugyan ezt a hibát kezded elölrõl elkövetni?
Férjes nõ, nincs gerince tiszta helyzetet teremteni, új kapcsolat elõtt elválni stb... Õszintén, mit vártál?
Egy hû gerinces nõt, miközben nyíltan hûtlen és gerinctelen?
Nehezen, nagyon nehezen, de egy dolgot megtanultam.
A hiba - az én szemszögembõl, az én oldalamról - mindig bennem van,
és minél inkább úgy látom, hogy nem bennem van, annál inkább bennem van.
Én vagyok a felelõs, én vagyok a felelõs, én vagyok a felelõs azért ami velem történt, én vagyok az aki csávába juttattam magam, és én vagyok az, aki onnan ki tud juttatni.
Mert ez az egyetlen mentalitás az, ami konkrétan a kezembe adja megoldási lehetõséget minden egyes helyzetben.
És ezzel rengeteget helyzetet oldottam meg nagyon pozitívan nagyon nagy eredményekkel.
Ha azt mondod, hogy nem te vagy a hibás, nem te okoztad, nem te vagy a felelõs, akkor nincs mit tenned, mert ami rajtad kívülálló az nincs hatalmadban. És egy dolog van ami rajtad áll, és te saját magad vagy.
Ez az én életemnek az egyik alaptétele.
Nem egyszerû, kemény dió, de megéri a fáradtságot.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Vagy szép lassan ködbe tûnt hiteles látásod...
Vagy sosem láttad a csajt, csak azt akit belevetítettél...
Mindegy, én tartom az álláspontom.
Az õ felfogása szerint minden igaz volt abból, amit mondott. Azért, mert õ ennyit értett meg az egészbõl, ennyit fog fel a világból, a történésekbõl. Egészen a végéig igazából nem is hazudott, vagy legalábbis nem akart hazudni nekem (még akkor sem, ha hamis, vagy pontatlan adatokat közölt velem), hanem arról van szó, hogy õ a saját kis korlátolt elméjével erre volt csak képes. A végén viszont szándékosan hazudott is, és ezért nem mert konfrontálni velem.
Ha valamirõl nincs elegendõ stabil adatod, félsz.
Ha szellemi képességeidben korlátolt vagy és nem tudsz adatokat kiértékelni, félsz.
De a megoldás nem az kell hogy legyen, hogy helyrehozhatatlan károkat okozva magad körül elmenekülsz. Ez a létezõ leggusztustalanabb "megoldás".
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
És igaz, a nõ visszaélhet ezzel...
Tehát ügyesen, okosan, ésszel.
Tehát amirõl én beszéltem, az nem az, amirõl te itt beszélsz.
Erre a lányra pedig, akinek a képét betetted elég ránézni, és rögtön látszik, hogy nagyon jól áll neki a távolság.
A legutóbbi lány is elvárta, hogy ha ott van velem, akkor szinte csak vele foglalkozzak, hogy segítsek neki ebben-abban, hogy a terveimrõl beszéljek neki, hogy okosságokat mondjak és határozott döntéseket hozzak, hogy simogassam/csókolgassam/ölelgessem nonstop, hogy ápolt legyek (bár ebben a dologban talán még a nõknél is érzékenyebb vagyok).
Viszont a mindent meg tudunk beszélni dolog ugye valahol félresiklott nála...ez nem azt jelenti hogy hazudott, csak nem konfrontált velem bizonyos engem is érintõ döntései kapcsán.
A papucs-lét pedig az, amikor sosem tesznek szájkosarat és pórázt a nõre (képletesen), és a pali teljesen kiszolgáltatja magát a nõ kénye-kedvének, legyen szó bármirõl. Az ilyen emberek nem élnek, és csak sajnálni tudom õket. Az utolsó lány férje is ilyen. Aztán állítólag õ csak "szereti a feleségét", és azért tûr el mindent. A faszt. Csak fél hogy elveszti, és nem talál mást. Amikor velem volt a lány, abban a pár hónapban egyszer sem éreztem úgy, hogy papucsot akar csinálni belõlem, talán mert tudta, hogy ezt velem nem tehetné meg. Mégsem volt köztünk szinte egyáltalán semmi konfliktus, szerettük egymást, tehát nem nyomtam el a személyiségét. De végül, amikor elõször cselekedett olyasmit, amirõl tudta hogy én nem tûrném el, azt nem nyíltan tette, hanem arc nélkül, mert tudta hogy ezzel vet véget a kapcsolatunknak...jah, a férjével megcsinálta ugyanezt, de õ természetesen visszafogadta.
De ha már ennyit emlegettem ezt a ***** ******, akkor itt van róla két kép, és legyen nagyon hálás, amiért teljes arcot nem mutatok.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egy fórumon mindig van elegendõ idõd pontosan úgy fogalmazni, ahogyan akarsz. Éppen ezért nem juttok egyrõl a kettõre szerintem.
A szóbeli viták nem tartanak ilyen sokáig, és a kommunikációs problémák miatt sokkal gyakrabban siklanak félre, mint az ehhez hasonló, írott, fórumos viták. Ha itt sem vagytok képesek egyrõl a kettõre jutni, élõ szóban gyorsan hazavágnátok egymást.
Mondjuk ezzel én is így vagyok.
Élõ szóban még egy egyszerû kérdés, pl. a "most mi a baj?" is többletjelentést hordoz magában a hangsúly, a mimika, a metakommunikáció miatt.
legalább teljesül, hogy olvasva szerez infót és mégse könyvbõl
a káposzta is elfogy a kecske is éhendöglik
egyébként örülök, hogy megint a lényeget sikerült megértened, meglátnod
tényleg
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly