Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
The Matrix has you...
The Matrix has you...
alapjáraton jól, csodásan érzed magad
mondjuk nekem mindig is az volt az elképzelésem, hogy az embernek alapjáraton jól kell éreznie magát és ezt most sikerül megvalósítanom
arról most nem szólok, hogy hányan kívántak eltéríteni e tervemtõl, célomtól
ugye, az élet szürke, egyszer lent egyszer fent, szemét világ, stb közhelyek...
The Matrix has you...
mindegy, nagyjából kezdem látni mirõl beszélsz. most furcsamód meg is nyugodtam, mintha választ kaptam volna - végülis kaptam is 😊
The Matrix has you...
éppen most búcsúztam el egy hölgytõl - itt munkahelyen-, akivel elég jól tudtam ilyenekrõl beszélgetni. hiányozni fognak azok az esték😊
persze van emil, de a személyes azért mindig jobb.
The Matrix has you...
Ki minek gondol, az vagyok annak...
Mért gondolsz különc rokontalannak?
Jelet látsz gyûlni a homlokomra:
Te vagy magad, ki e jelet vonja.
S vigyázz hogy fénybe vagy árnyba játszik,
Mert fénye-árnya terád sugárzik.
Ítélsz rólam, mint bölcsrõl, badarról:
Rajtam látsz törvényt sajátmagadról.
Okosnak nézel? Hát bízd magad rám.
Bolondnak nézel? Csörög a sapkám.
Ha lónak gondolsz, hátamra ülhetsz;
Ha oroszlánnak, nem menekülhetsz.
Szemem tavában magadat látod:
Mint tükröd, vagyok leghûbb barátod.
Mint tükröd, vagyok leghûbb barátod:
Szemem tavában magadat látod.
(Weöres Sándor)
ami után minden átcsap derûbe és örömbe
mert már nem azt látod ami fáj,
hanem azt ami derû és öröm
és ennek örülsz
aztán mikor kiderül, hogy valóban nem teljes és tiszta és torzításmentes akkor jön, hogy kiábrándulsz, csalódsz
de miben csalódsz?
látásodban és eddigi tapasztalatodban
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
The Matrix has you...
én egy csoportterápiát követõen világosodtam meg pár hete - e téren
The Matrix has you...
The Matrix has you...
persze vannak fokozatai ennek is, mint mindennek. heh, jó dolgot feszegetünk, most megfogtál 😊 tudnék beszélni róla, de most kicsit megzavarodtam. kezd új fény derengeni az alagút végén, de nem is tudtam, hogy abban vagyok 😄
The Matrix has you...
magából õ belõle, vagy abból amit róla gondoltál?
épp pár hete volt egy nõ, érdekes és kemény dolgok alakultak és jöttek elõ és ettõl független szeretem és nem bírálom
miért nézed az elõnyt meg a hátrányt? mert nem szivbõl szeretsz, hanem "fejbõl"...mondhatnám egyes számban is, most nem azért irtam igy. csak hangosan gondolkodunk és beszélgetünk 😊
The Matrix has you...
miért azt nézem, hogy Nekem milyen elõnyöm vagy károm van belõle, és miért nem szeretem ahogy van?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
"Sok család ma már második vagy harmadik a sorban. Például ha a férfinek és a nõnek megelõzõleg már voltak kapcsolataik, és gyermekeket hoznak az új kapcsolatba. Mi ilyenkor a sorrend?
A szülõk elõbb voltak szülei gyermekeiknek, mint hogy egymásra találtak. A gyermekeik iránti szeretetük nem a férfiként és nõként megélt szerelmük folytatása, mivel szülõk voltak már azelõtt, hogy egy pár lettek volna.
Az ilyen helyzetekben az új partnernek el kell ismernie, hogy a gyermek iránti szeretet elõbb volt, mint az új kapcsolat, és a legnagyobb szeretet és a legnagyobb kötõdés a gyermek felé áramlik, és a gyermekben pedig természetesen az elsõ partner felé is. Csakis a lánc végén áramlik a szeretet és a kötõdés az új partnerhez. Ha mindkét fél el tudja fogadni a szeretet ilyetén hierarchiáját, akkor szerelmük kivirágzik.
De ha az új pár valamelyik tagja azt mondja: "Elõrébb való vagyok, mint a gyermeked", akkor kockáztatja a szerelmüket, amely így nem tarthat ki sokáig.
Ha egy pár gyermekeket hoz az új kapcsolatukba, és lesznek közös gyermekeik is, a sorrend így alakul: elõször voltak szülei az eredeti gyermekeknek, aztán egy pár, majd szülei a közös gyermekeknek. Azok a párok, akik elfogadják az idõnek ezt a természetes sorrendjét és ennek fontosságát, elkerülhetnek egy csomó konfliktust a kapcsolatukban."
ha ezt szeretné, tegyen így, ha rózsaszín ködben szeretné, tegye abba
csak a következményeket is kalkulálja be, az oltári nagy csalódásokat, kiborulásokat, kifakadásokat
és ne sírjon, és ne dühöngjön stb...
hogy átverték, kihasználták, mikor a való probléma az, hogy nem volt eszénél
Én nem nagyon szeretnék versenyezni valakinek a szeretéért, ott csak vesztesek lehetnek...
külön kéne kezelni az anyai, a "nõi", a baráti és a ki tudja még milyen szeret fogalmát. pont ez a baj manapság, hogy ezeke a szerpek nincsenek tisztába téve és átfedések vannak..na az tényleg gáz...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kivéve, ha a nõ alatt kurvát értettél...
Aki másik kapcsolatba kezd, elõbb zárja le a régit.
Ez így gerinces és tisztességes. Ha rendõrséggel és távoltartási végzéssel, akkor azzal.
Szóval, ne lepõdj majd meg, amikor melletted
(Még jó hogy most is mindent tisztán és elfogulatlanul látsz, úgy mintha olyan "minden igazinak, valódinak, hitelesnek tûnik, nem vagy vak.")
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...