22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #17025 és mivel szabad ember vagy clio te döntöd el mit csinálsz és mit nem...így pl, ha én nem akarok tűzet gyűjtani gyufával akkor nem fogok, vagy megveszem a baromi hosszú szárút, ami nem éget meg nem a rövidszálút...kisebbfajta kutyákat simogatok, amin látni h ártalmatlan, vagy éppen nem találkozom tömeggel, nem nevezek be olyan versenyre amiről nem tudom h 100% ig jó vagyok benne...( bár mindig azt mondom, hogy meg kell próbálni) -
clio1616v #17024 nem az bigapó... de miért kellene kiugrani? :D -
clio1616v #17023 nagyon izgulnék és megtenném simán...
az első repülés is ilyen volt... az első szeretkezés is és kb minden első...
repülésnél felfokozódik az érzés, hogy bármikor ha onnét lezuhansz meghalsz... 900km/h sebességgel megy a gép... de amikor fennvagy már nem érdekel, mert nem tudsz mit csinálni
ahogy mondtam szentimentális vagyok nagyon... ebből adódik, hogy ilyenkor az érzékelésem felfokozódik és arra figyelek mit érzek
nem uralkodni kell az érzéseiden, hanem átadni a testedet az érzéseknek... had menjen
a legrosszabb esetben véged :D -
IXEMGabeo #17022 hmm...pont akkor növekszik a pánikhatás és az agyadban az van h elfogod szőrni tuti be is következik...aztán lehet nálad nem jött az be... -
#17021 nem kötném lelkülethez, bár sejtem mire gondolsz, egyszerűen szeretni kell a kihivásokat és bevállalósnak kell lenni. Nálam minden megvan ahhoz, hogy belevágjak egy ilyenbe - elég hülye vagyok hozzá? igen :D - , magáért az élményért, a nevetésért tenném :) -
IXEMGabeo #17020 te mazochista vagy esküszöm...a fájdalom nem jó:)
ami esetleg nem probléma, amit meglehet szokni, mert mindenki nyafog tőle az pl a szúnyogcsípés eskü a múltkor a Balatonon picit leégett a hátam, és még jól is esett h megcsípik...rendben ez oké
na de ne mond már nekem, hogy neked jól esik, ha megégeted a kezed, meg ha beleharap a kutya, esetleg beleállítod a kést a kezedbe miközbe vágod a répát, vagy a baltát favágás közben...kés talán tűrhető, na de a baltás rész azt kétlen h neked is tetszene...ezeket jobb elkerülni az efféle izgalmakat... -
#17019 háát, ha mondjuk 10 km/h-val megy akkor Te is kiugranál, még egy szalmabálára is nem?
itt jön képbe az, hogy nem adunk meg paramétereket, csak kimondnunk egy dolgot, igy rohadtul félreérthető. -
clio1616v #17018 amikor autót tanultam vezetni akkor volt egy ugrás ebből a szempontból nekem... az oktatóm kérdezte rutin vizsga előtt hogy félek, izgulok-e?
mondtam neki igen... azt mondta akkor, hogy nagyon helyes izguljak csak hogy odafigyeljek mit csinálok és nehogy elrontsam... -
IXEMGabeo #17017 jól van felhozok más példát neked...nem vettem semmit a könyvekből hisz írtam, hogy én sem "fertőzöm az agyam" önismereti könyvekkel, meg igazából amik történetet mesélnek el olyanokkal se...
filmeket néztem, de ezt a példát nem azért mondtam, mármint a vonatost
rendben: akkor mondjuk te elmennél bázisugrásra, úgy, hogy nincs mögötted a segítő ember? hanem pl magadnak kellene kinyitni az ejtőernyőt hmm??? megmernéd ezt csinálni? nem félnél? -
clio1616v #17016 tudatosítanod kell, hogy a fájdalom csak egy jelzés a testedtől az agyadnak, hogy valami ott nincs rendben.. a fájdalom egy nagyon jó érzés...
amibe nem halsz bele az csak had fájjon...
gyújtogass gyufákat és megtapasztalod, hogy nem fáj :D -
#17015 Érdekes lelkület kell, hogy valaki ebbe a műsorba jelentkezzen. :D -
IXEMGabeo #17014 én pl a lányoktól nem félek, oda tudok menni beszélgetni hozzájuk csak ott is a körülményektől és mondjuk a szemkontaktus, meg az összkép alapján döntöm el, hogy leállok e vele vagy nem...az nem félelem pusztán kedv kérdése. Sokfajta félelem van, de többről én nem tudok...ha van nektek valami írhatjátok... -
clio1616v #17013 nem kell elhinni mindent amit filmekben látsz meg könyvekben olvasol... az fantázia szüleménye -
IXEMGabeo #17012 Clio most beugrott egy példa
Hogyan győzzem le a félelmem akkor? ha,
-Félek a tűztől, abszolút írtózom a forróságtól, ha be kellene gyújtani mondjuk a tűzet csakis gyufával vagy öngyújtóval az nem menne nekem, mivel nem vágyom arra, hogy megégessem a kezem és ugyebár eléggé forró tud lenni, ami kellemetlen...Tudom, hogy lekvárnak tűnök, de én kérek elnézést, ha nem akarok fájdalmat a bőrömnek, mert baromi érzékeny vagyok rá...
-a nagyobb termetű kutyáktól félek, volt olyan, hogy megsimogattam egy példányt, akiről láttam, hogy tényleg ártalmatlan, de figyelj, ha nehogyisten legyőzném e félelmem és a kutya megharap akkor az tetanusz tudod kinek van kedve járni az orvoshoz; itt van az a tény, hogy mindig gondolni kell a következményre.
-már említettem baromira félek tömeg előtt beszélni, elsősorban azért, mert attól tartok, hogy mondjuk elszúrom az előadásom és ilyenek a lámpaláz ott van bennem, amit pillanatokra, vagy a hangulatomtól függően tudok elfolytani és lehiggadni...nem tudom másoknak, hogy megy nekem az ott gázos... -
clio1616v #17011 miért kellene kiugrani egy vontaból?
soha nem jutna eszembe... nem kerültem még olyan vészhelyzetbe, hogy ugrálnom kelljen kifele mozgó járműből...
sok könyvet olvastál :D -
#17010 igy van, ezt magadnak kell megoldanod. lehet, hogy lesz aki rugdosson hátulról, de ha nincs meg benned a végső elhatározás, akkor a peremnél vissza fogsz fordulni. Önmagad legyőzése/meggyőzése a kulcs, igenis képes vagy megcsinálni azt amit. -
clio1616v #17009 gondolj bele, mit nyersz el azzal, hogy félsz? csak hátrányod van belőle... főleg olyan dologtól nem szabad félni ami az életedet nem veszélyezteti -
#17008 azért ésszerűtlen dolgot nem csinál az ember, de ha mondjuk megoldanád a biztositást, mármint légzsákra ugrok vagy ilyesmi, akor Én is kiugranék :D -
#17007 magad uram, ha szolgád nincsen ;) -
IXEMGabeo #17006 ez igaz, csak ahhoz meg baromi nagy lelkierő meg buzdítás kellene:D na de mi van avval aki nem kap? -
IXEMGabeo #17005 azért gondolom félnél kiugrani egy mozgó vonatból, és nem is tennéd meg:D ne legyél szájhős;) -
#17004 az ember akkor győzi le Önmagát, ha szembeszáll a félelmeivel... -
IXEMGabeo #17003 ez érdekes, nálam ez pont fordítva van... -
IXEMGabeo #17002 ebből az jön le, hogy lazán fogod fel...nem lett volna szégyen kimutatnod, hogy félsz a vizsgától, ez meg olyan tipikus verem a mellem, nem félek semmitől duma amit leírtál egy jó nagydarab álarccal fűszerezve:D:D
Viszont nem ítélem el ezen hozzáállásod, te így alkalmaztad, valakinek ez nem megy csak így csettintésre... -
clio1616v #17001 az izgalom van nekem a félelem helyett... minnél jobban félek valamitől annál inkább megteszem, mert növeli az izgalmi állapotot :) és a félelem már el is múlt -
clio1616v #17000 pedig... ;) -
IXEMGabeo #16999 és hozzáteszem, a Carpe Diem mellett, nagyon nagyon átgondolod mit is fogsz cselekedni, ugyanakkor simán döntésképes vagy a kompromisszumokban hiszel és nem nagyon vehetőek észre a félelmeid legalább is itt a Fórumon...azért élőben neked is megtalálnák a gyengepontod, az mindenkinek van -
clio1616v #16998 mindegyik kellemes :)
vizsgákkor a többieket haverommal kiröhögtük, azzal ugrattuk őket na mivan izgulsz? :D közben mi ugyanúgy izgultunk, csak kihasználtuk ezt az izgalmat arra, hogy jól feleljünk... és ehhez nem kellett könyv semmi... :) egyszerűen másképp álltunk hozzá, miért? mert ez esett jól -
#16997 szerintem a lélek nem mindig kapcsolódik a testhez, igy nem lehet azonositani olyan folyamatokkal sem amiket irsz, ennél sokkal magasabb szintű "valami", hogy csak ennyivel elintézhető legyen. egy rothadó hústömeg által képzett "valami" nekem kevés. -
IXEMGabeo #16996 **illetőnek** javítva -
IXEMGabeo #16995 ja, végülis azok is egyfajta átélések, de sztem azok pont nem jók...
Izgalom is sokrétű:
-egyikfajta: iskolában tanévzáró vizsga van mondjuk és szóban kell felelned, és azon izgulsz sikerül-e nem e szúrod el, felmegy a pulzusod, vkinél lámpaláz, nem tartanám ezt annyira kellemes izgalomnak...ott van pl a szereplési vágy; színpadon, közönség előtt nem mindenki tud produkálni és azt a fajta izgalmat nem szeretném átélni mikor mondjuk beszélni kell tömeg előtt, az borzalmas legalább is számomra, neked lehet, hogy nem.
-másikfajta: szexuális izgalmak, kalandvágy, sport és játékbeli izgalmak, szórakozás, versenyzési izgalom; nos én pl nem szeretem azt az érzést amikor azon izgulok nyerek-e vagy elszúrom-e, vagy miattam bukik pl a fociban a 11-es rúgásnál a csapat, agyilag ezeket én nem bírnám, de erre azt mondom, hogy szintén embere válogatja
-harmadikfajta: amikor pl van egy szeretted, rokonod, csajod, barátod, aki fontos neked, hosszú időre nem látod azt se tudod mi van vele, ha nem értesít az egyik miután elment akkor már rögtön izgulsz mi van vele...hát köszi ez is egy elég szar érzés, ha tudom, hogy baja eshetett az illetőleg
stb.stb.stb sokfajta van, de ennyi jutott eszembe
UI: be kell látnod nem mindegyik izgalomfajta kellemes. Amit leírtál az általam megadott paraméterek szerint te a kettes kategóriába tartozol a kalandvágy és mondjuk a "Carpe Diem" kategória... -
clio1616v #16994 nem... mondd el neked mi a lelked? ha nem azonos a tested ben lezajló biokémiai folyamatok pillanatnyi állapotával, mi lehet más? -
clio1616v #16993 nincs is jelentősége, a hit nem azonos a vallásossággal... pláne nem az istenféléssel
ez ilyen marketing bullshit, szép magyar szóval kifejezve... régen is valamivel meg kellett magyarázni a parasztoknak, miért kell éhezniük és a férfiaknak katonának menniük... isten a legjobb eszköz a félelemben tartáshoz, ráadásul jónak lehet feltüntetni, ha követi a tanításait valaki, mennybe kerülsz stb. -
#16992 egy kis nevetőizom-ingerlés. ezt az élményt tuti nem hagynám ki :)
Wipeout -
#16991 az ingerültség egy állapot, de az nem egyenlő a lélekkel nálam...nem tudom érted-e a különbséget?
-
#16990 megint kezdődnek az ostobaságok... -
clio1616v #16989 én rendkívül szentimentális vagyok... szeretek izgulni, megijedni... -
IXEMGabeo #16988 ez a baj, hogy annyit dumáltatok h lehetetlenség visszakeresni, én így emlékszem, ha hiszed, ha nem. most komolyan ennyi gondolatot és hozzászólást, amit ti gyártottatok hónapok óta abból sehol nem találom meg:D -
IXEMGabeo #16987 tudod, mindenki más. Valaki szereti a kihívásokkal teli nehezebb utat ami izgalmas, de az én "kis" eszecskémnek logikailag mindig is jobban feküdt az egyszerűség az életben, ám vannak olyan szituk amikor körülményes tudok lenni és bonyolult, de többnyire rém egyszerű vagyok. Ezalatt azt értem, hogy nem buta vagyok, csak lusta vagyok gondolkodni spontán, nekem idő kell mindenre, nem kapkodom el a dolgokat...
döntések: nos mindig úgy döntök, ami számomra logikailag helyes, evvel te is vagy sztem...keressük az aranyközéputat, ami fegyelemmel, akarattal, öntudattal, intelligenciával lehetséges...
Sajnos az érzelmek terén eléggé megvagyok halva, ott van a kutya elásva és ott mivel nem tudom úgy magam elképzelni, pl h egy lánnyal együtt legyek, meg olyan dolgok amik másnak természetesek az nekem nem az, vagy máshogy alkalmazom, vagy nemmegyek bele olyanokba, mert az az ami számomra bizonytalan. a Mit veszíthetek kérdésre érdekes válaszom van, talán önmagamat veszíteném el, de ezt még saját magamnak se tudom megmagyarázni... -
clio1616v #16986 ezen most fenn vagy akadva? (rossz neked?)
nem rosszabb hinni istenben, mint könyvben hinni, hogy van értelme elolvasni