22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#17065 inkább úgy csinálok, mintha nem érteném. :D -
#17064 :DDDD tutira nem ha nem jól forog a nyelved :D -
#17063 akkor én nem vagyok rendes :( -
clio1616v #17062 me szépe éneke ^^ -
#17061 mert? -
clio1616v #17060 Rendesnek tűnik
-
clio1616v #17059 ennyi :) -
#17058 jaja, a nylon az kurvajó hangot ad ki :) mi is szórakoztunk vele, majdnem felgyújtottuk a szalmabálát :D -
#17057 tőlem jöhetne, elfér mellettem. nem tudom melyik gátlástalanságra gondolsz, hogy elinduljon a gumilabdás versenyen vagy hogy kiálljon a kamera elé és beszéljen angolul úgy, hogy közben nem tud? -
#17056 van értelme. ez is egy vonal amin át tudsz lépni és magadnak bizonyítani dolgokat, azaz, hogy mikre vagy képes ha hiszel Önmagadban. ezért mondtam, hogy ez is olyan, mint a gyufa vagy bármi, csak kell egy cél amit el akarsz érni. ki lehet kerülni persze, de ha egy ilyenre elmész akkor nem akarod már kikerülni, hiszen pont az a cél, hogy átmenj rajta, ne pedig mellette vagy papucsban. -
#17055 Hát nem kell várni vele, vagy a végén fogni. Tudni kell használni és akkor nem bánt.
Ez a legtöbb dologgal így van, nemcsak a tűzzel meg a gyufával. Általában attól félünk, amit nem ismerünk, vagy amivel kapcsolatban bizonytalanok vagyunk. -
IXEMGabeo #17054 utolsó sor az valószínűsíthető hisz mindenki úgy tenne akiben van egy pici áldozatkészség... -
IXEMGabeo #17053 ****tényleg mostmár odaáig eljutottunk, hogy a tevékenységtől függ, hogy miktől félünk és miktől nem...
az ilyen akadálypályás versenyekbe részt lehetne venni, vagy mondjuk fel kellene mászni egy baromi magas fára nem lenne probléma, de vkinek ezek is problémát okozhatnak.
Lassan áttérünk a fóbia kategóriába: látod látod, én marha megállíottam saját magamról h termofóbiás vagyok, de vannak olyanok, akik pl félnek a bezártságtól az meg a klausztrofóbiásak...**** hajnalba beszart az SG ezt még hozzáakartam tenni -
clio1616v #17052 megkérdezik tőle mi a legnagyobb ajándék amit valaha kapott :D
az hogy szeretem kézzel csinálni a barátomnak a születésnapján :D -
#17051 lol -
clio1616v #17050 bigapó ajánlom figyelmedbe a hölgyet, mindent megtesz, hogy kinevettesse magát... szerintem simán indulna azon a versenyen is ahol te is ;)
miféle gátlástalanság kell, hogy valaki egy ilyet megtegyen?
-
clio1616v #17049 azért én a helyedben extra óvatossággal gyújtanék meg egy gyertyát főleg friisn szárított hajjal ^^ miávk -
clio1616v #17048 én a gyertya lángja fölött szoktam kormosítani az ujjaimat, tenyeremre csepegtetni a faggyút... :)
de műanyagot égetni is jó... figyelni, ahogy az olvadó égő nylon cseppek a levegőben csepegve zuhannak és süvítő, síró hangot hallatva lángolnak... -
clio1616v #17047 a parázsonjárásnak van értelme?
megoldanám a problémát úgy hogy vagy kikerülöm a parázzsal leszórt területet, vagy egy fatalpú cipőben átsétálnék rajta komótosan... vagy ami nem vezeti a hőt -
#17046 valószínű keveset kempingeztél, meg egyszerűen nem vagy piromániás, mint ahogy itt mi páran ahogy látom :)
mi még tűz fölött is ugráltunk gyerekként, szüleink szeme láttára :)
nem volt semmi gond, mert odafigyeltünk arra amit csináltunk, túl sok felelőtlenség nem volt benne. én sem szeretem, ha megégeti a kezemet a gyufa vagy bármi más, ki szeretné, de csak ezért nem fogok félni a tűztől. Szerintem ha - és ne adja Isten, hogy ilyen legyen - égő házba kellene bemenned, mert odabent egy szeretted bajban van, akkor nem gondolkoznál ilyenen, hogy kicsit meleg van bent. -
#17045 ott kicsit többről van szó, mint gyorsan végigfutás, meg bevizezés, ha jól tudom vizet nem is használnak, max a végén. ez egyfajta spirituális felkészülést igényel, van akinek már elsőre sikerül jól megoldani. nagyon fontos a hit, az, hogy higgy Önmagadban. Ezt a dolgot egyébként parázs nélkül is meg tudod oldani, az csak egy jó vizsga, mert valójában sok különbség nincs a gyufához képest... -
IXEMGabeo #17044 rendicsek ez a gyufával való játszadozás is példa volt, mert meggyújtottam én már a gyufát, csak éppen mikor picit vártam vele már éreztem a forróságot dobtam el a francba...egyszerűen a távolról a tűzet bámulni szeretem, dehogy közelmenni a kezemmel abszolút nem mernék
17036: őőő azon gyorsan végigfutsz azt nem érzel semmit főleg, ha bevízezed a talpad, valószínűleg azon végigmennék éppen ezért... -
clio1616v #17043 mégegyszer miért kell félni olyantól amibe nem halhatsz bele?
csinálni kell... gyufagyújtás... tudni kell mi a működése egy gyufának és csinálni kell gyújtogatni... majd meglátod, hogy semmiség az egész... milliárdnyi ember használja nem halnak bele... -
#17042 igy van, meg kell tanulni szelektálni is és arra rájönni, hogy mi az amit elsőre is birsz. Én sem fekszem a 200 kiló alá fekvenyomásnál, mert tudom, hogy nem birom el, de a 80-at már igen. ugyanaz a sport, mégis van egy kis különbség :D -
IXEMGabeo #17041 olyankor van az, hogy mások érzéseiből vonom le a konklúziot, hogy elkerüljem a dolgokat inkább harapja meg a másikat a dög, mint engem, de tudni fogom hogyan kerüljem el a balesetet...de pl, ha önfeláldozásról lenne szó, az életem kellene odaadni valakiért abba belemennék, mert nem szenvednék a fájdalomtól, nem kellene átéreznem azt, mondtam az nem hiányzik, ami pillanatnyi fájdalom még az sem... -
#17040 Nem kell feltétlen mindent kikerülni. Az ilyen ártalmatlanabb dolgoktól, mint pl. a gyufával tűzgyújtás, nem kell félni... ha nem nagy ívben kerülnéd, hanem próbálkoznál vele, akkor rájönnél, hogy cseppet sem veszélyes, hanem simán megy. Egy rakás dolog csak messziről tűnik veszélyesnek. :) -
#17039 na látod, ez a különbség megint a között amit leirok és amit Te megértesz belőle. irtam Gabeo-nak, hogy ha biztositja a terepet, tehát nem eshet bajom olyan 99%-ban, akkor kiugranék. szó sem volt arról, hogy össze is töröm magam, akkora hülye nem vagyok Én sem...egy kartörés még belefér persze, de nyomorék egy életre már nem. -
IXEMGabeo #17038 pl a víztől baromira nem félek és még a kb 1 méternél is kisebb vízbe szaltóval ugrottam be, mert nem féltem tőle, pedig mondjuk kitörhettem volna a nyakam, de tudjátok azt mondom a víznél nincs jobb érzés, na arra az egyre azt mondom meg a szélre, hogy nem érdekel mi lesz velem csak éljem át hogy úszkálhatok, vagy pedig a levegő az arcomba csapjon, ami friss...
mindkét esetben történhetnek dolgok, akár tornádó jöhet, akár elsodor mondjuk egy örvény és megfulladok...azokban a helyzetekben tényleg jó dolog átélni...de vannak olyan helyzetek amiket nem akarok erre írtam cliokám 17025-ös hsz-em és itt asszem le is zárhatjuk -
clio1616v #17037 amit kipróbálsz megtapasztalsz attól nem fogsz félni, minél többször harapmeg a kutya annál magabiztosabb leszel, lehet a 10. harapásnál már tudod hogyan tedd oda a kezed :D -
#17036 elmész tűzönjárásra - ez leghatékonyabb terápia
-
clio1616v #17035 nekem az nem izgalom, hogy utazok egy vonaton és kiugrok belőle :D
nekem az az izgalom, hogy mondjuk a vonat tetején menet közben sétálgatni
kiugrok összetöröm magam abban semmi izgalom nincs :) -
#17034 jaaaa, igy már értem mire céloztál. hmm, nem is tudom, ez még nem akkora hülye vagyok mutassatok műsor. ez olyan, mint amit irtál, a JHN, csak egyedül. itt max röhögnek rajtad egyet, mint egy bohócon és aztán holnap már azt sem tudják kit néztek, még szembe is mehetsz velük az utcán, nem fogják tudni, de aki meg ebből itél meg vagy el, az kinyalhatja, nem? :D -
IXEMGabeo #17033 Játék határok nélkül az az egyik legjobb műsor volt, de kár hogy megszűnt, olyan 99 környékén:( szép gyerekkori emlék volt -
IXEMGabeo #17032 na mondtam én:D marha...
abból a szempontból igazad van, hogy jó, ha megharap, mert legalább érzed h van kezed:D:D:D
De nem árt sztem az sem, ha ezeket az eseteket megúszom és kikerülöm, ez engem csöppet sem zavar, ha kimaradok belőle ettől még lehet izgalmas életem mivel pl gokartozni, sportolni nem félek és a természetbe lenni se xD -
clio1616v #17031 nekem is kicsit értelmetlen gladiátor produkciónak tűnik... erőltetett kinevettetés
jobban szeretem a nem mesterkélt mutatványokat az élet is produkál ilyet ;) -
#17030 egyszerű: az izgalom, az adrenalin miatt. erről beszéltünk, nem? -
IXEMGabeo #17029 tehát összegzésként
Clio-XMG szentamentalizmus 1-0
Clio-XMG felfokozott érzésekbe való beleélés 1-0
Clio-XMG sokrétűség, dolgok kipróbálása 1-0
Clio-XMG megfontoltság, egészségi állapot hosszantartó megtartása (DNF) vagyis bizonytalan ám normál, logikus esetben 0-1
Clio-XMG bátorság mutató 1-0
Clio-XMG félelem mutató 0-1
ennyiben különbözünk -
#17028 Mondjuk a pályát énis szívesen kipróbálnám... emlékeztet kicsit a Játék határok nélkülre. :) Csak az ilyen reality (vagy miez?) csinálunk hülyét magunkból pénzért műsorokat nem szeretem. -
clio1616v #17027 akkor miért panaszkodsz? elégedetlenkedsz, hogy nem teljes az életed... -
clio1616v #17026 van egy hatalmas kutyaharapás a bal kezemen... és többször vágtam már meg magam... tudom milyen... egyikbe se haltam bele
olyan szintű fájdalommal járt a mikor a kutyaharapásom öszevarrták és a varrat alá betettek egy gumicsíkot és amikor a heg összeforrt kihúzták érzéstelenítés nélkül :)
ki kell egyszer próbálnod :D