Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
The Matrix has you...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
és mikor én Istenrõl beszélek te mindenféle egyházakkal jössz, de nem értem miért...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
viszont tény hogy lelkiismeretmegnyugtató hatása van, ha elhisszük, hogy egy nem létezõ valami megbocsátja a hibáinkat... mégha a valós társadalom nem is, de egy gyónás és már mossuk is kezeinket 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
bánd meg "bûneidet" (melyeket én fogalmaztam meg és véstem kõbe), borulj térdre elõttem, és elnyered a lelki üdvösséget.
Ne egyél az almából, mert az a kulcs a tudáshoz, és a tudás veszélyezteti a hatalmamat.
De õ maga is rá van erre kényszerítve, a létezés dinamikája miatt.
Ennek így kell lennie. Errõl szól minden.
Mások elnyomásával emelkedünk, de sosem emelkedhetünk elég magasra.
Ez a folyamat a végtelenségig tart.
The Matrix has you...
én tudom mirõl beszélsz, részem még nem túl sok volt belõle, de kétségtelen jó tapasztalat 😊
The Matrix has you...
ezért a boldog emberek elismerést kapnak, a legõszintébb pozitív visszajelzés az irigység
nem muszáj a legjobb barátnak lenni, az leginkább egy férfi lesz, hiszen Õ ért meg legjobban, elvégre egy rugóra jár az agyunk, de egy jóbarátra még lelhetsz benne. nálam is ez adná meg a teljes kört az elégedettséghez. vagymihez 😊
The Matrix has you...
ha vége a kapcsolatnak akkor vége a kapcsolatnak, de nem barátságnak
legalább is felnõtt érett embereknél ez így szokás
megalkotta isteni trónját, de nem ült rá
különben marionett bábuk lennénk
ismét: te sem tudod mirõl beszélsz
mikor Istenrõl beszélek nem egyházi dogmákról és torzításokról és visszaélésekrõl beszélek
Ha vége a párkapcsolatnak, vége a barátságnak is? A barátság nemesebb dolog annál, minthogy egy párkacsolat véget vessen neki. A párkapcsolatok mégis ritkán végzõdnek barátsággal.
szóval jó dolog a realizmus, csak depresszív
egyébként ha sikerült egyértelmûen megcáfolnod Isten létezést akkor szólj
amíg meg nem sikerült meditálj ezen a szón: Talán 😉
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az ember emberrel egy szinten van, nem tudja emelni
Isten ember felett van, így emelkedhet az ember
így emelkedhet hangulata, kedve stb...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
amilyen a mosdó, olyan a törülközõ. szép magyar mondás, röviden. ez akkora népbetegség egyébként manapság, mármint, hogy elvárják mások, hogy milyennek lásd õket. ezen csak nevetni lehet.
The Matrix has you...
most így utánagondolva igazából ez csak önmagam szopatása,hiszen egyedül nem vagyok annyira boldog,mint valaki mással lennék,de valahogy úgy vagyok vele,nem változtatok...pedig itt lenne az ideje.
---
___Volt egy fickó, ki panaszkodva jött, "Nem kapom meg a megérdemelt tiszteletet. Szörnyû és gyalázatos, hogy az emberek nem értik meg, milyen remek vagyok. Nem adják meg nekem azt a tiszteletet, ami az olyannak jár, mint az én kaliberem."
___Szegény fickó azt gondolta, hogy miután eleget siránkozott és rinyált, hogy nem kap elég tiszteletet, mások majd azt mondják, "Igen, ez az ember valóban több tiszteletet érdemel. Kezeljük hát több tisztelettel."
___Ám a fickó stratégiája megbukott. Ahelyett, hogy tisztelték volna, az emberek elkezdtek szánakozni rajta.
___Valaki õszintén segíteni szeretett volna ennek az embernek. Odament a panaszkodóhoz és azt mondta, "Egyenes lehetek veled, és elmondhatom neked, hogy hogy látom a helyzetet, amiben benne vagy?"
___"Természetesen," válaszolt a fickó.
___"Több tiszteletre vágysz, igaz?
___"Pont errõl beszélek mindenkinek."
___"Ha helyre akarsz hozni egy helyzetet, és a rossz irányba mész, mit gondolsz, mi fog történni?"
___"Nyílván valóan nem fog menni."
___"Siránkozással és megbecsülés és tisztelet kéregetéssel nem fogod elérni azt, amit szeretnél. Erõsen ajánlom, hogy hagyd abba az embereknek azt magyarázni, hogy nem kapod meg a szerinted megérdemelt tiszteletet. Ne figyelj arra, hogy az emberek tisztelnek-e, vagy sem. Helyette, tedd magas prioritásúvá, hogy tisztelettel szólj az emberekhez, független attól, hogy ugyan olyan tisztelettel beszélnek-e hozzád, vagy sem. Legyen ez így egy hónapon keresztül, majd gyere vissza hozzám, beszámolni az eredményekrõl."
___Egy hónappal késõbb a fickó, ki azért panaszkodott, hogy nem tisztelik, jelentette, hogy "Nem hittem volna el, ha nem magam tapasztalom meg. Ahogy egyre több és több emberrel bántam tisztelettel, úgy találtam, hogy egyre kevésbé fontos számomra, hogy tisztelettel bánjanak velem. És igazából, sokkal több örömöm volt abban, hogy másokkal tisztelettel bánok. És bár semmi tiszteletet sem igényeltem, az emberek sokkal jobban bántak velem, mint korábban bármikor. Hálás vagyok a tanácsodért."
Sok ember sokat gyarapodhat eme fickónak nyomdokain.
így alapjáraton jól érzem magam, és nem függ mástól az, hogy jól érzem magam
a múltkor pl mikor egy nõ visszautasított még el is csodálkoztam magamon, hogy mennyire ürülök, és õ is elcsodálkozott - és ez baromi jó
(hit és Isten vitába ne kezdjünk ha lehet - mindenki tartsa tiszteletbe, hogy mit hiszek/tudok Istenileg)