Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
igyekszem a saját utam "az" úthoz igazítani,ami az ideális(de mint tudjuk ez csak elméletben létezik),és csökkenteni a leágazások számát...voltaképp errõl szólna az élet számomra.másoknak egész más a saját utukról a véleményük...
közben segíthetsz másoknak, de ha ezt teszed tedd önzetlenül, ne várj semmit, ne jegyezz meg semmit
vagy elõre tisztázzátok a honoráriumodat
a párkapcsolati témában meg én vagyok a hunyó,bár az elméletrõl igen sokat tudok,gyakorlatba sose sikerült ültetni.
ezért mondom, hogy aki vak az nem tud utat mutatni...
The Matrix has you...
a személyes jó példával lehet leginkább segíteni az embereknek
minden társításotok és elgondolásotok ehhez a témához tévelygés
elképzelésetek nincs mirõl beszélek
pusztán a hétköznapi sarki dolgokat tudtok hozzátársítani
ezért is kértem, hogy ne menjünk bele
Isten létét még a legnagyobb pofával sem tudta senki sem bebizonyítani, sem megcáfolni.
Így a leghelyesebb és legbölcsebb magatartás azon a szón meditálni, hogy TALÁN. Ez egy olyan kérdés amirõl pár ezer évvel ezelõtt is megállapították, hogy megáll az ész a vizsgálatakor.
Minden esetre az ÉN ISTEN TUDATOM számomra derût, békét, boldogságot hozott. Nem a hullámzót, hanem állandót. Létörömöt. Létboldogságot.
És nem kell semmit sem elnyomnom, vagy elfojtanom ehhez, nem kell bûntudatomnak sem lennie stb.
És ha valaki tud bármi mást, ami az említett eredményeket tudja hozni, az szóljon. Szóljon akkor is, ha az említett eredményeket a saját életében elérte valahogy.
Egyébként meg húzza meg magát és kussoljon.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Itt egy videóintejú Carl Sagan-el, az elsõ részében pontosan errõl van szó.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
csak azért nem fakadok már ki röhögõgörcsbe az ilyen "a tévelygõk útmutatója" kifejezéseken mert már számtalanszor megtettem szentmiséken 😊
viccesek az ilyen szituációk, amikor valaki komolytalan dolgot próbál komolyan elõadni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
magyarán nem személyes példával segít...
nem érem el helyettük a boldogságot...csak segítek benne😊
The Matrix has you...
szerintem csak arról van szó, hogy meg kellett valahogy magyarázni a hülyéknek is konyhanyelven hogy teremtett isten mindent... nem másról van szó
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Maimonidész-nek van egy remek könyve a témában, nagyon találó címmel:
A tévelygõk útmutatója

hiába a szándék a fontos(jelen esetben a boldogságuk fenntartása és a boldogtalanság elkerülése),de ez a taktika nem jó:így én sosem leszek boldog.tényleg önzõnek kell lennem,hogy elérjem a saját boldogságom?
eleve egy nem létezõ dologgal támasztják alá a viselkedésüket és tetteiket, igazságtalanul és logikát nélkülözõ módon
minden ilyen reakcióik nekem egy elismerés és nem is kell azt mondaniuk, hogy bazmeg Norbi de szeretnék én is kommunikálni ilyen meg ilyen nyelven... jó érzés és nem is várom el, hogy irigyeljenek és mégis
na az összes ilyen reakció és visszajelzés ami nem kényszerezett, hanem õszinte nekem egy jó érzés
ebben nem történik az ami a világban egyébként
ebben Isten hierarchia tekintetében felettem áll, de nem nyom el
különben is ahogy a Talmud mondja:
"mindenki a maga által választott úton vezettetik"
szóval valóban lehet nekem kéne tájékozódnom, de lehet, hogy neked kéne elmélyülnöd a Tórában, Talmudban, Koránban, Haszid történetekben stb...
És nem a szélsõséges félreértelmezett, eltorzított szemétben.
egy olyan group aki egy mesekönyvet-Biblia kénye kedve szerint értelmezve, annak minden betüjét elhisz és ilyen tapasztalatok alapján próbálja megmondani, mi lenne a helyes viselkedés...
ennyi erõvel a dragonball mesébõl is tanulhatnánk, hogy a songoku is tûzlabdával oldotta meg a problémát, akkor nekem miért ne menne...
The Matrix has you...
az irigység csak annak rossz aki irigy mégis csinálják, akit meg irigyelnek egy tiszta elismerés
The Matrix has you...
addig semmi baj amíg ki nem derül 😊
és még te beszélsz kompromisszum mentes életrõl, aki alapjaiban egy hatalmas elhanyagolásra építed az életed
Példákat azért emelek ki, mert így egyszerûbb megértetni másokkal, hogy mi az, amirõl beszélek.