Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Abban még anno én is részt vettem asszem, mikor is kezdõdött, tavaly év végén, vagy idén január körül? 😄
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"A szeretet türelmes, jóságos; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltûr. A szeretet soha el nem múlik."
Korinthus 13,4-8a
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Cselekedj a természet rendje szerint,
sose erõszakold a dolgokat,
ne keresd a túlzott élvezeteket,
lásd meg a nagyot a kicsinyben,
lásd meg a sokat a kevésben,
a rosszat a jóval viszonozd. (Lao-Ce)
...az igazi szabadság ugyanis nem az elkötelezettség teljes hiányát jelenti, hanem azt, hogy képes vagy önállóan dönteni, és elkötelezni magad amellett, ami neked a legjobb (P. Coelho)😊
Vannak emberek, akik azért nem ékesszólók, mert a szívük túlságosan hangosan beszél, és meggátolja õket abban, hogy hallják, amit mondanak. (Francois-René de Chateaubriand)
mi a véleményetek? nekem ezek bejönnek😊 (clio most guta ütést fog kapni)😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kölcsönös fogadalom... ígéret
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
hol tudok ennek utána nézni?
Melyik nyelvész professzorhoz forduljak, vagy melyik szótárhoz?
az eredeti jelentése a szónak az amit írtam... de nem is kell csodálkozni amikor valaki a kénye kedve szerint úgy értelmez dolgokat, hogy ne kelljen kompromisszummal élnie.. mert eldöntötte, hogy a kompromisszum egy szitokszó és fúújj, ne is hozzák vele kapcsolatba mert az kellemetlen
"az, hogy te nem aZ ÉN valóságOMban élsz"
és valóban, nem a te valóságodban élek, nem te elméd mûködése szerint élek
és miután egy univerzális mindent rendezõ és átható elv alapján jó, nem kell feladnom semmit, nyugodtan vihetem magammal ezt a jót bárhova, bármibe
és bocsánat, de én a kompromisszum szót a szótári és nem egyéni önkényes értelmezés szerint használom
gondolj bele, eleve, ha most jó neked, már ahhoz egy kompormisszum kell, hogy ezt feladd... ígéred magadnak hogy jobb lesz
kom = kölcsönös, promis = ígéret
és ha "ha ÉN mint Clio már eleve jól érzem magaM nyilván nem fogoM egy ismeretlen változásra lecserélni magyarul félEK a nõvel való kapcsolattól"
és így most már minden kóser
ha te már eleve jól érzed magad nyilván nem fogod egy ismeretlen változásra lecserélni magyarul félsz a nõvel való kapcsolattól
egyébként vki kérdezte, h a levegõt miért nem látjuk, ha Istent se...a levegõt lehet érezni, Istent pedig nem ennyi a lényeg...
ezzel ellentétben ez olyan mint a folyóba lépés a vízbelépés mint olyan az ugyan az de ugyanabba a folyóba nem léphetsz
1. soha sehol nem írtam, hogy nem igénylek nõt társnak
2. arról írtam, hogy nem kötök kompromisszumot, és csak olyan nõvel vagyok hajlandó összejönni, akivel egy húron pendülünk, tehát nincs sem komprmisszum, sem megalkuvás
A kompromisszum pedig tulajdonképpen egy szitokszó. Annyit jelent csupán, hogy a kétoldalú kiteljesedést még nem találtuk meg.
3. Továbbá arról beszéltem még jóval korábban, hogy az embernek önmagában egyedül jól kell már éreznie magát, derûsnek, boldognak kell lennie, mert így tud csak jól érzést, derût, boldogságot vinni kapcsolataiba
Aki egy kapcsolattól várja, hogy majd boldog lesz, és jól fogja érezni magát, az meg fogja szívni ha nem elõbb, hát utóbb, de akkor rendesen
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
én elhiszem, hogy egy nemlétezõ dologgal könnyebb megtalálni a közös nevezõt, de nem is feltétlen kell erõlködnie, hogy mindig kibújjon alóla, ha ráviláágítok az ellentmondásaira
#15709: nem igazán, nem tudom mi az, nem éreztem olyat soha...
Egyébként meg, ha nem hiszed, ki kell próbálni 😉
Nincs vesztenivalód, csak nyerhetsz.
A "kompromisszum" pedig tulajdonképpen egy szitokszó. Annyit jelent csupán, hogy a kétoldalú kiteljesedést még nem találtuk meg.
"Isten létét még a legnagyobb pofával sem tudta senki sem bebizonyítani, sem megcáfolni.
Így a leghelyesebb és legbölcsebb magatartás azon a szón meditálni, hogy TALÁN. Ez egy olyan kérdés amirõl pár ezer évvel ezelõtt is megállapították, hogy megáll az ész a vizsgálatakor."
Elõször is leszögezném, hogy nem befolyásolni akarlak, és az én véleményem az, hogy megváltoztatni sem feltétlenül fog. Egyrészt mert nem hiszek abban, hogy Istenhittel az ember boldogabb, derûsebb lehet - habár ha nem ismerném a buddhizmus tanításait, meg egyéb filozófiákat, nem sportolnék idõnként, lehet nem így gondolkodnék. Sõt, nekem az is meggyõzödõsem, hogy sokkal jobb úgy élni, hogy nem hiszek olyanban ami "talán van, talán nincs".
És akkor ez meg a másik, hogy szerintem ez a talán sem teljesen helytálló. Az én véleményem ebben az, hogy a vallásokat, isteneket, Istent mindig az emberek megváltoztatása érdekében találták ki. Hol negatív (pl. politikai, manipulatív), hol pozitív céllal. És tényként az is elmondható, hogy a keresztények Istenét pozitívként találta ki tudjuk ki, az egyház alapítás után már teljes egészében politikai célokat szolgált, talán a lehetõ legtöbb szenvedést okozta (elég csak arra gondolni, hogy például a nõkkel hogy bántak az elsõ 1000 évben, a házasságot szenté csak jóval 1000 után alakították, karácsony, meg mindenféle ünnep is csak azok után jöttek be - és többnyire eretnek vallásból származnak).
Ettõl függetlenül az is tény, hogy az elmúlt párszáz évben pont az ellenkezõje mondható el, rengeteg embernek segítettek - aki a "kereszt" nélkül nem találta volna meg az életben az örömöket, boldogságot.
Tudományos szempontból meg csak annyit, hogy azért elég sok minden bebizonyosodott már, és azért sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy nem létezik semmiféle tudatos lény. A vallást is eléggé átalakították, hogy ne támadhassák õket. A kreacionisták meg próbálják tudományos köntösbe bújtatni Isten jelenlétét, megkérdõjelezve a tudományos hiányosságokat (egyébként sajnos sok mindent elferdítve, leegyszerûsítve - és ezért tûnnek helytelennek a tudományos magyarázatok), összefésülve más vallások elemeivel... az tény hogy jól csinálják. A tudomány meg kihívásnak veszi, és nagyon sok mindenre amit felvetettek már meg is találták a megoldást.
Persze Isten létezését senki se fogja megcáfolni (a jelenleginél jobban).
Nah sry az offért, nem szeretnék vallási offtopikot indítani itt, újdonságot se hiszem, hogy nagyon fogtok tudni írni nekem, csak kb. 2 éve vagyok ilyen "tudományhívõ" (elõtte én is ez a "talán" kreacionista, talán ufós voltam - aki talánt mond az általában nem mélyen hisz valamelyikben 😊 ), ráadásul templomba is járok rendszeresen énekelni (miséken többnyire).
Tehát mégegyszer, nem akartam megsérteni senkit, sem vitát indítani errõl (bár szívesen tettem eddig a megfelelõ cikkeknél/tipikban), csak én is véleményt írtam.
Kapcsolat terén meg én se nagyon merek tanácsokat adni, mert még én se találtam meg a megfelelõ partnert, akit ideálisnak tartanák annak meg van pasija és jó kapcsolatban is élnek, föl persze én sem adom. De idõm is van még azthiszem, addig meg még millió dolgot el kell érni 😊
minden nõvel kell kompromisszumot kötni és ez belsõ kényszer ez a szép benne
akinek erre nincs meg az igénye az olvasgasson "legény"regényeket
Þór vígi þessi rúnar
PÁRKAPCSOLAT!
<#banplz>#banplz>
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem nehéz rendes, megbízható, szeretõ partnert találni 5 perc alatt, pláne olyan embernek, aki nem szereti saját magát. Na ezért kellett NetAnyu is. 😊
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
semmi jogod nincs, csak azért mert neked nem tetszik engem befolyásolni vagy megváltoztatni
nekem viszont jogom van elmondani a véleményemet rólad a vallásról vagy akármirõl, amirõl csak jólesik
törõdj bele, fogadd el
Sosem értettem, hogy miért olyan embertõl kéne tanácsot elfogadnom egy adott témában, akinek a saját életében sincs rendben az adott terület.
Az ilyen okoskodást egyszerûen elengedem a fülem mellett, bár néha azért eléggé fel tudnak húzni ezek az okoskák. Sajnos a közvetlen környezetemben is akad ilyen ember, a barátaim között is van ilyen.
A legtöbb boldogsághormont egyébként tényleg a nevetéssel tudod felszabadítani. Nálam néha a csoki is mûködik (mint sok nõnél), de csak a töltött csoki. A fizikai aktivitás is jót szokott tenni (nekem legalábbis), és egy nagy kajálás is utána, aztán egy kiadós alvás.
aztán miután ebben már nagy profi vagy, utána jöhetnek mások
fõleg ha semmi mély tudással nem rendelkezel a témában
ha minden ismeretszerzésben megakadályoznak elvi fenntartásaid
én foglalkoztam vele és értek hozzá, te pedig nem
A saját utad járod, neked az tûnik helyesnek, másnak nem biztos. jó, persze ha most sorozatgyilkos lennél, akkor valószínû tényleg nem a "helyes" úton jársz, bár Én még ebbe is tudok Neked pozitívat mondani 😄
Az, hogy most nem vagy párkapcsolatban nem véletlen, egyrészt saját döntéseidbõl adódik, de vannak tõled független dolgok is. Ha esetleg ezen görcsölnél ne tedd, felesleges. Amikor boldoggá teszel valakit a jó oldalra rakod a súlyt, elõbb-utóbb visszakapod azt, ugyanolyan formában 😊
Nekem is az okoz legnagyobb örömet, ha adhatok és cserébe mondjuk csak egy mosolyt kapok. Mostanában a nõi kacaj kimondottan felpezsdít, teljesen mindegy, hogy ismerem-e régóta vagy sem. a mai feszült világban a nevetéssel tudod a legtöbb boldogsághormont felszabadítani. Lehet bohócnak kellett volna mennem 😊
The Matrix has you...