22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    clio mondaná, amíg nem tapasztalom nem tudom milyen"

ez tipikus clios volt xD xD xD
  • bigapó
    akkor látod mennyire értékes számodra valaki/valami amikor elveszíted vagy olyan helyzetbe kerülsz, hogy ennek a szele, érzete megcsap (pl baleset vagy hasonló). az ember a halál torkában szeretne legjobban élni...
  • bigapó
    ja, most látom, hogy már múltidőben beszéltél róla, akkor ezek szerint döntöttél...
  • bigapó
    Ebben csakis Te tudsz dönteni és nem biztos, hogy jól fogsz, de előbb-utóbb kell, hozzátéve azt, hogy lehet, hogy mindkettő fájni fog. Ezért bonyolult a szerelem:)
    Nem irigylésre méltó a helyzet, bár kipróbálnám milyen, mert ilyen helyzetben sem voltam még, bármilyen morbidul is hangzik ez a mondat. ahogy clio mondaná, amíg nem tapasztalom nem tudom milyen..vagy ezt nem Ő szokta? :D
    Nem fogok, mert nem tudok tanácsot adni, egyedül abban, hogy dönts!

Szerintem két választásod van:
    Elmondod neki mit érzel - ha eddig nem tetted - és összejössz vele, megnézed milyen az Élet azon oldala VAGY totálisan elfordulsz tőle és nem foglalkozol többet vele/velük, még barátként sem, mert csak szenvedés lenne belőle, de legalábbis hosszú ideig tartó agónia amíg végleg kiszeretsz belőle.
    Lenni vagy nem lenni..csinálni vagy nem csinálni, ez itt a kérdés :)
  • IXEMGabeo
    sajnálatos h nem jött össze, nem könnyű lépni, tudom, no de főleg ilyen bonyolult helyzetben:S igazából sztem a balhét és a felesleges izgalmakat akartad elkerülni...
  • sz4bolcs
    1 évig hízlalt kölcsönös plátói szerelem. Gondolj bele, mindketten ugyanazt éreztük, akármit csináltunk együtt, minden egymás felé tett gesztusunkban benne volt. Ilyen erős vonzalmat nem éreztem még.
  • Deletos
    szép estét, szar dolog a szerelmi háromszög...:S
  • IXEMGabeo
    szerelmi háromszög, elég durva szitu...nem hinném, h elsősorban a szex lett volna a lényeg szabi szempontjából
  • clio1616v
    szívdolgok? mintpéldául?
  • IXEMGabeo
    szerintem ez most nem erről szól...szív dolgokról van szó, nem pedig fizikai dolgokról...
  • clio1616v
    jobban járnál, ha mint salsoul elmélkednél inkább :D pl az időn...
  • clio1616v
    dugtok is? vagy csak nyavajogtok?
  • clio1616v
    - ritka az olyan lány, aki nem függ senkitől és így szeret... és nem pedig azért, hogy kielégítsd a szükségleteit
  • Deletos
    hú! haver nem lennék a helyedbe, én megzakkannék szerintem...
  • sz4bolcs
    Ez amúgy hogyan van? Mikor közelebb kerül két ember egymáshoz (értsd: magáénak érzi), már nem látja tisztán, milyen a másik, vagy pedig épp akkor látja, hogy valójában mennyire is értékes számára?
  • sz4bolcs
    Nem biztos, hogy van erőm hozzá. Teljesen megtörtem.
    Röviden annyi, hogy egy éve valami perverz szerelmi háromszögbe kerültem, ahol semmi nem az, mint aminek látszik.
    Egy srácnak azért kellek, mint 'barát', hogy fenn tudja tartani a barátnője iránti elkötelezettséget, a barátnőjének azért, hogy a barátja hű legyen hozzá, és ne bántsa meg mégjobban, másrészt várja a lovagot, aki kimenti a megromlott kapcsolatból. Én pedig nem vagyok elég erős ahhoz, hogy hozzám jöjjön, de amég kapcsolatban vagyok vele úgy, hogy nem lehet az enyén, addig iszonyat erősen vonzódunk egymáshoz, mert látom benne, amilyen ő valójában: egy kurva, aki jókislány szeretne lenni, és éreztetem vele, hogy látom benne ezt. De amint közelebb érzem magamhoz (azt érzem, hogy az enyém), már nem látom tisztán, amilyen ő, és bezárom a szívem, nem vagyok képes éreztetni vele, hogy látom, mint ahogy nem is.

Ezt bogozza ki valaki...
  • sz4bolcs
    Bonyolult. Nem utasított vissza, ezért írtam, hogy nem 'csak' jókislány.
  • IXEMGabeo
    örülök h jót beszélgettünk:), mennem kell kelnem kell reggel sajna:) neked pedig sok sikert, de remélem dumálunk még tesókám;) jó8szakát

bigapó sztem már be is aludt:D

UI: mellesleg sokkal értelmetlenebb dolgokról folyt vita ebben a topikban, mint ez, amiket megemlítettünk...
  • Deletos
    hát igen, ellenség mindenhol van, na de megyek mert rohadt kajás vagyok és már csukodik lefele a szemem :) nem 1 egészséges életmód lefekvés előtt kajálni de néha belefér :D, jóéjt! és örülök hogy ráakadtam a topik-ra, majd vmikor talán folyt. köv :) hali
  • IXEMGabeo
    örülök, hogy így gondolod, bár sokan mások az országban ezt az irányelvet követnék, mint te...teljesen mind1 mások mit gondolnak, a saját irányelved kell kövessed, de sajnos ellenségeid mindenütt lesznek. Akkor vagy szerencsés, ha akadsz bizalmasokra is, ők még úgyahogy okozhatnak szép pillanatokat az életedben, talán itt, talán Ukrajnában...;)
  • IXEMGabeo
    álmos vagy, de remélem nem sértődtél meg egyik hsz-men sem...nem akartam hencegni, ha annak vetted mégis bocsi...nekem jó itthon miért akarnék elköltözni, kitartok az egyetlen élő rokonom mellett dögöljek meg egyedül szted? miért jó ez nekem? minek menjek el az örökölt lakásomból? nem érné meg nekem...a másik dolog tudod h első az ész aztán az érzelmek, ha vannak...
  • Deletos
    igen, az alap az egy kibaszott fontos dolog ami nélkül sajnos lehetetlen elindulni :) és merem ezt mondani hogy talán mi?! vagyunk emiatt "trágyában" mert személy szerint én az alapomat csak is tisztán akarom meg keresni, becsület számomra ez minden....
  • IXEMGabeo
    egyébként azért kellett felvennem diákhitelt, mert kényszerhelyzet van, még mindig jobb, minthogy személyi kölcsönöket, lakáshitelt, autóra hitelt és ilyeneket veszek fel...
  • bigapó
    persze, hogy nem tudod értelmezni. jó éjt...
  • Deletos
    na emberek köszönöm szépen az estét! holnap folyt. köv? :) mentem még valamit harapok nézek egy kis sorozatot és hunyok egy kicsit! további szép estét, holnap azaz ma jó melót/tanulást! jó éjt sziasztok
  • IXEMGabeo
    "most még ezt mondod, hogy jó otthon, de eljön az idő mikor nem fog kényelmesen érinteni, ezt elhiheted nekem :)"

ezt a mondatod nem tudom értelmezni, mert egy meg nem történt valótlan jövő;)
  • bigapó
    mindegy, megyek aludni, jó éjt.
  • IXEMGabeo
    persze csináld amit szeretsz:) csak tudod, ezt azért írtam így, mert teljesen mind1 mit szeretnék csinálni az a lényeg, hogy meglegyen mindenünk...ehhez pedig olyan képzést kell elvégezzek, ami a mai modern világban hasznos lehet...kamionosnak csakúgy nem mennék el, azt akkor kipróbálnám, ha mindenem meglenne, mert akkor elégedett lennék már...álmai mindenkinek vannak, akkor már írhatnám h egésznap a saját gokartpályámon lennék, saját sport vállalkozás ez meg az lenne:D...először tényleg meg kell teremteni az alapokat
  • bigapó
    tökmindegy mikor veszel fel hitelt, úgyis csak akkor adnak ha van állandó és megfelelő mértékű jövedelmed, ha 18 évesen van ilyen akkor akkor, ha később akkor később. most még ezt mondod, hogy jó otthon, de eljön az idő mikor nem fog kényelmesen érinteni, ezt elhiheted nekem :)
  • IXEMGabeo
    attól függ mennyit vett fel és mit választott...
  • Deletos
    ez érdekes hsz volt :), én ha szegény is leszek inkább ezt fogom választani :), a család meg hát...., ráérnek nem?, am nem neked irtad bocsi de erre válaszolni akartam :D
  • IXEMGabeo
    nincs a játszó téren gyerek, ellopták a kapukat (halálkomoly). régen jártam le focizni, bringázni meg minden...a kerületben eltűntek a haverjaim mást csinálnak nem focizgatnak, akikkel jóba vagyok messze vannak hétköznapokban nem nagyon férne bele, hogy focizgassak nyáron igen azért szoktam...
  • bigapó
    beszélgess olyan emberekkel is akik felvettek diákhitelt. Lehet, hogy most már megváltoztatták, erről nincs infom, de tudok olyanról aki több, mint kétszeresét fizeti vissza, az annyira nem jó üzlet vagy igen?
  • IXEMGabeo
    figyelj én akkor mennék el kamionozni, ha über gazdag lennék és meglenne mindenem:D egész végig úton lennék és a csillagokat bámulnám:D mivel csajokat nem vennék meg pénzen sem, ezért inkább, ha úgy hozná az élet, akkor inkább csakis egy-egyéjszakát vállalnék be érted úgyis úton lennék:D a másik dolog megmondtam már nem akarok saját családot, az nem nekem való...
  • Deletos
    nem egy életbiztosítás ezt szerintem mindenki tudja :) Gábor is, de ezt szerintem olyan fejjel aki nem csinálja lehetetlen meg tudni hogy milyen érzés is valójában
  • bigapó
    hát arról nem tudom, hogy ki tehet,h goy inkább Te is most a gép előtt ülsz ahelyett, hogy kint fociznál vagy bármi mást csinálnál...na jó nem most, de úgy általában. bár nekem olyan is volt, hogy éjszaka fociztunk, meg galeriztünk, azaz bandáztunk és nem törtünk össze semmit csak jól elvoltunk, nem kellett hozzá semmi csak a tiszapart...
  • IXEMGabeo
    diákhitelnek kedvezőek a feltételei...nem olyan nagy össze még tűrhető, és egy fiatal, aki nem nagyravágyó simán vissza tudja még fizetni a pályája elején
  • IXEMGabeo
    figyelj aki nagyon nagyon fiatalon tapasztalatlanul saját lakást akar, és nincs melója az szívás, ki kell várnia amíg elvégez bármilyen sulit és majd utána, addig nem elég neki a szüleinél?? nem lenne egyszerűbb?
  • Deletos
    ez már több mint pofátlanság, meg az is gáz hogy 40.000ft-os keresetre (ez csak 1 szám) adnak egy olyan hitelt hogy havonta 20K a törlesztés, na de könyörgöm ezek normálisak?, igazítsátok a keresetet meg kamatot oda ahova akarjátok gondolom tudjátok hogy értem
  • bigapó
    ezt érdekes Tőled hallani aki eléggé megfontoltan gondolkozik:) a kamionos nem éppen életbiztosítás, mindenesetre érdekes kaland lenne :)