Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Kiönt medrébõl a szerelem, eláraszt és szétrombol mindent.
Könyvtárnyi irodalom foglalkozik ezzel, és könyvtárnyi esettanulmány áll rendelkezésre.
az a baj, hogy amit clio is irt, mindenkinek mást jelentenek a dolgok - attól függetlenül, hogy vannak egyértelmû, mindenki által egységesen értelmezett információk-, tehát ha Õ minden este szeretne Vele beszélni, annyira hiányzi neki, ez nálam egyáltalán nem jelent "megfojtást". muszáj vagyok zárójelbe tenni, mert egyesek rohadtul nem értik mirõl van szó. azt hiszem le is állok az állandó magyarázással és kérdezéssel, emrt sosem fogtok és én sem fogok megérteni senkit sem. nem is kell egyébként, de néha elfogadni sem tudom azt amit irtok...sajnos vagy sem....hmm, nem is tudom, hogy ez zavar-e jobban vagy más.
The Matrix has you...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
én a belemagyarázás és fantáziavilág ilyen szintü föltõl való elrugaszkodásában nem kívánok állást foglalni
The Matrix has you...
Persze a "mi lett volna ha" még jó ideig (talán örökké) ott lesz benned, de egy idõ után már nem fog fájni a dolog.
Ebben a helyzetben a legtöbbünknek az fáj, hogy nem tudunk igazán kontrollt kifejteni az adott szituációban, és nem is az, hogy nem vagy együtt a kiszemelt lánnyal.
Én is ilyen voltam sokáig, mára viszont már csak az alacsony/feketehajú/kismellû/kerekseggû/félhülye, de mégis elérhetõ egyenlányok maradtak.
Még mindig jobb velük drámázgatni, mint egy elérhetetlen valaki miatt, egy hetes ismeretségre alapozva saját magamat szopatni ki tudja meddig. Én mondjuk évekkel késõbb éppen emiatt kerestem meg a lányt, hogy segítsen eloszlatni a bennem lévõ hamis képet, amit egy hasonlóan rövid ismeretségre alapoztam. Sikerült is. Meg is lepõdtem volna, ha csak nyomokban is meglett volna benne az, ami felkeltette az érdeklõdésemet annak idején. De ha úgy történt volna, nem tudom, hogyan reagáltam volna.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
azt fejtettem volna ki benne, hogy földhözragadt vagy és nem látod át a lehetõségeket
én: "vagy a csaj fojtotta volna meg a gyereket... "
ha salsoul azt állítja, hogyha olyan közel vannak egymáshoz, hogy meg tudja fojtani, tehát a fizikai akadálya nincs meg a fulladás által okozott halálnak akkor a srác megfojtotta volna már régen...
erre én azt mondtam, hogyha a valóban olyan közel lennének, akkor a másik variáció is megvalósulhat, hogy a lány fojtja meg a fiút
én csak és kizárólag salsoul megállapítása alapján mondtam, akkor és csak akkor igaz vagy van jelenzése, ha salsoulé mint elõfeltétel teljesül
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
aztán pár pillanattal és szóval késõbb kezét felemeli és szép mozdulattal megszabadaul a gumikesztyûtõl 😄
nagyon nagy 😄
The Matrix has you...
meg nem olyan lányt kell találni aki KÉT ÉVE PÁRKAPCSOLATBAN ÉL.
az 2 dolgot jelent:
1.) vagy boldog
2.) vagy cselekvõképtelen, és nem tud továbblépni, mert azt szereti ha szenved a barátja mellett, de istápolják (az erekcióval küszködõ fiúbarátjai<#idiota>#idiota>)
mindkét esetben, ha érzelmeket táplálsz felé, akkor csak te fogsz pofára esni. közben pedig azt a sok energiát fordíthatná az ember a keresésre.
egyszerûen tudni kell a sorok között olvasni néha. nemcsak az számít hogy mit mondd, hanem hogy momentán hogyan cselekszik/mit tesz meg kettõtökért (NEM MAGÁÉRT, NEM FELTÉTLENÜL CSAK ÉRTED)
az a két év meg tipikusan az a pont, amikor kicsit "zilálódik" a kapcsolat, a lány már lehet megszokta a barátja szerelmét, és lehet hogy kis izgalomra vágyott, kipróbálta újra a charmeját.
fõleg ebben a korban...ugyebár
magyarba is vannak ilyen lányok csak még nem találkoztál vele/velük 😊
igen, egy perc alatt is lehet szerelembe esni, szép dolog történt mostanában Veled😊 már csak az a kérdés, hgoy ez kölcsönös volt-e és kb egyforma mértékû-e? hmm, érdekelne a folytatás majd, ha van kedved oszd meg velünk tapasztalatidat és ne hallgass másra, csak amit a szived diktál azt csináld. lehet elõször õrültségnek fog tûnni pár dolog, de vágj bele, legfeljebb megbánsz egy-kettõt, de ha nem csinálod az még nagyobb fájdalom lesz😊 hajrá 😄
The Matrix has you...
melléduma = rábasztál, barátom!
"Találtam egy rendes lányt végre....Egy baj van vele. 2 éve van barátja"
ezen énis felröhögtem rics 😛
sztem nincs olyan akinél nemvolt már ilyen. minél gyorsabban el kell felejteni, barátkozni más lányokkal, hátha valaki viszonozza majd az érzéseid
szóval a topik cime megvan, ritka rendes lányt találni, de az esély megvan rá 😉
egyébként tök bátor vagy szerintem, hogy kiutaztál hozzá, Én valószinûleg nem tettem volna ezt meg. még Hatvan mellé sem utaztam el egyszer emiatt😊 pedig az csak kicsit volt több 60 km-nél. egyszerûen nem volt "kedvem", nem láttam azt a célt ami miatt érdemes lett volna akár csak egyszer is személyesen találkoznom vele.
The Matrix has you...
😄
ha csak a szerelmet akarod, akkor legyen egyszinten veled, egy kultúra.. és tudja ellátni magát mindkét fél külön
Csak azt tudom tanácsolni, továbbra is, ha elkeseredetten is itthon kell próbálkozni, hacsak nem kapsz valami külföldi melót😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
tudom mert éltem ausztriában 2 évet, a németek egy fokkal még jobban élnek