Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
akarom, hogy te jöjj rá a válaszra... útálom, ha a szádba kell rágni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
A rendelkezésre álló információk alapján a csávó nagyságrendekkel szerelmesebb a csajba mint a csaj õbelé. Innentõl kezdve hacsak nem tud uralkodni a szerelmi dolgain, akkor ezzel ki fogja nyírni a másikat.
Kiönt medrébõl a szerelem, eláraszt és szétrombol mindent.

Könyvtárnyi irodalom foglalkozik ezzel, és könyvtárnyi esettanulmány áll rendelkezésre.
bigapó
biztos...

az a baj, hogy amit clio is irt, mindenkinek mást jelentenek a dolgok - attól függetlenül, hogy vannak egyértelmû, mindenki által egységesen értelmezett információk-, tehát ha Õ minden este szeretne Vele beszélni, annyira hiányzi neki, ez nálam egyáltalán nem jelent "megfojtást". muszáj vagyok zárójelbe tenni, mert egyesek rohadtul nem értik mirõl van szó. azt hiszem le is állok az állandó magyarázással és kérdezéssel, emrt sosem fogtok és én sem fogok megérteni senkit sem. nem is kell egyébként, de néha elfogadni sem tudom azt amit irtok...sajnos vagy sem....hmm, nem is tudom, hogy ez zavar-e jobban vagy más.

The Matrix has you...

salsoul
Fagyos érzelmek
Sebeznek, túlfûtöttek
Csak leforráznak.
/Bartha Tamás/
bigapó
miért kérdezel vissza válasz helyett?

The Matrix has you...

clio1616v
téged már fojtogattak?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

bigapó
azt még mindig nem értem, hogy a "fojtogatás" mitõl lenne belemagyarázás, meg fantáziavilág. most kb arról beszélsz, hogy ez nem létezik a Te világodban, de a Valóságban ez igenis létezõ probléma.

The Matrix has you...

clio1616v
én abból indulok ki hogy mindenknek mások az igényei... és akinek nem azonosak az igényei az enyémekkel az alkalmazkodjon annyira amennyire jólesik én is ezt teszem... ha a kompromisszumképességek határán kívül esnek ezek akkor nem muszáj együtt lenni senkivel...

bigapó
mert nem tudsz semmit sem errõl 😄 nem baj, de lehet, hogy éppen ezt mûveled, csak észre sem veszed? mik a tapasztalataid? 😄 csak tudnám minek "beszélgetek" veled...

The Matrix has you...

clio1616v
akit meg lehet fojtani másképpen mint fizikai, az salsoulhoz tartozik...

én a belemagyarázás és fantáziavilág ilyen szintü föltõl való elrugaszkodásában nem kívánok állást foglalni

bigapó
ja, egyébként remélem csak irónia volt amit elõzõ hsz-ekben írtál errõl a fojtogatós dologról. kiábrándító lenne, ha csak ennyit tudtál volna kihámozni belõle.

The Matrix has you...

bigapó
Én az vagyok, de azt hittem, hogy Te nem közénk való vagy...tévedtem...

The Matrix has you...

Pretorian
Ismerõs az érzés. Ezek az úgynevezett "távkapcsolatok" szerintem halálra vannak ítélve, és csak magadat ítéled hosszú-hosszú szenvedésre, ha ilyesmibe kezdesz. Fõleg akkor szar, ha megszakad a kapcsolat, de az érzések megmaradnak, viszont sosem lesz belõle semmi. Egy idõ után a rögeszméddé válik majd a lány, és csak a helyzetet fogod sajnálni. Azon fogsz agyalni hogy mi történt vele, merre sodorta az élet, mit csinál éppen, kivel van, és a többi szarság ami ezzel jár. Nyilván nehéz az ilyesmin túllépni, de remélhetõleg lesznek olyan történések az életedben, amelyek átsegítenek a legnehezebb idõszakon.
Persze a "mi lett volna ha" még jó ideig (talán örökké) ott lesz benned, de egy idõ után már nem fog fájni a dolog.
Ebben a helyzetben a legtöbbünknek az fáj, hogy nem tudunk igazán kontrollt kifejteni az adott szituációban, és nem is az, hogy nem vagy együtt a kiszemelt lánnyal.
Én is ilyen voltam sokáig, mára viszont már csak az alacsony/feketehajú/kismellû/kerekseggû/félhülye, de mégis elérhetõ egyenlányok maradtak.
Még mindig jobb velük drámázgatni, mint egy elérhetetlen valaki miatt, egy hetes ismeretségre alapozva saját magamat szopatni ki tudja meddig. Én mondjuk évekkel késõbb éppen emiatt kerestem meg a lányt, hogy segítsen eloszlatni a bennem lévõ hamis képet, amit egy hasonlóan rövid ismeretségre alapoztam. Sikerült is. Meg is lepõdtem volna, ha csak nyomokban is meglett volna benne az, ami felkeltette az érdeklõdésemet annak idején. De ha úgy történt volna, nem tudom, hogyan reagáltam volna.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

clio1616v
ez érdekes, mert pont ez volt az utolsó mondatom, amit kitöröltem és nem küldtem el az elõzõ hozzászólásommal

azt fejtettem volna ki benne, hogy földhözragadt vagy és nem látod át a lehetõségeket

bigapó
valaki ma nagyon földhöz dagadt...mondtam, hogy logikátlan amit mondasz.

The Matrix has you...

salsoul
clio1616v
Salsoul: "Jobb is ez távolság köztetek mert már rég megfojtottad volna... "

én: "vagy a csaj fojtotta volna meg a gyereket... "

ha salsoul azt állítja, hogyha olyan közel vannak egymáshoz, hogy meg tudja fojtani, tehát a fizikai akadálya nincs meg a fulladás által okozott halálnak akkor a srác megfojtotta volna már régen...

erre én azt mondtam, hogyha a valóban olyan közel lennének, akkor a másik variáció is megvalósulhat, hogy a lány fojtja meg a fiút

bigapó
teljesen logikátlan számomra amit mondasz.

The Matrix has you...

salsoul
csúcs!
clio1616v
ha egy fiú megfojthat egy csajt akkor ennek az ellenkezõje is igaz lehet

én csak és kizárólag salsoul megállapítása alapján mondtam, akkor és csak akkor igaz vagy van jelenzése, ha salsoulé mint elõfeltétel teljesül

bigapó
És Te mibõl gondolod, hogy a csaj megfojtotta volna?

The Matrix has you...

clio1616v
biztos õ is megfojtott már valakit 😊

bigapó
mibõl gondolod ezt?

The Matrix has you...

stonesour
meg is hallgatom 😊

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

clio1616v
vagy a csaj fojtotta volna meg a gyereket...

tigeroo
she is everything to me...

ahogy a vermillion 2ben van😊
salsoul
Jobb is ez távolság köztetek mert már rég megfojtottad volna...
stonesour
A nap minden percében rá gondolok, alig várom az estéket, hogy beszélhessünk, nem tudok másra gondolni egyszerûen.... nagyon rossz 😞

bigapó
errõl az erekciós dumáról eszembe jutott egy film - aminek a cime most fejben marad - abban volt, hogy a csaj és a srác ülnek a kocsiban egy domboldalon és beszélgetnek, egyszercsak csajszi megkérdi: Ennek mindig ilyen puhának kell lennie? 😄DDD
aztán pár pillanattal és szóval késõbb kezét felemeli és szép mozdulattal megszabadaul a gumikesztyûtõl 😄
nagyon nagy 😄

The Matrix has you...

tigeroo
igen, magyarban is olyan lányt kell keresni aki hasonlóan egyedül van, és vágyik már a szerelemre, de nem elégszik meg ilyen-olyan pasikkal... vagy érzelmileg el van hanyagolva (bár ezutóbbi sem annyira jó fogás már, mert csak lelki papírzsebkendõnek használják a szegény erekcióval küszködõ fiúbarátokat)

meg nem olyan lányt kell találni aki KÉT ÉVE PÁRKAPCSOLATBAN ÉL.
az 2 dolgot jelent:

1.) vagy boldog

2.) vagy cselekvõképtelen, és nem tud továbblépni, mert azt szereti ha szenved a barátja mellett, de istápolják (az erekcióval küszködõ fiúbarátjai<#idiota>)

mindkét esetben, ha érzelmeket táplálsz felé, akkor csak te fogsz pofára esni. közben pedig azt a sok energiát fordíthatná az ember a keresésre.
tigeroo
mondani meg mindent lehet. énis pattintottam már le ilyen kamu szöveggel lányt, és énis lettem már hasonló módon "dobva"

egyszerûen tudni kell a sorok között olvasni néha. nemcsak az számít hogy mit mondd, hanem hogy momentán hogyan cselekszik/mit tesz meg kettõtökért (NEM MAGÁÉRT, NEM FELTÉTLENÜL CSAK ÉRTED)

az a két év meg tipikusan az a pont, amikor kicsit "zilálódik" a kapcsolat, a lány már lehet megszokta a barátja szerelmét, és lehet hogy kis izgalomra vágyott, kipróbálta újra a charmeját.
fõleg ebben a korban...ugyebár
bigapó
Szia.

magyarba is vannak ilyen lányok csak még nem találkoztál vele/velük 😊
igen, egy perc alatt is lehet szerelembe esni, szép dolog történt mostanában Veled😊 már csak az a kérdés, hgoy ez kölcsönös volt-e és kb egyforma mértékû-e? hmm, érdekelne a folytatás majd, ha van kedved oszd meg velünk tapasztalatidat és ne hallgass másra, csak amit a szived diktál azt csináld. lehet elõször õrültségnek fog tûnni pár dolog, de vágj bele, legfeljebb megbánsz egy-kettõt, de ha nem csinálod az még nagyobb fájdalom lesz😊 hajrá 😄

The Matrix has you...

tigeroo
így van!

melléduma = rábasztál, barátom!

"Találtam egy rendes lányt végre....Egy baj van vele. 2 éve van barátja"

ezen énis felröhögtem rics 😛

sztem nincs olyan akinél nemvolt már ilyen. minél gyorsabban el kell felejteni, barátkozni más lányokkal, hátha valaki viszonozza majd az érzéseid
bigapó
elõferdülhet az is, hogy Õk jönnek ide majd😊 Én is ismerek ukrán csajokat, de sok különbséget nem fedeztem fel aközött, hogy valaki például vidéki és nem pesti. ugyanúgy van köztük rendes és tiszta és angyali és egy minden hájjal megkent boszorkány😊 néha egyszemélyben megvan, az már milyen komoly, mi? 😄
szóval a topik cime megvan, ritka rendes lányt találni, de az esély megvan rá 😉
egyébként tök bátor vagy szerintem, hogy kiutaztál hozzá, Én valószinûleg nem tettem volna ezt meg. még Hatvan mellé sem utaztam el egyszer emiatt😊 pedig az csak kicsit volt több 60 km-nél. egyszerûen nem volt "kedvem", nem láttam azt a célt ami miatt érdemes lett volna akár csak egyszer is személyesen találkoznom vele.

The Matrix has you...

salsoul
kis adaggal úgy sincs értelme, úgy nem nagy kunszt, úgy megy bárkinek
clio1616v
nagy adaggal 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
erre találták a ki a komprmisszumot, nem igaz clio? <#nyes>
salsoul
az "azt mondja édes vagyok" = "legjobb esetben is max ismerõsök leszünk"
"Találtam egy rendes lányt végre....Egy baj van vele. 2 éve van barátja"
😄

clio1616v
az ukrán lányoknak egy nagy lehetõség férjhezmenni egy "nyugati" gyerekhez

ha csak a szerelmet akarod, akkor legyen egyszinten veled, egy kultúra.. és tudja ellátni magát mindkét fél külön

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

nem is oly rég voltam kint Ukrajnában kimentem egy lányhoz akivel fél évig beszéltem teljesen más volt a mentalitása mint az itthoni lányoknak nagyon jol elvoltunk és tulajdonképpen csakis a távolság miatt nem jött össze a dolog mivel ugyanúgy szimpatikus voltam neki mielõtt kimentem. Életembe elõször éreztem abban a 2-3 napban, h volt valami kicsi sikerem, dehát azóta összejött vkivel sajna úgyhogy el is felejtettem õt már, sõt azóta alig alig beszélünk...

Csak azt tudom tanácsolni, továbbra is, ha elkeseredetten is itthon kell próbálkozni, hacsak nem kapsz valami külföldi melót😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

stonesour
talán ezért jön be annyira, mert nem is magyar

clio1616v
más kultúra más gondolkodás... nem összeegyeztethetõ a tiéddel

stonesour
nem értem mit akarsz ezzel

clio1616v
kicsit más körülmények között él egy német leányzó...

tudom mert éltem ausztriában 2 évet, a németek egy fokkal még jobban élnek

stonesour
most beszéltem vele... azt mondja édes vagyok, hiányoznak neki a magyarok, és megígérte, hogy jön még magyarországra, mondta hogy akár most is kimehetnék hozzá. 😞 sírok, komolyan

salsoul
Ebben az esetben csak tönkretenni fogod a boldogságát.
Meg a sajátodat..
clio1616v
félig igazad van...

stonesour
2 hónap múlva 😞

Hogy értsd, egy pohár víz mit ér... :-) Szerezd meg. Menj ki utána és hozd vissza