Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
egy érzelembe ha beleviszel racionalitását, pont az a varázs tûnik el, ami a lényege

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

bigapó
na igen, de ezt mindenki akarná vagy hasonlókat, ebbõl épülnek a légvárak és a rózsaszin álmok amik a valóság észrevételével kipukkadnak és szertefoszlanak. valamilyen szintû racionális gondolkozást igényel az, hogy mekkora várat fújjunk a dolog köré, azt hiszem ezt tanulod meg a párkapcsolataid során. van akinek ez megy másodjára és van az örök naiv akinek sosem sikerül megtanulni.

The Matrix has you...

salsoul
csuuuuucs
clio1616v
nem fogod érteni, hogy milyen nem látni ha látsz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
pontosan... és nem azt írtam, hogy hiányzik neki az ipodra felvett audio track 😉

minigirl
Hát... Nemtom... 😄 Én csak annyit várok el a pasiktól, amire én is képes vagyok. 😊 Tehát: izzadni szabad, én is szoktam. 😊 De szaglani nem szabad, azt nem szoktam. 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

bigapó
ez alapján állandóan abnormális emberek találkoznak egymással...senki sem nõ fel ugyanolyan körülményekben, még egy testvérpár sem, ha ennyire részletesen vesszük. azért ekora megkülönböztetést nem kellene tenni emberek között, hogy Te hülye vagy, nem értesz, mert neked csak anyád van....

The Matrix has you...

clio1616v
lehet nem is tudja mit akar pontosan, de ezeket mindenképpen, csak a leírtak alapján

salsoul
te azt írtad a hangjára kíváncsi, és nem azt, hogy arra kíváncsi, hogy hogy telt a napja, és még csak azt sem, hogy õ akarja élményeit elmondani

fogalmazz tisztán egyértelmûen kérlek
bigapó
ennyire túl kell mindent bonyolitani? még nem járnak, csak a srác szeretné, ennek alapján nem nagyon lehetnek elvárásai. persze ez is igaz amit leirtál, de ez már túlságosan sok elõretervezésben. szerinted van olyan naiv? túl fiatal, hgoy ne az legyen?

The Matrix has you...

clio1616v
az hogy nem általános körülmény egyik sem

clio1616v
mert arra kíváncsi hogy telt a napja milyen élmények érték... meg szeretné osztani a saját élményeit... ezt egy ipod nem helyettesíti

clio1616v
igen nehéz, de ez is kompromisszumkészség kérdése(kitartás)

salsoul
és ebbe mi az abnormális?
salsoul
és miért nem veszi fel a hangját magnóra ööö ipodra, ha annyira hiányzik a hangja?
mit mond az empátiád?
clio1616v
1 szülõ nevel... árvaház... anyagi problémák... rossz társaság... csalódások...

clio1616v
nekem is mondja a párom, hogy ne izzadjak 😊 de a kompromisszumhoz hozzátartozik, hogy én izzadhatok... cserébe viszont lezuhanyozok... 😉

bigapó
na most az izzadósról mit gondolsz? 😄

The Matrix has you...

clio1616v
a srác azt várja a lánytól, hogy

-ne legyen az a barátja már vele akivel még mindig együtt van Németországban 2 éve

-korábban szeretne vele találkozni, mint szeptember

-vele akar élni

-nem csak este akar vele beszélgetni, hanem napközben is hiányzik neki a hangja(ha már egyszer távkapcsolat)

minigirl
Van, hogy nehéz beletörõdni. Ezen kívül ezzel a hszel egyetértek.

bigapó
na most olyanról is beszéltél amirõl szó sem volt, csak Te gondolod oda. most ez hogy van?

The Matrix has you...

salsoul
bigapó
meséld már el, hogy szerinted mi az abnormális környezet te...á, le se irom...

The Matrix has you...

minigirl
Nekem most nincs témám. 😊 Felfüggesztettem a párkapcsolati dolgaimat. 😊

bigapó
tényleg kellemes odakint az idõ, ilyenkor szexelni is jobb😊

errõl eszembe jutott,h goy olvastam egyszer egy lány igényeit férfiúi szempontból, közte szerepelt egy olyan, hogy ne izzadjon...
na most figyelek a hajamra, a körmömre, a fürdésre, a fogamra, a ruhámra stb...és még ne is izzadjak...lol

The Matrix has you...

clio1616v
ezen már túlléptem rég...

én mindig úgy gondolkozok elõre, hogy az empátiát felhasználva kiderítem ki mit miért mond

sajnos ez csak a hozzám hasonló gondolkodásúaknál mûködik 100%osan, akik más körülmények között abnormális környezetben nevelkednek õk akár teljesen értetlenül állhatnak, hogy én mirõl is beszélek... ehhez jön még a többszöri átgondolás, ami megbonyolítja

viszont próbálok kompromisszumot kötni minden ilyen esetben, természetesen addig a pontig, ami még jólesik... ezért szoktam visszamenni pár gondolat erejéig és elmagyarázom hogyan jutottam oda amit már egy gondolatkörrel nem lehet megérteni

salsoul
clio1616v
ha átgondolja akkor beletörõdik, hogy nem biztos hogy nekik kettõjüknek egy párt kell alkotniuk és úgy kielégíteniük egymás igényeit, hogy másképpen igényesek

bigapó
egyébként Te hol olvastál olyat, hogy a csaj nem azt nyújta neki amit elvár tõle? csak kérdezem, mert ha Te ezt már túlgondoltad és elõre látod ezt a hsz-t akkor nem szóltam semmit...

The Matrix has you...

bigapó
elég visszaolvasnod ezt az oldalt. nem szeretnék témát adni a szádba, de nem csak egy van, na meg jöhet a tied is 😊

The Matrix has you...

minigirl
Nyehehe, és ezt a sértett fél is így gondolja szerinted? 😄

clio1616v
arról van szó, ha a korábban reagáló srácnak egy csajnem nyújtja azt amit elvár tõle akkor az nem a srácnak a hibája, de fordítva is igaz...

ha egy srác többet ad egy lánynak mint amennyit az vár a fiútól az nem a lány hibája

clio1616v
hûs estét 😊

salsoul
új magyar nyelvváltozat vagy tájszólás vagy valami ilyesmi
az amin clio beszél...
minigirl
Szép estét! Mi a téma? 😊

salsoul
100kör? uhh... hát... ide mi nem érünk fel...
úgyhogy le kéne konvertálnod magad a szintünkre 1 vagy 0.5 körösre...
már ha velünk kívánsz diskurálni és nem magaddal
bigapó
nem kicsit vagy öntelt..én inkább igy hivnám a te gyors köreidet...
én nem az igazamat keresem, mert egyáltalán nem arról szólt az egész, de ezt neked hiába is magyaráznám 😊

The Matrix has you...

salsoul

ezt én is pont így gondolom
valami különös egyéni remixben használja a magyar nyelvet
látszólag mintha magyarul beszélne, ám valójában clioul beszél, és cliul ért, nem magyarul

hogy ez most gyári defekt pl diszlexia vagy direkt csinálj, jó kérdés...

clio1616v
az van, hogy túl összetetten gondolkozok és te azért nem érted a reakcióimat mert 1 max két kört futsz én viszont ezalatt 100at is 😊

ha valakit megismerek és tudom mennyivel szabad elõregondolkodnom, hogy értsen is akkor vissza tudom fogni magam... de ez idõbe telik

néha viszont kifejezetten jólesik elõreszaladni a gondolkodásban és utána megmagyarázni, hogy a ti lemaradt gondolataitok miért nem egyeznek meg az én elõreszaladtal és ti miért nem értitek meg...

viszont sokan nem bírják elviselni, ha nincs igazuk...

bigapó
Most vagy Én élek a mátrixban vagy Õ, de hogy kurvára nem egy szótárból szemezgetünk az is kezd világossá válni...

The Matrix has you...

bigapó
Neked halvány lila gõzöd nincs arról mit kérdeztem Tõled, ugye?

The Matrix has you...

xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

salsoul
hát akkor most értetlen maradsz - így jártál
clio1616v
azt nem értem miért a srácnak a hibája, ha a lány úgy érzi, hogy megfojtja?

ennyi erõvel a lány is lehet a hobás, hogy a srácnak kevés amit nyújtani tud

salsoul
jólvan én nem értek clioul - feladom
clio1616v
úgy, hogy nem a srác fojtja meg vagy öli meg, hanem a csaj nem tudja nyújtani amit elvárnak tõle 😉

salsoul
neki? >>> neki.
salsoul
ez most hogy jön ide?
sehol nem írtam, hogy a csaj kevés neki?

clio1616v
ha a csaj kevés neki akkor ott kell hagyni a picsába... nem lehet eröltetni

clio1616v
megfojtalak a hozzászólásaimmal?