22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • chhaya #17385
    Sajna nem hat meg, mert sokan mondják. :D Szval mosolygok és megköszönöm, még ha idegen is..
  • IXEMGabeo
    tényleg Anaidról tudok még, Nessigrafot másik topikban láttam, de régebben biztos írt ide...másik topikban láttam egy extramagascsajt, talán még ő az, aki itt ismert:D ja és nagyon jóban vagyok bogyókával és slussz:D
  • IXEMGabeo
    chaya volt neked a hajas képed, ha megjegyezném h szép a hajad (élőbe) mit mondanál arra? és előtte totál idegen lennék a számodra:D fogadjunk h hülyének néznél xD
  • chhaya #17382
    Régen voltak itt többen is, pl. Anaid, Nessiegraf, de ők eltünedeztek. :(
    Rajtuk kívül elvétve néz be ide nőnemű. (Amúgy én olvasom a topikot folyamatosan, csak ritkán szólok hozzá.)
  • chhaya #17381
    Tény, hogy nem túl kedves dolog ennyiből lerendezni valakit, de sajna a csajt is meg lehet érteni. Már csak így saját tapasztalatból, de aki eddig le akart szólítani, az javarészt lejmolt vagy csak szimplán zakkant volt, és elég ijesztő tud lenni... ha valaki vadidegen nekem parfümmel kezd, azt én is zakkantnak nézem, pedig így leírva aranyos.:))
  • IXEMGabeo
    17334#: babapofe akkor a 3. akit láttam, és ennyi:D
  • IXEMGabeo
    Chaya talán az egyetlen, aki néha ide benéz, rajta kívűl egy időbe jött ide minigirl, őt nagyon bírom, de ő dolgozik és nincs ideje feljönni:( rajtuk kívűl egyetlen női Fórumozó nem szólt ehhez a topikhoz tudtommal:D nézd meg az SG arányokat kb a Fórumozók háromnegyede hímnemű, alig vannak nők az oldalon
  • Orionk
    Itt nem szokott egy csaj sem lenni?, ebben a topicban?

mert az ő véleényükre is kiváncsi lennék, az alábbi hozzászólásokat illetően.

• IXEMGabeo
    és még annyit hozzátennék, egy alternatíva lehet ismerkedésre a suli ill. a munkahely. Nagyon sokan pl úgy jönnek össze, hogy egy közös meló hozza őket össze aztán összegabalyodnak...tehát, ha suliba jársz, ha dolgozol ott is lehet ám próbálkozni,oktatás és a munka közben is vannak szünetek;)
  • IXEMGabeo
    "szerintem annyit megérdemeltem volna a csajtól, hogy elmondja a véleményét, hogy elmondja, hogy bocs, de nem jössz be, vagy bármit.
    "

Természetes, hogy ezt gondolod, figyelmet szerettél volna, hamár vetted a fáradtságot és leszólítottad kompenzációt vártál, de a csaj szíve joga h most akar veled beszélni vagy nem. Úgy érzem nem kötelessége megtennie, ha nem akart, akkor nem akart úgyis lesz másik, aki hajlandó lesz rá, hogy véleményt mondjon a HSZ-edhez:)

"***Manapság ha az utcán megyek, és figyelem az embereket, a párokat, akik kézen fogva sétálnak, vagy átkarolva, vagy hasonló mozdulatokkal, amivel jelzik, hogy együtt vannak. Szóval, ha meglátok egy párt, akkor rögtön az jut eszembe, hogy ők valyon hogyan ismerkedhettek meg."***

én, ha meglátok egy párt inkább elfordítom a fejem, ez azért van, mert bennem van a düh, irigység és a harag, hogy ennek a srácnak mekkora mákja van és, hogy nekem miért nem jött még össze, ezt gondolom mindig, de ha elfordulok legalább elmúlik a feszült és bosszantó érzetem ennyi:);)

"Mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy mindenki csak baráti társaságból, vagy a közeléből talál magának párt.

A közeléből alatt azt értem, hogy: Közös programról, pl. egy kurzuson, órán vannak, vagy szóval bármi ilyen, ami közös."

Pedig úgy tűnik, hogy ott van a legnagyobb esélyünk szerezni vkit:( idegen helyről, idegen járművön, idegen környezetben én sztem nehezebb ott sokkal nagyobb a rohanás, ezért nem jöhet össze. Bár aki nagyon ügyes az megoldja járművön is pár perc gyors beszélgetés után el lehet kérni a csaj számát, msn címét és ilyenek, ha sikerül meggyőznöd, utána miko lesz ideje találkoztok. Egyik volt oszt társam így ismerkedett meg valakivel a metrón:D tehát igazságszerint bárhol, bármikor összeismerkedhetsz egy szép lánnyal, csak ki kell használni a lehetőséget, ügyesnek és szerencsésnek is lenned kell picit hozzá:S ez van
  • Orionk
    Pedig az egyik mottóm, hogy :
    "Ha minnél jobban megismerünk valakit, akkor annál jobban megszeretjük"

Nem így van?

szerintem annyit megérdemeltem volna a csajtól, hogy elmondja a véleményét, hogy elmondja, hogy bocs, de nem jössz be, vagy bármit.

Manapság ha az utcán megyek, és figyelem az embereket, a párokat, akik kézen fogva sétálnak, vagy átkarolva, vagy hasonló mozdulatokkal, amivel jelzik, hogy együtt vannak. Szóval, ha meglátok egy párt, akkor rögtön az jut eszembe, hogy ők valyon hogyan ismerkedhettek meg.

Mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy mindenki csak baráti társaságból, vagy a közeléből talál magának párt.

A közeléből alatt azt értem, hogy: Közös programról, pl. egy kurzuson, órán vannak, vagy szóval bármi ilyen, ami közös.
  • IXEMGabeo
    **szép a parfümje:D illatos a parfümje na
  • IXEMGabeo
    sajnálom ezekszerint nem jöttél be neki:( pedig azért én ezt tuti nem mertem volna megmondani egy idegen csajnak h szép a parfümje:D na jó, bókolni azt lehet, de a parfümjét ismeretlenül tuti nem avval kezdeném, dehát izlések és pofonok:D:D

amúgy valszeg azért álltál némán 2 percig, mert felszabadultál és elgondolkoztál azon az érzésen, hogy igen megcsináltad odamentél rászántad magad és leszólítottál egy idegen csajt...elindultál egy egyenes úton tán, mostmár azt hiszem, ha többször ezt meg tudod csinálni tuti lesz olyan, akinek evvel imponálni fogsz. a Véletletn beszélgetésekből simán lehet valami, jelenleg én is ezt a taktikát alkalmazom. Ismerkedem OKJ-n kérdezgetek dolgokat a másik pedig vigyorogva, nem vigyorogva de válaszol, aztán majd lesz valami...Bár eddig pechemre mindenki foglalt volt, aki erről megkérdeztem:D:D:D evvan.

UI: engem a parfüm és az öltözködés pont hidegen hagy,

elsősorban a szemet nézem, hajat, arcvonásokat és a belső tulajdonságokat miután beszélgettem egy illetővel. nem ebben a sorrendben, utána jönnek max a külsőségek, amiket kis mértékben elemzek, mert sajnos arra is mindenkinek azért van egyfajta igény, hogy az illető pont megfelelő e külsőre vagy nem-e...
  • Orionk
    De, ha meg a hozzászólásaitok alapján nem lehet leszólítani az idegent, akkor mire vannak ezek a dolgok, mint pl. parfüm, öltözködés, stb..
    Azért vannak, hogy az emberek tetszenek a másiknak. Azért találták ki ezeket a dolgokat, hogy ha kilépsz az utcára, akkor vonzalmat ébressz olyanokban, akikre te is vágysz, nem?

Mert, ha nem lehet ugysem leszólítani senkit érdemben, akkor minek használja a szépítési termékeket?

Májusban az egyetemen, a könyvtárban volt egy ilyen esetem:
    Megtetszett egy lány, de nem úgy, ahogyan az utcán is megtetszik.
    Egyszerűen láttam benne valamit, hogy szivesen lemennék a büfébe, és meghívnám egy kávéra, vagy másra, hogy beszélgethessek vele.

Több dolog megfogott a csajban, pl. öltözködése, intelligensnek látszott, szóval szép volt, de valahogy úgy szép, hogy annyira jó volt az összhatás, hogy az egész belső lelkének a szépsége kiragyogott, szóval gyöngyörű volt.
    Tehát csak órákat beszélgettem volna vele, mert egyszerűen kiváncsi voltam rá..... na mind1, eltértem a témától :)

Az egyik dolog, ami öszintén mondom, hogy megtetszett a parfümje. Olyan friss-séget árasztott. Mint, amikor a homokos tengerparton a tenger szellőjével keveredik a kellemes illatú napkrém, amivel bekenik magukat a napozók. Szó szerint, mintha strandon lettem volna.
    Én nem szoktam idegeneket leszólítani, életem során talán 6szor próbáltam meg.
    Akkor úgy éreztem, hogy megint megpróbálom,és egyszerűen utánnamentem és megszólítottam, hogy bocsi, ne haragudj, de nagyon finom parfümöt használsz, megkérdezhetem, hogy milyet?

Nem emlékszem szó szerint, de kb. ezt mondhattam neki.

Ő meg úgy nézett rám, mint ha valami hülye lennék, és forgatta a szemeit. Minta azt akarta volna közölni, hogy Jézusom, ekkora idióta, és pont engem kapott el.

Válaszul csak egy ilyet mondott, hogy : "HEhh" (ez a nyögés szerűség, amit érzelemkifejezésre használunk), és jött a szemforgatás, majd elindult tovább, és már fordította el a fejét, és akkor mondott valamit márkát.
    Nem is emlékszem a névre, mert egyáltalán nem figyeltem arra. Én is egyszerűen annyira leddöbentem azon, hogy valami 'barom-idiótának' néz, hogy miután elment ott álltam kb. 2 percig, hogy felfogjam mi történt.
    Pedig tök kultúráltan álltam oda, rendes, becsületes tekintettel, megjelenéssel,...
  • IXEMGabeo
    Ja és még annyit tennék hozzá sokan a munkahelyi rossz tapasztalatuk után úgy gondolkodnak h az emberek baromira bunkók és hozzájuk se lehet szólni...nos ezek után ne csodálkozzunk ha az az illető már nem mer kezdeményezni, akit korábban megbántottak, vagy átbasztak csúnyán. Bizalomhiány a másik iránt ahogy mondtad az az, ami hiányzik bizony...Általában az emberek attól félnek a leginkább, amit nem ismernek...
  • IXEMGabeo
    a fő ok az, hogy Budapesten mindenki idegen a másiktól és be vagyunk zárkózva. Kevesebb közös szabadidős program van (fiatalok max bulizni járnak, illetve vannak páran akik sportegyesületbe, tánciskolába...stb járnak), de nem mindenki ilyen h társaságba jár, és ezáltal ugyebár nem szokja meg az az ember a másik ember közelségét kapásból nem tud témát, nem tud mit kezdeni a helyzettel és a kommunikáció menete is ezáltal maximum ideiglenes, szűkszavúvá válik...Másik probléma: akik panelban laknak azok vannak leginkább elzárkózva nos MO-n rengetegen élnek emeletes házakban, általában azok a környékek a legunalmasabbak, és csak nagyon kevés ember van azok között, akik ezáltal jó kedvükben egy idegent leszólítanak...tudom érdekes és egyedi példát soroltam fel, de hidd el, hogy az elzárkózás, az emberektől való távollét ki tud zökkenteni, és magamról tudom h emberek között még a mai napig is marha ritkán szólalok meg, emberek előtt beszélnem kell (tömeg előtt) ideges leszek, feszült és kb elfelejtem h fiú vagyok e vagy lány. Más kérdés, hogy bárkihez oda tudok menni, bárkivel el tudok beszélgetni, de azt helyzet szüli és én általában a "magányos farkasokra vadászom", akik körül nincs társaság. Egyébként ezt a kérdést is rengeteg oldalról meg lehetne vizsgálni, sokféle magyarázat létezik
  • IXEMGabeo
    Szerintem meg akinek alkohol miatt jön meg a "kötözködhetnékje" vagy a szókimondása az pont hogy Önbizalom-hiányba szenved"

ezt csak azért írtam le, hogy ennyire süllyedt le, ez már az utóélete volt, én pedig igazából sajnos nem ismertem azt az énjét arról csak a muter tudott mesélni, amikor duzzadt az önbizalomtól, de hidd el hatalmas volt neki
  • bigapó
    Szerintem meg akinek alkohol miatt jön meg a "kötözködhetnékje" vagy a szókimondása az pont hogy Önbizalom-hiányba szenved. Az ilyen és ehhez hasonló szerek hatására mindenki veszít az önkontrolljából és ez a jó oldalának a féken tartását is jelenti, tehát kijön a rosszabbik Énje az embernek. Van aki csak elüldögél egy sarokban, de ők vannak kevesebben.

Kell egy beállítottság, hogy az utcán szólítsunk meg valakit, de ahogy chhaya is mondja, ez manapság inkább félelmet szül, hiszen alapvető bizalom-hiányban szenvedünk egymás iránt és ez nem meglepő szerintem. Persze ez vidéken, kisebb falvakban megint más, ott ugye túlnyomórészt látásból mindenki ismeri egymást és egy idegen feltűnése inkább kíváncsiságot vet fel a hölgyek között, főleg ha még jóképű is az idegen:)
    Ha ez az idegen szólít meg akkor már mindjárt máshogy reagálnak, sőt állítom, hogy Ők keresik a lehetőséget a beszélgetésre. Most ne feltétlen csak kicsiny országunkra gondoljunk.
    Bár Én személy szerint szoktam beszélgetésbe bonyolódni külföldiekkel, de hogy utána mondjuk randit is kérjek tőle arra nem volt még példa. Amolyan első látásra kedves benyomás még nem elég, hogy egy turistát elcsábítsak :) Maradok a hazai piacon, az is elég nehéz téma :D
    Nemrégiben volt egy érdekes esetem, nevezetesen itt ahol dolgozom volt egy azt hiszem bolgár hölgyemény aki feltűnően sokat mosolygott rám, de nekem valahogy nem jött be, nem éreztem elég késztetést, hogy a sima beszélgetésen túlmenjünk. Érdekes lett volna azért megnézni a reakcióját:)
  • IXEMGabeo
    annak az embernek hihetetlen nagy az önbizalma...apám volt ilyen amúgy neki hatalmas volt mindenkit képes volt elkápráztatni, ha berúgott az élő fába is belekötött, hihetetlen hangulat ember volt és szókimondó is...igen életszemlélet és önbizalom, bátorság kérdése az egész...sajnos nem úgy tűnik h önbizalmat örököltem volna a fatertól mert nekem vajnyi kevés van:/
  • chhaya #17366
    Én speciel félek az olyanoktól, akik csak úgy utcán leszólítanak. Persze imponál meg minden... de az ilyen rámenősséghez is kell egyfajta... nem is tudom, életszemlélet? A legtöbb embertől meg a spontán ismerkedés távol áll asszem.
  • Orionk
    Csajok én azt kérdezem, hogy hogyan lehet veletek ismerkedést kezdeményezni?

Lényegében szinte mindig csak baráti társaságból és a közeledben levő csajok azok, akikkel ismerettséget tudsz kialakítani.

De mi a helyzet az idegenekkel?
    Ha szimpatikus egy idegen lány, akkor nem ismerkedhetek vele, mert egyszerűen, ha leszólítom, akkor tudja, hogy csak azért kezdtem, mert szimpatikusnak találom?

Áhh, már én is belebonyolódtam... :)
  • chhaya #17364
    Értem én. De amit a nő elkölt ruhára, azt a pasi kompenzálja máshogy, ami meg a nő számára értelmetlen, szóval fifty-fifty.:P
    Nálunk is külön volt a kassza, voltak is viták a pénz körül. Fú, gyűlölöm a pénzt, bár ne létezne.:) Hihetetlen mennyi gond van körülötte.
  • bigapó
    Igen, ez egy érdekes téma. A férfiak általában nem szeretik, ha párjuk többet keres náluk. Ezt meg a mai világban muszáj már így "intézni" hiszen egyedül elég nehéz fenntartani egy egész családot. Persze kezdeti időszakban kisebb gondot okoz, együttélésnél már viszont komolyabban kell kezelni.
    Nemrég olvastam, hogy mostanában egyre többen vannak olyanok akik külön kezelik a kasszát, hiába élnek együtt. Gondolom a rezsit felezik, de a többit nem tudom hogy oldják meg, egymást meghívják időnként vagy ilyesmi, de ez alapvető bizalmi kérdést vet fel. Megvannak ennek is az okai, hiszen manapság a pénz nagy úr és eléggé kevés van belőle általában, úgyhogy mindenki próbálja beosztani úgy ahogy tudja és ezt egy másik emberrel már nehéz egyeztetni...ezek szerint.
    Nemtom, nálam máshogy volt amikor együtt éltem barátnőmmel, aki később a feleségem is lett. Mi közösen kezeltük a kasszát, volt egy közös pénztárca és abból gazdálkodtunk, megbeszéltünk mindent, hogy kinek mi kell és úgy vásároltunk. Persze néha voltak meglepik, vettünk egymásnak ezt azt, de sose mentünk csődbe ettől. Bár elég sok olyan cuccunk is volt ami szerintem felesleges, de egy Nőnek ismertek az ilyenféle igényei, mert ugye 2 pár cipő és 2 táska az nem elég..gondolom sejted miről beszélek :)
  • bigapó
    Még mindig csak azt tudom mondani, hogy sok mindent nem éltél át így nem tudhatod, hogy mikor-ki-mit fog kihozni belőled :)
    A szerelem az egy olyan drog ami miatt bármire képes vagy, még olyanra is amit előtte nem csináltál és ez nem féltétlenül rossz dolog (ami persze megítélés kérdése megint, mint ahogy azt már korábban megbeszéltük, hiszen Te mondjuk nem ugrálnál tábortűz felett mert megéget - vagyis azt hiszed - én meg igen, mert buli és nem égek meg, tudom ;) :D )
    Ez megint csak egy példa, kérlek ne ragadj le ennél csak szemléltetném, hogy mire mondok vagy mondunk nemet és mire igent. Amit eddig nem tapasztaltam azt csak megtippelni tudom, hogy milyen dolog, de megmondani nem.
  • clio1616v
    Szerintem mindenkiének az én a 20-as éveimet már befejeztem és egyre jobb a szex. Simán képes vagyok várni több hónapot is és egyéjszakás kalandozás nélkül.

Aki pedig nem meri élvezni vagy nem tudja azt csak nagyon sajnálni tudom, nem használja ki az élet adta lehetőségeit.
  • tomcsa4
    Én a huszonéves kor második felét taposom. Nekem egyformán jó érzés a másik és saját magam kielégítése is. Ráadásul nem várok hónapokat a szexel , mivel igencsak alappilére már az életemnek. (Az embernek a legintenzívebb szexuális évei a harmincas, kár hogy sokan kiégnek már akkorra, ami nem egészséges.)

Szóval igazad van, egyetértek veled (és félreértelmeztelek a múltkor).
  • chhaya #17359
    Köszi, de attól sem lesz jobb, ha nekiállok nyavalyogni.

Hát nem tudom, ha már szólni sem lehet a másikhoz, akkor nem is feltétlen kell... hagyni a fenébe, majd lenyugszik, aztán lehiggadt fejjel végig lehet gondolni és megbeszélni. Legalábbis szerintem ideges zilált állapotban nem jó nyúzni egymást, mert még a békülési szándék is balul sülhet el, ha nagyon erőszakos vagy akaratos a másik. Ha meg túl sok az ilyen neszóljhozzám válsághangulat, akkor el lehet gondolkodni, hogy van-e értelme folytatni.
  • IXEMGabeo
    :( az nem jó...biztos megvan annak is az oka:) ha szeretnéd leírhatod itt vagy privibe szívesen olvasom. Természetes én is ezt vallom, hogy megbeszélni a dolgokat, csak, ha olyan a szitu, hogy már hozzászólni se lehet a másikhoz akkor kell jönnie mindig a B tervnek...
  • chhaya #17357
    az a baj, hogy a válság akkor is bejön, ha senki sem akarja. de inkább megbeszélni kell, nem praktikázni.

nem kötekedni akartam, bocs, csak k..va szar kedvem van.
  • IXEMGabeo
    válsághoz, bocsi javítva válság ellen szükségesek///****_DxDassdds
  • IXEMGabeo
    figyelj , rajtam nem múlna a természetemnél fogva nem akarnék válságot ki akar?? sajnos nem egy emberen múlik, a feszültség, az unottság, a hétköznapok, monotonitás, baromi sok mindent kiöl az emberből...én csak azokat a tényezőket próbáltam kitalálni, amik a válsághoz szükségesek, Bajnai Gordonnak is volt válságkezelő programja xDDD...Mindenre fel lehet készülni és tulajdonképpen nem magamról akartam beszélni a válság alatt csak elképzeltem milyen lenne, ha válság lenne kapisse?;)
  • chhaya #17354
    "ha érzi az ember a válságot tegyük fel, hogy mindig valamivel megleped a pártnert és akkor kellemesen csalódik"

szal apró rafinériákkal manipulálsz hogy elrejtsd, valójában rohad az egész
    nem kéne eljutni a válságokig
  • chhaya #17353
    nem akarok elhitetni senkivel semmit
    ha nem jön rá vagy nem tudja magától, akkor nem ér semmit az egész, minek erőlködni
  • IXEMGabeo
    ja ez a mai világ mérlege:( régen azért ez más volt...
  • IXEMGabeo
    pontosan rátapintottál a lényegre:P aki elég megfontolt és óvatos az nem fog úgy járni...vagyis átbaszva pórul...persze úgy kellene valahogy intézni a dolgokat, ha érzi az ember a válságot tegyük fel, hogy mindig valamivel megleped a pártnert és akkor kellemesen csalódik...ez is egy jól bevállt módszer a váratlanság:P:D de nincs igazam?
  • clio1616v
    okos nőnek kell lenned, hogy elhitetsd vele, hogy fontos neked és nélkülözhetetlen és helyettesíthetetlen a számodra

a tartós kapcsolatnak is ez a lényege, hogy a nő okosabb
  • clio1616v
    mik a preferenciáid, prioritásaid?
  • clio1616v
    kényes a határvonal az önbecsülés és a kihasználás általi fontosságérzés között, reális értékrenddel kell rendelkeznie annak a pasinak, aki ezt kezelni tudja, hogy te eltartod magad és nem szorulsz rá
  • chhaya #17347
    vállalom az öneltartást, kapok rendes pasit?
  • clio1616v
    Lehet rosszul gondolom, de a legtöbb férfi nem rendes lányt keres, hanem jó szexet és a legtöbb lány meg nem rendes fiút, hanem jó eltartót keres...

ez az eddigi tapasztalatom