22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#17425 hiába, az ember nem tökéletes teremtmény... -
IXEMGabeo #17424 részvétem -
#17423 Barátnőm megcsalt 3 pasassal és végül mikor megelégeltem és kiraktam pár "kurva" jelző kiséretében azt mondja "olyanért vádolom amit nem tett meg" XD az emberi hülyeség határtalan XD Köszönöm h elmondhattam :))))
Ahogy Te megkapsz egy nőt, úgy kapja meg más is... vak voltam :) -
#17422 ... és még sok egyebet is tud vele. Pláne az egyenes gazdájával. -
#17421 majd 'chhaya' kifejti ... -
IXEMGabeo #17420 Hogy tetszik a szófordulatom?
A nő azon pontok halmaza, mely felállít egy egyenest" ezen behalok még most is xDDD
remélem Chaya ezt nem hallotta meg pszt xD -
#17419 Szerintem, ha két ember úgy igazán egymásra talál, nem hiszem, hogy akár az elképzelhető legnagyobb távolság (~20000 km) gondot okozhatna számukra.
Egyik vagy másik bizonyára menne ...
Másrészről sokkal több a precedens arra, hogy férfi is nő együtt hálnak és mégis fényévekre vannak egymástól, és olykor életeket élnek le így ... -
IXEMGabeo #17418 vedd az Ukrajna példám amit meséltem:D ebben egyetértek vastagon, de egy vidéki városban még megoldható a dolog számomra pl, mert én alapvetően nem vagyok elfoglalt ember:D -
#17417 Ez igaz, mindenkinek az a kényelmesebb, ha minél közelebb van hozzánk a kiszemelt "áldozat". Nem hiszek a távkapcsolatokban, bár annak is van előnye, de hosszú távon csak megöli a dolgot. -
#17416 Élőben találkozás? Na és persze annak is vannak kritériumai, pl., hogy pesti pasi cak pesti lánnyal akar találkozni...ugye Big Apó?
Hogy te milyen egyenes vagy!!!! -
#17415 Én párhuzamos világot űzök ;) -
#17414 Igazából váltogatom a helyszíneket, lehet így mondani. Ott kevés kapás volt, így áttértem a "való világba" :) -
#17413 Egyébként értelek. -
#17412 Az a kommunikáció, hogy nincs kommunikáció ;)
Kitartás az amire szükség van itt is. Ha 3 évig akkor, addig. -
#17411 Persze, hogy nem kell bezárni, de sokszor nem jutsz el még kommunikációig sem, egy levél mondjuk, így nem lehet megbeszélni randit sem...akkor meg mi értelme :)
persze ez abból is adódik, hogy sokan nem túl fotogének vagy csak előnytelen képet raktak fel magukról és mások ebből ítélnek. Én is kellemesen csalódtam általában, így erre már nem adok, csak az élőben történő találkozás a mérvadó és abból sem mindig az első, hiszen ideges vagy, feszült, nem tudod teljesen Önmagad adni, míg egy közös ismerős által szervezett bulin/partin erre nagyobb esély van..szerintem. De ez az Én véleményem, tapasztalatom, ez sem lehet általános, csak leírtam. -
#17410 "Nagy szerencse kell hozzá, hogy tényleg működjön a dolog."
Ez valóban így áll. De nem csak a netes esetben, hanem a hagyományos esetben is. Gigantikus szerencse kell ahhoz, hogy két összeillő ember találkozzon.
A netes társkeresés egy lehetőség. Aki akar él vele. Aki nem nem. Aki okosan használja annak csak javára válhat.
Nem biztos, hogy sok-sok rossz tapasztalat és kísérlet, vagy mindenféle tákolt elvi fenntartás miatt el kéne vetni ... és be kéne csukni egy olyan kaput, ahol szintén beléphet az életedbe a hozzád illő nő ... -
IXEMGabeo #17409 az jó film volt tudom melyikről beszélsz...amikor kapszulákban feküdtek az igazi emberek és ilyen gépek formájában, (akik a saját fiatal formájukra voltak szabva) élték a mindennapjukat helyettük úgymond, az volt komoly amikor az úgymond vizipipa az ilyen sokkoló volt nekik:D:D -
#17408 Nagy szerencse kell hozzá, hogy tényleg működjön a dolog. Ismerek olyanokat akik így jöttek össze, de még mindig ők vannak kevesebben és szerintem ez maradjon is így, a végén már tényleg olyanok leszünk, mint Bruce Willis robotos filmjében mikor ilyen avatar-szerű cuccban feküdt mindenki és úgy élték a mindennapjaikat.
Én is több hónapig tagja voltam egy ilyen oldalnak - sőt többnek is, de 1 maradt meg ami tetszett is az ottani emberek miatt- párral találkoztam is, de legtöbb csak "netes ismerős" lett. Több volt az olyan aki egyáltalán nem reagált a dolgokra, még egy köszi-vel sem. 1-2 volt olyan akivel rendszeresen beszélgettem - mármint lányok -, az utóbbi hónapokban nem lépek be oda sem és valahogy nem hiányzom nekik Én sem, nem keresnek és Én sem őket, nagyon ritkán beszélünk pár szót, szóval ezek eléggé laza kapcsik, bár nem is vár többet tőlük az ember azt hiszem, de akkor meg minek rá építeni. Ez amolyan ördögi kör :) -
2Bálint #17407 üdv a klubban :-( -
#17406 Szerintem nem ennyire rossz a helyzet.
Pusztán itt is kitartónak kell lenni. Bent kell maradni több hónapig akár, mert lehet, idő közben regisztrál az, aki aztán Ő lesz. -
#17405 Ez ilyen játék sajna, társkeresőkön nem éri meg ismerkedni.
Eleve azzal kizársz egy csomó embert, ha nem tetszik a feltöltött képe vagy nincs is neki... pedig lehet, hogy valójában nagyon is értékes ember, de ezt ugye nem fogod megtudni.
És ez oda-vissza igaz mindkét nemre, mert a csajok megnézik a képet, reglapot, aztán vagy válaszolnak a levélre, vagy nem. Ennél azért tisztább az élőben ismerkedés. -
IXEMGabeo #17404 ez az te bezzeg kaptál levelet, de ha én küldtem marha ritkán kaptam választ:D:D:D nekem abszolút nem jöttek be a társkereső oldalak, ráadásul nem sok szemre való jelölt volt ott... -
#17403 Igen ott... bár semmi ismerkedési szándékom nem volt, csak kb 16 évesen felregeltem unalmamban, aztán el is felejtkeztem róla. Szóval meglepődtem, amikor levelet kaptam.:)
Most épp a munkanélküliek széles táborát növelem, úgyhogy van időm netfüggeni... sajnos. -
IXEMGabeo #17402 poénkodtam:) teszek én érte rajtam nem múlik majd...de csak aki megérdemli, aki nem link és komolyan gondolná a dolgokat... -
Orionk #17401 Társkereső oldalon?
Ezen kívül meg még arra lennék kiváncsi, hogy mivel foglalkozol? :)
azért kérdezem, mert furcsa, hogy csaj vagy, és ennek ellenére otthonosan mozogsz az interneten, a fórumokon. SZóval ezért lettem rá kiváncsi. :) -
#17400 Nem várni kell, hanem tenni érte.:) Semmi nem hullik az öledbe.
Orionknak válaszoltam, #17396
Több nem volt, meg most sincs.. -
IXEMGabeo #17399 azt sajnálom, de ez van, legfejjebb várok rá még 20 évet és beállítom a rekordom:D:D:D
2. kérdésre gondolom azért nincs válaszod, mert még 1. van neked és korábbi ezekszerint nem volt neked?
#17393 erre gondoltam -
#17398 Abban nem tudok segíteni. :D -
IXEMGabeo #17397 ja én nem a topikba akarom vonzani, hanem ide a szobámba, de sürgősen:D -
#17396 Net.:) -
#17395 Haha, bizony te vonzod a csajokat a topikba... :D -
IXEMGabeo #17394 látod csak meg kellett említenem h Chaya és máris idejött a szavamra:D
Mintha megérezte volna, hogy ma írnia kell neked;) -
Orionk #17393 chhaya , te hol ismerkedtél meg a pároddal, és hogyan?
Vagy, ha nincs párod, akkor az előzővel.
Persze nem akarok tolakodó lenni, ha rossz helyre tapintottam. :) -
#17392 Ja.:)
Amúgy persze, jobban esik attól a dicséret, aki érdekel vagy akit szeretek. -
IXEMGabeo #17391 bazzeg egy rúgóra jár az agyunk egy az egybe ezt mondtam csak máshogy fogalmazol, mint én xDDD -
#17390 ez tényleg nem bonyolult, mert vagy igen vagy nem, de a miértje érdekelne ettől, ha nem haragszol :) -
#17389 Egy esetből még nem kell sok következtetést levonni. Számtalan baja lehetett amiért így bánt veled, persze nem volt túl kedves és tisztességes, valószínűleg nem tanították meg a szülei az illendő viselkedésre...
De ez egy eset, Én rendkívül szimpatikus lépésnek tartom ezt és csak így tovább, szerintem előbb-utóbb meg fogod találni azt aki vevő erre. Én sem zárnám ki a baráti és egyéb körök sűrű látogatását ettől függetlenül, hiszen egy oldottabb környezetben mindig könnyebb ismerkedni. legjobbak erre a munkahelyi partik vagy egyéb házibulik, ahol azért van lehetőség a félrevonulásra is, nagy zajban nem túl könnyű beszélgetni és ez hát mégiscsak kettőtökre tartozik:)
Legtöbb esetben első pár pillanatban vagy percben dől el a Nőneműeknél hogy bejössz-e vagy sem - éppenséggel lehet,hogy ugyanúgy a parfümöd fogja majd meg, de elég egy mélyreható pillantás és már olvadhat is...már a romantikusabb fajta, na meg a jó humor, az is sokat nyom a latba. A Női kacajnál édesebb hangot ritkán hall az ember :)
Fellépés kérdése, ezt lehet gyakorolni és fejleszteni szerintem. -
IXEMGabeo #17388 szerintem csak nem dobja fel már, ha megjegyzik neki annyian megjegyezték már ezen nincs mit túlbonyolítani;) -
#17387 Azt hiszem csak azért nem hat meg, mert szimplán nem tetszik úgy az illető. Aki felé érzelmeket táplálsz - bármily kicsit is - a legkisebb megjegyzése is érzelemhullámokat kelt benned...vagy nem? -
#17386 Pedig az emberek többsége tényleg az ismeretségi köréből vagy közös programokról szerez társat. Néha el is csodálkozom, milyen beltenyészetek működnek egyes helyeken, mert egymás közt cserélgetik a párjukat. :|
Amúgy meg hülyeség másokra irigykedni, csak mert van valaki az oldalán, pláne tök ismeretlenül... Tettek érte, hogy legyen, nekik sikerült, majd fog neked is.