Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
"Jobb megijedni, mint félni..." még mindig!

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Sir Quno Jedi
Na tisztázzuk:

Bátor akkor vagy, ha ismered a képességeidet, ismered a helyzetet és legyõzöd a félelmeidet, mivel bízol a képességeidben és úgy érzed meg tudod oldani a feldatot, még ha kockázatos is.

Valmerõ vagy akkor, ha belevágsz a nagy büdös ismeretlenbe, ami túlontúl kockázatos és semmiféle, a helyzet kontrollálásához szükséges képességnek sem vagy a birtokában.

A nõk kétségtelenül kiismerhetetlenek és soxor magk sem tudják mit akarnak, a párkapcsolatok bonyolultsága pedig a legkorszerûbb szuperkomputereknek is megoldhatatlan feladatokat jelentenek mindmáig.

ERGÓ, aki vakon belevág, az nem feltétlenül bátor, hanem inkább valószínûleg VAKMERÕ. Afféle jóféle idióta... (vagy csak a szükség viszi rá, mert az nagy úr)

Én szólottam!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

salsoul
ez a rendszert nem zavarja
clio1616v
számomra ez nem probléma, mivel rám sem isten sem te nem vagy hatással...

- a véleményemet osztom meg és reagálok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
én nem húzok semmit senkire, a barátnõnek nem kell tolerálni semmit, és isten valóban nem hat senkire, és nem is akar hatni senkire

ergo ezeket a problémákat mind te gyártod és "csak a számodra létezik(benned él)"
clio1616v
arra próbáltam utalni, hogy attól, hogy te a képzeletedben valamit kigondolsz az mindenkire ráhúzható...

nincs az a barátnõ, aki neked ezt tolerálni fogja, hogy egy nemlétezõ dologban bízol, hogy majd megoldja a problémáidat 😊

hangsúlyozom... nincs ezzel semmi probléma, de ez az isten csak a számodra létezik(benned él) és nem képes hatni másokra

salsoul
ha tudod a választ minek kérdezel?
Nem baromság ez, aki bátor, annak nagyobb esélye lesz, nem csak ebben, mindenben.
A gyávák mindig alul fognak maradni.

clio1616v
te kiben bízol meg 100%osan?

ja várj rákérdezhetek?
az Istenedben... aki nem létezik, de olyannak találtad ki és olyannak hiszed el, akiben 100%osan meg lehet bízni

salsoul
szerinted
clio1616v
a páromban feltétel nélkül megbízok, hogy amit fõz az finom... 😊

de például abban is bízok, hogy szándékosan nem okoz semmilyen kárt nekünk

clio1616v
megbízni valakiben azt jelenti, hogy feltétel nélkül bármit csinál azt õszintén teszi, tehát tudsz róla mit tesz és tudod, hogy miért...

almával kell egyetértenem, csak magadban bízhatsz 100%osan

salsoul
Bármikor bárkiben bízhatsz, csak ettõl független éber is legyél .

Amit megszerzek sem biztos, mert semmi sem fix és állandó. Minden mozgásban van, minden változik. Aki egyszer ezt mélyen megérti annak már nem lesz a kérdésben problémája.
salsoul
Valami ilyesmi, igen.<#eljen>
A dohányzásos dologgal értettem egyet.
Hazudni, meg nem szép, valóban. Minek? Kicsinyesség.

igaz, egyetértek nagyjából.

clio1616v
a dohányzásra azok szoknak rá akik egy közösséghez akarnak tartozni, ez egy szociális tevékenység... a dohányzók elvonulnak arra a 5-10 percre és közös tevékenységgel elvannak egymással...

a dohányosok nem tudják miért csinálják, nem tudják megmagyarázni...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

A szerelemre valóban nem lehet építeni. És valójában senkiben nem bízhatsz. Magadban is csalódtál már, nem? De még mindig az biztos, amit te magad megteszel, megszerzel.<#crazya>

személyeskedsz...:-)))
Nincs dohányzás. Sokba kerül, ellopja az idõt. A dohányzás vm ûrt tölthet be. 10 perc gondolkodni, 10 perc lázadni. Régen dohányoztam.
A kiegyensúlyozott embernek ez nem kell, se férfinak, se nõnek, csak akinek az ideje is, és a pénze is sok....:-(
Igen, a kommunikáció lenne a legfontosabb, de sok férfit nem érdekel, mit csacsog, és gondol a nõ. Aztán a nõk is rendszerint elvesznek a saját problémáikban. Ha nem kommunikálsz, nem érdekel, nem segítesz, Te maradsz külön indivídum....Ez van.

Pretorian
Ebben egyetértek. A kommunikáció a legfontosabb. A megjelenés, a mozgás, a beszéd, a mimika mind-mind része ennek.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Baromság, bocs.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

salsoul
alma78 hogy állsz a dohányzással?
clio1616v
a vége... <#smile> az "is"

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

melyik része vicces?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
nalátod mégse 😊

clio1616v
😄

😊

salsoul
és aláírták a könyveket is
szépen lassan de azért haladsz😊

salsoul
Szerintem az a lényeg, hogy "egységben legyen az erõ".
Vagy egészben jó vele lenni vagy sehogy.

És nem arról van szó, hogy szép nem szép, ronda nem ronda, hanem, hogy úgy ahogy van kóser. És hogy kinek mi kóser: szubjektív.

És ez nem is feltétlen szerelem, hanem valami olyan dolog, ami megbízható alapja a szerelemnek. Amire építeni lehet. Mert a puszta szerelemre nem lehet semmit sem.

Mit gondolsz?
clio1616v
lehet kicsit vagy nagyot hazudni?

szerintem a szándékosságon van a lényeg

Attól függ, mekkorát hazudott, az fontos csak. Kegyes hazugság, lényegtelen van stb.

Furcsa, amirõl, ahogy beszélsz. Egy olyan fórumtémában, aminek a címe már tartalmazza, amit végül le is írsz. "Nincs egy normális lány....." Ha valakinek a belsõje nem tökéletes, kibírod a szépségéért, a hiányosságait? Mutogatni jó? Ez csak a látszat. A szépség elmúlik. Járókeretes fogatlan 85 éves lesz ám mindenki.
Vagy milyen az elviselhetõ külsejû nõ??? Nem megalázó, ha tök szép valakinek a lelke, és te mégis a rondát látod benne? "Kibírható külsõ"? Zsákot húzol a fejére? Akkor meg se érdemled. Szépít a lélek szépsége.
Az üvöltõ csecsemõ is szép vörösen, és még nem láttam visszataszító apácát. Béke van belül, és nem kell smink.....
Salsoul!A nõk a szeretetet díjazzák, meg a humort, az erõt sz'tem. Nem számíthat a látszat! Nem számít a láb, ami nem tud futni!

clio1616v
ha neked egy nõ egyszer hazudik és megbizonyosodsz róla, hogy hazudott... utána hiszel még neki?

clio1616v
és te hiszel nekik? ^^

salsoul
vaknak aki csak a ruhát vagy a húst látja hogyan?
salsoul
nõkkel beszélgettem
clio1616v
hiába a rohadt jó lelked, ha nem tudod megmutatni

clio1616v
nagyon fontos, hogyan viselkedsz hogyan nézel, hogyan fejezed ki magad

de a legfontosabb, hogy szimpatikus, empatikus legyél

Szimpátia azt jelenti ugyanúgy érzékeled a környezeted, mint õ
Empátia azt jelenti ugyanazt érzed, mint õ

clio1616v
persze 😊

ezt hol olvastad?

HöfEE
Ez azért nem teljesen igaz, bár van benne valami, nem tartom gyávának magam, sõt. Rendszeresen odateszem magam beleadok mindent ha nõkrõl van szó, mégsincs sikerélményem. Bonyolult dolog ez.

salsoul
Arról van szó clio, hogy az embernek van ruhája, van teste, és van lelke/szelleme. És a nõk díjjazák, ha egy férfi a lélekig/szellemig is eljut nem csak ruháig vagy a testig. Mert valójában a lélek, a szellem vagy te magad.
clio1616v
a nõk itt arra gondolnak, hogy inkább hagyják magukat megdugni, mintsem együttéljenek valakivel...

"megszerezni nehezebb, mint megtartani..." szerintem meg fordítva.

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

clio1616v
akkor elhanyagolod, ha ilyeneket mond

clio1616v
nem akarok Isten lenni, mert nekem jobb így hogy létezek nem pedig csak elképzelnek

kaptam is már nem egyet, matthoz még nem volt szerencsém

egyéni véleményem megszerezni nehezebb, mint megtartani...én egy stabil pont lennék, csak engem nem tudnak megismerni az emberek tudod, na mind1 nem megyek bele, mert megint kapom a hideget meleget...

Clio: azért "Isten" nem te vagy😊 Vannak helyzetek amikor te is kaphatsz sakkot, a matt pedig egyenlõ lenne az egzisztenciád hanyatlásával, dehát ki akarna neked rosszat, hiszen te mindig a hátad mögé nézel😊 Taktikázhatsz, de bizony mindenki sebezhetõ valamivel és ez alapigazság. (Kivéve, ha az illetõ nem valami robot, vagy földönkívûli)😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

89
nem megszerezni kell egy lányt, hanem megtartani - idézet a barátnõmtõl

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Hát ez a téma meg hogy-hogy felkerült a toplistára?
Felesleges téma mellesleg, aki bátor, az mindenféle lányt megszerezhet, aki gyáva, az meg azt, ami marad...
Én a gyávák oldalán vagyok sajnos...ennyit errõl.

clio1616v
mindig azzal sakkozok, aki reagál a "lépéseimre", hozzászólásaimra