Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
ezt tényleg kifejthetnéd, mert téves következtetésbe nem akarok bocsátkozni.
Azt értem, hogy ne össze-vissza lövöldözzünk, hanem célozva, de szerintem mindenki így csinálja. Aki nekem nem tetszik azzal nem fogok kikezdeni, még egy numera erejéig sem...szerintem. Esetleg nagyon extrém esetben, de ez ritka. Aki meg nagyon tetszik azért meg minden követ hajlandó lennék megmozgatni.

The Matrix has you...

clio1616v
igazán nincs okod rá, de mondd el mi kínos, hátha azáltal megkönnyebbülsz, mint a bodrid a logódon

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

tigeroo
ez már nekem kínos, komolyan.
<#vigyor2><#taps>

clio1616v
idézek: - Ha a döntõ pillanatban bátor leszek, mit törõdjek azzal, hogy most mit érzek?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
sokkal nagyobb örömöt okoz, ha olyat találok el találomra akit kerestem mintha több lövéem is célttéveszt és csak bosszaknodok, hogy a kiszemelt célt soha nem találom el bármennyire is visszatartom a lélegzetem és távcsöves puskával vagyok résen all the time

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
Ha össze-vissza lövöldözöl találomra, akkor nem feltétlen azt fogod eltalálni, amit akartál, csak erre akartam utalni.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
teljesen mindegy hogy lövöldözöl, ha sok a célpont és nem a pontosság a lényeg

salsoul
Ki mit hoz ki belõle - nemtudom
chhaya
Elég felületesnek tûnik ez az elmélet. Mármint persze logikus, biztos mûködik. De egyszerûbb is, mint megtanulni rendes fegyverrel pontosan célozni... vaktában lövöldözni, majdcsak lesz valami alapon könnyebb, de jobb is...?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

bigapó
ez igaz, de ezt is meg kell akkor tanulni kezelni. idõvel kevésbé fog érdekelni, igen, hosszabb ideig tart, de ez van. lehet munkahelyet is váltani. szóval sok megoldás létezik, csak ezért nem fogom veszni hagyni, ez legyen a legkisebb gondom most 😊

The Matrix has you...

clio1616v
mert nehezebben felejted el ha minden nap látod

bigapó
hehe, eszembe jutott Kabos LAci régi poénja, kb annyi, hogy odamennék és a csávót megbökve csak ennyit mondanék: Jó kis csaj, ki van próbálva 😄

The Matrix has you...

bigapó
ha már nem velem van, miért zavarna?

The Matrix has you...

clio1616v
biztos jó lenne látni amikor jön érte a fickója

bigapó
nem dolgozunk együtt szorosan, de tényleg nem túl jó ötlet szerintem sem, bár most azt gondolom, hogy ez teljesen lényegtelen😊
utánna lenne szar inkább 😊 látni ahogy bejön és tudva azt, hogy nem vagyunk már együtt... de azt hiszem ezt is elviselném😊

The Matrix has you...

clio1616v
munkahelyi kapcsolatról nincs tapasztalatom, de nem biztos hogy akarnék együtt dolgozni a párommal

bigapó
persze, itt ahol én😊

ezért nem akarok most vele összejönni, nem kell az a szerep. nem tudnám és nem is akarnám leirni az állapotokat, csak ennyit akartam kiirni magamból, köszönöm a lehetõséget😊

The Matrix has you...

bigapó
mivel tiszteletben tartottam, hogy párkapcsolatban él ezért nem.

The Matrix has you...

clio1616v
most még össze fognak járni másnem dugni... és neked ebben asszisztálási szerep jut

dolgozik a lány?

salsoul
én szurkolok neked de ha ebbõl akart volna valami lenni már lett volna
nem?
bigapó
ja, az jó lenne, az még nem is sok, szerintem több lesz, bár már március környékén megvolt a szétválás, csak tudod, utánna még újramelegitési fázis és most jött el a végleg vége veled dolog. legalábbis szerinte és elég határozottnak tûnt - 2 éve ismerem, persze nem annyira közelrõl, de sokat beszélgetünk😊

The Matrix has you...

salsoul
akkor legalább három hónapra teljesen félre kell tenned magad
bigapó
hát ez egy filmben 6-ból 1 volt 😄D az nagyon nagy poén, jót nevettem rajta 😊

The Matrix has you...

bigapó
lesz továbblépés, mindenképp, elõbb-utóbb rákérdezek, de nem akarok csõstül a porcelánboltba farolni...na ez jó volt 😄

most hétvégén is mehetnénk strandra, erre melóznom kell, na ezért szivás. mindegy, jövõ héten is lesz rá alkalom. meg, mint mondtam most szakitott, saját tapasztalatból tudom, hgoy ilyenkor még nem lehet zargatni, tuti zárt kapuk lennének. egyébként lehet ezért is érzem a baráti viszonyt, többet egyenlõre nem akar. de mivel áldott jó lélek vagy csak gyáva😊 - ezért nem küld el a búsba, csak finoman jelzi, hogy hátrébb az agarakkal. nem sietek sehova, nem hajt a tartár, most egyenlõre elég ez az érzés is ami most van, nem is élem magam bele nagyon, csak amennyire kell😊

The Matrix has you...

salsoul
egyébkééént

egy felmérés szerint - és a sörtétes puska elv szerint - ha 100 számodra szimpatikus nõt megkeresel azzal, hogy együtt töltjük-e az estét, biztosan lesz legalább kettõ aki azt fogja mondani, hogy igen
clio1616v
jó szenvedést...

clio1616v
tedd azt a mi jólesik

salsoul
szerintem tehát szerintem
ha nem lépsz tovább egy helyben maradsz

clio1616v
ez egy humbuk...

clio1616v
milyen ilyen?

bigapó
hát most nálam is érdekes dolog van amúgy, mert van egy csaj aki régóta tetszik, most szakitott végleg pasijával, tehát most nem túlságosan kész egy új kapcsira, de azért kacérkodik a gondolattal vagy legalábbis a hiúságának jól esik ha megnézik a férfiak. kicsit bonyolult vagyok most😊 a lényeg, hogy úgy néz ki Én meg nem jövök be csak, mint barát, az meg szivás, mert kezdek szenvedni😊
mindegy, a vas a tûzben van és beszélgetek vele, csak ritkán látom 😞 strandozás, meg bulizás majd lehet megoldja a dolgokat😊 nyitott vagyok mindenre 😄

The Matrix has you...

salsoul
az más, ismerem az érzést
én már inkább itthon a falnak mondom
az legalább meghallgatja amit mondok és nem beszél vissza hülyeségeket 😉

bölcs falak ezek
bigapó
az nem érdekes, de ki kell irnom magamból...

The Matrix has you...

salsoul
Falhoz intézed szavaid.
bigapó
fogalmad sincs mirõl beszélsz, megint olyan témában vájkálsz amiben nem vagy jártas. itt nem vallási fanatizmusról van szó ember, már százszor el lett mondva, Isten (vagy az akire te gondolsz éppen, nem kell név) nem tesz meg helyetted semmit, ez butaságra vall, ha csak ennyit látsz az egészbõl.
Én sem hiszek Istenben a köznapi értelemben vett dologban, de hiszek egy olyan mindent átható "valamiben" ami mindenkiben ott van és mindenkit egyformán érint és egyformán jut belõle csak nem egyformán éljük ezt meg, a különbség csak itt van az emberekben. elég arra gondolni, hogy mi sem egyformán gondolkodunk, de mégis mindketten létezünk és hatással vagyunk másokra és ez akár egyforma is lehet, csak más úton tesszük ezt. leirni sem egyszerû, de butasággal nagyon könnyû félreérteni és magyarázni...pont az van amit mondasz állandóan..tapasztalni kellene.

The Matrix has you...

bigapó
Te a barátnõddel is ilyen vagy?

The Matrix has you...

"érdemes bevállalni"...
csak ez nem minden esetben ilyen egyszerû! 😊
tigeroo
nem kaptál hepatitiszt, gondolom ebbõl indult ez a mélyenszántó gondolatmenet 😄
clio1616v
hiába teszel úgy mintha nem értenéd... igaza van

he?

Az egész kapcsolatos buli, pláne a szerelem nem kiszámítható. Egy tudatállapot, amelyet lényegében ösztönös dolgok irányítanak. Nem várható el sem férfitõl, sem nõtõl, hogy kiszámíthatóan viselkedjen egy ilyen extrém helyzetben. Ha pedig még hûvösen tudsz gondolkodni, hagyjad ott a párod, hagyjál helyet valami megmagyarázhatatlannak.Ha fájni fog, fájjon, de csak így lehetsz boldog. Érdemes bevállalni Sz'tem. No, aki sajnálja magát, lecsúszhat a dologról......:-)))
Puszka<#csodalk>

így mindjárt értem😄,,hegyajján jóó volt.és még hepatitiszt sem kaptunk,végre

tigeroo
rómeó vérzik - térdelj elém <#idiota>
hali
Azonnal vedd ki a zenelejátszódbol a zorall és a slipknot lemezt jóó😄,tegyél be vmi nyugisabbat😊

tigeroo
ahány száj annyi szopás?
Pretorian
Akkor inkább úgy mondom, hogy nem a bátorság/gyávaság dönti el, hogy mennyire vagy sikeres a magánéletben. Rengeteg csaj van, akiknek pont ezek a málészájú, visszahúzódó, befordult figurák jönnek be. Talán pont azért, mert erõteljesen különböznek attól az archetípustól, amit te a bátor kategóriába sorolsz, és ez valamiért felkelti a figyelmüket, az érdeklõdésüket.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

clio1616v
kinek mi esik jól

Én meg fordítva😊