22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Aquir
    szupermarketben, megveszed lazán
    és csak az lenne ciki, ha nélküle elkapsz egy betegséget
  • IXEMGabeo
    egyébként, ha tudni akarjátok sosem volt nálam mivel sosem volt rá szükség:D:D amúgy is, ha én óvszert vennék valaha azt se tom hol keressem ez most halálkomoly annyira nem foglalkoztam evvel a kérdéssel, de megoldanám nem ciki megkérdezni valakitől...a másik dolog, hogy, ha én óvszert vennék én azt maximum napszemüvegben tenném meg kapucnival a fejemen, hogy nehogy véletlenül is megjegyzést tegyenek...tudom tudom azt az alapelvet vallom h nem érdekel senki véleménye, de ilyen esetben ciki, ha nem nézik ki az emberből hogy óvszerre van szüksége...sajnos eleve, ha én betévedek egy boltba és veszek mondjuk (nem magamnak) alkoholt kérik a személyimet és még megjegyzéseket is tesznek hogy hát éppenhogy 18 holott vicces mert már azért 20-30 között és általában tele vagyok szakállal is...nem kellemes nincs férfias kisugárzásom legalább is nem érzem hogy lenne talán ez lehet az oka a dolgoknak...
  • IXEMGabeo
    mi az hogy mindig kell hogy legyen?:D életet ment? hogyan? nem lélegző ember szájába beleilleszted és akkor hirtelen levegőt kap?:D:D kicsit röhejes...

bigapó tudom mi a biztonságos szex, de, ha nincs senkim miért kell, hogy legyen nálam?:D ilyet még nem is hallottam, de már nem azért, de állítom, hogy ez csak a te furcsa szokásod...
  • bigapó
    Mióta nem publikus, hogy van-e nálad óvszer vagy sem? Egy férfinél mindig kell, hogy legyen, mert életet is menthet...most viccen kívül és nem szexre gondolok. De egyébként szexhez ajánlott a használata, szóval mindig van nálam, mert sosem tudni mikor kell:)
    Ne legyél már prűd, ez olyan mintha papírzsepi lenne nálad, az is kellhet néha vagy gyakran és legalább látják, hogy felkészült vagy, védekezel a betegségek ellen.
  • IXEMGabeo
    hehe...ja ez a kiindulópont, de pont ez a legnehezebb amit szemétségnek tartok, mert oly szépen túl tudok könnyedén jutni a formalitásokon, de a lényeg nem megy...
  • clio1616v
    gondolj arra, hogy a szádban élősködő baktériumokat a nyáladdal megoszthatod vele és máris másképp gondolsz a csókra, ha teszel is valamit a kapcsolatotokért
  • IXEMGabeo
    most szeptembertől új módszerrel nyitok feléjük, nem érdekel, egyiknél se kezdeményezek csak hülyítem őket, poénkodom velük, tökmind1 már h gyereknek gondolnak érdekes módon, azt se bírják, ha túl komoly vagy, és azt sem, ha poénkodsz túlzottan is... ha összejön valami összejön, ha nem akkor nem marhára nem érdekel:D
  • IXEMGabeo
    sajnos ezt már korábban is írtam, nekem kellett volna erőszakosabban lennem, mert végig tiszteltem, dehát írtam is, hogy ha van dolog amitől félek és visszataszít az a csók:D

#17456: már nem újdonság...erre gondoltam amúgy, de ennek ellenére végig pozitív maradtam. Csak mondjuk érthetetlen magamat adtam minden, meg is kedvelt, mert készséges volt hozzám és jól elbeszélgettünk, de akkor ezekszerint ennyi. Bele kell törődnöm nem vagyok egy csaj ideál valamiért, én nem is remélhetek mást minthogy hülyítem őket és haverkodok velük maximum...jobb most egyedül amúgy is
  • clio1616v
    ha nem volt azonnal csók akkor annak oka van
  • clio1616v
    rlben nem jöttél be neki ennyi semmi gond, többet képzelt beléd net alapján
  • IXEMGabeo
    te most magasra tetted a lécet hirtelen azt gondoltad ott tartottam már, igen bizonyos szempontból ott tartottam, de max a csókig juthattam volna el...
  • IXEMGabeo
    nem, a csaj visszautasított mondván nagy a távolság ne bonyolódjunk bele ebbe a dologba, különben is nem a szex volt célom, hogy odamentem már kevesebbel is beértem volna, erre mondtam majdnem sikerült bizonyis pontig eljutni ameddig még sosem jutottam el és azért nagy dolog lett volna főleg tőlem...
    óvszeres kérdésre nem válaszolok, mert az nem publikus, hogy most volt e nálam vagy sem...
  • clio1616v
    majdnem mi? :D

nem volt nálad gumi?
  • IXEMGabeo
    persze, de 6 hónap ismerettség után neten? aztán mondjuk 1. találkozás után ha ügyes vagy miért ne? nekem majdnem sikerült...
  • bigapó
    Mondjuk úgy, hogy minden kapcsolat úgy indul, mert első időkben nem alhatsz vele minden este :D
  • IXEMGabeo
    akkor is baromság a távkapcsolat...sztem kínszenvedés, mert fizikailag azért szenvedsz a másik hiányától ha nem is gondolsz rá...sok türelem kell hozzá, amúgy meg, aki nagyon nagyon messze van az a rossz nem pedig aki mondjuk Kiskunhalasi, mert az simábban megoldható mint mondjuk Kijev...
  • bigapó
    Mindenki ott keres párt ahol jár-kel. Ha ez egy másik utca akkor ott fog, ha ez az Internet és a hölgy Japánban lakik, akkor ott fog, bár fizikailag az utóbbit nehezebb megoldani. Persze, hogy minden hozzáállás kérdése, mi másé lenne? Nekem is volt már távkapcsim, nem tudtunk minden nap találkozni, mint mondtam ennek is megvan az előnye és persze a hátránya is, de kihasználtunk minden percet, amikor tudtunk együtt voltunk és ez is jó volt, de nem lett belőle komolyabb és ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy milyen messze lakik tőlem.
    Másik példám, hogy volt nejem tőlem 20 km-re lakott amikor megismertem, ez nem távolság, biciklivel is napi szinten megoldható, de van vonat és motor is :)
    Mi fél év után fel és összeköltöztünk Pestre/en. Elég nagy lépés volt, de utólag már örülök, hogy így alakult, bár akkor sem volt bennem túl nagy félsz, egyszerűen tettem amit gondoltam, hogy jó lesz. Vonzott az ismeretlen és az,hogy azzal élhetek nap mint nap akit szeretek.

Valamit félreérthettél, mert nem magamról beszéltem abban a hsz-ben amire válaszoltál, csak igazat adtam arra, hogy van aki kényelmi szempontok alapján dönt. Persze, bizonyos kor és élethelyzet után másként dönt az ember, mint függetlenként és "fiatalon".
  • sz4bolcs
    Nagyon romantikus nyugati elgondolás, hogy 'a primitív népeknek mennyivel jobb'..
  • salsoul
    Asszem' hamarabb menekülnél egy busmann családból, mint egy nyugatiból ...
  • Anaid
    Mindenki azt hisz, amit akar. Vannak évek óta jól működő távkapcsolatok, na meg nem mind marad távkapcsolat örökre, meg is szűnhet, át is minősülhet, szimpla helyrajzi kérdés. Manapság annyian költöznek össze-vissza, hogy elég érdekesházszám szerint hozzád illőt keresni...:):) Na mindegy, csak ha így áll hozzá egy ember a párkereséshez, hogy külső tényezők alapján szelektál, utána nemigen sírhat jogosan, hogy "Brühühü, nem találtam meg az igazit". Ennyi. Nem is az igazit kereste, csak egy közelit:):):) Ne haragudj, de ez is szimpla kényelmi, azaz érdek-szempont.
  • Anaid
    Nézz meg pár mai ún. primitív közösséget. pl. bussmannok, ahol a család fontos, ahol a gyerekeket idősek tanítják és ezzel a tudással tök jól életben maradnak...stb. tisztelik az idősebbeket, hasznosak, mint tanítók, szeretik őket, mint rokont, nem kell tiszteletre evelni a gyerekeket sem, mert evidencia. Szerintem a feleslegesen túlspanolt versengés, amit sulykolnak az emberekbe munka, párkapcsolat...stb szinten sokat rontott a helyzeten. Na meg azon szemléletek, hogy másokon át kell gázolni bizonyos mértékben a jólétért és boldogságért. A "primitívebb" törzsek manapság valahogy "jobban csinálják" ezt a műfajt. A "modern pszichológia" kudarca, hogy azok a gyerekek és szüleik nem küzdenek "bizonyos nevelési, viselkedési problémákkal":) De egyébként is asszem teljesebbnek és boldogobbnak érzik az életüket, pedig milyen "primitívek":):):)
  • clio1616v
    egy nőnek mások a prioritásai, el kell tudni fogadni :)
  • GyuriX2572
    Keresd a nadrágodban! :D
  • Ackro
    találtam egy rendes lányt, csak a pumpa elveszett. nincs valakinek kölcsön?
  • salsoul
    sorsszerűség
  • bigapó
    persze, hogy összetettebb, ezért mondtam Én is, hogy nehéz megfogalmazni, de apránként össze tudjuk rakni majd:) Erről is volt már szó, de hát ismétlés a tudás anyja.
    Igen, azért van egy olyan része amit valójában leírni sem tudsz:)
  • salsoul
    Egyébként szerintem ennél sokkal összetettebb szitu.

Én sejtek még valami más rendező elvet/erőt a háttérben, amire még nem sikerült gombot varrnom, amit nem tudnék még megfogalmazni.
  • bigapó
    Ez annyira nem offos szerintem, hiszen a párkapcsolatokról és azok hibáiról beszélgetünk.
  • salsoul
    egy ezt >>> hogy ezt

témától is gyorsan >>> témától és gyorsan
  • salsoul
    ez is amit írsz, és még az is, hogy "A" "B"-ről alkotott fantáziájába szerelmes, "B" pedig "A"-ról alkotott fantáziájába. Tehát mindenki a másikról alkotott fantáziába szerelmes. És nem egymásba. Így valójában, közük nincs egymáshoz. Nincs köztük semmiféle valós kapcsolat. Fantazma ez egész.

(Idővel persze egyre tarthatatlanabbá válik ez a szitu, és elkezdenek magukban azon őrlődni azon, hogy a másik miért nem olyan, amilyennek én elképzeltem, és ez aztán esetleg addig is fajul, egy ezt fel is róják egymásnak, de ezzel a boncolgatással megint elmegyünk a témától is gyorsan zárójelbe is teszem.)
  • bigapó
    most itt az idegen szót úgy értelmezzük, hogy ismerik ugyan egymást, de mégis idegenek egymásnak, mert lelkük mélyén nem nyitottak? Másoknak mondják el a bajaikat és egymás közt nem tudnak problémát megoldani például? Valódi érzéseiket nem hozzák felszínre, sok a púder még egymás előtt is.

Próbálom körülírni magam is, hogy mire gondolok, de elég nehéz behatárolni :)
    Sokszor látni ilyen látszat-boldogságot, mikor mindenki ideális-párnak mondja az adott párt, közben meg belülről rohad az egész.
  • salsoul
    oké
  • salsoul
    oké
  • salsoul
    a két idegen éli le az életét együtt-ből, indultam ki amiből boldogság természetesen nem származik
  • bigapó
    minden hely és idő függvénye, mai napig vannak rabszolgák, csak finomítottak a dolgon és már nem fizetés nélkül tartják őket, de a bánásmód sokszor nem különbözik és azért a pénz sem az a hűdenagyonsok. Meg az milyen, hogy ha nem tetszik valami akkor vagy befogod a pofád és végzed tovább a (rabszolga)munkát vagy kinyitod és holnaptól már munkanélküli vagy? ez milyen bánásmód? van igazság?
    Offos ugyan, de most nincs jobb téma :)

Ezen amúgy felesleges rágódni, nem ezért írtam az előző hszben.
  • bigapó
    boldogságról egy szó nem volt eddig, a két dolog -sajnos - nem jár együtt a fejlődéssel, sőt.

• salsoul
    önkényuralom áldozatai vagyunk. >>> önkényuralom áldozatai sem vagyunk.
  • salsoul
    Azt valóban kimondhatjuk, hogy ma már nem vagyunk rabszolgák, és azt is, hogy nem vagyunk vallási fanatizmus áldozatai, és önkényuralom áldozatai vagyunk.

(Bár amint ez kimondjuk, máris elgondolkodhatunk azon, hogy vajjon, nem-e egy újabb rabszolgaságban - wall street - tengetjük életünket, nem-e egy újabb vallási fanatizmusnak - [britt?] tudomány - vagyunk áldozatai, nem-e egy újabb önkényuralomnak - pár politikus - vagyunk áldozatai ... )
  • salsoul
    Már maguk a kapcsolat nevek is beszédesek: párkapcsolat | távkapcsolat

Hiszed vagy sem, szerintem a régmúlt időkben - dacára annak, hogy ezek a régmúlt idők milyen sötétnek vannak megfestve - sokkal kevesebb volt az olyan, hogy "leéli egymással az életét két idegen" mint ma. És még azt is mondom, hogy régebben alapban nagyobb esélyük volt az embereknek arra, hogy ne az legyen, hogy "leéli egymással az életét két idegen". És alapban elérhetőbb volt számukra a boldogság, mint ma nekünk.

Történelmi feljegyzéseket és a világ mai képét összevetve én nem mondanám azt ki, hogy ma egy ici-picivel is boldogabbak vagyunk mint pár ezer évvel ezelőtt.
  • bigapó
    kimondtad a jelszót, egyik vagy másik menne, ha ezalatt költözést értesz, akkor már nem távkapcsolat. Ha mégsem így érted, akkor még mindig tartom, hogy ez megy pár hétig, hónapig, nagyon kirívó esetben évekig, de szerintem egy egészséges párkapcsolat nem erről szól és nem fogja kibírni, az emberi természet nem erre van beállva. De minek is lenne, hiszen ez 1 tized százalék talán, akik így élik le a mindennapjaikat vagy legalábbis egy részét az életüknek, hiszen ha már olyan erős kapcsolatról beszélünk ami kibírja ezt az időszakot, akkor eljön az összeköltözés is előbb-utóbb, ergo megint nem lesz távkapcsi:)

a másik oldal már sokkal gyakoribb, leéli egymással az életét két idegen :)
    Persze talán ez régen jellemzőbb volt, most már sokkal Öntudatosabbak vagyunk, főleg a Nők harcoltak ki maguknak sokkal több jogot, hiszen nekik volt kevesebb (már a nyugati civilizációkban, mert ugye egyes vallási-fanatikus országban még mindig nulla joggal rendelkeznek)
    - ennek vannak előnyei és hátrányai is.