Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
lol hárul 😄 ki hárítja rád ezt a borzalmas terhet? 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

kössz, remélem összejön elég csinoska a lány fekete haj, telt keblek, jó alak, személyisége is elég szerény szóval ritka rendesnek tûnik😊, no de rám hárul a feladat, hogy élõben is kiismerjem igazán...

16212: neked is sok sikert

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bigapó
ja, amúgy köszönöm a negatív energiákat, majd ellensúlyozom valamivel, mondjuk egy randival 😊

The Matrix has you...

bigapó
na látod, megint olyan következtetést vonsz le aminek nem tudod a hátterét. fél-információkból dolgozol, nem ismersz sem engem, sem a lányt, sem a környezetemet. úgyhogy továbbra sincs értelme annak amit mondtál..mármint számomra 😊

The Matrix has you...

clio1616v
te kérdezted, miért tettem mosolyt a korábbi mondatom végére...

de fogalmazhatok másképpen is... olyan buszra vársz ami neked nem nyitja ki az ajtót

vagy még érthetõbben, fölöslegesen epedsz a csajért, akit kitûztél célul...

nincs ezzel baj, csak mosolyogni már had szabadjon... lehet korábbi magamat látom és azért mosolygok a helyzeteden

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

bigapó
minden kezem lábam és ujjam görcsbe van, úgy szoritok Neked 😉

The Matrix has you...

ja és, ha minden oké akkor augusztusban találkozom egy ritka rendes lánnyal is😄 jó lenne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bigapó
inkább csak nyaralj és fürdjél sokat, helyettem is, húzd ki azt a francos dugót a malac orrából, legalább neked legyen má eszed 😊 jövõ héten Én is pancsizok azért, már ha jó idõ lesz és nem ilyen borús, szeles mint ma volt pesten.

The Matrix has you...

én inkább nyaralok a Balcsin és játszok a Singularityvel akár minthogy a sok sületlenséget olvassam😄

bigapó
ennek a mondatnak semmi értelme.

The Matrix has you...

clio1616v
annak szólt a mosoly, hogy egy olyan célra lövöldözöl, amit más már eltalált többször és téged az bosszant, hogy te miért nem találod el

clio1616v
de mondom... nem estem át ilyen helyzeten, ha én megingok valamiben akkor nem szerelemben

hibázhatsz... bárki hibázhat mi ezzel a gond? de az nem hiba, hogy élsz valakivel és közben másra kacsintgatsz és esetileg megdugsz... az egy alpári paraszt bunkóság

köszi a magyit

bigapó
Nem neked irtam, úgyhogy nem is neked szól, de kösz a hozzászólást.

The Matrix has you...

Elnézést, ha viccet csináltam.Márhogy én. Én szívesen alkalmazok szmájlikat, mert közben vágom is a pofákat...
De nem kinevetlek, hanem a kommunikáció a humoros. Bocsi, ha bánt.:-(

bigapó
a mosoly nem tudom mire szól, de jó lenne ha nem csinálnál viccet az életembõl. köszönöm.

The Matrix has you...

bigapó
Csak annyit irtam, hogy megingatna. Ez még nem jelenti azt, hogy meg is csalnám az aktuális páromat. Alapvetõen hûséges tipus vagyok, de ember és férfi is. Ne mond, hogy Te nem estél még át ilyen helyzeten.
Arról is beszélhetünk, hogy vannak olyan dolgok amiken nem tudunk uralkodni, érzelmeink néha ilyenek. Lehetek Én fülig szerelmes egy lányba, ha egyszer jön egy olyan másik, aki valami mást mozgat meg és hibát követek el, de ez a hiba esetleg oda vezet, hgoy azt a nõt fogom feleségül venni és Õ lesz a gyermekeim anyja is és aztán vele élem le az életemet. Ezt honnan tudod megállapitani 1 mp alatt? Erre egy élet is kevés. Ugyanúgy benne van az, hogy a hibám végül oda vezet, hogy két szék közé ülök és egyik nõ sem marad velem. Igy értettem a nehéz döntéseket és helyzeteket. Van aki ezt képes könnyen eldönteni és a helyes megoldást választani, lehet Én is ilyen vagyok, de lehet nem. Ilyen helyzetben nem voltam. Olyanban igen, hogy nemet mondtam, tehát nem próbáltam ki milyen lenne a másik lánnnyal, miközben van párom.

The Matrix has you...

clio1616v
miért nem jó az ha valaki változik, vagy úgy változik, hogy nem jól ismerted meg és megismered?

szerintem alkalmazkodni kell és adaptálódni a folyamatos változásokhoz... folyamatosan kompromisszumot kötni

senki nem lehet abszolút, mert a körülmények, amik tõle függetlenül változnak mindig alakítják és formálják az embert

amikor két embert kompromisszumot köt és eldöntik, hogy párként élnek tovább akkor eleve egy új körülmény veszi õket körül

salsoul
Edison 1000 próbálkozás, 1000 "nem" után jutott el a mûködõképes villanykörtéig. 1000 féle megoldással ismerkedett, próbálkozott s aztán így lelte meg a megoldást.

Van akinek nem kell 100 vagy 1000 "nem"-en átesnie, van aki egykettõre rátalál az üdvözítõ megoldásra, üdvözítõ társra.

A 100-as túrát akkor hagyom abba mikor "igen"-t kapok. Lehet hogy ez rögtön lesz, lehet a tizedik alkalomnál ... stb.

Szerintem igazából nem azzal van a gond, hogy hosszú ideig építesz valakire, akirõl kiderül, hogy teljesen más, hanem azzal, hogy hosszú idõn keresztül nem veszed észre, hogy valójában milyen a másik.
clio1616v
azt mondtad, ha lenne most komoly kapcsolatod azt megingatná a munkahelyi csaj, aki le se szar 😊

mi ez ha nem csapongás?

clio1616v
a szex elutasítása a legkomolyabb jel 😊

bigapó
Edison 1000-ese a találmányáról szólt, nem a nõirõl 😊 ha volt is neki felesége, akkor ritka szar lehetett neki - gondolom, mert nem tudom - de az ilyen emberek általában a munkájukba szerelmesek.

The Matrix has you...

Mondjuk sokan, és többen is vannak mások....De abban az 100ban elhiszed sose voltam benne ? Edison meg beteg, 1000-el 1 felállásért...
Mirõl beszélünk?
Ha elkezdenéd a 100as túrát, tizennéhánynál abba fogod hagyni, mert mást, esetleg akit kell hozott az élet, más ügyek gyötörnek stb. Minden ,mindig változik szerencsére...:-)

És nem tudom, nincs rosszabb, mint hosszú ideig építeni valakire mindent, és kiderül, õ teljesen más. Tudom, én naiv vagyok. De miért kell hazudni???

salsoul
Látom ez a százas dolog nagyon kivágta nálad a biztosítékot.

Edison ezressel dolgozott, ezerbõl egy kettõ, mire eljutott a mûködõképes felálláshoz.
bigapó
Nincs semmi gond, ird le amit érzel éppen, jöjjön aminek jönni kell 😊 Négyszemközt marad, tudod 😄

Én sem ilyen elv alapján "dolgozok", csak egy hir vagy mifene volt amit felvetettünk 😊 Remélem nem ez alapján itélsz el minket és általában az egész férfitársadalmat 😄

Hozza az Élet, igy van, a csalódástól nem félek, ismerem már, csak fáj és aztán annyi 😊

A gép elõtt nem jó, de most ez jutott. Aki ügyes változtat rajta, aki nem az nem és az is el lesz valahogy.

The Matrix has you...

Bepöccenek én sokszor......:-)
Menni kell tovább, mindig!!!!!És lerázni a rosszat, nem átvinni másnak.
Én nem dolgozok ilyen 100-as elv alapján.
Hozza az élet, úgyis. Már kicsit félek is a csalódástól. Leverem én is,akin nem kéne.Igyekszek fiúk rendes maradni, jó?!
A gép elõtt is jó...<#wink><#wink><#wink>

bigapó
Azt hiszem valamit nagyon félreértettél. Nem állandó párkapcsolatról volt szó és amelett tartott szeretõkrõl. Egyáltalán nem és el is itélem, a hûség az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban - emellett a bizalom, hogy el is hidd amit mondok Neked...

Ha nem vagy hive az egy-éjszakás kalandoknak az nem a Te hibád, de más másfajta fagyit szeret. Mindenki változik és úgy éli meg magát ahogy éppen jólesik.

Az nagyon örvendetes, hogy észreveszed, ha más is van rajtad kivül a párod életében. Bár ne lenne ilyen, hogy ezért mennek szét a kapcsolatok, mert "más is van", de sajnos van. Hogy miért? jó kérdés...
Én is éltem át ilyet, tudom milyen érzés. A másik oldalon is szar...

Nem leendõ gyermekem anyját keresem, fõleg nem egy egy éjszakás dologban, de kivételek és véletlenek mindig vannak. Lehet, hogy a jövõ heti buliban fogom megtalálni, de lehet egy két hónap múlva esedékes temetésen... morbid, de lehetséges. Miért teszed függõvé az embereket esetektõl és helyszinektõl? Nem az teszi õket Nõvé és Férfivá, hogy hol látod meg õket. Ugyanez forditva. Egy könyvtáros, szolid megjelenésû csaj is lehet domina a magánéletében 😊

The Matrix has you...

salsoul
Most bepöccentél, vagy mivan'?

Arról van szó ha valaki szimplán csak dugni akar egyet, megkérdez száz nõt, akkor kettõ biztosan igent fog mondani.
Ennyi. Semmi család, semmi társ stb.

Viszont ezt a megállapítást tovább- és átgondolva, hogyha valaki odamegy száz olyan nõhöz aki neki szimpatikus akkor kettõ lesz közte akinek õ is szimpatikus, és elkezdõdhet egy ismerkedés folyamat amibõl az lehet amit kihoznak.

Ez egész csupán annyit jelent, hogy a "nem" után addig mész tovább míg "igen"-t nem kapsz. És hogy pár év, vagy pár hónap, vagy pár hét, vagy pár nap alatt mész keresztül a 98-99 "nem"-en az már rajtad áll.

Van aki rögtön beletrafál, van aki már 10-20 "nem" után elér az igenhez, és van aki csak 60-70 után.

Nem tudom mennyire érthetõ ez.
Végül is arról van szó, hogy tenni a dolgokért és nem csak a gép elõtt ülni 😉
Persze kényelmesebb ülni a gép elõtt, és várni, mint tenni is a dolgokért valamit.
Dugunk-e kérdésre Te sose fogsz normális csajt találni. Bár legyen úgy!
Ha az már rendes csaj, ha egyszer elmegy veled, használd ki tényleg a lehetõségeidet! Tök jó anyuka lesz belõle! Építsél csak rá!
Nem is rendes lányt kerestek. Megraknivalót, de mindegy!
Sziatok, én léptem.....

"szerinted ha párhuzamosan van több csaj azok tudnak egymásról??? 😄DD Te melyik bolygón éltél eddig?"
Szerintem a nõ észreveszi, ha valakid van mellette. Tudsz teljesíteni az ágyban is mindig? Nem randizgatásról beszélünk. Persze a kapcsolat komolyságától függ. Ha valakivel együtt kelsz, és fexel már, csak feltûnik ha a másik nincs ott. Ha nektek arra van igényetek, hogy ne velem keljetek, milyen párkapcsolatról beszélünk? Ekkor pedig észreveszed a telefonokat, az smseket, a szex elutasítását....
Lehet, a Holdról jövök, de észrevettem eddig mindig a versenytársakat....:-(
A biztonság pedig kevés!!!!!! Az is kell, de kevés!
És ha ti csajokhoz úgy mentek, hogy dugunk-e, valóban nem fogtok rendes lányt találni, csak olcsót.
Változtatni kéne a szövegen!<#worship>

bigapó
egyébként tényleg ki lett ez fordítva, mert semmi párkapcsolati dolog nem volt benne. szépen mellémagyaráztunk megint, de végül is jól sült el, mert sok érdekesség lett leírva 😊

The Matrix has you...

clio1616v
ez jobban áll...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
a lányoknál 1 a leglényegesebb és az nem a sex, hanem a biztonság érzése

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigeroo
amit leírtál a hsz-ben, kb. amiatt tudott a homo sapiens elterjedni a bolygón 😊
clio1616v
teljesen véletlenszerûen találkozol bárkivel az életben, mert annyira bonyolult a rendszer, hogy mégha ismersz is mindent, akkor sincs idõd kiszámítani mi fog történni

ebben salnak igaza van részben, mert az azért nem mindegy hogy hol lövöldözöl

salsoul
Mindegy, nem is igazán arra válaszoltam amit kérdeztél.
Ömlengtem egyet.
salsoul
Ezt csak érdekességként írtam.
Ha egy férfi odamegy száz nõhöz azzal, hogy "dugunk?" akkor egy kettõ biztosan akadni fog aki azt mondja, hogy igen.
És ennek az egésznek nincs köze semmi rendességhez.

Ettõl elvonatkoztatva, ha az ember párt keres akkor miért nem mehetne oda minden elsõre kicsit is szimpatikus jöttmenthez és kérdezhet tõle ezt vagy azt, és aztán elbeszélgethetnek errõl arról, s a végén akár remek barátok vagy pár is lehetnek.

Talán jobb eredményre vezethet ez, mint csak szigorúan egyfélét keresni, majd egyet úgymond gyõzködni, hogy méltóztassék már belém szeretni.

Talán.
bigapó
ja és ez Nálatok nõknél ugyanúgy megvan, ne is tagadd😊 nem mindenkinél és nem egyformán, de a "versenyeztetés" mûködõ dolog és ez természetes, csak van aki normálisan alkalmazza - tehát nem egyszerre több van - és van aki gátlástalanul kihasználja az érzelmeket és egyéb dolgokat.

The Matrix has you...

bigapó
szerinted ha párhuzamosan van több csaj azok tudnak egymásról??? 😄DD Te melyik bolygón éltél eddig?

The Matrix has you...

Az a sörétes puskás dolog....Tehát tök mindegy 20-ból hova találsz? Gondoljátok ez normális csajnak nem megalázó? Tehát ti nem választjátok ki, hanem megversenyeztetitek, mint a versenylovakat....
Szerintem érdemes 1-re koncentrálni egyszerre, lehet ritka a csaj, de így biztos menekülni fog. "Elviszlek moziba mert nem jött az Éva."-Jó beugró...<#confused>

salsoul
nem clio, ez a te társításod, belemagyarázásod
komplex agyad 100 körös eltévelygése
clio1616v
mi ez ha nem kompromisszum? 😊

tudatos kölcsönösígéret, hogy elég jó vagy nekem Drágám, nem kell egy csaj se, aki minimum olyan "jó" mint te vagy egy picit is jobb

bigapó
igen, alapjában véve Én is így gondolom, de ha most egy kapcsiban lennék és ez a csaj jönne közbe akirõl beszéltem, háát, nemtom, erõsen meginganék az tuti😊

The Matrix has you...

salsoul
😊

mindig jön szebb és jobb legalább ígéret formában
mert nincs olyan, hogy abszolút szép és jó

ám ha két ember tudatosan vállalt párkapcsolatot akkor nem lesz kérdés, hogy együtt maradnak akár mi akár honnan kecsegtet

fõleg ha ez a párkapcsolat mindkét oldalról másról szól, minthogy én én én, nekem legyen jó
clio1616v
reális kompromisszumot kötsz az van

clio1616v
van egy impulzus amit a golyók mozgási energiája szemléltet... ezt az impilzust kifejted több általad szimpatikusnak talált lányra és a visszalejzéseik alapján döntesz...

nem feltétlen kell "adni a szépet mindenkinek", és az energiád sem oszlik meg, viszont idõt azt megtakarítasz

és ami kell valakinek az azonnal kell, jelen esetben a visszajelzés elsõ körben... a megismerkedésnél viszont nem szabad sajnálni az idõt...

bigapó
jaaa, hogy Te így értetted. Én nem, mert nem egyszerre 100 - najó 2-3 - nõrõl volt szó. Én úgy gondoltam, hogy sorban egymás után, de kicsit lentebb adva az igényekbõl😊 Persze ha ez egy diszkóban zajlik és egy este megvan a 100 az már más kérdés 😄
na, poént félretéve így igazad van, nem érdemes több felé figyelni. Viszont akkor mi van, ha egy lánnyal - Nálad férfival - járok és közben megismerek egy még szebbet még jobbat és még Õ is szeretne velem lenni?
Több dolog jön számításba, hogy éppen hajlok-e a dologra vagy sem szerintem. Kicsit bonyolult szitu lenne 😊

The Matrix has you...

chhaya
A sörétes puska elv szerint több lánynak teszed a szépet, akik tetszenek. Így nyilván a meghódításukra szánt energiád is megoszlik köztük, és vagy szerencséd lesz, vagy nem. Célzott lövésnél egy lányra koncentrálsz, de arra nagyon... Jobban nem tudom kifejteni. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
teljesen mindegy mit találsz el a lövöldözésed során, ha visszalõ eldöntheted, hogy valóban õt akartad-e eltalálni 😉

bigapó
Hú, ez a Stendhal idézet nem tudom, hogy kerül ide? elmeséled miért ez jutott eszedbe?

The Matrix has you...