22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    azért érdekes dolog ez, mert még a 19. században hol volt még ilyen sikosító meg egyéb eszközök? fő a természetesség, nem kell ennyi eszköz az örömszerzésre...

óvszer tényleg kell, hogy ne jöjjön a poronty feleslegesen, de a többi "eszköz" már baromság...
  • clio1616v
    te meg vegyél neki sikosítót, mert erre tuti nem fog benedvesedni :D

vagy a szomszédot kérd meg hogy nedvesítse be neked előtte
  • IXEMGabeo
    hát ja, nincs abban gáz legfejjebb mosolyog egyet rajta...eladónál te vagy az olyan más. napszemüveg és kapucni nélkül kizárt h vennék xD
  • Orionk
    Nekem nincs barátnőm, de ha lenne, és a szeretkezéshez kerülne a sor, akkor inkább őt kérném meg, hogy vegye meg ő az óvszert. :)

Én is körülményes vagyok ezen a téren.
  • Orionk
    Ez a videó jóó volt. :)
  • clio1616v
    :)
  • chhaya #17499
    Hülyeség.:)
  • clio1616v
    én vettem már gumit, de csak egyszer használtam poénból... nem tudom miért kell ebből problémát csinálni?
  • Anaid
    Mért blama ilyet venni? Pl. van aki nem szedhet gyógyszert nők közül...aki ilyet megszól nemigazán gondolja végig...szerintem.
  • Anaid
    Ja, életet menthet: repzaj lezuhan a sivatagban, túléled, és két nap után elered az eső, gyűjthetsz bele esővizet...:)
  • Anaid
    Nem azt írtam mennyivel jobb, hanem mennyivel jobban megy ez a műfaj...
    Mondd milyen nehéz helyzet elég nehéz ahhoz, hogy ne piszkálj? Leszállnál rólam a szókiforgatós játékoddal együtt? Unom már, de én kérek bocsánatot...
  • clio1616v
    ide is:

Ha egy férfi megkérdezi, hogy "Most mi a baj?" akkor nem azért kérdezi mert nem tudja.

hanem ez a mondat annak szól, hogy amiből a nő problémát csinált az számára nem probléma, nem fontos dolog és rákérdez, hogy "Miért fontos neked ebből problémát csinálni?" mert legtöbbször a nők nem logika alapján, hanem megérzés alapján gondolkodnak.

Amikor azt mondják semmi akkor átgondolják és tényleg nincs értelme, kicsit duzzognak mégjobban átgondolják és valóban nincs lényeges dolog amiért felhúzták magukat.

Utána pedig elintézik annyival, hogy "Annyira útállak...." - hogyha neked van igazad és nem nekem, de szeretlek. (A gondolatjeles részt már nem mondják ki)
  • bigapó
    Ja, értem. Vicces, mert Én meg nem jól olvastam azt a pár szót sem amit írtál és azt hittem rossz véleményed van :D
    Jaja, Én meg egyébként pont szeretek szóvirágokat fosni, így fejből és egymás után, élőben is, már ha jól érzem magam és éppen felszabadult tudok lenni társaságban. Aztán van, hogy csak a lényegre török. De azt már megtanultam, hogy fórumokon éppen többet kell, hogy írj, mint ami szerinted elég, mert még így is belekötnek, annyira másként tudnak egyesek értelmezni még egy tök egyszerű mondatot is.
  • IXEMGabeo
    sajnos egyébként egy picit mindig is fog bennem maradni...te nem tudod, mert nem ismersz, de nem mondok nagyot avval, hogy régebben még ennél is rosszabb volt a helyzet, hogy ezen aggódjak...tehát folyamatosan győzi le az ember az akadályokat, tulajdonképpen könnyen beszélsz, mert nem te indultál ekkora "lemaradással", mint állítólag én...
  • IXEMGabeo
    ha nagyon akarok tudok társaságban lenni avval nincs probléma, ki tudok mozdulni találkozok haverokkal, ha van alkalom rá, de nem is erről volt szó és különben is csak dumálgattunk erről az óvszer dologról
  • Aquir
    csak azért van amit mondtam, mert én általában szűkszavúan próbálok sokmindent írni hogy érthető legyen, de ezt te nagyon jól leírtad bővebben
  • HTS s3rg1nh00
    vetkőzd le ezt a beszarást a: mindentől,mert ezt a nők 10 km-ről ellenszélben fogják megérezni,és azelőtt leírnak magukban,mielőtt egyáltalán megszólalnál.itt az ideje társaságban tölteni az időd nagy részét.igen,tudom,nehéz mert bla-bla...döntsd el,hogy kifogásokat keresel,vagy teszel valamit,hogy megváltoztasd a helyzetet.akarsz végre férfi lenni,vagy örökké gyerek maradsz?
  • bigapó
    nézd meg a szexuális felvilágositást is, Koltai-Pogány előadásában :) Azon behaltam :D
  • bigapó
    Pest egyik legjobb része a 13 kerület, Lehel és környéke, aztán amit mondasz Fáy, csak visszább a Béke tér. Ha az embereket nézed, akkor mindenhol szar, mert bunkók mindenütt vannak, azokat nem tudod elkerülni, Én a boltok és a tömegközlekedés meglétét és gyakoriságát, sűrűségét szoktam figyelni ha költözök valahova - általában muszájból. Most Árpád-hidhoz közel lakom, nem a legjobb hely, de jó a közlekedés és az ahol Én vagyok nyugodt környék, bár pont sarkon lakom és ott gyorsit minden autó és busz, szóval zaj az van, de nem állandóan. Hungárián ennél sokkal rosszabb volt, csak ott meg újépitésűben kellemesebben éreztem magam, mint itt ebben a régi bérházban. Már a szaga sem tetszett, de közel vagyok legjobb barátomhoz, így erre esett a választás.
  • IXEMGabeo
    zseniális ez a pali:D milyen jól érzékelted a helyzetemet:D
  • IXEMGabeo
    pedig Zugló jó hely. Angyalföld nekem nem jött be, végigmentem ott a 14-es villamossal, ami jó lassú járat, Kodolányi fősulira párszor beugrottam az angol miatt és nem tetszett a környék látványa:D Fáy utca is elég gáz, dehát ez van...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csepel se jobb sőt még unalmasabb sokkal nyugi:):D

mindenütt más emberek vannak, egyébként is a vén pénztárosqvák szoktak leszólni, hogy épphogy 18 vagyok, amikor már 20 felett vagyok szakállal:D röhejes...De mivel érett a gondolkodásom elvileg nem kéne ilyenekkel törődnöm szval nem érdekel ez a része:D

viszont pont ezért az "élményekért" amit mondtam eléggé égne a pofám, ha vennem kéne óvszert, beláthatod nem lenne alaptalan, ha nem napszemüveg és kapucni lenne rajtam...
  • bigapó
    erre be kellett raknom ezt a videót, már elejétől fogva eszembe van :D

Az óvszer ;)
  • bigapó
    Hmm, ez érdekes, akkor jól emlékeztem, ezért furcsa is, hogy "megszólnak" vagy mi, amit irsz, pedig ez pont nem jellemző, de lehet csak nekem nem szoktak, mert mégiscsak 44-nek nézek ki :D nem is, mert 25-nek cula :D
    13-ba lakom amúgy, eddig három helyen és egyszer a 14-be is, az szar volt, de a mostaninál még mindig jobb :D
  • IXEMGabeo
    defektes nem te vagy, inkább én vagyok bizonyos dolgokban körülményes ezt nem tagadom...már gyerekkoromtól kezdve gáz volt, ha elküldtek a boltba, mostmár azért jócskán jobb, de még egykoron a szüleim" sem értették mi a fene játszódik le bennem miért nem természetes egyáltalán a boltba bemenni nálam...nem az óvszerről volt szó úgy alapból...

óvszeres cuccnál eléggé marna a gyomrom mikor az eladóhoz érnék ezt már előre tudom, ez van ilyen vagyok. Alapállapotban halál nyugodt, de bizonyos helyzetekben még azt is elfelejtem h fiú vagy lány vagyok e...
  • bigapó
    most nem egészen értelek, de biztos igazad van, csak nekem ezt nem kell elhinnem :D
    Egyébként minden valamire való boltban van koton is, ha jól tudom, legalábbis eléggé ritka hogy nem lehet kapni. Szuper meg hipermarketekben meg tutkó hogy van, ezer féle...
  • bigapó
    Te most hol van az az ahonnan Én jövök? magyarul hol laksz, mert ezek szerint keverem a szezont.
  • IXEMGabeo
    "neki nem ez a dolga, hogy megjegyzést tegyen az emberekre,"

ahonnan én jövök folyton megjegyzik, szerencsém van, ha nem pénztárostól függ...mintha valami rossz kisugárzásom lenne. Tulajdonképpen nem érdekel már semmiféle beszólás, csak tudod, ha mondjuk tényleg valótlan dolgot állítanak rólam, azt én ellensúlyozom nehezen tűröm, ha olyan dolgot mondanak rólam, ami nem igaz...nem is akadtam ki Chayára, mert nem szóltam be neki, csak elmondtam hosszan a véleményem, hogy az nem úgy van.
  • Aquir
    te nem egy sorban írtad le, de mégsem volt sok alja ennek "sok" "beszédnek" :)
  • bigapó
    ja és tudod, hogy megértelek, már többször elmondtam, hogy Te a régi Énem vagy bizonyos szemszögből, ezért átlátom egy részét annak amin átmész fejlődésed során és minden amit leírok csak segítő szándékból van, nem kigúnyolásból. Egyáltalán nem ciki, ha óvszert veszel, pontosan ezzel érzékelteted a legjobban, hogy felelősségteljes ember vagy aki figyel Önmaga és partnere egészségére. Én szemrebbenés nélkül megvettem a "családi kiszerelést a Tesco-ban, egy flakon síkosítóval és még csak elmosolyodni sem láttam a pénztárost, neki nem ez a dolga, hogy megjegyzést tegyen az emberekre, csak le kell húznia az árút és köszönni, hogy viszlát, jöjjön máskor is. Még kisboltban sem fognak ezen nevetni, ha meg igen, akkor Te is nevetsz egyet, de csak az eladó ostobaságán.. vagy ez olyan nehéz lenne? Lehet tényleg nekem van defektem, de nálam egyik legtermészetesebb dolog, mintha egy kiló kenyeret vennék, csak ritkábban.
  • bigapó
    Ha Tesco-s szupermarketbe jársz, akkor az óvszerek a tisztálkodási és pipereszereknél vannak. Egyik oldal borotvahab a másik meg óvszer, hacsak nem csináltak óriási nagy felfordulást a környéketeken :D
  • bigapó
    Mit vársz attól aki még a szüleivel él és a tanuláson kívül nem sok mindennel kell még foglalkoznia? Én ilyen idős koromban szintén így éltem, bár azt hiszem óvszert már akkor is vettem, hátha kell alapon :) most már kicsit más a helyzet :)
  • chhaya #17474
    Nagyon a szívedre vetted látom, pedig egyáltalán nem ilyen általánosságban értettem.
    De nem gondolom, hogy éretlen vagy. Csak bizonyos dolgokhoz úgy állsz hozzá, mint egy gyerek.
  • sz4bolcs
    "nem vágyom porontyra isten ments.." -hol vagy te még attól...
  • IXEMGabeo
    egyébként is kifejtettük már a gyereknevelés témát még jó régen, attól nem leszek érettebb ha gyerekem lesz, nem kötelező dolog, csak a legtöbb pár nem akar egyedül lenni, felelősséget akarnak vállalni. Olyan mintha állatod lenne csak hosszabb ideig él, látod felnőni és mégtöbb gond és feszkó van vele. Én nem fogom magam kikészíteni, nem vagyok gyerekpárti, ismétlem önmagam ez egy ALAP elgondolás nálam én nem vagyok a tömeg, nem kell gyerek soha és kész, nem fogom részleteszni 100x-ra az okát, de, ha azt mondom nem kell gyerek, mert nem akarok arra senki nem kényszeríthet, hogy márpedig lesz, mert ez csak egyfajta emberi vágy mindenkinél, úgymond ösztön a legtöbbek esetében...ne kezdjünk bele az ösztön témába azt is kiveséztük.

Óvszer: mivel senki nem világosított fel soha, magamtól kellett rájönnöm a dolgokra, nem foglalkoztam evvel a dologgal nyílván nem azt figyeltem a szupermarketben, hogy merre találok óvszert nagyívben nem érdekelt. Most sincs rá szükségem, de ha kell majd, akkor az én érdekem, hogy ne legyen nemi betegségem és ne legyen porontyom mindkettő dolog baromira kikészítene, ha bekövetkezne és csak nem gondolod, hogy ez éretlenség, hogy előre gondolkodom ezekről a dolgokról. 100 db-os szövegem nyílván csak vicc volt nem értetted az iróniám ezekszerint, de az nem volt vicc, hogy majd a nem kívánt dolgok miatt beruházzak "fehér lufira"... És szted azok a fiatalok nem éretlenek, akik 11-12 évesen már elvesztik a szüzességüket azt se tudják mi a szex már nyomják és természetesen nem is védekeznek...Sok ilyen van manapság, de ezek a mutánsképződmények NEM ÉRETTEK, hanem inkább rohadtul nem nevelték őket meg, nem törődtek velük és túl korán mentek bele úgymond az életbe, ami később kihatással lesz az életükre.

Bocsi a sok dumáért, csak valamiért elkeserít, hogy én, aki komoly voltam/vagyok legtöbbször, aki normálisan végzi a dolgát, ahogy tudja, és aki semmi konfliktusba nem keveredett, mert átgondoltan cselekedett azaz én mégis egy ÉRETLEN fickó legyek. Tudod valahogy most ezek a dolgok, ez kijött volna belőlem, ha előttem álltál volna.
  • IXEMGabeo
    már ne haragudj Chaya ilyen a szemléletem, furcsa mert most inkább oly módon próbálom élni az életem, hogy nem foglalkozom semmi feszültséget keltő problémával inkább mind1 mind1 alapon határokon belül poénkodok, lehet gyerekesnek tűnik, de nem érdekel inkább szórakoztatom magam, minthogy depresszióm legyen...

Egyébként pedig az értelmi szintem márpedig nem érzem úgy, hogy 12 lenne elég annyi, ha a körülöttem levők azt mondják intelligens vagyok, Fórumon sztem bármikor belefér a poénkodás így is tudod baromi sokáig (és még a mai napig is túl komoly vagyok csak próbálok lazítani picit, hogy jobban érezzem magam) akkor nem bírnék egy emelt szintű történelem dolgozatot megírni majdnem 5-ösre nemde?
    Egyébként pedig sztem az életszemlélet nézete az nem érzem úgy, hogy értelmi szint kérdése inkább pszichologiai okai vannak, de semmiképp nem vagyok éretlen azáltal, hogy másképp gondolkodom. Éretlen ember általában az, aki legtöbb esetben meggondolatlanul cselekszik. Nos én mindig átgondolom azt, mielőtt cselekszem 66-szor, vannak esetek mikor nem tudok dönteni, de legtöbbször sikerül.

Ezt az elvet vallom tudod: 1. Gondolkodj, 2. Cselekedj, ha tudsz vagy mersz, 3. Kommunikálj...3 pontból én sztem a 2-es a legnehezebb tudod, mert ahhoz erőt kell venni magamon néha...

Úgy amúgy nem fogom fel mivel érettebbek nálam azok a macsó emberkék, akik arra utaznak, hogy átverjenek téged, ígérgetnek fűt fát és nem tartják be otthagynak a szarban...Nem értem miért nem az én jó tulajdonságom értékelődik fel, mert én megtartom a szavam én nem csapom be az embereket, ha kell én adok szeretetet, ha van igénye valakinek rá, de azért sajnos ilyen "dolog" nincs a közelemben így marad a hétköznapiság.
  • chhaya #17470
    Néha nehéz elhinni, hogy 20 körül vagy és nem 12.
    Már nem bántásból, de tényleg.
  • IXEMGabeo
    nem vágyom porontyra isten ments...ha muszáj, majd eljön az ideje, hogy vegyek...mint mondtam majd abban az esetben kb 100 db-osat fogok beszerezni az tuti jó ideig elég lesz xD
  • sz4bolcs
    Ne vegyél, amúgy is kényelmetlen.
  • Aquir
    lehet hogy nem minden egyes helyen van
  • IXEMGabeo
    voltam elég szupermarketben biztos nem figyeltem, de nem nagyon láttam még sehol:D Lehet "rossz" környéken edződöm

nem probléma, amiatt ne félj, mert már alapból agybeteg vagyok