Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
16212: neked is sok sikert
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
de fogalmazhatok másképpen is... olyan buszra vársz ami neked nem nyitja ki az ajtót
vagy még érthetõbben, fölöslegesen epedsz a csajért, akit kitûztél célul...
nincs ezzel baj, csak mosolyogni már had szabadjon... lehet korábbi magamat látom és azért mosolygok a helyzeteden
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
The Matrix has you...
hibázhatsz... bárki hibázhat mi ezzel a gond? de az nem hiba, hogy élsz valakivel és közben másra kacsintgatsz és esetileg megdugsz... az egy alpári paraszt bunkóság
De nem kinevetlek, hanem a kommunikáció a humoros. Bocsi, ha bánt.:-(
The Matrix has you...
Arról is beszélhetünk, hogy vannak olyan dolgok amiken nem tudunk uralkodni, érzelmeink néha ilyenek. Lehetek Én fülig szerelmes egy lányba, ha egyszer jön egy olyan másik, aki valami mást mozgat meg és hibát követek el, de ez a hiba esetleg oda vezet, hgoy azt a nõt fogom feleségül venni és Õ lesz a gyermekeim anyja is és aztán vele élem le az életemet. Ezt honnan tudod megállapitani 1 mp alatt? Erre egy élet is kevés. Ugyanúgy benne van az, hogy a hibám végül oda vezet, hogy két szék közé ülök és egyik nõ sem marad velem. Igy értettem a nehéz döntéseket és helyzeteket. Van aki ezt képes könnyen eldönteni és a helyes megoldást választani, lehet Én is ilyen vagyok, de lehet nem. Ilyen helyzetben nem voltam. Olyanban igen, hogy nemet mondtam, tehát nem próbáltam ki milyen lenne a másik lánnnyal, miközben van párom.
The Matrix has you...
szerintem alkalmazkodni kell és adaptálódni a folyamatos változásokhoz... folyamatosan kompromisszumot kötni
senki nem lehet abszolút, mert a körülmények, amik tõle függetlenül változnak mindig alakítják és formálják az embert
amikor két embert kompromisszumot köt és eldöntik, hogy párként élnek tovább akkor eleve egy új körülmény veszi õket körül
Van akinek nem kell 100 vagy 1000 "nem"-en átesnie, van aki egykettõre rátalál az üdvözítõ megoldásra, üdvözítõ társra.
A 100-as túrát akkor hagyom abba mikor "igen"-t kapok. Lehet hogy ez rögtön lesz, lehet a tizedik alkalomnál ... stb.
Szerintem igazából nem azzal van a gond, hogy hosszú ideig építesz valakire, akirõl kiderül, hogy teljesen más, hanem azzal, hogy hosszú idõn keresztül nem veszed észre, hogy valójában milyen a másik.
mi ez ha nem csapongás?
The Matrix has you...
Mirõl beszélünk?
Ha elkezdenéd a 100as túrát, tizennéhánynál abba fogod hagyni, mert mást, esetleg akit kell hozott az élet, más ügyek gyötörnek stb. Minden ,mindig változik szerencsére...:-)
És nem tudom, nincs rosszabb, mint hosszú ideig építeni valakire mindent, és kiderül, õ teljesen más. Tudom, én naiv vagyok. De miért kell hazudni???
Edison ezressel dolgozott, ezerbõl egy kettõ, mire eljutott a mûködõképes felálláshoz.
Én sem ilyen elv alapján "dolgozok", csak egy hir vagy mifene volt amit felvetettünk 😊 Remélem nem ez alapján itélsz el minket és általában az egész férfitársadalmat 😄
Hozza az Élet, igy van, a csalódástól nem félek, ismerem már, csak fáj és aztán annyi 😊
A gép elõtt nem jó, de most ez jutott. Aki ügyes változtat rajta, aki nem az nem és az is el lesz valahogy.
The Matrix has you...
Menni kell tovább, mindig!!!!!És lerázni a rosszat, nem átvinni másnak.
Én nem dolgozok ilyen 100-as elv alapján.
Hozza az élet, úgyis. Már kicsit félek is a csalódástól. Leverem én is,akin nem kéne.Igyekszek fiúk rendes maradni, jó?!
A gép elõtt is jó...<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
Ha nem vagy hive az egy-éjszakás kalandoknak az nem a Te hibád, de más másfajta fagyit szeret. Mindenki változik és úgy éli meg magát ahogy éppen jólesik.
Az nagyon örvendetes, hogy észreveszed, ha más is van rajtad kivül a párod életében. Bár ne lenne ilyen, hogy ezért mennek szét a kapcsolatok, mert "más is van", de sajnos van. Hogy miért? jó kérdés...
Én is éltem át ilyet, tudom milyen érzés. A másik oldalon is szar...
Nem leendõ gyermekem anyját keresem, fõleg nem egy egy éjszakás dologban, de kivételek és véletlenek mindig vannak. Lehet, hogy a jövõ heti buliban fogom megtalálni, de lehet egy két hónap múlva esedékes temetésen... morbid, de lehetséges. Miért teszed függõvé az embereket esetektõl és helyszinektõl? Nem az teszi õket Nõvé és Férfivá, hogy hol látod meg õket. Ugyanez forditva. Egy könyvtáros, szolid megjelenésû csaj is lehet domina a magánéletében 😊
The Matrix has you...
Arról van szó ha valaki szimplán csak dugni akar egyet, megkérdez száz nõt, akkor kettõ biztosan igent fog mondani.
Ennyi. Semmi család, semmi társ stb.
Viszont ezt a megállapítást tovább- és átgondolva, hogyha valaki odamegy száz olyan nõhöz aki neki szimpatikus akkor kettõ lesz közte akinek õ is szimpatikus, és elkezdõdhet egy ismerkedés folyamat amibõl az lehet amit kihoznak.
Ez egész csupán annyit jelent, hogy a "nem" után addig mész tovább míg "igen"-t nem kapsz. És hogy pár év, vagy pár hónap, vagy pár hét, vagy pár nap alatt mész keresztül a 98-99 "nem"-en az már rajtad áll.
Van aki rögtön beletrafál, van aki már 10-20 "nem" után elér az igenhez, és van aki csak 60-70 után.
Nem tudom mennyire érthetõ ez.
Végül is arról van szó, hogy tenni a dolgokért és nem csak a gép elõtt ülni 😉
Dugunk-e kérdésre Te sose fogsz normális csajt találni. Bár legyen úgy!
Ha az már rendes csaj, ha egyszer elmegy veled, használd ki tényleg a lehetõségeidet! Tök jó anyuka lesz belõle! Építsél csak rá!
Nem is rendes lányt kerestek. Megraknivalót, de mindegy!
Sziatok, én léptem.....
Szerintem a nõ észreveszi, ha valakid van mellette. Tudsz teljesíteni az ágyban is mindig? Nem randizgatásról beszélünk. Persze a kapcsolat komolyságától függ. Ha valakivel együtt kelsz, és fexel már, csak feltûnik ha a másik nincs ott. Ha nektek arra van igényetek, hogy ne velem keljetek, milyen párkapcsolatról beszélünk? Ekkor pedig észreveszed a telefonokat, az smseket, a szex elutasítását....
Lehet, a Holdról jövök, de észrevettem eddig mindig a versenytársakat....:-(
A biztonság pedig kevés!!!!!! Az is kell, de kevés!
És ha ti csajokhoz úgy mentek, hogy dugunk-e, valóban nem fogtok rendes lányt találni, csak olcsót.
Változtatni kéne a szövegen!<#worship>#worship>
The Matrix has you...
ebben salnak igaza van részben, mert az azért nem mindegy hogy hol lövöldözöl
Ha egy férfi odamegy száz nõhöz azzal, hogy "dugunk?" akkor egy kettõ biztosan akadni fog aki azt mondja, hogy igen.
És ennek az egésznek nincs köze semmi rendességhez.
Ettõl elvonatkoztatva, ha az ember párt keres akkor miért nem mehetne oda minden elsõre kicsit is szimpatikus jöttmenthez és kérdezhet tõle ezt vagy azt, és aztán elbeszélgethetnek errõl arról, s a végén akár remek barátok vagy pár is lehetnek.
Talán jobb eredményre vezethet ez, mint csak szigorúan egyfélét keresni, majd egyet úgymond gyõzködni, hogy méltóztassék már belém szeretni.
Talán.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Szerintem érdemes 1-re koncentrálni egyszerre, lehet ritka a csaj, de így biztos menekülni fog. "Elviszlek moziba mert nem jött az Éva."-Jó beugró...<#confused>#confused>
tudatos kölcsönösígéret, hogy elég jó vagy nekem Drágám, nem kell egy csaj se, aki minimum olyan "jó" mint te vagy egy picit is jobb
The Matrix has you...
mindig jön szebb és jobb legalább ígéret formában
mert nincs olyan, hogy abszolút szép és jó
ám ha két ember tudatosan vállalt párkapcsolatot akkor nem lesz kérdés, hogy együtt maradnak akár mi akár honnan kecsegtet
fõleg ha ez a párkapcsolat mindkét oldalról másról szól, minthogy én én én, nekem legyen jó
nem feltétlen kell "adni a szépet mindenkinek", és az energiád sem oszlik meg, viszont idõt azt megtakarítasz
és ami kell valakinek az azonnal kell, jelen esetben a visszajelzés elsõ körben... a megismerkedésnél viszont nem szabad sajnálni az idõt...
na, poént félretéve így igazad van, nem érdemes több felé figyelni. Viszont akkor mi van, ha egy lánnyal - Nálad férfival - járok és közben megismerek egy még szebbet még jobbat és még Õ is szeretne velem lenni?
Több dolog jön számításba, hogy éppen hajlok-e a dologra vagy sem szerintem. Kicsit bonyolult szitu lenne 😊
The Matrix has you...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly