22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    utolsó reményed, ha hagyod kiduzzogni magát
  • HTS s3rg1nh00
    ha a te hibád volt,akkor ez a vonat már elment.
    nem,egyáltalán nem érdemes magad hiú ábrándokba ringatni,tudom én vagyok a hideg víz a forró vasra,de néha muszáj.
  • Orionk
    SZerintem próbáld meg szerenáddal.

VAgy mondjuk, ha volt kedvenc virágja, akkor amikor nincs otthon, akkor teli teszed a lakását azzal a fajta virággal, és amikor hazaér, akkor meglepődik, és szerintem ez pozitív irányú meglepődés lenne.

Vagy ilyen hasonló dolgokkal kellene próbálkozni.

Én nem várnék sokáig, minél hamarabb

nem?
  • ancarian
    sziasztok!
    kíváncsi vagyok a véleményetekre! barátnőm 2hete szakított velem, az én hibámból próbáltam helyrehozni a dolgot, de ő már nem akarja, mert már nem szeret. utolsó reményem a szerenád. 10 hónapig voltunk együtt, és a 11. "hónapunk" alkalmával szeretnék megpróbálni, hátha...
    nagyon szeretem, de senki nem gondolná rajtam kívül, hogy lenne esélyem. Ti mit gondoltok? vissza lehet szerezni? Ő nagyon is rendes lány, ezért sem akarom elfelejteni!
  • IXEMGabeo
    ki tudja van benne igazság amit mondasz, ez sajnos ötös lottó:( addikt ez jó, akkor már születésemtől fogva addikt vagyok...mindig ilyen voltam...
  • clio1616v
    függesz a félelmedtől... addict vagy olyan ez mint a kábítószer

akkor érzed jól magad, ha félhetsz... ehhez pedig az kell, hogy ne legyen önbizalmad

illetve van önbizalmad csak kifordított értelemben... bízol magadban 100%osan, hogy félsz és nem tudod megcsinálni
  • IXEMGabeo
    ezért vagyunk mások...engem az nyugtat meg, ami 100%-ig biztos...
  • Orionk
    Chaya KOMOLY véleményére még kiváncsi lennék, :)

A #17506
    és
    HSZ-el kapcsolatban.

Itt vannak a HSZ-ek:
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1178283819&no=17517]#17517[/URL]
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1178283819&no=17506]#17506[/URL]
  • clio1616v
    vannak akik úgy érzik magukat kellemesen, ha ismert kiszámítható dolgokkal veszik körbe magukat

nálam ez nem működik, keresem a kiszámíthatatlan dolgokat, hogy később használhassam a saját tapasztalataimat

ez a fenntartható fejlődés lényege
  • clio1616v
    figy addig félni fogsz amíg nincs saját tapasztalatod... addig nem lesz önbizalmad sem... akkor érzed magad kellemesen egy szituációban, amikor tapasztalatod van már róla
  • IXEMGabeo
    rájöttem, hogy minden gondolat amin agyalsz az egy sakkjátszma...marha ügyesnek eszesnek kell, hogy kijöjj a dolgokból.
  • IXEMGabeo
    ember nem gép, és szinte mindenütt azt látni, hogy igen hamar hibáznak, pl ha kapcsolatról van szó...rögtön akkor már nem úgy fogom csinálni a dolgokat, hanem, úgy, hogy a helyes középútat megtalálva alakítsuk ki a taktikánkat. Egyébként, az a legjobb, ha úgy intézed a dolgokat, hogy mégha csalódsz is, az nem a te hibád...Olyankor rögtön jobb neked és nem lesz Ún. bűntudatod...hálistennek nem sok rosszaságot csináltam, éreztem már bűntudatot elég rossz érzés, de, mostmár azt is el tudnám nyomni. Ebből látszik mennyire kőszívem lett, de sajnos ez kell a mai világhoz;)
  • clio1616v
    de miért várnál amíg mások hibáznak? :D
  • IXEMGabeo
    az a baj evvel, hiába bíztatnak, de nem a rokonaim így nem tudna motiválni speciel engem a dolog...egyedül az apám volt képes arra, hogy az önbizalmam istápolja felturbózza, de ő meghalt így nincs aki ebben segítsen...nagyívben leszarnak, én meg inkább tanulok, minthogy az önbizalmam építésével foglalkozzak:D Nálam hangulati a dolog, mert attól függ, hol vagyok milyen körülmények közt, ha sportolok általában hiszem, hogy nyerek, ha mondjuk nincs kedvem játszani már nem hiszek benne, hogy nyerek, ha meg mondjuk nem totál 100% egy képességem amiben jó lennék marha nehezen hiszem el, hogy abban jó vagyok...
  • IXEMGabeo
    nem ezt beszéltük hónapokkal ezelőtt, hogy mások tapasztalataiból is simán megtanulod amit kell és a csalódásokat aztáltal el lehet kerülni? erről volt szó és tudom, hogy még kisrészben, de egyetértettél velem legalább ebben...
  • IXEMGabeo
    ne kezdjük ezt már el megint, szegény Chayának leírtam az egyik HSZ-emben, ha nagyon visszaolvasol akkor úgyis megtalálod...ez nem gyerekessség csak rosszul berögzött félelem, vagy körülményesség...bigapónak is leírtam már ezt, nem ismered a körülményeim, előítéletes vagy. ez van. Sajnos érzékeny vok ilyenekre, ettől még te onnan nem fogod tudni megállapítani, hogy én gyerek vagyok...Ha túlzottan gyerek lennék, akkor még megmagyarázni se tudnám a dolgokat, nem lennék akkor komoly, hanem mindenen röhögnék, mindent felvennék. Már már nem érdekelnek a sértegetések, de, ha valamivel nem értek egyet miért ne reagáljak hevesen...(ezt csak Fórumon teszem olykor, nem is hevesség csakhogy megértse a másik mit akarok mondani)
  • clio1616v
    nem kellene félni a csalódástól... a tréning nem fog helyetted cselekedni
  • IXEMGabeo
    olvastam a HSZ-t #17519: nem kell leírni akkor mégsem...

• IXEMGabeo
    "tegnap kíváncsiságból elmentem egyre, ilyenek való mint ti, aki tapasztalat nélkül akar mások tapasztalataiból élni

egészségetekre"

részletes beszámolót kérek: milyen tréning? hol találtad? miért gunyolódsz? ha egyszer elkerülöm evvel a csalódásokat akkor mégjobb nekem...egészséges is megőrzöm a hidegvérem, nyugodt maradok, nincs feszkó és, hogy mily egyszerűen megoldottam, amit mások túl bonyolítanak...
  • clio1616v
    nem random, ez általános képlet
  • salsoul
    ez most ilyen random rizsa?
  • clio1616v
    nem tudsz elvonatkoztatni.. nincs problémamegoldó képességed...

ha van egy kihívás, akkor arra megoldást kell találni a legjobb elérhetőt...
  • 89
    tenagyon gyerek vagy
  • salsoul
    bárcsak értenéd miről beszélek ...
  • clio1616v
    szerintem max egy 10es, de nem a pénz a lényeg, majd megtanulod...
  • Orionk
    drága egy ilyen?
  • clio1616v
    van egy koordinátor aki levezényli a traininget...

ugyanazt mondogatja különböző bővített mondatokban, amíg el nem hiszed és úgy nem viselkedsz, ahogy szeretnél, csak nem mersz

egyszóval ad egy önbizalomalapot azáltal, hogy 4 órán keresztül azt hallgatod, hogy jó vagy ügyes vagy
  • Orionk
    milyen egy ilyen tanfolyam?
    mesélnél róla egy kicsit?
  • Orionk
    köszi

Igazából azzal nekem szerintem már nem lenne problémám, hogy a későbbiekben mikor csókolom meg, és mikor nem. Akkor már határozott tudnék lenni a későbbiekben.

Csak elindítani nem tudnám az egészet. Valahogy jó kezdéssel szeretnék indulni, és lényegében azt sem tudom, hogy hogyan induljon.
    Az is lehet, hogy nem lesz az egészből semmi, én ezt elfogadom, de szeretném megpróbálni. Miután megpróbálom azt szeretném, hogy jól induljon, ne rontsam el az elején. Igazából az elején nem tudom csak, hogy mit merre meddig...

De azért jó dolgokat írtál, köszi.

Egyébként a haverommal lakom, és az ő barátnőjével. Mindketten ismerik a csajt, de nem akarom rajtuk keresztül megközelíteni, mert akkor tudom, hogy nem sülne el jól a dolog.

Amikor feljönnek a lakásba, akkor a haverom barátnőjével szoktak beszélgetni, de nem tudom, hogy hogyan menjek oda hozzájuk beszélgetni.

A multkor egyébként lett volna jó lehetőségem, de elrontottam. A konyhában voltak és a csaj, aki tetszik nekem festette a haját a haverom barátnőjének. Pár percre én is kimentem, de láttam, hogy nem jön össze a dolog, és inkább akkor nem folytattam....
  • clio1616v
    hallód sal, egy gumi nem lehet akadály ha örömet akarsz szerezni...
  • clio1616v
    vannak tréningek erre el kell menni rá...

tegnap kíváncsiságból elmentem egyre, ilyenek való mint ti, aki tapasztalat nélkül akar mások tapasztalataiból élni

egészségetekre
  • salsoul
    ja büszke, végre együtt lennél valakivel, és mégis egy gumi választ el benneteket, és így nem több az egész mintha egy uborkát dugnál fel neki ... vagy ő magának
  • IXEMGabeo
    ezt így leírva marha könnyű, de neki igazi közvetlen tanács kéne...

Úgy tudnám a jelenetet elképzelni, hogy ültök a kocsmában söröztök és úgy adsz neki tanácsot, tippeket, trükköket a témával kapcsolatban...itt neki a filozofálás nem fog segíteni Fórumon keresztül, tehát vesd fel neki a te saját tapasztalataid Rönókám
  • IXEMGabeo
    nem mertem leírni, hogy az Ókorban használtak e vajon...inkább naívan 19. századot írtam:)

Nyílvánvaló, hogy szinte minden volt az Ókorban, ami a mai világban is 1-2 dolgot kivéve, csak nem ismerték fel...vagy nem használták
  • clio1616v
    jó hozzáállással még büszke is lehet rá hogy gumit vesz
  • IXEMGabeo
    figyelj saját magad technikáját kell, hogy kialakítsd, mindenkinek megvannak a módszerei, nem is muszáj hogy tapasztalatod legyen, hanem inkább belülről kéne jöjjön, tudnod kellene belülről miket mondj nekik...Olyan "beszólások kellenek, szivatások", melynél picit mosolyognak (az a tapasztalatom, ha túl sokat nevetteted őket akkor már bohócnak hisznek és már akkor kapásból max barátnak tekintenek rád.)

Tehát eleinte hülyéskedsz velük, utána el kell velük komolyan beszélgetni az életről meg mindenről, a lényeg, hogy érdeklődj, kérdezgess róla, legyen véleményed a dolgokról (légy olyankor komoly), hogy mondjuk határozottnak és céltudatosnak tűnj...Miután érzi azt, hogy érdeklődsz iránta, van közös témátok akkor hívd el valahova, ha ráér és akkkor ott is tudjátok folytatni tovább a beszélgetést, majd (ameddig én még nem tudtam sosem eljutni), ha van elég bátorságod váratlanul csókold meg, óvatosan és onnantól kedzve elméletben nyeregbe vagy. Általában én ezt szoktam csinálni, csak nálam ott van mindig bukó, hogy a legtöbb csaj max barátnak tekintett, talán ott hibázom el, hogy én meg túl sokáig halogattam, hogy elhívjam ide-oda, meg túlságosan őszinte voltam velük olyankor már sajnos barátként kezelnek téged, ami nem gáz, csak marha nehéz egy csajnál abból az állapotból kikerülni magyarán felépítettél egy taktikát, ami pillanatok alatt rombadől emiatt, ugyanolyan kudarc mintha visszautasítottak volna. És a másik dolog, hogy mivel baromira idegen tőlem a csókolózás fogalma ahhoz még nem volt bátorságom, hogy azt leküzdjem, hogy valakit szájon csókoljak...márpedig sajnos, rohadtul szar, de ebben nekünk kell kezdeményezni:(:(

remélem tudtam valamit segíteni, biztos van, aki nem ért velem egyet, de leszarom nem vitatkozom.
  • salsoul
    volt ilyen eszköz, még időszámítás előtt is, ókori Egyiptomban is

tudták, hogy hogyan s mivel jobb, és éltek a lehetőséggel

egyébként ha ennyire nem megy, hogyan állnál a barátnőd elé?

egyébként webshop ...
    diszkrét feladó, diszkrét csomagolás - ennyi
  • clio1616v
    tedd magad vonzóvá a számára

szerényen tudatsd vele a jó tulajdonságaidat, amiért mások irigyelnének

amíg mások irigyelnek érte, addig akinek tetszel annak vonzó leszel
  • Orionk
    a szomszéd felizgatja mi?... :))

Az idős emberek szokták azt mondani, hogy " Én felizgatom, te meg megb***od " :)

mert ugyebár nekik már nem megy annyira.
  • Orionk
    Az albérletünkbe a haverom barátnőjével néha fel szoktak jönni a barátnői.
    24 éves vagyok, ők, a csajok 20 évesek.

Egyikük tetszik nekem, és nincs barátja. Szerintetek hogyan kezdeményezzek beszélgetést?
    Nekem tetszik a csajszi, és ilyenkor lényegében leblokkolok. Nem is volt még rendes kapcsolatom.

Tudnátok tippeket adni? Vicces beszólásaim kellenének, hogy legyenek, vagy milyenek?, hogy lenne érdemes indítanom, hogy ne az legyen elsőre észrevehető, hogy azért akarok beszélgetni, mert meg akarom ismerni.

Ti olyan tapasztaltaknak tűntök, a HSZ-ek alapján. :)

köszi