Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
mert ha csalódás lesz akkor mi lesz?
clio1616v
hiányzik a láng... ez nem úgy van, hogy meggyújtok egy gyufát... ezt az a lány okozza, aki rendes, vagy nem 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

ez a szüzesség dolog egy példa volt szenvedek, hiányom van nem elveszteni akarom, hanem hozzá egy kis törõdést egymás iránt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem mert nem érdekelt a bulizás sose, anyámnak amúgy se mondtam sose ellent ilyen helyzetben én szót fogadtam és jól is jártam vele...Ezáltal egy sokkal eszesebb ember vagyok, akiben benne van a kapcsolatteremtõ szellem ám egy icipicit azért magányos farkas vagyok a személyiségem miatt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

salsoul
nem tudom mi az a mohitó és mi az a myvip-re feltenni
tényleg
salsoul
most akkor meggodnoltságnak becézed a beszariságot? oké
ez a legnagyobb probléma, mert a többi része az számomra érdektelen, ha a lánynak jó, kellenek az érzelmek teljesítem a követeléseit...belõlem hiányzik az a láng, ettõl még kapcsolat címszóval kezdhetnék vmit. Ha más nem próbaképpen is és nem csak szexualitás terén, hanem a másikkal való törõdés okán.

clio1616v
azért adtál neki tanácsokat, mert neked tökmindegy mi lesz vele.. csinálja csak bátran, de neked nem volt hozzá soha...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ez a szûzesség elveszítése ma már olyan mint mohitóval pózolni és myvipre feltenni

rendben csak kicsit belevágtam mivel totál annak a szintjére akartál emelni...normális osztálytársaim voltak mindüknek volt kapcsolata holott állítom h érettebben viselkedtem náluk mindig is. Van egy srác a haverom, akinek másfél éve van kapcsolata az elsõ neki és nagyon jól megvannak a barátnõjével voltak gondjaik, de megoldották. Miért ne kerülhetnék én is ebbe a cipõbe amikor is ennek a srácnak még én adtam tanácsokat basszus...Egyszerûen nem volt szerencsém ennyi, no meg nem bíztam úgy magamba, de másokat lazán tudok irányítani, ha úgy akarom és amikor beszélni kell egy lánnyal akkor nem félek egyedül annyit mondtam jobb elõre tudni, hogy nem e lesz e ez is csalódás mint a többi.

clio1616v
esélye még csak csak... csak bátorsága nem

clio1616v
kockáztatni kell és kompromittálódni

salsoul
mert esélyed sem lett volna rá?
clio1616v
azt a mit salsoulnak a könyvbõl való ötleteléseire, hogy mindenki más körülményekben tapasztal

salsoul
hát nem is lenne szabad
és nincs is kapcsolatuk, csak szalmaláng szórakozásuk

egy kapcsolatban nem az a lényeg, hogy szûz vagy e még,
de ha mégis ez okozna neked porblémát, befizethetsz egy örömlányra
ahhoz mit szólsz, hogy én más tapasztalataiból tanulok és azt használom fel saját magam számára ahogyan logikus? kb így kerülhetõ el a kudarc...logikus ember vagyok nem megyek bele semmi meggondolatlanságba, csak ami biztos

clio1616v
az nem kapcsolat amit azok mûvelnek...
itt nem az olyan kapcsolatokról beszélünk, hogy mutatsd meg a punidat cserébe leszophatsz

HTS s3rg1nh00
egy szóval sem mondtam hogy csodálkozom,de tedd fel magadnak a kérdést:megtetted,ami tõled telt?ha igen a válasz,akkor mindegy a lényeg,nyugodt lelkiismerettel fekhetsz le aludni...ha meg nem,akkor tökmindegy mire fogod,úgyis te leszel a hibás és nem más.
az emberek félnek bevallani dolgokat,nem nagy baj ha beleesel a 98%-os átlagba,a kérdés,képes vagy-e felismerni a helyzetet és a következtetéseket levonva változtatni-erre ma kurva kevesen képesek,csak ülnek a szarban mert jó meleg és várják hogy majd víz lesz belõle...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

véletlen jöttem témába a nyaralásnál kezdõdött az egész mikor bigapóval dumálgattam...Nem én vagyok a lényeg ennek ellenére😉

salsoul
aki a kudarcot kerülgeti tanítómesterét kerülgeti
aki akudarcának nem tud úgy ha nem jobban örülni, mint a sikerének, az garantáltan sikertelenségre és kudarcra van ítélve

a kudarc mutatja meg, hogy mit kell még megtanulnunk, melyik ponton kell még edzenünk, erõsebbé válnunk
ezt mond annak a primitív bulizós szemeteknek akik 12-14 évesen belemennek mindenbe...én sosem csináltam ilyesmiféle meggondolatlan dolgokat.

clio1616v
az aláírásod szerintem vedd ki 😄

rendben akkor majd esetleg 27-28 vagy 30 éves korom felett "nekiállok" oké addigra már ott tartok senki nem kezd egy "szûzzel"...te sem gondolod komolyan, nehogy már egy éretlen, gyerekes kamasznak nézzetek, ennyi erõvel a sok fiatalnak se szabadna belekezdeni kapcsolatba akik már 14 évesen elkezdik, nehogy már õket érettebbnek tekintsd

salsoul
<#eljen>
salsoul
a magyarázkodás a tényen, hogy beszari vagy nem változtat semmit
hívatod taktikázásnak amit mûvelni készülsz, de helyesebb ha nevén vezed: beszariság

"így csinálom mivel szeretném elkerülni az esetleges kezdeti elutasító csalódást"

Ez mi ha nem beszariság?
clio1616v
😊 fiatal vagy még, de próbálkozhatsz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

még csodálkozol? kb 7-8 x próbálkoztam úgy, hogy olykor nem az én hibám volt h nem jött össze, távolság, másik srác, kapcsolat megszakadása, neten bejöttem vkinek utána élõbe nem és nem mondták a szemembe, szóval nem kell csodálkozni...érdeklõdöm elõre csak. Egész életem félelemmel telt, félek a pókoktól a tûztõl és még sok mindentõl, de ez minden emberben benne van lehet hogy én érzékenyebb vagyok rá, más módszereim vannak a legyõzésére...

clio1616v
szerintem az kezdjen bármilyen kapcsolatban, aki sem anyagilag sem lelkileg nem függ senkitõl... és ne legyenek félelmei, hogy júj mit fog szólni a lány...

ha eleve ilyen félelmekkel áll neki már rég bukta az egészet

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

persze, de a kudarcokat el lehet kerülni nagyívben errõl beszéltünk a már a múltkor is...clioval sok mindenben nem értettem egyet, de a sakkozós dolog eléggé hasonlít rá így abban egyetértettem...

HTS s3rg1nh00
félsz és határozatlan vagy,ezt gyõzd le elõbb.a nõk már elsõ ránézésre le fogják ezt venni rólad,és addig senkinél nem lesz esélyed(vagy ha lesz,akkor nem nõ az illetõ,csak nõnemû...)

nem vagyok beszari csak taktikus...a csajnak segítettem annyit h kompenzáljon nekem. Különben is akkor a csaj is beszari volt végig, ha tõlem kért tanácsot h mit csináljon a továbbiakban a haverommal mit mondjon neki meg ilyenek rám szorult és még mindig tart a kapcsolatuk kb 5 hónapja nekem köszönhetõen...

salsoul
Miféle egzisztenicáról beszélsz te?

Olyanja annak nincs aki nem mer kezdeményezni és be van szarva az élet legnagyobb és legkíválóbb tanítómesterétõl, a kudarctõl, a nemleges választól.
egzisztencia? biztonság? még elég fiatal vok, bár van most esélyem szeptemberig valami kis állásfélére e mellett még a továbbtanulásnál vagyok kb...Biztonságra nem tudom mit tudnék nyújtani neki figyu még kapcsolatom se volt, tudom mit kell tennem ennek ellenére a csalódást mentem szeretném elkerülni...

igen õ szakított...

Serginho: rendben még nem találkoztam vele augusztusban fogok gondoltam nem árthat egy kezdeti info😊 megnövelné a kedvemet az egészhez

salsoul
végül is szép kép alakul ki rólad majd mindkét lányban

"Lám, itt ez az ember IXEMGabeo; tudtuk, hogy beszari, de azt nem sejtettük, hogy ennyire - lehet aranyos meg minden, de így akkor is szánalmas lúzer a jelenlegi felállásban. Talán majd pár év múlva ha felnõtt..."
clio1616v
attól függ ki szakított kivel, ha a csaj hagyta ott a pasiját akkor már régóta lemondott arról, hogy valami legyen velük... így ha kellesz neki, mert tetszel neki, van egzisztenciád és a biztonságot látja benned akkor van esélyed

HTS s3rg1nh00
"mennyi esélyem van annál a csajnál, aki éppen most szakított a barátjánál"
0

arról h.bejössz-e neki meg inkább õt magát kérdezd meg,másodkézbõl úgyis torzul az infó,de még elsõbõl is(nem akar megbántani stb.)

Amúgy egy kérdésem azért lenne, mennyi esélyem van annál a csajnál, aki éppen most szakított a barátjánál? szerintetek az egy jó taktika, ha a legjobb barátnõjét "faggatom ki", hogy vajon bejövök e neki? így csinálom mivel szeretném elkerülni az esetleges kezdeti elutasító csalódást, és még azt is eltudom érni h ugyebár evvel a barátnõjével akivel jóba vagyok õszinte legyen velem. Sokat segítettem neki lelkileg minden ez az elvárásom. Kíváncsiságnak ám egy kicsit elõrelépésnek számít szerintem nem bûn ez, ha elõre érdeklõdik az ember...

bigapó
Te csak olvasol, de nem értelmezel? Clio szerintem ne nagyon válaszolj nekem addig amíg azt sem érted amit leírok. köszi az eddigieket, de kurvára nem jól látod, ezért nem is kezdtem leírni, csak pár sorban. Nem tanácsért jöttem egyébként sem. Nem az van amit Te belelátsz, egyáltalán, de tényleg 😊

The Matrix has you...

clio1616v
te meg azon parázol itt, hogy juj most szakítottak és mi lesz...

clio1616v
az van, ha egy lány akar valamit akkor hagyja hogy meghódítsd... még akkor is ha van párja

bigapó
Te mirõl beszélsz? milyen elutasítás? ki írt ilyet?

The Matrix has you...

szerintem csak a felfogásodra haragszik...eléggé olyan dolgokról vitáztatok amikben totál nem értettetek egyet többek között én sem, csak nem szóltam egy szót se...

clio1616v
így van... ha rám hallgatnál, akkor nem kezdenél olyan csajjal akinek nyílvánvalóan nem jössz be... tudtodra adta világosan, hogy esélyed nincs... csak annyira önzõ vagy, hogy nem bírod elviselni és mégha kívülálló számára világos is neked nem az

érzem az élt a megfogalmazásodba, pedig nem rám kellene haragudnod... csak és kizárólag te vagy a hibás

bigapó
ha Rád hallgatnék sosem kezdeném el a saját játszmámat...

The Matrix has you...

rendicsek úgy próbálom majd...csak lépnem kell mindenképp túlságosan védekezem. Bevállalok egy keresztlépést azért.

clio1616v
az a jó ha soha nincs matt, mert akkor az egyik fél behódol és veszít...

az a lényeg, hogy annyit engedj mint amennyit a másik... pár kevésbé fontos bábút odaadhatsz esetleg hátrányosabb pozícióba tehetsz feláldozhatsz... de ne legyen matt, hanem mindketten egy kellemes dinamikus egyensúlyra törekedjetek

ez a ritka rendes pár ismertetõje... aki felelõtlenül sakkozik, vagy soha nem lép az elbukik vagy semmire nem jut

szóval igen, olykor a gyõzelemhez a bábukat fel kell áldozni, de az a jó, ha minél kevesebbet. Aztán a végén úgyis a matt a lényeg. Csak valahogyan nekem a matt hiányzik már és lehetséges, azért, mert túl sokat védekezem. Észrevettem magamon ilyen a játékstílusom normál körülmények között a sakkban is...Sztem ez nem véletlen az életben is, ezért nem történhetett velem olyan túl sok izgalom.

ugyanis nem az a lényege a játéknak, hogy kinek marad több bûbúja a végére "
pontosan, de azt vettem ki a szavaidból h neked mégis, mert olyan nincs, hogy te hibázol...bizony arra gondoltam, hogyha nem is hibázol mondjuk te vagy én, akkor is körülötted hibázhatnak ami félelmet szül a másiknál és rögtön már el is megy a kedved attól h meghódítsd az illetõt, környezet hatás, vagy változás, netán más okok miatt nem jöhet össze a dolog, ami nem rajtad múlik akár... ez ellen te sem tudnál semmit se tenni, mikor úgy érzed nem vagy hibás

clio1616v
merni kell feláldozni 😉

errõl szól a kompromisszum

Salsoulnak lehet megmarad minden bábúja élete végéig... én azt se bánom, ha elveszítek pár bábút, ha közben életem végéig jól szórakozok

!!! ugyanis nem az a lényege a játéknak, hogy kinek marad több bûbúja a végére !!!

ki mondta, hogy borzalmas?😊 egyelõre még idáig se jutottam el soha, azért, mert nem hagyták, vagy elutasítottak mielõtt még kinyíltam volna. Te könnyen beszélsz azért nem rajtad múltak, ha csalódtál egyáltalán az életed során, mert te vagy esetleg MR tökély aki még akkor sem csalódik, ha nem az õ hibája, mindig minden helyzetet megold, ugyebár annak okán, mert Mr Clio sakkozik az agyával. Sakkozni én is tudok, de nem biztos, hogy meg tudom õrizni minden bábumat, még akkor is, ha tudom, hogy én nyerek.