Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
kicsit beljebb kell tekintened magadba, és kicsit õszintébben
ott lesz a válasz, és megoldás is ebbõl következõen
hmm netán egy jó kis gyógyfürdõs kúra?😛😛

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

komolyan mondom neked nem tudom...normálisan nézek ki sztem, nem vagyok fogszabályzós, dagadt, szemüveges túl vézna sem (bár régen sovány voltam sosem izgatott) sõt manapság sem vagyok kigyúrt állat...ezek miatt alakulnak ki a legtöbb embernél kisebbségi érzések. Én csak egyszerûen nem tudom mitõl de félek, úgy ahogy a tûztõl, a tömegtõl, a kutyáktól és még sok mindentõl csakúgy jön az érzés ami nagyon erõs. Tudom tudom le kell gyõzni a félelmeket, deee, ehhez baromi nagy lelkierõ is kell, ami csak pislákol bennem ilyen helyzetekben...Ahhoz ne félj lenne lelkierõm h ne kelljen sírnom, mert azt pl ha akarnék se tudnék soha😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

salsoul
ha igazán érdekel és elszánt vagy: kipróbálhatunk egy egy hónapos nagyon hatékony kúrát
salsoul
tudod te azt, legbelül, kristály tisztán tudod
kössz a bíztatást...nem is vártam tõled mást

voltak anyám még él most is...

csak azt tudnám mi a franctól voltam egész életembe kisebb és mi a fenétõl féltem ennyit ezt valahogy nem tudom megmagyarázni...fõleg úgy nem, hogy lazán bennem van a magabiztosság a másik dolog apámnak volt a legtöbb önbizalma a földön sõt mondhatom mindkét szülöm erõs akaratú erõs személyiségek voltak pont ezért lettem ilyen törékeny és lágy...

salsoul
beszariságból és kisebbrendûségû érzésbõl kerülted a szitukat valójában
ha jól magadba nézel kristály tisztán látni fogod

mindenen lehet változtatni
fõleg ha agyban eldõlõ kérdésekrõl van szó, mint most is
el kell kezdeni az átprogramozást
a tutti módszert
clio1616v
további kellemes romlást lefele...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

és ha arra gondolok evvel a memóriával és aggyal mi mindenre lehetnék képes gyerekkoromba sokkal magabiztosabb voltam mostmát romlok lefele sajna, mintha nem tudnék újítani...

így van...akkor mi nem különbözünk túl sokat legalább is ebben a dologban...

nem ismernek a haverok se...igazából az a gond a jót nem tudom kimutatni magamból illetve tudod az van, hogy senki nem értékelte még a korosztályomból, hogy mik is a jók magamba. Segítettem valamiben rendben van Gabe rendes vagy meg aranyos vagy ennyi. Az hogy ki voltam az le volt szarva. Múltkor mondta salsoul, hogy unalmas vagyok ebben nagyon is van ám valami. De csak is azért vagyok unalmas, mert sokat voltam egyedül életembe, sokat nyomtam csakúgy a gépet, ha nem találtam elfoglaltságot, nem érdekelt azon és a tanuláson kívûl se semmi ( ez korábban volt) Amúgy pedig eleve nem voltam ssosem vicces gyerek mindig komoly voltam ezen én nem tudok változtatni ilyen vagyok "sajnos" nem sajnos...sosem vágytam a figyelem és a társaságok középpontja sem akartam lenni mindig is kerültem az ilyen szitukat úgy gondoltam jobb a nyugalom csak semmi idegesség...

HTS s3rg1nh00
sosem volt sok barátom,mindig is nagyon zárkózott voltam...aztán rájöttem,akármennyire is próbálok védekezni az ellen hogy átbasszák a fejem,úgyis megtalálnak-szóval elkezdtem nyitottabb lenni
viszont az tény,hogy a lehetõ legobjektívebben nézve is a többiekhez képest igen gyorsan tanultam az emberi kapcsolatokról,köszönhetem talán a jó megfigyelõképességemnek...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

salsoul
irény >>> irány
clio1616v
így van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
ez nem hülyén hangzik, ez így van

az agyad mélyen azt mondja, hogy ha nem félnék akkor nem IXEMGaebo lennék, de mivel az vagyok irény félni, meg még sok más finom dolgot csinálni, pl az összes párkapcsolati kezdeményt elszúrni

viszont a jó hír az, hogy van megoldás
nagyon effektív megoldás
clio1616v
lol eddig arról beszéltél hogy mennyire béna vagy... mi ez ha nem magabiztosság? mindent tudsz magadról... teljesen ismered milyen rossz tulajdonságaid vannak, illetve csak azok... így jóhogy nem mész oda senkihez dumálni, mert csak leégetnéd magad

a haverjaid meg már ismernek régóta tudják mennyire béna vagy nem fogsz nekik már több csalódást okozni

már csak egy megoldás van... megváltozol

olyan nincsen akkor neked sok barátod lehetett akik megtanították a "dolgokat"

HTS s3rg1nh00
ne keresd azokat a ritka pillanatokat,hanem csinálj belõlük többet,egészen addig,amíg csak olyan vidám pillanatok lesznek
na jóccaka'!

HTS s3rg1nh00
de nem mindegy hogyan motiválják...ha a rosszból lesz jó a motiváció által,az csak álkapcsolat,támaszkodás a másikra
ha a jóból lesz még jobb,az az igazi
nagyon imádom azokat az embereket,akik azt hiszik,2 ember egymásra találásából lesznek egészek...de õk az elsõ kategóriába tartoznak...a valóságban úgy kellene történnie a dolgoknak,hogy van 2 önállóan is egész ember,akik együtt egy még boldogabb egészet alkotnak,csak sajnos ma a kapcsolatok közül 10-bõl 9 nem ilyen.

Tudod olyan ez, hogy egyszer le akarom gyõzni, de, mintha az lenne a probléma, hogy túlságosan hozzászoktam ahhoz, hogy félek...tudom hülyén hangzik, de van valami katt az agyamban itt.

magabiztos én? ez vicces kicsit a kifejezés inkább túl sokat féltem, nehéz leküzdeni mindet, hogy mondjam neked pillanatokra sikerül és azokat a pillanatokat keresem illetve próbálom kihasználni magamon. Nem tudom figyelj mondok példát:

Voltam Balatonon társaságba senkitõl nem féltem az osztálytársaimmal voltam és mindenbe benne voltam és nem jöttem zavarba se amikor 2 csajt félmeztelen láttam azok meg megsértõdtek rám...aztán megdumáltam velük a dolgot😄😄 végig szinte benne voltam mindenbe nem beszélek alapból sokat akkor szólalok meg, ha szükséges...amúgy pedig viccelõdni nem nagyon szeretek nem is áll annyira jól nekem.

salsoul
arra figyelj, hogy egy dilidoki sem fogja helyetted elvégezni a lelki melót
HTS s3rg1nh00
én kb semmit nem tanultam fateromtól csak autót vezetni,bár az meg a véremben volt,szal...
én leírtam mit kell változtatnod,a kérdés elég erõs vagy-e hozzá,ha félsz a kudarctól bele se kezdj,de szokj hozzá a gondolathoz hogy életed végéig csõdtömeg maradsz és a nõknek sem kellesz...vagy válaszd a nehezebb utat,ami a végén dicsõséggel jár.

salsoul
Hát nem úgy néz ki, hogy tényleg sikerült levetkõznöd. Ha mégis: nagyon hammar felvetkõzted'.

Lámpaláz stb.
A kérdés az, hogy le akarod, e gyõzni, meg akarod-e haladni, s ha igen mi mindenre vagy ezért elszánt.

Le akarod gyõzni? Mindenre elszántan?
clio1616v
nem hülyeség...

ahhoz eleget láttam mi ment a szüleim között és mi nem ment...a verekedést és a vitát tuti nem fogom belevonni, HA lesz egyáltalán kapcsolatom

clio1616v
magyarul magabiztosvagy, de abban vagy biztos hogy béna szar(bocs a kifejezésért) vagy... így inkább nem mész oda senkihez

hacsak nem te leszel az orvosom úgymond bizalmasom😄 vagy elmegyek már valami dilidokihoz titokban akit egyáltalán érdeklek ajánlottál már nekem egyet a múltkor amúgy nem tudom melyik hsz volt

rendben, ha a csaj nehogy isten belém tud szeretni onnantól kezdve motiválom õt is és saját magam is...Nekem az a része mindenbe nehezebb, hogy megszerezni, mint megtartani

clio1616v
nem... a szülõk kapcsolatát látja és egy következtetést vonhat le a gyerek... látja mi az ami mûködik és mi az ami nem... alkalmazhatja a saját kapcsolatában

salsoul
akkor most mi lesz?

elkezded magadon a korrekciót vagy...?
igen az észrevehetõ amikor sikerül levetkõznöm ezt a félelmet (mert bizony van hogy ilyen hangulatba vagyok) akkor se sikerült valamik miatt a dolgok pedig magamat adtam mondom neked...

Amúgy pedig általában félek szóban felelni mivel van lámpalázam, de nem tudom leküzdeni igazából attól függ mennyire nincs pánikérzetem vagy mennyire van olyan hangulatom amikor szorult helyzetben nyugodt vagyok...Nehéz ezt elmagyarázni

salsoul
oké, akkor csak a saját válladat veregesd
clio1616v
a párkapcsolat egyik lényege, hogy a pár tagjai motiválják egymást nem pedig visszafogják

salsoul
biztosan
akkor magaddal? egy fiúgyereknek az apa adja az empátiát, a tanácsokat õ adja a fiának hogyan alkalmazkodjon...az anya pedig önmagába egyedül elkényeszteti a fiúgyerekét, ha nincs apa. Kb így jártam én is...Ez van

salsoul
nos, minaddíg amíg nagyon hosszú idõre elmegy tõle a kedved a rossz utat járod. Azt, hogy jó úton jársz onnan fogod tudni, hogy nagyon hosszú idõre nagyon nagyon megjön tõle a kedved...

hozzászoktam a kudarchoz = kudarcra programoztam/hangoltam magam
a csajoknak ehhez jó szimatjuk van...
clio1616v
nekem van mégse vele beszéltem meg a dolgaimat

úgy csinálom...ha nem megy neki akkor megmondom neki mit csináljon, de azt végõ esetben...

tévedés anyámmal nem beszélek túl sûrûn lelki dolgokról...talán akkor, ha picit berúg és jól érzi magát akkor érdeklõdik amúgy az évente tán egyszer van.

clio1616v
egy tanács... soha ne te mondd meg másnak mit csináljon... hanem adj információt úgy, hogy magától csinálja amit szeretnél

Senki...nincs apám akivel ezeket megbeszéljem

bazz a mohitoról véletlenül a moszkitó ugrott be😄😄😄 jól van késõ van már

clio1616v
de neked ki ad tanácsokat? ki ismer annyira, hogy mûködõ tanácsokat adjon?

magadnak már nehezebben mondod meg mit tegyél

salsoul
esszesség ide vagy oda
hogy minek tartod magad ide vagy oda
hogy anyád mit tanácsolt ide vagy oda

itt vagy mint egy rakás szar, és beszari vagy odamenni egy lányhoz, és tõle hallani, hogy: igen/nem

most veregesd meg a vállad, és anyádét is
remek munka!
Olyankor nagyon nagyon hosszú idõre elmegy a kedvem mindentõl, de már hozzászoktam a kudarcokhoz. Kerülném a további csalódásokat, ami végig kíséri az egész életem. Bár most nyertem 3 dolgot, tehát én már ezt is sikerként fogom fel apró örömök. (és azért láthatod nem adom fel küzdök én most augusztuban megpróbálom ezt a csajt megszerezni)

clio1616v
a mohitó egy alkohol tartalmú mentholos koktél és a fiatalok számára ez dicsekvés tárgya, a myvip pedig egy közösségi oldal, ahol a népszerû fiatalok megmutatják, hogy õk "jók" és követendõ példák

és általában érdekes mód bejöttek a tanácsok. saját magamon nem nagyon alkalmaztam illetve, ha próbáltam volna az akadály volt.