22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    a sikerhez sajnos manapság ilyen módszerekhez kell folyamodni...és hidd el a csajok nálam nem szerették sosem, hogy komoly vagyok...valamin változtatni kell érted megpróbálok lazább lenni ilyen téren...ettől még ugyanolyan ember maradok, csak félreteszem a komoly énemet..clio ezt muszáj, mert pl nálam így sosem lenne siker
  • clio1616v
    ezt nem lehet akarni ;)

ha valamire tudatosan akarattal reagálsz vagy viselkedsz akkor az nem te vagy őszintén hanem egy olyan valaki amilyet szeretnéd, hogy lássanak
  • clio1616v
    :)
  • clio1616v
    így van... tudnod kéne mikor hülyéskedek és mikor vagyok komoly :)
  • IXEMGabeo
    erről van szó xD, bár ez nem mindenkiben van meg..és én még olyan lánnyal nem találkoztam, aki csak a komoly srácokra bukik, ilyen nem volt a környezetembe, nyílván ezeket a magunk fajta embereket hamar megunják...ez van...nem mindenki tud vicces lenni
  • IXEMGabeo
    te bolond vagy, vannak olyan emberek akik egyszer komolyak, egyszer hülyék ilyen vagyok kb én is...mindkettő tudok lenni, csak nekem nincsenek olyan poénjaim, mint akinek a vériben van, én inkább a komoly emberek csoportját erősítem. Viszont, hogy jobb kedvem legyen az élethez, mindig feldobom magam valamivel xDDD szóval mindkettő lehetséges egyszerre, ha úgy akarja az ember...
  • salsoul
    Én vagyok a hülye mert leállok vele komolyan ...
  • chhaya #17578
    Azokat szoktam szeretni, akik mindkettőre képesek.
    Hülyének meg komolynak lenni is.:)
  • clio1616v
    akikkel nem engedheted meg magadnak, hogy komoly legyél
  • Anaid
    Na és ki hülye?
  • clio1616v
    mindenkivel úgy kell viselkedni, ahogy érdemes

aki komoly azzal nem hülyéskedhetsz
    aki hülye azzal nem lehetsz komoly
  • Anaid
    Erről eszembe jutott egy sztori: haveromtól hallottam, miután x ideig páran azzal csesztették, hogy őrült:Ha te őrültnek gondolsz, veled úgy is viselkedem, hadd örüljél, milyen igazad van...:)
  • clio1616v
    bírom az olyan embereket, akiknek a pólójuk hátuljára rá van írva, hogy "Hülye vagyok.", de azt hangoztatja mennyire okos

ezek komolyan ennyire nem veszik észre magukat, erre írtam, hogy kreálnak egy álomvilágot, mesevilágot vagy ha úgy tetszik mesemacit -.-
  • mx18
    Telitalálat :)
  • clio1616v
    "Ki minek gondol, az vagyok annak..."

gondot jelent neked értelmezni a hozzászólásaimat?
  • salsoul
    a gyökérséget éreztem benne
    és azt, hogy neked mindent meg kell töltened a saját gyökérségeddel

el kéne tudni olvasni, értelmezni kéne tudni, megérteni kéne tudni AZT amit a másik leírt
  • clio1616v
    remélem érezted az élt a hozzászólásomban :)
  • clio1616v
    gondoltam még izgalmasabb, ha még el is rejti amiben jó és csak a hibáiba szeret bele
  • salsoul
    clio, hol az isten nyilában írta hogy letagadja?
    ne pakold már a hülyeségeidet más szájába
  • clio1616v
    sőt ha kell le is tagadod azt amiben jó vagy?
  • HTS s3rg1nh00
    az a helyzet,hogy engem nem érdekel mit hiszel el és mit nem.
    én így csinálom és kész.
  • clio1616v
    amikor vonzóvá akarsz tenni valamit vagy valakit nem a hibáit sorolod fel
  • clio1616v
    most ezt mondod... mert azt hiszed ez jó fényben tüntet fel :)

a reális az, hogy a jó dolgokat mutatod mondod először
  • HTS s3rg1nh00
    én inkább a hibáimat mondom,az előnyeimre meg jöjjön rá magától,abban van izgalom.
  • Anaid
    Pedig milyen egyszerű lenne: Ezek az erényeim, ezek a hibáim, ismerkedjünk...:):) Legalább nem csalódsz, ha később derül ki. Na mondjuk ez alapból reális önismeretet feltételezne...:):)
  • clio1616v
    erről szól az ismerkedés...

tedd vonzóvá magad mások számára, hibája mindenkinek van, de senki nem azokat sorolja
  • Anaid
    Szerintem neott van a gond, hogy visszautasítás, hanem, ha előtte voltak arra utaló jelek, szavak, hogy tetszik utána meg mégis pá, ezt az ellentmondást kinek mennyi idő "helyre" rakni, hogy akkor miért...
    Nem működünk mi annyira bonyolultan (nemtől függetlenül), csak hajlamosak vagyunk túlbonyolítani a helyzeteket. Szerintem asetek zömében csak annyi a bibi, hogy nincs rá őszinte "indoklás", hogy bocs de nem és ezért nem. Pedig könnyebb lenne túljutni rajta. Az ember már csak alapból ilen kíváncsi lény, hogy ha érti könnyebben feldolgozza, ha ezt mondja, ha nem akkor is.
  • bigapó
    Szasztok.

Nem válaszolok konkrétan senki hsz-ére, úgy un-blokk írok arról ami tolul föl a torkomon:)

Szerintem egyesek túl sokat agyalnak, túl sokat taktikáztok, gondolkodtok. Nincs meg a természetesség ezáltal, úgy érzed az vagy, de már eleve egy álarccal indítasz és ezt a csajok nagyon hamar észreveszik, bár előfordulhat, hogy már azután, hogy összejöttetek :)
    Nehéz természetesnek lenni, nekem sem megy sokszor, mert tudom, hogy milyen vagyok ha teljesen elengedem magam :) Olyat ritkán is csinálok, alapvetően Én is zárkózott típus vagyok, bár utóbbi években ez már enyhült. Olyan dolgokkal sikerült enyhítenem amit itt páran hülyeségnek tartanak, de nálam ez működött és tudok beszélni most már az érzéseimről is, ez elég fontos, a csajok a belsődre kíváncsiak, nem csak a pénztárcádra és a jó humorodra.
    Általános dolgokat le lehet írni, hogy hogyan közeledj hozzájuk, de ez sem működik mindenkinél és szerintem ha csak simán az időjárásról beszélgettek vagy egy tegnapi filmről már abból leszűrhető, hogy tetszel-e az adott embernek vagy sem. Persze ehhez kifinomult érzékek kellenek, ez nekem sem megy tökéletesen, van, hogy meglepődök reakciókon, mert nem azt vártam ami jött. Ez azért van, mert nem ismered eléggé a másikat - ez rövid ismeretség után nem meglepő :)
    Ha viszont már kis jelét látod a szimpátiának, akkor érdemes tiszta vizet önteni a pohárba és elmondani neki, hogy bejön neked és szeretnél vele kettesben is találkozni, randizni. Ha ez kölcsönös volt a szimpátia, akkor igent mond, ha nem akkor nemet, de ettől még lehet tovább beszélgetni vele, nem állt fejre a világ és persze ezt is tudatni vele. Van aki megharagszik ilyenkor, zavarba jön, pedig nem kellene, ezt is lehet természetesen kezelni, bár nehéz, de lehet :)
    Felnőttként viselkedni is nehéz, ezt is tanulni kell, de ez is az Élet része, ugyanúgy, mint az evés és a szex ;)
  • clio1616v
    így van az egoizmus a legjobb vallás
  • IXEMGabeo
    megint nem magamból indultam ki, csak E/1-es személyben fogalmazok, megtehetném ezt E/3-as T/3as névmással is
  • salsoul
    mindent? tényleg?

végigvitted a mi kis programunkat?
  • IXEMGabeo
    szándékosan nem tértem ki, arra, hogy magunkért szeressen a másik...mivel nálam nem volt ilyen én arra a kérdésre nem tudnék válaszolni...
  • clio1616v
    anyád nem azért szeret amilyen vagy hanem azért hogy vagy

ici pici különbség

az a nem kis teljesítmény hogy azért szeressenek mert jó veled lenni
  • IXEMGabeo
    ja és életembe bántottam meg 3x az anyámat, ami nem kis dolog és marha jól elvagyok vele...azért ez nem kis teljesítmény, úgy tűnik talán mégis összeférhető vagyok?;)
  • IXEMGabeo
    hol nyafogtam? csak tényeket közöltem...

bevallom őszintén, jobban érzem magam akkor, ha érzéketlen vagyok, mint mondjuk naív gyerekként reménykedve szeretetre vágyva...egyébként vannak olyan dolgok, amiket nem szabad erőltetni, mert annál rosszabb lesz. Mindennek megvan az oka, talán azért jött le neked az, ami, de én nem szándékoztam panaszkodni pusztán tényeket közöltem. Igazi változás, talán azért nem megy, amire gondolsz, mert pszichológiai, környezeti, lelki okok vezettek odáig, melyet nem is biztos, hogy magamtól meg tudnék oldani. Én sem ismerlek, de én bírlak ettől függetlenül, csak néha félreértesz:);)
  • IXEMGabeo
    egyébként egy őszinte ember vagyok, ha oltári hibát csinálnék, azt elismerem, de csak ami nyílvánvaló hiba. nem epekednék bocsánatárt mint mások, hallgatok olyankor nagyokat aztán megvárom szépen amíg a " szerettem" önmagától feloldódik...Itt most gondolok az anyámra, mikor baromságot csináltam vagy megbántottam még ő kezdeményezett...nem azt akarta h kérjek bocsánatot, csak már unta h nem szól hozzám egy szót se, mert én mindig úgy tettem utána mintha mi sem történt volna xD ez van...
  • IXEMGabeo
    félreértettél...ha mindent megteszek érte, mindent megteszek a kapcsolatért és ennek ellenére átver meg minden az nem az én hibám, nem az én hibám, hogy felbomlik a kapcsolat hisz én mindent belepakoltam...én az efféle "dolgokra" gondoltam amikre azt mondtam, hogy az nem feltétlen az én hibám. Tehát magyarán, úgy kell alakítani a dolgokat, hogy még véletlenül se kössenek beléd, ha azt hiszik, hogy bizonyos helyzetek a te hibád. ez érvényes lehet a munkára is, nem szabad olyan dolgokat, támadási felületet hagyni amire a másik rögtön lecsap...
  • chhaya #17548
    "az a legjobb, ha úgy intézed a dolgokat, hogy mégha csalódsz is, az nem a te hibád.."

És az ugyan miért lenne jó? Ha hülyeséget csinálsz, akkor vállald a felelősséget és ne tagadd le.
    Ha magad elől is letagadod, akkor újra meg újra el fogod követni ugyanazokat a hibákat.

Tudom, hogy nem ismerlek, de a hsz-eid alapján nekem úgy tűnik... hogy folyamatosan magyarázod, hogy mi miért alakult így nálad... és bebiztosítod magad, hogy mivel ez és ez így alakult, ez már így is marad, ez van. És eszedben sincs változtatni, még akkor sem, ha esetleg tudod, hogy kellene. Csak nyafogsz hogy dehát ez és ez van, ilyen meg ilyen vagy.
    És tényleg nem bántásból írom, de a hsz-eid alapján nekem ennyi jött le.
  • clio1616v
    ez jó mosolyogj :D

tegyél olyat amit magadtól eszedbe se jutna... csapd be hogy te nem is olyan vagy mint amilyen rossznak megismert, hanem te igazából más vagy mint amilyennek megismert és a végén oda lyukadsz ki hogy ő a hibás hogy rossz emberismerő és nem figyelt oda rád megfelelően
  • chhaya #17546
    Nem tudom, nem értek a nőkhöz.

Egyszerűen csak menj oda dumálni, bármi ürüggyel. A barátnőivel is, ne csak vele. Érdeklődj, mosolyogj, beszélgess mindenféléről, majd lesz valami... ha meg látszik, hogy nem kíváncsiak rád, akkor visszaveszel és lelépsz. Nemtom mit lehet ezen taktikázni vagy túlbonyolítani.