22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    miért kellene neki egy nőt támogatnia, ha így érzi magát jól? így kellemes neki az élete

nem kell ráerőszakolni, hogy magabiztos legyen és kompromisszumot kössön, csak ha ez neki jólesik...
  • clio1616v
    az önbizalom még hagyján, de felelősség nélkül?
  • salsoul
    egész életedben ugyan azt fogod itt helyzetjelenteni ...
  • salsoul
    én a magadon végzett munkára gondoltam, amivel ráncba szeded magad
  • salsoul
    minek adsz le helyzetjelentést?
  • IXEMGabeo
    munkával fűszerezve, a munkát elvégzem azért nehogy még a végén félreértsd...
  • IXEMGabeo
    nem sértődtem meg:D csak leírtam, hogy néha ilyen, néha olyan vagyok és megint nem panaszkodtam, csak a helyzetjelentést adtam le, amit te mindig úgy veszel le, hogy én segítségért kiálltok...szálljál már le rólam
  • IXEMGabeo
    nem akarok ilyeneket intézni...egy szóval sem mondtam hogy akarom ezeket...nekem elég a sima kapcsolat, együttléttel, ameddig jólesik...
  • salsoul
    mi miatt tudna rád felnézni egy nő, miben tudnál egy nő támasza lenne?
  • salsoul
    de most komolyan, mit vársz? mit szeretnél? mi szándékod azzal amit leírsz?

nézd egy érett csaj szempontjából magad
    család, gyerekek, munka, gondoskodás

önbizalom nélkül, hogy tudsz ilyen ügyeket intézni?
    azon túl, hogy sehogy, vagy elégtelenül

nem sértődni kell, hanem elgondolkodni és munkához látni
  • IXEMGabeo
    jaja igazad van...már rájöttem. Csak megerősítést kértem...
  • salsoul
    bla bla bla

mit teszel azért, hogy ezt a problémádat meghaladd?

a csajoknak sem a komolysággal van bajuk, hanem ezzel az önbizalomhiánnyal, ami abszolút nem vonzó
  • IXEMGabeo
    az nálam huszon X éve nem megy...marha ritkán tudok az lenni, mondhatni akkor vagyok magabiztos, ha kirobbanó kedvem van, de olyan nagy ritkán van...ahhoz mondjuk tökéletesnek kell lennie a kipihentségem, a sorozatos jó dolgok, amik körülöttem történnek, adott esetben pedig, ha van mondjuk valami történés esetleg akkor, vagy, ha van valami sportprogram így talán magabiztos tudok lenni, egyébként alapból nem vagyok az, ha társaságban produkálni kell, vagy szóbelizni kell. Olyankor előjön a pánikroham, előfordul az ilyesmi.
  • salsoul
    igaz
  • bigapó
    azt hiszem van félreértés. nem CSAK szex miatt ismerkedek, az nem elégit ki teljesen, de fontos része, mint ahogy gondolom nálad is. Ez is természetes értelmi, érzelmi fejlődést igényel.
  • bigapó
    könyveket ne hozd fel, nem jókor példálózol velük...gyakorlatilag sosem :)

főemlősök vagyunk, azok meg állatok rendjébe tartoznak, kb ennyi. ez az istenes dolog meg hülyeség abból a szempontból nézve ahogy leírták a nagy könyvekben. mindig is irányításra használták, most törvényeknek hívják az új kor bibliáit, ennyi. sok hasznos dolog van benne, amit lehet illetve lehetne használni, mindegyikből, összesűrítve, de mivel az ember gyarló, nem ez fog megvalósulni. nagy kataklizmának vagy hasonlónak kell történnie, hogy ez megváltozzon, talán lesz is rá példa, utána meglátjuk melyik világ volt jó. addig felesleges elmélkedni és vitatkozni is, mindenkinek megvan a maga értékrendje, butaság lenne bármelyiket is előnyösebbé tenni a többinél, lényegében mindet az ember találja ki és emiatt már bukik a téma, de rendesen.
  • salsoul
    majd elsajátítod a könnyed magabiztosságot és megoldódik minden gondod
  • salsoul
    :)

Majd nyugtával dicsérjük a napot, hogy az ilyen megközelítésből milyen kapcsolat sül ki.

Bár csak a lottón lenne úgy ötösöm mint ... ejh ...
  • clio1616v
    a telefonszexnél "csak" a lelketek szexel azért gondoltam amikor spiritualitásról beszéltél
  • bigapó
    az inkább kínzás nálam, ha már nincs velem, akkor ne is szenvedjek duplán nélküle. marokmarcsa ha már annyira nem bírom, de az csak egészség megóvás miatt, másra nem jó.
  • clio1616v
    persze ez így van, csak van aki szerint nem vagyunk állatok... akkor mik vagyunk? :D teljesen hétköznapi emlős állatok vagyunk, vagy ez szégyenleni való? vagy mert nem fér bele az istenhitünkbe már nem is kedves számunkra ezt elhinni?

vagy esetleg szelektíven válogassuk meg azokat a könyveket is amiket elolvasunk csak azért hogy a mesemackó életben maradhasson?

remélem érzed az élt a megfogalmazásomban...
  • clio1616v
    :D
  • clio1616v
    telefonszex?
  • bigapó
    valamelyik topikban írtad, hogy szexelni akarsz először a csajjal azért ismerkedsz meg vele (vagy ilyesmi), na ezzel Én is így vagyok. Rögtön beindul a fantáziám, hogy milyen lehet vele az ágyban és szerintem ez tök természetes, ez a fajfenntartás ösztöne :) előtte az udvarlás van, mint a tyúkoknál, meg az antilopoknál ja és persze az összes valamire való állatfajnál :D
    Én mindig mondtam, hogy egy állat vagyok és végre igazat adtunk annak, hogy mások is azok :D
  • bigapó
    nem "az" és nem nagy i....de egyébként kezded kapis...zsgálni :D
  • bigapó
    spirituális, nem materiális...még ;)
  • IXEMGabeo
    sosem árt, ha kicsit fedobodsz:D a jókedv mindig jól jön
  • IXEMGabeo
    oké, tehát én vagyok az Isten:D megjegyeztem köszi
  • clio1616v
    szexeltél? :)
  • clio1616v
    "The Matrix has you..." :D
  • bigapó
    Meg foglak botránkoztatni, de Önmagadban kell higgy, mert Isten ott van benned :) ezt érted? :D

bonyolult megmagyarázni, ezt igazából elfogadni kell, de ne úgy ahogy szoktad, ne szó szerint értsd, láss a szavak mögé...fúú, ezt jól megaszontam :D

most happy vagyok, egy nagy lépést tettem a saját projektemben, már napok óta nyomta a lelkemet és most felszabadultam. részletek később ha lesznek :D
  • clio1616v
    érzések
  • IXEMGabeo
    mire gondolsz azalatt, hogy igényes? pl mikben?
  • clio1616v
    vannak fokozatai a kapcsolatnak...

először ismerkedésből lesz ismerős
    aztán a kedvelésből kedves...
    .
    .
    .
    ki mennyire ínyenc és igényes
    legvégül a szerető
  • IXEMGabeo

itt a megmentő:D, most nagyon egyetértek
  • bigapó
    csak annyi, hogy nem találkoztál még olyan emberrel aki ezt is és azt is tudja értékelni...de van ilyen, hidd el...ebben kell hinni, nem Istenben, ez az igaz.
  • IXEMGabeo
    és ez miért lehetetlen? honnan tudod ezt, hogy az?

ugyanolyan maradok ettől még, vagyok, aki vagyok, csak, eleinte muszáj, kénytelen vagy hülyéskedni velük picit, meg szivatni őket humorból nekem max ennyi megy, bohóc nem tudok lenni, abban igazat adok az már nem megy...viszont vmilyen szinten a túl komolyságomat félre tudom tenni és tudok laza lenni, ha nagyon akarok.
  • bigapó
    Én nem akarom, de már hányok az okosságaidtól. Tudom, hogy nem kéne elolvasnom, de tudod Én meg az a fajta bolond vagyok aki ezt mégis megteszi, mert kurvára kíváncsi...ebbe fogok beleőrülni...ja nem már megtörtént...

esküszöm megmutatom ezt egy vagy 200 embernek inkább és megkérdezem mit szólnak hozzád, aztán felrakom a statisztikát, marhára érdekelne a végeredmény.
  • clio1616v
    tudatosan nem lehet őszintének lenni
  • IXEMGabeo
    tökmind1, mert így is úgy is, mégha jól elvagyok velük így is úgy is barátnak kellek nekik:D hacsak komoly maradok akkor még barátnak se vagyok jó, szóval olymind1:D