Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
szomorú, hogy idejutott a világ, nem bizunk meg senkiben vagy nagyon nehezen és akkor jön a pofon, hogy már megint átbasztak és ebbõl egyenesen következik, hogy kihasználtak...
a tetteim is ugyanúgy jöhetnek érdekbõl, szerintem. lemosom apám kocsiját, hátha ad zsebpénzt 😊 csak egy gyors példa.
természetesen van ami nélkül nem is mûködhetne ma a világ, de azért van pár amit szivesen elfelejtenék 😊
The Matrix has you...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nálunk meg nemcsak az ilyen alkalmak, hanem fõleg a disznótorok voltak "népünnepélyek". Szinte az egész család összejött ment a meló, evés ivás...a pénz ebbe is "beleköpött". Sose felejtem el, ott álltam gyerekként nagyapám mellett megtanított késtfenni, milyen húst hogy kell vágni, stb. Nem volt könnyû, de klassz élmények voltak. Utána meg kajálás és közben poénkodás, jókedv hegyek. Bár a jókedv jellemzõ volt meló közben is, nem gátolt semmit.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
jó a kérdésed: ha valakit ki lehet használni, akkor miért használjuk ki, ha azzal sokal jobbat viszont nem kapunk? megéri azért a kicsiért ezt mûvelni?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ha valós az adat a lapodon, nem is vagy öreg, nekem elhiheted én "öregebb" vagyok.<#nevetes1>#nevetes1> Ha megyek vhova (általában öcsémékkel aki 9 évvel fiatalabb nálam) tök jól el tudok lenni az õ korosztályának a társaságában, meg huszon évesekkel. Beszélgetésben, szórakozásban nemigazán számít a kor, inkább az egyéniség és nyitottság...stb. Sztem lazán lehet pl. idõsebb nõnek jóval fiatalabb hapi a haverja (nem együtt járásra gondolok, bár olyan is elõfordul és jól is mûködhet). Általában az nem szokott gondot okozni, hogy a hapsi idõsebb...ezt most nem értem, bocs.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem, ööööööööö nem, közt mi a különbség? igazából semmi, alapjában az egyik igen. Remélem, megtaláljátok a különbséget! Ezek csak szavak......
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
õ ilyennek született... õ az a fajta akit ki lehet használni és élõsködni lehet rajta... teszi szó nélkül amit mondanak neki és profitot termel... soha nem merne panaszkodni közvetlen kommunikációban
csak nem tudok ilyet sehol - hazánkban
1) Esetleg rádöbbent-e, hogy tévedett? Habár szeret, mégis kicsit égõ lehet számára a helyzet néhány szituban.
vagy
2) Valóban az öccse szekálása miatt nem akar-e Téged? Ez egy oltári nagy baromság. Nyilvánvaló, a srác azzal éli ki magát, hogy terrorizálhatja a nõvérét, jót szórakozik a reakcióin. És pontosan ezért csinálja, mert õ is, Te is reagáltok a piszkálódásira. Ezt kell megállni, hogy reagálás nélkül hagyni a kis játékait. Engem pl piszkáltak azért itthon, mert elkezdtem komolyan kondizni, és szinte az egyetlen étel, amit ettem, az a csirke rizzsel volt. És fél év után megunták 😊 Ezt a valamilyen hosszúságú idõszakot kell kibírni. Ennyi.
mov ah,4ch int 21h end
Látom nagy a világfájdalom, gondoltam írok ezt-azt hátha segít.
Elõször is: nem vagy egyedül. Talán ez a legfontosabb, ha ezt elfogadod sokkal könyebb lesz a többi. Rengetegen vagyunk a világon magunkba húzódó, kisebbrendûségi komplexusokkal küzdõ intravertált emberek (sõt mindenkinek van valami komplexusa, aki szerint neki nincs az hazudik vagy elfojt). Nem mindenki partiarc, nem mindenki barátkozik könnyen, nem mindenki olyan hûdenagy társasági ember, sõt. Persze a szórakozóhelyek tömve vannak velük (nem véletlen a partiarc jelzõ), de társaságot nem csak diszkóban/kocsmában lehet találni, errõl majd késõbb.
Kemény idõszak: huszas évek eleje nehéz idõszak, ezen túl kell lenni. Az ember ekkor kezdi magát fejben elhelyezni a nagy világban, tudomásul veszi saját hibáit/problémáit és elkezdi az önálló életet. Nem egyszerû, sokak szerint az átlagember kb 40 éves korára jut el oda, hogy feltételek nélkül el tudja fogadni saját magát. Emiatt ne ess kétségbe, mindenki megsínyli ezt az idõszakot, túl kell lenni rajta (mint. pl a pubertáson), el fog múlni.
Félelem, szorongás: mind félünk és szorongunk életünk során. Jómagam is ismerem azt a kellemetlen érzést mikor az ember konkrétan beijed: nyomás a mellkasban, elkezdesz izzadni, hirtelen leblokkolsz. A leghétköznapibb, legkevésbé veszélyes helyzetekben (pl hivatalos ügy intézése, egy lány megszólítása) el tudja kapni az embert, roppant kellemetlen. Ami nekem bejött: ilyenkor megkérdezed magadtól: mi a legrosszabb ami megtörténhet? Ha a válasz nem az instant death akkor a félelem érzése nem más, mint az agyad természetes reakciója egy olyan helyzetben amit korábbi tapasztalatokból építve nem tud megoldani (magyarul nincs nagy gyakorlatod a dologban). Ilyenkor nagy levegõ és hajrá! Hisz: mi a legroszabb ami történhet?
Társaság, barátok: legnehezebb kérdés, egy visszahúzódó típus sosem fog barátokat találni szórakozóhelyen, ha élete végéig minden este le is megy "bulizni". Kedves emberek ugyan vannak, de nem a kocsmában fogod õket megtalálni. Javaslat: járj el klubokba, körökbe. A tevékenység igazából mindegy is a gyöngyfûzéstõl kezdve a víváson át a barlangászásig bármit választhatsz, nagy valószínûséggel kedves összeszokott csapatra találsz, akik (ha te is kedves és nyitott vagy feléjük) hamar befogadnak. Külön hasznos, hogy ilyenkor adott a közös téma, így a beszélgetésbe is be tudsz kapcsolódni (ha nem is azonnal, néhány alkalom után mindenképpen). Inkább kézmûves/természetjáró területet ajánlom neked, sportkörökben azért sok az extravertált népség.
A lényeg, hogy csináld: el kell fogadni: magától semmi sem lesz jobb. Eltölthetsz éveket elmélkedve azon, hogy vajon miért lettél olyan amilyen, de ez nem változtat a tényen, hogy milyen is vagy. Tökéletlen mind mindannyian. Ami változást hoz, és ami a lényeg, hogy mit kezdesz magaddal. Önelfogadáson nem kell filóznod, mert amíg az életed többi részét nem teszed rendbe, magad sem fogod elfogadni.
Remélem tudtam segíteni a "nagy" (26 évnyi) életbölcsességemmel, jómagam is megszenvedtem a problémáddal, bõven van még mit tennem.
Kis kritika a bannerhez: "aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható". A külsõt sz*rjátok le, ha szerelmes leszel az nem a cickók vagy a szép pofi miatt lesz, bent van a lényeg. Addigra pedig már úgyis õ lesz számodra a legszebb.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Idegenek közé jár, és mindenkivel mindenfélérõl beszélgetésbe elegyedik; rengeteget új barátra tesz szert.
Egy hónap múlva maga fogja sikertörténetét leírni, és mindenki ámulni és bámulni fog.
Ennek ellenére van pár olyan kellemesnek nem mondható tulajdonság amit tõle örököltem és tanultam. Megdöbbentett a dolog és egyszer le is ültem ezt vele megbeszélni, sajnos sokra nem jutottunk, de a tények azok megmaradtak. Szóval az a 11 év és az azutáni néhány dolog elegendõ ahhoz, hogy hasonlítsak rá 😊
The Matrix has you...
egyébként miért baj, hogy idõsebb? a nõket jobban szokta frusztrálni ez, de ha egyszer összeilletek, akkor minek ezzel foglalkozni? Éljetek már kicsit gondolkodás nélkül és csak élvezzétek ami most van.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
15-18 vagy 29-32 😄
Sokrétû dolog ez.
Megtaláltam a szerintem tökéletest, az egyetlen probléma, hogy 3 évvel idõsebb, tesója (öccse) meg haverom, mondjuk ez még kisebb probléma szerintem, csak szegény lányt baszogatja velem egyfolytában hogy az õ barátaira akaszkodik rá, na mind1. A lényeg az hogy tegnap hajnalba eltalálta hogy akkor ne beszéljünk miután felkeltünk, mindkettõnknek jobb lesz, de alig akart elmenni aludni, és én is így voltam vele... Szerintetek mit tegyek? nem akarom hogy ennek így legyen vége, szinte tökéletes volt minden, és kurvára hiányzik...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu