Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
szokásos népbutitásos szöveg, gondolom 😊 biztos nem a Discovery-n hallottad 😄 vagy igen?

The Matrix has you...

bigapó
na ez is baj, hogy már igy gondolunk erre is. na ezt most miért is mondta? biztos akar tõlem valamit, mondjuk pénzt kölcsön... 😊

szomorú, hogy idejutott a világ, nem bizunk meg senkiben vagy nagyon nehezen és akkor jön a pofon, hogy már megint átbasztak és ebbõl egyenesen következik, hogy kihasználtak...

a tetteim is ugyanúgy jöhetnek érdekbõl, szerintem. lemosom apám kocsiját, hátha ad zsebpénzt 😊 csak egy gyors példa.
természetesen van ami nélkül nem is mûködhetne ma a világ, de azért van pár amit szivesen elfelejtenék 😊

The Matrix has you...

Anaid
Most hallottam a televízióból: Elõbb-utóbb minden szingli hapsinak szüksége van egy feleségre, mert egyszerûen vannak dolgok, amikért nem lehet a kormányt hibáztatni<#falbav>

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
A szavakkal egy bibi van, van hogy érdekbõl hangzanak el, nem õszintén. Hatékonyabbak a tettek. Asszem ilyen esetekben.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
De jó annak aki ezt el tudja hinni magáról....én marhára tudok saját magamnak örülni a hibáimmal együtt is..."figyelj érdekes, nem vagyok tökéletes..."
Nálunk meg nemcsak az ilyen alkalmak, hanem fõleg a disznótorok voltak "népünnepélyek". Szinte az egész család összejött ment a meló, evés ivás...a pénz ebbe is "beleköpött". Sose felejtem el, ott álltam gyerekként nagyapám mellett megtanított késtfenni, milyen húst hogy kell vágni, stb. Nem volt könnyû, de klassz élmények voltak. Utána meg kajálás és közben poénkodás, jókedv hegyek. Bár a jókedv jellemzõ volt meló közben is, nem gátolt semmit.

bigapó
Jó esetben azért a sok jót adó elõbb-utóbb visszakapja amit adott és azzal megint fel tud töltõdni, új erõre kapni. Nehéz ezt a szintet fenntartani, Ön-motiválással sikerül, de hosszú távon nem megy hátszél nélkül. Mindenkinek kell a bátoritó szó, hogy Te is jó vagy, meg ügyes, szép, stb.

The Matrix has you...

bigapó
igen, a mutogatás egyszerûbb, mindenki hibás, csak Én vagyok a tökéletes 😊

The Matrix has you...

bigapó
Igen, ez is igy van, ilyet hallottam Én is és hát végülis saját családomban is ez jellemzõ, muterom pl. állandóan szól, hogy éppen kinek van szülinapja, legalább küldök neki sms-t, ha már nem tudunk együtt vacsizni szûk családi körben. nemrég volt egy ilyenünk, 9-en voltunk, többünket ünnepeltük és fantasztikus volt, régi szép idõk amikor erre több idõnk volt, most a sok munka és a távolság megneheziti a dolgokat, de 1 évben 2-3 alkalom azért nyilik rá és az ilyeneket ki is kell használni.

The Matrix has you...

Anaid
Sokkal kényelmesebb legyinteni és azt közölni, hogy õ okozta, mert ilyen és másnak no felelõsség, ugyebár. Mostmár aztán vegyen erõt magán és birkozzon meg a helyzettel, ha tud. Klassz. Én nem tudok tapsolni hozzá, ha ilyet hallok, olvasok.

Anaid
Ez általában egy folyamat, ami úgy kezdõdik, hogy sok "jót ad" kihasználják, elkeseredik, nem tud már annyi "jót adni" aztán kezdõdik a mutogatás, hogy ki tehet róla, hogy megváltozott...Visszaváltoztatni meg lehet hogy, elegendõ lenne egyetlen ember is, csak kicsit nehezebb "meló" ugyan ki lenne rá hajlandó? Túl rövid és tömör volt? Remélem azért érthetõ...

Anaid
Nekem meséltek pár dolgot. Pl. a családfõ a férfi volt, de egy család igazi összetartása a nõ "feladata" volt. Kapcsolatok fenntartása, korosztályok között kapocs lenni...stb. és nemigazán lenézést kapott érte. Pl. ilyeneket is hallottam. A család összetartása távoli rokonok esében is inkább a nõ "szerepe" volt és ezért tiszteletet is kapott meg szeretetet stb. Csak egy példa.

bigapó
van benne igazság amit mondasz, a mai gyarló világban túlnyomórészt ez tapasztalható. nem éltem régen, évszázadokkal ezelõtt és szüleim nagyszüleim, dédszülõk errõl valahogy nem meséltek. Persze mindenki ismeri az általános nõ-elnyomásos történeteket és egyébb dolgokat, meg ugye mai napig férfi uralom van, de már kezd átalakulni azért, nõk is kapnak vezetõ szerepet és nem csak anyaként, inkább munkában értem.

jó a kérdésed: ha valakit ki lehet használni, akkor miért használjuk ki, ha azzal sokal jobbat viszont nem kapunk? megéri azért a kicsiért ezt mûvelni?

The Matrix has you...

bigapó
érdekes, Én pont forditva gondolom. az elsõ határozott nem, mert nem gondolkozott rajta, a másodiknál agyalt kicsit és aztán mondott nemet, azaz itt van a késõbbi igen. mondjuk testbeszéddel együtt könnyebb lenne megállapitani, de õ is egy igen-t emlitett...

The Matrix has you...

Anaid
Nem olvastam végig az egész sztorit, de általában a kihasználásról: ha egy ember MER rendes lenni és kihasználjáaz fõleg az õt kihasználót minõsíti nem csak õt. Attól, hogy egy ember egy szitu kihasználható senki nem teszi kötelezõvé, hogy kihasználják. Sztem ez bizonyos szinten gyávaság na és ön-degradálás. Az õ kihasználása nélkül nem megy?!?

Anaid
Relatív...egy 20 éves a 8 éves fiam szerint néni, meg bácsi, szal öreg.
Ha valós az adat a lapodon, nem is vagy öreg, nekem elhiheted én "öregebb" vagyok.<#nevetes1> Ha megyek vhova (általában öcsémékkel aki 9 évvel fiatalabb nálam) tök jól el tudok lenni az õ korosztályának a társaságában, meg huszon évesekkel. Beszélgetésben, szórakozásban nemigazán számít a kor, inkább az egyéniség és nyitottság...stb. Sztem lazán lehet pl. idõsebb nõnek jóval fiatalabb hapi a haverja (nem együtt járásra gondolok, bár olyan is elõfordul és jól is mûködhet). Általában az nem szokott gondot okozni, hogy a hapsi idõsebb...ezt most nem értem, bocs.

clio1616v
az elsõ nem hamarabb igen, mert kevesebbet gondolkoztál rajta

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Eredményt tekintve, igen, de ilyet csak férfi gondol, hogy u.az.
Nem, ööööööööö nem, közt mi a különbség? igazából semmi, alapjában az egyik igen. Remélem, megtaláljátok a különbséget! Ezek csak szavak......

clio1616v
az ugyanaz 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
pontosan... a motiváció kell, nála a félelem az erõsebb a bizonytalantól

Gundark 1 1
És? Nem jelent semmit. Az "öregek" nem beszélnek senkivel? Nem. Egyszerûen csak jó igy nektek. Mert ami az embernek nem jó azon változtat.
Mert öreg vagyok.
bigapó
Próbálunk embereket faragni, nem jössz? hozd a kisbicskád Te is.

The Matrix has you...

minigirl
Látom, jól szórakoztok. 😉

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

salsoul
Szerintem nem a motivációval van itt gond, hanem a nekiállással, önmaga legyõzésével.
Gundark 1 1
Igy van. De nincs ami motiválja. Mert a kis biztonságos világa kitart. Neki jó igy. Különben változtatna. Kielégíti az hogy panaszkodik, de mikor tenni kell akkor jön a "majd" meg "ráérünk".
salsoul
mindenki olyannak születik, hogy bármikor kézbe veheti az élete irányítását, és bármikor korrigálhatja, revideálhatja önmagát
clio1616v
minek?

õ ilyennek született... õ az a fajta akit ki lehet használni és élõsködni lehet rajta... teszi szó nélkül amit mondanak neki és profitot termel... soha nem merne panaszkodni közvetlen kommunikációban

salsoul
valami remek mentorra lenne szüksége aki jól nyakon csípi és nem hagyja elmenekülni

csak nem tudok ilyet sehol - hazánkban
salsoul
<#eljen><#eljen><#eljen>
clio1616v
de az hihetõ, hogy béna vagy és ezt le is írod

Gundark 1 1
Aham. Kezdõdik. Majd. El fogjuk kezdeni. Ezt hívják idõhúzásnak. Nyaralás közben nem lehet beszélgetni nõkkel? Kifogások.
Panzermeyer
Mindenképpen beszélned kell vele a dologról. Elõször is azt kellene rendesen tisztázni, hogy

1) Esetleg rádöbbent-e, hogy tévedett? Habár szeret, mégis kicsit égõ lehet számára a helyzet néhány szituban.

vagy

2) Valóban az öccse szekálása miatt nem akar-e Téged? Ez egy oltári nagy baromság. Nyilvánvaló, a srác azzal éli ki magát, hogy terrorizálhatja a nõvérét, jót szórakozik a reakcióin. És pontosan ezért csinálja, mert õ is, Te is reagáltok a piszkálódásira. Ezt kell megállni, hogy reagálás nélkül hagyni a kis játékait. Engem pl piszkáltak azért itthon, mert elkezdtem komolyan kondizni, és szinte az egyetlen étel, amit ettem, az a csirke rizzsel volt. És fél év után megunták 😊 Ezt a valamilyen hosszúságú idõszakot kell kibírni. Ennyi.

mov ah,4ch int 21h end

Sziasztok!

Látom nagy a világfájdalom, gondoltam írok ezt-azt hátha segít.

Elõször is: nem vagy egyedül. Talán ez a legfontosabb, ha ezt elfogadod sokkal könyebb lesz a többi. Rengetegen vagyunk a világon magunkba húzódó, kisebbrendûségi komplexusokkal küzdõ intravertált emberek (sõt mindenkinek van valami komplexusa, aki szerint neki nincs az hazudik vagy elfojt). Nem mindenki partiarc, nem mindenki barátkozik könnyen, nem mindenki olyan hûdenagy társasági ember, sõt. Persze a szórakozóhelyek tömve vannak velük (nem véletlen a partiarc jelzõ), de társaságot nem csak diszkóban/kocsmában lehet találni, errõl majd késõbb.

Kemény idõszak: huszas évek eleje nehéz idõszak, ezen túl kell lenni. Az ember ekkor kezdi magát fejben elhelyezni a nagy világban, tudomásul veszi saját hibáit/problémáit és elkezdi az önálló életet. Nem egyszerû, sokak szerint az átlagember kb 40 éves korára jut el oda, hogy feltételek nélkül el tudja fogadni saját magát. Emiatt ne ess kétségbe, mindenki megsínyli ezt az idõszakot, túl kell lenni rajta (mint. pl a pubertáson), el fog múlni.

Félelem, szorongás: mind félünk és szorongunk életünk során. Jómagam is ismerem azt a kellemetlen érzést mikor az ember konkrétan beijed: nyomás a mellkasban, elkezdesz izzadni, hirtelen leblokkolsz. A leghétköznapibb, legkevésbé veszélyes helyzetekben (pl hivatalos ügy intézése, egy lány megszólítása) el tudja kapni az embert, roppant kellemetlen. Ami nekem bejött: ilyenkor megkérdezed magadtól: mi a legrosszabb ami megtörténhet? Ha a válasz nem az instant death akkor a félelem érzése nem más, mint az agyad természetes reakciója egy olyan helyzetben amit korábbi tapasztalatokból építve nem tud megoldani (magyarul nincs nagy gyakorlatod a dologban). Ilyenkor nagy levegõ és hajrá! Hisz: mi a legroszabb ami történhet?

Társaság, barátok: legnehezebb kérdés, egy visszahúzódó típus sosem fog barátokat találni szórakozóhelyen, ha élete végéig minden este le is megy "bulizni". Kedves emberek ugyan vannak, de nem a kocsmában fogod õket megtalálni. Javaslat: járj el klubokba, körökbe. A tevékenység igazából mindegy is a gyöngyfûzéstõl kezdve a víváson át a barlangászásig bármit választhatsz, nagy valószínûséggel kedves összeszokott csapatra találsz, akik (ha te is kedves és nyitott vagy feléjük) hamar befogadnak. Külön hasznos, hogy ilyenkor adott a közös téma, így a beszélgetésbe is be tudsz kapcsolódni (ha nem is azonnal, néhány alkalom után mindenképpen). Inkább kézmûves/természetjáró területet ajánlom neked, sportkörökben azért sok az extravertált népség.

A lényeg, hogy csináld: el kell fogadni: magától semmi sem lesz jobb. Eltölthetsz éveket elmélkedve azon, hogy vajon miért lettél olyan amilyen, de ez nem változtat a tényen, hogy milyen is vagy. Tökéletlen mind mindannyian. Ami változást hoz, és ami a lényeg, hogy mit kezdesz magaddal. Önelfogadáson nem kell filóznod, mert amíg az életed többi részét nem teszed rendbe, magad sem fogod elfogadni.

Remélem tudtam segíteni a "nagy" (26 évnyi) életbölcsességemmel, jómagam is megszenvedtem a problémáddal, bõven van még mit tennem.

Kis kritika a bannerhez: "aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható". A külsõt sz*rjátok le, ha szerelmes leszel az nem a cickók vagy a szép pofi miatt lesz, bent van a lényeg. Addigra pedig már úgyis õ lesz számodra a legszebb.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

augusztusban...1 hónap márcsak azért sem elegendõ ehhez, mert nyaralás, utazás Isten nyila lesz még, az idõ sztem nem számít úgyis az eredmény a lényeg!! mindenesetre majd beszámolok mi újság, de most ne én legyek a lényeg...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gundark: ennyi erõvel clio is sokat hisz magáról hiszen tudja, hogy jó a megfigyelõkéje ezt így kijelenti; szóval lényegében kijelentette azt, amit önmagáról gondol hisz õ is ismeri önmagát õ is, és tudjuk mik a képességeink. Én sztem, ha ezt így kijelenti és nem reagálsz rá akkor én sztem nem igaz az az állításod, hogy sokat képzelek magamról. Nem vagyok sem beképzelt, sem nagyképû csak olyan dolgokat megmertem állítani amit én magamról tudok. Rájöttem mivel úgysem látta egyikõnk sem a másikat felesleges magunkról valóban ilyeneket leírni h szépek és okosak vagyunk. Az elõítéletekrõl ne is beszéljünk.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gundark 1 1
Úgy legyen. Sok sikert kivánok. Aztán meglátjuk.
salsoul
IXEMGabeo-nak már van programja, program amin elindul, amin keresztül az elsõ lépéseket megteszi. Ezek nehezebbek lesznek, de lépésrõl lépésrõl könnyebb. Ma még idõnként seggre esik de röhögve felkel és megy tovább.

Idegenek közé jár, és mindenkivel mindenfélérõl beszélgetésbe elegyedik; rengeteget új barátra tesz szert.

Egy hónap múlva maga fogja sikertörténetét leírni, és mindenki ámulni és bámulni fog.
bigapó
Szüleim 11 éves koromban váltak el, anyám nevelt, mindent megadott amit tudott, még többet is, így a jóakarásból csak nehezebb élet lett, de ezt csak utólag tudtam meg. Persze nem tehet róla, hisz csak jót akart. Apám úgy ahogy foglalkozott velem, miután Pestre költöztem akkori párommal volt, hogy 3 évig egy szót nem váltottunk, nem is láttam.
Ennek ellenére van pár olyan kellemesnek nem mondható tulajdonság amit tõle örököltem és tanultam. Megdöbbentett a dolog és egyszer le is ültem ezt vele megbeszélni, sajnos sokra nem jutottunk, de a tények azok megmaradtak. Szóval az a 11 év és az azutáni néhány dolog elegendõ ahhoz, hogy hasonlítsak rá 😊

The Matrix has you...

clio1616v
nincs rá szükségem... jó a megfigyelõkém és nem betüket akarok vele figyelgetni 😉 ezt is szóban hallottam

bigapó
tökéletes 😊

egyébként miért baj, hogy idõsebb? a nõket jobban szokta frusztrálni ez, de ha egyszer összeilletek, akkor minek ezzel foglalkozni? Éljetek már kicsit gondolkodás nélkül és csak élvezzétek ami most van.

The Matrix has you...

bigapó
És még Te nem olvasol könyveket 😄 najó, ezek szerint csak idézeteket találsz, de képzeld milyen jó lenne, ha az egész könyvet megismernéd, nem csak azokat a kiragadott részleteket.

The Matrix has you...

clio1616v
nem akarnék éles határvonalat húzni... de 25 éves kor alatt egy kapcsolat se komoly

REPS0L
18-21

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

clio1616v
erre szokták mondani, hogy az lenne a legjobb üzlet, hogy megvenni az embereket annyiért amennyit érnek és eladni õket annyiért amennyit gondolnak magukról

clio1616v
nem mindegy mikor idõsebb 3 évvel 😊

15-18 vagy 29-32 😄

Gundark 1 1
Ki kell ábrándítsalak. Neked kell akarnod a változást. Tanulod Salsoultól? Derék. De eddig csak azt láttam hogy folyamatosan azt mondod hogy ettõl félsz attól félsz. Nem is akarsz változtatni. Mert biztonságban érzed magad. De az életben nincs hátország. Azt neked kell megteremtened. Beszéljünk õszintén: "alapból kulturált, mûvelt embernek tartom magam" nem lehet hogy kicsit többet képzelsz magadról mint ami vagy? Azt gondolod hogy jobb/több vagy mint "ezek"? Ez a 22es csapdája. Ha tényleg ekkora ász vagy akkor miért nem állnak szóba veled? 😊

Sokrétû dolog ez.
REPS0L
Sziasztok....

Megtaláltam a szerintem tökéletest, az egyetlen probléma, hogy 3 évvel idõsebb, tesója (öccse) meg haverom, mondjuk ez még kisebb probléma szerintem, csak szegény lányt baszogatja velem egyfolytában hogy az õ barátaira akaszkodik rá, na mind1. A lényeg az hogy tegnap hajnalba eltalálta hogy akkor ne beszéljünk miután felkeltünk, mindkettõnknek jobb lesz, de alig akart elmenni aludni, és én is így voltam vele... Szerintetek mit tegyek? nem akarom hogy ennek így legyen vége, szinte tökéletes volt minden, és kurvára hiányzik...

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

clio1616v
ja kiismered, hogy tud fogalmazni 😄

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

egy szóra még: igen romlok lefele, mert nem alszom ki magam normálisan, mindig fáradtnak érzem magam...egyébként gyerekkorban mindenkinek az agya fogékonyabb ahogy öregszünk egyre rosszabb lesz így értettem kb azt a fajta romlást