22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#17665 Nem minden nő....:)
De most ugye nem az következik, hogy kivétel erősíti a szabályt?! -
#17664 "Az igazi barát , aki mindent tud rólad és mégis szeret." :):):) -
clio1616v #17663 majd felnőttök... és akkor találtok rendes párt magatoknak -
clio1616v #17662 te is megteszed, csak számodra lényegtelen dolgot hazudsz, ami másnak esetleg fontos, de te nem tartod annak, ezért nem tartod hazugságnak sem...
semmi gond, azzal tudsz igazán együttélni hosszútávon, aki elviseli, tolerálja, elnézi, megbocsátja, megérti, megtűri, kibírja a hibáidat és te is az övéit -
#17661 Hm... egyre keményebb dolgok derülnek ki baráti körömből. Mindenkinek a nője félrekúr(t) (számos példát tudnék mondani).
Miért van az, hogy én képtelen lennék hazudni a nők pedig ezt szembrebbenés nélkül megteszik (rendszeresen)? :S -
clio1616v #17660 majd ha nem lesz pénzed húsra, akkor leszel bajba mert a tested nincs felkészülve hogy húson kívül mást megemésszen -
IXEMGabeo #17659 oké...úgy jártam;) -
clio1616v #17658 természetesen cinikus vagyok :) -
clio1616v #17657 nem vagy gyerekesebb valóban, csak te beszélsz róla ők meg csinálják
ők felnőnek te meg gyerek maradsz -
#17656 Az álati eredetű táplálékok tartalmaznak olyasmiket, amiket a növényiek nem. Az ember pedig mindenevő.
Mellesleg a látszat néha csal. Nekem pont a születési rendelleneségű gyerekem nem volt még kórházi kezelésen betegséggel, mindenki azt hitte, mivel álltalában gyorsabban is gyógyul, mint a tesói, hogy neki aztán tuti semmi baja, na idén kiderült, hogy tévedtünk...Ennyit erről...Bár az igaz, hogy jó pár dolgot nehezebben tanul meg, vagy nem is sikerül neki, de álltalánosan ő került úgymond eddig az egészségügynek a legkevesebbe:):( -
#17655 Az ilyesmi később szokta megbosszulni magát.
Nem mindig persze, nem vagyunk egyformák. :) -
#17654 Vagy nem... A családban én etten régen a legmonotonabb módon - húst hússal szinte semmi zöldség meg gyümölcs - ehhez képest én voltam az a családól, aki 6 évig nem volt még egy komolyabb megfázás szintjén sem beteg... :) -
#17653 lehet Én magam sem értem jól, hogy mit akartak vele mondani nekem és rossz helyen használtam rossz időben, de amit írtál az helyénvaló :) -
#17652 ez a mondat jó,csak az értelmezése a kurvára nem mindegy,és eddig itt senki nem találta el,amit az idézet írója szeretett volna mondani vele. -
#17651 "Meg foglak botránkoztatni, de Önmagadban kell higgy, mert Isten ott van benned :) ezt érted? :D"
Na ekkora ökörséget is ritkán olvasok...bocsánat, de ez a véleményem. Viszont viccnek nem rossz, csak nehogy bárki komolyan vegye. Az egészséges nbizalom klassz, de nem kell túlfokozni.
"Ember az embertelenségben" A legtöbb, amit ember elérhet sztem.
Istent a tökéletes jóval azonosítják, na ehhez mi rigófüttyök vagyunk, inkább azt kell elfogadnunk, hogy tökélelenek vagyunk és csak törekedhetünk a tökéletesség felé mindenben, de el nem érhetjük. -
#17650 a változatos étrend az egészséges élet alapja -
mx18 #17649 Ennyit az érthetőségről :)
Na jó, vicceltem, másodszorra fölfogtam...:) -
IXEMGabeo #17648 ja az lehet, mivel én spenóton élek, őket meg Caviáron, lehet, hogy a kaviár az gazdag kaja, de a spenót az egészségesebb, az egy dolog, hogy nem szeretik a spenótot, de ők inkább kaviárt esznek, bár clio néha áttér a lazacra is...de, ha én nem akarom ne térítsenek már át a kaviárra nekem megfelel a spenót, mint fő táplálék, amivel úgy érzem sokkal jobban jól lakok, mint a kaviárral...az lesz a legjobb, ha én magam fogom elkészíteni a saját spenótom majd egyszer. Remélem senki nem várja el, hogy ez életkorhoz köthető, hogy mikor tanulom meg megfőzni a spenótot... -
mx18 #17647 Jól van, akkor kegyesen megbocsátok :D
Amúgy sztem meg jó dolog a vita, mert ha mindig mindenki egyetértene, akkor már rég megszűnt volna a fórum... Nem lenne miről beszélni. Éppen ezért nem is kell mindenben egyetérteni, akkor oda lenne az egyéniség.
Ja, és sztem senki sem tart betegnek, vagy gyereknek. Te legalább érthető dolgokat írsz. Clio és Salsoul néha olyan elvontak, h elvesztem a fonalat :)Bár azért vannak érdekes elméleteik... -
IXEMGabeo #17646 nem is mondtam rosszat rólad:O most mire háborodtál fel? nem értem velem van baj? túl nyersen fogalmazok? ez van:D
ja sztem meg unalmas téma, már rég váltottam volna, csak mindig adnak okot, hogy visszaválaszoljon az ember, mert az abszolút nem úgy van, ahogy ők mondják. Vannak dolgok amikben egyetértettem velük, de én lennék a hülye, ha mindenben egyetértenék, még a végén a teljes nézetük rám ruházódna, pont ettől lennék egyéniség, hogy nekem saját elveim vannak, amik lehet másoknak fura nekem természetes. Csak bírom, hogy emiatt betegnek és gyereknek tartanak:D, dehát ez van, veled nem is volt gond, sőt tulajdonképpen minden Fórumozót tisztelek, aki megérdemli. Minek írok ide kérdésre mindig feljönnek témák és a saját példámat szoktam általában leírni, vagy azért, mert beszélgetni akarok, mivel itthon nem nagyon van kivel, haverok meg elfoglaltak legtöbbször, Fórum jó a dolgok megbeszélésére, de, ha vita van inkább visszavonulok, mert arra nem vagyok kíváncsi. -
mx18 #17645 Te ezt most nekem mondod? Ha igen, akkor légyszives ne osztd le a fejem, mert ha nem tűnt volna föl, én VELED Értek egyet, és Clionak mondtam, h pesszimista és cinikus, nem Neked!
Egyébként meg mi az, h "kinéztek engem"? Azért írok ehhez a témához, mert érdekesnek tartom, és hozzá tudok szólni, mert én is hasonlóan érzek. Amúgy meg ha nem tetszik, h hozzászólnak a témádhoz, akkor minek írsz róla ide?! -
IXEMGabeo #17644 mostmár unalmas, hogy kinéztek engem, de egész jókat röhögök főleg clio írásain:D salsoultól már megszoktam a kemény szavakat, de általában kiforgatja a szavaim szépen...Jól elvoltunk eddig a Fórumon aránylag jókat beszélgettünk, de most picit háttérbe vonulok, hadd vitázzanak továbbra is...
utolsó soroddal értek egyet mivel a sportszeretet miatt szeretném elkezdeni elsősorban. És, az, hogy vonzódjanak a nők az nekem nem fontos, nekem elég 1, aki vonzódna, de ha nem megy, akkor egy jó ideig nem erőltetem, majd talán akkor, hogyha kicsit fel tudok értékelődni... -
mx18 #17643 Nem vagy te egy hangyányit pesszimista? Vagy inkább cinikus?
És amúgy miért lenne "nagyon gyerek"? Sztem fontos, h az ember jóban legyen magával, és ha neki ezt a gyúrás adja meg, akkor miért ne kondizna? De sztem csak akkor érdemes elkezdeni, ha nem mások véleménye miatt csinálja, hanem h jobban érezze magát a bőrében.
Amúgy zárójelbe megjegyzem, egyáltalán nem mindenki a kigyúrtakra bukik:) -
IXEMGabeo #17642 és semmivel sem vagyok gyerekesebb, mint azok a fiatalok, akik bunkók, köpködnek, leszarnak mindent és mindenkit és már 13-14 évesen belebonyolódnak maguknak teszik nehézzé az életet...szemétségnek tartom azt is, hogy egy pancsernek van előbb kapcsolata, mint nekem, holott én nem vagyok az, csak rosszkor voltam rossz időben mindig, vagy éppen kedvem nem volt kapcsolatba bonyolódni. Egyébként is mi van a pernahajderekkel? őket miért nem ugatjátok le, akik max egyéjszakás kalandokat keresnek? egytől egyig baromság az egész amiket itt leírkáltok. -
IXEMGabeo #17641 nehéz rajtad kiigazodni egyszer bíztatni próbálsz másokat a magad nylvén, most meg azt mondod úgy sem fog sikerülni:D:D:D te is be vagy rendesen baszva... -
IXEMGabeo #17640 ezt a nagyon gyerek vagyok szöveget sztem felejtsük el...az, hogy a problémáim hogyan oldom meg, vagy mit tartok problémának az az én dolgom. Viszont nem tűröm el, hogy te, aki holt sületlenségeket szokott beszélni gyereknek nevezzél. Egyébként is inkább vagyok egy normális gyerek, mint mondjuk egy problémás felnőtt...gyúrást mint mondtam anyagi okok miatt sem kezdtem el, hogy ne terheljem itthon a számlát...mint mondtam sportolás céljából kezdem el. Ettől lennék én gyerek clio nem. -
#17639 talán nem a vesztesektől kéne tanácsot kérni ... -
clio1616v #17638 minek erőltetni ami nem megy, csak még keservesebb lesz a kudarc, ha teszel is ellene és úgy nem fog sikerülni
kérdezd meg Reapertől kint szokott írni a közös chatben -
clio1616v #17637 nagyon gyerek vagy még... ne várj el sokat magadtól
rengeteg sokkal komolyabb problémával fogsz szembe kerülni mint az, hogy vonzódnak-e hozzád a nők -
IXEMGabeo #17636 januártól gyúrás...mai világban sokat kell adni külsőre, ha ez kell...egyébként is szeretem a mozgást szval azért is fogom elkezdeni, kapunk ingyen kondi bérletet... -
#17635 Csak az itt a kérdés, hogy mit teszel azért, hogy a helyzeted változzék?
Kegyetlen kérdés tudom. -
#17634 akk gyúrjál, ha szerinted ez kell ahhoz, hogy érvényesülj, esetleg növessz egy kicsit hosszabb hajat a homlokodra...ennyi -
IXEMGabeo #17633 én már nem mondok semmit;) itt figyelő szemek vannak
nincs baj az öltözködésemmel igényes cuccaim vannak, nem is érdekel. Ha kisebbségi komplexusom lenne, akkor max annyi, hogy magas a homlokom, és mondjuk nem vagyok egy kigyúrt állat...sokan mondják nem az számít, de néha nem jó látni, hogy a csajok, azért a jobb erőnlétben lévő srácokat választják. Sok ilyet láttam és pedig normális csajok is nem csak az ún. Plázacicák...
Tehát kisebbségi komplexusomnak nem lenne oka, hogy legyen nekem, nem is van. Többet nem írok, mert megint kapnám a támadásokat, csak elmagyaráztam neked ezt a részét. -
mx18 #17632 Nyugi, én megértelek, velem is az a baj, h nem vagyok elég magabiztos. De azt hiszem abban igaza van Salsoulnak, h el lehet sajátítani, legalábbis valamilyen szinten.
Ez elég költőien hangzik, de az a lényeg, h megtaláld magad, és a saját utad... Ha nem érzed jól magad a bőrödben úgy ahogy vagy, akkor változtass. Pl az öltözködésen. Hidd el, az is sokat számít. Ha olyan cuccba vagy, amiben jól érzed magad, akkor magabiztosabb is leszel. De a lényeg, h megtaláld magad. Én is ezen "dolgozok" :)
Azt meg nem hiszem, h nem vagy elég laza, azokkal akiket igazán szeretsz, biztos, h el tudsz lazulni. Bár ez az ismerkedéshez sajnos tényleg kevés... -
clio1616v #17631 nem akadályozok senkit, nem is tudok, de ha lehetőségem lenne rá se tenném
ha valaki viszont akadályoz arra megfelelően reagálok, hogy érezze legközelebb, hogy kompromisszumról van szó, ha ő tesz valami rosszat másnak annak a másiknak is ugyanolyan mértékben rosszat tehet -
#17630 egyáltalán nem fél tőle, ezt miből veszed le? állandóan visszabeszél neki, van amit helyesel ha úgy látja jónak a saját értékrendje szerint és van amikor nem tartja annak. Ebben semmi félelem nincs vagy akkor nem egyformán értékeljük a félelem szót.
Mások szívesen segítenek, ne akadályozd őket ebben, semmi rossz nincs abban amit tesz. -
clio1616v #17629 vannak akik gátlástalanul kasználják őket, én azoknak a táborát erősítem, akik senem segítenek rajtuk senem használom ki őket
amíg nem érzem, hogy az ő problémájuk az enyém is addig nem problémamegoldok helyettük magamtól, ha megkérnek és nem érzem úgy hogy kihasználásszagú és hiteltelen a kérés, abbaz az esetben segítek
de magamtól nem keresem, hogy hol tudok és kinek segíteni, nem elégíti ki ez a lelki igényeimet
talán azért van ez így mert bármilyen bajba kerülök én sem számítok más segítségére, de az önként felajánlott segítséget ha tényleg szükségem van rá akkor elfogadom
minimum annyit teszek meg másokért, mint amit tőlem is elvárhatnak
eszerint élek és ezt tartom korrekt viselkedésnek
ettől tapasztaltam már pozitív és negatív eltéréseket is, de nekem a fenti visekledésforma vált be és így alakult ki a reagálásom
de ez van akkor is ha valakivel kapcsolatba kerülök... megfigyelem hogy viselkedik és meddig mehetek el vele -
#17628 az,hogy vannak ilyen emberek egy dolog.
az meg egy másik,hogy segíteni akarsz rajtuk,vagy kihasználni őket. -
clio1616v #17627 miért baj az neked, ha vannak lelkileg gyenge emberek?
ha nem vetted volna észre ezért tudsz te megélni, mert vannak akiket ki lehet használni, eltartanak félnek tőled -
clio1616v #17626 azért mert jólesik neki :)
nincs rászorulva a te agresszív "hit" térítésedre