Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor késõbb a Tudatos Éneddel már lázadsz ezek ellen a dolgok ellen akkor jönnek felszinre az eddig ismeretlen vagy régen eltemetett ösztönök és ez tûnik furcsának, hiszen eddig ilyet nem tapasztaltál. fõleg nem tudatosan 😊 kicsi gyermekként igen, de az már régen volt és elfelejtetted. ezért jó az mikor kicsit megint gyerek lehetsz, mert akkor nem kell olyan felnõttesnek, "felelõlésgtudatosnak" lenni 😊 lehet szabadon játszani.
The Matrix has you...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Na igen ez a nem 111😊
hiszen utálom 😊 Van hogy így jönnek ki belõlünk az érzelmek...idegesít, hogy nem értem mitõl vonzódom hozzá, mitõl tetszik, esetle mások véleményére is hagyatkozva "eldöntöm" mi legyen róla a véleményem és az ellentmondást utálat látszatával dolgozom fel.😊😊 Na sikerült új pszichológiai elmélet gyártanom😊😊?
már vagy harmadjára hallgatom ezt a véletlen playlistben 😊
Bob Sinclar - Together
The Matrix has you...
ez egyébként egy kutatás eredménye, ahol több dolgot mértek, de az elmondható volt, hogy pár másodperc elég ahhoz, hogy már elõre eldöntsük szimpatikus a partner vagy sem. de ez beletelhet hónapokba is mire tudatosul 😊 na ez a nem mindegy 😊
természetesen nem csak biológiai lények vagyunk, hanem spirituális lények is. egyszerre a kettõnek kell mûködnie és meglennie. olat azért biztos éreztél már, hogy valakihez vonzódsz, de nem tudod miért. na ez a biológiai vonzalom, egyébként meg lehet egy pöcsfej volt 😊
ilyen esetben eszedbe sincs vele folytatni bármit is, de késõbb lehet leesik, hogy hû, ez a pasi mégicsak megmozgatott valamit, de hát mindegy, hiszen utálom 😊
nincs általános formula, meg elixir, bájital vagy ilyesmi 😊 nem is lenne jó, hiszen ami nekem jó az neki már nem és ez a legszebb az életben 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ne gyere mögöttem, nem tudlak vezetni.
Gyere mellettem és legyünk jó barátok.
Bocs, csak eszembe jutott.
😊😊
Hát ha lehet ne csak abban legyen partner. Ez a partner szó viszont tetszik nem alá-fölé rendelt viszonyt jelöl, hanem mellé rendelõset😊
Pár pillanat? Akkor mégis létezik szerelem elsõ látásra, egy találkozó után?😊
Hát nemtom, én pl. egy hapsinál elõször a szemet, a tekintetet nézem meg, az arcot, utána az egyéniséget (amennyire lehet, meg amennyire hagyja "meglátni"). De tudok olyan nõkrõl akik egy sportos alaktól tudnak "elalélni". Általában állítólag nõknek fontosabb abelbecs, de szerintem ha hosszútávú egy kapcsolat az, hogy az egyéniségek egymáshoz illenek-e vagy sem talán mindkét nemnek lényeges. Na meg a kompromisszumkészség. alán idõvel ebben nem akkora az eltérés.
The Matrix has you...
mondjuk ez idõarányosan változik, idõsebb korban talán máshogy gondolkodik az ember és nem csak a külsõt nézi. bár idõs férfiak meg fiatal tyúkokat kergetnek, szóval itt bukik az elv😊
The Matrix has you...
mióta olvasod ezt a topikot? mert korábban volt pár érdekes téma és hozzászólás. mondjuk sok lenne végigolvasni, de párat érdemes lenne. igaz, most már biztos másként irnék ott is dolgokat. na nem gyökeresen, de mint ahogy most is, árnyaltabban is lehet fogalmazni 😊
The Matrix has you...
1-1 lépjünk tovább.😊
The Matrix has you...
lehet, hogy ez elõitéletesen hangzik, sajnálom ha ez jön le, nem azért irom. ebbe ne menjünk bele, nem ezen van a lényeg és térjünk vissza az emberes dumára 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
csak olyan furcsa volt, hogy ezzel szembesültem 😊 de akkor megvan a magyarázat is, ha férfias nõ vagy 😄
The Matrix has you...
Nem lehetne, hogy emberként beszélünk egymással?😊 Egy fórumon nemigazán számít...Mellesleg állítólag elég férfias nõ vagyok pl. fûnyírót szerelek, meg mosógépet, forrasztok...stb. És ami poén, hogy tetszenek is az ilyen tevékenységek, meg fiúsítva nõttem fel: fú haverok, fára mászás babázás helyett stb.
ha szexelsz boldogsághormont termelsz igy közvetve szeretet kapsz. van akinél mûködik egy éjszakára is, de hosszú távon ebbe is kiég az ember.
The Matrix has you...
Nemrég beszélgettem egy hapsival. Nem mondott semmi olyasmit, ami arra utalt volna, hogy sajnál, de az arckifejezésébõl, a tekintetébõl áradt a sajnálat. Pfu...Kösz, de kösz inkább nem. A végén én igyekeztem viccelõdni, hátha elfelejti, hogy sajnál...😊
The Matrix has you...
Hát errõl nem tudok nyilatkozni. Alapból nem vagyok alkalmas (képes) egy éjszakás kalandra. Lett volna lehetõség..nem ment, valahogy nem tudtam rávenni magam. Alaptípus. Míg együtt voltam exemmel - nem fogod elhinni - még gondolatban sem jutott eszembe, milyen lenne más pasival. Fura génjeim lehetnek, vagy lehet nemis azon múlik...ki tudja...Ha szeretem õ érdekel, hülyéskedés mehet szóban, de belülrõl gondolati szinten sem érdekel más. Fényt kaptam az elõhívásnál...😊
az õszinteség-hazugság példád nagyon jó.
mostanában nagyon rákattantam a Mentalista cimû sorozatra, eszméletlen jó a szinész benne😊 illetve a többi is, kivéve Robin Tunney, nekem ott nem szimpi, egyszerûen nem illik hozzá ez a szerep, és ez látszik is, csak vergõdik.
na a lényeg, hogy tetszik ahogy az arcába mondja az embereknek amit gondol vagy éppen csak provokációképpen, hogy mit reagálnak.
tudom, hogy csak film, de elég sok dolog valóságos, hiszen ezt mi is tapasztaljuk az életünkben. nem nehéz a testbeszédet megtanulni és csak abból sok mindent le lehet vonni, azok valamiért ösztönszerûek és nehezen irányithatóak. nagyon kevés ember tudja elrejteni.
The Matrix has you...
pénzzel én is úgy vagyok, nem kellene milliárdnyi - bár akkor családnak is tudnék jó sokat adni 😊 -, csak annyi, hogy ha bemegyek a bótba - bármelyikbe - ne kelljen néznem az árcédulákat 😊
The Matrix has you...
én egészen másképp építem fel magam:a középpontban az õszinteség van,és erre jön a többi tulajdonságom.akármennyire fáj is,mindig õszinte vagyok(természetesen amikor tudom,hogy fáj,akkor úgy fogalmazok hogy minél kevésbé ártsak annak a valakinek).de amíg a többiek a hazugság köré épülnek,addig én ezzel lófaszt sem érek el,hiszen ha hazudnak,és arra épül a tisztelet és a bizalom,mint 2 elég közel álló tulajdonság,akkor ténylegesen van ott a tulajdonság,vagy az is csak egy hazugság?egyértelmû...ezért aki így épül fel,azt sem becsülni,sem tisztelni nem tudom...
az egész és még egészebb pedig talán pont tegnap vagy tegnapelõtt került elõ az én billentyûzetembõl,ha minden igaz valamikor hajnali 1 körül(btw már azelõtt is így gondoltam mielõtt olvastam A nõ c.könyvet,de Csernus is így gondolja-és bizony rengeteg dologban igaza van,de pontosan azért fikázzák olyan sokan,mert az a módszer,hogy valakinek odatûzöl egy kellemetlen kérdést-amivel valójában csak arra akarod rávezetni,hogy milyenek is a kapcsolatai és Õ maga valójában-rettenetesen irritáló.gondolj bele,ha kiderülne 10-bõl 7-8 emberrõl hogy egy hazudozó gerinctelen állat,az valószínûleg nem esnek olyan jól nekik😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A pénz nem boldogít, de jó ha van. Én kb. úgy vagyok vele, legyen annyi, amennyi átlag színvonalú élethez itt elegendõ (evés, iskola, tisztálkodás rendes ölzködés) és passz.Pénz oldalról én marhára boldog tudtam lenni akkor is, ha nem futotta "luxus dolgokra". Sokan meg is lepúdtek, hogy miért mondom, hogy én nem vágyom rá, hogy milliárdos legyek, meg ilyesmi...Ritka madár <#nyes>#nyes><#confused>#confused>
The Matrix has you...
tudod, van ez a mondás, hogy gyógyszert vehetsz, egészséget nem, szeretet igen, szerelmet nem, stb.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Gyerekként olvastam, nem értem már értem asszem.
Tetszik az elv.
Én én vagyok magamnak, te te vagy két külön hatalom, ketten mi vagyunk, de csak ha vállalod s vállalom. Na nem sikerült szellemesre...szorííííí
16415 hsz:Nem magáról mond le az ember, hanem vannak dolgok amikrõl kész rá, hogy lemondjon másokért. Magamtól lehetek büszke arra, amiket elérek, magamtól tudok örülni egy sikeremnek amiért "megküzdöttem" így becsülhetem magam így értékelhetem magam és így értékelhet más reálisabban. A reális önértékelés pedig alap ahhoz, hogy az fene hatalmas boldogságot megtaláljuk, annyian keresik...biztos klassz lehet, habár mindenkinek mást jelent.
Gyors egyszerû példa: botfülû ne akarjon operaénekes lenni evidens a kudarc-élmény....<#nevetes1>#nevetes1>
The Matrix has you...
Az ember alapjában önzõ. Szeretetbõl lemond magáról.1-szer,sokszor, és soha. Ki mennyire fontosabb önmagánál? "Megszûnök létezni is, ha egyedül kell mennem." Nem találom a másik felem. Értitek? Szükségem van rá. Hogy csak tudjam, hogy él.....Lökdösöm, hogy szuszogjon.....