22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#17705 Sok helyen lehet azért ismerkedni. Nem csak diszkóban meg neten. Ez utóbbi kettőt az mondja akinek a maga élete ennyiből áll, vagy még ennyiből sem és csak ezt látja. És ezt a saját példámon, magamból kiindulva mondhatom.
Le kell ülni és össze kell írni húsz olyan helyet ahova emberek járnak és ahol ismerkedni lehet.
Ha nem jut eszünkbe csak egy-kettő akkor az saját korlátoltságunkat és egysíkú életünket mutatja.
1. Rajztanfolyam
2. Tánctanfolyam
3. Zenetanfolyam
4. Fényképezés tf.
5. Alkalmi plusz munka
6. Rendezvények látogatása
7. Kiállítások látogatása
8. Foglalkozásokon való részvétel
9. Filmklubban / filmkörben való részvétel
10. Könyvesbolt / könyvtár, azon belül is adott részleg
11. Önkéntes tevékenységek
12. Szórólapozás
13. Útbaigazítás kérés
14. Utazás vonaton / büfékocsi
15. Szaküzletek
16. Sorban állás pénztárnál
17. Kirakószaküzlet
18. ...
Tudom vannak átfedések. Bizonyos pontokat tovább is lehet bontani pl 5,6,7,8. Az egészet az érdeklődési irányvonalon lehet elkezdeni kifejteni.
Beszűkült érdeklődési körre, önbizalomhiányra mindezek nem adnak megoldást.
Az ettől külön álló téma. A rendes lányok nem fogják díjazni az önbizalomhiányos fiúkat, mert az önbizalomhiány nem rendessé tevősítő tényező. Az önbizalom hiányos fiú nem rendes fiú. Ez van.
Mindezt csak úgy írtam. -
#17704 itt vagyok, csak nincs kérdés, mármint, ami nekem címzett
másrészt olyan kérdés/téma sincs, amihez már ne mondtam volna el a "szentenciát" :))) -
#17703 nem a tapasztalatot akarják megvenni, hanem az ahhoz vezető utat szeretnék megismerni. Nem mindenkinek jó a hátszele (értsd szülők, rokonok, megfelelő társadalmi környezet) és segítségre van szüksége, hogy felismerje a benne rejlő értékeket. Egy ilyen tanfolyam erre jó, nem azt mondja mit csinálj, hanem hogy hogyan érheted azt el saját erődből.
Legalábbis az a fajta tanfolyam amire Én gondolok, személy-tréning vagy mi, nem tudom, én sem voltam még ilyenen, csak olvastam ilyen témáról, nekem az is elég volt, hogy felfedezzem magam és azóta is tapasztalom és átélem és már tudom a helyes értékén kezelni. -
#17702 -
#17701 Na ezzel nem értek egyet. Totál mindig egyén, meg szitu függő. Vannak emberek, akiknek senki sem elég jó...Tudod, ha van rajta sapka azért, ha nincs azért...:):) -
#17700 Ha ismerkednél ilyen szándékkal ne azt írd be mindenhova, hogy "ismeretlen"...:):):)
Mellesleg kedves ISMERETLEN nevű, korú, nemű fórumtárs üdv:):):) -
mx18 #17699 Egyetértek, a tapasztalatot nem lehet megvenni.
Amúgy erről jut eszembe, mi van Salsoullal, tök rég nem írt már. Pedig azt hittem, ő mindig itt van... -
clio1616v #17698 erre komolyan van igény?
az emberek már a tapasztalatot is pénzért akarják kényelmesen megvenni... szánalmas... tanuljatoka saját hibátokból, károtokból
de ha gondolod Salsoullal rendezünk egy vitadélutánt 5.000 Ft+ÁFA a belépő és a végén feltehetitek a kérdéseiteket egy személyes konzultáció keretén belül... ;) -
clio1616v #17697 mindenre van magyarázat -
Orionk #17696 tudnál segíteni, hogy melyik tanfolyam ez?
megéri erre elmenni?, mármint a többi tanfolyamhoz képest ez jó?
hol van a tanfolyam? Szegeden is van ilyen?
köszi -
#17695 +1 -
#17694 Ne szűkítsük egy fajtára a kört, férfiak sem ártatlan bárányok ám. Beszéljünk általánosságban az emberekről és kész. Senki sem ma született bárány csak vannak szerények és pofátlanok...és a köztesek akik hol itt hol ott vannak, na ezek az igazi zsiványok. -
mx18 #17693 Ne általánosíts! Egyáltalán nem mindenki ilyen! -
#17692 Baráti kör: "tanult" egyetemisták :) -
#17691 A megcsalásra nincs magyarázat. Amikor azt mondod, az egyiknek h csak őt szereted és közben mással is kavarsz. Ez NEM tolerálható / megbocsátható / megérthető. Azt nem értem miért csinálja minden nő ezt. Én képtelen lennék rá, a lelkiismeretemmel nem tudnék elszámolni. -
clio1616v #17690 így van, mert az igényesség az nem lehet hiba -
IXEMGabeo #17689 helyes:) nem rossz gondolat, az 1. sor amit írtál valóban úgy van, nem vagyok az a fajta, aki szereti a piszkálódást nálam a komolyság gyakran játszik főszerepet, de ha mondjuk érzem, hogy szarul mennek a dolgok akkor elkezdeném szórakoztatni a párom mondjuk és evvel saját magamat is, ez egyfajta gyors hangulatváltás szeretek váratlan meglepetést szerezni amikor nem számít rá az ember:D:D:D Olykor olykor nehezemre esik bevallom ez a része, hogy komolyságból átcsapjak hülyeségbe, humorizálásba nekem megerőltető:) -
#17688 Sokszor nem látszik a baj, csak már mikor késő. Na meg vannak olyanok akik mazók és élvezik ha basztatják egymást, speciel Én nem ezt a fajtát képviselem, azt hiszem Te sem:)
Én sem látom sok értelmét annak, hogy valakit párkapcsolatban közelítsek meg, illetve meg sem teszem. Mármint akiről biztosan tudom, mert van ugye akiről később derül ki, hogy az, de általában még elég korán ahhoz, hogy ne történjen komolyabb dolog. Igazából eddig akikkel ismerkedtem tutira szinglik voltak, nem állok be 3-iknak vagy ilyesmi. -
#17687 általában ez az igazság. van pár kivétel, de azok csak erősítik a szabályt valószínűleg:) -
#17686 Egyszerűen félnek attól amit nem ismernek, ha nem élnek együtt valakivel akkor már azt hiszik végük van, kapcsolat-függőség is lehet akár. Sok ilyen ember van aki retteg ettől, pedig ez csak egy másik állapot. Inkább maradnak kussban és tűrnek, csak előfordul, hogy kiborul a bili vagy drasztikusan vagy már későn..olyan 50 év múlva.
Minap olvastam egy ilyen szöveget, hogy nem az a baj, hogy nyakig ülünk a szarban, hanem hogy lötyögtetik :) -
IXEMGabeo #17685 én egy rohadt egyszerű ember vagyok, egyszerű megoldásokat keresek bizonyos helyzetekhez amiket mások túl bonyolítanak, az észjárásom ettől még bonyolult és körülményes, ám nem hétköznapi elveket tartalmaz... -
IXEMGabeo #17684 semmi, mint írtam hagyom tovább, hogy boldogan ellegyen avval az illetővel akivel boldog én meg más után keresgélek nem fogok leragadni egynél, aki már foglalt és jól elvan... -
clio1616v #17683 mi van akkor ha úgy van vele, hogy nem biztos, hogy van jobb kapcsolat a jelenleginél? -
IXEMGabeo #17682 attól függ, ha megkérdezed és látod rajta, hogy boldog akkor nincs miről beszélni, hagyni kell h boldog legyen a kapcsolatában ergo nem csábítom ki egy boldog kapcsolatból...erről a témáról is volt szó, de ha nem érzi jól magát egy kapcsolatban akkor is előtte szakítson, zárja le azt a kapcsolatot melyben nem érzi jól magát aztán kezdenék avval az illetővel, sztem ez így fair... -
clio1616v #17681 ha valakit megcsalnak akkor az a megcsaltnak a hibája, mert nem elég annak aki megcsalja
nincs ebben semmi rossz az emberi kapcsolatok velejárója
-
#17680 Mindig kettőn áll a vásár, ha valakit szeretnek az nem fog kikacsingatni egy kapcsolatból. Aki már igen, ott van valami gebasz és azért könnyű elcsábulnia. Ez legtöbbször így van, de biztos van kivétel..szerintem nem sok. Fő ok a hanyagoltság általában amiért valaki megcsalja a másikat. Nem szép dolog, de már nem beszélhetünk őszinteségről ha ilyen megtörténik. Az ember már csak ilyen :) -
clio1616v #17679 miért kár? -
IXEMGabeo #17678 megismerni meg lehet, de akkor már kár is hajtani más csajára, minél jobban küzdene érte annál nagyobb koppanás lenne és annál nagyobb botrány társulna mellé...kinek hiányzik ez? ja neked biztosan -
clio1616v #17677 ha minden igaz akkor akkor nem az a topik címe, hogy ritka rendes nem szabad lányt találni
kit érdekel, hogy foglalt? akkor már nem is lehet megismerni? -
IXEMGabeo #17676 nem rég láttam egy filmet "Nulladik óra" (The breakfast club) címmel, lehet h amerikai, de tanulságos:D ajánlani tudom az igaz, h egyes színészek baromi fiatalok voltak benne -
eisbaren #17675 Ezt már én is tapasztaltam
Ez van -
IXEMGabeo #17674 arra várhatsz az SG 11%-a lány maximum és ide is marha kevés szokott írni ja és természetesen mindenki foglalt. Nem akartalak elkeseríteni, de ezek a realitások:D:D:D -
eisbaren #17673 Már majd elfelejtettem ha már a rendes lányokról van szó és nem találnak rendes pasikat nekem írhatnak:) -
IXEMGabeo #17672 van ez így..hasonló véleményen vagyok -
eisbaren #17671 igazad van mx a bulik csak az ivásról szólnak ott nem lehet komolyan ismerkedni a net meg elég zsákba macska -
mx18 #17670 Ez hülyeség!
A mai világban is vannak rendes lányok, meg biztos rendes pasik is (bár én nem sokkal találkoztam eddig), csak éppen a mai világban a rendesek nem nagyon tudnak ismerkedni.
Ma az emberek 2 helyen ismerkednek: discoban/buliban, ahol a cél, h leigyák magukat, vagy pedig neten. Aki nem nagyon iszik, az nem nagyon jár buliba sem, tehát az kilőve. Maradt a net. Az meg... hát, sztem elég ritkán jön be.
Legalábbis én így látom, az én környezetemben így van... -
eisbaren #17669 A mai világban a már tényleg nem nagyon van rendes lány ha akad is annak meg tuti van barátja.
Bár az is lehet csak én keresgélek rossz helyen -
#17668 a saját baráti köréről beszél :D
az se mindegy milyen körökben mozog az ember -
#17667 amire válaszolt... -
IXEMGabeo #17666 mi volt a téma?