22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #17825 akkor nem lenne a topiknak értelme... -
#17824 azt megszámlálhatatlanul sokszor mondtad
legutóbb clionak az #17809-ban
aztán mégis, mi minden jött utána ...
aki idejön rendes lányt keresni, annak előbb a rendes önmagát kell megtalálni
és ismét az 5 fázisnál vagyunk :))) -
IXEMGabeo #17823 nem inkább az értelmetlen kombinálásaitok ellen...elemezgessetek csak:D, ha beszóltok visszaszólok, de a tudat megnevettet, hogy ismeretlenül próbáltok kiismerni, elég sikertelen, mert mindig tudnék meglepetést okozni.
Kíváncsi lennék->#17758
én mostantól leszállok a témáról, inkább azokra kell koncentálni akik a topikba beírnak avval a céllal, hogy ritka rendes lányt keresnek...ehhez fogom tartani magam, nem fogok beleszólni az esetleges vitádba Clioddal, mert arra sem kíváncsi senki ilyen alapon...én se várom el, hogy aki, beír ide kíváncsi legyen rá...semmi sem kötelező -
#17822 ja, magaddal -
IXEMGabeo #17821 ha egyébként az panaszkodásnak számít, hogy a kérdéseiddel rákényszerítesz arra, hogy beszéljek én, csak azokat az érzéseket írom le, amik értek engem, válaszoltam neked a miért unatkozok kérdésre...előtte is, csak azt hangoztattam nem áll szándékomban panaszkodni, de ha kíváncsi vagy rá, természetes én csak válaszolok a kérdésedre, a válasz ami úgy látszik nem tetszik és bírálod, ez van. Legalább a Fórumon van miért megküzdeni... -
IXEMGabeo #17820 és akkor ez mi, ha egy átlag? hmmm...cliokám akkor te egy baromi unalmas ember vagy, mert semmi extra nincs az életedben hazamész adsz egy puszit az asszonynak, megeszed amit főz, másnap elmész a clioddal a melódba, vagy elmész valahova motorozni, én ezt se nevezném ilyen alapon túl izgalmas életnek...nézőpont kérdése az egész -
IXEMGabeo #17819 amiatt ne fáljon a fejed, senkinek nem fogom a rosszakat előhozni, az megint nem az én hibám lesz, ha valaki számára feltárom a jó tulajdonságaim és semmibe veszik. Ilyenek az emberek, itt nem én vagyok a rossz, aki képes a szívét, lelkét kitenni, hanem, akik nem értékelik a jót. Én képes vagyok a jót értékelni, csak, te nem ismeritek azt az énem... -
#17818 tényleg eszed volt, vagy csak a kurázsi hiányzik a szavak mögül?
nem mindegy ... -
IXEMGabeo #17817 és még annyit hozzátennék, örülhetsz, hogy baromi erős a lelkivilágom van, mert a legtöbben a helyembe lazán megtehették volna, hogy most odamenjen és fegyverrel megfenyegessen téged, lophatnék, csalhatnék, bűnözhetnék, rossz társaságba keveredhettem volna, de nem tettem, mert volt eszem és félretettem a fájdalmakat. Egyes embereknek nincs önkontrollja és tévútra térnek, én nem tettem. Tudom neked ez is csak kicsi dolog ujjrázás az egész számodra, nálam nagy dolog volt, hogy nem omlottam össze és normális ember maradtam. -
clio1616v #17816 meg vagyok elégedve a munkahelyemmel, jelenlegi körülményeimmel szintén elégedett vagyok és magabiztosan felelősséget tudok vállalni magamért mint a magánéletbe mint a munkahelyen -
#17815 lesz mit kihúzni az identitás listádról ... -
clio1616v #17814 senki nem kíváncsi arra, hogy milyen szar körülményeid vannak
pláne ha vonzóvá akarod magad tenni csak a jókat kell mondani, vagy ha rosszat is mondasz azt úgy tedd, hogy annak köszönheted, hogy most jó vagy
a körülményeidről nem te tehetsz, de vannak lehetőségeid és azokkal te gazdálkodsz -
IXEMGabeo #17813 nem rossz név... te csajok tekintetében hogy állsz? -nekem elegem lett a süketelésekből szóval témát váltok. -
IXEMGabeo #17812 lemerném fogadni, hogy te nem dolgozol főnöki pozícióban csak egy nagy szájhős vagy Semmi nehézséget nem adott neked az élet és marha könnyű neked az észt osztani. -
IXEMGabeo #17811 és akkor még az a csoda, ha van kedvem poénkodni és nem ironizálok gúnyosan az emberekkel mert lazán megtehetném...de mivel intelligens ember vagyok, nem töltöm ki a másik emberen a dühöm, nem hibáztatok mást meg akármim inkább magamnak megtartom. -
IXEMGabeo #17810 nem vagy te vagy az a személy, akit világéletébe az anyja irányított, nem te vagy az, akinak majdhogynem megölték a szülei egymást, nem vagy te vagy az, akinek a testvére halálra idegesítette meglopta többször a családot és leszart a fejed, nem te vagy, az, aki olyan heves vitákat kellett átéljen, hogy csoda, hogy nem ment tönkre a lelkivilága az illetőnek. Nem te vagy az, aki szinte majdhogynem egyedül maradt pedig már 30 körül vagy én meg 20, nem te vagy az, aki 11 éves koráig mindig benne volt a pakliban, hogy meghalt a gyerekkori betegsége miatt, nem te vagy az, akit bezárva tartottak és tanulásra kényszerítettek, de olyan szinten h szinte sehova nem engedtek el, max a faterhoz...Ez megint nem panaszkodás volt csak voltak bizonyos dolgok, amiken lelkileg túlléptem, félretettem, elfojtottam, de mégis legyőztek és most ennek iszom a levit. Megpróbálnám korrigálni, de ezek miatt a dolgok miatt az életem olyan monotonitásba állt be, ami által unalmas lett. Nem tettem hozzá előbbi hsz-emben sok mindent átéltem már gyerekként ilyen szinten nem szabadidős szinten és talán ezért nem kerestem korábban izgalmakat. Saját érzelmeim, hogy mit is szeretnék lehetséges, hogy hiányosak, megszoktam már, hogy utasítanak erre-arra úgyhogy szépen maximum 1-2 éve álltam be arra, hogy oké bizonyos dolgokban kell, hogy önálló legyek. -
IXEMGabeo #17809 ez van...le vagy szarva -
#17808 valóban, hülye kérdésnek tűnik
de ha komolyan leülsz, magadba mélyedsz, és megválaszolod őket
1. egyrészt máris nem fogsz unatkozni
2. megvilágosodsz azt illetően, hogy hol rontod el az életed, amiből az unatkozás következik
puszta unalom[el]űzés egyenlő életelűzés
érdemes mélyen belegondolni ... -
mx18 #17807 ezek irtó hülye kérdések, mindenki utál unatkozni, csak a többség tesz valamit azért, h ne unatkozzon. Ő például ideül, és fórumozik. Ahogy te is. És ez még mindig sokkal jobb, mintha ülne maga elé meredve, és nézne ki a fejéből anélkül, h bármin is gondolkodna. -
mx18 #17806 Én 18, ahogy a nevemben is benne van. Kreatív név, mi? Már bánom, h ezt választottam, nem elég anonim. -
#17805 na és, mire jutottál, mit lehet lekommunikálni?
mit akarsz lekommunikálni? esetleg másnak az alapján amit itt "leszűrsz" -
clio1616v #17804 nem azért írok ide, hogy a tapasztalataimat megosszam veletek
csupán azért írok ebbe a topikba, mert megfigyellek titeket, a reakcióitokat ez nekem mind fontos és hasznos tapasztalat, hogy az interneten keresztül mit lehet lekommunikálni
nagyon látszik számomra, hogy van 1-2 ember aki érdekes és akiket érdemes lenne megismerni, mert úgy tud kommunikálni, ahogy az nekem szimpatikus
ha úgy tetszik szűröm a reakcióitokat, nekem ez kellemes időtöltés nem több nem kevesebb -
#17803 azt nézem meg, hogy mi a válaszod arra amit írtam
ebből az egészből két sor tekinthető annak
a többi valószínűleg a belső idiotizmusod szüleménye lesz ...
neked is teszem fel a kérdést:
te magad írtad, hogy baromság mások tapasztalatai olvasni
ennek fényében, minek írod ide le a sajátjaidat?
mert ugye teljesen meddő és hasztalan mindenki számára, annak fényében amit mondtál -
clio1616v #17802 semmit nem kell vele csinálni
ne azért csináljon valaki valamit mert valaki azt mondta, hanem amit a saját tapasztalatai alapján jónak érez
nézd meg ezt a nyomit, itt sír hogy nem jó neki semmi...
és baszdmeg még le is írja hogy mit csinál és az rossz de nem csinálja másképpen...
ez semmi más mint ahogy írtad idiotizmus...
ennek nem kell se mondani se leírni semmit
az ilyen emberekre szüksége van a társadalomnak, őket lehet megvezetni és kihasználni, hogy mások magasabb életszínvonalon tudjanak élni
ez így van rendjén
régen is így volt ma is így van
rabszolgák szolgák parasztok mindig is voltak részei a társadalomnak igénytelen emberek akik félelemből vagy magabizonytalanságból nem képesek változtatni életükön -
#17801 micsi'náljunk ezzel a leírt tapasztalatoddal/okosságoddal? ami a szellemed fényében számunka úgy baromság ahogy van
hagyj minket békén kitapasztalni!
úgy se ér semmit amit írsz
és magad mondtad ezt -
clio1616v #17800 tudod ki lenne a te párod ilyen unalmas szarban... :D
ezt akarod megosztani másokkal? esetleg egy csajban keresed hogy az szórakoztasson?
nem fog...
én azért akarok társat, hogy megoszthassam vele az élményeimet és közösek legyenek :) a komplementerség abban nyilvánul meg, hogy teljesek lesznek az élmények többmint egyedül lenne -
#17799 tudjuk > tudjak -
#17798 az, hogy ne forgassalak ki, hogy tudjuk, mielőtt írók
szóval, most előbb kérdezek - ahogy kívántad :) -
#17797 szóval, most azért unatkozol, mert túl sok volt az unalom az életedben?
miért volt túl sok unalom az életedben?
milyen esetben nem lett volna túl sok vagy egyáltalán nem is lett volna unalom?
én is egymagam vagyok szinte minden hétvégén és minden este
de nem unom a banánt, dolgozok, alkotok, kihasználom az időt és a lehetőséget, hogy most mivel semmivel nem kell foglalkoznom, szabadon azzal foglalkozok amivel akarok - ez pedig nem unalmas, sőt, izgalmas
és főként az eredménytől az, amit látok, amit nem csinálok másért, mint magamért, de amit ugyanakkor szívesen megosztok mással
így sokszor a nagy eredményt nem azonnal látom, hanem van úgy, hogy 2-3 év múlva ... de akkor nagyon ott van szeren
szóval, most azért unatkozol, mert túl sok volt az unalom az életedben?
miért volt túl sok unalom az életedben?
milyen esetben nem lett volna túl sok vagy egyáltalán nem is lett volna unalom? -
IXEMGabeo #17796 mellesleg mi a célod a kérdezősködéssel? hogy megint leolts? -
IXEMGabeo #17795 azért, mert túl sok volt az unalom az életemben...szeretem a nyugit, de egy idő után keresek úgyis valami elfoglaltságot. Én sztem ez emberi tulajdonság, valamit csinálnia kell az embernek, bár azt nem tagadom inkább vagyok olykor lusta, mint szorgalmas...régebben ez fordítva volt, mindent beleadtam, csak nem éreztem az eredményét így belazultam úgymond...Nem hajtom szét magam semmiben se, nem érdemes, mert csak szarabbul fogom érezni magam. Ha te egyedül lennél sokszor, egy idő után te is megunnád a banánt, olyan nincs, hogy csak egy helyben ülsz és vársz, mire? a sültgalambra, hogy belerepüljön a szádba... -
#17794 de miért unatkozol? és mi azzal a probléma ha unatkozol? miért gond ha unatkozol? -
IXEMGabeo #17793 pont azért, hogy ne unatkozzak -
#17792 miért unatkozol? miért akarod elűzni az unalmat? mi vele a gond? -
#17791 az sem tuti
a mai tudomány arról szól, hogy tegnapi tudományról kideríti, hogy baromság; miközben a holnapi tudomány épp most aknázza alá a mait ;)
a nagy tudomány axiómákra épül
olyan feltételezésekre és megállapításokra, amiket nem illik megkérdőjelezni, mert azzal az egész kérdőjeleződik meg
pont úgy, mint ahogy régen istent/isteneket ...
szóval, mi a tutti? -
IXEMGabeo #17790 ja, de te mégjobb fej vagy:D -
IXEMGabeo #17789 csak úgy unaloműzésként, meg szeretek beszélgetni, mivel itthon nem nagyon van kivel. Mivel nem látja senki az arcom, miért ne nyílhatna meg lelkem "kis" darabja? Nem kell mindent célhoz kötnöd... -
#17788 nem gyerekesen néz ki, hanem olyanok a megnyilvánulásai néha, de ez csak azokban a dolgokban fordul elő - általában - amiket még nem élt át, csak elképzeli, hogy milyen, például az önálló, önellátó élet. Mivel még nincs munkája, tanul ezért erről nincs fogalma, nem is kell, hogy legyen, majd eljön annak is az ideje. Én is szoktam gyerekesen viselkedni, nem olyan nagy baj az, de Ő ezen is be tud sértődni :D
Néha tudom szívni a vérét rendesen :D de bírom, jófej srác :) -
#17787 miért osztod meg másokkal? mi a cél? és miért? -
IXEMGabeo #17786 jaja, várlak szeretettel:D