Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anaid
Nahát, ez a nesze semi fogd meg jól tanács...😊😊😊
Köszönöm szépen.
Ja, nem bennem, inkább köztünk mozgólódott...Ha bennem mozgolódna, akkor már minimum négy és fél hónapja túl lennénk az elsõn, vagy ki tudja hanyadikon..😊😊😊😊 Bocs, fáradt vagyok, humorral igyekszem kompenzálni....

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

bigapó
ha érzed, hogy valami megmozdult benned, akkor ismerkedni kell, szerintem nem kell ezt bonyolítani😊
viszont azt is észre kell - vagy lehet - venni, hogy ez a szimpátia kölcsönös-e, tehát van-e értelme erõlködni. bár ha nagyon tetszik valaki, akkor néha azt az elsõ nem-et is figyelmen hagyjuk és tovább erõlködünk, van akinél ez is mûködik vagy éppen ez jön be. embere válogatja 😊

The Matrix has you...

bigapó
a lényeg itt azon van, hogy bár nagyon felspanolja magát a srác, valahogy nem sikerül kettéfejelni azt a falapot - valószínûleg mert rétegelt, azaz erõsített lemez😊 - , de nem adja fel és csak csinálja tovább..szóval kitartóan hülye 😊

ezt nem lehet ráhúzni a párkapcsolatokra azért, csak ilyen vicces, felüdítõ videó lenne.

The Matrix has you...

Anaid
Valamelyikõtök írta, hogy az ember úgyis megérzi, ha elõször találkozik vkivel, hogy mi van köztük, vagy ilyesmit...
Na és akkor mi a teendõ? Nem lett kifejtve a hogyan tovább...😊😊

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Dunsztom sincs nem tudok angolul...

salsoul
salsoul
Nyilván valóan félreértetted amit mondtam 😊

Akár azt is mondhattad volna ezt kiragadva: "Az elõbbi elõtt nincs akadály és lehetetlen.", hogy akkor álljon ki megállítani egy tehervonatot mint superman stb.

Itt olyan dolgokról van szó, mint sikertelenség, érzelmi állapotok, kirúgás, csõd, nem boldogulás, depresszió, fóbiák stb...
Anaid
Jaj, bocs, tudom már, arról, hogy egy ember akkor pont ott volt õ döntött...😊😊😊

Anaid
Na ez egetverõ ostobaság. Nem vagyok mindenért felelõs ami velem megtörtént. Egyszerû példa: természeti jelenségbõl eredõ baleset és következményei, de sorolhatnám....

salsoul
Szabadon döntesz, hogy engedsz-e a kényszernek.
Kétféle ember van. Aki vállalja, hogy mindenért ami vele történik 100%-ig maga a felelõs, és az összes többi. Az elõbbi elõtt nincs akadály és lehetetlen. Az utóbbiak meg tengõdnek így, meg tengõdnek úgy.
Anaid
Mindenki maga felelõs a döntéseiért és a következményekért. Ez igaz, ha nincs kényszer helyzetben. Egy egy döntés kiprovokálható, kikényszeríthetõ is. Kinél hogy. A valóban szabadon meghozott döntésnél fogadható el igaznak, asszem. De természetesen én sem vagyok tévedhetetlen.

Egyébként jól mondja, meg kell tanulni kezelni a dühünket, azaz: Ismerd meg Önmagad 😊 szintén Mátrixos szöveg :"

De ezt ne nekem mond, hanem azoknak a Fórumozóknak akiknek gondjuk van az érzelmeik visszaszorításával😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

egyébként, ha nehogy isten bedühödök, de nagyon nem fogom bánni, ha megölök vkit😄 Majd arra fogom, hogy hirtelen pszichologóiai, érzelmi zavarhullámom volt, meg begennyesedett az agyam arra az idõre😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az biztos h évekig csak a tanulással foglalkoztam és nem kapcsolodtam ki még nyáron sem...volt ilyen is, de nem volt túl sok barátom sosem, dehát annak is megvan az oka. Nyilván a feszültség az egy eléggé meghatározó tényezõ, a kikapcsolást sztem sokféle képpen lehet...Nekem inkább a kevés sporttal vagy éppen a PC-vel ment...ne félj az aztán ki tud kapcsolni...aztán jófélék a nyaralások, meg a napsütés minden. Azért minden embernek, aki mondjuk minimálisan is megteheti elmehet lazítani. Csak vannak olyanok akik nem állnak úgy anyagilag h szabadságra menjenek😞 és akkor azoknál az embereknél mégtöbb feszültség lehet ám...De sztem ezt lehet kezelni, valakinél mondjuk dühroham formájában jön ki, valaki többet alszik, ha feszült mondjuk, valaki meg állandóan agyal és reszket...

bigapó
évek is eltelhetnek mire tele lesz a tököd, de addigra annyira elfajulhat, hgoy rendkivül extrém módon robban ki. ezért kell idõnként kikapcsolni és elmenni szabadságra, kihúzni a dugót, kikapcsolni a telefont és csak relaxálni. levezetésként nagyon sok mindent tud az ember csinálni, elég napi 10 perc "világmentessség" és máris jobban érezheted magad. fel kell ismerned, hogy mi az ami neked legjobban tetszik, amiben legtöbb örömöd rejlik és azt csinálni. mindenkinél van egy határ amit nem szabad átlépnie, mert súlyos és visszavonhatatlan következményei is lehetnek. nincs olyan, hogy megtörhetetlen, egyszer megtörik mindenki ha nyomás alatt van, csak az idõt tudod húzni, mást nem.
Egyébként jól mondja, meg kell tanulni kezelni a dühünket, azaz: Ismerd meg Önmagad 😊 szintén Mátrixos szöveg 😊

The Matrix has you...

pedig sokat elnyomtam magamban...de szerencsére, ha mozgok, meg "játszom" akkor kiadom magamból...jó a tûrõképességem és az idegrendszerem is, általában halál nyugodt vagyok, nagy nagy ritkán volt olyan h dühöngtem, de amúgy nem jellemzõ...

Megtörhetetlen neve tetszik az a jó, ha azt eléred, ami a nevében van😄 légy Megtörhetetlen...mellesleg egyetértek amit mondott

bigapó
nem azt mondtam, hogy háritsuk át, hanem, hogy vegyük figyelembe a kölcsönhatásokat. van akire kevésbé hatnak az ilyenek, de a Nõk sokkal jobban megérzik ezeket a változásokat, ráadásul spirituálisabb lények, ezért érzékenyebbek is általában. Szóval csak óvatosan azokkal az agyarakkal 😊

Természetesen mindenki a saját döntéséért felelõs, de ehhez elég jól kell ismernie is Önmagát, ez nem mindig teljes és ebbõl adódnak sokszor félreértések és hibák.

The Matrix has you...

bigapó
az elnyomás a legnagyobb hiba amit ember Önmaga ellen elkövethet. Sose tégy ilyet, vezesd le vagy fizikailag vagy lelkileg, de valahogy mindenképpen szabadulni kell ettõl, mert csak egyre nagyobb terhet cipelsz magadon, egy szunnyadó vulkán leszel, elõbb-utóbb ki fog törni, jobb apránként nyitogatni a szelepet, ezzel maximálisan tudod irányitani is.

The Matrix has you...

Megtörhetetlen
A feszültség az valóban egy igen nagy gond, de ez ellen lehet tenni is!
Valóban például a mozgás az az egyik ami sokat segít a stressz levezetésén a másik a szex, az is mindíg hatásos de nagyon!
A legfontosabb hogy tudjuk lássuk, hogy mi hibánt vagy hoyg nem szabad máson levezetni persze idõvel ez teljesen természetes lesz és idõvel megtanuljuk kezelni a dühünket de saját tapasztalatból monhatom, hogy bizony nem egyszerû! Sõt kamaszkorban még nehezebb én most kezdem ugy érezni hoyg elég jol el tudom folytani vagy le tudom máson vezetni!

fry day fry day sálálálláláá

valószínû igen, ezt sok embertõl hallani is...

salsoul
az elnyomás ugyan úgy rossz megoldás
az a legjobb ha nem máson vezetjük le a feszültséget, hanem vagy elnyomjuk magunkban, vagy pedig mozogsz vagy máson agyalsz...Persze ehhez kell egyfajta higgadtság és fegyelem...

salsoul
ezt kár bárkire vagy bármire kennünk, hárítanunk

a felelõs én vagyok, én döntök mindenrõl, arról is, hogy mindenféle nyomás, és gõz, és energia hatására mitévõ leszek
bigapó
mint általában minden válás illetve szakítás, vagyis már nem szerettük egymást szerelemmel és ezt egy idõ után észrevettük, megbeszéltük és külön, más utakon éljük tovább az életünket.

The Matrix has you...

bigapó
mert a környezetünk hatással van ránk, a nagyobb nyomású, feszültséggel teli levegõ kényelmetlenséget okoz, mi magunk is feszültek leszünk és ettõl meg szeretnénk szabadulni. ha máshogy nem azt bántjuk aki a legközelebb van, mert az a leggyorsabb és legegyszerûbb. Ha ezt megtanulja a másik kezelni és el is tûri - egy ideig - , akkor ez is megoldható, de azért érdemes egy idõ után máshogy levezetni a gõzt és nem a szeretett egyént piszkálni állandóan😊

energiából áll minden, ezért tud kölcsönhatással lenni egyik a másikra.

The Matrix has you...

Anaid
"olvasódott"😊😊

Anaid
Ez igazán öszintén hangzott😊😊

nem álarc csak egy picit mindig tartok élõben attól az embertõl akit nem ismerek, de nem álarc, mert elõtte és utána is õszinte szoktam lenni...a stílusom más picit neten és élõben. Élõben nincs akkora szám, neten egy hajszálnyival nagyobb a szám, mivel nem látnak, ettõl függetlenül élõben és neten is a legtöbb esetben õszinte, egyenes ember vagyok...

chhaya
nem érdekes, hanem kiborító

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Anaid
A 16583-ból nekem az derült ki, hogy van. Mi a különbség számodra, ha NET-en, vagy ha élõben beszélsz bárkivel? Talán a kinézeted miatt? Elégedett vagy a kinézeteddel? A humor meg olyan dolog, hogy adottság kérdése is, nem hiányosság, ha nem humorizál annyit egy ember. Fõleg, ha van a társaságban, aki "Humor herold" 😊

nincs álarcom mindig magamat adom, de úgy h ahogy támadást észlelek inkább visszavonulok mivel nem az én stílusom a támadás...

alapból nem vok humoros személyiség így meg azért nem egyszerû...kezdetben marha nehezen kommunikálok, de aztán beindulok, elõször úgy ismeretlenül szar...aztán valamikor, mint pl legutóbb a Balatonon is olyan jó hangulatom volt h szinte repdestem, a poénok akkor se dõltek belõlem, de jó kedvem volt...sajnos én inkább neten tudok a csajokkal jól eldumálni, élõbe semmi nem jut eszembe neten meg "hülyítem" õket...képletesen mondva, mert volt olyan h egy csaj haveromnak mentettem meg a kapcsolatát, persze mondjuk avval élõben is találkoztam.

Anaid
Hát, igen a régimódi személyes beszélgetésnél nincs jobb módszer (sztem) az ismerkedésre. A NET-es beszélgetések lehetnek egy-egy lépcsõfok, de én most is azt vallom, hogy élõben a legjobb beszélgetni. Nemcsak szavak, mimika, testtartás, gesztusok,viselkedés. A legkomplexebb képünk csak így lehet egy emberrõl...

Gundark 1 1
Nos kimondtad.. találkozik olyannal. És beszélnek. Ennyi a titok. Ha ez megvan akkor átszakad a gát 😊
Anaid
Na mondjuk ennek alapfeltétele, hogy legalább utólag észrevegyük a saját hibáinkat😊😊😊

Anaid
Mellesleg igen nehéz megtalálni és okosan eldönteni, mikor legyünk spontánok és mikor megfontoltak. A tévedések is hozzá tartoznak az élethez. Tudod, az okos tanul a hibáiból, a bölcs másokéból is, a buta semmibõl sem...😊😊

Anaid
Más lehetõség: találkozik olyannal, aki észre veszi a belsõ feszkót és humorral, bármivel legalább annyi segítséget ad, hogy könnyebben "feloldódjon" és magának is ad lehetõséget rá, hogy az "álarca" mögé láthasson. Ez mondjuk bárkire igaz lehet bizonyos helyzetekben...

Gundark 1 1
Túlgondolod ezt az egészet. Építettél egy ideált ami a büdös életben nem lesz. Odamész egy csajhoz és beszélsz vele. Ennyi. Tök mindegy mirõl.

De mint mondtam feladatnak tekinted. Addig nem fog menni. Mert görcsös leszel. És már attól is hogy oda kell menni. És már arra gondolsz hogy minek menj oda ha úgysem sikerül. Lehet saját világod. És mi teszel ha a kis világod eltörik? mert el fog abban biztos lehetsz. Ha nem ma akkor 20 év múlva. De el fog. Ez a te életed. És mint mondtam neked ez jó. Különben változtatnál. ha igy akarsz élni én nem vagyok ellene.
Anaid
...és pont akkor, amikor a "leglátványosabb" lehetne a pozitív változás...😊😊

salsoul
egy kis okoskodás:

érdekes, hogy az emberek sokszor csak derûs jó idõben szeretik egymást, s amint elkezd beborulni, rossz idõ lenni a szeretettõl átpártolnak a széthúzó, bomlasztó erõkhöz, pont, pont akkor, mikor igazán eljött szeretet ideje, amikor a szeretetre igazán szükség volna, és igazán nagy dolog lenne szeretni
Anaid
a tudni szó kimaradt a jellemvonás után...

Anaid
Nem is ördöngõsség, csak kellhozzá egy apró jellemvonás: kell, hogy minden embernek vannak hibái és tudni kell észrevenni (néha csak elejtett mondatokból, apróságokból) a pozitív jellemvonásait is észre venni ésrapásból "szerethetõ" (azt nem mondom, hogy kapásból jöhet az hatalmas lamúúúr) 😊

mi volt az oka a válásotoknak? a tiedre és bigapóra vagyok kíváncsi asszem õ már mesélte mintha rémlene is, de a tiedrõl nem tudok...lökheted😊

Anaid
Minden embert szeretni csak egyéniségéért, önmagáért lehet. Vagy én vagyok teljesen eltájolva mit jelent ez a szó😊 A szeretetnek meg sok formája van...Önzetlenül a legnehezebb talán...nem is sikerül mindig😊

Anaid
Ja és a hapsik se úgy kezdik, hanem ahogy közben "kiderülnek" dolgok kezdenek "másképp" hozzáállni...😊 Tisztelet mindkét nemnél a kivételeknek...

Anaid
Ja, rögtön ki lehet szúrni, ha elég ostoba ahhoz, hogy így kezdje...általában (bár nem volt még dolgom nõvel, igényem sincs rá😊)
feltételezem nem így kezdik...😊

Anaid
Te is túl vagy egy váláson?

persze, de eleve kiesik az olyan lány nálam aki nehogy isten ha lenne azér keresetem csak azért lenne velem...rögtön kiszúrnám, meg az igényeit is...az igényével addig nem lenne probléma, amíg nem élne vissza vele, utána meg semmit nem kapnék tõle "mármint pl megváratna ilyen olyan helyzetben netán, mindig azt mondaná nincs kedve szexelni, de azért holnap és holnap után csak neki vegyek ruhát" ezeket az ember kiszúrja rögtön (amúgy ez egy durva példa volt megtörténhetne ilyen, de hozzáteszem nem voltam ilyen helyzetben csak belegondoltam a szituba) Azért mindannyiunkban az van benne, hogy csak is magunkért szeressenek az emberek. Nem mindig jön ez össze sõt manapság egyre ritkább, de én bízom ebben, h sikerül, még nem sikerült speciel nekem, azt elérni h magamért szeressenek. Egyedül a családomtól éreztem ilyet, de sem osztálytársaktól, sem pedig mondjuk 1-2 kapcsolatféle próbálkozásban nem sikerült elérnem h megszeressenek. Nagyon nehéz a természetem sajna, ebbe most ne menjünk bele... a Példa amit felhoztam az legyen a lényeg.

Anaid
A nem túl kellemes tapasztalatainkból...
Hát ilyen nincs...bocs, mostmár végigolvasom, mielõtt entereznék😊

Anaid
Igenis szerepet játszik a pénz kapcsolatok terén is. Ha bevalljuk, ha nem akkor is sok esetben. Ha találkozik egy ember egy olyan emberrel, aki tetszene neki csak kevesen tudják megtenni, hogy ne morfondírozzanak el a pénzen, körülményeken. pl. nincs pénze szórakozásra, kikapcsolódásra, van gyereke, nem akkor mozdul meg mindig amikor akarja, mint egy szingli, vagyis az éltünk függ bizonyos mértékben ilyen körülményektõl és figyelembe is vesszük õket...
Van aki bevallja, van aki tagadja, sõt, na és van pár "elvetemült" akiteg nem érdekel, mert ha szerelmes nem hajlandó a józan eszére hallgatni...😊