Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen elvek alapján teszel rosszat? hol van leírva mi a rossz és kinek rossz az a rossz?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nem mindenki jószándékú... sõt legtöbbször azok a jószándékúak akik nem azt fitogtatják, hogy õk TÉNYLEG jószándékúak ám... 😉"+++++
és Salsoul-tól az "Én inkább azt mondanám, hogy a rendes/lányok fiúk azok, akiket az élet jól felpofozott, és ebben a felpofozásban észhez tértek, a leckét jól megtanulták és életüket revideálták, a helyes irányba irányították." ALAPJÁN ARRA KÖVETKEZTETEK, ROHADT, SZEMÉT, KIHASZNÁLÓS KURVÁNAK KELL LENNI, MERT RENDESNEK LENNI NEM HELYES?????
HA RENDES VAGY AZ ÉLET FELPOFOZ? Sajnállak, ha ezt hiszed....
De legyetek már olyanok, amilyenek szeretnétek lenni, és nem megfelelni hülye elvárásoknak. Így viseltek álarcot. Így hazudtok Ti.
Bocsi...Így nem kaptok boldogságot. Sóvárogni azt lehet. De tenni is kéne érte.
:-((((
The Matrix has you...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Költõi kérdés...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Volt már nemegyszer példa egyébként, hogy egy ember rendesen kicseszett velem és a húzására késõbb ráfaragott. Akkor mondjuk így: az élet kompenzálta a dolgot tõlem függetlenül. Jópár ilyen véletlen volt régebben is... Nem biztos hogy az ilyen véletlen-sorozat véget ér a test mûködésével, vmi ilyesmire gondoltam.
Bocsesz tanultam és elég fáradt vagyok ahhoz, hogy komoly dolgokról most nemigen tudok úgy írni, mint kipihenten...😞 Csak álmos nem vagyok, pech😞
Bocs, csak eszembe jutott...
szóval a lényeg, hgoy küzdj keményen és meglesz a jutalom most és késõbb is.
The Matrix has you...
az élet elõtt és az élet után sokkal fontosabb és hosszabb idõ 😄DD persze... az élet meg nem más mint felkészülés az élet utánra ami sokkal jobb 😄
ezzel csak egy baj van, hogy el kell hinni, hogy nyugodtan éljél csak szarul és ne foglalkozz a materiális érzésekkel (jó lesz az nekünk ^^)
te csak készülj a halál utánra...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
bármire koncentrálhatsz, a törvény nem hagy figyelmen kivül semmit és senkit sem 😊
The Matrix has you...
nem mindenki jószándékú... sõt legtöbbször azok a jószándékúak akik nem azt fitogtatják, hogy õk TÉNYLEG jószándékúak ám... 😉
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Pl velem rendszeresen elofordul hogy mielott elmegyek valahova erzem hogy valakivel talalkozni fogok utkozben, es ez szinte mindig be is jon,
vagy egyszer egy focimeccsen kestem egy felidot, de valahogy ramjott az erzes hogy a masodik felidore oda fogok erni es rugok egy mesterharmast - pontosan igy is lett😊 Annyi golt osszesen nem lottem azelott..
szellemet még nem láttam speciel😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
és igen van ilyen, nem tudni miért, lehet belemagyarázás, de túl sokszor történik ilyen véletlen 😊
tudod, Én hiszek az Univerzum vonzás-törvényében, vagyis ha sokat gondolsz valakire, akkor Õ meg fog jelenni elõbb-utóbb az Életedben. akár halott is lehet az illetõ, olyankor álmodban jön elõ, ha már elõben ezt nem teheti meg😊
The Matrix has you...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
igen, az õszinteség mindig elsõ helyen áll, mégis ez lesz amit elõször szegünk meg...többnyire. még magunk is, még ha nekünk az is a legfontosabb...ez miért van?
most nem kell rögtön megcsalásra gondolni, elég ha ennél sokkal kissebb dologról van szó, mondjuk beszéltem Anyámmal, holott Te ki nem álhatod ha beszélek vele 😊
The Matrix has you...
lehet õszinte vagy épp ellenkezõleg, ha valamit rejtegetni akar és ügyes is hozzá, akkor azt sosem fogod róla megtudni. persze lehet az sem jó, ha mindent tudunk 😊
The Matrix has you...
Egy dolog sajnos biztosnak tûnik a rendes lányok/fiúk általában többet "kapnak" az élettõl, nehezebben viselik a "pofonokat" pont azért, mert rendesek és "érzékenyebb a szívük meg lelkük" képletesen szólva. Bár van, hogy ebbõl sem sok látszik, hisz nem ez az elvárás...
Én inkább azt mondanám, hogy a rendes/lányok fiúk azok, akiket az élet jól felpofozott, és ebben a felpofozásban észhez tértek, a leckét jól megtanulták és életüket revideálták, a helyes irányba irányították.
Akikrõl te írsz azok azok, akiket az élet bár valóban felpofoz, nem jutnak el oda, hogy a leckét
Mivel én hiszem, hogy van lelkünk és nem ér véget a létünk a halállal, hiszem, hogy igazságosság is van...valahol, talán utána, de a "cehhet" mindig rendeznünk kell. Nevethet bárki, tényleg hiszem.
"Embernek lenni mindig minden körülményben."
Asszem nem arra gondolt, hogy érdekek, meg törtetés, meg pénz, meg külcsín javítás...stb.
Bárcsak ne a rendeseket szorítanák háttérbe, meg használnák ki...(sok területen nem lenne ekkora grimbusz)
Viszont én jelentkezem, hogy nem ismerem magamat teljesen, sokszor lepõdök meg magam, ez nem a szégyenérzéssel egyenlõ. A reakciómon lepõdök meg olykor. Elsõre azt hiszem rettenetesen bánt valami,azt gondolom súlyos és rájövök végül mennyire lényegtelen....Mennyire csak szó.....
Én is mondtam már, hogy szeretlek, és nem volt mögötte tartalom.....
A spontán, és õszinte dolog jó, de nem mentesít, ha spontánul csaltok meg, mert alkalom szüli a tolvajt. Persze meg lehet beszélni, csak akkor keressetek tovább, mert értelmetlenül topogtok....:-))) És én egy rendes lány vagyok......:-)))
Õszintének kell lenni, ha hazudsz, az megöl mindent.
The Matrix has you...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hasonlattal beszélni egy helyzetrõl az gondolkodásra késztet, vagy éppen könnyebben érthetõvé tesz bonyolult dolgot. (Rég feltalálták példázatoknak nevezték)😊😊 Gyereknevelésben pl. az ember sûrûn alkalmazza, gy bizonyos bonyolult dolgot egyszerû hasonlattal tegyen könnyebben érthetõvé...
Hogy is volt a VUK-ban? "Nem vagy buta, csak még keveset tudsz" (bizonyos területeken) 😊😊😊 Gondolom érted a különbséget...😊
Csak most valamiféle megerõsítést vártál, hogy tényleg jól gondolod-e és nem Te vagy a hülye😊
The Matrix has you...
A második esetre, de az elsõre is rá lehet ezzel segíteni: a két embernek olyan közös aktív programot kell találnia, vagy szerveznie, ami összekötheti, összeboronálhatja õket, amiben esélyük lehet a vegyülésre, amiben láthatják, hogy milyen remek vagy silány vegyületet tudnak alkotni.
Az aktív program lehet pl az, hogy az egyik fel szeret sütni fõzni, és a másik bekapcsolódik bármennyire is tud vagy nem tud fõzni, és meglátják, hogy hogyan jönnek ki.
De kereshetnek egy kisebb szalmakazlat is, beleejthetnek egy nagyobb tût és elkezdhetik közösen keresgélni. Ha van köztük vegyrokonság, affinitás akkor vegyülni fognak, ha meg nincs, akkor nincs. Mindenki tudni fogja ezt is.
Az ilyen vendéglõbe beülni dolog szerintem nem igazán mûködõképes, mert nincs közös aktív feladat, program, ami összeboronálni tudna.
Persze mindehhez kell, hogy két fél nyitott legyen arra, hogy próbára tegyék magukat egy ilyen aktív programban, és ott lássák hogy milyen együtt, és ne agyi kombinálásból.
Hú, ez most ilyen kémián keresztüli szemléltetés lett.
Talán segít valakinek valamit. Talán.