22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#17865 úristen, nektek filmek kellenek az összebújáshoz?, mint érzelmi, motivációs koktél, más érzelmein élősködni, mert a saját kevés ....
pfujjj.... -
IXEMGabeo #17864 abban mi az érdekes, ha a "normális" emberek véleménye érdekel?
ti véleményeitek is meghallgatom, de mostmár eljutottam arra a szintre, hogy bármi amit mondotok nem érdekel, mert abszolút nem értünk egyet. Mi 3 nagyon különböző emberek vagyunk... -
IXEMGabeo #17863 értelmetlen... -
clio1616v #17862 nincs jobb amikor megoszthatod az élményeidet és együtt élitek át
összebújni egy filmen... örömet okozhatsz valakinek és olyan dolgokat kapsz amit elvársz, de nem kell kérni és kapod -
clio1616v #17861 érdekes hozzáállásváltás -
clio1616v #17860 arra emlékszek, hogy a párjával megegyeztek, hogy nem kell nekik feltétlenül együttélni -
clio1616v #17859 mindenkit? mivel vert át? -
clio1616v #17858 sehol ne keressenek, mert minden lány rendes valakinek, abszolút rendes nincs, relatív rendességhez meg kompromisszum kell -
clio1616v #17857 :D -
clio1616v #17856 tapasztald meg előbb a részegséget ;) -
clio1616v #17855 “Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.” -
clio1616v #17854 a munkám is változatos, kihívást jelent és a magánéletem is az unalom ismeretlen számomra -
clio1616v #17853 a te hibád ha kevés vagy valakinek, nem azé aki igényes -
clio1616v #17852 jobb megijedni mint félni elvet követem inkább, mert a blöfföket így elkerülhetem -
mx18 #17851 Hát, csak 2-3 hete fórumozok, szóval nem írtam még túl sok hozzászólást. Ha valami érdekel, vagy úgy érzem, h hasonló cipőben járok, akkor írok, amúgy meg csak olvasgatom néha amiket ti írtok, és vagy jól elszórakozok rajta, vagy próbálom fölfogni, mert néha tényleg nagyon nagyon elvont :)
Ja, egyedül is el lehet lenni, de néha azért jó lenne ha lenne valaki... -
IXEMGabeo #17850 lehetséges... -
IXEMGabeo #17849 ja itt már minden volt, csak akasztott halott nem...
az nem rossz, egyedül is el lehet lenni:) csak kíváncsi voltam, te vagy, az, aki szinte semmit nem mesélt magáról, engem érdekelt a véleményed, sőt örülnék, ha ezentúl "bármin" témázgatunk akkor hozzászólnál, persze természetesen, ha értelmes beszélgetést olvasol;) mert olykor nagyon elvonttá válnak a dolgok -
#17848 meg másik topik is volt -
#17847 ugyan az -
mx18 #17846 Talán nem ide írta, amúgy meg úgy tudom, h egy időben más néven írt. -
IXEMGabeo #17845 ha mondjuk ennyire bugyuta kérdés a hol, akkor tényleg nincs értelme a topiknak...aki mondjuk nem azt kérdezi, hogy hol, hanem hogy hogyan? avval mi a helyzet? -
IXEMGabeo #17844 ja és clio visszaolvastam pár évvel korábbra és nem találtam salsoul nevű embert, aki leírta volna, hogy gondjai lettek volna... -
mx18 #17843 :) Hát, nem állt szándékomban, és azért írok éppen ide, mert itt érdekes témákról dumáltok, nem kimondottan a csajozásról. Ha folyton arról dumálnátok,én nem lennék itt :)
Egyébként nem, jóideje nem találtam :)És ha hiszed, ha nem, egész jól elvagyok :) -
#17842 igen, csak aki ilyen tanácsért jön, az annál a pontnál, hogy hol keressen, sokkal korábban van elakadva ... és hiába mondunk neki bármi jó tanácsot a "hol?"-ra, úgysem tudja hasznát venni, mert a való elakadás nem itt van, hanem máshol, sokkal korábban
ezt nem tudálékosságból mondom, meg olvasásból, hanem saját tapasztalásból
amit neked mondok, azt is saját tapasztalásból mondom, tanácsolom ... -
IXEMGabeo #17841 hmm jól átvertél mindenkit akkor:D
erre nem számítottam, de akkor is, hogy állsz a témával? találtál ritka rendes pasit? -
IXEMGabeo #17840 mondjuk már hónapok óta másról folyik a téma:D csak néha néha valaki bejön segítségért, miért ne lássuk el tanácsokkal. Hisz mondjuk vannak olyan személyek, aki tényleg nem tudják, hogy hol keressenek rendes lányokat. Tehát hiba tudsz mindent, de nem mindenki olyan "tökéletes" mint te. -
#17839 na, te is kimondtad, hogy semmi értelme a topiknak -
mx18 #17838 Kb 1 perce töltöttem ki :) -
#17837 a rémképeidért te vagy felelős, ha valakinek van hatalma felettük, akkor az te magad vagy
szóval, nem az én hozzászólásaim miatt, hanem a te hozzáállásod, beállítottságod miatt ...
ha miattam van, akkor nincs mit tenni, ha viszont belátod, hogy miattad van, akkor nem csak az történik, hogy belátod az igazságot, hanem az is, hogy lehetőséged nyílik egy hibád fülön csípésére és javítására -
mx18 #17836 Csakhogy én nem szoktam untakozni, általában föltalálom magamat, és az életemet sem rontom el :) Jó nekem, mi? -
IXEMGabeo #17835
én nem is tudom, mintha legutóbb mikor ránéztem az adatlapodra akkor nem lett volna ott a nemed -
mx18 #17834 :D Nézd meg az adatlapomat, ha érdekel :D -
IXEMGabeo #17833 akkor nem a "diliházban kell keresni" mindenki ott keres csajt ahol akar, ahol jól esik...ha te mondjuk könyvesboltban akkor oké, te ott, ha én neten, akkor ott...evvel nincs is gond -
#17832 a másik eset pedig, mikor a dilis tag megy rendes lányok közé akik állandó jelleggel lepattintják ... vajjon miért?
és véletlenül sem veszi a lapot ... ugye ... -
IXEMGabeo #17831 igen, mert már a bírálásaid és a hsz-ed miatt rémképeim vannak, mindent támadásnak veszek...egyébként nem vagyok beképzelt, csak megsúgom... -
#17830 beképzeld >>> beképzelt -
#17829 nem vagy kicsit beképzeld, hogy azt hiszed minden E/2 rólad szól?
senki nem mondta, hogy kocsmába, meg bulikba érdemes ismerkedni, csak mindig kiderül, hogy még is ott ismerkedik / ismerkedne az illető
leegyszerűsítve, kontrasztosítva: bemegy a tag a diliházba rendes lányt keresni, aztán megállapítja, hogy minden lány dilis és milyen már a mai világ ... holott egy diliháztól mégis mit vár? -
IXEMGabeo #17828 és ki mondta neked, hogy én kocsmába járok?:D pont én, aki még életébe nem itta le magát...engem te ne merj azonosítani azokkal a lecsúszott alakokkal, akik ott próbálkoznak...nagyon el vagy te is tévedve ráadásul még általánosítasz is az oly típusú emberekhez...
különben is, ha ezt nem nekem címezted véve mondtad, hanem általánosságba mondtad, egyáltalán mondta itt valaki egy szóval is, hogy kocsmába érdemes csajozni? meg bulikba? -
#17827 nincs is értelme
abszolút semmi értelme
esetleg rinyálni lehet arról, hogy kocsmában nem találsz józan lányt ...
talán nem ott kéne keresni ... ugye
meg hogy mekkora nagy ribanc mind, de talán nem a sarkon és a rúdon kéne nézelődni ... stb ... -
IXEMGabeo #17826 mellesleg ilyenkor van az, hogy megunom a vitát, megunom azt, hogy egy dolgot 100x elmondjak, hogy az nem úgy van és azt is unom már, hogy egy rabszolgával és egy paraszttal mér össze ez a szerencsétlen, természetes, hogy többet nem állok le vele vitázni inkább rövidre zárva beszólok egy finomat, mellesleg nem szokásom, csak már fogom a fejem ilyenkor...tudod ezek azok a dolgok amit clio nem lát át, ő csak lenézni tudja az embert, minden hsz-ben a tudálékonyság, a lenézés ott van, egészségére...