22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    ja, de te mégjobb fej vagy:D
  • IXEMGabeo
    csak úgy unaloműzésként, meg szeretek beszélgetni, mivel itthon nem nagyon van kivel. Mivel nem látja senki az arcom, miért ne nyílhatna meg lelkem "kis" darabja? Nem kell mindent célhoz kötnöd...
  • bigapó
    nem gyerekesen néz ki, hanem olyanok a megnyilvánulásai néha, de ez csak azokban a dolgokban fordul elő - általában - amiket még nem élt át, csak elképzeli, hogy milyen, például az önálló, önellátó élet. Mivel még nincs munkája, tanul ezért erről nincs fogalma, nem is kell, hogy legyen, majd eljön annak is az ideje. Én is szoktam gyerekesen viselkedni, nem olyan nagy baj az, de Ő ezen is be tud sértődni :D
    Néha tudom szívni a vérét rendesen :D de bírom, jófej srác :)
  • salsoul
    miért osztod meg másokkal? mi a cél? és miért?
  • IXEMGabeo
    jaja, várlak szeretettel:D
  • IXEMGabeo
    ha nem köti az orrunkra, ő dolga. Én sem panaszkodásból írok ide, hanem csak megosztom másokkal az érzéseim. De ezeknek a szavaknak a fikázása, szókiforgatása az nagyon megy nektek. Én sosem forgattam ki egyikőtök szavát sem, hanem megkérdeztem az okát...de ti soha, nem kérdeztetek okokat, hanem már írtátok a sok okoskodást...
  • IXEMGabeo
    apád faszát...

nem is tudod, te mennyi mindenben tévedtél...olvass vissza, méghogy sajnáltatom magam pff...akkor vedd annak. Bigapó pontosan az ilyen igazságtalan HSZ-ekre harapok, mert nem igaz, hogy egy ember ennyire nem tudja felfogni amit írok...
  • IXEMGabeo
    20 és 30 között...van, aki már tudja pontosan, de, jobb, ha nem részletezem xD

és te? veled mi újság?
  • IXEMGabeo
    ja baromságnak tartom:D mivel realista, racionalista ember vagyok inkább a tudományban hiszek, mint a hitben...mindkét félhez tartozó személyek így is úgyis azt állítják a másik körhöz tartozó csoportról, hogy agymosott...számomra a hit az, ami nincs bizonyítva, mert Isten abszolút nem biztos, h létezik, a tudomány a kísérletekből létrejött eredmények, na az, az, ami tuti...
  • bigapó
    Azt csak írtam. Egyik volt csajomnak volt belőle gondja, hogy 11 hónappal volt nálam "öregebb" :D
    nekem ez nem okoz problémát:) van erről topik is, ugye Gabeo ;)
  • mx18
    kac-kac
  • salsoul
    A tizenöt és fél valóban nem
  • mx18
    :) Hát, azt nem néztem meg. Amúgy miért kéne szégyellned? a 31/2 egyáltalán nem öreg :)
  • bigapó
    Személy szerint 31 vagyok, lassan 32, de ez látszik az adatlapból is:) annyi is elég lett volna, de mindegy, nem szégyellem vagy ilyesmi :)
  • salsoul
    nyilván nem hallottál még az átvitelről, annak technikájáról ...

de majd talán felfedezed magadnak valahogy valahonnan, vagy nem
    le nem írom, mert te csak ne olvasgasd más tapasztalatait

mellesleg köszönöm a triviálisan triviális és éppen ezért nem említett dolgokkal való kiegészítést ...
  • mx18
    "az önbizalomhiányos ember tapasztalatlan és/vagy rossz talapsztalatokkal gazdag"
    Asszem ez nagyon igaz, és jó megfogalmazás. És egyszrű, mégsem jutott soha eszembe ilyen szempontból megközelíteni :)
  • clio1616v
    nem biztos... vannak olyan emberek akiknek meg kell mondani mit csináljanak... így kényelmes nekik így érzik magukat biztonságban...

ők a hívők
  • clio1616v
    kérdezd meg tőle van-e párkapcsolata és boldog-e benne?

vagy csak egyszerűen le se szarja a lányokat, hanem várja a madonnát, aki tökéletes és már meg is találta, a képzeletében már létezik
  • clio1616v
    mert nem a panaszkodás elégíti ki, hanem a fölényeskedés és úgy van vele onkább irigykedj rá mintsem sajnáld
  • clio1616v
    de azt nem érted, hogy ő önbizalomhiányosan érzi jól magát, már tett volna ha nem így lenne...

jól esik magát sajnáltatni, mert igénytelen és ez is tökéletesen kielégíti a kis igényeit, ezért nem hajlandó egy nagyobb kielégülésért tenni...

majd ha lesz motivációja tesz... de te édes kevés vagy ehhez
  • clio1616v
    itt arról beszél, hogy te egy idióta barom vagy ;)
  • clio1616v
    a lényeg, hogy egoistának kell lenni, az egozimus egy olyan vallás, ami az én központúságot hirdeti úgy, hogy nem szednek misepénzt és/vagy nem kell hozzá próféta

ez egy olyan vallás, amit mindenkinek a saját tapasztalatai alapján magaköré kell építeni és csak magára számíthat
  • clio1616v
    az önbizalomhiányos ember tapasztalatlan és/vagy rossz talapsztalatokkal gazdag

ezért írta a salsól, hogy nem rendes problémás és odafigyelést és rengeteg időbe telik amíg egy rendes lány tud vele valamit kezdeni

azok a lányok akik mindent azonnal akarnak, azok nyilván nem kezdenek veled, mert nem akarják az idejüket rád pazarolni, nekik tapasztalt férfi kell egzisztenciával és nem társuk akarnak lenni ennek az egzisztenciának és önbizalmonak a kiépítésében, hanem egy eltartót keresnek
  • clio1616v
    pont a nőktől tud önbizalomra szert tenni már ami a nőkkel való viselkedést illeti... lehet önbizalmad van a kémialaborba, de ha bejön egy hosszúcombú példány belekortyolsz a tömény kénsavba is... pláne nem tudod mit kezdj vele, ha kettesben maradsz

ezt a fajta önbizalmat csak és kizárólag úgy kaphatod meg ha tapasztalod a lányok pozitív visszajelzését, "Igen jól csókolsz... jól kényeztetsz stb..."
  • clio1616v
    mindenki ott ismerkedik ahol kellemesen érzi magát, teljesen felesleges volt leírnod, hogy te hol ismerkedsz szívesen... a hasonló gondolkodású emberek hasonló helyekre járnak, de ez pont ellentmond a te komplementerkeresési módszerednek, amit korábban ismertettél..

pont az a lényeg, hogy a párod ellentéted legyen szinte mindenben a lehető legtöbb mindenben úgy lesz szenvedélyes a kapcsolatod
  • clio1616v
    pont az az izgalmas magad rájönni az útra, nem a cél a lényeg sohasem, hanem az hogyan éred el... a célodnak csak akkor van értelme, akkor értékes, ha amíg eléred jólérzed magad, vagy ahogyan eléred az kielégít közben..

a cél egy pillanatig tart és rövidtávú örömöt okoz, de az elérése hosszú és ez a légyege a célnak
  • mx18
    Tök érdekesek a jellemzések :) De azt honnan szedted h nem hisz istenben? Volt már róla szó, vagy csak megérezted?
    Amúgy ti már elég régóta fórumozhattok, asszem elég jól ismeritek egymást, de én kb semmit sem tudok rólatok. Megkérdezhetem legalább a korotokat?
    Csak mert Bigapó, nálad olvastam, h túl vagy egy házasságon, szóval hány éves vagy?
    Nálad meg IXEMGabeo folyton azzal jöttök, h milyen fiatal vagy, meg gyerekesen nézel ki. (ezt nem rosszból mondom, te magad írtad) Szóval hány éves vagy? Nálam nem hiszem, h fiatalabb lehetsz...
  • mx18
    Nem haragszok :) Azért is jó ez a fórum, mert már egy csomószor leszúrtak, és így legalább gyakorlom, h ne sértődjek meg mindenen :)
    De egyébként emberből vagyok, van véleményem, és azt meg is változtathatom, ha akarom, meg lehet győzni érvekkel, stb. Az egyéniség nem abból áll sztem, h mindig mindenre egyformán reagálok. Néha egyetértek velük, néha nem, ennyi az egész.
  • IXEMGabeo
    "Viszont sokkal jobban szeretem, ha valaki megmondja a szemembe a baját, minthogy hátulról tudjam meg, mástól."

Evvel szinte mindenki így van...

"Nem hiszel Istenben. Ez nem tudom mit jelent, csak eszembe jutott:)
    Hétköznapi életben nyílt vagy és őszinte, de akit először ismersz meg azzal még zárkózott vagy, később viszont rendkívüli módon meg tudnak szeretni az emberek ezen tulajdonságaid miatt.
    Tudsz titkot tartani, sok embernek nyújtasz lelki támaszt, még ha ezzel ki is használnak néha. No nem nagyon, de nem viszonozzák úgy, ahogy az illő vagy elvárható lenne, de ez nem a Te hibád."

Ez itt nagyon igaz, azért emelted ki...utolsó sorral annyiban nem értek egyet, hogy kihasználtak volna. Nem használtak ki, csak megpróbálták, de olyankor mindig visszaléptem és onnantól, hogy ezt felfedeztem nagyívben kerültem azt a személyt...erre rohadtul rá lehet érezni, én még időben vissza tudok ilyenkor lépni, nem nehéz nem szólsz hozzá az illetőhöz többet, vagy pedig csak érzéketlenül...
    Kihasználni a keresztapám próbált, de neki meg azért nem sikerült mer anyám védett meg...ez kicsit szégyen, de így volt. Nem részletezem...még mielőtt Sal előjönne, hogy gyámoltalan vagyok és nem vagyok képes megvédeni magam, nos ez változott, mert, ha nagyon muszáj meg tudom magam védeni, ha nem is az átlagos módon nagypofával, de kúltúrált módon képes vagyok megvédeni magam...ehhez higgadtság kell, de az adott hangulattól függ mennyire nem pánikolok be, tudod minden az agyban dől el, amit néha marha nehéz kezelni...

jaja nagyrészt jól jellemeztél...Nem érzem magam konoknak, lehet leírva kicsit túlságosan annak tűntem, de sok mindenbe beleegyezek, természetesen abba nem, amiről abszolút nem látom, hogy az úgy lenne...ezt írtad is, ami nálam biztos azt az érvet fogadom el...naivitással azért nem értek egyet, mert mostmár semmit nem hiszek el a mai világban, ha az naivitásnak számít, hogy néha bízom abban, hogy egy jobb élet jön, meghogy mindent széppé lehet tenni, ha akarjuk akkor úgy érzem az az egészséges naivítás, amiben akadnak realitások is...az igaz részben, hogy gyerek lennék bizonyos dolgokhoz lehetséges nem nőttem fel, de pl amikről véleményeim voltak témákról, legyen az a túlzott felelősségvállalás, munka, házasság, önbizalom téma azoknál én csak a saját elveim írtam le, melyben nem éreztem gyerekességet, pusztán csak saját elv, saját életmód, saját, egyéni elgondolásaim ezek, melybe nem engedtem gyerekkoromba beleavatkozást, hanem én magam láttam mások által tapasztalva olyan dolgokat amikről eldöntöttem, hogy az jó-e vagy sem...Ez az, amit nem érzek gyerekességnek. Amiért engem te gyereknek nevezhetsz az max a kinézetem, mert még mindig elkérik néhol, néhány helyzetben a személyim, maximum, hogy az írásom is gyerekes, és, mert ragaszkodom 1-2 régi dologhoz, amit nem engedek kidobni már, ha ez is gyerekességnek számít. Talán emlékszem, te biztos arra érted ezt, hogy mivel te is abban a helyzetben voltál, hogy icipicit el lettél kényesztetve az egyik szülőd által mindenben, nálam is efféle történt emiatt hiszed azt, hogy az élet nehézségeiről nincs fogalmam. Holott ez nem igaz, mert lelkileg a legtöbb ember totál összeomlott volna a helyemben, de tudod nálam kompenzálta ezt az érzelem elfojtás, monotonság és az egyszerű-ésszerű-logikus megoldások sora....semmit nem bonyolítok túl nem hallgatok az érzelmeimre én inkább a ratio-t választottam nem fogok szarakodni a bonyolult érzelmekkel...ha emiatt gyerekes lennék akkor úgy jártam, de én ezt úgy nevezném, hogy inkább gondolkozom először, mint cselekszem. Amit clio is mondott túlságosan beszari lennék, az meg abból adódik pontosan, hogy túlságosan körülményes, elővigyázatos vagyok ez van...Nálam nehezen oldódnak fel a dolgok, de, ha igen akkor oké minden, mármint fellélegzek, ha nehogy isten túlvagyok egy akadályon.
    Humorizálni főként inkább csak írásban tudok, élőben hamar elfogynak a poénjaim mivel eleve komoly embernek számítok. Nekem marha nagy megerőltetés vigyorogni, humorizálni manapság. Mikor igazi gyerek voltam ez sokkal könnyebben ment, mára picit érzéketlen pókerarc vagyok ezt is mondtam már neked....

Ja és végezetül nem PANASZképp írom le, de a csajoknál nem volt túl sok szerencsém, próbálkoztam is, meg nem is, határozatlan is voltam régebben, ami szintén megszűnt, bár még néha gondot okoz a szórakoztatás, de nálam inkább előtérbe van helyezve a komoly lelki beszélgetés a csajokkal, mintsem a humor...Sajnos a környezetembe, aki jófej srác, aki jóképű, meg izmos nálunk ez volt mindig is a menő...most ahova járok itt pedig mindenki foglalt. Egyébként is ez a része eleve nehéz, hogy érzéketlen emberként engem megszeressenek. a Jó oldalam valóban igyekszem kimutatni, de pont abból adódoan amit mondtál, hogy nem értékelnek így vajnyi nehéz. Meg tudom én csinálni, ha hiszek benne minden megy, de ehhez kell a másik ember is. A legtöbb helyzetben, ahhoz kell egy csapatmunka, hogy a nagy répát kiemeljük a földből, ahogy a mesében is volt... Mint mondtam önzőség nálam ritka vagy nem tudom, hogy létezik én az önzetlenséget próbálom szem előtt tartani...tudom h ez saját magamnál nem vezet eredményre, de erre neveltek rá, nem mondom h ki, mi, kik...

kicsit hosszúra sikeredett, bocsi, hogy koptattam a billentyűzetet, de kiegészítésképp, ahogy te is leírtál még dolgokat magadról én még őszintén leírtam azt, amit esetleg nem láthattál, vagy nem tudtál...
  • bigapó
    Ja, nagyrészt ez vagyok, jól jellemeztél. Természetesen ez abból jön amit itt írok magamról vagy a hsz-ekből ez vonható le. Az önzőség talán kicsit több bennem, mint ahogy gondolnád, de ez több dologból tevődik össze :)
    Hangulatváltozásaim megvannak, hogyne, néha túl erősen is csapódik egyikből a másik végletbe. Viszont sokkal jobban szeretem, ha valaki megmondja a szemembe a baját, minthogy hátulról tudjam meg, mástól. Ha ez fájó dolog, hát istenem, ez van, az igazság fájhat is.
    Igen, depresszióra hajlamos vagyok, ez talán jön a szélsőséges hangulatváltozásokból. Szerencsére orvos még nem látott emiatt, de ha szükségesnek látják a hozzáértők, akkor minden további nélkül meglátogatnám a megfelelő személyt, addig meg barátaimmal, rokonaimmal beszélem meg amit tudok.

Most Én jönnék Rólad gondolom, de így nem tudom összefoglalni, bár elképzelésem szerint hasonlókat tudnék írni én is :) mindegy, írok egy valamit, aztán majd lesz belőle kisülés.

Amint már azt említettem korábban nekem túl hamar kapod fel a vizet vagy ha úgy tetszik megsértődsz. Ez nálam nem éppen jellemhiba, inkább a lelki dolgokkal hoznám összefüggésbe, érzékeny, lelkis srác vagy meglátásom szerint. Ezt viszont sokszor túlzásba viszed, néha olyan dolgokat is belelátsz valamibe ami nincsen meg benne. Később lenyugodva már másként látod az adott szituációt..vagy nem. Szóval alapvetően nyugodt típus vagy, de hamar ki is borulsz.
    Véleményeid mellett körömszakadtáig kitartasz, ez határozottságot sugall, de konokságot is, mert nem biztos, hogy nálad van az igazság. Ugyanakkor kompromisszumra is hajlamos vagy, ha azt megfelelő érvekkel alátámasztják vagy bebizonyítják neked.
    Sok mindenről van véleményed, de látszik az is, hogy honnan, milyen álláspontról hozod őket. Sokszor gyerekként viselkedsz - mint akinek elvették a játékát:) -, valamint egészséges naivitás is megvan, ami ebben a korban még elnézhető :)
    A humornak az egészséges oldalát képviseled, mármint itt nem szoktál morbid vagy hasonló lenni - bár ugye van akinek ez is tetszik - Amit Én néha fegyverként is használok és nem mindig sül el jól, de aztán már késő visszavonni.
    Nem hiszel Istenben. Ez nem tudom mit jelent, csak eszembe jutott:)
    Hétköznapi életben nyílt vagy és őszinte, de akit először ismersz meg azzal még zárkózott vagy, később viszont rendkívüli módon meg tudnak szeretni az emberek ezen tulajdonságaid miatt.
    Tudsz titkot tartani, sok embernek nyújtasz lelki támaszt, még ha ezzel ki is használnak néha. No nem nagyon, de nem viszonozzák úgy, ahogy az illő vagy elvárható lenne, de ez nem a Te hibád.

Biztos van még pár dolog amit megtudtam, de most elfelejtettem leírni, utólag visszamentem és még szerkesztettem párat bele :)
    Ennél sokkal több vagy, még számomra is, de most ennyire futotta.
  • IXEMGabeo
    milyen szerinted? asszem itt megint vita lesz:D

Mert szerintem te szorgalmas ember vagy, aki próbál két lábbal a föld felett élni, racionális vagy és szereted te is, ha veled értenek egyet ugyanakkor elismered, ha valakinek igaza van, de mégis, ha nem tetszik megmondod neki. Viszont sztem te néha szeretsz arrafele hajolni amerre a napraforgó is legtöbbször, vagy néha beállni a birkák mögé a sorba. Lehetséges, hogy ezt néha szeretnéd elkerülni, tehát nem akarsz teljesen megfelelni mások elvárásainak. Öntörvényű lehetsz, mint a legtöbb ember. Viszont azt is tudom érzelmileg egy átlag vagy, a megbántások neked is fájnak, amit írtál a volt feleségedről te is nehezen tetted túl magad a dolgokon magyarán lelkis vagy valamilyen szinten, de most nem részletezem, de legalább mindig keresel megoldást a problémára, igen ám, de valószínű te is néha szeretsz magadba roskadni és elgondolkodni a dolgokon, ami nem gáz, mert az kell néha. Szereted, ha figyelnek rád, a célokért megküzdesz, és én nem érezlek önzőnek sem. Ezt onnan tudom, hogy te sem tudnád más csaját elszedni, nem vagy az a típus, de ez csak 1 pl volt. Lehet, hogy oltárian bebuktam a jellemzésed, de a Fórumon keresztül nagyon nehéz, ád 1, ád 2 a legtöbb ember, még, ha igazat is mondanak róla látatlanba simán le tudja tagadni a dolgokat...

most te jössz, hogy értetted h nem lehet 2 személyiségem?
  • bigapó
    Lehet, hogy élőben nem ilyen vagy, de nagyrészt akkor is, ennyire nem lehet két személyiséged :)
  • IXEMGabeo
    össze kéne ülni és megbeszélni ezt az egészet, hogy nem úgy van az, ahogy elképzeli...csak félő mivel én élőben igen lassú észjárású vagyok nem jönnének a nyelvemre úgy a szavak, mint a kezemre, inkább csendben üldögélnék egy vad idegen ember előtt főleg miután tudom, hogy nem könnyű szót érteni vele...ettől függetlenül, ha beindulnánk lenne téma és vita is rendesen. A vitát mindenesetre én nagy ívben kerülném, de a realitás szerint úgyis vita lenne, az egész életünk körül ott van a vita, és az egyet nem értés...ja, és szándékosan én lennék leugatva, h nekem nincs így meg úgy igazam, hajj de megszoktam ezt már:D azért kíváncsi lennék egyszer a képetekre akármilyenek is vagytok
  • bigapó
    fuh, ezt most én sem értem :D
  • bigapó
    Én is meg szoktam dicsérni ugyanakkor bírálom is, ha olyat ír ami szerintem nem úgy van :) ettől még egyéniség vagyok vagy mifene :)
  • IXEMGabeo
    "főleg akkor mikor panaszkodsz és elégedetlenkedsz, vagy már csak egykedvűen legyintesz ..."

szándékosan nem panaszkodom, minek hisz a jelenbe itt vagyok...valamit nagyon félreérthettél
  • IXEMGabeo
    kezdem unni h örökké minden hszed-ben, ha burkoltan is, de bírálsz...eddig tűrtem, mostmár elérted azt a határt amikor idegesítesz...
  • salsoul
    csak racionalizálj nyugodtan, egyszer majd talán megunod, belefáradsz ...
    és akkor majd azt mondod: miért nem jutottam el ide korábban?

a lottón lenne így ötösöm, mint ahogy ez így fog történni ...

tudod ha ez így tényleg frankó, akkor örülj és bonts pezsgőt ...
    és közben jusson eszedbe, hogy a főztödet mindenestül kell megenned ...
    főleg akkor mikor panaszkodsz és elégedetlenkedsz, vagy már csak egykedvűen legyintesz ...
  • IXEMGabeo
    és szted az miért baj, ha senki nem igazol engem? pont ettől egyéni az ember nem kell mindennel egyetérteni, nem kell mindenkit szeretni, mert vannak olyan emberek akik introvertáltak és nem érdeklik a mások véleménye, mely szintén nem oly biztos, hogy helyes...egyébként is önfelmentő elképzelés, én nem mentegetem magam nekem is megvan a magam stílusa csak más, mint a legtöbb emberé...az való igaz nem nagyon találtam meg azt amiben a legjobb vagyok, de ettől függetlenül tudom ki vagyok és meg van a véleményem a dolgokról, mely nem hibás.

Mellesleg, ha úgy is lenne, amit mondasz, hogy, szeretném, ha az én véleményem nyerne az, azért lehet, mivel nem sok egyetértést és igazságot kaptam az életben természetes, ha szeretném, hogy igazam legyen. Nekem az győzelem és elégtétel, az intelligencia csúcsa lenne. Bár egy intelligens ember ilyenekkel nem foglalkozik, de nekem minden apróság számít...
  • salsoul
    Neked az a stílus nem jön be amelyik nem ért egyet veled és helyzeteddel, ami nem igazol téged/őket, és az önfelmentő elképzeléseket. ...