Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
#16559: hmm...Darwinban még inkább hiszek, mint Istenben...van benne igazság, de azért vannak ott jó ideig az ember szerettei h aki bajba van azt kisegítsék, persze evvel nem szabad visszaélni...ne menjünk bele, de annak az idõs embernek aki 30-40 évet lehúz egy munkahelyen igenis annak jár a tisztes nyugdíj, hiszen azért dolgozott egész életében h ez meglegyen neki...én így gondolom legalább is, lehet h az idõs emberek legtöbbje mogorvává, meg beszédessé válik túlzottan, meg megsértõdnek, morgolódnak ha hozzájuk szólsz, de akkor is jár nekik a tisztelet díj...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
nos ennél is van azért erõsebb😊 ez az anyai ösztön - az apai nem, mert az nem természetes - , akkor már nem az Én a fontos hanem az utód, akár az Életedet is feláldoznád, csak hogy a gyermeked éljen inkább tovább, ezt bármelyik szülõtõl, de fõleg anyától megkérdezheted. Persze itt is van kivétel, de ez csak erõsíti az általános szabályt 😊
The Matrix has you...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
semmi gond, nem kell minden fûvel fával összejönni evvel egyetértek, jó néha egyedül is😊
#16553: igen te legalább érzel ilyeneket, nekem ez nem megy, nem értem nem fogom fel milyen érzés, ja és vhogy nem hiszek benne...
amúgy ja, tehát, ha védekezünk valami ellen, mert nem akarunk csalódni az is ösztön...háááát nem feltétlen én csak úgy nevezném, elõvigyázatosság, de nem ösztön. Inkább ez nem érzésbõl áll, hanem gondolkodásból, felfogásból...Tudod sajnos, ha belevágnék és csalódok mondjuk akkor az baromira visszavesz, de néz a jó oldalát alkesz soha nem lesz belõlem, legfejjebb depis leszek olyankor...
Legfontosabb vagy legismertebb az életösztön. ezt nem kell megmagyaráznom, ha víz alá kerülsz akkor próbálsz a felszínre törni és a part felé úszni vagy valami szilárdba kapaszkodni. Na ezt most vezesd át spirituális szintre is, amit szoktál mondani, hogy neked a biztos dolgok jönnek be, ez lényegében ösztön, nem akarsz sérülni és automatikusan védekezel, ez ösztönös, valami miatt amit lelki szinten éltél át kiskorodban - azt hiszem ezt már tudod micsoda - amiatt viselkedsz így, nem akarsz újabb "traumát" átélni. Ezt kell megtanulnod kezelni és megismerni, hogy feszegesd ezeket a határokat és edzõdj ilyen téren, hgy minél több dolgot tudj megcsinálni anélkül, hogy komolyabban sérülnél. Mint mondtam korábban, ami nem öl meg az megerõsít, ez így van lelki szinten is.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
eléggé összetett, elvileg egyensúlyban jó tartani, de van, hogy nem tudod, de szerintem olyankor nem is kell😊 hallgass arra amit a szíved diktál 😊
The Matrix has you...
ahogy a Mátrix-ban is mondja Morpheus - és sok filozófiában is olvasni😊 : - Ne csak hidd, hanem tudd is! 😊
The Matrix has you...
nehéz az élet, tudjuk mind, örök harc és aki erõs az marad talpon aki meg gyenge az elbukik...de aztán felkel és újra csatasorba áll 😄
ismered azt a mondást, hogy ami nem öl meg az megerõsít😊 minél többet tapasztalsz, annál többet tudsz véleményt mondani, de van, hogy többféle irányból is meg kell vizsgálnod az adott témát és még mindig nem fogsz teljes képet kapni róla...ott jön majd a titok, ami miatt örökké kíváncsi leszel rá.
The Matrix has you...
szerintem ez nem várt meglepetés lenne és egyben tök jó buli, mert együtt csináltok valami felemelõt. Ez megint egy extrém dolog, az élet "lapos" oldalán is rengeteg olyan van ami éppen nem illik bele az Életedbe, mégis megcsinálod, mert az olyan izgalmas és ha ezt együtt teszed azzal akit szeretsz, az egy újabb kapocs és kötõdés és élmény lesz amirõl évek múlva is szívesen beszéltek és elég csak a szemébe nézned, hogy tudd mire gondol akkor...ezek a kis dolgok tehetik Szerelemmé az adott kapcsolatodat egy emberrel." ***
egyetértek veled: mellesleg én benne vagyok mindenben, ha mondjuk nem egyedül kell csinálnom😄 tehát ha elhívnak tegyük fel ejtõernyõs ugrásra, akkor benne lennék, de azért, mert nem rossz móka bár veszélyes, de ott pl tudom h egy profi segéd lenne mögöttem így nem eshet bajom...<#eljen>#eljen> Nem lennék papucs, de azért abban biztos lehetsz, h akit valaha meg tudok szeretni egy picit is annak én kedveskedek
szerintem ez nem várt meglepetés lenne és egyben tök jó buli, mert együtt csináltok valami felemelõt."
Ez tetszik<#hehe>#hehe> persze ertettem en😊 es teljesen igazad van.
nekem úgy tûnik, hogy sokszor gondolkozol szélsõségesen - nem politikailag 😊
Vicces volt olvasni ezt a pitizõs mondatot, tudom, hogy árnyaltan gondolod, de akkor is furcsa 😊
Attól, hogy esetleg megalázónak és cselédnek tûnik egyesek szemében az ha kávét viszel az ágyba a kedvesednek még nem biztos, hogy az is, ezt kedves gesztusnak is lehet venni. Figyelmességnek. Most ez csak egy példa, nem rólad beszéltem, csak ez jutott eszembe errõl.
persze amikor ez már rendszeressé válik és az esetleges elmaradása veszekedést okoz az már inkább szomorú, mint örömteli.
Aztán az, hogy ami biztos abba mész bele. Szerintem kevés biztos dolog van az Életben, még ha ki is ismertél egy embert, bármikor tud meglepetést okozni, de azt hiszem ez szintén része és ez izgalmas is lehet, ennek sem az árnyoldalát kell nézni, hogy milyen bajom lehet belõle. Erre egy példa lehet, hogy mondjuk Te szeretnél bunjee-jumpingolni, a párod pedig aki mondjuk konzervatív és visszahúzódó erre azt mondja, hogy jó, akkor ugorjunk együtt 😊
szerintem ez nem várt meglepetés lenne és egyben tök jó buli, mert együtt csináltok valami felemelõt. Ez megint egy extrém dolog, az élet "lapos" oldalán is rengeteg olyan van ami éppen nem illik bele az Életedbe, mégis megcsinálod, mert az olyan izgalmas és ha ezt együtt teszed azzal akit szeretsz, az egy újabb kapocs és kötõdés és élmény lesz amirõl évek múlva is szívesen beszéltek és elég csak a szemébe nézned, hogy tudd mire gondol akkor...ezek a kis dolgok tehetik Szerelemmé az adott kapcsolatodat egy emberrel.
The Matrix has you...
Voltak próbálkozásaim, de, ha nem az én hibámból nem sikerül, hanem valami külsõ tényezõ megakadályozza avval nem tudok mit kezdeni, két emberen múlnak a dolgok nem egy...Ne haragudj, de nem fogok senkinek pitizni, h velem legyen, kedves és aranyos vagyok addig, amíg velem is azok. De abban a pillanatban, ha észreveszek egy szösszenetnyi átverés, vagy hazugság szagot akkor hagyom a francba. Csak akkor próbálkozom amit ismerek és ami biztos, ismeretlenbe nem megyek bele, nem vagyok ilyen meggondolatlan ám...Ezért nem értem, miért nem jó ebben az esetben, ha megfontolt vagyok? nem sietünk sehová, ráadásul, mint már említettem társat nem úgy keresek, hogy feleséget, csak egy szép együttlétre, egy kis szórakozást (nemcsak szexet), hanem egy kis jó dolgot, kis örömöt, ami nem sokszor ér engem...
Munka. Ma a statisztikák szerint kb 18 hónap találni egy új melót. Úgy hogy aktívan keresed. Jó duma ez a mindenki tud dolgozni aki akar de nem igaz.
Egyszerûen arról van szó, hogy az utóbbi idõben akire ráhajtottam, mert egy kicsit megtetszett az nem sokáig tartott. Lényegében amit írtam, tehát viszonzatlan volt. Aztán olyan is kialakult, hogy nálam nem mélyült el dolog, a lánynál meg igen, így azt hamar lezártam, mert tudtam, hogy nem tudnám azt megadni neki, mint amit vár, egyszerûen azért, mert nem tudnék beleszeretni. Egyre-másra jöttek elõ dolgok amik zavartak benne, hosszú távon sem tudtam volna megszokni.
Ezeket a lányokat rövid ismertség után környékeztem meg, nem ismertem õket korábban egyáltalán, egymásba gabalyogtunk és aztán szétmentünk. Most nem ilyenre van szükségem és inkább várok, minthogy megint egy kalandba bonyolódjak.
Aztán itt van az érem másik oldala is, hiszen nem zárom ki, hogy a következõ percben futok össze egy olyan lánnyal aki percek alatt elvarázsol és fülig szerelmes leszek belé😊
Véletlenek vannak, a jót Én sem tagadom meg magamtól, de, hogy fûhöz-fához rohangáljak az nem bejövõs ebben az idõszakomban. Most van egy cél és egyenlõre arra figyelek, nem több. Nem sietek sehova, úgysem maradok le semmirõl.
The Matrix has you...
Ja, megbántottál, de már nem számít.
A gyerekem "nem teljesen egészséges" és pénzünk sincs annyi, amennyi alapvetõen kellene, mégis több ilyen gyûjtéskor is szólt, hogy adjunk pénzt beteg gyerekek mûtétjére, ha nem is sokat, sok kicsi sokra megy. Az ilyen jellegû belsõ érték szerintem nem függ fent említett tényezõktõl.
Pl. a lányom, bár nem teljesen egészséges hagyományos értelembe és pénzünk sincs mégis felhívta a figyelmemet több gyûjtéskor, hogy adjunk pénzt egy beteg gyermek mûtétére, még ha keveset is, sok kicsi sokra megy...
Nekem inkább egész ember kellene, hamár válogathatnék...😊
Aki látszat ember az azt vonzza magához akinek ez tetszik és fordítva, az igazhitûek a rendes lányokat 😊 Néha persze a szegénylegény nyeri el a fél királykisasszonyt 😄
The Matrix has you...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Engem/lány/ egyenesen eltaszít a lóvéval figyelmet felhívó srác.
Nincs semmijük egyéb, amivel dicsekedhetnének? Ez elég szegényes.
Ha igaz, amit írtok, az angol királyi család csupa rendes tag, mert vakít, mi "pólárok" pedig "rendetlenek" vagyunk. Sajnálom azt a lányt, aki <#nevetes1>#nevetes1>nem lát tovább egy jó autónál, vagy egy megbeszélésre felvett öltönynél...
Ne veszekedjetek!(kapi...mit számít itt???) Keressétek meg a lányt!<#smile>#smile>