Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legjobb mondat az elsõ: "csak másokat kihasználva juthatsz olyan javakhoz, ami az életedhez kell"
azt hiszem itt van a kutya elásva, hogy rengetegen gondolják ugyanezt és alkalmazzák is...
abban a pillanatban mikor kölcsönös dologról van szó - pl. leviszem a szomszéd szemetét, mert Õ meg elmosogat nekem, hülye példa, de egyszerû- akkor már nincs kihasználás, egyenlõség van. Tettem másnak valami jót és cserébe kaptam valami jót.
Na most ez ebben az önzõ világban nem létezik, meghalt, ilyen nincs, kivéve a nagyon szoros rokoni kapcsolatoknál, de már ott is megszûnni látszik ez..teszem hozzá, sajnos.
Természetesen vannak kivételek és újabbnál újabb próbálkozások, hogy ezeket a kihalófélben lévõ szép dolgokat újra hétkoznapivá tegyük. Remélem megérem az általánossá válását 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ugyanis nem venné figyelembe hogy nekem más fontos és másképpen gondolom
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
És teljesen más, de jó, vagy jobb megoldást ad a kérdésre, mint te?
különbség, ha azt hiszem, hogy a szeretetemet és a szüleimtõl kapott szeretetet és gondoskodást tovább kell adnom és ezért kell gyermeket vállalnom...
és a között, hogy egy gyermek teszi teljessé az élettapasztalásomat és a genetikai tulajdonságaim átadása elégedetté boldoggá tesz, mert így a személyem egyedi struktúrájának részeként tovább "élek" azáltal, hogy egy olyan emberrel - a párommal - alkotunk közös embert, akivel leélem az életem
kinek mi a fontos, mi a kielégítõ, mi a megnyugtató... más qualitásúak az emberek a tapasztalataik alapján... másképpen gondolkodunk... én nem a gyerekemnek akarom továbbadni a szüleim gondoskodását hanem a szüleimnek viszonozni
Õ élheti így az életet, mi meg élhetjük másként.
A szofisták óta tudjuk, hogy minden relatív.
Ha valami "A", akkor az átmagyarázható "B"-be, és fordítva.
És igazából csak azzal találjuk magunkat szemben, hogy "A" vagy "B" verzió nincs személyes tetszésünkre.
Jó beszélõkével mindent ki és át lehet magyarázni, fordítani az ellentétébe, vagy bármibe. Megtámadhatatlanul. Itt nincs sakk matt.
Az életünknek vannak szakaszai és a gondoskodás is megfordul egy idõ után. Gondoskodunk a gyerekeinkrõl, késõbb segítenek nekünk (itthoni teendõk stb.) ha felnõttek meg hol õk segítenek nekünk, hol mi nekik, ha meg idõsek lesznek a szülõk a gyerekek segítenek nekik, esetleg gondoskodnak róluk. Vagyis így lenne sztem az élet körforgásában "optimális". Az egész oda-vissza dolog, nem egyirányú. A kihasználás egyirányú.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Ne tudd meg én miket kaptam...pfff...😊😊😊
Természetesen volt hivatkozás arra is, hogy nõi logikám van, meg egyebek...nyugi "dont vöri, bí hepi"😊😊
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Cliónak a saját nézõpontjából igaza van, csak kérdés az, hogy az õvé-e az abszolút nézõpont.
Egy dolog biztos: az emberiségnek alaposan el kell gondolkodnia az utódnemzésen, és a világ rendezésén. Mert az elkövetkezendõ generáció(k) élete jelenleg elõre meghatározott: az elõdök sarának eltakarítás és deficitjének kiegyenlítése. Persze lehet õk is csak mindig a következõ generációra fogják hárítani, addig amíg nagyon kínossá nem fokozódik a helyzet. ...
Melyik bolygón éltek gyerekek, fiúk? Itt Anaidnak tök igaza van....
Következmény egy gyerek? Te meg vagy az idegesítõ paca?
Nem akartalak megbántani, de ne vagdalkozzatok olyan dolgokkal, amirõl fogalmatok sincsen.
Örökbefogadás? 1 db szabályát tudod? Miért kéne örökbefogadnom??? Neveljek vk-t fel apa nélkül? Majd eljön az ideje. Együtt.
Én nem kételkedek. Benéztem ide, mert unatkozom....
Jó hétvégét!
A ygerek vaban nem kéri, hogy megszülethessen, de az élet ajándék (az kellene hogy legyen). A szülõ is ad és a gyermek is. Lehet sokan nem veszik észre, de egy gyerek sokmindent adhat és sok dolgot meg lehet tanulni a gyerekektõl. Igen, a gyerek befolyásolja a dolgokat. Átrendezõdik egy pár élete, ha gyerekük születik. Bizonyos szempontokból nehezebb lesz, DE aki átélte már azt, hogy bár leplezni igyekezett a bánatát a gyereke odament hozzá és csak annyit mondott: Szeretlek, ne legyél szomorú, az érti, hogy kiegyenlítõdik mérleg. A gyerekek fõleg míg kicsik nagyon tudnak szeretni és önzetlenebbül (nem csak szüleiket) és minden apróságért nagyon hálásak tudnak lenni, nekünk meg észre kell vennünk, mennyit adnak és már nem kérdés, hogy elvesz-e, vagy hozzátesz a boldogsághoz, inkább úgy mondanám más jellegûvé válik a boldogság.
de mond hol imserkedsz?
és igazán lõhetnél be képet csak hoyg tudjuk mivel állunk szemben😊
Sok gyereknek nem adatik meg sem a család, sem a szülõ. Ezért akarok gyereket én. Adni neki mindent. Ami önzés, az az ha valaki így akar pótolhatatlan lenni. Elõször ezért kell kutya, vagy macska, vagy hal..........Mert õk pusztulnak el, ha elhanyagoljuk õket. Ezeken túlvagyok.
Egyébként esetenként sminkelek,szemspirál(fõ a természetesség) és jól nézek ki...Kék a szemem, barna, hosszú hajam, vékony vaok, és interneten nem ismerkedek....Azért nem cicababa. Nincsenek mûkörmeim....:-)
A rendes lány épp oly ritka, mint a fiú. Én pl. a fiúkról tudok rosszakat mesélni...
De nem fogok! Bízok sírig.
Cicababa is lehet normális. Ha meghatod....<#crazya>#crazya>
a lényeg ugyanaz károsanyagkibocsátása van!
ezek az emberek jók vagy rosszak? "általánosan"
károsítják más ember egészségét a környezetüket, saját önzõ céljaikért
de ha felveszem a polarizált lencsés napszemüvegem, attól a színeket szebbnek látom így a világ is szebb lesz vizuálisan 😊
kérdés, ha felteszel egy fekete szemüveget akkor a világ lesz sötét, vagy te, hogy azt hiszed, sötét a világ?
"elõször kihasználod a szüleidet..."/Nem használom ki õket! Én is gondoskodom már róluk. Kölcsönös a kapcsolat. Az én gyerekem ugyanazt kapja. Így visszük tovább....
" õk kihasználják azért az embertársaikat, hogy neked a saját szükégleteiken kívül biztosítsák az életkörülményeidet" A szüleim dolgoztak, és dolgoznak is, hogy több jusson. A munkájukkal biztosították.....Ezért is törekedtem arra mindig, hogy sose függjek Tõlük. Õk azok, akiktõl így sose kérnék feleslegesen....extrára...
amikor már függetlenedsz, akkor már közvetlenül te használod ki az embereket...NEM HASZNÁLOK KI SENKIT. ENNÉL JOBBAN NEM VETEK MEG SEMMIT!
ILLETVE BOCS, A LUSTASÁGOT!!!
amit te elfogyasztasz bármibõl, vagy amit te használsz azt elvonod másoktól, mert megtehetnéd, hogy nekik adod mindened...
mindenki önzõ.../TÉVEDSZ, DE HIDD.a lényeg a szándékos megkárosításon van és az a rossz
ha tudtodon kívül teszel rosszat az jó... így elégedett lehetsz magaddal/SOSE LEHETSZ ELÉGEDETT, ha meggondolatlan is vagy
nem vagy köteles átgondolni a tetteid következményét... viszont ha átgondolod (, mert ez egy lehetõség, ami adott) akkor utána már rosszat teszel, mivel ez már szándékosság.HÜLYESÉG, BELEMAGYARÁZÁS.
ez olyan mint az elõzés... csak és kizárólag egy lehetõség, ha nem elõzöl nincs belõle hátrányod, ha csinálod akkor lehet...
EGYRE JOBBAN BIZTOS VAGYOK MAGAMBAN, DE SOSE LENNÉK ELÉGEDETT.
CLIO MIATT KINYÍLT A ZSEBEMBEN A BICSKA, BOCSÁNAT EZÉRT!
KI VAGY TE, HOGY ÍTÉLKEZZÉL MÁSOK FELETT?
FEL A FEJJEL!éS LEGYETEK JÓK!(legalább nagyjából)
elõször kihasználod a szüleidet... õk kihasználják azért az embertársaikat, hogy neked a saját szükégleteiken kívül biztosítsák az életkörülményeidet
amikor már függetlenedsz, akkor már közvetlenül te használod ki az embereket...
amit te elfogyasztasz bármibõl, vagy amit te használsz azt elvonod másoktól, mert megtehetnéd, hogy nekik adod mindened...
mindenki önzõ... a lényeg a szándékos megkárosításon van és az a rossz
ha tudtodon kívül teszel rosszat az jó... így elégedett lehetsz magaddal, ha meggondolatlan is vagy
nem vagy köteles átgondolni a tetteid következményét... viszont ha átgondolod (, mert ez egy lehetõség, ami adott) akkor utána már rosszat teszel, mivel ez már szándékosság
ez olyan mint az elõzés... csak és kizárólag egy lehetõség, ha nem elõzöl nincs belõle hátrányod, ha csinálod akkor lehet...
igen, most ez dívik, mert tapossuk-társadalomban (világban) élünk, de így nem fogsz igazi boldogsághoz jutni, csak délibáb, ahogy említettem. valószínûleg nem érted megint mirõl beszélek, de nem is baj 😊
The Matrix has you...
A jóság még az érvényesülési veszteseknek sem jár alanyi jogon.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én ezt így látom és tapasztalom.
És szó sincs arról, hogy nem rendesnek lenni helyes, hanem szó van arról, hogy hiába hiszed/gondolod magad rendesnek: ha az élet ezt nem így gondolja és jól megleckéztet.