22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • smith09 #17905
    Véleményem szerint a rendes lányok is örülnek ha egy normális sráccal találkozik. Azt h ki a normális srác azt mindenki döntse el maga. Véleményem szerint megtalálja a zsák a foltját. Ha találsz egy normális csajt és sokáig "bűnözöl" mellette akkor előbb utóbb 1 - 2 alkalommal tuti lebuksz és oda a bizalom sőt az egész kapcsolat.
    Megszerezni tehát meglehet még a normális lányokat, de utána jön az a rész hogy mit teszel azért h megtartsd, h mennyire fontos neked a másik fél, illetve mit teszel azért h normális működjenek a dolgok. Persze kettőn áll a vásár, és egy hibás soha sincs. De ha reggel úgy kelsz fel h megfogsz tenni mindent azért h a másik felet boldoggá tedd - legyen az sex v bármi - és úgy érzed hogy te megteszel mindent és a másik félen látod h ő ezt értékeli és hasonlóan áll a dolgokhoz akkor nagy baj nem lehet. Ha a kapcsolatot előtérbe helyezed az egyéniség szerepét szemben akkor nagy baj lehet mert annak az ereje összetartja az egészet. Viszont ha bármelyik fél egója érvényesül akkor kiperdül a kapcsolatból egyedül.
  • mx18
    Ezt honnan szeded? Mondta?
  • 89
    ...inkább megtartani
  • High end PC #17902
    Hát még milyen ritka a rendes lányt megdugni.
  • clio1616v
    gondolj bele egyedül még bevásárolni sem tudsz
  • clio1616v
    ez olyan mint amikor a vaknak beszélsz a szivárványról
  • IXEMGabeo
    nem gáz...tanuló vagyok miért lenne az? különben sem viszi ágyba a reggelit...
  • JethroHUN
    Ha 18 éves jóval elmúltál és anyuci viszi ágyba a reggelit az már gáz. Ez van felnőtt vagy (legalábbis annak vagy tekintve) lásd el magad.
  • IXEMGabeo
    én meg azért haragszok, hogy folyton evvel támadsz, és, hogy tapasztalatlan vagyok. Oké beismerem nem volt mit megtapasztalnom, de csak a lányok terén. Beismerem. Viszont, az hazugság lenne, hogy nem éltem át dolgokat. Nekem nem kell ahhoz tapasztalat, hogy felismerjem a dolgokat, mivel számomra az ésszerű döntések ott lebegnek a szemem előtt, amit látok és fenyegető veszély, azt mindig el tudom kerülni. Beszéltünk a fájdalmakról én nem akarom megtapasztalni, mint te, én inkább kikerülöm, mert a rossz dolgok kikerülhetők amit nem fogsz fel. Vannak olyan dolgok, amik az emberrel megtörténtek önhibáján kívűl, környezetében, környezete körül. Mellesleg elárulom neked rég elmúltam 18, arról pedig nem tehetek, hogy te azért tartasz tapasztalatlannak, mert nem dolgoztam még, nem vagyok képes ellátni magam teljesen, ez abszolút nem fair, hogy ez alapján ítélsz meg... és így van természetes az én koromban, hogy még tanuló vagyok, evvel rengeteg csak tanuló, egyetemistát ugattál le, hogy még "gyerek"...
  • clio1616v
    a te módszered az egy tapasztalatlan gyerek kapálózása a számára ismeretlen világban, mivel eddig a problémákat csak a szülői gondviselésen kereszül érzékelted

nekem ezzel semmi problémám nincs sőt ez a természetes... a reagálásaidon viszont néha elmosolyodok
  • IXEMGabeo
    utólag belegondoltam ezt a módszert én sehol máshol nem alkalmaztam amivel megtámadtál...h ilyen olyan rendes vagyok...biztosan kaptam volna bírálatokat, érdekes élőben senki nem állított ilyet amilyeneket te...azt hidd el, hogy ez itt más, ez itt Fórum és az ember nem tudja máshogy reklámozni magát, nekem ezekszerint ez a módszer jutott, hogy jellemezzem magam így meg úgy...mellesleg, amiket bigapó leírt önmagáról, vagy amit ő róla és saját magunkról írtunk le azokban nagyon kicsi eltéréssel tévedtünk...igazak voltak. És én abban a nagyon nagyon hosszú HSZ-ben abszolút nem dicsőítettem magam csak leírtunk minden magunkról...olvasd vissza ott van. bigapó pedig majdnem beletrafált egyes tulajdonságaimba, azért az nem rossz ahhoz képest, hogy Fórum és nem láttuk egymást...ezekszerint akkor reklámozás nélkül is tud valaki rólam jókat írni, na ehhez mit szólsz clio? utólag még nekem lesz igazam és tényleg az én módszerem válik be
  • IXEMGabeo
    elképzeljük milyen lehet a másik embernek, de egy szóval sincs olyan benne, hogy elkezdjük FIKÁZNI és szekálni a módszerei miatt
  • IXEMGabeo
    mellesleg az empátia nálam az, amikor "önzetlenül" együtt tudunk érezni a másikkal és nem sablon tanácsokkal segítjük a lelkivilágát, foglalkozunk az illetővel, elbeszélgetünk vele mindenféle hátsó és durva szándék nélkül...Ehhez születni kell, ez az egyik olyan dolog, ami nem tanulható mivel egyéntől függ...
  • clio1616v
    empátia az amikor ugyanazokba a körülményekbe amikbe te vagy most bele tudom képzelni magam és esetlegesen mást érzek mint te az a kettőn közötti hozzáállásbeli és tapasztalatbeli különbségekből adódik

ezért van, hogy másképp reagálok
  • IXEMGabeo
    ez van, nekem se jöhetnek be a te módszereid...így is úgyis a végeredmény az, hogy mindkettőnknek megvan a maga módszere, amiről azt hisszük eredményes. Tudod mit csak ez számít innentől kezdve...persze, mivel nem tetszik egyikünknek sem a másik stílusa, ezért alkalmazzuk máshogy, és nyílván mivel nem tetszik, ezért kötünk bele a másikba...Mondjuk visszaemlékezve én nem is bíráltam a te módszered, volt amiben nem értettem egyet veled, de itt főleg te voltál, aki fikáztad a módszereim...az viszont tény, hogy amikor elegem lett nem volt kedvem vitázni be is szóltam egy-2 finomat neked.
  • IXEMGabeo
    pont ez nem az empátia:D az neked nem nagyon van...nem vettem észre h nagyon együtt tudnál érezni az emberekkel...hisz te magad vallottad be, hogy egy film kell ahhoz, hogy felpörgesd a kapcsolatod, ami nem gáz, de elméletileg az is csak kibúvó...
  • mx18
    Pedig az mx18-ban benne van a nevem, és a korom is, ezért írtam egyszer, h nem elég anonim :)
  • clio1616v
    nem jön be nekem a módszered, arcpirítónak tartom és én szégyenlem magam helyetted amikor olvasom néhány hozzászólásod, amikor elragadtatod magad

de ez az én hibám, hogy túl empatikus vagyok
  • IXEMGabeo
    rendes lennék esetleg...egyébként utólag belegondolva én semmit nem reklámozok, de őszintén miféle jellemzést írjak magamról? írjam le, hogy milyen szar vagyok? nem az lenne a lényeg, hogy a jót keressük magunkban?
  • IXEMGabeo
    mi a francot általánosítasz te? azt hiszed, aki tudja, hogy milyenek az alaptulajdonságai és kimeri mondani az már szar ember? te is azt hiszed, hogy beképzelt vagyok? rohadt nagyot tévedsz... én kérek elnézést, ha nem jön be neked a módszerem. Máshoz nem nagyon tudok folyamodni, ha az emberek semmit nem látnak rajtam, miért ne lehetne jogom reklámozni magam, hogy én milyen rendes vagy? nincs mitől félniük, hisz én senkit nem baszok át, nem úgy, mint te. Persze azt hiszel, amit akarsz, monitor mögül nem tudod megállapítani ki vagyok ennyiből megértelek.;)
  • clio1616v
    ne haragudj.. én azt érzem, hogy te rendesnek tartod magad és problémád, hogy más nem tart annak

ezért ne rám haragudj, nem az én problémám és te vagy a hibás ezért nem én és nem más csak és kizárólag te, mivel te magad okozod a problémát magadnak
  • IXEMGabeo
    pofád lapos
  • clio1616v
    ez így van minnél inkább rendesnek mutatja valaki magát annál inkább kételkedni kell benne

nem mondogatni kell, hogy de rendes vagyok idefigyeljetek, mint ahogy IXEM teszi... ráadásul csodálkoznia sem kellene, hogy más nem tartja rendesnek ennek ellenére sem
  • BUKSAGe
    a rendes lányok csúnyák, vagy nem is rendesek
  • bigapó
    ja, amúgy jó volt olvasgatni ezt a kb 1 oldalnyi hsz-t, vicces volt, komolyan :)
    mx engem is "átvert", nem tudom miért, de Én is fiúként kezeltem először :)
    akkor viszont Neked duplán ajánlom azokat amikről már beszéltünk, mert Ti sokkal nyitottabbak vagytok az ilyen témára. Neked pedig időszerű is lenne, éppen a felnőtté válás küszöbén.
  • bigapó
    az milyen tulajdonság mikor átléped a személyeskedés határát?

egyszer régen megbeszéltük, hogy nem beszélünk vele ha nem értelmes hozzászólást intéz az emberhez, emlékszel még?
  • clio1616v
    nem nézek meg kétszer egy filmet sem

bár volt olyan hogy a film 3szor indult el filmézés címszóval
  • SlayR
    sztem meg a páros filmnézésnek az a vége mindig, hogy nemtudom a végét...aztán meg ha vége a kapcsolatnak van mit bepótolni -.-
  • clio1616v
    büszke lehetsz rá, hogy megtanultál olvasni

további kellemes olvasást kívánok
  • JethroHUN
    na végig olvastam kb a lap aljától, gyertek már ki a tündér meséből
  • JethroHUN
  • salsoul
    no problem felség

ide tessék hamuzni ...
  • clio1616v
    hovatovább kell hozzá ágy egy csendes szoba kellemes hőmérséklet...

sajnálom, hogy igényes vagyok remélem megbocsátható
  • salsoul
    jól van Prótagorasz, jól van ....
  • clio1616v
    a tévénézős bújáshoz kell a párom is és a tv is :)
  • salsoul
    én nem önkielégítésről szóltam
    hanem arról, hogy tv kell hozzá, mert a barátnő kevés ...
  • clio1616v
    kinőttem már az önkielégítésből, hogy önerőből oldjak meg dolgokat

próbáld ki sokkal jobb társaságban
  • salsoul
    különben nem >>> különben
  • salsoul
    mondom én kell neked mint katalizátor, különben nem már fel sem áll ...

önerőből nem megy még a jó hangulat sem
  • clio1616v
    nagyon kevés film köt le, inkább csak a hangulatfény miatt...

ezért szeretem a focit is(ti. zöld háttérfény)