22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #17945 íjj azért a kép a poén xDD -
IXEMGabeo #17944 egy szóval se mondtam, hogy gáz...azt clio mondta mindig is. Én csak nem ezt a módszert alkalmazom, viszont sosem fikáztam, mert bizonyos embereknek erre van szükségük, az efféle segítségre önmaguk felkutatásában... -
#17943 No problem.
Olvasni ciki. Olvasni szánalmas. Olvasni gáz.
Különben is csak azok olvasnak, akinek önerőből nulla az életük.
Így legalább azért innen-onnan csurran cseppen valami ...
Ezt mindenki vágja, érzi, érzékeli :)
-
IXEMGabeo #17942 sosem volt semmilyen könyv rám hatással, akár szépirodalmi, akár fantazy, valahogy én untam őket...engem a sport és a történelem köt le, ha választani kellene olvasás és olvasás között... -
IXEMGabeo #17941 tulajdonképpen a Life is simple és a Life is short része nem jön be...Abszolút hidegen hagy, hogy az élet rövid, amit helyesnek tartok azt élvezem, viszont amihez nincs kedvem nem hagyom, hogy rám erőltessék (személet), Life is simple hmm...mintha olyan egyszerű lenne az élet...nem igazán, ezért van az, hogy sokan elvesztik a fonalat és letérnek az ösvényről, nincs kedvük élni. Én nem tartozom ezen emberek közé nem tértem le sehova, semmilyen ösvényről, pusztán nem követem a "trendet", nem vagyok átlagos ember...Mellesleg az ilyeneken szeretek elgondolkodni, csak, hogy is mondjam számomra unalmas az efféle szöveg már... -
IXEMGabeo #17940 ja a tökéletes élet mintaképe ugye?:) igen, hasznos, csak ilyeneket túl sokszor hallottam...feel the wide emotion and your life 'll be better:D
olyan, mintha egy amerikai propaganda szöveget olvastam volna;) Jó tanácsok, hogy éljed az életed, nem rossz, de nem feltétlen kellene/kötelező követni e útat. Ha nekem az esik, jól, hogy nem érzek semmit, akkor úgy van kedvem...Abszolút nem izgatnám legalább a dolgokon magam. -
#17939 a könyvek önmagukban nem segítenek
feldolgozni kell, gondolkodni kell, realizálni kell ....
egy könyvekkel megrakott számár továbbra is csak szamár ... -
#17938 na mesélj!, mi vele gond?
okos dolgok vannak rajta, ha realizálva vannak ...
sok a sablon szöveg, és mégsem gondolkodik el rajtuk senki
pl itt van ez: "mindenki a sajátját főztjét eszi"
első reakció: ja persze, a sajátomat... és egy bazi nagy lista következik annak bemutatására, hogy miért is nem saját főzt... persze ez eleve reménytelen vállalkozás, mert akinek van szeme a látásra, az átlát rajta ...
De nem baj. Mindenki a maga életét főzi ;)
Ki mit tett ma hozzá a főztjéhez? :) -
IXEMGabeo #17937 mondjuk avval egyetértettem veled, nem nagyon segítenek az önismereti, pszichológiai könyvek...mivel, amit észlelek úgyis megtapasztalom, ami nem kellemes, azt úgyis előre meglátom, és elkerülöm... -
clio1616v #17936 úgy is írhattam volna
If you have fear to live your life... -
IXEMGabeo #17935 pff... és akkor te nem hordasz le senkit, evvel sztem sal-t bántottad meg, de, hogy minek... -
clio1616v #17934 még annyit, hogy
If you do not want to live just read books -
IXEMGabeo #17933 mekkora sablon szöveg te jó ég... -
clio1616v #17932 ez így van, de nem mindenki teheti meg
van akit elnyomnak és aki elnyom ez amit bemásoltál az utóbbiak kiváltsága, ha úgy tetszik ők a szerencsések -
clio1616v #17931 folyamatosan azt kapom :D -
IXEMGabeo #17930 kb annyi közöd van hozzá, minthogy a farkam a szádhoz érjen...nem kapod meg clio bármit is akarsz tőlem;) -
#17929 csakúgy
-
clio1616v #17928 mesélj miket csináltál a hétvégén
- komolyan érdekel, mi volt ami vonzóbb az sgnél -
clio1616v #17927 ha azt akarod, hogy tetszen nekünk amit csinálsz, akkor ne bármit csinálj, hanem gondold át mit csinálsz és úgy csináld hogy az tetszen nekünk
ne legyél önmagad, hanem játszd meg magad, de tényleg csak akkor ha az fontos neked, hogy mi mit gondolunk rólad -
clio1616v #17926 csak akkor veszi komolyan, ha érzi, hogy igazunk lehet -
IXEMGabeo #17925
sehol nem volt ilyenről szó, most nincs jobb dolgom, hogy az SG-n lógjak;)
elfoglaltak a haverok ez van... -
#17924 persze nekem mindegy, hogy hogy húzod le életed a wc-n -
#17923 Talán elgondolkodással többre mennél mint unással ...
és hát igen, megint csak nem jó amit csinálsz, az unás sem
itt b***od rezet és pocsékolod el életed ahelyett hogy életed jobbításán fáradoznál ... -
IXEMGabeo #17922 ha negatív kritikákat kap az ember jogtalanul és állandóan, persze hogy nem maradok csendben és válaszolni próbálok frappánsan:)
unom már, hogy bármit csinálok az nem jó -
#17921 Az életet. Meg amit mások mondanak. :) -
IXEMGabeo #17920 mit is?:)
mire gondolsz?:) -
#17919 Ne vedd annyira a szívedre.:) -
IXEMGabeo #17918 jobb, ha nem tudod...no comment, üdv újra a Fórumon. -
#17917 Túl sokat ne várj, mi már csak igy fogunk feküdni a koporsóban is :) -
#17916 Lényegében csak a szokásos. Semmi új. :) -
#17915 Na és tetszett? :) Nekem már csak halvány képeim vannak arról miről beszéltünk 250 hsz-t :) -
#17914 Másfél hete ma jutottam először géphez.:) De átolvastam.:D -
#17913 pedig most 4 napig kussban voltunk :) lett volna időd olvasni :) -
#17912 245 új hsz, vki foglalja össze pls.:D
Pár napra sem lehet felügyelet nélkül hagyni titeket, bezzeg mikor itt vagyok, alig van termés -
IXEMGabeo #17911 igazad van vártam már ilyen véleményt;) megyek is nyugi, ha befejezték, akkor én is:) -
#17910 Pont ez mutatja, hogy még eléggé gyerekcipőben jársz :S
Ahelyett hogy egész nap itt írnál/írnátok inkább mennétek el valamilyen rendezvényre/kiállításra "rendes lányt találni" :D mert "aki keres az talál" aki meg nem, az csak tartja a markát -
clio1616v #17909 hazudnék, ha azt írnám, hogy ezt nem vártam tőled -
clio1616v #17908 "ezek a dolgok.." :) - hova lett a kedvesen mosolygó smiley? -
IXEMGabeo #17907 vagy pedig annyira frappáns választ adtam az okfejtésedre, hogy mást már nem bírsz írni... ismerd el, egy huszon éves GYEREK több intelligenciával rendelkezik, mint ő méltósága -
IXEMGabeo #17906 te beteg vagy:D cliokám ezt nagyon benézted, mert kb 14 éves korom óta képes vagyok arra h bevásároljak a nagymamám combnyak törése után segíteni kellett neki így jártam hozzá bevásároltam neki, sőt még a takarításban is segítettem amit tudtam, tehát ezek a dolgok számomra nem újdonságok clio. Francot se tudsz rólam, csak bedobsz ide olyan hsz-eket amiknek még köze sincs a valósághoz...