Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem azzal dolgozok, és ismét csak saját világod csapdájában vergõdsz
neked azért nehezebb párt találnod, mert elmondásod szerint nem vagy kompromisszumra hajlandó semmilyen formában... te kérsz és kapod, minden további nélkül... véleményem szerint nincs az a lány, aki számodra úgy tökéletes, hogy nem kell neki változnia és a te kompromisszummentességeddel összeegyeztethetõ
azt tudom elképzelni, hogy olyan párt találsz aki számára te vagy az abszolút és õ kompromittálódik, ami annyit jelent, hogy te megígéred, hogy nem változol, mert neki te tökéletes vagy és ez jó neki, viszont õ mindenben hajlandó ezért megváltozni...
viszont itt máris ellentmondásba kerülnél azzal, hogy az is egy kompromisszum, ha megígéred, hogy nem vagy hajlandó megváltozni senki kedvéért 😉
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
2. lehet akad olyan férfi, aki egy két dolgot mondás nélkül csinál, de hogy nem csinál mindent mondás nélkül, az biztos, tehát elõbb vagy utóbb beszélni kell róla, vagy halálra van ítélve a kapcsolat, és a sírkõre az van írva: "meghalt mert kussolt, meghalt mert nem volt gondolatolvasó, meghalt mert a rózsaszín ködben zátonyra futott"
3. megint hatalmas lósípszóságot beszélsz mikor rólam beszélsz
olyan lóspíszóságokat raksz a számba amik torz elméd torz szüleményei, kombinációi, remixei
soha sehol nem beszéltem arról, hogy én mit csinálok, és hogy élek
de lám neked mégsem esik nehezedre abba okosodni amirõl semmit sem tudsz
de ez olyan mint a könyv... csalás amit te is csinálsz... várod hogy szádba adják a sültgalambot, mert amit magadtól csinálsz félsz a kudarctól
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
- szerintem nem olyan baj az, ha behódolok néha a párom akaratának, õ is megteszi a szükséges mértékben és idõben
hogy jön ide a kés alá fekvés?
a fiatalok unatkoznak és nincsenek korlátaik... sajnos így nem alakul ki az értékrendjük sem
Nagyon bensõségesnek és mélynek és érettnek kell lennie egy kapcsolatnak szerintem ahhoz, hogy a felek tényleg mindent el merjenek mondani a másiknak. És ez olyan kapcsolatban lehet
Nagyjából kiment a divatból. Illetve gyanús tevékenység.....Ritka pillanat, amikor örültem is neki. Pedig szükség lenne rá.
oké, miért nem beszélsz errõl neki? Miért nem mondod el neki, hogy mire lenne szükséged? Nem gondolatolvasó a másik, és még csak nem is a te agyad, gondolkodásod van a másikban. Tehát miért nem lehet errõl beszélni? Miért nem lehet kérni azt, amire szükséged van?
Mindazonáltal mi köze van mindennek ahhoz ami a cikkben van?
Nagyjából kiment a divatból. Illetve gyanús tevékenység.....Ritka pillanat, amikor örültem is neki. Pedig szükség lenne rá. Én se mondom így micsoda férfi.....:-)
Mindenki megfelelni akar. Én is sajnos. Ez rossz.:-(
Majd ha valakivel, mint a szüleim, 40 éve vagyok házas, majd talán nem akarok bizonyítani semmit, és elhiszem végre, hogy valaki magamért szeret......:-)))
De azt gondolom nem feküdnék kés alá egyenlõre, mert fontossági sorrend az van....Késõbb is lesz, és ha valaki 3 kilóval könnyebben, vagy 4 cmel vékonyabb derékkal fogadna el, rettenetesen sajnálom........
A fiatalok minden korban újítanak, mások. Remélem jobbak. Hát amiket tudnak már általánosban.....Internet, szex, a világ, és ez csodálatos! Fejlõdik az ember. Lehet progresszív, de ez van....
Amikor apámat mobillal õrjítettem én is meg....Ma már mi van? Ki létezik anélkül? A világ változik. Lehet az útjába állni, és lehet részt venni benne...<#guluszem1>#guluszem1><#violent>#violent>
Puszka!
Jó éjt!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
mert elképzelésed nincs arról, hogy én mit és hogyan csinálok, mert soha nem beszéltem róla, és soha nem is láttad
írtam pár sor, te ezt fejedben megforgattad, saját magadat hozzáadtad és végeredményrõl magyarázol na tehát szóval magadról beszélsz és nem rólam okostojás
thaison: szerintem borzasztóan igazad van abban hogy a mai fiatalok mennyire elvannak kanászosodva, és hogy a szülõk a rengeteg munka mellett nem tudnak elég figyelmet fordítani a csöppségre. de sajnos a mai rohanó világban ez van.az hogy valaki pont ezért kerül rossz társaságba.. nos ez vitatható. nekem van olyan ismerõsöm aki pont azért került rossz emberek közé, mert a szülei borzasztóan fogták, nem engedték és sehová sem... így fellázadt úgy mondva és a bajt kereste....
a magyar lányok meg tényleg a környék legszebb nõihez tartoznak 😛
a lányok rájöttek, hogy a pasijukat elég kielégíteni szexxel, fõzni meg az étterem szakácsa kell, hogy tudjon nem õ
a pasik meg elég ha pénzt keresnek, nem kell 😊 Salsoul is mindent megtehet, mert van elegendõ pénze... neki a vásárlás is csak egy kérés minden további nélkül
Ha valamire, akkor arra beszélnélek rá, hogy kösd fel magad. - Diogenész
én csak szimplán elmegyek a boltba, megveszem ami kell, közben jót beszélgetek az emberekkel és hazamegyek, és ... kész ennyi 😊
tudod ez az egész egyébként ilyen laza csere-bere 😊
"csak másokat kihasználva juthatsz olyan javakhoz, ami az életedhez kell"
Ez részben igaz, kapitalista világban élünk, ez tény hogy nem jó de sajnos erre tendál jelenleg a világ. Ezt a folyamatot megállítani mondjuk ki szinte lehetetlen és ha úgy nézzük ez mindig is így volt, csak egy másik ember kárára tudsz elõrejutni. Hogyha úgy nézzük akkor az iskolába sem jelentkezem mert egy másik ember elõl veszem el a helyet...tehát ezek olyan dolgok amiken nem nagyon lehet változtatni. De hogy kicsit a topikhoz is kapcsolódjak, vannak normális lányok de tényleg ritka. Nagyon nem tudnak odafigyelni a mostani szülõk a gyerekek nevelésére, és manapság olyan alapvetõ dolgokat nem tudnak a fiatalok/lányok amik anno tényleg nevetségesek voltak. Gondolok itt a mosás, fõzés. A viselkedés meg ismét egy más tészta, mint már írtam a szülõk nem tudnak kellõ idõt fordítani a gyerekre, ezért ha a gyerek bekerül egy rossz társaságba akkor már nem tudják kordában tartani és átveszi az ottani stíulst/szokást. Külsõleg rengeteg szép lány van, hiába a magyar lányok a legszebbek között vannak, de viselkedésre hát...nem egyszerûek. Fõleg a 14-19 éves korosztály. A mostani 22-25 közöttiekkel szerintem még annyira nincs probléma. Bár csak annyit foglalkoznának a tanulással mint a szépségükkel...:S
víz: 1db*100Ft+ÁFA/db = 100Ft+ÁFA
150Ft+ÁFA 😊
ez sem nagy bevásárlás
cserében kompromisszumot kötve éngem kihasznál a bolt és beszerzési árnál magasabb áron bocsátja rendelkezésemre a termékeket
Enélkül a végsõ procedúra nélkül nem távozhatok, nem birtokolhatom a bolt által forgalmazott javakat.
engem meg azok a korlátok, amiket eddigi élettapasztalatommal megismertem
de hogy tovább gondoljam: egy lány, aki teljesen nem a te komplementered kompromisszumot kér tõled, adsz neki?
ha egy homoszexuális kéri tõled, hogy kényeztetsd akkor kényezteted? megteheted... minden további nélkül, mert ugye megkér rá
te gondolkodsz korlátok nélkül 😉 mert ugye vannak saját korlátaink amiket elveink alapján magunk állítunk fel és ezek nem saját akaratunkkal ellenkezõek, hanem mások szemetét szûri meg 😊
az élet kompromisszumok nélkül is köszöni szépen remekül zajlik, és remekül érzi magát, mert megtalálja a közös nevezõt <#nevetes1>#nevetes1><#finom>#finom><#wave>#wave>
a hányingered benne, van és nem szituba, te csak a szitura húzod
én is adok embereknek, minden további nélkül, és semmi lelkiismereti és egyéb érzelmi dolog kavalkád nem áll a háttérben
kértek tõlem, megtehetem, hogy adjak, s így miért ne adnék?
cserébe pedig nem várok semmit, mert miért várnék?
miért nem adhatok, úgy ahogy a nap is fényt ad?
ha más nem a lelkiismeretét teszed helyre, mert megsajnáltak, hogy nincs pénzed és csak úgy minden további ellenszolgáltatás nélkül megkapod amit kérsz
senki nem cselekszik ok nélkül, van aki nem szándékosan cselekszik... de annak is megvan a kiváltó oka...
a te esetedben az, hogy te elvárod, hogy minden további nélkül kapj valamit, de az eszedbe sem jut, hogy félelembõl vagy sajnálatból kapod meg amit megkapsz... az ilyen emberektõl hányok...
kompromisszumot "baszik " kötni, de más azért csak tegye meg amit elvár tõle... kér és minden további nélkül kap, mert az neki jár... miért járna?
"kérjetek és megadatik nektek"
tehát bemegyek a boltba, és kérek egy zsemlét és egy pohár vizet
és minden további nélkül meg fogom kapni, hiába te mondjuk nem kapnád meg
a természetnek van egy rendje, ami bõségesen ellát mindent és mindenkit élelemmel, ahogy napfénnyel és levegõvel is
van ki ezt észre veszi és látja, és van ki vak rá
nincs kihasználás
mikor a gyík sütkérezik a kövön nem használ ki semmit
sem a követ, sem a napot, sem a ...
szerezz élelmet: egy zsemlét és egy pohár vizet
gondold át és írd le a folyamatot
The Matrix has you...
A tökéletes adás gyakorlata:
"Sõt Subhuti, annak a Bódhiszattvának aki ajándékokat ad, nem szabad semmire vagy sehová támaszkodnia. Amikor ajándékokat ad, nem szabad, hogy látható-dolgok, hangok, illatok, érinthetõk, vagy értelmi-dolgok erõsítsék. Mert, Subhuti, a Bódhiszattva, a nagy létezõ úgy kell, hogy ajándékot adjon, hogy ne erõsítse semmilyen jel. És miért? Mert az ilyen Bodhi-lény, aki erõsítetlen ad ajándékot, érdemének mértéke megmérhetetlen."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nehezen, de megtanultam nemet mondani, bár még mindig sokszor érzem magam kellemetlenül ha éppen egy barátomnak kell nemet mondani és mondjuk éppen önös érdekbõl vagy csak azért, mert nincs éppen hangulatom, kedvem ahhoz amire invitál.
fõleg mostanában van bezárkozós hangulatom és ezt vissza is kaptam, mert elkezdtem szervezni egy aquaworld-ös strandolást és majdnem mindenki viszakozott a végén, szóval nem lesz akkora parti, mint amire számitottam.
The Matrix has you...
egyébként meg az önzetlenség, többet adás a kérténél nem másoknak való segítés, besegítés
nomeg ha önzetlen vagy akkor nem vársz vissza, és nem elemzel, hogy akkor most megérdemelte, vagy nem érdemelte meg stb
szóval nincs itt akkor kedvesség és szeretet benned, mint amekkorát képzelsz magadról, vagy a környezeted képzel rólad, hogy benned van, mert rossz idõ esetén azonnal máris nem érdemelnék meg többet...
ja és nem kell kéretlenül besegíteni és lehet nemet mondani bármikor
vagy neked ez nem megy?
az emberek általános elsõ benyomása pozitiv rólam, mindenhonnan ezt kapom, hallom vissza. persze nem mindenki felé irányul, mert nem vagyok Teréz anya, pár hajléktalannak is segitettem már, de legtöbb közülük nem érdemelte ki és csak erõsitette bennem azt, hogy velük nem nekem kell foglalkozni.
szóval maradok a barátaimnál, ismerõseimnél, a "kis világomnál" 😊
The Matrix has you...
a határokat ki kell jelölni és be kell tartani, be kell tartatni
nem pedig dolgot abbahagyni, x emberek felé leállítani
szóval itt a lényeg nem az, hogy balekot csinálsz magadból, akit ki lehet használni, hanem egy olyan embert aki számítás nélkül többet ad, mint kap
szóval lehetsz balak, és lehetsz olyan akit mindenki tiszteletben tart,
de ez nem az önzetlenség, kölcsönösség kérdéskörébe tartozó ügy
tudod, van fejõs tehén akkor fejjük meg rendesen...
természetesen mindig újra kezdem és ismét bizok az új, ismeretlen emberben és segitek ahol tudok, csak ezek a pofonok egyre inkább azt hozzák ki belõlem, hgoy nem fogok segiteni annyit és lehet pont azon nem aki tényleg megérdemelné...
The Matrix has you...