Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
hát igen, valóban talán valahogy így nézne ki a szitu ha te kompromisszumoddal dolgoznék

de nem azzal dolgozok, és ismét csak saját világod csapdájában vergõdsz
clio1616v
velem meg lehet beszélni ilyesmit 😊 mert kompromisszumra hajlandóságom van, ennek csupán egy feltétele, mozgatórugója van... az, hogy akit párodomnak választok õ éppúgy álljon hozzá a változásokhoz ahogy én

neked azért nehezebb párt találnod, mert elmondásod szerint nem vagy kompromisszumra hajlandó semmilyen formában... te kérsz és kapod, minden további nélkül... véleményem szerint nincs az a lány, aki számodra úgy tökéletes, hogy nem kell neki változnia és a te kompromisszummentességeddel összeegyeztethetõ

azt tudom elképzelni, hogy olyan párt találsz aki számára te vagy az abszolút és õ kompromittálódik, ami annyit jelent, hogy te megígéred, hogy nem változol, mert neki te tökéletes vagy és ez jó neki, viszont õ mindenben hajlandó ezért megváltozni...

viszont itt máris ellentmondásba kerülnél azzal, hogy az is egy kompromisszum, ha megígéred, hogy nem vagy hajlandó megváltozni senki kedvéért 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
ember!, akkor is milyen kapcsolat már az, ahol ilyen dolgokat nem lehet megbeszélni, és a felek tisztára üldözési mániások, bizalmatlanok, gyanakvók egymással szemben - pfujjjj...
salsoul
1. biztosan nagy élmény lehet Püthiához hozzámenni, ám Apollón már nagyon régóta nem világosítja fel az embereket...

2. lehet akad olyan férfi, aki egy két dolgot mondás nélkül csinál, de hogy nem csinál mindent mondás nélkül, az biztos, tehát elõbb vagy utóbb beszélni kell róla, vagy halálra van ítélve a kapcsolat, és a sírkõre az van írva: "meghalt mert kussolt, meghalt mert nem volt gondolatolvasó, meghalt mert a rózsaszín ködben zátonyra futott"

3. megint hatalmas lósípszóságot beszélsz mikor rólam beszélsz
olyan lóspíszóságokat raksz a számba amik torz elméd torz szüleményei, kombinációi, remixei

soha sehol nem beszéltem arról, hogy én mit csinálok, és hogy élek
de lám neked mégsem esik nehezedre abba okosodni amirõl semmit sem tudsz
clio1616v
azért nem mondja, mert ha mondaná, akkor amikor majd utána csinálná, eszébe jutna hogy lehet csak azért csuinálja mert szólt különben magától soha nem jutott volna eszébe... sokkal nagyobb élmény inkább egy olyan férfivel lennie, aki mondás nélkül csinálja

de ez olyan mint a könyv... csalás amit te is csinálsz... várod hogy szádba adják a sültgalambot, mert amit magadtól csinálsz félsz a kudarctól

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Azért van szükségük a nõknek hajbókolásra, mert az intelligenssebb kanok megalázkodnak, miközben bókolnak?

- szerintem nem olyan baj az, ha behódolok néha a párom akaratának, õ is megteszi a szükséges mértékben és idõben

hogy jön ide a kés alá fekvés?

a fiatalok unatkoznak és nincsenek korlátaik... sajnos így nem alakul ki az értékrendjük sem

salsoul
Szerintem csak arról van szó, hogy az érzelmek kimutatása egyenlõ a másiknak való kiszolgáltatással, a sebezhetõvé tétellel. És ez kemény dió. Fõleg ha ott az emberben a félelem és bizalmatlanság a partnerrel szemben ... hogy esetleg kiröhög, kigúnyol stb ...

Nagyon bensõségesnek és mélynek és érettnek kell lennie egy kapcsolatnak szerintem ahhoz, hogy a felek tényleg mindent el merjenek mondani a másiknak. És ez olyan kapcsolatban lehet , amiben fel sem merül a válás, az, hogy nem tartoznak össze egyszer s mindenkorra elválaszthatatlanul. És ami nem a másik szórakozásomra való felhasználásáról szól.

Nagyjából kiment a divatból. Illetve gyanús tevékenység.....Ritka pillanat, amikor örültem is neki. Pedig szükség lenne rá.

oké, miért nem beszélsz errõl neki? Miért nem mondod el neki, hogy mire lenne szükséged? Nem gondolatolvasó a másik, és még csak nem is a te agyad, gondolkodásod van a másikban. Tehát miért nem lehet errõl beszélni? Miért nem lehet kérni azt, amire szükséged van?

Mindazonáltal mi köze van mindennek ahhoz ami a cikkben van?
A lányoknak sokszor azért van szükségük hajbókolásra, mert az intelligensebb "kanok" szinte megalázónak érzik, ha kifejezik az érzelmeiket, esetleg bókolnak....Már nagyon nem divat. Ha pedig valaki megteszi, nyilvánvalóan akar valamit......
Nagyjából kiment a divatból. Illetve gyanús tevékenység.....Ritka pillanat, amikor örültem is neki. Pedig szükség lenne rá. Én se mondom így micsoda férfi.....:-)
Mindenki megfelelni akar. Én is sajnos. Ez rossz.:-(
Majd ha valakivel, mint a szüleim, 40 éve vagyok házas, majd talán nem akarok bizonyítani semmit, és elhiszem végre, hogy valaki magamért szeret......:-)))
De azt gondolom nem feküdnék kés alá egyenlõre, mert fontossági sorrend az van....Késõbb is lesz, és ha valaki 3 kilóval könnyebben, vagy 4 cmel vékonyabb derékkal fogadna el, rettenetesen sajnálom........
A fiatalok minden korban újítanak, mások. Remélem jobbak. Hát amiket tudnak már általánosban.....Internet, szex, a világ, és ez csodálatos! Fejlõdik az ember. Lehet progresszív, de ez van....
Amikor apámat mobillal õrjítettem én is meg....Ma már mi van? Ki létezik anélkül? A világ változik. Lehet az útjába állni, és lehet részt venni benne...<#guluszem1><#violent>
Puszka!
Jó éjt!

salsoul
salsoul
Csak miért lenne szükségük a nagy világ hajbókolására?
Az a baj, hogy ma Magyarországon kevés ilyen lány van. Az a legnagyobb baj, hogy akik jól néznek és találkozni is tudnál velük azok nagyon el vannak szállva és magukkal egyáltalán nincsenek megelégedve, és az ilyen lányok gyakran fekszenek kés alá azért, hogy megváltoztatják a külsejüket, hogy így magukban megbékéljenek magukkal. Sajnos az olyan lányok akik szépek de nincsenek tisztában az adottságaikkal és lehetnek nagyon gyönyörûek a félénkségük miatt nem mennek sehova. Sok olyan lány van aki nagyon gyönyörû csak esetleg nincs akkora melle, mint az újságokba szereplõ embereknek azért nem is mutatkozik holott lehet, hogy nagyon gyönyörû. Nekem ezért is tetszik az a verseny amit a minap találtam meg. A Nánási Pál által rendezett szépségversenyen csak olyan hölgyek vehettek részt akik természetes szépségek és ezáltal egy másik oldalát mutatják meg a modellkedésnek. Én ezt egy nagyon jó dolognak tartom mivel így ezek a lányok nagy önbizalomra tehetnek szert, és így megmutatják majd magukat a nagyvilágban is.
clio1616v
jobban tennék ha nyávognának ^^ miau

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
Nem unalmas már amiatt nyüszíteni, hogy mennyire el vannak cseszve a fiatalok? Komolyan szüleim-nagyszüleim nem nosztalgiáznak ennyit, mint amennyit huszonéves fiatalok... még jobb, mikor a tizenéves szidja a saját korosztályát... nem lenne jobb tenni valamit a panaszkodás helyet??

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
te teljesen uborka vagy

salsoul
na várjál, nem az, ahogy én csinálom, hanem az, ahogy belém vetíted!

mert elképzelésed nincs arról, hogy én mit és hogyan csinálok, mert soha nem beszéltem róla, és soha nem is láttad

írtam pár sor, te ezt fejedben megforgattad, saját magadat hozzáadtad és végeredményrõl magyarázol na tehát szóval magadról beszélsz és nem rólam okostojás
clio1616v
Jani az a magyarázat része

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

mokuspof
én jelenleg azt nem értem hogy ehhez a témához miként kapcsolódik ez a zsömlés, boltos mizéria...szerintem itt mindenki örül annak hogy te ilyen vidám vagy miközben a boltban vásárolsz, de ha csak errõl tudsz beszélni akkor szerintem nézz egy másik fórumot.
thaison: szerintem borzasztóan igazad van abban hogy a mai fiatalok mennyire elvannak kanászosodva, és hogy a szülõk a rengeteg munka mellett nem tudnak elég figyelmet fordítani a csöppségre. de sajnos a mai rohanó világban ez van.az hogy valaki pont ezért kerül rossz társaságba.. nos ez vitatható. nekem van olyan ismerõsöm aki pont azért került rossz emberek közé, mert a szülei borzasztóan fogták, nem engedték és sehová sem... így fellázadt úgy mondva és a bajt kereste....
a magyar lányok meg tényleg a környék legszebb nõihez tartoznak 😛

clio1616v
más az értékrend, ez a maximális kihasználás felé megy éppen úgy ahogy salsoul csinálja... elzárkózik a kompromisszum elõl és mindent csináljon más én semmit nem vagyok hajlandó elvet követi...

a lányok rájöttek, hogy a pasijukat elég kielégíteni szexxel, fõzni meg az étterem szakácsa kell, hogy tudjon nem õ

a pasik meg elég ha pénzt keresnek, nem kell 😊 Salsoul is mindent megtehet, mert van elegendõ pénze... neki a vásárlás is csak egy kérés minden további nélkül

clio1616v
"nem fékezek, mert lehet, hogy az elõzés egy lehetõség de inkább fellököm, aki megáll elõttem" - Salsoul - már ha tudnék autót vezetni 😊

clio1616v
én is szimplán elmegyek a boltba útközben hallgatom az aktuális kellemes zenéimet, a párommal beszélgetek telefonon egész idõ alatt, ha nem tud velem jönni... amire szükségem van és ami megtetszik azt megveszem a szükséges mértékben beszélgetek a boltban dolgozókkal és vásárlókkal és a végén kifizetem a pénztárnál, amit vásároltam.

salsoul
"csak egy másik ember kárára tudsz elõrejutni. Hogyha úgy nézzük akkor az iskolába sem jelentkezem mert egy másik ember elõl veszem el a helyet...tehát ezek olyan dolgok amiken nem nagyon lehet változtatni"

Ha valamire, akkor arra beszélnélek rá, hogy kösd fel magad. - Diogenész
salsoul
elég drága nálatok az élet...
nomeg száraz és bonyolult és uncsi és mechanikus
salsoul
hát, elég száraz és bonyolult lehet a te életed

én csak szimplán elmegyek a boltba, megveszem ami kell, közben jót beszélgetek az emberekkel és hazamegyek, és ... kész ennyi 😊

tudod ez az egész egyébként ilyen laza csere-bere 😊
Thaison
Érdekes átolvasni mindazt amit írtok, sok igazság van benne de azért sok mindenhez hozzá tudnék szólni.

"csak másokat kihasználva juthatsz olyan javakhoz, ami az életedhez kell"

Ez részben igaz, kapitalista világban élünk, ez tény hogy nem jó de sajnos erre tendál jelenleg a világ. Ezt a folyamatot megállítani mondjuk ki szinte lehetetlen és ha úgy nézzük ez mindig is így volt, csak egy másik ember kárára tudsz elõrejutni. Hogyha úgy nézzük akkor az iskolába sem jelentkezem mert egy másik ember elõl veszem el a helyet...tehát ezek olyan dolgok amiken nem nagyon lehet változtatni. De hogy kicsit a topikhoz is kapcsolódjak, vannak normális lányok de tényleg ritka. Nagyon nem tudnak odafigyelni a mostani szülõk a gyerekek nevelésére, és manapság olyan alapvetõ dolgokat nem tudnak a fiatalok/lányok amik anno tényleg nevetségesek voltak. Gondolok itt a mosás, fõzés. A viselkedés meg ismét egy más tészta, mint már írtam a szülõk nem tudnak kellõ idõt fordítani a gyerekre, ezért ha a gyerek bekerül egy rossz társaságba akkor már nem tudják kordában tartani és átveszi az ottani stíulst/szokást. Külsõleg rengeteg szép lány van, hiába a magyar lányok a legszebbek között vannak, de viselkedésre hát...nem egyszerûek. Fõleg a 14-19 éves korosztály. A mostani 22-25 közöttiekkel szerintem még annyira nincs probléma. Bár csak annyit foglalkoznának a tanulással mint a szépségükkel...:S

clio1616v
zsemle: 1db*50Ft+ÁFA/db = 50Ft+ÁFA
víz: 1db*100Ft+ÁFA/db = 100Ft+ÁFA

150Ft+ÁFA 😊

ez sem nagy bevásárlás

clio1616v
én kihasználom a boltot, hogy ne nekem kelljen a gyártónál közvetlenül kopogtatnom, így közelemben tárolják a szükséges javakat

cserében kompromisszumot kötve éngem kihasznál a bolt és beszerzési árnál magasabb áron bocsátja rendelkezésemre a termékeket

salsoul
bocs, de nem egy nagy bevásárlásról volt szó hanem egy zsemlérõl és egy pohár vízrõl...

clio1616v
Amelyik boltokba én járok ott nem elég kérni az árút és minden további teendõ nélkül kisétálni vele. A pénztárnál az egység listaár és az áru mennyisége megszorzása utáni összeget lehetõség szerint Forintban a rendelkezésükre kell bocsátanom.

Enélkül a végsõ procedúra nélkül nem távozhatok, nem birtokolhatom a bolt által forgalmazott javakat.

salsoul
váóóóó
clio1616v
az a különbség köztünk, hogy téged azok a dolgok korlátoznak amik nem léteznek, hanem elhiszel...

engem meg azok a korlátok, amiket eddigi élettapasztalatommal megismertem

salsoul
clio haggyá' má' békén a kompromisszumoddal
clio1616v
olyan példát próbáltam ami egyértelmûvé teszi hogy nem elég kérni... és adsz, de lehet ilyen jellegû affinitásod pont nem a megfelelõ

de hogy tovább gondoljam: egy lány, aki teljesen nem a te komplementered kompromisszumot kér tõled, adsz neki?

salsoul
hát, meg kell hagyni érdekes dolgokon, lehetõségeken jár az agyad...
clio1616v
kihasználható vagy, ha feltétel nélkül adsz

ha egy homoszexuális kéri tõled, hogy kényeztetsd akkor kényezteted? megteheted... minden további nélkül, mert ugye megkér rá

te gondolkodsz korlátok nélkül 😉 mert ugye vannak saját korlátaink amiket elveink alapján magunk állítunk fel és ezek nem saját akaratunkkal ellenkezõek, hanem mások szemetét szûri meg 😊

salsoul
ja, és majd elfelejtettem:
az élet kompromisszumok nélkül is köszöni szépen remekül zajlik, és remekül érzi magát, mert megtalálja a közös nevezõt <#nevetes1><#finom><#wave>
salsoul
benne >>> benned
salsoul
eszedbe sem jut, hogy milyen korlátoltan gondolkodsz és oldasz meg helyzeteket

a hányingered benne, van és nem szituba, te csak a szitura húzod

én is adok embereknek, minden további nélkül, és semmi lelkiismereti és egyéb érzelmi dolog kavalkád nem áll a háttérben

kértek tõlem, megtehetem, hogy adjak, s így miért ne adnék?
cserébe pedig nem várok semmit, mert miért várnék?

miért nem adhatok, úgy ahogy a nap is fényt ad?
clio1616v
igen valószínûleg minden további nélkül...

ha más nem a lelkiismeretét teszed helyre, mert megsajnáltak, hogy nincs pénzed és csak úgy minden további ellenszolgáltatás nélkül megkapod amit kérsz

senki nem cselekszik ok nélkül, van aki nem szándékosan cselekszik... de annak is megvan a kiváltó oka...

a te esetedben az, hogy te elvárod, hogy minden további nélkül kapj valamit, de az eszedbe sem jut, hogy félelembõl vagy sajnálatból kapod meg amit megkapsz... az ilyen emberektõl hányok...

kompromisszumot "baszik " kötni, de más azért csak tegye meg amit elvár tõle... kér és minden további nélkül kap, mert az neki jár... miért járna?

salsoul
a biblia passzust alkalmazom:
"kérjetek és megadatik nektek"

tehát bemegyek a boltba, és kérek egy zsemlét és egy pohár vizet

és minden további nélkül meg fogom kapni, hiába te mondjuk nem kapnád meg

a természetnek van egy rendje, ami bõségesen ellát mindent és mindenkit élelemmel, ahogy napfénnyel és levegõvel is

van ki ezt észre veszi és látja, és van ki vak rá

nincs kihasználás
mikor a gyík sütkérezik a kövön nem használ ki semmit
sem a követ, sem a napot, sem a ...
clio1616v
egy nagyon egyszerû és élethez alapvetõ dolgot csinálj meg kihasználás nélkül 😊

szerezz élelmet: egy zsemlét és egy pohár vizet

gondold át és írd le a folyamatot

bigapó
nem kihasználás, mert nem egyoldalú, ez már nem kihasználás, ez egyértelmû. itt nincs kompromisszum, ennek nem megegyezésen kell alapulnia, hanem természetessé kellene válnia az életben, mint ahogy ez meg is volt, de talán csak az õsembernél. ezzel nem azt mondom, hogy térjünk vissza az õskorba és vágjuk fejbe egymást kõbunkóval ezután, hanem arra célzok, hogy valami nagyon nem jó irányba haladt a világ és hát halad továbbra is. szerintem vakvágányon egy szakadék felé, de ez most mellékes.

The Matrix has you...

clio1616v
ez a kompromisszum... kölcsönös kihasználás

clio1616v
nem.. ezt úgy kell érteni, hogy bármilyen kapcsolatban lennénk

sz4bolcs
Nekem a bodhiszattva eszménykép a szimpatikus ebbõl a szempontból:

A tökéletes adás gyakorlata:

"Sõt Subhuti, annak a Bódhiszattvának aki ajándékokat ad, nem szabad semmire vagy sehová támaszkodnia. Amikor ajándékokat ad, nem szabad, hogy látható-dolgok, hangok, illatok, érinthetõk, vagy értelmi-dolgok erõsítsék. Mert, Subhuti, a Bódhiszattva, a nagy létezõ úgy kell, hogy ajándékot adjon, hogy ne erõsítse semmilyen jel. És miért? Mert az ilyen Bodhi-lény, aki erõsítetlen ad ajándékot, érdemének mértéke megmérhetetlen."

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

salsoul
hát pedig csak az mondhat igent, aki elõbb megtanult nemet mondani
bigapó
az már igaz, hogy hullámzó teljesitményt mutatok, hol több, hol kevesebb bennem az empátia mások iránt. valószinûleg belsõ lelki nyugalomtól függ, hogy éppen mennyire tudok figyelni másokra.
nehezen, de megtanultam nemet mondani, bár még mindig sokszor érzem magam kellemetlenül ha éppen egy barátomnak kell nemet mondani és mondjuk éppen önös érdekbõl vagy csak azért, mert nincs éppen hangulatom, kedvem ahhoz amire invitál.
fõleg mostanában van bezárkozós hangulatom és ezt vissza is kaptam, mert elkezdtem szervezni egy aquaworld-ös strandolást és majdnem mindenki viszakozott a végén, szóval nem lesz akkora parti, mint amire számitottam.

The Matrix has you...

salsoul
még sincs belõle sok benned, ha csak a "szép idõ" felé tud irányulni

egyébként meg az önzetlenség, többet adás a kérténél nem másoknak való segítés, besegítés

nomeg ha önzetlen vagy akkor nem vársz vissza, és nem elemzel, hogy akkor most megérdemelte, vagy nem érdemelte meg stb

szóval nincs itt akkor kedvesség és szeretet benned, mint amekkorát képzelsz magadról, vagy a környezeted képzel rólad, hogy benned van, mert rossz idõ esetén azonnal máris nem érdemelnék meg többet...

ja és nem kell kéretlenül besegíteni és lehet nemet mondani bármikor
vagy neked ez nem megy?
bigapó
szeretetbõl és kedvességbõl mindig végtelen sok van bennem 😊
az emberek általános elsõ benyomása pozitiv rólam, mindenhonnan ezt kapom, hallom vissza. persze nem mindenki felé irányul, mert nem vagyok Teréz anya, pár hajléktalannak is segitettem már, de legtöbb közülük nem érdemelte ki és csak erõsitette bennem azt, hogy velük nem nekem kell foglalkozni.
szóval maradok a barátaimnál, ismerõseimnél, a "kis világomnál" 😊

The Matrix has you...

salsoul
nem próbálni kell, hanem csinálni, szakadatlan
a határokat ki kell jelölni és be kell tartani, be kell tartatni

nem pedig dolgot abbahagyni, x emberek felé leállítani

szóval itt a lényeg nem az, hogy balekot csinálsz magadból, akit ki lehet használni, hanem egy olyan embert aki számítás nélkül többet ad, mint kap

szóval lehetsz balak, és lehetsz olyan akit mindenki tiszteletben tart,
de ez nem az önzetlenség, kölcsönösség kérdéskörébe tartozó ügy
bigapó
próbáltam már, de eddigi tapasztalataim sajnos azok, hogy többször fordul át kihasználásba egy idõ után 😊
tudod, van fejõs tehén akkor fejjük meg rendesen...

természetesen mindig újra kezdem és ismét bizok az új, ismeretlen emberben és segitek ahol tudok, csak ezek a pofonok egyre inkább azt hozzák ki belõlem, hgoy nem fogok segiteni annyit és lehet pont azon nem aki tényleg megérdemelné...

The Matrix has you...