Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
remélem így már nyugodtan hajtod álomra a fejed

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

bigapó
nem feltétlenül, nem húznám rá a vizes lepedõt emiatt.

The Matrix has you...

salsoul
rosszul fogalmazol clio, mert nem az ember, hanem TE

fogalmazz tehát helyesen!
salsoul
"én csak és kizárólag akkor alakítok ki párkapcsolatot ha az jobb mint az azt megelõzõ állapot 😉"

[b]B I N G Ó[b] - errõl van szó
ez kérem a kihasználás szótári definíciója
clio1616v
az ember olyan okból kifolyólag tesz meg dolgokaz, hogy ne legyen rosszabb vagy jobb legyen az állapota, körülményei... szintentartás vagy javítás ezeken...

senki nem tesz olyat hogy rossz legyen neki, hacsak nem azért mert ebbõl késõbbi hasznot remél ez a kompromisszum... kockázatos de ettõl összetett és izgalmas az élet

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
na, látom ismét nem esik nehezedre úgy beszélni rólam, és arról, hogy mit csinálok hogy arról elképzelésed nincs

mondd!, mi értelme van ennek így?
bigapó
szerintem mindenki azért alakít ki kapcsolatokat, hogy jobb legyen, mint elõtte. eleve egy felfokozott állapotot szokott elõidézni, ezért keressük mindig annak a személynek a társaságát. a szerelem drog, ráadásul legális 😉

The Matrix has you...

clio1616v
én csak és kizárólag akkor alakítok ki párkapcsolatot ha az jobb mint az azt megelõzõ állapot 😉

lehet független a boldogság a párkapcsolattól, ha nem igényled...

jaj most nehogy már megszemélyesíts fogalmakat :\

bigapó
boldogsághoz nem kell párkapcsolatban élni, aki ezt hiszi az kapcsolatfüggõ, önállóságra nagy valószínûséggel képtelen vagy csak erõs, általában szülõi támogatással képes rá, ez meg már eleve nem önálló 😊

The Matrix has you...

clio1616v
igen mert te elhiszed, hogy autópályán közlekedsz, miközben a szobádban kuksolsz könyvet olvasva az autópályán való száguldásról 😉

salsoul
és mi van akkor, ha boldogsága FÜGGETLEN a párkapcsolattól?
miközben igényes párkapcsolat terén, és a párkapcsolatot nem anyagi javak szerzésére használja

hanem, a párkapcsolat a párkapcsolatért van önmagáért, és semmi másért
sem boldogságért, sem pénzért, sem semmi másért, csak önmagáért

na?
salsoul
mégis, nem nekem jön mindenki szembe az autópályán 😉
clio1616v
aki a boldogsághoz nem igényel párt mert párkapcsolat téren igénytelen az egy párkapcsolatban nem fogja magát boldognak érezni, hacsak nem ez a párkapcsolat anyagi javak szerzésén alapul, arról meg megvan a különvéleményem

clio1616v
attól még, hogy te más jeletést adsz szavaknak, nincs igazad a számomra

salsoul
vagy az lesz 😉
salsoul
semmirõl nincs fogalmad, az életemrõl és kapcsolataimról leginkább, és ez láthatóan semmi problémát nem jelent neked

ha más nem is, az önbizalmad megvan ahhoz, hogy nagy kinyilatkoztatásokat tegyél életemrõl <#idiota><#zavart2><#wow3>

Az az érzésem mintha neked a következõk baromira szúrnák a szemed:

Alapvetõen én magam, azáltal, hogy azt tapasztaltam életemben, hogy:

_1. olvasással is lehet gyarapodni, remek ötletekhez, meglátásokhoz jutni, fõleg ha az ember magától már nem jut egyrõl kettõre
_2. kompromisszumok nélkül is lehet remek boldog életet élni, és talán még remekebbet és boldogabbat mint kompromisszummal
_3. kihasználás nélkül is lehet remek és boldog életet élni, és talán még remekebbet és boldogabbat mint kihasználással

Mindez nálad szemmel láthatóan akkora túláramot generál hogy kivágja a biztosítékot és/vagy az értelmezési/felfogási tartományodon kívülre esik.
clio1616v
aki boldog magában az párkapcsolatban nem lesz az 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bigapó
igen, ott kezdõdik a probléma, hogy mástól várja a megoldást. Sal-nak és másoknak is itt van igaza, mert azt mondja, hogy aki boldog magában az boldog lesz párban is.
Az Én tapasztalataim viszont azok, hogy sokszor az elégedetlen sem változtat az Életén. kicsit kövér vagyok, le kéne fogyni...igen? akkor menjél sportolni...áá, ahhoz túl fáradt vagyok és idõm sincs..blablabla
csak egy példa, az örök elégedetlenségre és földhöz dagadásra. az ilyen ember hogy várja el, hogy szeressék és megbecsüljék? hát saját magát sem becsüli semmire!!
ellenben ha elfogadná magát ha egyszer nem tud lefogyni vagy sportolna egy kicsit hogy azért megpróbálja, hátha mégis sikerül, akkor érdekes változások esnének meg az Életében.

The Matrix has you...

bigapó
ez így van, az anyagi függõség rendkívül torz családképeket tud létrehozni.

The Matrix has you...

clio1616v
a félelem irányít minden... a pénzhiány csak egy formája a félelemnek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
az a baj, hogyha valaki valakivel össze akar jönni akkor tõle várja a problémáira a megoldásokat, és az életét boldoggá tegye... egy elégedett ember nem fog változtatni az életén csak az elégedetlen...

az emberek 90% párkapcsolatban él és elégedetlen vele és az elsõ jobbnak ígérkezõ lehetõséget kihasználja

clio1616v
Sal fogalmam nincs részletekrõl annyit mondtál, hogy nem tudtatok együtt éleni egymással de még most is jóban vagytok...

ténylegesen kapcsolatod nõvel nincs, havernõid vannak max akikkel kibeszéled a problémáikat, ennyi...

bigapó
akinek nem inge nem fog fájni 😊

van igazság abban amit mondasz, de nem kell általánosítani. valószínûleg a hölgyek is fel tudnák sorolni az ex-eik rossz tulajdonságait, de azzal nem érünk el semmit. le kell vonni a következtetést, hogy mit vársz el és mit fogsz adni ezek után a másiknak (ez remélem nem változik és továbbra is a jó oldalad domborodik majd ki) és újra felvenni a fonalat, elõbb-utóbb kijutsz az útvesztõbõl és akkor ott vár az Akire mindig számíthatsz hátralévõ Életedben...

The Matrix has you...

clio1616v
ennyi ezzel kell megelégedni és elfogadni, hogy a nõk ilyenek és máris boldog ember vagy 😊 tudniillik ezen senki nem tud változtatni...

clio1616v
soha nem fogja elmondani a valós okot... és tudod miért mert fogalma nincs ^^

a legtöbb ember nem tudja mi a baja... csak egyszerûen elégedetlen, ha tudná az okot nem lenne az 😉

bigapó
Ezt lényegében tényleg befejezhetnéd, mert nem tudsz róla semmit, az akkori döntéseit és egyéb dolgait fõleg nem. elég ha leírod azokat amiket Te tapasztaltál, nem kell állandóan szembeállítani velük Sal szavait, észrevesszük mi azt anélkül is.

The Matrix has you...

salsoul
Ezek szerint téged a férfiakkal való együttlétre neveltek.
Amiket elvársz mind férfi tulajdonságok, és nem nõ tulajdonságok.

A férfi nem nõ, és a nõ nem férfi.

A jelenleg felállásban meleg kapcsolatban fogod megtalálni számításod 😉
Komolyan!
bigapó
végre leszálltunk már errõl a hülye pénzes dologról, nem értem hogy kevertétek bele a párkapcsolatokba a zsemlét...

pontosan errõl van szó, érzelmi zsarolásról és az ezzel együtt járó kihasználásról, de ilyenkor már nem beszélhetünk egészséges párkapcsolatról. az, hogy ezt nem veszi észre egyik vagy talán mindkét fél, az már egy másik kérdés. ebbe manapság rengetegen beleesnek, egyrészt szerintem azért, mert egy állandó megfelelési kényszer van az emberekben, mindenhonnan ezt nyomják az agyadba; legyen párod, mert egyedül megdöglesz, házasodj és sokasodj, "mikor vesz már el valaki feleségül lányom?". az egész társadalom egy feszültségben él és kényszer-kapcsolatok jönnek létre. Eleinte persze nem tûnik annak, de aztán kifordul magából minden, de nem képesek elhagyni a másikat, mert hát megszólják érte, na meg a mi lesz velem nélküle duma. Mondjuk aki ésszel él és tesz a külvilágra és annak véleményére az nem foglalkozik ilyennel és szakít ha kell. inkább legyen kicsit rossz, mint egy elhúzódó, éveken át tartó vérszívás.

The Matrix has you...

salsoul
hogy te miket tudsz!, többet tudsz az én életemrõl mint én magam

na, szóval mesélj errõl a bizonyos kapcsolatomról, mi is volt a probléma
hogy indult, mi lett belõle, s hogy lett vége?

az én életemrõl neked nincs semmi tapasztalatod, és így saját magad tételeid értelmében minden rólam szóló sorod értelme zérus
És mi a nagy kirakó? Egyeltalán minek kirakó? Engem úgy neveltek, hogy csak igen van és nem van, nem ilyen taktikázós kirakós hülyeség, egy kapcsolat nyílván kompromisszumokra épül, ám ennek a pillérei az egyenes, õszinte igenek és nemek alapján állnak, minek itt kirakózni? Miért nem lehet csak szimplán, hogy bejöüvünk egymásnak és kész elvagyunk, tart amíg tart, mi a fasznak pofázik itt a sok nõ errõl arról, azátn meg sehogy se jó, aztán meg elgyengülnek mindig egy - két buliban. ÉN is hibás vagyok tudom, nem csalna meg, de akkor mondja el mi baja van, ha nem tudunk rjta segíteni, emrt épp olyan görcse van, akkor hagyjuk egymást békén, és fõleg ne álltassuk egymást semmivel.

Ösztönlények: Nagy szerelem, ideálok, LÓFASZ. Sose Jó semmi, Pesszimista vagyok és az is maradok, sose kaptam vissza semmit amit adtam.

Mégegyszer elnézést akit megbántottam, de remélem nem gond hogy elmondom a véleményemet, mégha ilyen tartalmú is.
clio1616v
Sal szerintem te inkább maradj csendben... amirõl tudok, hogy a nõd otthagyott mert nem tudott veled együtt élni... azóta se találtál senkit

beszélsz itt a hogy kellenérõl de semmi értelme annak amit mondasz mert kitalált dolog az egész nem a tapasztalatodon alapul...

salsoul
És mi lenne, ha nem kurvák közé mennél?

A kirakó két darabját megtaláltad ezek szerint, s most már csak össze kéne rakni, és nagyobb kirakóba illeszteni.

Te vagy az idióta, ha nappal akarsz csillagos eget szemlélni ...
kurvamind és pont (kivétel családtagok)
egy primitív ösztönlényeknek tartom a nõket, akik csak visszaélnek az ember jóindulatával.

Ha kedves vagy, figyelmes és törõdõ, akkor nem vagy elég férfias, mert egy olyan kell, aki helyrerakja õket,
m ha erélyes vgay és magabiztos akkor leszarod hogy mit gondolnak és az a baj, taktika állandóan, taktikázni kell, abüdös kurvájukkal, semmit nem érdemel egyik se, csak jól felcsinálni õket aztán lelépni.

Sajnos a kapott sebek sokasága mondja ezeket belõlem, elnézést akit megsértettem ezzel, de már régen kikívánkozott belõlem, magam is sokszor érzek szomorúságot, hogy ez lettem, emlékszem rá mikor még máshogy éreztetm, de elegem van...
clio1616v
a valaki fontos törõdsz vele és empátia alakul ki=beleérzel másba, érzed vele együtt ugyanazt... maximális idõt töltesz valakivel, akkor alakul ki, hogy azonos környezeti ingerek érnek és maximálisan részt veszel az életében

clio1616v
nem csak pénzért lehet kihasználni, lehet érzelmet hazudni is vagy megfélemlíteni, átverni

a lényeg az, hogy meggyõzd a tárgy tulajdonosát, hogy adja neked amire szükséged van

egyszóval kihasználod a lehetõségeket

salsoul
amit most látok magam körül nem jó tendencia, rossz felé alakul a dolog

M i k o r _ v o l t _ v a l a h a _ i s _ j ó _ a _ t e n d e n c i a ? ? ?
M i k o r _ a l a k u l t _ v a l a h a _ is _ j ó _ f e l é ? ? ?

Megmondom mikor: [b]S O H A[b]
Mindig mindenki minden korban ugyan ezért rinyált.
bigapó
hozzáteszem, a harmóniához is el kellett jutni valahogy és az beszélgetés nélkül nem megy...szerintem.

The Matrix has you...

bigapó
hallottad már azt a mondást, hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát?

ha nincs kommunikáció, akkor nincs testbeszéd sem. elsõ ránézésre nem mindig fogod tudni, hogy egy testtartás mit akar takarni, mit szeretne vele sugallni, ráadásul többféleképpen is ki tudjuk fejezni ugyanazt a szót vagy cselekvést. vannak mentalisták akik olvasnak a gondolatokból, de ezt Õk is megtanulták valahonnan, nekik is elõször le kellett olvasni az adott dolgot és visszakérdezni, hogy jól gondolják-e. amikor már profi leszel benne menni fog szavak nélkül is, de elõször valakinek el is kell ezt mondani.
egy szülõnek valami ilyesmi is a dolga és ezt tudat alatt is megtanítjuk nekik, mármint a gyerekeinknek, utánoznak minket, óhatatlanul. De mit vársz egy olyan családtól ahol a szülõ akkor ér haza a munkából amikor már lefeküdt a gyerek és reggel már korán elmegy, mert már dolgoznia kell? igen, ott van a hétvége, de akkor meg pihenni szeretne és türelmetlen, csak elzavarja maga mellõl. sok ilyen rossz szülõt láttam már.
persze van jó példa is aki megszakad, de tanítja a gyerekét, Õk a szerencsések, a többi meg a társaitól tanul leginkább és ez nem mindig jó példa.
az biztos, hogy amit most látok magam körül nem jó tendencia, rossz felé alakul a dolog. minden van, szex, pia, drog és csavargás, de tanulás az kevés. ilyen módon a párkapcsolatukban sem lesznek teljesek és boldogok, hiszen azt sem tudják mit kellene adni a másiknak, nem hogy azt mit várjon el...
viszont ha ezt megbeszélik talán meg fog változni a dolog..talán.
ha meg nem illenek össze akkor tökmindegy. egy harmonikus pár szavak nélkül is megérti egymást, nem? akkor meg minek görcsölni a többivel?

The Matrix has you...

bigapó
kettõnk értelmezése kihasználásról különbözik, ez az alapvetõ probléma barátom 😊

nálam nem kihasználás a vásárlás, mert értéket képviselõ eszközt (pénzt) adtam érte. nálam a kihasználás az, hogy ha elmegyek a rokonomhoz aki megvette a zsemlét és a vizet és megeszem elõle, mert Õ olyan jó, hogy ha nagy bociszemekkel nézek rá akkor nekem adja az utolsó falat zsemléjét és utolsó pohár vizét is. kihasználom, hogy rendkívüli módon empatikus (vagy tudja a faszom mi a külföldi neve annak ha valaki kedves és elnézõ velem szemben).

The Matrix has you...

Anaid
"Leferdítve", ha egy ember megerõsítés nélkül (vagy sok csesztetés közepette) erõs és ad, akkor le a kalappal elõtte?😊
Ugye azért nem kell így viselkesni, csak hogy kiderüljön ki erõs és ki nem?!? 😊

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

salsoul
elképzelésed nincs mibe élem bele magam
clio1616v
én azt tapasztalom amit leírok, nem kitalálom, nem elhiszem...

engem nem érdekel mit csinálsz 😊 nem meggyõzni akarlak, hogy más legyél... csak elmondom, hogy ne érjen meglepetésként miért nem fog sikerültni, amibe beleéled magad 😉

salsoul
megint csak te skatulyázol

és igazából a lényeghez nem szólsz hozzá >>> #16766
clio1616v
nyilvánvaló, hogy a szart negatív jelentéstartalommal említed

attól még, hogy neked leszûkült a látásod abszolút nincs igazad 😊

salsoul
te rezonálsz rá remekül, lásd utóbbi két posztod 😉
clio1616v
neked valami szar fóbiád van?

a szarban nagyon sok szerves anyag van amit nem emésztett meg a kibocsátója

clio1616v
a legyek köszönik szépen jól élnek ha találnak egy kupac szart

salsoul
A szar biztos tápláló, többmillió légy nem tévedhet.
salsoul
Én csak azt nem tudom, hogy te, hogy tapasztalod azt, hogy én hogy élek és hogy néz ki az életem, és hogy mi mûködik benne és mi nem. Hogy tapasztalod ezt?

Én a közösséggel remekül megvagyok, senkivel semmi problémám, csak te ezt nem tudod elképzelni, hogy ez miként lehetséges kompromisszum és kihasználás és egoizmus teória/gyakorlat nélkül.

A pontból B pontba nem csak az általad és a nagy tömeg által ismert úton, módon lehet eljutni, fõleg a legboldogabban 😉
clio1616v
én ezt tapasztalom, nekem ez mûködik és a környezetemben élõ emberek is eszerint viselkednek

lehet te vagy a jó, de "baszhatod", ha más nem úgy viselkedik 😉

a közösségnek az a normális, ahogy a többség viselkedik, nem tudom mit tanulsz a könyveidbõl, ha nem ezt...

az hogy korlátoltan gondolkozok, az a tõlem független korlátokból adódik és nem én állítom befolyásolom õket, hanem dinamikusan kompromittálódok velük, amennyire nekem jólesik