Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt, hogy tavasz elején felültem a motoromra és elmentem a Grossglocknockerre... 1 nap alatt oda vissza
hidd el ezt egy könyvbõl sem tudod elképzelni 😊 abból se ahogy leírom 😉
ezt nem elmesélni szeretném a páromnak hanem megosztani vele, ez a lényege a párkapcsolatnak együtt érezni ugyanazt
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Soha sehol nem írtam, hogy vallásos lennék.
Ez ilyen önkéntelen
de amikor lélekkel kapcsolatos dolgokról beszélünk az már más, mert azok a dolgok léteznek, csak még eddig nem fedeztem fel magamban õket, ebben nyújt segitséget egy szülõ, egy tanár, egy barát, egy szeretõ, egy szakember vagy egy szakkönyv. nem tudod kizárni egyiket sem, mert mindegyikben szerepel az ember, mint közvetitõ anyag.
The Matrix has you...
de majd Õ megcáfol ha nem igy van.
The Matrix has you...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
egyébként ismét nem értettél meg 😄 pedig már kezdtem reménykedni. amit irtam elõbb nem szó szerint kell venni, jamie csak példa volt, éppen az jutott eszembe. a párod is jól fõz, ebben biztos vagyok, de ez a mesterszakács olyan ötleteket adhat neked vagy akkor mondjuk úgy, hogy neki, amire gondolni sem mertél volna és összefosod magad az izélménytõl. mindezt vetithetjük bármire, mert mindenre igaz, hogy többféle irányból kell megközeliteni, felfedezni, hogy tudd mik a határai.
most pl az jutott eszembe amit az 1492-ben láttam, amikor Kolumbusz elmagyarázza a fiának, hogy miért is gömbölyû a Föld. biztos emlékszel rá, egy narancsot használ és egy távolodó hajót, ahogy egyre kevesebb látszik belõle. ott ültek a tengerpartján, nem mentek sehova, mégis tudták mind a ketten, hogy ez igaz, mert be tudta bizonyitani a narancson. aztán elment hajókázni is, mert a többi hitetlen csak azután hitt neki, hogy hozott onnan tárgyakat és gyümölcsöket.
talán igy már érthetõbb😊
The Matrix has you...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nem hangoztatja, mert hamar hitelességét veszítené, ha alaptalanul a vallásával támasztana alá reális dolgokat, ezért inkább azt írja, nem tudja megfogalmazni tao stb.
Arról van szó, hogy Neked Magadnak Magadtól kell feltalálnod a spanyolviaszt és nem holmi receptes könyvekbõl puskázni, csalni stb.
Meg az különben sem a spanyolviasz, legfeljebb mások spanyolviasza amit mások tapasztaltak ...
Ééééted'?! Neméééted'? ...

a könyve meg pláne nem érdekel, lényeg hogy eladható, ajándékozható = üzlet a könyve semmi...
ha én fõzni akarok, akkor nézem, hogy a párom mit csinál és nem könyvbõl követem az instrukciókat..
a saját hibáimból akarok tanulni, mert nekem az értékes az jelenti az elégedettséget... ez a tökéletes tapasztalat, nem használok cheatkódokat, nem írom be a god modeot nem könnyítem meg a helyzetemet, mert az csalás 😊
a madarak sem könyvekbõl tanulnak meg csiripelni és az ember sem könyvbõl tanul beszélni,hanem a szüleit hallja és csinálja... sikerélmény tanárnak és diáknak... közvetlen visszajelzés és kapcsolat
The Matrix has you...
amikor irsz egyes dolgokról akárhogy próbálkozom ellenállni, de felbõszitenek a számomra tudatlan, arogáns, felfuvalkodott, nagyképû és ehhez hasonló jelzõkkel illethetõ hozzászólásaid. Legtöbbször azért, mert olyan véleményt irsz ami alapján csak azt tudom következtetésként levonni, hogy nem voltál még benne, nem élted át, mert ennyire különbözõképpen nem lehet megélni egy dolgot.
fõleg ez a könyves dolog, amit szerintem még mindig nem jól értelmezel, mert az egyértelmû, hogy könyvbõl nem fogsz tudni megtanulni fõzni, ha közben nem veszed elõ a lábast és a fakanalat, ez stimt, ezt mindenki tudja. De attól el lehet olvasni Jamie Oliver szakácskönyvét, mert ha még csak nem is veszem kezembe a lábast, akkor is át tudom élni milyen lehet megfõzni azt az ételt.
Természetesen nagyon sok mindent átvettem és alkalmaztam már amit olvastam, de van amit nem lehet, mert mondjuk nem létezik, pl a fénykard 😊
Kicsit eltértem a lényegtõl, mert fõleg lélekkel foglalkozó könyvekrõl beszélnék, azok között sok dolog van ami csak rajtad múlik, hogy alkalmazod és ezáltal akár teljesebb életet élsz vagy sem. Ezek közül sok olyan van amit Én más embertõl nem hallottam vagy nem láttam, valószinûleg azért is, mert nem olyan körökben forgok, de ettõl függetlenül kapcsolatba tudok lépni velük is, igaz közvetve, de kapok élményt belõle. Tudom, mert tapasztaltam, hogy ez létezik, nagyon sokat változtam ilyen könyvek olvasása után, valamint abban segitett, hogy feldoglozzam a velem történt dolgokat. Emberek is közrejátszottak benne, de fõként betûs segitségem volt. Igaz, ezt egy másik embernek kellett megmutatnia, valószinû Õ is elmondhatta volna mit irnak benne és beszélgettünk is róla, de amig nem olvasom el nem igazán tudnék okos dolgokat mondani azzal kapcsolatban.
The Matrix has you...
a tiédtõl mindenképpen, még nagyon gyerek vagy...
remélem nem haragszol meg, igaz ha magharagszol se az én hibám mert te csinálod.. de nagyon ciki ahogy néha magnyilvánulsz... valószínû én is ilyen lettem volna ha annyiidõs koromban mint te leírtam volna a kiforratléan és tapasztalatlan véleményemet
És ez csak 1 példa volt tõlem.
milyen rossz kép alakult ki rólam ebben a topikban? erre tényleg kiváncsi vagyok, többiek is irhatják 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
máshoz mérten pedig ingoványos talajra lépünk, nem kicsit, nagyon
mégegyszer mondom, az hogy rólad rossz kép alakul ki az nem az én hibám, és a kirakó nem kötelesség csak egy lehetõség ha beszélgetek valakivel akkor elnézést kérek, de automatikusan kialakul egy kép a partnerrõl
hivhatod hisztinek, de inkább csak az zavar, hogy beállitasz egy valakinek, holott ez alapján tömeggyilkos is lehetnék...ki tudja, lehet az is vagyok és Te vagy a következõ a listámon 😄
a 3-dik nevetséges dolog, hogy sehol nem irtam azt, hogy holnap vagy a közeljövõben lesz gyerekem, nem mintha ehhez is sok közöd lenne, de megint megállapitasz egy faszságot és aztán azon pörögsz, mint Julcsa a körhintán.
Én meg azt mondom, hogy Te felelõsségteljes Apa lennél, csak kérdés, hogy érdemes-e a Te génjeidet továbbvinni...bár, ha szerencsénk van akkor az anyjából több ragad a gyerekedre...😄
The Matrix has you...
amit fontosnak tartasz elmondod, amit el akarsz hallgatni mert rossz fényt vet rád azzal nyilván nem tudok kirakózni sem 😊
te hibád ha nem azt hallod mint amit szeretnél, neked kell tudni milyennek akarod visszahallani a kapcsolatodról a konklúziót, viselkedj úgy ahogy neked tetszik amit hallani akarsz, ha nem akarod akkor meg ne hisztizz, hogy én nem ezt akaaroom visszahallani... gyerekes, ezért gondoltam ebbõl a reakciódból, hogy még messze nem vagy alkalmas felelõsségteljes gyermekvállalásra
ez félreérthetetlen reakció, mármint a hiszti...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Attól függ, hogy mit szeretsz filmekben? Ez egy akció-vigjáték, sok túlzással és sok blõd humorral, ami néha még nekem sem esett le vagy túl erõltetett volt, az olyanon meg már nem tudok nevetni, kivéve ha jó szinész adja elõ. Olcsó napon megéri a pénzét, de nem az a sokszor újranézhetõ, mármint nekem. Akkor már inkább az Eredet😊
The Matrix has you...
Hmm Szupercsapat, aza Szupercsapat megfilmesítve, ami egy régi sorozat, önjelölt hõsködõ katonaszökevényekkel? Érdemes megnézni?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
én is azt láttam, hogy mindenki ájuldozik tõle, de, hogy mitõl...
lehet én nem értek csak hozzá, sõt ...