Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
regneteget utaztam olyan félmillió km fölött járok és ezek nem kötelezõ utak voltak, hanem többnyire oda mentem ahova csak akartam... bárhova...

volt, hogy tavasz elején felültem a motoromra és elmentem a Grossglocknockerre... 1 nap alatt oda vissza

hidd el ezt egy könyvbõl sem tudod elképzelni 😊 abból se ahogy leírom 😉

ezt nem elmesélni szeretném a páromnak hanem megosztani vele, ez a lényege a párkapcsolatnak együtt érezni ugyanazt

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
Én nem tudom hogy ezt buzi vallásos cimkét miért aggatjátok rám állandóan. De ha nektek jól esik...

Soha sehol nem írtam, hogy vallásos lennék.
Ez ilyen önkéntelen reflex lehet amit az Isten szó vált ki az emberekben.
bigapó
ez jó példa volt, a fénykardról. igen, el tudom képzelni milyen lehet, de átélni sosem fogom, mert olyan nem létezik..még 😊

de amikor lélekkel kapcsolatos dolgokról beszélünk az már más, mert azok a dolgok léteznek, csak még eddig nem fedeztem fel magamban õket, ebben nyújt segitséget egy szülõ, egy tanár, egy barát, egy szeretõ, egy szakember vagy egy szakkönyv. nem tudod kizárni egyiket sem, mert mindegyikben szerepel az ember, mint közvetitõ anyag.

The Matrix has you...

bigapó
Sal vallásossága nálam mást jelent, mint Nálad és Én igazából nem is használnám rá ezt a szót, abban az értelemben ami a hétköznapi használtaban van 😊
de majd Õ megcáfol ha nem igy van.

The Matrix has you...

ebbõl látszik h totál 2 ellentétes ember vagytok😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bigapó
a világ sokal több és nagyobb annál, hogy csak közvetlen élménybõl és tapasztalatból élj át mindent ami benne van.

egyébként ismét nem értettél meg 😄 pedig már kezdtem reménykedni. amit irtam elõbb nem szó szerint kell venni, jamie csak példa volt, éppen az jutott eszembe. a párod is jól fõz, ebben biztos vagyok, de ez a mesterszakács olyan ötleteket adhat neked vagy akkor mondjuk úgy, hogy neki, amire gondolni sem mertél volna és összefosod magad az izélménytõl. mindezt vetithetjük bármire, mert mindenre igaz, hogy többféle irányból kell megközeliteni, felfedezni, hogy tudd mik a határai.
most pl az jutott eszembe amit az 1492-ben láttam, amikor Kolumbusz elmagyarázza a fiának, hogy miért is gömbölyû a Föld. biztos emlékszel rá, egy narancsot használ és egy távolodó hajót, ahogy egyre kevesebb látszik belõle. ott ültek a tengerpartján, nem mentek sehova, mégis tudták mind a ketten, hogy ez igaz, mert be tudta bizonyitani a narancson. aztán elment hajókázni is, mert a többi hitetlen csak azután hitt neki, hogy hozott onnan tárgyakat és gyümölcsöket.

talán igy már érthetõbb😊

The Matrix has you...

ne félj egy clioval szívesen autókáznék az is egy jó kaland, nem csak most csinálnám, de pl 30 évesen is, mert ahhoz van kedvem...csináld azt amihez kedved van és ne törödj avval h hány éves vagy...gondolom a motorozást is bírod.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

miket csináltál? röviden írd le, mert én saját magamról eddig nem tudom milyen baromságot csináltam😄 konkrétan az a helyzet, hogy totál semleges voltam mindenki szemébe valahogy én nem keresem a konfliktust senkivel, eldumálgatok, alkalmi havernak jó vagyok, hosszútávú barátnak azért nem, mert kiszállok idõ elõtt vagy eltûnök, mint a kámfor (pl nem válaszolok ilyenek, pusztán azért mert bírom az egyedüllétet és nem vok kíváncsi az emberekre olykor) sosem értettem és nem éreztem semmi változást amikor kamasz voltam, nem nõtt meg a pofám, nem változtam semmi drasztikusan jellemre, sõt inkább úgy érzem pozitívan, de maradtam olyan amilyen voltam, nem lázadoztam, hanem szófogadó voltam (és most nehogy avval gyere h nyalógép vagyok, vagy pedig papucs, mert ez nem így van). Szeretem ennek ellenére a kalandokat, csak más az érdeklõdésem, mint mondjuk egy mai fiatalnak...más idõ, más dimenzió. Most jöhetnek a te kalandjaid...

clio1616v
általánosságban, de ezen nehogy megsértõdj, nem annak szántam... mondom visszatekintve, hogy annyi idõs koromban mint te én miket csináltam, csak nevetem magam, hogy milyen ciki mostani fejjel... ez így a természetes

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
így van nincs fénykard, de eltudod képzelni nincs tapasztalás de azt hiszed hogy tudod milyen... Sal vallásos ebbõl következik, hogy hiten alapul minden(vagy legtöbb minden) amit tesz...

nem hangoztatja, mert hamar hitelességét veszítené, ha alaptalanul a vallásával támasztana alá reális dolgokat, ezért inkább azt írja, nem tudja megfogalmazni tao stb.

salsoul
Nem érted mirõl van szó.
Arról van szó, hogy Neked Magadnak Magadtól kell feltalálnod a spanyolviaszt és nem holmi receptes könyvekbõl puskázni, csalni stb.
Meg az különben sem a spanyolviasz, legfeljebb mások spanyolviasza amit mások tapasztaltak ...

Ééééted'?! Neméééted'? ...

kiforratlan és tapasztalatlan? látod megint egy hsz miatt már nagyon gyereknek ítélsz meg holott csak vicceltem...tudtommal a viccelõdés nem árthat a 30 körüli embernek se...Úgyhogy megint abszolút nem értek egyet evvel a kijelentéseddel, gondolkodásban nem érzem magam éretlennek, de ezt csak is én tudhatom nem te😊

clio1616v
akkor újra nekifutok... engem rohadtul nem érdekel a Jimmi olivér, egyszer véletlenül odakapcsolatam amikor semiszinkronnal ment a mûsora, de kapcsoltam is tovább...

a könyve meg pláne nem érdekel, lényeg hogy eladható, ajándékozható = üzlet a könyve semmi...

ha én fõzni akarok, akkor nézem, hogy a párom mit csinál és nem könyvbõl követem az instrukciókat..

a saját hibáimból akarok tanulni, mert nekem az értékes az jelenti az elégedettséget... ez a tökéletes tapasztalat, nem használok cheatkódokat, nem írom be a god modeot nem könnyítem meg a helyzetemet, mert az csalás 😊

a madarak sem könyvekbõl tanulnak meg csiripelni és az ember sem könyvbõl tanul beszélni,hanem a szüleit hallja és csinálja... sikerélmény tanárnak és diáknak... közvetlen visszajelzés és kapcsolat

bigapó
hehe, pont most akarom megszerezni csengõhangként ennek a filmnek a fõcimdalát😊

The Matrix has you...

bigapó
nos, ezzel õszintén szólva megleptél. Én viszont totál nem is tudom mit gondoljak ezután Rólad 😊

amikor irsz egyes dolgokról akárhogy próbálkozom ellenállni, de felbõszitenek a számomra tudatlan, arogáns, felfuvalkodott, nagyképû és ehhez hasonló jelzõkkel illethetõ hozzászólásaid. Legtöbbször azért, mert olyan véleményt irsz ami alapján csak azt tudom következtetésként levonni, hogy nem voltál még benne, nem élted át, mert ennyire különbözõképpen nem lehet megélni egy dolgot.
fõleg ez a könyves dolog, amit szerintem még mindig nem jól értelmezel, mert az egyértelmû, hogy könyvbõl nem fogsz tudni megtanulni fõzni, ha közben nem veszed elõ a lábast és a fakanalat, ez stimt, ezt mindenki tudja. De attól el lehet olvasni Jamie Oliver szakácskönyvét, mert ha még csak nem is veszem kezembe a lábast, akkor is át tudom élni milyen lehet megfõzni azt az ételt.
Természetesen nagyon sok mindent átvettem és alkalmaztam már amit olvastam, de van amit nem lehet, mert mondjuk nem létezik, pl a fénykard 😊
Kicsit eltértem a lényegtõl, mert fõleg lélekkel foglalkozó könyvekrõl beszélnék, azok között sok dolog van ami csak rajtad múlik, hogy alkalmazod és ezáltal akár teljesebb életet élsz vagy sem. Ezek közül sok olyan van amit Én más embertõl nem hallottam vagy nem láttam, valószinûleg azért is, mert nem olyan körökben forgok, de ettõl függetlenül kapcsolatba tudok lépni velük is, igaz közvetve, de kapok élményt belõle. Tudom, mert tapasztaltam, hogy ez létezik, nagyon sokat változtam ilyen könyvek olvasása után, valamint abban segitett, hogy feldoglozzam a velem történt dolgokat. Emberek is közrejátszottak benne, de fõként betûs segitségem volt. Igaz, ezt egy másik embernek kellett megmutatnia, valószinû Õ is elmondhatta volna mit irnak benne és beszélgettünk is róla, de amig nem olvasom el nem igazán tudnék okos dolgokat mondani azzal kapcsolatban.

The Matrix has you...

salsoul
in medias res

clio1616v
nem kicsit... nagyon 😉

a tiédtõl mindenképpen, még nagyon gyerek vagy...

remélem nem haragszol meg, igaz ha magharagszol se az én hibám mert te csinálod.. de nagyon ciki ahogy néha magnyilvánulsz... valószínû én is ilyen lettem volna ha annyiidõs koromban mint te leírtam volna a kiforratléan és tapasztalatlan véleményemet

hmm.. tehát clio végre elismerte, hogy kicsit különbözik az értékrendje és a lelke mélyén nem jó neki az a felfogás hmm most lebukott😄😄

***rólad****elején

semmilyen😄 nekem rólam abszolút jókép alakult ki...már akkor is feltûnt, hogy normális vagy amikor (nem úgy, mint a többi baromarcú), elkezdi szidni pl fociban a másik csapatot, te Real szurkoló én inkább Barcelona fan vagyok mégis legalább nem kerestél kifogásokat, ha a Barca mindent vitt, hanem pl elismerted a csapatod vereségét...ez egy jó tulajdonság sztem, mindenki nyer vagy veszít a lényeg azon van, hogy nem szabad feladni legalább is ez a felfogás mindenki szeme elõtt ott kell legyen, ha játékról sportról van szó😄😄😄
És ez csak 1 példa volt tõlem.

clio1616v
nem vagy rossz, sõt hozzám képest jó vagy az én értékrendem és az alapján amit tudok rólad 😊

bigapó
akkor megkérdezem, hogy mennyiben tartasz engem rossz-nak; rossz ember vagy ami nálad rosszként van értelmezve az alapján ahogy itt megismertél?
milyen rossz kép alakult ki rólam ebben a topikban? erre tényleg kiváncsi vagyok, többiek is irhatják 😊

The Matrix has you...

bigapó
vagy Õ akinek nem kell az új haver 😊
angoltudás nem árt
lusta macsek

The Matrix has you...

bigapó
akkor már inkább ez a cica 😊

Rázzad 😊

The Matrix has you...

clio1616v
szülõknél vannak kiccicák megyek simizni hétvégén ^^

bigapó
Én mondtam, hogy ha épitõ jellegû akkor beszélgetek vele.

The Matrix has you...

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
saját magához mérten mindenki legjobb apa

máshoz mérten pedig ingoványos talajra lépünk, nem kicsit, nagyon
salsoul
és ott a pont <#nevetes1>
clio1616v
miaáv ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
mindenkinek értékesek a génjei, már csak a biodiverzitás merõrzése miatt is...

mégegyszer mondom, az hogy rólad rossz kép alakul ki az nem az én hibám, és a kirakó nem kötelesség csak egy lehetõség ha beszélgetek valakivel akkor elnézést kérek, de automatikusan kialakul egy kép a partnerrõl

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

ez kemény volt😄

chhaya
Ééés nem bírtad ki.

Figyelek.
😊

bigapó
az a helyzet, hogy senki nem kért meg rá, hogy kirakózzál belõlem 😊

hivhatod hisztinek, de inkább csak az zavar, hogy beállitasz egy valakinek, holott ez alapján tömeggyilkos is lehetnék...ki tudja, lehet az is vagyok és Te vagy a következõ a listámon 😄

a 3-dik nevetséges dolog, hogy sehol nem irtam azt, hogy holnap vagy a közeljövõben lesz gyerekem, nem mintha ehhez is sok közöd lenne, de megint megállapitasz egy faszságot és aztán azon pörögsz, mint Julcsa a körhintán.
Én meg azt mondom, hogy Te felelõsségteljes Apa lennél, csak kérdés, hogy érdemes-e a Te génjeidet továbbvinni...bár, ha szerencsénk van akkor az anyjából több ragad a gyerekedre...😄

The Matrix has you...

clio1616v
azt hittem az egyértelmû, hogy csak abból tudok kirakózni amit elmondtál magadról, ha az elapján téves infót raktam ki az nem az én hibám, hanem a tiéd 😉

amit fontosnak tartasz elmondod, amit el akarsz hallgatni mert rossz fényt vet rád azzal nyilván nem tudok kirakózni sem 😊

te hibád ha nem azt hallod mint amit szeretnél, neked kell tudni milyennek akarod visszahallani a kapcsolatodról a konklúziót, viselkedj úgy ahogy neked tetszik amit hallani akarsz, ha nem akarod akkor meg ne hisztizz, hogy én nem ezt akaaroom visszahallani... gyerekes, ezért gondoltam ebbõl a reakciódból, hogy még messze nem vagy alkalmas felelõsségteljes gyermekvállalásra

ez félreérthetetlen reakció, mármint a hiszti...

sõt és gondolkozva a dolgokon a hipergazdag befolyásos ember is lehet rossz apa...

bigapó
kösz a védelmet, de nem szorulok rá és ennyibõl, de még többõl sem tudod megállapitani, hogy ki lesz jó apa és ki nem. Clio-ban ez is egy nagy hiba, hogy semmi kis infókból von le embernyi következtetéseket, ezáltal felállitva egy hipotézist amire aztán bõszen hivatkozik, nem véve észre az alapvetõ hibát a rendszerben.

The Matrix has you...

bigapó
Angolul The A-team volt a sorozat cime, de a magyarok szokás szerint ferditettek és nem forditottak, bár az "A" a hiperfokozás náluk, szóval a Szupercsapat még egész ötletes forditás is 😊

The Matrix has you...

bigapó
Igen, az lesz az, de a hõsködés mindig egy jó ügyért történt😊

Attól függ, hogy mit szeretsz filmekben? Ez egy akció-vigjáték, sok túlzással és sok blõd humorral, ami néha még nekem sem esett le vagy túl erõltetett volt, az olyanon meg már nem tudok nevetni, kivéve ha jó szinész adja elõ. Olcsó napon megéri a pénzét, de nem az a sokszor újranézhetõ, mármint nekem. Akkor már inkább az Eredet😊

The Matrix has you...

clio1616v
A-Team lesz az, ha jól gondolom

chhaya
Nem, szerintem nem fogjátok kibírni. :]

Hmm Szupercsapat, aza Szupercsapat megfilmesítve, ami egy régi sorozat, önjelölt hõsködõ katonaszökevényekkel? Érdemes megnézni?

totál elismerem én azért nem lennék alkalmas apának, mert baromira hangulatváltozó vagyok, nincs még munkahelyem se, sõt még kapcsolatom se volt semmi😄, de tulajdonképpen nem rajtam van a hangsúly hisz engem nem izgat ez a dolog clio...bigapó sok mindent megtanult miért ne lenne alkalmas rá, ha a munkája megvan hozzá?...az egy már kérdés, ha eltévelyedett a kolléganõje után, az sokaknál elõfordul, ha megtalálja az állandóját simán összejöhet neki...

nem vagyok kiskorú el vagy tévedve...sok korombeli ember már apa, mert vannak olyanok akik megérnek erre huszas éveik elején...

clio1616v
kiskorúként jóhogy nem vagy alkalmas apának

rendben tudod hány olyan ember van aki nem alkalmas apának😄 mivel szegény az ország önmagába és kevés az egzisztencia, elsõsorban itt kellene javítani. Ha normális vagy, és türelmes lazán feltudsz nevelni egy gyereket, ha mellette megvan az anyagi háttered ennyi az egész...És vannak olyanok akiknek nincs szüksége apaságra (abba a kategóriába sorolnám magam)...ennyi, jöhet a támadásod

clio1616v
ha jól emlékszek, bigapó aki a munkatársnõje után koslat reménytelenül... erre akar felelõsséggel gyereket vállalni, mondjuk vannak nála felelõtlenebbek is, de véleményem szerint nem alkalmas apának... semmi képpen nem bántásból mondom, és nem is hiszem, hogy annak fogja venni

salsoul
pedig szavamra, csak idõpocsékolás
én is azt láttam, hogy mindenki ájuldozik tõle, de, hogy mitõl...
lehet én nem értek csak hozzá, sõt ...
már rögtön szekálod...hagy élje úgy az életét, ahogy szeretné...mellesleg nálam egy értelmes, öntudatra ébredt ember már felelõsség teljes bigapó márpedig az...nem tudom, hogy te miért tartod õt alkalmatlannak pont te amikor még sem sem értetted a mondandóját...

azt szeretném pont megnézni😊 állítólag jó film😊

bigapó
Én ki fogom bírni azt, hogy a hülyeségeire ne reagáljak. Amennyiben építõ jellegû kritikát épít a mondataiból, akkor tudunk beszélgetni, ez már korábban is elõfordult, nem olyan nehéz az, csak mindenkinek vannak rossz napjai.

The Matrix has you...