Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

bigapó
ahhoz többször kell megnézni, hogy meg tudjam mondani mi a hátsó mondanivalója - ha van egyáltalán - most így elsõre erre nem figyeltem, meg aztán délben megnéztem a Szupercsapatot is, így már fáradtan érkeztem erre a filmre, de már le volt foglalva a jegy és nem akartam visszamondani, sokadjára tettem volna😊 most már idegesített, hogy csak húzom halasztom és mindenhol azt hallani, hogy kurvajó film😊

The Matrix has you...

bigapó
azt mondják az alma nem esik messze a fájától... 😉

The Matrix has you...

clio1616v
mint a könyvek a meditáció sport stb...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
lol 😄

már nem azért de egy film azért van hogy kikapcsoljon 😄DD

salsoul
én is láttam, de szerintem nem szól semmirõl
clio1616v
amíg magaddal nem vagy tisztában addig minek neked felelõsség?

salsoul
csak nem hülyegyerekre készülsz? <#nevetes1>
bigapó
annyira nem unatkozunk, bár most nem is rólam volt szó😊

Pont most értem haza moziból, az Eredet címû filmet néztem meg. hmm, hát érdekes egy film 😊 eléggé lebilincselõ a története, nagyon kell figyelni, jól le is fárasztott fejben 😊
nagyon el van rugaszkodva a valóságtól, de pont ez a jó benne, kicsit kiszakít a taposómalomból. nekem tetszett.

The Matrix has you...

bigapó
nem lesz nehéz mivel érdemleges hozzászólása nem sok volt, állandóan csak magyarázkodni kellett neki, mint egy 5 évesnek. Mondjuk gyakorolni jó vele, ha lesz gyerekem már rutinnal állok legalább elébe.

The Matrix has you...

chhaya
Ti túl sokat unatkoztok. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
melegkommandó 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Különc
Hölgyem, ha Önt zavarja hogy ismeretlen emberek akarnak képet kierõszakolni és vagy kisméretû cerkájukat akarják kompenzálni önnek az ótvaros autójukkal, bátran ajánlom szolgáltatásunkat. Mi vagyunk a
Kikészítõ kommandó

Bárkit kikészítünk önnek, teljesen díjmentesen és szakszerûen.
Referenciáink: kocsis, shumika, carbon, Frayer és sokan mások

Részletekért > Saját fórumok, Kikészítõ kommandó

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

küldessz képet magadról privátba? pls

chhaya
Nincs kocsim, nem érdekelnek, vezetni sem tudok. 😊)

milyen koscid van?
szotkad padlózni?
de azért bittos jönnél velem egy kört a w140 es 3500 köpcentis merdzsóval. ja és automatta vezethetnéd is na?

clio1616v
hasonló komolysággal kezelem, mint Salt

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
Hogy tudjátok komolyan venni, ordít róla, hogy kamureg. 😊

csak kocsikázni megyünk msot mert ma unatkoztunk.
3.5 ösa mtoorka van benne jó fogyasztás utomata váltó csak padlózni kell és alázni a suzukikat és jó a magnó is!
nekem a legjobb a világon!

salsoul
tipp: Törökbálint és Budakeszi között szoktak lenni örömlányok
már ha erre mentek
ja a Romadiscet gondolom...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

valamék jány akar jönni vagy fijú ajkáról 11 kor indulunk pestre. a hintó egy sötétitet ablakkoss w140 es merdzsó sötétített ablakokkal. de aki jön az kussoljon mert pestig az új cd met fogom hallgatni max hangerõn.
jó móka lesz.

direkt szekálod amúgy...tiszta gyerekes ez a vita ami megy köztetek még akkor is, ha túlságosan "szakszerû" az átlag embernek...felesleges...furikázz a Clioddal egyet az felüdítõbb!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez egyenlõ avval, hogy most legyen öngyilkos...de retardált vagy ismét:S😮

clio1616v
ha jobban belegondolok az ingerszegény környezet a ki be légzés akaratlagos mûködtetése és ennek megfigyelése még akár okozhatta is ezt a vegetálás közeli állapotot, lassan el kellene gondolkodnia arról, hogy valakinek esetleg odaadja a szerveit, hogy õk legalább tovább élhetnék az aktív életüket... nem kellene megvárni az agyhalált

salsoul
csak figyelj 😉
clio1616v
arról van szó, hogy Salsoul még magának se tudja megmagyarázni hogy mit érez, de az senem jó senem rossz 😄

és nem tesz semmit ami jó vagy rossz hanem nemtudja hogy mit is tesz, jót vagy rosszat... elveszítette egy hihetetlenül jó íromány hatására a józan értékítélõképességét

clio1616v
az a normális, ha azt mondja egészségedre 😉

úristen mi volt itt kb 150 hsz... mi volt itt röviden?😮

Jamaika King: az a normális, ha a lány azt mondja fúj😄😄 inkább tartottad volna magadban, vagy félrementél volna hirtelen, de ez sztem bunkóság😊

chhaya
Nem bírjátok kiii.

clio1616v
mindegy majd Sal felír rá valami könyvet 😄

clio1616v
azért tudod mire lennék kíváncsi? arra, hogy egy ilyen embernek mint te milyenek a nevelõ szülei...

clio1616v
tapintatosak, kétszínüek megjátszák magukat ilyen emebrekkel ne haverkodj...

inkább olyanokkal ismerkedj akik nem törõdnek a véleményeddel és ugyanúgy összezsarják magukat melletted sõt az a legjobb ha je is hánynak... mert te az az ember vagy akit értékelni kell mert megérdemled... megérdemled, hogy viszonozzák a kedvességedet

aki arra se méltat, hogy az öledbe okádjon vagy egy isteneset fingjon melletted attól mit várhatsz késõbb amikor most kellene, az ismerkedésetek kezdetén ellõni minden pozitív tulajdonságot, hogy megkedveltessék magukat veled

én mindig járok szórakozóhejre diszkó ijenek. csak a osk italtól mindig rámjön a cifrafosás. meg fingás és akkor kinyomom de nagyon hangos de látto m hogy az emberek észreveszik de nem nevetnek meg nem szolnak.
Egyszer egy lányt vittem mellettem ült akkor nagyon büdösett fingóttam de ne mszólt semmit csak hallgatott. akkor ez nem baj nekik?

clio1616v
kössetek kompromisszumot ^^

salsoul
oké, de ez csak akkor megy ha szövetséget kötünk

nos, benne vagy?

te sem, én sem
semmijére sem
clio1616v
nem sikerült meggyõznöd, hogy az hogy én mit értékelek az miért faszság

clio1616v
nem tanultál még? ha valakinek meg akarod mondani mit csináljon, az nem fogja azt tenni sõt... 😉

bigapó
vedd már észre, hogy faszságról kezdtél el beszélni. nincs értelme értékrendet, meg egyéb baromságokat felhozni, az alapjaid inognak 😊

The Matrix has you...

clio1616v
azért kell tennem, hogy amim már megvan meg is maradjon 😉 így értékelek mindent amim megvan

kicsit el vagy tévedve, pontosabban az értékrended nincs a helyén

clio1616v
a munka elõkövetelménye annak amit megszerzek... azokat fogom értékelni akik segítenek és a legvégén magamat és az eredményt...

magadtól kapod indirekt módon, mert te döntötted el hogy elfogadod 😊

bigapó
szerintem nem kellene reagálni a hülyeségeire, egy idõ után megunja, hogy nincs kinek válaszolni.

The Matrix has you...

chhaya
danke schön

salsoul
nos, az életedet mennyire értékeled?
csak mert ezért semmit nem kellett tenned, hogy legyen
vagy a napfényt, vagy csillagos eget, vagy a levegõt
vagy a virágzó rétet
?
bigapó
Én mikor mondtam ilyet amiket Te állítasz? Jó lenne ha olvasnál és értelmeznél is néha, mert már nagyon unom, hogy állandóan csak belekötsz a semmibe.

The Matrix has you...

bigapó
összevissza beszélsz mindenféle ostobaságot, csak hogy beleköss Sal-ba! Nem unod még?

The Matrix has you...

salsoul
privátban ment
salsoul
nézd, én küzdelem nélkül is tudok értékelni mindent, nekem ez is megy 😊
nincs szükségem küzdelemre ahhoz, hogy valami értékes legyen
chhaya
Akkor mit értékelsz jobban? Amit megszerzel, vagy a belefektetett munkát?
A kettõ nem függ egymástól.

Én általában ha kapok valamit, akkor nemcsak azt értékelem, amit kapok, hanem azt is, akitõl kapom. 😊
Nem saját erõfeszítést, hanem egy személyt. Semmivel sem rosszabb.

nekem a telefonszámom van meg .txtben,elkuldjem?😄