Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Értem én. De amit a nõ elkölt ruhára, azt a pasi kompenzálja máshogy, ami meg a nõ számára értelmetlen, szóval fifty-fifty.😛
Nálunk is külön volt a kassza, voltak is viták a pénz körül. Fú, gyûlölöm a pénzt, bár ne létezne.😊 Hihetetlen mennyi gond van körülötte.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

bigapó
Igen, ez egy érdekes téma. A férfiak általában nem szeretik, ha párjuk többet keres náluk. Ezt meg a mai világban muszáj már így "intézni" hiszen egyedül elég nehéz fenntartani egy egész családot. Persze kezdeti idõszakban kisebb gondot okoz, együttélésnél már viszont komolyabban kell kezelni.
Nemrég olvastam, hogy mostanában egyre többen vannak olyanok akik külön kezelik a kasszát, hiába élnek együtt. Gondolom a rezsit felezik, de a többit nem tudom hogy oldják meg, egymást meghívják idõnként vagy ilyesmi, de ez alapvetõ bizalmi kérdést vet fel. Megvannak ennek is az okai, hiszen manapság a pénz nagy úr és eléggé kevés van belõle általában, úgyhogy mindenki próbálja beosztani úgy ahogy tudja és ezt egy másik emberrel már nehéz egyeztetni...ezek szerint.
Nemtom, nálam máshogy volt amikor együtt éltem barátnõmmel, aki késõbb a feleségem is lett. Mi közösen kezeltük a kasszát, volt egy közös pénztárca és abból gazdálkodtunk, megbeszéltünk mindent, hogy kinek mi kell és úgy vásároltunk. Persze néha voltak meglepik, vettünk egymásnak ezt azt, de sose mentünk csõdbe ettõl. Bár elég sok olyan cuccunk is volt ami szerintem felesleges, de egy Nõnek ismertek az ilyenféle igényei, mert ugye 2 pár cipõ és 2 táska az nem elég..gondolom sejted mirõl beszélek 😊

The Matrix has you...

bigapó
Még mindig csak azt tudom mondani, hogy sok mindent nem éltél át így nem tudhatod, hogy mikor-ki-mit fog kihozni belõled 😊
A szerelem az egy olyan drog ami miatt bármire képes vagy, még olyanra is amit elõtte nem csináltál és ez nem féltétlenül rossz dolog (ami persze megítélés kérdése megint, mint ahogy azt már korábban megbeszéltük, hiszen Te mondjuk nem ugrálnál tábortûz felett mert megéget - vagyis azt hiszed - én meg igen, mert buli és nem égek meg, tudom 😉 😄 )
Ez megint csak egy példa, kérlek ne ragadj le ennél csak szemléltetném, hogy mire mondok vagy mondunk nemet és mire igent. Amit eddig nem tapasztaltam azt csak megtippelni tudom, hogy milyen dolog, de megmondani nem.

The Matrix has you...

clio1616v
Szerintem mindenkiének az én a 20-as éveimet már befejeztem és egyre jobb a szex. Simán képes vagyok várni több hónapot is és egyéjszakás kalandozás nélkül.

Aki pedig nem meri élvezni vagy nem tudja azt csak nagyon sajnálni tudom, nem használja ki az élet adta lehetõségeit.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Én a huszonéves kor második felét taposom. Nekem egyformán jó érzés a másik és saját magam kielégítése is. Ráadásul nem várok hónapokat a szexel , mivel igencsak alappilére már az életemnek. (Az embernek a legintenzívebb szexuális évei a harmincas, kár hogy sokan kiégnek már akkorra, ami nem egészséges.)

Szóval igazad van, egyetértek veled (és félreértelmeztelek a múltkor).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

chhaya
Köszi, de attól sem lesz jobb, ha nekiállok nyavalyogni.

Hát nem tudom, ha már szólni sem lehet a másikhoz, akkor nem is feltétlen kell... hagyni a fenébe, majd lenyugszik, aztán lehiggadt fejjel végig lehet gondolni és megbeszélni. Legalábbis szerintem ideges zilált állapotban nem jó nyúzni egymást, mert még a békülési szándék is balul sülhet el, ha nagyon erõszakos vagy akaratos a másik. Ha meg túl sok az ilyen neszóljhozzám válsághangulat, akkor el lehet gondolkodni, hogy van-e értelme folytatni.

😞 az nem jó...biztos megvan annak is az oka😊 ha szeretnéd leírhatod itt vagy privibe szívesen olvasom. Természetes én is ezt vallom, hogy megbeszélni a dolgokat, csak, ha olyan a szitu, hogy már hozzászólni se lehet a másikhoz akkor kell jönnie mindig a B tervnek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chhaya
az a baj, hogy a válság akkor is bejön, ha senki sem akarja. de inkább megbeszélni kell, nem praktikázni.

nem kötekedni akartam, bocs, csak k..va szar kedvem van.

válsághoz, bocsi javítva válság ellen szükségesek///****_DxDassdds

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

figyelj , rajtam nem múlna a természetemnél fogva nem akarnék válságot ki akar?? sajnos nem egy emberen múlik, a feszültség, az unottság, a hétköznapok, monotonitás, baromi sok mindent kiöl az emberbõl...én csak azokat a tényezõket próbáltam kitalálni, amik a válsághoz szükségesek, Bajnai Gordonnak is volt válságkezelõ programja xDDD...Mindenre fel lehet készülni és tulajdonképpen nem magamról akartam beszélni a válság alatt csak elképzeltem milyen lenne, ha válság lenne kapisse?😉

chhaya
"ha érzi az ember a válságot tegyük fel, hogy mindig valamivel megleped a pártnert és akkor kellemesen csalódik"

szal apró rafinériákkal manipulálsz hogy elrejtsd, valójában rohad az egész
nem kéne eljutni a válságokig

chhaya
nem akarok elhitetni senkivel semmit
ha nem jön rá vagy nem tudja magától, akkor nem ér semmit az egész, minek erõlködni

ja ez a mai világ mérlege😞 régen azért ez más volt...

pontosan rátapintottál a lényegre😛 aki elég megfontolt és óvatos az nem fog úgy járni...vagyis átbaszva pórul...persze úgy kellene valahogy intézni a dolgokat, ha érzi az ember a válságot tegyük fel, hogy mindig valamivel megleped a pártnert és akkor kellemesen csalódik...ez is egy jól bevállt módszer a váratlanság😛😄 de nincs igazam?

clio1616v
okos nõnek kell lenned, hogy elhitetsd vele, hogy fontos neked és nélkülözhetetlen és helyettesíthetetlen a számodra

a tartós kapcsolatnak is ez a lényege, hogy a nõ okosabb

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
mik a preferenciáid, prioritásaid?

clio1616v
kényes a határvonal az önbecsülés és a kihasználás általi fontosságérzés között, reális értékrenddel kell rendelkeznie annak a pasinak, aki ezt kezelni tudja, hogy te eltartod magad és nem szorulsz rá

chhaya
vállalom az öneltartást, kapok rendes pasit?

clio1616v
Lehet rosszul gondolom, de a legtöbb férfi nem rendes lányt keres, hanem jó szexet és a legtöbb lány meg nem rendes fiút, hanem jó eltartót keres...

ez az eddigi tapasztalatom

clio1616v
A legintenzívebb kielégülést a szex okozza tehát a legfontosabb. Ráadásul, ha empatikus vagy és az is kielégít, hogy mást kielégítesz akkor duplán jó 😊

Neked mi a legfontosabb?

bigapó
csak nehogy egy ilyen hölgy akadjon majd az utadba aki elõször szépet adja és mikor már fülig vagy belezúgva akkor kiadja az utad, mert neki éppen olyan kedve van. Tudom, Te nem járhatsz így...

The Matrix has you...

azok õk, ha nem tanulnak a hibákból akkor csak rosszabb lesz nekik, úgy jártak...

bigapó
tudom, de nem mindent rágnak a szájukba szerintem, egy amatõr nem nagyon képes ekkora színészi munkára. ja és ez egy csávó volt😊 vagy kurva jó színész vagy igazat mondott😄
egyébként lényegtelen, csak példának hoztam fel, mert ez a való életben is így van, egy rossz kapcsolat amit nem tud lezárni és viszi magával és ugyanazokat vagy rosszabb hibákat követ el emiatt, ezt szerettem volna elmondani ezzel.

The Matrix has you...

az egy megrendezett mûsor semmi közük a "nagybetûs" életbeli dolgoknak...megjátszák magukat, ezért kapják a pénzt...hülye picsák mind

bigapó
elvált és nem szûz kocka bevállalható?

The Matrix has you...

bigapó
köszönjük, hogy õszinte voltál velünk, ugyanezt gondolom Én is illetve ezt tudtam eddig megállapítani ismeretségi körömbõl. Nekünk férfiaknak is vannak valóban érzéseink, csak szépen elrejtjük õket, mert nem szeretjük, ha sebezhetõnek látnak. Kettesben viszont megváltozik minden - majdnem minden, mert azért van aki fel tudja és meri vállalni az érzelmeit.
Legutóbb láttam ebben a nagyon értelmes Édesnégyes mûsorban ahogy egy kikosarazott férfiú "panaszkodott", hogy nem volt elég az,hogy érzelmesnek mutatta magát, holott csak annyi volt a hiba, hogy nem tetszett annak a Nõnek akiért éppen "versenyzett". Persze ezt valószínû nem fogja fel, majd csak sokára, talán évekkel késõbb és ha mostanában valaki felé közeledik, akkor valószínûleg elrejti azokat, hiszen ez a Nõknek úgysem jön be...És ebbõl fog kialakulni egy láncreakció, mindenki sebzi tovább a következõ párját, csupán azért, mert nem tudta helyén kezelni a dolgokat.

The Matrix has you...

chhaya
😄DD

<#eljen>

morleone
Persze, hogy jobban pörög tele van az ezsgé szûz nõtlen kockával!

chhaya
Társtopik: ritka rendes fiút találni.
Csak a fórumon több a hím, ez a topik jobban pörög

mint lány mondhatom tényleg nagyon kevés a rendes lány,talán max 2 igazán jo bnöm van akik embereileg is megfelelöek,általában irigyek vagyunk,ez mindent tönkretesz.kapcsolatban nem a sex a legfontosabb,de az igazán jo sex nélkül nincs kapcsolat...legutobb ezért is "sikerült" végetvetnem egynek😞 nagyon sok lány sérült amugy lelkileg és azért olyanok amilyenek,bár ez gondolom a férfiakra is igaz...nehéz rendes lányt találni mellé egy másik közhely: nehéz rendes pasit is találni!!!
De avval egyetértek, hogy a jó szex az epic. Teljesen feldobja az embert, a stresszt nagyon jól levezeti. (Sõt, ez lehet akár egy jól sikerült önkielégítés is, de a szex az mégis más.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Igen az elégedettség mindennél fontosabb. Sajnos egyre kevesebben adnak erre, inkább csak a másik kedvében akarnak járni álandóan, magukra nem is figyelnek. (Nem akarok a végletekben élni, csak manapság itt a végletek dominálnak: vagy mindenkin át, hogy ÉN vagy mindennek alá, hogy a Másik.)

De akkor sem a szex a legfontosabb, maximum az aberráltaknak. Fontos a szex és egy kapcsolat alappillére, de nem a legfontosabb dolog az életben. Inkább az egyik(!) legfontosabb. 😊

clio1616v
nem olvasta félre 😄

csak rosszul értelmezi

nekem a prioritási sorrendem élén az elégedettségem áll, mindent ennek rendelek alá

értsd: ha nekem az okoz elégedettséget, hogy a páromat elégedettnek tudjam, akkor az a fontos mivel érem el, ha az adott pillanatban evéssel akkor azzal 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bigapó
valamit félreolvastál, kaja után jön, azaz a második helyen van nála a szex, tehát nem fontosabb, mint az evés (ivás).

Mindenkinek egyéni igénye van minden dolog felé, miért ne lehetne valakinek extrém igénye a szex terén? Akár mennyiségi, akár minõségi szempontból. Ez nem hiszem, hogy érettség kérdése, csak természetes reakció az életben maradáshoz. Bár nem feltétlen a fajfenntartásért csináljuk minél többször és minél több egyeddel, mert éppen a fejlettségünk okán pusztán élvezetbõl is fordulhatunk ezen örömforrás felé.

The Matrix has you...

Van erre egy mondás: nem látja a fassától az erdõt

Walk the Talk.

Akkor többet szexelsz, mint eszel, iszol? A szex kedvéért kihagyod az étkezést? Vagy csak gyorsan lezavarod, ha éhes vagy? A gyorsan lezavarás szex? Ez élvezhetõ is?

Nem tekerem tovább. Értelmetlen ez a szex a legfontosabb dolog. Ilyet csak az éretlen emberek írnak vagy a szüzek (akik lehetnek éretlenek is, de érettebbek is).

clio1616v
nálam a kaja az utána jön a fontossági sorrendben

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

"a világ egyik, ha nem a legjobb érzése a szex."//már ha nem vagy qrvára kajás

Walk the Talk.

bigapó
ehehehhehhhehhheehehhehhehhhee

ez jó vicc volt...

The Matrix has you...

89
odamész és közéjük állsz, de nagy eséllyel fogyatékosnak fognak hinni

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ackro
baltával

Sziasztok, lenne egy kis problémám. busszmegállónál láttam egy elsõ ránézésre egy olyan lányt aki 100% az esetem, a probléma hogy a barátjával volt. A kérdésem az lenne hogy, hogy tudnám szétválasztani öket? 😄 Nem ismerem öket.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

bigapó
Ez így elsõre hihetetlen, de belegondolva tényleg miért változott volna meg a belsõ érték-ítélete az emberiségnek?
Sõt, el tudom képzelni, hogy van olyan ami az õsembernél is már megvolt😊 Sok ilyen lehet.

The Matrix has you...

salsoul
Magam is így gondoltam mikor egy antikváriumban megláttam, és az általad leírt szempontból érdekelt engem is.

Aztán úgy találtam, hogy aktuálisabb mint bármely más tegnap elõtt megírt, és tegnap kiadott hasonló témájú mû.

Persze idõközben a külsõségek megváltoztak, és azt a mai korhoz adaptálni kell, ám a lényeg, a mag ugyan az maradt.
bigapó
Azt hiszem ez nem egy idõtálló alkotás, maximum az lehet érdekes benne, hogy akkor mit gondoltak a nõrõl és a testérõl. Ilyen szempontból érdekelne, de másért nem hiszem.

The Matrix has you...

salsoul
Hogy tartsam a szokást:

Egy érdekes könyv annak akit érdekel:

Dr. Bauer A. Bernhard: A Nõ I-II (Tanulmányok a nõ testérõl, lelkérõl, nemi életérõl és erotikájáról)

Egy 1927-es könyvrõl van szó. Érdekes nagyon 😊

> Tovább infó itt, többek közt tartalomjegyzék. <
bigapó
Gratula nekik 😊

Persze, hogy vannak normális csajok, ez nem kérdés, elõbb-utóbb mindenki megtalálja a hozzá illõt, addig meg elbeszélgetünk itt az Élet nagy kérdésein 😊

The Matrix has you...

katakpult
Érdekes egy topic. szerintem lehet találni, csak tudni kell hogy hol. szerintem nem lehet olyan helyen normális csajt találni mint pl a disco, vagy ott is elvétve akar 1-2, de elõször is az igényeket kellene kiválasztani.van egy ismerõsöm aki marhára nem hitt abba hogy talál vagy egyáltalán létezik normális csaj, de csodák csodájára még is talált 😊 immáron 8 éve együtt vannak és ebbõl 3 éve házasságban 😊

csináltam új topikot várom a véleményed😄 érdekes a téma, ezentúl ott is lehet dumálni😉