Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk is külön volt a kassza, voltak is viták a pénz körül. Fú, gyûlölöm a pénzt, bár ne létezne.😊 Hihetetlen mennyi gond van körülötte.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Nemrég olvastam, hogy mostanában egyre többen vannak olyanok akik külön kezelik a kasszát, hiába élnek együtt. Gondolom a rezsit felezik, de a többit nem tudom hogy oldják meg, egymást meghívják idõnként vagy ilyesmi, de ez alapvetõ bizalmi kérdést vet fel. Megvannak ennek is az okai, hiszen manapság a pénz nagy úr és eléggé kevés van belõle általában, úgyhogy mindenki próbálja beosztani úgy ahogy tudja és ezt egy másik emberrel már nehéz egyeztetni...ezek szerint.
Nemtom, nálam máshogy volt amikor együtt éltem barátnõmmel, aki késõbb a feleségem is lett. Mi közösen kezeltük a kasszát, volt egy közös pénztárca és abból gazdálkodtunk, megbeszéltünk mindent, hogy kinek mi kell és úgy vásároltunk. Persze néha voltak meglepik, vettünk egymásnak ezt azt, de sose mentünk csõdbe ettõl. Bár elég sok olyan cuccunk is volt ami szerintem felesleges, de egy Nõnek ismertek az ilyenféle igényei, mert ugye 2 pár cipõ és 2 táska az nem elég..gondolom sejted mirõl beszélek 😊
The Matrix has you...
A szerelem az egy olyan drog ami miatt bármire képes vagy, még olyanra is amit elõtte nem csináltál és ez nem féltétlenül rossz dolog (ami persze megítélés kérdése megint, mint ahogy azt már korábban megbeszéltük, hiszen Te mondjuk nem ugrálnál tábortûz felett mert megéget - vagyis azt hiszed - én meg igen, mert buli és nem égek meg, tudom 😉 😄 )
Ez megint csak egy példa, kérlek ne ragadj le ennél csak szemléltetném, hogy mire mondok vagy mondunk nemet és mire igent. Amit eddig nem tapasztaltam azt csak megtippelni tudom, hogy milyen dolog, de megmondani nem.
The Matrix has you...
Aki pedig nem meri élvezni vagy nem tudja azt csak nagyon sajnálni tudom, nem használja ki az élet adta lehetõségeit.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szóval igazad van, egyetértek veled (és félreértelmeztelek a múltkor).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Hát nem tudom, ha már szólni sem lehet a másikhoz, akkor nem is feltétlen kell... hagyni a fenébe, majd lenyugszik, aztán lehiggadt fejjel végig lehet gondolni és megbeszélni. Legalábbis szerintem ideges zilált állapotban nem jó nyúzni egymást, mert még a békülési szándék is balul sülhet el, ha nagyon erõszakos vagy akaratos a másik. Ha meg túl sok az ilyen neszóljhozzám válsághangulat, akkor el lehet gondolkodni, hogy van-e értelme folytatni.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem kötekedni akartam, bocs, csak k..va szar kedvem van.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szal apró rafinériákkal manipulálsz hogy elrejtsd, valójában rohad az egész
nem kéne eljutni a válságokig
ha nem jön rá vagy nem tudja magától, akkor nem ér semmit az egész, minek erõlködni
a tartós kapcsolatnak is ez a lényege, hogy a nõ okosabb
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ez az eddigi tapasztalatom
Neked mi a legfontosabb?
The Matrix has you...
egyébként lényegtelen, csak példának hoztam fel, mert ez a való életben is így van, egy rossz kapcsolat amit nem tud lezárni és viszi magával és ugyanazokat vagy rosszabb hibákat követ el emiatt, ezt szerettem volna elmondani ezzel.
The Matrix has you...
Legutóbb láttam ebben a nagyon értelmes Édesnégyes mûsorban ahogy egy kikosarazott férfiú "panaszkodott", hogy nem volt elég az,hogy érzelmesnek mutatta magát, holott csak annyi volt a hiba, hogy nem tetszett annak a Nõnek akiért éppen "versenyzett". Persze ezt valószínû nem fogja fel, majd csak sokára, talán évekkel késõbb és ha mostanában valaki felé közeledik, akkor valószínûleg elrejti azokat, hiszen ez a Nõknek úgysem jön be...És ebbõl fog kialakulni egy láncreakció, mindenki sebzi tovább a következõ párját, csupán azért, mert nem tudta helyén kezelni a dolgokat.
The Matrix has you...
Csak a fórumon több a hím, ez a topik jobban pörög
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De akkor sem a szex a legfontosabb, maximum az aberráltaknak. Fontos a szex és egy kapcsolat alappillére, de nem a legfontosabb dolog az életben. Inkább az egyik(!) legfontosabb. 😊
csak rosszul értelmezi
nekem a prioritási sorrendem élén az elégedettségem áll, mindent ennek rendelek alá
értsd: ha nekem az okoz elégedettséget, hogy a páromat elégedettnek tudjam, akkor az a fontos mivel érem el, ha az adott pillanatban evéssel akkor azzal 😊
Mindenkinek egyéni igénye van minden dolog felé, miért ne lehetne valakinek extrém igénye a szex terén? Akár mennyiségi, akár minõségi szempontból. Ez nem hiszem, hogy érettség kérdése, csak természetes reakció az életben maradáshoz. Bár nem feltétlen a fajfenntartásért csináljuk minél többször és minél több egyeddel, mert éppen a fejlettségünk okán pusztán élvezetbõl is fordulhatunk ezen örömforrás felé.
The Matrix has you...
Walk the Talk.
Nem tekerem tovább. Értelmetlen ez a szex a legfontosabb dolog. Ilyet csak az éretlen emberek írnak vagy a szüzek (akik lehetnek éretlenek is, de érettebbek is).
Walk the Talk.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Sõt, el tudom képzelni, hogy van olyan ami az õsembernél is már megvolt😊 Sok ilyen lehet.
The Matrix has you...
Aztán úgy találtam, hogy aktuálisabb mint bármely más tegnap elõtt megírt, és tegnap kiadott hasonló témájú mû.
Persze idõközben a külsõségek megváltoztak, és azt a mai korhoz adaptálni kell, ám a lényeg, a mag ugyan az maradt.
The Matrix has you...
Egy érdekes könyv annak akit érdekel:
Dr. Bauer A. Bernhard: A Nõ I-II (Tanulmányok a nõ testérõl, lelkérõl, nemi életérõl és erotikájáról)
Egy 1927-es könyvrõl van szó. Érdekes nagyon 😊
> Tovább infó itt, többek közt tartalomjegyzék. <
Persze, hogy vannak normális csajok, ez nem kérdés, elõbb-utóbb mindenki megtalálja a hozzá illõt, addig meg elbeszélgetünk itt az Élet nagy kérdésein 😊
The Matrix has you...