22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#18385 De érdemes szeretni, mert azzal adsz a másiknak és az már csakis jót szülhet, ezt meg visszakapod, ahogy arról már értekeztetek korábban. Tévedés, hiba mindig előfordul, de mivel tanulékony faj vagyunk ezért előbb-utóbb kitalálod, hogy Neked illetve másoknak mi a jó (többnyire jó, mert tökéletes sosem leszel). -
#18384 valószínűleg egyre gondolunk, mert borzasztó ugyan, de ennyire nem súlyos a helyzet. Ezért is használtam az érdekes szót:)
Nincs mit kifejteni rajta szerintem. Itt már ezerszer elmondtuk ezeket, erről szól az ismerkedés, a párkapcsolat, a házasság, úgy un-blokk a szerelem és a szeretet. -
#18383 Hát, ha ezt kifejtenéd bővebben, akkor válaszolni is tudnék rá. :D Ha egyre gondolunk (ami nem biztos), akkor borzasztó.... :D -
#18382 Nem érdemes szeretni? -
#18381 érdekes ez az állandó oda-vissza kölcsönhatás, nem? :) -
clio1616v #18380 akkor nem érdemes -
#18379 "ha te tudod azt szeretni" - Hát, most épp arról volt szó, hogy mi van, ha nem... akkor hogy hangzana ez a mondat?:
"a szereteted abból kell hogy táplálkozzon, hogy ő kifejezi a szeretetét, soha nem magadból" -
clio1616v #18378 ha te tudod azt szeretni, hogy ő jólérzi veled magát, akkor működik, akkor érdemes
amint ez megkérdőjelezik nem muszáj elrontanod az életed bűntudatból, vagy kötelességtudatból -
#18377 És ha pont az a probléma, hogy amint ő jobban szeret, én elkezdem elveszíteni az érdeklődésem? -
clio1616v #18376 ne azért mert neked jó vele, hanem mert neki jó veled -
#18375 "a szereteted abból kell hogy táplálkozzon, hogy ő kifejezi a szeretetét, soha nem magadból"
-Ezt nem értem. Hogyhogy abból kell? -
clio1616v #18374 nem muszáj együtt lenned senkivel és nem is várhatod el senkitől
szeretheted te bármennyire, de soha nem várhatod el, hogy viszonozza is
a szereteted abból kell hogy táplálkozzon, hogy ő kifejezi a szeretetét, soha nem magadból -
#18373 ...hát én gyémánt voltam, akartam az illetőt, ő még jobban engem, aztán mégis az lett a vége, hogy vége lett...mert nem akart engem... és -anélkül,hogy elhárítanám magamról a felelősséget- nem (csak) én voltam a hibás. én mindig ugyanúgy szerettem, vagy egyre jobban, de... ilyen az élet... -
#18372 Szia! Fel tudnád eleveníteni a történeted? Hogy mi volt, hogy alakult, miben maradtatok, mit beszéltetek meg... Keresem a hozzászólásaid, de úgy néz ki, olyan régen írtad őket, ahova már nem tudok visszalapozni.., de érdekel. :D -
#18371 @ Férjezett lányon, pda-ról írok, kurva t9 -
#18370 Na csá. Látom mindenki megvan még :)
Én még mindig nem találtam meg azt a rendes lányt, de legalább mostmár tudom, hogy a saját szentimentalizmusom köt gúzsba, ha szerelmi ügyekről van szó.
Eltelt fél év, de még mindig nem sikerült túllépnem azon a ferjezett nagyon, annak ellenére, hogy két és fél hónapja találkoztunk, és megbeszéltük a dolgokat.
Szinte biztos vagyok benne, hogy lesz folytatás, mégpedig hamarosan. Valamiért nagyon jók az ehhez hasonló megérzéseim, néha már félek magamtól. -
clio1616v #18369 immovable leseggfejezett mert az egyenlőre szót kijavítottam egyelőre
viszonoztam a kedvességét ami egy modinak már nem tetszett mert nem volvastam el a fenyegetését -
IXEMGabeo #18368 mi rosszat tettél, hogy büntit kaptál?:D -
clio1616v #18367 nincs az a helyzet amit én teremtek és nem tudom megmagyarázni miért tettem, mivel eleve logikailag meg van alapozva -
IXEMGabeo #18366 kis ravasz:D én azért bírlak valamilyen szempontból akármennyire nem értettünk veled egyet, jól ki tudod magad dumálni mindenből:D
persze tudom, téged nem nagyon izgat mit gondolok. Bizonyos szempontból, ha valaki visszaolvassa a HSZ-eiteket az nagy filozófiai vitákat taalálhat e topikban, melybe olykor olykor beszálltunk bigapóval is pl...:D -
clio1616v #18365 nem veszem fel :) levetem ha hugyos lesz és ha másodszor hugyos lesz az csak azért fordulhat elő mert reális kompromisszumot kötök, és a kisebb rosszként azt választom a döntésemkor :) -
IXEMGabeo #18364 te is azt hangoztattad csak a saját meglátásaidban, tapasztalataidban hiszel, én is azt teszem...csak kettőnk között az a különbség, hogy te bátran mindenbe belemész, mindent átélsz élvezettel, még ami fájdalom azt is, én itt elválok ezen úton tőled, mivel még a húgyos nadrágot is felveszed, én meg még kétszer átmosom, nehogy véletlenül húgyos nadrágba bújjak bele...nem kezdek el példabeszédeket, de röviden ez a véleményem...:) -
IXEMGabeo #18363 hit nélkül élek, mind1 mind1 alapon...ami összejön, összejön, ami nem nem, megfogadtam nem idegesítem magam. Ami jó szórakozás azt keresem, ami munka azt megcsinálom, már, ha nincs lusta hangulatom...Nem fogom az életet túl bonyolítani rájöttem nem érdemes,de te tedd azt, ha neked ez jól esik;)
Ja és nem érdekel semmilyen szidalmazásod salsoullal együtt, volt már 1-2 hsz, amiben leírtam már, úgysem lenne egyetértés, mindenki más elvekkel él...neked inkább legyenek a könyvek a rögeszméid:D -
IXEMGabeo #18362 ja leírtad a lényeget már, eléggé fáradok megyek is:) -
clio1616v #18361 valamiben kellene, ha már magadban nem hiszel -
#18360 Nah, akkor most olvasd el a #18321 számú hozzászólásomat még egyszer és minden érthető lesz -
IXEMGabeo #18359 tudod mi a röhej, sehol nem említettem Istent...basszus én nem hiszek benne én csak ezt érzem, ez inkább a filozófia ill embertanhoz illene, mint a valláshoz...szeretet az nem egyenlő Istennel ez az én meglátásom, de ne menjünk bele megint bonyolítasz. Én arra utaltam, hogy, ha megismersz egy embert pár percet beszélsz vele, de nem ismered totálisan máris szidod és ítélkezel felette ez nem a helyes irány, evvel a viselkedéssel szokták uszítani a zárkózott embereket, akiket nem ismernek, mármint emiatt, hogy amit/akit nem ismersz attól félsz, már uszítod a többieket rá, hogy legyen valami örömük a szivatásában...itt most szavakkal szivatásra gondolok, szemétkedésekre, kibeszélésekre gondolok. De, szíve joga kitárulkozni illetve bezárkózni annak az embernek, akinek az esik jól... -
clio1616v #18358 igen... ezzel szokták magukat nyugtatni az emberek, meg hogy a jóisten ugyanúgy szeret mindenkit stb stb... -
IXEMGabeo #18357 ha komoly akarok lenni, igazad lehet, mert az arckifejezés (mimika) mutathat egy olyan képet, ami alapján sokak azt hiszik már az illető olyan típusú ember...lényegében elmagyaráztad, csak egyes emberek mögé nem látnak be, hiába az arckifejezés, ha nem ismered a másikat, mert nem beszéltél vele... -
IXEMGabeo #18356 az inkább a szem:D:)
nem tudom, akkor ezt úgy kéne értelmeznem, hogy a csajoknak nem jön be a nagy fejem;) átlagnál picit magasabb homlokom van, kopaszul olyan vagyok, mint egy alien így inkább a hosszú hajnál maradtam 3 éve:D:D:D ha olyan a hangulatom akkor a szakállt és bajuszt is meghagyom jó nagyra, ha leborotválkozom, már elégedett is vok az arcommal nem lehet rajta mit finomítani nem vok kozmetikus, meg nem tartom annyira lényegesnek, hogy most maximálisan meghatározó szerepe legyen ismerkedésnél...elvileg az embert önmagáért kéne szeretne nem holmi külsőségekért és csicsáért... -
#18355 Igen, szemmel is mondják, de ugyanakkor arccal is. Én utóbbit preferálom, szerintem nagyobb az igazság tartalma. -
IXEMGabeo #18354 ha mások változnak az engem hidegen hagy, ha tudom hogy én, tudok alkalmazkodni és nem izgatnak mások változásai, eltűröm simán...ilyeneken én nem állok le, szeretem a toleranciát... -
IXEMGabeo #18353 nem bonyolult...amire nem akarok számítani az úgysem fog meglepetésként érni:);) ilyen szempontból előre tudom, hogy mindent őszintén meg tudnék beszélni a csajommal...nem lenne probléma -
clio1616v #18352 a szem, de már hagyd így :D -
clio1616v #18351 ez nem így megy...
ez nem olyan hogy keresel egy piros áttetsző ékkövet ami 3cm*4cm és 400gramm
tegyük fel, hogy megtalálod... a tiéd... ennyi
viszont a párkapcsolat nem ilyen :)
nem elég megtalálni, az ékkőnek is akarnia kell téged
sőt ehhez hozzájön, hogy az ékkő csak akkor értékes amikor még nem a tiéd, csak addig fontos, hogy megtaláld utána már polcra tennéd legszívesebben, hogy ott nézegetsd, utána már nem fontos a megtalálása
a nőnél nem így megy... tegyük fel megtalálod tegyük fel hogy akar téged, igenám, csak 2 hét múlva már zöld lesz ;) és 200gramm ráadásul 6cm*1cm
és ez a dinamikus változás folyamatosan tart
remélem érted és ehhez kell a tapasztalat, hogy ne érjen ez meglepetésként amikor megtörténik valami hasonló le tudd reagálni -
#18350 Én ezt inkább úgy értettem, hogy az emberek arcából meg lehet állapítani a személyiségüket. Biztos hallottad már te is azt a mondást, hogy az arc a lélek tükre. Nos, szerintem ez nagyon is igaz. -
IXEMGabeo #18349 ez nem igaz, ha neten találsz valakit, beszélgetsz vele, találkozol is vele, sőt a randik után összejössz vele, levonva a konkluzióz keresés után véletlenül ez nem találatnak számít? dehogynem...keresni kell, nem azt mondom, hogy görcsösen mer rájöttem az télleg nem jó, de a sikerért eredményesnek kell lenni... -
IXEMGabeo #18348 poén volt csak:) -
#18347 Azért, mert potenciális csaj vagy nekünk és nem sok másik olvassa ezt a topikot. -
clio1616v #18346 erre az a jó válasz, hogy azért akarlak megismerni, hogy kiderüljön alkalmas vagy-e arra jogy az élményeinket megosszuk egymással