Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Kitartás az amire szükség van itt is. Ha 3 évig akkor, addig.
persze ez abból is adódik, hogy sokan nem túl fotogének vagy csak elõnytelen képet raktak fel magukról és mások ebbõl ítélnek. Én is kellemesen csalódtam általában, így erre már nem adok, csak az élõben történõ találkozás a mérvadó és abból sem mindig az elsõ, hiszen ideges vagy, feszült, nem tudod teljesen Önmagad adni, míg egy közös ismerõs által szervezett bulin/partin erre nagyobb esély van..szerintem. De ez az Én véleményem, tapasztalatom, ez sem lehet általános, csak leírtam.
The Matrix has you...
Ez valóban így áll. De nem csak a netes esetben, hanem a hagyományos esetben is. Gigantikus szerencse kell ahhoz, hogy két összeillõ ember találkozzon.
A netes társkeresés egy lehetõség. Aki akar él vele. Aki nem nem. Aki okosan használja annak csak javára válhat.
Nem biztos, hogy sok-sok rossz tapasztalat és kísérlet, vagy mindenféle tákolt elvi fenntartás miatt el kéne vetni ... és be kéne csukni egy olyan kaput, ahol szintén beléphet az életedbe a hozzád illõ nõ ...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én is több hónapig tagja voltam egy ilyen oldalnak - sõt többnek is, de 1 maradt meg ami tetszett is az ottani emberek miatt- párral találkoztam is, de legtöbb csak "netes ismerõs" lett. Több volt az olyan aki egyáltalán nem reagált a dolgokra, még egy köszi-vel sem. 1-2 volt olyan akivel rendszeresen beszélgettem - mármint lányok -, az utóbbi hónapokban nem lépek be oda sem és valahogy nem hiányzom nekik Én sem, nem keresnek és Én sem õket, nagyon ritkán beszélünk pár szót, szóval ezek eléggé laza kapcsik, bár nem is vár többet tõlük az ember azt hiszem, de akkor meg minek rá építeni. Ez amolyan ördögi kör 😊
The Matrix has you...
Pusztán itt is kitartónak kell lenni. Bent kell maradni több hónapig akár, mert lehet, idõ közben regisztrál az, aki aztán Õ lesz.
Eleve azzal kizársz egy csomó embert, ha nem tetszik a feltöltött képe vagy nincs is neki... pedig lehet, hogy valójában nagyon is értékes ember, de ezt ugye nem fogod megtudni.
És ez oda-vissza igaz mindkét nemre, mert a csajok megnézik a képet, reglapot, aztán vagy válaszolnak a levélre, vagy nem. Ennél azért tisztább az élõben ismerkedés.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Most épp a munkanélküliek széles táborát növelem, úgyhogy van idõm netfüggeni... sajnos.
Ezen kívül meg még arra lennék kiváncsi, hogy mivel foglalkozol? 😊
azért kérdezem, mert furcsa, hogy csaj vagy, és ennek ellenére otthonosan mozogsz az interneten, a fórumokon. SZóval ezért lettem rá kiváncsi. 😊
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Orionknak válaszoltam, #17396
Több nem volt, meg most sincs..
2. kérdésre gondolom azért nincs válaszod, mert még 1. van neked és korábbi ezekszerint nem volt neked?
#17393 erre gondoltam
Mintha megérezte volna, hogy ma írnia kell neked😉
Vagy, ha nincs párod, akkor az elõzõvel.
Persze nem akarok tolakodó lenni, ha rossz helyre tapintottam. 😊
Amúgy persze, jobban esik attól a dicséret, aki érdekel vagy akit szeretek.
The Matrix has you...
De ez egy eset, Én rendkívül szimpatikus lépésnek tartom ezt és csak így tovább, szerintem elõbb-utóbb meg fogod találni azt aki vevõ erre. Én sem zárnám ki a baráti és egyéb körök sûrû látogatását ettõl függetlenül, hiszen egy oldottabb környezetben mindig könnyebb ismerkedni. legjobbak erre a munkahelyi partik vagy egyéb házibulik, ahol azért van lehetõség a félrevonulásra is, nagy zajban nem túl könnyû beszélgetni és ez hát mégiscsak kettõtökre tartozik😊
Legtöbb esetben elsõ pár pillanatban vagy percben dõl el a Nõnemûeknél hogy bejössz-e vagy sem - éppenséggel lehet,hogy ugyanúgy a parfümöd fogja majd meg, de elég egy mélyreható pillantás és már olvadhat is...már a romantikusabb fajta, na meg a jó humor, az is sokat nyom a latba. A Nõi kacajnál édesebb hangot ritkán hall az ember 😊
Fellépés kérdése, ezt lehet gyakorolni és fejleszteni szerintem.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Amúgy meg hülyeség másokra irigykedni, csak mert van valaki az oldalán, pláne tök ismeretlenül... Tettek érte, hogy legyen, nekik sikerült, majd fog neked is.
Rajtuk kívül elvétve néz be ide nõnemû. (Amúgy én olvasom a topikot folyamatosan, csak ritkán szólok hozzá.)
mert az õ véleényükre is kiváncsi lennék, az alábbi hozzászólásokat illetõen.
"
Természetes, hogy ezt gondolod, figyelmet szerettél volna, hamár vetted a fáradtságot és leszólítottad kompenzációt vártál, de a csaj szíve joga h most akar veled beszélni vagy nem. Úgy érzem nem kötelessége megtennie, ha nem akart, akkor nem akart úgyis lesz másik, aki hajlandó lesz rá, hogy véleményt mondjon a HSZ-edhez😊
"***Manapság ha az utcán megyek, és figyelem az embereket, a párokat, akik kézen fogva sétálnak, vagy átkarolva, vagy hasonló mozdulatokkal, amivel jelzik, hogy együtt vannak. Szóval, ha meglátok egy párt, akkor rögtön az jut eszembe, hogy õk valyon hogyan ismerkedhettek meg."***
én, ha meglátok egy párt inkább elfordítom a fejem, ez azért van, mert bennem van a düh, irigység és a harag, hogy ennek a srácnak mekkora mákja van és, hogy nekem miért nem jött még össze, ezt gondolom mindig, de ha elfordulok legalább elmúlik a feszült és bosszantó érzetem ennyi😊😉
"Mert egyszerûen nem akarom elhinni, hogy mindenki csak baráti társaságból, vagy a közelébõl talál magának párt.
A közelébõl alatt azt értem, hogy: Közös programról, pl. egy kurzuson, órán vannak, vagy szóval bármi ilyen, ami közös."
Pedig úgy tûnik, hogy ott van a legnagyobb esélyünk szerezni vkit😞 idegen helyrõl, idegen jármûvön, idegen környezetben én sztem nehezebb ott sokkal nagyobb a rohanás, ezért nem jöhet össze. Bár aki nagyon ügyes az megoldja jármûvön is pár perc gyors beszélgetés után el lehet kérni a csaj számát, msn címét és ilyenek, ha sikerül meggyõznöd, utána miko lesz ideje találkoztok. Egyik volt oszt társam így ismerkedett meg valakivel a metrón😄 tehát igazságszerint bárhol, bármikor összeismerkedhetsz egy szép lánnyal, csak ki kell használni a lehetõséget, ügyesnek és szerencsésnek is lenned kell picit hozzá:S ez van
"Ha minnél jobban megismerünk valakit, akkor annál jobban megszeretjük"
Nem így van?
szerintem annyit megérdemeltem volna a csajtól, hogy elmondja a véleményét, hogy elmondja, hogy bocs, de nem jössz be, vagy bármit.
Manapság ha az utcán megyek, és figyelem az embereket, a párokat, akik kézen fogva sétálnak, vagy átkarolva, vagy hasonló mozdulatokkal, amivel jelzik, hogy együtt vannak. Szóval, ha meglátok egy párt, akkor rögtön az jut eszembe, hogy õk valyon hogyan ismerkedhettek meg.
Mert egyszerûen nem akarom elhinni, hogy mindenki csak baráti társaságból, vagy a közelébõl talál magának párt.
A közelébõl alatt azt értem, hogy: Közös programról, pl. egy kurzuson, órán vannak, vagy szóval bármi ilyen, ami közös.
amúgy valszeg azért álltál némán 2 percig, mert felszabadultál és elgondolkoztál azon az érzésen, hogy igen megcsináltad odamentél rászántad magad és leszólítottál egy idegen csajt...elindultál egy egyenes úton tán, mostmár azt hiszem, ha többször ezt meg tudod csinálni tuti lesz olyan, akinek evvel imponálni fogsz. a Véletletn beszélgetésekbõl simán lehet valami, jelenleg én is ezt a taktikát alkalmazom. Ismerkedem OKJ-n kérdezgetek dolgokat a másik pedig vigyorogva, nem vigyorogva de válaszol, aztán majd lesz valami...Bár eddig pechemre mindenki foglalt volt, aki errõl megkérdeztem😄😄😄 evvan.
UI: engem a parfüm és az öltözködés pont hidegen hagy,
elsõsorban a szemet nézem, hajat, arcvonásokat és a belsõ tulajdonságokat miután beszélgettem egy illetõvel. nem ebben a sorrendben, utána jönnek max a külsõségek, amiket kis mértékben elemzek, mert sajnos arra is mindenkinek azért van egyfajta igény, hogy az illetõ pont megfelelõ e külsõre vagy nem-e...
Azért vannak, hogy az emberek tetszenek a másiknak. Azért találták ki ezeket a dolgokat, hogy ha kilépsz az utcára, akkor vonzalmat ébressz olyanokban, akikre te is vágysz, nem?
Mert, ha nem lehet ugysem leszólítani senkit érdemben, akkor minek használja a szépítési termékeket?
Májusban az egyetemen, a könyvtárban volt egy ilyen esetem:
Megtetszett egy lány, de nem úgy, ahogyan az utcán is megtetszik.
Egyszerûen láttam benne valamit, hogy szivesen lemennék a büfébe, és meghívnám egy kávéra, vagy másra, hogy beszélgethessek vele.
Több dolog megfogott a csajban, pl. öltözködése, intelligensnek látszott, szóval szép volt, de valahogy úgy szép, hogy annyira jó volt az összhatás, hogy az egész belsõ lelkének a szépsége kiragyogott, szóval gyöngyörû volt.
Tehát csak órákat beszélgettem volna vele, mert egyszerûen kiváncsi voltam rá..... na mind1, eltértem a témától 😊
Az egyik dolog, ami öszintén mondom, hogy megtetszett a parfümje. Olyan friss-séget árasztott. Mint, amikor a homokos tengerparton a tenger szellõjével keveredik a kellemes illatú napkrém, amivel bekenik magukat a napozók. Szó szerint, mintha strandon lettem volna.
Én nem szoktam idegeneket leszólítani, életem során talán 6szor próbáltam meg.
Akkor úgy éreztem, hogy megint megpróbálom,és egyszerûen utánnamentem és megszólítottam, hogy bocsi, ne haragudj, de nagyon finom parfümöt használsz, megkérdezhetem, hogy milyet?
Nem emlékszem szó szerint, de kb. ezt mondhattam neki.
Õ meg úgy nézett rám, mint ha valami hülye lennék, és forgatta a szemeit. Minta azt akarta volna közölni, hogy Jézusom, ekkora idióta, és pont engem kapott el.
Válaszul csak egy ilyet mondott, hogy : "HEhh" (ez a nyögés szerûség, amit érzelemkifejezésre használunk), és jött a szemforgatás, majd elindult tovább, és már fordította el a fejét, és akkor mondott valamit márkát.
Nem is emlékszem a névre, mert egyáltalán nem figyeltem arra. Én is egyszerûen annyira leddöbentem azon, hogy valami 'barom-idiótának' néz, hogy miután elment ott álltam kb. 2 percig, hogy felfogjam mi történt.
Pedig tök kultúráltan álltam oda, rendes, becsületes tekintettel, megjelenéssel,...
ezt csak azért írtam le, hogy ennyire süllyedt le, ez már az utóélete volt, én pedig igazából sajnos nem ismertem azt az énjét arról csak a muter tudott mesélni, amikor duzzadt az önbizalomtól, de hidd el hatalmas volt neki
Kell egy beállítottság, hogy az utcán szólítsunk meg valakit, de ahogy chhaya is mondja, ez manapság inkább félelmet szül, hiszen alapvetõ bizalom-hiányban szenvedünk egymás iránt és ez nem meglepõ szerintem. Persze ez vidéken, kisebb falvakban megint más, ott ugye túlnyomórészt látásból mindenki ismeri egymást és egy idegen feltûnése inkább kíváncsiságot vet fel a hölgyek között, fõleg ha még jóképû is az idegen😊
Ha ez az idegen szólít meg akkor már mindjárt máshogy reagálnak, sõt állítom, hogy Õk keresik a lehetõséget a beszélgetésre. Most ne feltétlen csak kicsiny országunkra gondoljunk.
Bár Én személy szerint szoktam beszélgetésbe bonyolódni külföldiekkel, de hogy utána mondjuk randit is kérjek tõle arra nem volt még példa. Amolyan elsõ látásra kedves benyomás még nem elég, hogy egy turistát elcsábítsak 😊 Maradok a hazai piacon, az is elég nehéz téma 😄
Nemrégiben volt egy érdekes esetem, nevezetesen itt ahol dolgozom volt egy azt hiszem bolgár hölgyemény aki feltûnõen sokat mosolygott rám, de nekem valahogy nem jött be, nem éreztem elég késztetést, hogy a sima beszélgetésen túlmenjünk. Érdekes lett volna azért megnézni a reakcióját😊
The Matrix has you...
Lényegében szinte mindig csak baráti társaságból és a közeledben levõ csajok azok, akikkel ismerettséget tudsz kialakítani.
De mi a helyzet az idegenekkel?
Ha szimpatikus egy idegen lány, akkor nem ismerkedhetek vele, mert egyszerûen, ha leszólítom, akkor tudja, hogy csak azért kezdtem, mert szimpatikusnak találom?
Áhh, már én is belebonyolódtam... 😊