Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
bigapó tudom mi a biztonságos szex, de, ha nincs senkim miért kell, hogy legyen nálam?😄 ilyet még nem is hallottam, de már nem azért, de állítom, hogy ez csak a te furcsa szokásod...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ne legyél már prûd, ez olyan mintha papírzsepi lenne nálad, az is kellhet néha vagy gyakran és legalább látják, hogy felkészült vagy, védekezel a betegségek ellen.
The Matrix has you...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
#17456: már nem újdonság...erre gondoltam amúgy, de ennek ellenére végig pozitív maradtam. Csak mondjuk érthetetlen magamat adtam minden, meg is kedvelt, mert készséges volt hozzám és jól elbeszélgettünk, de akkor ezekszerint ennyi. Bele kell törõdnöm nem vagyok egy csaj ideál valamiért, én nem is remélhetek mást minthogy hülyítem õket és haverkodok velük maximum...jobb most egyedül amúgy is
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
óvszeres kérdésre nem válaszolok, mert az nem publikus, hogy most volt e nálam vagy sem...
nem volt nálad gumi?
The Matrix has you...
Másik példám, hogy volt nejem tõlem 20 km-re lakott amikor megismertem, ez nem távolság, biciklivel is napi szinten megoldható, de van vonat és motor is 😊
Mi fél év után fel és összeköltöztünk Pestre/en. Elég nagy lépés volt, de utólag már örülök, hogy így alakult, bár akkor sem volt bennem túl nagy félsz, egyszerûen tettem amit gondoltam, hogy jó lesz. Vonzott az ismeretlen és az,hogy azzal élhetek nap mint nap akit szeretek.
Valamit félreérthettél, mert nem magamról beszéltem abban a hsz-ben amire válaszoltál, csak igazat adtam arra, hogy van aki kényelmi szempontok alapján dönt. Persze, bizonyos kor és élethelyzet után másként dönt az ember, mint függetlenként és "fiatalon".
The Matrix has you...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Igen, azért van egy olyan része amit valójában leírni sem tudsz😊
The Matrix has you...
Én sejtek még valami más rendezõ elvet/erõt a háttérben, amire még nem sikerült gombot varrnom, amit nem tudnék még megfogalmazni.
The Matrix has you...
(Idõvel persze egyre tarthatatlanabbá válik ez a szitu, és elkezdenek magukban azon õrlõdni azon, hogy a másik miért nem olyan, amilyennek én elképzeltem, és ez aztán esetleg addig is fajul, egy ezt fel is róják egymásnak, de ezzel a boncolgatással megint elmegyünk a témától is gyorsan zárójelbe is teszem.)
Próbálom körülírni magam is, hogy mire gondolok, de elég nehéz behatárolni 😊
Sokszor látni ilyen látszat-boldogságot, mikor mindenki ideális-párnak mondja az adott párt, közben meg belülrõl rohad az egész.
The Matrix has you...
Offos ugyan, de most nincs jobb téma 😊
Ezen amúgy felesleges rágódni, nem ezért írtam az elõzõ hszben.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
(Bár amint ez kimondjuk, máris elgondolkodhatunk azon, hogy vajjon, nem-e egy újabb rabszolgaságban - wall street - tengetjük életünket, nem-e egy újabb vallási fanatizmusnak -
Hiszed vagy sem, szerintem a régmúlt idõkben - dacára annak, hogy ezek a régmúlt idõk milyen sötétnek vannak megfestve - sokkal kevesebb volt az olyan, hogy "leéli egymással az életét két idegen" mint ma. És még azt is mondom, hogy régebben alapban nagyobb esélyük volt az embereknek arra, hogy ne az legyen, hogy "leéli egymással az életét két idegen". És alapban elérhetõbb volt számukra a boldogság, mint ma nekünk.
Történelmi feljegyzéseket és a világ mai képét összevetve én nem mondanám azt ki, hogy ma egy ici-picivel is boldogabbak vagyunk mint pár ezer évvel ezelõtt.
a másik oldal már sokkal gyakoribb, leéli egymással az életét két idegen 😊
Persze talán ez régen jellemzõbb volt, most már sokkal Öntudatosabbak vagyunk, fõleg a Nõk harcoltak ki maguknak sokkal több jogot, hiszen nekik volt kevesebb (már a nyugati civilizációkban, mert ugye egyes vallási-fanatikus országban még mindig nulla joggal rendelkeznek)
- ennek vannak elõnyei és hátrányai is.
The Matrix has you...
Ahogy Te megkapsz egy nõt, úgy kapja meg más is... vak voltam 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A nõ azon pontok halmaza, mely felállít egy egyenest" ezen behalok még most is xDDD
remélem Chaya ezt nem hallotta meg pszt xD
Egyik vagy másik bizonyára menne ...
Másrészrõl sokkal több a precedens arra, hogy férfi is nõ együtt hálnak és mégis fényévekre vannak egymástól, és olykor életeket élnek le így ...
The Matrix has you...
Hogy te milyen egyenes vagy!!!!