Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy tudnám a jelenetet elképzelni, hogy ültök a kocsmában söröztök és úgy adsz neki tanácsot, tippeket, trükköket a témával kapcsolatban...itt neki a filozofálás nem fog segíteni Fórumon keresztül, tehát vesd fel neki a te saját tapasztalataid Rönókám
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nyílvánvaló, hogy szinte minden volt az Ókorban, ami a mai világban is 1-2 dolgot kivéve, csak nem ismerték fel...vagy nem használták
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Tehát eleinte hülyéskedsz velük, utána el kell velük komolyan beszélgetni az életrõl meg mindenrõl, a lényeg, hogy érdeklõdj, kérdezgess róla, legyen véleményed a dolgokról (légy olyankor komoly), hogy mondjuk határozottnak és céltudatosnak tûnj...Miután érzi azt, hogy érdeklõdsz iránta, van közös témátok akkor hívd el valahova, ha ráér és akkkor ott is tudjátok folytatni tovább a beszélgetést, majd (ameddig én még nem tudtam sosem eljutni), ha van elég bátorságod váratlanul csókold meg, óvatosan és onnantól kedzve elméletben nyeregbe vagy. Általában én ezt szoktam csinálni, csak nálam ott van mindig bukó, hogy a legtöbb csaj max barátnak tekintett, talán ott hibázom el, hogy én meg túl sokáig halogattam, hogy elhívjam ide-oda, meg túlságosan õszinte voltam velük olyankor már sajnos barátként kezelnek téged, ami nem gáz, csak marha nehéz egy csajnál abból az állapotból kikerülni magyarán felépítettél egy taktikát, ami pillanatok alatt rombadõl emiatt, ugyanolyan kudarc mintha visszautasítottak volna. És a másik dolog, hogy mivel baromira idegen tõlem a csókolózás fogalma ahhoz még nem volt bátorságom, hogy azt leküzdjem, hogy valakit szájon csókoljak...márpedig sajnos, rohadtul szar, de ebben nekünk kell kezdeményezni😞😞
remélem tudtam valamit segíteni, biztos van, aki nem ért velem egyet, de leszarom nem vitatkozom.
tudták, hogy hogyan s mivel jobb, és éltek a lehetõséggel
egyébként ha ennyire nem megy, hogyan állnál a barátnõd elé?
egyébként webshop ...
diszkrét feladó, diszkrét csomagolás - ennyi
szerényen tudatsd vele a jó tulajdonságaidat, amiért mások irigyelnének
amíg mások irigyelnek érte, addig akinek tetszel annak vonzó leszel
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Az idõs emberek szokták azt mondani, hogy " Én felizgatom, te meg megb***od " 😊
mert ugyebár nekik már nem megy annyira.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
24 éves vagyok, õk, a csajok 20 évesek.
Egyikük tetszik nekem, és nincs barátja. Szerintetek hogyan kezdeményezzek beszélgetést?
Nekem tetszik a csajszi, és ilyenkor lényegében leblokkolok. Nem is volt még rendes kapcsolatom.
Tudnátok tippeket adni? Vicces beszólásaim kellenének, hogy legyenek, vagy milyenek?, hogy lenne érdemes indítanom, hogy ne az legyen elsõre észrevehetõ, hogy azért akarok beszélgetni, mert meg akarom ismerni.
Ti olyan tapasztaltaknak tûntök, a HSZ-ek alapján. 😊
köszi
óvszer tényleg kell, hogy ne jöjjön a poronty feleslegesen, de a többi "eszköz" már baromság...
vagy a szomszédot kérd meg hogy nedvesítse be neked elõtte
Én is körülményes vagyok ezen a téren.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Mondd milyen nehéz helyzet elég nehéz ahhoz, hogy ne piszkálj? Leszállnál rólam a szókiforgatós játékoddal együtt? Unom már, de én kérek bocsánatot...
Ha egy férfi megkérdezi, hogy "Most mi a baj?" akkor nem azért kérdezi mert nem tudja.
hanem ez a mondat annak szól, hogy amibõl a nõ problémát csinált az számára nem probléma, nem fontos dolog és rákérdez, hogy "Miért fontos neked ebbõl problémát csinálni?" mert legtöbbször a nõk nem logika alapján, hanem megérzés alapján gondolkodnak.
Amikor azt mondják semmi akkor átgondolják és tényleg nincs értelme, kicsit duzzognak mégjobban átgondolják és valóban nincs lényeges dolog amiért felhúzták magukat.
Utána pedig elintézik annyival, hogy "Annyira útállak...." - hogyha neked van igazad és nem nekem, de szeretlek. (A gondolatjeles részt már nem mondják ki)
Jaja, Én meg egyébként pont szeretek szóvirágokat fosni, így fejbõl és egymás után, élõben is, már ha jól érzem magam és éppen felszabadult tudok lenni társaságban. Aztán van, hogy csak a lényegre török. De azt már megtanultam, hogy fórumokon éppen többet kell, hogy írj, mint ami szerinted elég, mert még így is belekötnek, annyira másként tudnak egyesek értelmezni még egy tök egyszerû mondatot is.
The Matrix has you...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindenütt más emberek vannak, egyébként is a vén pénztárosqvák szoktak leszólni, hogy épphogy 18 vagyok, amikor már 20 felett vagyok szakállal😄 röhejes...De mivel érett a gondolkodásom elvileg nem kéne ilyenekkel törõdnöm szval nem érdekel ez a része😄
viszont pont ezért az "élményekért" amit mondtam eléggé égne a pofám, ha vennem kéne óvszert, beláthatod nem lenne alaptalan, ha nem napszemüveg és kapucni lenne rajtam...
The Matrix has you...
13-ba lakom amúgy, eddig három helyen és egyszer a 14-be is, az szar volt, de a mostaninál még mindig jobb 😄
The Matrix has you...
óvszeres cuccnál eléggé marna a gyomrom mikor az eladóhoz érnék ezt már elõre tudom, ez van ilyen vagyok. Alapállapotban halál nyugodt, de bizonyos helyzetekben még azt is elfelejtem h fiú vagy lány vagyok e...
Egyébként minden valamire való boltban van koton is, ha jól tudom, legalábbis eléggé ritka hogy nem lehet kapni. Szuper meg hipermarketekben meg tutkó hogy van, ezer féle...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ahonnan én jövök folyton megjegyzik, szerencsém van, ha nem pénztárostól függ...mintha valami rossz kisugárzásom lenne. Tulajdonképpen nem érdekel már semmiféle beszólás, csak tudod, ha mondjuk tényleg valótlan dolgot állítanak rólam, azt én ellensúlyozom nehezen tûröm, ha olyan dolgot mondanak rólam, ami nem igaz...nem is akadtam ki Chayára, mert nem szóltam be neki, csak elmondtam hosszan a véleményem, hogy az nem úgy van.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
De nem gondolom, hogy éretlen vagy. Csak bizonyos dolgokhoz úgy állsz hozzá, mint egy gyerek.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Óvszer: mivel senki nem világosított fel soha, magamtól kellett rájönnöm a dolgokra, nem foglalkoztam evvel a dologgal nyílván nem azt figyeltem a szupermarketben, hogy merre találok óvszert nagyívben nem érdekelt. Most sincs rá szükségem, de ha kell majd, akkor az én érdekem, hogy ne legyen nemi betegségem és ne legyen porontyom mindkettõ dolog baromira kikészítene, ha bekövetkezne és csak nem gondolod, hogy ez éretlenség, hogy elõre gondolkodom ezekrõl a dolgokról. 100 db-os szövegem nyílván csak vicc volt nem értetted az iróniám ezekszerint, de az nem volt vicc, hogy majd a nem kívánt dolgok miatt beruházzak "fehér lufira"... És szted azok a fiatalok nem éretlenek, akik 11-12 évesen már elvesztik a szüzességüket azt se tudják mi a szex már nyomják és természetesen nem is védekeznek...Sok ilyen van manapság, de ezek a mutánsképzõdmények NEM ÉRETTEK, hanem inkább rohadtul nem nevelték õket meg, nem törõdtek velük és túl korán mentek bele úgymond az életbe, ami késõbb kihatással lesz az életükre.
Bocsi a sok dumáért, csak valamiért elkeserít, hogy én, aki komoly voltam/vagyok legtöbbször, aki normálisan végzi a dolgát, ahogy tudja, és aki semmi konfliktusba nem keveredett, mert átgondoltan cselekedett azaz én mégis egy ÉRETLEN fickó legyek. Tudod valahogy most ezek a dolgok, ez kijött volna belõlem, ha elõttem álltál volna.
Egyébként pedig az értelmi szintem márpedig nem érzem úgy, hogy 12 lenne elég annyi, ha a körülöttem levõk azt mondják intelligens vagyok, Fórumon sztem bármikor belefér a poénkodás így is tudod baromi sokáig (és még a mai napig is túl komoly vagyok csak próbálok lazítani picit, hogy jobban érezzem magam) akkor nem bírnék egy emelt szintû történelem dolgozatot megírni majdnem 5-ösre nemde?
Egyébként pedig sztem az életszemlélet nézete az nem érzem úgy, hogy értelmi szint kérdése inkább pszichologiai okai vannak, de semmiképp nem vagyok éretlen azáltal, hogy másképp gondolkodom. Éretlen ember általában az, aki legtöbb esetben meggondolatlanul cselekszik. Nos én mindig átgondolom azt, mielõtt cselekszem 66-szor, vannak esetek mikor nem tudok dönteni, de legtöbbször sikerül.
Ezt az elvet vallom tudod: 1. Gondolkodj, 2. Cselekedj, ha tudsz vagy mersz, 3. Kommunikálj...3 pontból én sztem a 2-es a legnehezebb tudod, mert ahhoz erõt kell venni magamon néha...
Úgy amúgy nem fogom fel mivel érettebbek nálam azok a macsó emberkék, akik arra utaznak, hogy átverjenek téged, ígérgetnek fût fát és nem tartják be otthagynak a szarban...Nem értem miért nem az én jó tulajdonságom értékelõdik fel, mert én megtartom a szavam én nem csapom be az embereket, ha kell én adok szeretetet, ha van igénye valakinek rá, de azért sajnos ilyen "dolog" nincs a közelemben így marad a hétköznapiság.
Már nem bántásból, de tényleg.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
nem probléma, amiatt ne félj, mert már alapból agybeteg vagyok <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>