22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #18545 ez való igaz, tényleg barát státuszba kerültem velük a legtöbbször...nem is gond ez, mert utána is elvagyok velük, dehát akkor már ugye nem az igazi, mondjuk akire speciel mondjuk hajt az ember normál esetben avval nem nagyon maradna meg az ember barátnak... -
#18544 :D Nem. Ezt a jelenlegi helyzetemre értem. Ezért nem kellenék jelenlegi állapotomban egy nőnek sem, csak én már tisztában vagyok azzal, hogy hol a hiba. -
#18543 Úgy döntesz ahogy akarsz. De lépned kell.
18534: Folyamatosan változol, ezzel mindenki így van. Aki azt mondja ismeri magát, az valószínűleg csak arcoskodik. Akkor ismered magad, ha csak jó döntéseket hozol az életben.
18528-hoz még: lehet hogy jókor voltam jó helyen, de ez velem többször is megtörtént ugyanott, egészen rövid idő leforgása alatt. Az más kérdés, hogy csak az egyikből lett komoly dolog. Jóképű...nem vagyok az... -
IXEMGabeo #18542 levonva a konkluziót szeretet hiányom lett, amit néha előjöve, talán tényleg egy csaj tudna helyre tenni, mert az valóban jó érzéseket válthatna ki az emberből. Na meg még a szex levezetné a feszültséget is, bánt nagyon baromira, hogy egyszerűen senkit nem tudok elkapni. Nem vagyok olyan, hogy trófeaként kellenek a csajok, tudok odaadó lenni, de ez, hogy ennyire ne foglalkozzanak velem ez a kiábrándító tudod... -
#18541 Hát persze, hogy szeretik. Minden nőnek a bókolgatás jön be. Ki ne szeretné az iciri-piciri kutyuli-mutyulikat megsímogatni egyszer. Két dolgot mindenképp el lehet érni vele: 1, barát státuszba kerülsz. 2, elveszíti az érdeklődését.
A nők ösztönösen vonzódnak, és tesztelik az olyan férfiakat, akik dominálják őket, és akiktől nem tudják elvenni a kontrollt.
Amúgy ez nem színészkedés, és nem álcázás, ez benned van, és úgy hívják, hogy Férfi. -
IXEMGabeo #18540 akkor gép lettem, komolyan mondom neked, hogy nem érzek. Manapság nem tudom sajnálni, ha egy ember meghal sőt komolyan mondom neked még röhögök és mondom magamba, hogyha gonosz ember volt abban az esetben mondogatom magamba, hogy megérdemelted te rohadék... Ki nem állhatom a kölyköket, nem tud meghatni egy kisbaba, ha előttem van. Állatokat bírom, de sajnos gyerekkoromba volt h kínoztam őket, mamár nem, de őket pl szeretem, mert ők tiszták. Nos a szerelmet nem tudok érezni, a zenére nem perdülök táncra, nem mozgat meg, ritkán háborodok fel valamin, ha igen csendbe maradok meg ilyenek. Ja és baromságnak tartom, az ajándékozást az ünnepeket is (talán kivéve a Karácsonyt), születésnapot, névnapot, kényszerből néha az anyámnak vagyok hajlandó venni pl virágot. Ritkán jön elő az az érzés, hogy na most akkor szívből magamtól kimegyek és veszek valamit inkább csak kötelességből teszem meg, meg ilyenek... -
IXEMGabeo #18539 "1. Sosem kezdeményezek nyíltan ismerkedésnél"
Ugyanilyen voltam, nem vált be leszartak nagyívben, sőt még mindenféle szart mondtak rólam, ami persze nem érdekelt, nem jó sajnos, pedig szerettem ilyen lenni...
"2. A beszédre odafigyelek nagyon, a tartalommal, a hangsúllyal, és lenti dolgok kombinálásával belövöm, hogy milyen nővel van dolgom"
detto, de ezt észre lehet akkor is venni, ha nem beszélsz vele, hanem távolról megfigyeled
hmm...3-as az érdekes, nem hagyod magad, nos én erről nem tudok nyilatkozni felém senki nem kezdeményezett abszolút nem:D amúgy pedig a csajok kezdeményeznének valszeg nem zárkóznék el, na vajon miért nem...
ja és az utolsó mondattal nem értek egyet, mert, ha nagyon akarnád meg tudnád tartani a személyiséged... -
#18538 Hacsak nem vagy gép, ez nem igaz :)
Az ember érzelmi ÉS racionális alapon hozza a döntéseit.
Még a legőrültebbnek tűnő döntésnek is van valamiféle racionalitása, még ha ez nem is látszik egyértelműen. És a legracionálisabbnak tűnő őrültségben is vannak érzelmek :) -
IXEMGabeo #18537 amúgy ebből van már elegem, hogy örökké agyalok közben telnek az évek, pont ilyenkor megy el a kedvem az egésztől. Aztán megint agyalok, megint eltelik egy kis idő, közben másokat hallgatok meg, ahogy sikert sikerre halmoz vagy kudarcot kudarcként cselekszik...ilyenkor szoktam nem foglalkozni a dolgokkal és inkább hagyni az egészet a francba egy ideig.. -
#18536 Pár mondatban megpróbálom nagyjából összefogni, hogy én milyen vagyok.
1. Sosem kezdeményezek nyíltan ismerkedésnél
2. A beszédre odafigyelek nagyon, a tartalommal, a hangsúllyal, és lenti dolgok kombinálásával belövöm, hogy milyen nővel van dolgom
3. Ha látom hogy valakinek bejövök, és mondjuk kikezdene velem, vagy esetleg tesztelne, akkor még mindig elutasító vagyok. Amennyiben tovább próbálkozik, én is kinyílok, de csak kicsit, nem adom ki magam teljesen
De mondom, én alapból ilyen vagyok.
Viszont tudod mi a legdurvább az egészben? Az, hogy a fent megfogalmazottakat egy kobramarásszerű csuklómozdulattal küldte a levesbe az a lány, aki miatt hónapok óta kattogok itt :)
A szerelem borít mindent. -
IXEMGabeo #18535 Ezt most fejtsd ki légyszíves! mi ez az ellentétes gondolkodás? nem a jót kellene hangsúlyoznod önmagadból? nem a pozitív kisugárzás kell, hogy pont elhigyje a nő, hogy értékes vagy, és te vagy az, akit keres??? Nem az lenne a normális, hogy értékes emberre akadjon a nő? nem fogom el a mai világ ellentétes gondolkodását -
IXEMGabeo #18534 komolyan néha nem tudom, hogy ismerem a személyiségem vagy sem. mintha csak erőltetném magamba a gondolatot, hogy márpedig igen ismerem önmagam. Valószínűleg, mint minden ez is bonyolult ügy, amire próbálok már régóta rájönni. Mindig egyszerűbbnek, könnyebb megoldások megoldójának tartottam magam, aki totálisan ismeri önmagát, és ha megfelelő a kontroll nem hibázik sokat az életben. Ez működik is, de úgy látszik ennek ára van...nagy ára -
#18533 Az a titkom, hogy nem hiszem el, hogy értékes ember vagyok... -
IXEMGabeo #18532 szívből? alapból mindent az agyam szerint döntök el...engem inkább a racio vezérel, mint a szív...sőt nem sűrűn fordul elő, ha a szívemmel döntök. Ha van egy kedvenc kajád, és azt mondják, hogy mostantól egy más valamit kell egyél, jó sokáig, de a kedvenc étketed nem fogyaszthatnád, nekem nem lenne probléma nem mondanám azt, hogy óóó, neee akkor inkább maradok a kedvenc étkemnél, hanem elfogadnám az új ételt, amit ezelőtt nem szerettem. Szívem ugye azt diktálná, hogy maradjak meg a kedvenc kajámnál, de az eszem meg azt mondaná, hogy az új étek lehet egészséges is, ráadásul nem lehet mindig ugyanazt a kaját enni. -
IXEMGabeo #18531 xDDD akkor neked pl mi a titkod? -
#18530 Amelyik módszert a leginkább magadénak érzed, az lesz a tiéd. Ami a legkevésbé tűnik erőltetettnek, és a legközelebb áll a személyiségedhez, mégis alkalmas lehet arra, hogy csajozz. Ha nem szívből jön a viselkedésed, akkor keverheted is a különféle módszereket, hogy feltérképezd, kinek mi jön be. -
IXEMGabeo #18529 Igen salsoul is hasonlóképp fogalmazott, csak más körvonalakban. "Először magadat kell meghódítanod" Ez a mondata mai napig bennem van. Rendben vagyok úgy amúgy, mer most pozitív vok, az igaz h gyakori hangulat váltásaim vannak, de, ha nagyon kell mindenhez van hangulatom, amit jónak tartok és érdekel...csinálok hozzá a semmiből is akár...csak ez az imázs építés, meg ezek az álcázások, színészkedések, egyszerúen tudom h szarul érezném magam, ha másnak adnám ki magam. ráadásul te is csak 1 vélemény vagy. Vagy azt hallom, hogy légy önmagad, vagy pedig, hogy vetkőzz ki magadból. Én döntöttem pont azért mert sokoldalú vélemény van, nem fogom a másét követni inkább a magamét. Nem szeretem ezt, amikor hallgatni kell az egyik félre inkább akkor drasztikusan én magam döntök... -
IXEMGabeo #18528 egyszerűen magyarázd már el nekem, hogy vagy te kimérten titokzatos? miképpen cselekedsz olyankor? és ez, hogy szűkszavúan eredményre jutni? egyszerűen nem fogom fel hogy lehet...az maximum azoknak megy, akiknek hatalmas vonzerejük van, meg jóképűek is. Nos nem tartozom abba a kategóriába, te viszont tutira...vagy pedig egyszerűen jókor voltál jó helyen, ha a kimértséged és a szűkszavúságod miatt szeretett beléd valaki -
IXEMGabeo #18527 Szabolcs milyen kontrollra gondolsz? egyébként amit leírtál nekem az totál változatos, valakinek ez jön be, valakinek az...nem a bókolgatással van a gond, azt márpedig szeretik. -
IXEMGabeo #18526 az a gond, hogy mindenki mást, más módszert tart szem előtt... ugye mondtad, hogy jó, ha hallgatag vagy, az egyik ismerősöm azt mondja a dumáddal tudod őket megfogni, a másik valaki azt mondja, csak határozottsággal, a harmadik meg humorral. Nos én a legtöbb módszert kipróbáltam, a szarkazmust azt kb mostanság csinálom csak éppen olyan környezetben ahol a csajok foglaltak. Elvagyok én velük, de ráhajtani egyikre sem tudok így, én más csaját nem veszem el...Nem a kommunikációval van baj, egyszerűen nem tudok belemenni, vagy sosem volt lehetőségem olyan mélységekbe belemenni. Egy másik ok, amire gondolok az az, lehet, hogy félelmet látnak mégis a szemembe, amit valszeg sosem fogok tudni elrejteni, az sajnos nem az én problémám, ha azt nem tudják elfogadni...vagy pedig, mint mondtam lehet gáz van a külsömmel a hangsúlyommal, vagy nem tettem vonzóvá magam meg ilyenek, nem figyeltem oda magamra több ok van, de keresem az okot, úgy látszik még mindig nem találom. Egyszer úgyis megtudom... -
#18525 *közel állnak a szívedhez, és felkelthetik egy nő érdeklődését, tehát azért ésszel. Mert ha mondjuk mittomén...Pokémon kártyákat ajándékozol a lánynak mert te szeretsz Pokémon kártyázni, az lehet h hülyén veszi ki magát...lol... -
#18524 Hasonló testalkatunk van. Én is girnyó vagyok, vékony karokkal, nagyon keskeny vállal, vékony derékkal, vastag csípővel és combbal. Ja meg rohadtul szőrös a mellkasom, hasam. :D Kedvenc lánykám azt mondta, hogy elmehetnék modellnek, erre köpni nyelni nem tudtam...
Még a kommunikációnkban is van közös, én is lomhán beszélek, és sokat hallgatok, egy barátom mindig azzal szivat, hogy olyan vagyok, mint ha mindig be lennék drogozva. :D -
#18523 Nagyon sok visszatartást, komplexust érzek a soraidban.
Megmondom a frankót: én úgy látom neked egy olyan csaj kell, aki ostorral tépi le a gatyát rólad amikor hazaérsz, aztán úgy elintéz, hogy jó ideig nem térsz magadhoz. Az ilyenek viszont nem teremnek minden bokorban, és lehet, hogy egy célzatos, felvett viselkedésmóddal, valamint néhány apróbb külső/belső változtatással belőhetnéd a helyes irányt. Ahogy lsz tököd, az álarc nem lesz többé álarc. Próbáld ki szerintem, hátha sikerrel jársz.
Építs fel egy imázst magadnak olyan dolgokból amelyek közel állnak a szívedhez. Azt hogy jó úton jársz-e abból fogod tudni, hogy egyszer csak azt veszed észre hogy teljesen megváltozik az életed, de már mégsem érzed mesterkéltnek, természetellenesnek azt, amit felépítettél. Ha ez megtörténik, magadra találsz. Persze mindettől még nem biztos hogy az életed rendben lesz, de jelen esetben nem is ez a cél. -
#18522 A beszédet érezhetően kiemelted, térjünk ki erre.
Ha egy nővel beszélsz, általában fontos a hangsúly, a tempó, a fogalmazás. A tartalom csak másodlagos, és inkább az intelligensebb fajtát fogja meg, illetve a tartalom megveri az összes többit a fontossági sorrendben, ha olyan dolgokról van szó, ami érdekli a nőt, akivel beszélgetsz. A tónus, a hangszín, a hang mélysége is fontos lehet.
Rengeteg lánynak jön be az, ha szűkszavú és kimért vagy, és csak apróbb dolgokat adsz ki magadból, és nem mutatsz igazi érdeklődést (viszont határozott vagy!). Sokan gerjednek a cinizmusra és a szarkazmusra.
Én inkább a kimérten titokzatos kategóriába tenném saját magamat, számszerűsíteni nyilván nem tudom, hogy az idő mekkora részarányában vagyok ilyen. Vagyok másmilyen is. Ez rengeteg csajnak bejön, de nálam ez nem egy felvett viselkedésmód, hanem ÁLTALÁBAN ilyen vagyok. Aztán az hogy kivel milyen a kapcsolatom meghatározza azt, hogy még milyen vagyok.
Van aki a nagydumásokat szereti, és még sorolhatnám...de a bohócokat nem szereti senki.
-
IXEMGabeo #18521 ja és igen, bókolhatok én holnap reggelig én még semmi ilyesmit nem kaptam vissza:D
az is igaz, hogy vékony gyerek vagyok aránylag, de nem csontváz vannak vállaim és vonalaim, ráadásul elég széles derekam van jó hátsóval. Az igaz, hogy karra rohadt gyenge vagyok, mer kb pálcika karom van, meg nem is vagyok 180 cm se...de ezek még nem lennének okok a dolgokra... -
IXEMGabeo #18520 jaj nyugi nincs probléma, csak már nem tudok mire gondolni mi az, ami visszataszító lehet...amikor vkivel beszélünk mondjuk sosem jo, ha kisebbségi komplexusainkat előhozzuk le kell szarni, hogy nézünk ki éppen akkor, én sem ezt tartom szem előtt. Csak próbálok rájönni a beszédemmel lenne baj? az, hogy néha fáradékonyan, lassan beszélek? vagy néha hallgatok, vagy túl kedves vagyok? vagy nem vagyok szemét? tényleg legtöbb esetben rohadtul nem elég már az sem, ha szóval tartod a csajokat...több kell -
#18519 Most mondanám hogy próbáld elfogadni a külsődet, de baromság lenne. Én sem tudom elfogadni a külsőmet, és szerintem ezzel a legtöbb ember így van. De változtatni tudsz rajta, és most nem feltétlenül műtéti beavatkozásra gondolok.
Ha tényleg ekkora problémát jelent ez neked, próbálj változtatni.
Amikor majd megkapod az első őszintén pozitív visszajelzést egy olyan személytől, akit te mondjuk szépnek, sugárzónak tartasz, az nagyot lök majd az önbizalmadon.
Ha lenne még gyerek/tinédzserkori képem és megmutatnám Neked, el sem hinnéd, hogy az valaha én voltam.
-
clio1616v #18518 na ez az amikor az önmotiváció nem párosul külsővel :) -
IXEMGabeo #18517 magas homlok? = intelligencia? nekem magas a homlokom;) -
#18516 Azt mondják, a vonások az ember belső tulajdonságait tükrözik.
Ha kétségbeesett fejet vágsz állandóan, halfejed lesz. Ha túlságosan visszafogott és zárkózott vagy, madár fejed lesz. Szelíd tekintet, mélyen ülő szemöldök, tudod. Nem tudom, mi igaz ebből. -
#18515 Ha képtelenné válok kontrollálni a dolgokat, akkor hal meg a remény.
-
clio1616v #18514 és ráadásul az a kép eddigi életem legrosszabb időszakában készült :) -
clio1616v #18513 A kardhal előre a reményhal meg utoljára. -
IXEMGabeo #18512 rólad láttam képet, neked túl magabiztos, meggyőző fejed van...nekem pont az ellentettje nincs ebben trükk... -
#18511 A remény önmagában egy külső motiváció. Az a tudat, hogy a cselekvés által reális esélyekkel változtathatom saját vagy más előnyére az állapotokat. Ez hajt előre, ez tart életben. Hogy tudom, hogy van realitása és létjogosultsága annak, amit csinálok. ;) -
clio1616v #18510 akkor sehol -
#18509 Az megvan. Hol itt a hiba? -
clio1616v #18508 az önmotiválásnak csak akkor van értelme, ha külső motivációval párosul -
#18507 De Trinity csak a film végén halt meg, egy teljesen más helyzetben. A remény cselekvésre kényszerít. Az állapotokat pedig a cselekvéssel formálod, a céljaiidnak megfelelően.
A döntést már meghoztam, igaz. -
clio1616v #18506 :D
képet, meg youtube videót
őszintén elmondom a véleményemet, ha érdekel
szerintem nem kell ahhoz lánynak lenni