22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • sz4bolcs
    Még mindig kikerülhetsz belőle, de te azt nagyon nem akarod.
  • Pretorian
    Na látod? Itt jön ki az, hogy mennyire a nők kezében vagyunk ;)
  • sz4bolcs
    Mondom én, hogy bele fogsz dögleni.
  • sz4bolcs
    Az a szar, hogy úgy 'buktál el', hogy látszólag mindent remekül csináltál. Már ami az írásaidból lejön..
  • clio1616v
    ezt a hülyéknek tanítani is kellene
  • Pretorian
    Arra, hogy akkor is a nő kezében vagy, ha Te voltál a kezdeményező fél a kapcsolatban, és akkor is, ha a nő. Abban igazad lehet, hogy a tiltott gyümölcs mindig édesebb, és az elérhetetlennek vélt dolgok hajszolása fenntartja a kíváncsiságot. Ez egy felszínes kapcsolatba még bele is férhet, de egy komolyabb kapcsolatban ahol már szerelem is van, szerintem nem. Ha az én példámat emelem ki: Mit tett a lány férje? Megadta magát, az emlékekkel dobálózott, a ködbe vesző és bizonytalan jövővel szédítette, kiborult, elbőgte magát, elköltözött/visszajött, szóval volt dráma rendesen. Vajon sajnálatból maradt vele a lány?
    Én (már a kapcsolatban) sosem voltam igazán elutasító vele, de az első hónapban a csóknál több nem történt köztünk. Aztán a második hónapban már elkezdett nyomulni, megadta magát, és hát lényegében ő fektetett le engem, többször is egymás után. Most erre egy külső szemlélő simán mondhatná azt, hogy csak meg akart szerezni. De nem erről volt szó. Ha szerelmes vagy valakibe, azt nem csak le akarod fektetni. Azt azért éreztem, hogy számára ez egyfajta kihívás, mert többször is hangoztatta, hogy én "félek tőle", meg elhúzódom, stb., de csupán arról volt szó, hogy akkor még nem döntöttem el, hogy mit is akarok pontosan, annak ellenére, hogy addigra már iszonyatosan egymásba voltunk gabalyodva. Én azzal hogy látszólag megadtam magam és először feküdtünk le nem "behódoltam", mert megmondom őszintén, az első együttlétünk elég kényelmetlen volt a kapcsolatot belengő feszültség miatt, úgyhogy csak félárbocon voltam, de a lány így is élvezte, és végül is a végkifejlet azért pozitív irányba mozdult el. Nagyon rámenős volt, akkor már nem tudtam ellenállni neki.
    Aztán még aznap pár órával később még kétszer rám mászott. És az azt követő rövid időszakban még jóval többször.
    Egyébként erről a dögről van szó, ott jobb oldalt. Ha már ennyit szövegelek róla, valami kevésbé explicit képet bedobok. :)

• Lyukasbogrács
    érdekes világ lehetett 1955-ben...
  • sz4bolcs
    És ki beszélt itt egyenjoguságról? A jogokat a törvények garantálják.
    Döntéseket meg lehet együtt, vagy külön külön meghozni, erre mindenkinek lehetősége van.

Amikor egy nő dominálni akar, az csak egy teszt arra, hogy mennyire vagy hajlandó feladni magad, behódolni neki. Ő valójában nem erre vágyik, amint megkapja, amit 'akar', elveszíted. A nőnek férfi kell, akire tud támaszkodni, minél alacsonyabb a behódolási faktora egy férfinak, annál vonzóbb.

Pret nem tudom, mire gondol, én abszolut nem értek vele egyet.
  • Pretorian
    Mindig a nő irányít, az igazán fontos döntéseket minden esetben a nő hozza meg.
    Persze bizonyos módszerekkel lehet a nőket befolyásolni. Nincs status quo, még akkor sincs, ha úgy tűnik, van.
  • bigapó
    heh, most megint eszembe jutott valami. tegnap vagy mikor írtátok, hogy a csajok azokhoz a pasihoz vonzódnak akik dominánsak, határozottak meg stb. de ugyanakkor egyenjogot kérnek minden téren. most lehet Én nézek be dolgokat, de nálam se áll össze a kép, nekem ez ellentmondás. Jó, most nem a totál elnyomásra értem amit mondok, de ha Te irányitasz egy kapcsiban, akkor ott nincs egyenjogúság. valaki helyrerakná a fogalmi képzavaromat?
  • bigapó
    Nem tetszett a csaj és szakítottam vele, miért?
  • Pretorian
    Járj kurvázni sokat, mondjuk olyan 25-27 éves korodig, legalább lekötöd magad. Utána majd kereshetsz feleséget. :)
  • sz4bolcs
    Passz. Nem ismerek ilyen 'normális lány lelőhelyet'. Azok ott lehetnek mindenhol szétszórtan. Bolt, könyvtár, utca, buszmegálló, táncszakkör, sportcsarnok, még a szórakozóhelyeken is. :D
  • Firerock
    :)
    Meg az is kérdés hogy hol kell ismerkedni normális lányokkal egy kisvárosban(szórakozóhelyekre ribancok járnak csak).
  • sz4bolcs
    Hát, szerintem pont annyi, hogy ne feleséget keress. :D
  • Firerock
    Mi a megoldás arra hogy 18 évesen ne feleséget keressek?:)
  • Firerock
    tök jó:)
  • Lyukasbogrács
    is-is
  • Firerock
    Ez miféle topik gyerekek?:)
    ez ilyen sírdkiamgada vállamon vagy tanácsadó jellegű?:)
  • clio1616v
    neked mi is lett a vége a legutóbbi kapcsolatodnak?
  • bigapó
    De imádom ezeket a sorokat :)

Ha jól mögé nézünk, akkor látható, hogy amit mondott ott sem valósult meg, mint ahogy az életben is előfordulhat ugyanez, ezért mondtam korábban, hogy soha nem mond, hogy soha :)
    de hát ezt lehet olyannak aki nem érti alapból amit beszélek..ünk. nem rólad van szó ;)
  • IXEMGabeo
    az a legjobb tulajdonképpen, ha a legtöbb életbeli csúszka középen van pont, de még az sem jó, mert nem biztos, hogy eredménye lesz. Néha az egyik értékünkre, képességünkre, ami lehet az erősségünk többet kell rakni, mint a másikra, ami nem vált be, vagy nem tetszett, vagy amelyet nem szeretnénk követni.

Nálam inkább így van

Racionalitás-szellemi lét 80%
    Érzelmi gondolkodás 20%

bár ezeket még lehetne csoportokra szedni, de az alap az ilyen...nálad más, Szabolcsnál más, sőt mindenkinél másképp van valakinél 50-50% (ami szinte lehetetlen), valakinél 60-40 ilyen ez...
  • IXEMGabeo
    ugyanmár elhatározod magadban, hogy nem akarsz gyereket, mert tudod, hogy az nem feltétlen lenne jó, akkor nem hagynád magad rádumálni, hogy akkor mégis belemegyek és lekorlátozom az életem, nehezebbé teszem. Racionalitás, mérlegelés...érzelmeid szerint cselekszel abban az esetben, ha nem akarsz gyereket, de CSAK a párod miatt, mert ő akarja megteszed és rákényszerít erre. Nem, ha nem akarsz belemenni nem kell ilyen esetben kell az eszed szerint, hogy cselekedj és még időben dönteni arról, vagy meggyőzni őt, hogy nem szívem ez nem igazán jó ötlet, mert ez is lehetséges, vagy pedig elhagyod, bármennyire fáj, elhagyod és új lehetőség után nézel. Végre lehet hajtani, de a legtöbb ember elvérzik attól a gondolattól, hogy akkor jujj soha többé nem látom, elveszítem, nem fogunk együtt szexelni stb...

mondjuk sajnos egyes pszichopata gyerekre vágyó nőknél rohadtul előjön ez, és akkor még érzelmileg is képes zsarolni téged csakhogy gyereket akarjon, mi meg elvileg, ha szexről van szó könnyen elgyengülünk szóval fel kell készülni agyilag ezekre a dolgokra.
  • IXEMGabeo
    elgondolkodtató...igazad van ki kellene hoznom azt az énem, csak valami akadályoz biztos...
  • Pretorian
    *hogy NEM a racionalitás csúszka van legmagasabbra húzva
  • Pretorian
    Vannak dolgok, melyekhez az eszedet használod elsődlegesen. És vannak azok a dolgok, amelyeket elsősorban az érzelmeid irányítanak. Olyan ez, mint az equalizer a zenelejátszón. Egy szerelmi ügyben nehéz tisztán racionális döntést hozni, ha az "érzelmek"-csúszka van a legmagasabban, ez tény. De egy döntés attól még lehet jó, és racionális is, hogy a "racionalitás" csúszka van a legmagasabbra tolva. Ezek dinamikák, az egyik hatással van a másikra, rengetegféle átfedéssel. Az pedig hogy jó volt-e a döntés annak függvénye, hogy mennyi boldogságot hoz magával, és hány dinamikán.
  • sz4bolcs
    Tudom... Érzem a súlyát. Az egyenletek ölni is képesek. :)
  • sz4bolcs
    Hosszú történet, és még nem javítottam ki, csak tudom az összes hibát, de ez nem férne bele ebbe a topicba.

Hogy nem mindenki születik vezetőnek: Valóban nem. Viszont minden férfi szeretne dugni. Érzed? Nem a félénk részed szeretne, hanem az irányító. Hopp. Hogy működik a szexualitás? Ki csinál olyankor mit, és hogyan? Igen, a férfi...

A férfi-nő játék perverz egyensúlya, hogy a férfié a vezető szerep, ahogy táncban sem kéred meg a partnert, hogy most vezessen ő. Mert ez ilyen. (Kivéve, ha tényleg pótanyucira van szükség, aki elirányít az életben) -nekem volt... nem jött be.
  • IXEMGabeo
    fater az bele is halt az alkoholba helyesbítek...
  • IXEMGabeo
    ha nem így tettem volna, akkor egy alkesz barom lennék, aki ugyanúgy végezte volna, ahogy a féltesója, vagy a faterja. Egyikük egy lesüllyedt depressziós a másikuk pedig bűnöző. Lazán mindkettő lehetnék, de ezeket a sorsokat a saját döntéseim miatt kerültem el. Miért? mert félretettem, elfojtottam az érzelmi fájdalmaim és inkább az észt választottam
  • IXEMGabeo
    nem feltétlen az én döntéseim voltak, mint mondtam vannak olyan esetek, amikor az embernek nincsenek lehetőségei...bár lehetetlenség nem létezik, de bonyolult ügy igen. Azt nem hiszi el senki, hogy a körülmények is lazán befolyásolják a létet...nem az anyagi, hanem a lelki, foglalkoztatási körülmények...Valamiben jól járunk, valamiben rosszul járunk, olyan valóban nincs, hogy mindig jól tudunk dönteni, de összességében elmondhatom, hogy fatális hibát nem vétettem sőt mondhatom sikerült elkerülnöm a rossz dolgokat, mármint azokat a rossz dolgokat, hogy akár bünöző legyek meg ilyenek. Abban az esetben, nem tettem volna jól, ha belementem volna mindenbe és átváltottam volna a másik útra, nem érte volna meg, ezért jó az, hogy inkább a ratiot tesszük előre...
  • Pretorian
    Ha mindig jó döntést hoztál volna, nem lennének meg azok a problémáid, amelyek most megvannak. :)
    Amíg van kezed-lábad, képes vagy kommunikálni, addig képes vagy megváltoztatni az állapotokat. Hogy milyen módon...abban senki nem fog tudni segíteni. Itt mindenki leír valamit, ha találsz olyasmit amit képes vagy alkalmazni a saját életedben, az jó. De nem biztos, hogy találsz ilyesmit. Megoldóképlet pedig nem létezik.
  • Pretorian
    Ha le akarnám egyszerűsíteni a dolgot, és mondjuk gép lennék, akkor én is csak egy egyenletet látnék az egészből, és eljutnék oda, hogy nem jó a megoldóképlet, mert most mintha én lennék az egyenlet másik oldalán, és a tényezők is megváltoztak, sőt. nemhogy megváltoztak, de több ismeretlen is került az egyenletbe. De itt érzelmekről, érző-lélegző emberekről van szó,
    és nem az egyenlet marad megoldás nélkül, hanem komoly lelki sérüléseket szereznek emberek.
  • IXEMGabeo
    ha nem cselekszel meggondolatlanul akkor bármit képes lehetsz végigvinni. Persze, ha akadnak rá lehetőségeid...nem kapkodok el semmit ne hasonlíts a többi átlagos meggondolatlan fiatalhoz. Igen valószínű önmagamban bugyog az arcoskodás a túlzott önhit, de ezt általában diszkréten tartom vagy csak Fórumon teregetem ki;);)
  • Pretorian
    El tudom ezt képzelni, de akár azt is, hogy csak nem látod a saját hibáidat...16-22 éves koromig nagyon okosnak hittem magam...aztán amikor szembesülsz az igazán fontos döntések következményeivel, és azok nem úgy alakulnak ahogy eltervezted, akkor jössz rá, hogy rengeteget kell még tanulnod.
  • IXEMGabeo
    hidd el, létezik olyan amikor az ember elhiszi magáról, hogy ismeri önmagát...gyerekkoromban is így volt, már akkor elhittem és egy csomó életmódbeli dolgot az akkori gondolkodásmódomnak köszönhetek, mivel nem hoztam hibás döntést...
  • Pretorian
    Az elsőre nem tudok mit mondani, neked ez nem jön be.
    A másodikra azt mondom, nem úgy van, és valahol ott kezdődik az előítélet, ahonnan te figyelsz, távolról.
    A személyiségem megmaradt, csak olyan dolgokat teszek, amelyeket a szerelem indukál bennem, és ellentmondanak az általános viselkedésmódomnak.
  • IXEMGabeo
    erről a kontroll dologról jutott eszembe, nem mindenki születik vezetőnek...az való igaz, sosem szerettem az olyan szitukat amikor másokat kell irányítani valahogy én nem szeretek a másik felett rendelkezni vagy főnökösködni... én inkább az egyenrangúság híve vagyok...
  • IXEMGabeo
    és mi a hiba oka? mi volt a hiba? hogyan javítottad ki?
  • sz4bolcs
    Egyenrangú ellenfélre találtál, Casanova. :)