Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
amikor vonzóvá akarsz tenni valamit vagy valakit nem a hibáit sorolod fel

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
most ezt mondod... mert azt hiszed ez jó fényben tüntet fel 😊

a reális az, hogy a jó dolgokat mutatod mondod elõször

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

HTS s3rg1nh00
én inkább a hibáimat mondom,az elõnyeimre meg jöjjön rá magától,abban van izgalom.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Anaid
Pedig milyen egyszerû lenne: Ezek az erényeim, ezek a hibáim, ismerkedjünk...😊😊 Legalább nem csalódsz, ha késõbb derül ki. Na mondjuk ez alapból reális önismeretet feltételezne...😊😊

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

clio1616v
errõl szól az ismerkedés...

tedd vonzóvá magad mások számára, hibája mindenkinek van, de senki nem azokat sorolja

Anaid
Szerintem neott van a gond, hogy visszautasítás, hanem, ha elõtte voltak arra utaló jelek, szavak, hogy tetszik utána meg mégis pá, ezt az ellentmondást kinek mennyi idõ "helyre" rakni, hogy akkor miért...
Nem mûködünk mi annyira bonyolultan (nemtõl függetlenül), csak hajlamosak vagyunk túlbonyolítani a helyzeteket. Szerintem asetek zömében csak annyi a bibi, hogy nincs rá õszinte "indoklás", hogy bocs de nem és ezért nem. Pedig könnyebb lenne túljutni rajta. Az ember már csak alapból ilen kíváncsi lény, hogy ha érti könnyebben feldolgozza, ha ezt mondja, ha nem akkor is.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

bigapó
Szasztok.

Nem válaszolok konkrétan senki hsz-ére, úgy un-blokk írok arról ami tolul föl a torkomon😊

Szerintem egyesek túl sokat agyalnak, túl sokat taktikáztok, gondolkodtok. Nincs meg a természetesség ezáltal, úgy érzed az vagy, de már eleve egy álarccal indítasz és ezt a csajok nagyon hamar észreveszik, bár elõfordulhat, hogy már azután, hogy összejöttetek 😊
Nehéz természetesnek lenni, nekem sem megy sokszor, mert tudom, hogy milyen vagyok ha teljesen elengedem magam 😊 Olyat ritkán is csinálok, alapvetõen Én is zárkózott típus vagyok, bár utóbbi években ez már enyhült. Olyan dolgokkal sikerült enyhítenem amit itt páran hülyeségnek tartanak, de nálam ez mûködött és tudok beszélni most már az érzéseimrõl is, ez elég fontos, a csajok a belsõdre kíváncsiak, nem csak a pénztárcádra és a jó humorodra.
Általános dolgokat le lehet írni, hogy hogyan közeledj hozzájuk, de ez sem mûködik mindenkinél és szerintem ha csak simán az idõjárásról beszélgettek vagy egy tegnapi filmrõl már abból leszûrhetõ, hogy tetszel-e az adott embernek vagy sem. Persze ehhez kifinomult érzékek kellenek, ez nekem sem megy tökéletesen, van, hogy meglepõdök reakciókon, mert nem azt vártam ami jött. Ez azért van, mert nem ismered eléggé a másikat - ez rövid ismeretség után nem meglepõ 😊
Ha viszont már kis jelét látod a szimpátiának, akkor érdemes tiszta vizet önteni a pohárba és elmondani neki, hogy bejön neked és szeretnél vele kettesben is találkozni, randizni. Ha ez kölcsönös volt a szimpátia, akkor igent mond, ha nem akkor nemet, de ettõl még lehet tovább beszélgetni vele, nem állt fejre a világ és persze ezt is tudatni vele. Van aki megharagszik ilyenkor, zavarba jön, pedig nem kellene, ezt is lehet természetesen kezelni, bár nehéz, de lehet 😊
Felnõttként viselkedni is nehéz, ezt is tanulni kell, de ez is az Élet része, ugyanúgy, mint az evés és a szex 😉

The Matrix has you...

clio1616v
így van az egoizmus a legjobb vallás

megint nem magamból indultam ki, csak E/1-es személyben fogalmazok, megtehetném ezt E/3-as T/3as névmással is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

salsoul
mindent? tényleg?

végigvitted a mi kis programunkat?
szándékosan nem tértem ki, arra, hogy magunkért szeressen a másik...mivel nálam nem volt ilyen én arra a kérdésre nem tudnék válaszolni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
anyád nem azért szeret amilyen vagy hanem azért hogy vagy

ici pici különbség

az a nem kis teljesítmény hogy azért szeressenek mert jó veled lenni

ja és életembe bántottam meg 3x az anyámat, ami nem kis dolog és marha jól elvagyok vele...azért ez nem kis teljesítmény, úgy tûnik talán mégis összeférhetõ vagyok?😉

hol nyafogtam? csak tényeket közöltem...

bevallom õszintén, jobban érzem magam akkor, ha érzéketlen vagyok, mint mondjuk naív gyerekként reménykedve szeretetre vágyva...egyébként vannak olyan dolgok, amiket nem szabad erõltetni, mert annál rosszabb lesz. Mindennek megvan az oka, talán azért jött le neked az, ami, de én nem szándékoztam panaszkodni pusztán tényeket közöltem. Igazi változás, talán azért nem megy, amire gondolsz, mert pszichológiai, környezeti, lelki okok vezettek odáig, melyet nem is biztos, hogy magamtól meg tudnék oldani. Én sem ismerlek, de én bírlak ettõl függetlenül, csak néha félreértesz😊😉

egyébként egy õszinte ember vagyok, ha oltári hibát csinálnék, azt elismerem, de csak ami nyílvánvaló hiba. nem epekednék bocsánatárt mint mások, hallgatok olyankor nagyokat aztán megvárom szépen amíg a " szerettem" önmagától feloldódik...Itt most gondolok az anyámra, mikor baromságot csináltam vagy megbántottam még õ kezdeményezett...nem azt akarta h kérjek bocsánatot, csak már unta h nem szól hozzám egy szót se, mert én mindig úgy tettem utána mintha mi sem történt volna xD ez van...

félreértettél...ha mindent megteszek érte, mindent megteszek a kapcsolatért és ennek ellenére átver meg minden az nem az én hibám, nem az én hibám, hogy felbomlik a kapcsolat hisz én mindent belepakoltam...én az efféle "dolgokra" gondoltam amikre azt mondtam, hogy az nem feltétlen az én hibám. Tehát magyarán, úgy kell alakítani a dolgokat, hogy még véletlenül se kössenek beléd, ha azt hiszik, hogy bizonyos helyzetek a te hibád. ez érvényes lehet a munkára is, nem szabad olyan dolgokat, támadási felületet hagyni amire a másik rögtön lecsap...

chhaya
"az a legjobb, ha úgy intézed a dolgokat, hogy mégha csalódsz is, az nem a te hibád.."

És az ugyan miért lenne jó? Ha hülyeséget csinálsz, akkor vállald a felelõsséget és ne tagadd le.
Ha magad elõl is letagadod, akkor újra meg újra el fogod követni ugyanazokat a hibákat.

Tudom, hogy nem ismerlek, de a hsz-eid alapján nekem úgy tûnik... hogy folyamatosan magyarázod, hogy mi miért alakult így nálad... és bebiztosítod magad, hogy mivel ez és ez így alakult, ez már így is marad, ez van. És eszedben sincs változtatni, még akkor sem, ha esetleg tudod, hogy kellene. Csak nyafogsz hogy dehát ez és ez van, ilyen meg ilyen vagy.
És tényleg nem bántásból írom, de a hsz-eid alapján nekem ennyi jött le.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
ez jó mosolyogj 😄

tegyél olyat amit magadtól eszedbe se jutna... csapd be hogy te nem is olyan vagy mint amilyen rossznak megismert, hanem te igazából más vagy mint amilyennek megismert és a végén oda lyukadsz ki hogy õ a hibás hogy rossz emberismerõ és nem figyelt oda rád megfelelõen

chhaya
Nem tudom, nem értek a nõkhöz.

Egyszerûen csak menj oda dumálni, bármi ürüggyel. A barátnõivel is, ne csak vele. Érdeklõdj, mosolyogj, beszélgess mindenfélérõl, majd lesz valami... ha meg látszik, hogy nem kíváncsiak rád, akkor visszaveszel és lelépsz. Nemtom mit lehet ezen taktikázni vagy túlbonyolítani.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
utolsó reményed, ha hagyod kiduzzogni magát

HTS s3rg1nh00
ha a te hibád volt,akkor ez a vonat már elment.
nem,egyáltalán nem érdemes magad hiú ábrándokba ringatni,tudom én vagyok a hideg víz a forró vasra,de néha muszáj.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SZerintem próbáld meg szerenáddal.

VAgy mondjuk, ha volt kedvenc virágja, akkor amikor nincs otthon, akkor teli teszed a lakását azzal a fajta virággal, és amikor hazaér, akkor meglepõdik, és szerintem ez pozitív irányú meglepõdés lenne.

Vagy ilyen hasonló dolgokkal kellene próbálkozni.

Én nem várnék sokáig, minél hamarabb

nem?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

sziasztok!
kíváncsi vagyok a véleményetekre! barátnõm 2hete szakított velem, az én hibámból próbáltam helyrehozni a dolgot, de õ már nem akarja, mert már nem szeret. utolsó reményem a szerenád. 10 hónapig voltunk együtt, és a 11. "hónapunk" alkalmával szeretnék megpróbálni, hátha...
nagyon szeretem, de senki nem gondolná rajtam kívül, hogy lenne esélyem. Ti mit gondoltok? vissza lehet szerezni? Õ nagyon is rendes lány, ezért sem akarom elfelejteni!
ki tudja van benne igazság amit mondasz, ez sajnos ötös lottó😞 addikt ez jó, akkor már születésemtõl fogva addikt vagyok...mindig ilyen voltam...

clio1616v
függesz a félelmedtõl... addict vagy olyan ez mint a kábítószer

akkor érzed jól magad, ha félhetsz... ehhez pedig az kell, hogy ne legyen önbizalmad

illetve van önbizalmad csak kifordított értelemben... bízol magadban 100%osan, hogy félsz és nem tudod megcsinálni

ezért vagyunk mások...engem az nyugtat meg, ami 100%-ig biztos...

Chaya KOMOLY véleményére még kiváncsi lennék, 😊

A #17506
és
HSZ-el kapcsolatban.

Itt vannak a HSZ-ek:

clio1616v
vannak akik úgy érzik magukat kellemesen, ha ismert kiszámítható dolgokkal veszik körbe magukat

nálam ez nem mûködik, keresem a kiszámíthatatlan dolgokat, hogy késõbb használhassam a saját tapasztalataimat

ez a fenntartható fejlõdés lényege

clio1616v
figy addig félni fogsz amíg nincs saját tapasztalatod... addig nem lesz önbizalmad sem... akkor érzed magad kellemesen egy szituációban, amikor tapasztalatod van már róla

rájöttem, hogy minden gondolat amin agyalsz az egy sakkjátszma...marha ügyesnek eszesnek kell, hogy kijöjj a dolgokból.

ember nem gép, és szinte mindenütt azt látni, hogy igen hamar hibáznak, pl ha kapcsolatról van szó...rögtön akkor már nem úgy fogom csinálni a dolgokat, hanem, úgy, hogy a helyes középútat megtalálva alakítsuk ki a taktikánkat. Egyébként, az a legjobb, ha úgy intézed a dolgokat, hogy mégha csalódsz is, az nem a te hibád...Olyankor rögtön jobb neked és nem lesz Ún. bûntudatod...hálistennek nem sok rosszaságot csináltam, éreztem már bûntudatot elég rossz érzés, de, mostmár azt is el tudnám nyomni. Ebbõl látszik mennyire kõszívem lett, de sajnos ez kell a mai világhoz😉

clio1616v
de miért várnál amíg mások hibáznak? 😄

az a baj evvel, hiába bíztatnak, de nem a rokonaim így nem tudna motiválni speciel engem a dolog...egyedül az apám volt képes arra, hogy az önbizalmam istápolja felturbózza, de õ meghalt így nincs aki ebben segítsen...nagyívben leszarnak, én meg inkább tanulok, minthogy az önbizalmam építésével foglalkozzak😄 Nálam hangulati a dolog, mert attól függ, hol vagyok milyen körülmények közt, ha sportolok általában hiszem, hogy nyerek, ha mondjuk nincs kedvem játszani már nem hiszek benne, hogy nyerek, ha meg mondjuk nem totál 100% egy képességem amiben jó lennék marha nehezen hiszem el, hogy abban jó vagyok...

nem ezt beszéltük hónapokkal ezelõtt, hogy mások tapasztalataiból is simán megtanulod amit kell és a csalódásokat aztáltal el lehet kerülni? errõl volt szó és tudom, hogy még kisrészben, de egyetértettél velem legalább ebben...

ne kezdjük ezt már el megint, szegény Chayának leírtam az egyik HSZ-emben, ha nagyon visszaolvasol akkor úgyis megtalálod...ez nem gyerekessség csak rosszul berögzött félelem, vagy körülményesség...bigapónak is leírtam már ezt, nem ismered a körülményeim, elõítéletes vagy. ez van. Sajnos érzékeny vok ilyenekre, ettõl még te onnan nem fogod tudni megállapítani, hogy én gyerek vagyok...Ha túlzottan gyerek lennék, akkor még megmagyarázni se tudnám a dolgokat, nem lennék akkor komoly, hanem mindenen röhögnék, mindent felvennék. Már már nem érdekelnek a sértegetések, de, ha valamivel nem értek egyet miért ne reagáljak hevesen...(ezt csak Fórumon teszem olykor, nem is hevesség csakhogy megértse a másik mit akarok mondani)

clio1616v
nem kellene félni a csalódástól... a tréning nem fog helyetted cselekedni

olvastam a HSZ-t #17519: nem kell leírni akkor mégsem...

"tegnap kíváncsiságból elmentem egyre, ilyenek való mint ti, aki tapasztalat nélkül akar mások tapasztalataiból élni

egészségetekre"

részletes beszámolót kérek: milyen tréning? hol találtad? miért gunyolódsz? ha egyszer elkerülöm evvel a csalódásokat akkor mégjobb nekem...egészséges is megõrzöm a hidegvérem, nyugodt maradok, nincs feszkó és, hogy mily egyszerûen megoldottam, amit mások túl bonyolítanak...

clio1616v
nem random, ez általános képlet

salsoul
ez most ilyen random rizsa?
clio1616v
nem tudsz elvonatkoztatni.. nincs problémamegoldó képességed...

ha van egy kihívás, akkor arra megoldást kell találni a legjobb elérhetõt...

89
tenagyon gyerek vagy

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

salsoul
bárcsak értenéd mirõl beszélek ...
clio1616v
szerintem max egy 10es, de nem a pénz a lényeg, majd megtanulod...

drága egy ilyen?

clio1616v
van egy koordinátor aki levezényli a traininget...

ugyanazt mondogatja különbözõ bõvített mondatokban, amíg el nem hiszed és úgy nem viselkedsz, ahogy szeretnél, csak nem mersz

egyszóval ad egy önbizalomalapot azáltal, hogy 4 órán keresztül azt hallgatod, hogy jó vagy ügyes vagy

milyen egy ilyen tanfolyam?
mesélnél róla egy kicsit?

köszi

Igazából azzal nekem szerintem már nem lenne problémám, hogy a késõbbiekben mikor csókolom meg, és mikor nem. Akkor már határozott tudnék lenni a késõbbiekben.

Csak elindítani nem tudnám az egészet. Valahogy jó kezdéssel szeretnék indulni, és lényegében azt sem tudom, hogy hogyan induljon.
Az is lehet, hogy nem lesz az egészbõl semmi, én ezt elfogadom, de szeretném megpróbálni. Miután megpróbálom azt szeretném, hogy jól induljon, ne rontsam el az elején. Igazából az elején nem tudom csak, hogy mit merre meddig...

De azért jó dolgokat írtál, köszi.

Egyébként a haverommal lakom, és az õ barátnõjével. Mindketten ismerik a csajt, de nem akarom rajtuk keresztül megközelíteni, mert akkor tudom, hogy nem sülne el jól a dolog.

Amikor feljönnek a lakásba, akkor a haverom barátnõjével szoktak beszélgetni, de nem tudom, hogy hogyan menjek oda hozzájuk beszélgetni.

A multkor egyébként lett volna jó lehetõségem, de elrontottam. A konyhában voltak és a csaj, aki tetszik nekem festette a haját a haverom barátnõjének. Pár percre én is kimentem, de láttam, hogy nem jön össze a dolog, és inkább akkor nem folytattam....

clio1616v
hallód sal, egy gumi nem lehet akadály ha örömet akarsz szerezni...

clio1616v
vannak tréningek erre el kell menni rá...

tegnap kíváncsiságból elmentem egyre, ilyenek való mint ti, aki tapasztalat nélkül akar mások tapasztalataiból élni

egészségetekre