Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
bla bla bla

mit teszel azért, hogy ezt a problémádat meghaladd?

a csajoknak sem a komolysággal van bajuk, hanem ezzel az önbizalomhiánnyal, ami abszolút nem vonzó
az nálam huszon X éve nem megy...marha ritkán tudok az lenni, mondhatni akkor vagyok magabiztos, ha kirobbanó kedvem van, de olyan nagy ritkán van...ahhoz mondjuk tökéletesnek kell lennie a kipihentségem, a sorozatos jó dolgok, amik körülöttem történnek, adott esetben pedig, ha van mondjuk valami történés esetleg akkor, vagy, ha van valami sportprogram így talán magabiztos tudok lenni, egyébként alapból nem vagyok az, ha társaságban produkálni kell, vagy szóbelizni kell. Olyankor elõjön a pánikroham, elõfordul az ilyesmi.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

salsoul
igaz
bigapó
azt hiszem van félreértés. nem CSAK szex miatt ismerkedek, az nem elégit ki teljesen, de fontos része, mint ahogy gondolom nálad is. Ez is természetes értelmi, érzelmi fejlõdést igényel.

The Matrix has you...

bigapó
könyveket ne hozd fel, nem jókor példálózol velük...gyakorlatilag sosem 😊

fõemlõsök vagyunk, azok meg állatok rendjébe tartoznak, kb ennyi. ez az istenes dolog meg hülyeség abból a szempontból nézve ahogy leírták a nagy könyvekben. mindig is irányításra használták, most törvényeknek hívják az új kor bibliáit, ennyi. sok hasznos dolog van benne, amit lehet illetve lehetne használni, mindegyikbõl, összesûrítve, de mivel az ember gyarló, nem ez fog megvalósulni. nagy kataklizmának vagy hasonlónak kell történnie, hogy ez megváltozzon, talán lesz is rá példa, utána meglátjuk melyik világ volt jó. addig felesleges elmélkedni és vitatkozni is, mindenkinek megvan a maga értékrendje, butaság lenne bármelyiket is elõnyösebbé tenni a többinél, lényegében mindet az ember találja ki és emiatt már bukik a téma, de rendesen.

The Matrix has you...

salsoul
majd elsajátítod a könnyed magabiztosságot és megoldódik minden gondod
salsoul
😊

Majd nyugtával dicsérjük a napot, hogy az ilyen megközelítésbõl milyen kapcsolat sül ki.

Bár csak a lottón lenne úgy ötösöm mint ... ejh ...
clio1616v
a telefonszexnél "csak" a lelketek szexel azért gondoltam amikor spiritualitásról beszéltél

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

bigapó
az inkább kínzás nálam, ha már nincs velem, akkor ne is szenvedjek duplán nélküle. marokmarcsa ha már annyira nem bírom, de az csak egészség megóvás miatt, másra nem jó.

The Matrix has you...

clio1616v
persze ez így van, csak van aki szerint nem vagyunk állatok... akkor mik vagyunk? 😄 teljesen hétköznapi emlõs állatok vagyunk, vagy ez szégyenleni való? vagy mert nem fér bele az istenhitünkbe már nem is kedves számunkra ezt elhinni?

vagy esetleg szelektíven válogassuk meg azokat a könyveket is amiket elolvasunk csak azért hogy a mesemackó életben maradhasson?

remélem érzed az élt a megfogalmazásomban...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
😄

clio1616v
telefonszex?

bigapó
valamelyik topikban írtad, hogy szexelni akarsz elõször a csajjal azért ismerkedsz meg vele (vagy ilyesmi), na ezzel Én is így vagyok. Rögtön beindul a fantáziám, hogy milyen lehet vele az ágyban és szerintem ez tök természetes, ez a fajfenntartás ösztöne 😊 elõtte az udvarlás van, mint a tyúkoknál, meg az antilopoknál ja és persze az összes valamire való állatfajnál 😄
Én mindig mondtam, hogy egy állat vagyok és végre igazat adtunk annak, hogy mások is azok 😄

The Matrix has you...

bigapó
nem "az" és nem nagy i....de egyébként kezded kapis...zsgálni 😄

The Matrix has you...

bigapó
spirituális, nem materiális...még 😉

The Matrix has you...

sosem árt, ha kicsit fedobodsz😄 a jókedv mindig jól jön

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

oké, tehát én vagyok az Isten😄 megjegyeztem köszi

clio1616v
szexeltél? 😊

clio1616v
"The Matrix has you..." 😄

bigapó
Meg foglak botránkoztatni, de Önmagadban kell higgy, mert Isten ott van benned 😊 ezt érted? 😄

bonyolult megmagyarázni, ezt igazából elfogadni kell, de ne úgy ahogy szoktad, ne szó szerint értsd, láss a szavak mögé...fúú, ezt jól megaszontam 😄

most happy vagyok, egy nagy lépést tettem a saját projektemben, már napok óta nyomta a lelkemet és most felszabadultam. részletek késõbb ha lesznek 😄

The Matrix has you...

clio1616v
érzések

mire gondolsz azalatt, hogy igényes? pl mikben?

clio1616v
vannak fokozatai a kapcsolatnak...

elõször ismerkedésbõl lesz ismerõs
aztán a kedvelésbõl kedves...
.
.
.
ki mennyire ínyenc és igényes
legvégül a szeretõ

<#help><#eljen>

itt a megmentõ😄, most nagyon egyetértek

bigapó
csak annyi, hogy nem találkoztál még olyan emberrel aki ezt is és azt is tudja értékelni...de van ilyen, hidd el...ebben kell hinni, nem Istenben, ez az igaz.

The Matrix has you...

és ez miért lehetetlen? honnan tudod ezt, hogy az?

ugyanolyan maradok ettõl még, vagyok, aki vagyok, csak, eleinte muszáj, kénytelen vagy hülyéskedni velük picit, meg szivatni õket humorból nekem max ennyi megy, bohóc nem tudok lenni, abban igazat adok az már nem megy...viszont vmilyen szinten a túl komolyságomat félre tudom tenni és tudok laza lenni, ha nagyon akarok.

bigapó
Én nem akarom, de már hányok az okosságaidtól. Tudom, hogy nem kéne elolvasnom, de tudod Én meg az a fajta bolond vagyok aki ezt mégis megteszi, mert kurvára kíváncsi...ebbe fogok beleõrülni...ja nem már megtörtént...

esküszöm megmutatom ezt egy vagy 200 embernek inkább és megkérdezem mit szólnak hozzád, aztán felrakom a statisztikát, marhára érdekelne a végeredmény.

The Matrix has you...

clio1616v
tudatosan nem lehet õszintének lenni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tökmind1, mert így is úgy is, mégha jól elvagyok velük így is úgy is barátnak kellek nekik😄 hacsak komoly maradok akkor még barátnak se vagyok jó, szóval olymind1😄

a sikerhez sajnos manapság ilyen módszerekhez kell folyamodni...és hidd el a csajok nálam nem szerették sosem, hogy komoly vagyok...valamin változtatni kell érted megpróbálok lazább lenni ilyen téren...ettõl még ugyanolyan ember maradok, csak félreteszem a komoly énemet..clio ezt muszáj, mert pl nálam így sosem lenne siker

clio1616v
ezt nem lehet akarni 😉

ha valamire tudatosan akarattal reagálsz vagy viselkedsz akkor az nem te vagy õszintén hanem egy olyan valaki amilyet szeretnéd, hogy lássanak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
😊

clio1616v
így van... tudnod kéne mikor hülyéskedek és mikor vagyok komoly 😊

errõl van szó xD, bár ez nem mindenkiben van meg..és én még olyan lánnyal nem találkoztam, aki csak a komoly srácokra bukik, ilyen nem volt a környezetembe, nyílván ezeket a magunk fajta embereket hamar megunják...ez van...nem mindenki tud vicces lenni

te bolond vagy, vannak olyan emberek akik egyszer komolyak, egyszer hülyék ilyen vagyok kb én is...mindkettõ tudok lenni, csak nekem nincsenek olyan poénjaim, mint akinek a vériben van, én inkább a komoly emberek csoportját erõsítem. Viszont, hogy jobb kedvem legyen az élethez, mindig feldobom magam valamivel xDDD szóval mindkettõ lehetséges egyszerre, ha úgy akarja az ember...

salsoul
Én vagyok a hülye mert leállok vele komolyan ...
chhaya
Azokat szoktam szeretni, akik mindkettõre képesek.
Hülyének meg komolynak lenni is.😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
akikkel nem engedheted meg magadnak, hogy komoly legyél

Anaid
Na és ki hülye?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

clio1616v
mindenkivel úgy kell viselkedni, ahogy érdemes

aki komoly azzal nem hülyéskedhetsz
aki hülye azzal nem lehetsz komoly

Anaid
Errõl eszembe jutott egy sztori: haveromtól hallottam, miután x ideig páran azzal csesztették, hogy õrült:Ha te õrültnek gondolsz, veled úgy is viselkedem, hadd örüljél, milyen igazad van...😊

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

clio1616v
bírom az olyan embereket, akiknek a pólójuk hátuljára rá van írva, hogy "Hülye vagyok.", de azt hangoztatja mennyire okos

ezek komolyan ennyire nem veszik észre magukat, erre írtam, hogy kreálnak egy álomvilágot, mesevilágot vagy ha úgy tetszik mesemacit -.-

Telitalálat 😊

clio1616v
"Ki minek gondol, az vagyok annak..."

gondot jelent neked értelmezni a hozzászólásaimat?

salsoul
a gyökérséget éreztem benne
és azt, hogy neked mindent meg kell töltened a saját gyökérségeddel

el kéne tudni olvasni, értelmezni kéne tudni, megérteni kéne tudni AZT amit a másik leírt
clio1616v
remélem érezted az élt a hozzászólásomban 😊

clio1616v
gondoltam még izgalmasabb, ha még el is rejti amiben jó és csak a hibáiba szeret bele

salsoul
clio, hol az isten nyilában írta hogy letagadja?
ne pakold már a hülyeségeidet más szájába
clio1616v
sõt ha kell le is tagadod azt amiben jó vagy?

HTS s3rg1nh00
az a helyzet,hogy engem nem érdekel mit hiszel el és mit nem.
én így csinálom és kész.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D