22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#18625 Remélem, befejezte a spamet. -
IXEMGabeo #18624 gyereket*** javítva -
IXEMGabeo #18623 egyszerűbb lenne, ha nem csinálnának folyton folyvást gyerekek...sokkal szabadabbak lennének... -
clio1616v #18622 zuhanyzó, iskolaidő alatt... csak a kreativitás szab határt -
#18621 Le kell fektetni a gyerekeket aludni, és megvan oldva a dolog.
Mondjuk szerelmi együttlétem nekem is inkább a munkahelyen volt több, mint otthon :D -
Szkokan #18620 Megértem a helyzeted.
De továbbgondolva, én "hagyományos" párkapcsolatra is gondoltam.
Teszem azt , háztartásban ahol gyerekek is vannak nincs mindig "always room for romance". Hasonló a helyzet a fiatalokkal , akik még a szüleikkel élnek.
Összefoglalva, modern világunkban otthonunk egyre kevésbé megfelelő hely a szerelmi együttlétekre.
Szeretném ha minnél többen kifelytenétek a véleményetek : ITT
Köszönöm ! -
#18619 Weh...ismerős a szitu. Mivel a munkahelyemen laktam, azért ott jöttek-mentek az emberek, és minden vágyam az volt, hogy végre eltölthessek pár órát kettesben a barátnőmmel.
Volt hogy hívott magához Halásztelekre, amikor a férje elment éjszakára, de azért addig, amíg nem szakít vele és külön nem költözik, pofátlanságnak éreztem volna, hogy amíg ő melózik addig én meg a lánnyal hetyegek az otthonukban, szóval nem mehettem el. -
Szkokan #18618 Egy elgondolkoztató dolog -
#18617 ja igen... jut eszembe... ha én az ő érzelmeiből kell, hogy táplálkozzam, neki meg az enyémből. de ő már nem akar az enyémből enni, s egy oldalú a dolog, s nem tudok az ő szeretetéből táplálkozni, mert nincs. s itt vége is a dolognak. van abban valami, amit írtál, de mégsem áll össze a kép. akkor hogy is van ez? szerintem ez nem tartható fenn sokáig. bár az is igaz, hogy ha ő nem kezd el irántam érdeklődni, én nem szeretek belé (de ő meg nem azért kezdett el érezni valamit felém, mert szerettem...). szóval viszonyítás kérdése az, amit állítasz... -
#18616 nem magamból táplálkoztam, hanem belőle... -
#18615 mi a probléma??? -
#18614 Őszintén remélem, hogy a végkifejlettől függetlenül az utolsó is egyben. -
#18613 ...életed EDDIGI legnagyobb szerelme...
én csak ennyit módosítanék :) aztán ki tudja, láttam már kutyán kamiont :) -
#18612 Nem változtam olyan sokat. Azt h jóképű lennék, nem nagyon szokták mondani, inkább a szemem, a tekintetem jön be a lányoknak valamiért. Na majd kiszedetem őket, és akkor nem lesz többé gáz az életemben. :)
Fotogén én sem vagyok, csak beállított képeken tudok normális arcot vágni, egyébként úgy általában sikerül elkapnia a legelőnytelenebb pillanatot a fotósnak.
Elsőre és külsőre ítélni valóban nem jó ötlet. Nem felejtem el azt a napot, amikor megláttam ezt a lányt a fotókon, amit a férje küldött nekem az egyik hirdetésemre jelentkezve a lány nevében. Aranyosnak tűnt, olyan kis mosolygós egyenlánynak, mutattam is a kollégámnak, hogy "nézd már milyen helyes ez a lány, nem hiszem el hogy két gyereke van". Amikor élőben találkoztunk és megláttam (nem egészen úgy nézett ki, mint a fotókon) egyből az jutott eszembe, hogy elég ribis arca van, van egy vágás az ajkánál, és van piercing a pofiján bőven. Aztán amikor elkezdtünk beszélgetni, és furcsán méregetett, még mindig nem volt szimpatikus. Először azt hittem elaludtam az arcomat, vagy egy fél méteres fika lóg ki az orromból, vagy valami hasonló. Az a búgó hangja, és a kimért beszéde, a picit visszahúzódó, illedelmes viselkedése viszont már akkor is bejött. Sosem gondoltam volna, hogy AZÉRT méreget.
Ha akkor valaki azt mondja nekem, hogy ez a lány lesz életem talán legnagyobb szerelme, pofánröhögöm. És lőn. Ennyit az előítéletről :)
Egyébként természetesen ő sem úgy néz ki az életben, mint a modellfotókon. Szép lány, de nem az az igazi bombázó fajta, akit mindenki megnéz az utcán. A fotósok értik a dolgukat.
-
#18611 ez igaz, azért mondtam, hogy ha sokat nem változtál akkor lenne igazam. nagyjából azért az van, nem? :)
Nem mindenki fotogén, Én sem, nem is szeretem ha fotóznak, általában nem jól sikerülnek a képek rólam. lehet az alappal van gond :D mindegy, elsőre és külsőre ítélni nem jó ötlet, mégis ebbe a hibába esünk legtöbbször. -
#18610 lol a fotó az csak fotó. Azóta kettővel őszebb vagyok két oldalt, kicsit fogytam is, egyébként meg ilyen elvetemült fejet csak akkor vágok, ha fotóznak :)
Hány olyan csaj van fészbukon, aki feltesz egy bomba arcképet, aztán megnézed a profilját, és hát...ööö... -
#18609 Ott a galériájában a kis mocsoknak. -
clio1616v #18608 :D
hol látjátok ti a fotóit? -
#18607 Egy gyáva csaj általában pedig erre szokott föltenni mindent ilyen szituációban. -
#18606 Ajjaj... tudom, miről beszélsz. 'Megzavartak' az érzelmeid. :) -
#18605 Mert előítéletes vagy, 10-ből 8-szor azt tapasztaltad, hogy úgy van, ahogy sejtetted. Lehet hogy pont az a kettő erősíti a szabályt, akik nem ilyenek, de én azt mondom, hogy ha egymillióból csak ötven száz vagy kétszázezer ilyen van, az már egy egészen jó arány :) -
#18604 Ésésés?? Mesélj már :D -
IXEMGabeo #18603 ja, könnyen beszél ilyen fasza arcszerkezettel:D:D nekem a nagy fejem csak visszataszító lehet, ez van mindenkinek vannak hátrányai... -
IXEMGabeo #18602 képtelen vagyok elhinni, hogy ennek a lánynak kicsi igényei lettek volna...így is úgyis szenvedést okozott neked ez a vég konkluzio -
#18601 Nem az :) A hét év alatt nem lépett félre sosem. -
IXEMGabeo #18600 kicsit nyugodj meg és relaxálj...nem szabad mindig a problémákra gondolni:) -
IXEMGabeo #18599 nem csoda, hogy rádmászott...könnyen kapható csaj lehetett...ilyenekkel alapból képtelen vok kezdeni:D nem az én stílusom -
#18598 Még ha így is van, ez a lány nem a jóképű palikra utazik :)
Látnád a férjét...
Amit mondasz a szexuális ingerenciáról...az természetesen végig megvolt bennem is, de közben azon járt az eszem, hogy mi lesz ennek a vége. -
#18597 Én arra a pici százalékra hajtok, ami elválasztja a bukást a sikertől.
És igen, szar kapcsolatban is sokáig el lehet élni.
De ha szar a kapcsolat és nem változik, akkor már kevésbé érzem úgy, hogy nagyon berontanék, ha elkezdek mondjuk "nyomulni". :) -
#18596 Nézd...ha a mérleg két oldalát nézem, amíg együtt voltunk, én jóval többet kaptam ettől a lánytól, mint amennyit én adtam neki. Most nem arról beszélek, hogy mennyi érzelmem volt benne, mert akkor teljesen önző lennék, bár erre még a post végén kitérek. Én akkor kezdtem el igazán adni, amikor szétmentünk, és elkezdtem őt keresni, összeszedtem azokat a válaszokat, amelyek őt érdekelhették velem és a közös jövőnkkel kapcsolatban. És igen, csak annyira vagyok társ típus, mint ő maga. Amikor ott volt velem, valamennyire biztonságban éreztem magam, és valóban nem adtam eleget, amikor kellett volna. Talán nem voltam elég meggyőző, talán nem ismertem fel, hogy ahhoz, hogy mi ketten együtt lehessünk, sok mindent fel kell adnom az életemben, mégpedig azonnal, és nincs időm tökörészni, hanem határozott válasszal kell előállnom, bármekkora súlya is legyen a döntésemnek. És talán nem kellett volna hagynom, hogy a lány kirepüljön az életemből, utána kellett volna mennem még aznap, még a férjét is leépíthettem volna, ha úgy alakul. De nem tettem meg, pedig nagyon akartam ezt a lányt. Viszont nem is kaptam valós lehetőséget arra, hogy többet adjak. Miért? Mert egyszerűen eltűnt, és megszakította velem kommunikációt.
Viszont most szeptemberben amikor utoljára találkoztunk...azt hiszem talán kicsit még át is estem a ló túloldalára. Megmutattam hogy ki vagyok, és mit akarok. És ha ennyi idő elteltével azt látom rajta, hogy ez számít neki, és nem is keveset...akkor mondjon akármit, én nem állok le. Ez a lány nem "megszerezni" akart engem, hanem mellettem akart ébredni reggelente, családfőt akart csinálni belőlem.
A már említett válaszok a kérdéseire...nos, a kérdésekből egyértelműen kiderült, hogy mit is akar tőlem, milyen szerepet szán nekem.
Kapni akart, és tudta, hogy ahhoz hogy kapjon, adnia kell.
Tudod, a szerelem a legönzőbb érzelmek egyike... -
clio1616v #18595 összeköltözés -
#18594 megnéztem a galériád is, ha a régi képedhez képest nem sokat változtál arcilag, akkor Téged jóképűnek mondanálak, így már meg tudom érteni azt mikor írod, hogy lényegében Téged szedett fel a csaj, mert Te még bizonytalankodtál (bár ugye ezt Ő máshogy fogta fel, egyszerű félelemnek, vagy ilyesmi ahogy írtad). Azt hiszem velem ilyen sosem fordulna elő, főleg nem egy ilyen tipusú csajnál, mint amit mutogatsz. -
#18593 te meddig jutottál? -
clio1616v #18592 én is ezért csináltam végig egy hasonló kapcsolatot mint a tiéd most...
te is tovább fogod vinni, mint ahogy én is, de a végén nagy valószínűséggel elbuksz... és nem a te hibádból -
#18591 Ebből a hozzászólásodból jön ki legjobban, hogy te sem vagy egy társ típus. Ők ugyanis nem várnak viszonzást a szeretetükért. Te kapni akarsz, ha már ennyit adtál, és szenvedtél.
Azon gondolkodom, hogy ha vége lenne/lesz a csaj döglődő kapcsolatának, és hozzád menekül (nagyon sokáig tudnak maradni emberek ilyen szar kapcsolatokban is), akkor mit éreznél iránta. -
#18590 -
#18589 Na, ebben igazad van. Túlságosan sokat kaptam ahhoz, hogy ki akarjak kerülni belőle. Mondom ezt úgy, hogy ennyi fájdalmat nő miatt, és úgy általában bármiféle lelki probléma miatt még az életben soha nem kellett elviselnem, pedig azért elég kalandos életem volt.
Ha hagynám elúszni a dolgot (ha egyáltalán képes lennék rá), lenulláznék mindent amit eddig beletettem, és csak saját magamnak hazudnék. És biztos vagyok benne, hogy a fájdalom sem múlna el teljesen, tehát ezzel nem oldanék meg semmit igazából csak menekülnék az igazság elől.
A lány ugye megpróbálta mindezt, és valószínűleg ugyanezt az utat járja végig. -
clio1616v #18588 nem akar, de nem is csoda -
clio1616v #18587 igen ez így vagy...
egészen addig amíg az a legfőbb célod, hogy kielégítsd a nőt és boldogítsd... mindent megteszel érte -
clio1616v #18586 gondoltam, hogy nem semmi csajért csinálod végig a tortúrát...