Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
semmi gond, azzal tudsz igazán együttélni hosszútávon, aki elviseli, tolerálja, elnézi, megbocsátja, megérti, megtûri, kibírja a hibáidat és te is az övéit
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Miért van az, hogy én képtelen lennék hazudni a nõk pedig ezt szembrebbenés nélkül megteszik (rendszeresen)? :S
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
õk felnõnek te meg gyerek maradsz
Mellesleg a látszat néha csal. Nekem pont a születési rendelleneségû gyerekem nem volt még kórházi kezelésen betegséggel, mindenki azt hitte, mivel álltalában gyorsabban is gyógyul, mint a tesói, hogy neki aztán tuti semmi baja, na idén kiderült, hogy tévedtünk...Ennyit errõl...Bár az igaz, hogy jó pár dolgot nehezebben tanul meg, vagy nem is sikerül neki, de álltalánosan õ került úgymond eddig az egészségügynek a legkevesebbe😊😞
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem mindig persze, nem vagyunk egyformák. 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
The Matrix has you...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Na ekkora ökörséget is ritkán olvasok...bocsánat, de ez a véleményem. Viszont viccnek nem rossz, csak nehogy bárki komolyan vegye. Az egészséges nbizalom klassz, de nem kell túlfokozni.
"Ember az embertelenségben" A legtöbb, amit ember elérhet sztem.
Istent a tökéletes jóval azonosítják, na ehhez mi rigófüttyök vagyunk, inkább azt kell elfogadnunk, hogy tökélelenek vagyunk és csak törekedhetünk a tökéletesség felé mindenben, de el nem érhetjük.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Na jó, vicceltem, másodszorra fölfogtam...😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amúgy sztem meg jó dolog a vita, mert ha mindig mindenki egyetértene, akkor már rég megszûnt volna a fórum... Nem lenne mirõl beszélni. Éppen ezért nem is kell mindenben egyetérteni, akkor oda lenne az egyéniség.
Ja, és sztem senki sem tart betegnek, vagy gyereknek. Te legalább érthetõ dolgokat írsz. Clio és Salsoul néha olyan elvontak, h elvesztem a fonalat 😊Bár azért vannak érdekes elméleteik...
ja sztem meg unalmas téma, már rég váltottam volna, csak mindig adnak okot, hogy visszaválaszoljon az ember, mert az abszolút nem úgy van, ahogy õk mondják. Vannak dolgok amikben egyetértettem velük, de én lennék a hülye, ha mindenben egyetértenék, még a végén a teljes nézetük rám ruházódna, pont ettõl lennék egyéniség, hogy nekem saját elveim vannak, amik lehet másoknak fura nekem természetes. Csak bírom, hogy emiatt betegnek és gyereknek tartanak😄, dehát ez van, veled nem is volt gond, sõt tulajdonképpen minden Fórumozót tisztelek, aki megérdemli. Minek írok ide kérdésre mindig feljönnek témák és a saját példámat szoktam általában leírni, vagy azért, mert beszélgetni akarok, mivel itthon nem nagyon van kivel, haverok meg elfoglaltak legtöbbször, Fórum jó a dolgok megbeszélésére, de, ha vita van inkább visszavonulok, mert arra nem vagyok kíváncsi.
Egyébként meg mi az, h "kinéztek engem"? Azért írok ehhez a témához, mert érdekesnek tartom, és hozzá tudok szólni, mert én is hasonlóan érzek. Amúgy meg ha nem tetszik, h hozzászólnak a témádhoz, akkor minek írsz róla ide?!
utolsó soroddal értek egyet mivel a sportszeretet miatt szeretném elkezdeni elsõsorban. És, az, hogy vonzódjanak a nõk az nekem nem fontos, nekem elég 1, aki vonzódna, de ha nem megy, akkor egy jó ideig nem erõltetem, majd talán akkor, hogyha kicsit fel tudok értékelõdni...
És amúgy miért lenne "nagyon gyerek"? Sztem fontos, h az ember jóban legyen magával, és ha neki ezt a gyúrás adja meg, akkor miért ne kondizna? De sztem csak akkor érdemes elkezdeni, ha nem mások véleménye miatt csinálja, hanem h jobban érezze magát a bõrében.
Amúgy zárójelbe megjegyzem, egyáltalán nem mindenki a kigyúrtakra bukik😊
kérdezd meg Reapertõl kint szokott írni a közös chatben
rengeteg sokkal komolyabb problémával fogsz szembe kerülni mint az, hogy vonzódnak-e hozzád a nõk
Kegyetlen kérdés tudom.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
nincs baj az öltözködésemmel igényes cuccaim vannak, nem is érdekel. Ha kisebbségi komplexusom lenne, akkor max annyi, hogy magas a homlokom, és mondjuk nem vagyok egy kigyúrt állat...sokan mondják nem az számít, de néha nem jó látni, hogy a csajok, azért a jobb erõnlétben lévõ srácokat választják. Sok ilyet láttam és pedig normális csajok is nem csak az ún. Plázacicák...
Tehát kisebbségi komplexusomnak nem lenne oka, hogy legyen nekem, nem is van. Többet nem írok, mert megint kapnám a támadásokat, csak elmagyaráztam neked ezt a részét.
Ez elég költõien hangzik, de az a lényeg, h megtaláld magad, és a saját utad... Ha nem érzed jól magad a bõrödben úgy ahogy vagy, akkor változtass. Pl az öltözködésen. Hidd el, az is sokat számít. Ha olyan cuccba vagy, amiben jól érzed magad, akkor magabiztosabb is leszel. De a lényeg, h megtaláld magad. Én is ezen "dolgozok" 😊
Azt meg nem hiszem, h nem vagy elég laza, azokkal akiket igazán szeretsz, biztos, h el tudsz lazulni. Bár ez az ismerkedéshez sajnos tényleg kevés...
ha valaki viszont akadályoz arra megfelelõen reagálok, hogy érezze legközelebb, hogy kompromisszumról van szó, ha õ tesz valami rosszat másnak annak a másiknak is ugyanolyan mértékben rosszat tehet
Mások szívesen segítenek, ne akadályozd õket ebben, semmi rossz nincs abban amit tesz.
The Matrix has you...
amíg nem érzem, hogy az õ problémájuk az enyém is addig nem problémamegoldok helyettük magamtól, ha megkérnek és nem érzem úgy hogy kihasználásszagú és hiteltelen a kérés, abbaz az esetben segítek
de magamtól nem keresem, hogy hol tudok és kinek segíteni, nem elégíti ki ez a lelki igényeimet
talán azért van ez így mert bármilyen bajba kerülök én sem számítok más segítségére, de az önként felajánlott segítséget ha tényleg szükségem van rá akkor elfogadom
minimum annyit teszek meg másokért, mint amit tõlem is elvárhatnak
eszerint élek és ezt tartom korrekt viselkedésnek
ettõl tapasztaltam már pozitív és negatív eltéréseket is, de nekem a fenti visekledésforma vált be és így alakult ki a reagálásom
de ez van akkor is ha valakivel kapcsolatba kerülök... megfigyelem hogy viselkedik és meddig mehetek el vele
az meg egy másik,hogy segíteni akarsz rajtuk,vagy kihasználni õket.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ha nem vetted volna észre ezért tudsz te megélni, mert vannak akiket ki lehet használni, eltartanak félnek tõled
nincs rászorulva a te agresszív "hit" térítésedre
nem kell ráerõszakolni, hogy magabiztos legyen és kompromisszumot kössön, csak ha ez neki jólesik...
nézd egy érett csaj szempontjából magad
család, gyerekek, munka, gondoskodás
önbizalom nélkül, hogy tudsz ilyen ügyeket intézni?
azon túl, hogy sehogy, vagy elégtelenül
nem sértõdni kell, hanem elgondolkodni és munkához látni