22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    a csajokat Pretorian hozná, legalább nem lenne gond a napi szex... :DDD
  • IXEMGabeo
    ja, aki Való világot néz és még élvezi is annak csak is igaza lehet:D:D bemennék veled, salsoullal, clioval, szabolccsal, akár Pretoriannal meg még 4-5 csajjal tutira én nyerném meg:D (fő az önbizalom és az ego)

viccet félretéve, akkor mutatkozna meg, hogy az embereknek melyik lényünk lenne a legszimpatikusabb ezt max így lehetne eldönteni...
  • bigapó
    itt nincs módszer, nincs alapbeállítás, egyszerűen azért lovagolsz rajta, mert tudod,hogy nincs igazad, de nem érted, hogy most ez nem baj :)
  • IXEMGabeo
    elég szomorú, hogy a sok nagyarc csak, ha részeg akkor bátor...legtöbb ember, aki gyenge lelkileg, az csak akkor meri kinyitni a pofáját, ha éppen ivott, mert oly nagynak érzi magát. Ezt szemétségnek tartom éppen ezért, tök jól érzem magam így, és, ha nagyon akarom JÓZANUL le merek szólítani egy csajt és jól ellenni vele, nem kell ahhoz "másnak" lennem...Azt is tudom, biológiai folyamatok ide-oda, mindenki másképp reagál az efféle szerekre, valaki nem bírja, valaki dühös lesz, valaki meg csak állandóan röhög mindenen tőle...mivel ismerem testem minden porcikáját és érzékét, ezért lazán el tudom képzelni, hogy én nem bírnám az italt, úgyhogy nem próbálkozom vele...Egyébként, megnézném, hogy hányan lennének oly bátrak és lemernének e szólítani egy csajt anélkül mondjuk buliban, hogy mellette szín józanok...kíváncsi lennék az efféle eredményekre, elvégre így lenne az igazi...
  • Pretorian
    Nem a drog volt a lényeg, a végén direkt odaírtam, hogy következő alkalommal már mennie kell szer nélkül is.
    Egyébként a nem hallucinogén "tudatmódosító" szerek általában annyiban módosítják a tudatot, hogy felerősítik/tompítják az érzékelést, és tompítják a gondolkodással, és a pillanatnyi elmeállapottal összefüggő biológiai folyamatokat.
    Pl. amikor részegen bátornak érzed magad, akkor kevesebb benned az adrenalin. A fejedben attól függetlenül el van döntve hogy te bátor vagy ha részeg vagy ha nem, de józanul mégis gátolva vagy a cselekvésben.
    Ezek a biológiai folyamatok a túlélést segítik.
  • IXEMGabeo
    mit? nem vagyok már kishülye gyerek mindent fel tudok fogni ha akarok...mit tehetek róla, ha nem azt a módszert alkalmazom, mint amit te...egyébként is alapbeállítás nem létezik, csak szted az alap, amit te tartasz annak...
  • bigapó
    tudod, de nem érted...
  • sz4bolcs
    A lényeg pont ez volt benne, amit írtam, hogy droggal, vagy anélkül az csak külsőség.
  • IXEMGabeo
    rendben, a lényeg nem ez volt a mondandójában, hanem, hogy olyan dolgokra akar rávezetni, ami felesleges, ami engem nem érdekel és ez ellen nem is kell küzdenem mivel nem érzek arra késztetést h csakúgy lazulásból igyak és drogozzak. Sőt, ha rajtam múlna tökre egyetértenék az alkohol és drog tilalommal, volt már a világtörténelemben ilyen, amikor ezt bevezették, csak amiatt nem vált be, hogy akik ezekkel az élvezeti cikkekkel kereskedtek (pl borászok, mezőgazdászok) azoknak marha nagy veszteség volt
  • IXEMGabeo
    az a gáz, hogy már gyerekkoromban is felismertem, h nekem nem tetszik a hagyományos élet, innen-onnan értékrendeket, elveket állítottam fel, amiket nem nagyon akarok elvetni. Mások szerint ez nem normális, szerintem sokkal kevesebb stressz ér így...neked, ami sivár, nekem lehet hogy az a természetes, az a nyugi és béke, ettől függetlenül a jó dolgokat ugyanúgy tudom értékelni, ha van belőle....
  • IXEMGabeo
    meglesz...;)

Más téma legyen innentől kezdve...amúgy tudom miről beszélek.
  • sz4bolcs
    Pedig Pretnek igaza van. Az elfojtott tudattartamok, a lehasított személyiségrészek ugyanúgy az emberhez tartoznak. Maga elől pedig senki nem menekülhet, bármennyire is nem tetszik, a tudattalan sokkal erősebb, előbb-utóbb halálra baxtatja azt, aki küzd ellene.
  • sz4bolcs
    Az elfojtás szerintem nem azt jelenti, hogy nem agyal az ember, hanem hogy úgy agyal, hogy már észre sem veszi.
  • clio1616v
    teljesen egyetértek

bármi figyelmesség is a szexualitás része lehet, ami érzelmileg hat rád...

egy érintés, az hogy a takaróval, ami lecsúszott a válladról betakar...

minden ilyennek az a lényege, hogy egy olyan ember csinálja aki szeret, aki nem a rokonod, és akit te is szeretsz
  • clio1616v
    így van

éhesen jobb a szex
  • 89
    Az alkohol sem azt hozza ki belőled ami vagy, nemhogy a keménydrogok...
    Ezért is ez a neve: tudatmódosító szer...aki ilyesmihez nyúl az sztem belül egy gyenge ember...
    Mondom ezt úgy hogy kezdő egyetemista koromban fél évig nem volt olyan hét, hogy ne lettem volna részeg...
  • 89
    te direkt akarsz magadnak sivár életet?
  • clio1616v
    az evés és az ivás sem pusztán az

és ha nincs szerelem és ha van is akkor lehet még étvágyad sincs emiatt :)
  • Pretorian
    :) Emlékezni fogsz.
    Csak hát...ha valamiféle komoly sérelmed, viszzatartásod van, és esetleg a környezetedben van olyan személy, aki valamilyen negatív érzést indukál benned, azt is felerősíti.
  • Firerock
    tök igazad van amúgy...
  • bigapó
    se egyik se másik nem jó, aranyközépút és annak szűk sávja, ott kéne bandukolni a "tökéletes" boldogsághoz. bővebben: ha elfojtod sem jó és ha túlértékeled, túlhajtod az élvezeteket, az sem jó. értem ezalatt a szenvedély-betegségeket, alkohol, szerencsejáték, szex, evés stb, van bőven sor.
    az apácák és papok, akik cölibátust fogadtak vannak a legnagyobb bajban, mert azt fojtják el magukban ami emberi lényünk egyik alapja, a fajfenntartás része...eleve ellentétet szül, legalábbis szerintem.
    Önmagával nem tud megbékélni, akkor az ilyen ember szava mennyire hihető? Lényegében a Bibliát mondja vissza Neked, ennél többet nem tud segíteni, csak az alapján élni pedig elég érdekes lenne.
  • bigapó
    ezt a kokain, meg rövid párosítást egyszer kipróbálom, kíváncsi vagyok mit hoz ki. mennyire emlékszek majd? totál filmszakadás lesz?
  • bigapó
    tudod, megint az van, hogy nem tudod mi az amiről beszélsz :) addig csak ilyen félvállról lesimantom, mert annyi oszt jóccakát, de majd akkor beszélgessünk már erről inkább mikor túl vagy rajta...
  • Pretorian
    :) A te problémáidra nincs megoldás. így jobb?
  • IXEMGabeo
    ugyanmár mitől omlanék össze? semmi extra nincs benne...lehet, elsőre tutira izgul mindenki, de miért kell ezt is felfújni? ha megtörténik, hát megtörténik nem fogok ezen lelkizni mi lesz utána:D ha valaha meg is történik biztos jó lesz...
  • IXEMGabeo
    az már régen rossz, ha olyasvalakivel beszélek, akinek az a megoldás a problémák elkerülésére, hogy kábszert vegyek be:D megáll az eszem, te meg még burkoltan szépen leírtad miért is kellene igyak és drogozzak:D gyönyörű, köszönöm nekem megfelel a karalábé, cékla, hús, rizs meg a többi tápanyag:D
  • IXEMGabeo
    "Az egyik alkalommal, amikor éppen elfojtasz magadban egy ilyen jellegű érzelmet, vagy frusztráltnak, lúzernek érzed magad, szívj fel 1 gramm kokaint, és igyál meg rá 3-4 pohár rövidet. Utána csupa olyan dolgot fogsz tenni, amit mindig is megszerettél volna tenni az életben, csak nem merted. :)
    Két napra rá amikor magadhoz térsz, szarul fogod érezni magad, mert azon fogsz agyalni, hogy mit gondolhatnak rólad azok az emberek, akik először látták, hogy milyen is vagy belül valójában, és előtte nem így ismertek ;)"

ez meg azért baromság, mert pont akkor nem lennék önmagam, ha ezt megcsinálnám, én nem élek effélékkel nem akarom kínozni magam, a szervezetem efféle dolgokkal és az emberek véleményét is leszarom én, kicsit szándékos, de szeretek az a nyugodt, nem feltűnő ember lenni. Pont azt szeretem, ha normálisan elismernének, mint mondjuk mindenki mást. Ha valaki felé támogatást nyújtok, segítséget adok lelkileg, nem várom el, hogy engem is pátyolgasson, nem kell nekem tanács, kioktatás, jobb szeretem ezeket én csinálni. (kioktatás erős szó volt)
  • IXEMGabeo
    elfojtást én csinálom, nem kötelező engem követni én csak mondom, hogy sztem jobb, mint rágódni bizonyos "felesleges" érzelmeken, amik csak hátráltatnak...bár annak, amit úgymond én képviselek nyílván azoknak is megvannak a hátrányai, és, hát elég nagy akaraterő meg önfegyelem kell hozzá, hogy az ember meg tudja csinálni, csakhát egyhangúság, depresszió néha ezek beütköznek a dologba...
  • Pretorian
    Van akinél egyenlő, attól függ, mennyi megy át a nagyvilág szennyéből az emberek fejébe azon a végletekig kifacsart és torz kulturális szitán.
    De ha már szükségletekről és igényekről van szó, én pl. szeretnék milliárdos lenni, meztelenül járkálni az utcán, megvásárolni a Bazilikát, beköltözni és a Szent Jobb-al akarom esténként kiverni magamnak.
    Jah, és otthon szeretnék enni-inni, kizárólag Krisztus testéből és véréből.
  • Szkokan
    Látom Szabolcs Úr szemét nagyon szúrja a nyúlfarknyi kommentbe elrejtett hatalmas SPAM :)
    Rendben, nem lesz többet linkelve.

Hamár az evéssel hasonlítottátok össze adolgot, az étkezésnek is megvan a kultúrája.
    De azért a kreativitás nem egyenlő azzal:
    "Drágám ma nem megyunk el étterembe, legyünk kreatívak: van kolbász meg vaj a hűtőben"

Na persze, kobászos-vajas kenyér is finom néhanapján.
    Nem is értem miért vannak éttermek , mikor otthon is lehet enni :)

• Pretorian
    *Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha így gondolkodsz, inkább várd meg amíg szerelmes leszel valakibe, és azzal a lánnyal feküdj le.
  • Pretorian
    Figyeld meg, hogy ha neked ez ekkora problémát jelent, és egy ilyen eszmefuttatás után fekszel majd le egy lánnyal, az teljesen tönkre fog tenni lelkileg, mert bele fogsz esni, mint ló a gödörbe. Illetve inkább ne tapasztald ezt meg. A dugás jó dolog, fontos is lehet, de nagyon túlértékelt, és közel nem akkora durranás, mint ahogyan azt az ember elképzeli, még az első előtt. Ha csak ez kell, jobban jársz ha kirántod magadnak.
  • Pretorian
    Látod, itt a probléma. "Elfojtani". Miért kéne az érzelmeket elfojtani?
    A dugás meg a szeretkezés közötti különbséget boncolgatod. Egy egészséges párkapcsolatnak ami a szerelemre épül, igenis része kell hogy legyen a szexuális együttlét. Viszont a szexuális vágy nem mindig jár együtt szerelemmel, sőt. Egy olyan párkapcsolatban, ahol az érintett felek nem szerelmesek egymásba, ugyanúgy szexelnek, de teljesen más az, amikor úgy nyúlsz valakihez, hogy szereted is.
    Nehéz ezt elmagyarázni olyasvalakinek, aki nem élt még át ilyesmit. De szerintem te csak azért fojtod el az érzelmeidet, mert rengeteg elutasítással találkoztál életedben, és nem akarsz több erőfeszítést tenni az ügy érdekében, amit valahol meg is értek, ugyanis én is voltam ilyen, egészen sokáig.
    Az egyik alkalommal, amikor éppen elfojtasz magadban egy ilyen jellegű érzelmet, vagy frusztráltnak, lúzernek érzed magad, szívj fel 1 gramm kokaint, és igyál meg rá 3-4 pohár rövidet. Utána csupa olyan dolgot fogsz tenni, amit mindig is megszerettél volna tenni az életben, csak nem merted. :)
    Két napra rá amikor magadhoz térsz, szarul fogod érezni magad, mert azon fogsz agyalni, hogy mit gondolhatnak rólad azok az emberek, akik először látták, hogy milyen is vagy belül valójában, és előtte nem így ismertek ;)
    És amikor rájössz, hogy rohadtul nem vesztettél semmit azzal, hogy megtetted amit meg kellett tenned, jobban fogod érzeni magad. Következő alkalommal már menni fog szer nélkül is. :)
  • IXEMGabeo
    de csak azért, mert mondjuk vannak szükségleteid, és marha szenvedős, ha mondjuk szex nélkül élsz, ilyen alapon, akik az egyéjszakás kalandokat nem lehet elítélni, hisz csak vágyakat elégítettek ki, de nincs szükségük szerelemre. Ezen régóta agyalok, semmi rosszat nem tennék avval, ha több lánnyal lennék légyottban csakúgy. Bár pl nekem fura lenne ismeretlen lánnyal leheveredni, nem is tudnám megtenni, nekem picit ahhoz meg kell ismerjem ahhoz, h belemenjek ilyesmibe. DE, ha megismertem, elvagyunk meg minden, nem biztos, hogy még belevagyunk egymásba zúgva, ezt pedig onnan lehet bizonyítani, csak max jól elvagyunk, vonzódunk a másikhoz biológiailag, beszélgetünk is meg minden. Tulajdonképpen az efféle gondolataimra mondta clio h igénytelen vagyok, ami lehet, de nekem nincsenek és sosem voltak túl nagy szsükségleteim semmilyen formában:D mindenki más ilyen szempontból is...
  • IXEMGabeo
    ja igaz, de vannak, akadnak olyan emberek, akik tegyük fel tökre elégedettek az életükkel, nekik mi szükségük lenne bonyodalmakra, vagy "szerelemre"??? ja tudom már maximum a szex miatt csinálnák ezt...érzelmeket sztem el lehet fojtani, nekem sikerült, sőt rajtam kívűl rengeteg érzéketlenféle ember létezik, aki max a mindennapokban él és mondjuk nem megy bele semmibe se... de a szexuális vágyakat lehetetlen elfojtani, azt még én sem tudom, néha rámjön az 5-10 perc, magányos óráimban...Aki tagadja, az vagy hazudik, vagy pap, apáca, egyebek:D
  • Pretorian
    A szexualitás tényleg fontos, sőt. Ha valakinek megfogod a kezét, ha valakit megsimogatsz, ha valakit megcsókolsz, ha valakivel flörtölsz, meghívsz egy csajt egy italra valami szórakozóhelyen...ez mind a szexualitás része, nem csak a "dugás". Az embernek erre igenis szüksége van. Az ember társas lény. A legközvetlenebb társas kapcsolat a szerelem.
    Ha problémás az életed mondjuk egyszerre több területen is, sokkal könnyebben átvészeled, ha mondjuk van egy jól működő kapcsolatod, és szerelmes vagy. akkor leszarsz minden mást, és sokkal könnyebben veszed az akadályokat.
  • sz4bolcs
    Volt valami nagy arc, aki azt állította, hogy ahogy öregedett, egyre inkább rájött arra, hogy csak két dologról érdemes beszélgetni Istenről, és a szexről. :)
  • sz4bolcs
    Hát, én azt vitatnám, hogy az evés és a pihenés pusztán biológiai természetű. :D
  • IXEMGabeo
    volt már itt mindenféléről témázgatás, szükségletekről, könyvekről, csajokról, gyereknevelésről is...

Az a baj, hogy mindig az lesz a vége, valamilyen úton módon. Ez persze a magam fajta "igényteleneknek" és érzéketleneknek nem lényeges és csak furcsálja, hogy mindenki ott lyukad ki. Nem térek ki, az evvel kapcsolatos eszmefuttatásokra, mert holnap reggelig lehetne ezt ragozni, magyarázni.

csak röviden, alvás, evés, ivás, WC után a szex a legfontosabb clio szerint a szex az első, a többi tök mellékes dolog...
  • Pretorian
    A szerelmi együttlét nem azt jelenti, hogy valaki folyton gyereket csinál.
    A szerelem maga egyébként az evés és a pihenés után a harmadik legnyilvánvalóbb emberi szükséglet. Csak hát...az első kettővel ellentétben nem pusztán biológiai természetű.