22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#18705 A szeretet is egyfajta ragaszkodás. -
#18704 Igyekeztem kiemelni, hogy ez nem jelenti azt, hogy onnantól fogva vége a kapcsolatnak. Felszínes kapcsolatok esetében ez még igaz lehet. :) -
IXEMGabeo #18703 helyes:) abszolút jó generációban nevelkedtél... -
#18702 Én is így gondolom, számból vetted a szavakat. Tudom, hogy vannak "modern" felfogású nők, akiknek nem okoz gondot az első lépés megtétele, mégis valószínűleg a neveltetésem vagy éppen Apám hiánya miatt gondolom azt, hogy Nekem kell elsőnek lennem. Harci szellem űz és hajt, hogy sikert érjek el:) Mint a vadászt a vad után :) -
#18701 Nekem kicsit zavaros, amit írsz. Nálam valahogy van különbség a szeretet és a ragaszkodás közt. -
clio1616v #18700 pontosan így van... nincs motiváció már, vagy keres egy következő célt -
#18699 Ha arról van szó, hogy ki megy oda a másikhoz ismerkedni, az majdhogynem mindegy. -
IXEMGabeo #18698 honnan vetted, hogy én a papucsságra gondolok? abszolút nem...ha még nem is ismer a csaj nem tudná ezt megállapítani rólam...
végülis lényegtelen, evvel a témával most kicsit felhagyok, nem izgat, jól megvagyok egyedül is... -
#18697 Ne téveszd össze a kezdeményezést a papucssággal 'needységgel'. Egy férfi kezdeményezhet úgy is, hogy végig képes érdeklődést/ vonzalmat kelteni.. -
IXEMGabeo #18696 nekem qvára nem jön be a modern felfogás... én inkább idősebb emberek közt nevelkedtem -
#18695 Én nem tartom ezt furcsának, talán azért, mert ebben nőttem fel. Ma már a nők is könnyebb vérűek mint régebben, és ahogy tapasztaltam, annak az esélye, hogy a nő kezdeményezzen, sokszor kb. ugyanannyi, mint az, hogy a pali. Bár ez sem biztos, hogy ez általában van így. Azok a "rendes" lányok akikről ennek a topiknak szólnia kéne, talán régimódiak, és pont azért keresünk ilyen lányt, mert valahol mi is érezzük, hogy egy ilyen lányt nem lehet olyan egyszerűen megkapni, mint azokat, akik már a "modern" felfogásban nevelkedtek. Ki tudja.
Tény, hogy az ember mindig többet és többet akar, és ha valamit megszerez/megkap, akkor az érdeklődése bizonyos időre alábbhagy. Miért? Mert biztonságban érzi magát, úgy érzi, birtokol. De ez nem jelenti azt, hogy ami megvan, az már nem kell. Mert ha elveszíti azt, akkor jön rá, hogy igazából nem is birtokolta azt a valakit. Sajnos a legtöbben akkor jönnek erre rá, amikor már késő. Persze ez is csak a szerelemben van így, illetve bizonyos komoly érzelmi kötődések esetében. Talán ez a szerelem mércéje, próbája. Ha nem szereted a másikat, nem okoz fájdalmat az elvesztése. A birtoklásról szól minden. Az enyém vagy, vagy nem vagy az enyém. Ha az enyém vagy, nyugodt vagyok, mert nem leszel másé. De ha túl nyugodt vagyok, elveszítelek. Ha tényleg számítottál, fájni fog, nagyon. Ha nem, akkor meg nem volt értelme az egésznek, kamu volt minden. -
clio1616v #18694 a nők érzelmek, megérzések alapján döntenek inkább
a férfiak realitás, tapasztalatok alapján hoznak döntéseket többnyire
ezért hagyni kell, hogy ők döntsenek olyan dolgokban amik csak és kizárólag érzelmekről szólnak
férfiaknak marad a realitás és ezzel megalapozzák a szabad érzelmi döntéseket, megadják, megteremtik az előfeltételeit -
#18693 "Óh, ne mondjátok, hogy a Könyv ma nem kell,
hogy a Könyvnél több az Élet és az Ember;
mert a Könyv is Élet, és él, mint az ember
így él: emberben könyv, s a Könyvben az Ember."
/Babits Mihály Ritmus a könyvről, részlet/ -
#18692 Persze, lassan egyenlőek leszünk, de abban mégis van valami furcsa számomra, persze lehet azért, mert nekem ez nem jön be. Jól esne meg minden, de nem érezném, hogy "harcolnom" kellett érte, könnyű préda lenne, így könnyebben is adnám fel. Ha nagyon megtetszene a leány és egyértelmű oda-vissza érzések lennének, csak Én béna lennék és nem mernék közeledni, Ő viszont igen, akkor talán más lenne a helyzet. De ha kicsi jelét látom a szimpatizálásnak, akkor Én szoktam lépni előbb, ezt nem hagyom ki :)
Lényegében sokszor szoktam lépni és így több a kudarc is, mert benézek olyat ami nincs is:) de inkább ez, mint a semmi. -
#18691 Áh, lépnek a csajok :)
Mára eléggé megfordult a kocka. Én azt tapasztalom, hogy a lányok már szinte felzárkóztak "hozzánk" ebben a dologban. -
IXEMGabeo #18690 nem feltétlen kötelező gondolkodni bonyolultan minden helyzetben:) -
#18689 azért működik az, hogy mindkét fél leszólithatja a másikat, erre nincs szabály, de a csajok nagyon ritkán szoktak lépni, azért ez még mindig férfi dolognak kéne lenni. túlságosan elkényelmesedünk... -
clio1616v #18688 mivel az ember nagyon bonyolult működésű ezért gondolkozik bonyolultan -
clio1616v #18687 gondolj bele...
engem szólított le már csaj, olyan szinten utasítottam vissza, hogy még magamon is meglepődtem...
ha hozzád odamenne egy lány és azt mondaná tetszel mit csinálnál?
1. ha a csajtól undorodsz, a stílusa a kinézete a viselkedése miatt
2. ha vonzódsz hozzá
vannak kategóriák, vannak anyagias emberek és vannak a lelki betegek, akiknek minden mindegy alapon szűrik meg a párjukat...
ezért vannak az olyan párok, hogy egy szép lány mellett egy csúnya pasi és fordítva, egy kövér lány mellett egy jóképű pasi -
#18686 ez hülyeség :)
van akinél ez van akinél amaz működik. -
IXEMGabeo #18685 az a gáz h túl bonyolultan gondolkozik ilyen téren mindenki. Próbálom minél egyszerűbben megoldani az ilyen ügyeket, nem értemi mi lenne itt a gond. Az alap gondolat, odamész egy lányhoz beszélgetni kell velük picit, azt a jelet amiről beszélsz megkapod úgy, hogy szimpatikus vagy neki, bejön neki mindened a stílusod, személyiséged. Majd, ha erre én ráérzek akkor lépek és elhívom valahova...:D és ott is (randin, vagy akárhol) szimplán beszéltetni kell, tudja ő, hogy kellesz neki, semmiféle kihívást nem keres csak elképzeli, hogy hmmm evvel a sráccal eltudnám képzelni magam mondjuk az ágyban. Így képzelem el, ha foglalkozunk velük meglágyul a szívük, de úgy látszik ezt mégsem tudja a legtöbb értékelni. Különben is, amit leírtam azt csak kimondani könnyű véghez vinni nem egyszerű, hiába is törekszik egyszerűségre a mondandóm... -
IXEMGabeo #18684 mit jelez? kacsint egyet? elhívnám valahova, benne lenne? ezek lehetnek max jelek...
most komolyan, ha érezteted vele, hogy neked ő kell miért nem tetszik ez nekik. Nem kell mindent úgy felfogni, hogy kihívás, ha a jó, örömteli dolgok eléd kerülnek miért ne használnám?... -
clio1616v #18683 mindegy.. akkor meg csak beszélgetőpartnernek hisznek... az se jobb -
IXEMGabeo #18682 tévedés én nem az erőszakos nyomulásra, hanem a beszélgetős nyomulásra gondolok... -
clio1616v #18681 a motivációt értsd úgy mint belső kényszerérzést amit furcsa módon külső behatásra éreznek -
clio1616v #18680 le fog pattintani a csaj ha nyomulsz... anélkül, hogy ő is akarná...
ha meg tényleg akarja hogy nyomulj rá, akkor jelezni fog és csak utána nyomulhatsz
a nőket a bizonytalanság motiválja és ha tudják, hogy neked kell, abban nincs kihívás nem fog lépni feléd :D -
IXEMGabeo #18679 szevasz,
Ezt te honnan veszed?:D nem úgy vettem észre h bármelyik csaj lépett volna felém:D komolyan mondom ettől akadok ki. Mindenki mást mond, valaki azt mondja nekünk kell lépni a csaj felé, te meg most ellentmondasz ennek. Erre nincs módszer, aki felé nem lépnek a csajok, az kénytelen cselekedni -
clio1616v #18678 az rég rossz ha egy csajt leszólítasz...
a csajnak kell lépni feléd mindig és soha sem az fog lépni, akit te kinéztél :D
az csak plusz jó, ha neked is tetszik :) -
#18677 Én meg találtam ott egy másik, még jobb videót...
Intimtorna... -
IXEMGabeo #18676 ebben igazad van, valóban így van, mert van mindegyikben (sajnos/nem sajnos) egyfajta naivitás, legtöbbjük könnyen megbocsát, még akkor is, ha mondjuk többszörösen szemét voltál velük, rendkívűli módon lehet őket befolyásolni. Persze nem mindenkinek van efféle karizmája, mert valakik abszolút nem tudják őket irányítani... -
IXEMGabeo #18675 ennyire tetszett?:D benne van az igazság, érzésből toltam:D -
#18674 IXEMGabeo Tegnapi X-faktor után:
"ijj 3 férfi és egy X"
Bazz te nem is tudod, mekkora bölcsességet fogalmaztál meg nőkre kivetítve. :D -
#18673 Minden nő használható. -
#18672 Na ez egy igazi üres, értéktelen, buta ribanc. Valahogy nem az én világom.
Szét kell alázni amennyire csak lehet, és a végén dobni neki egy ötszázast munkadíjként.
-
#18671 A video... talán most.
-
#18670 Gyerekek,
ITT a MINTA!!
Ez a magyar kultúra. Ha valaki nem tudta volna csajok közül, hát b.szd meg, ÍÍÍÍÍGY KEEEEEEEEE CSINÁLNI!! Nem ééééééérted?
Kapcsoljad be gyorsba a tééévéééét oszt ott jóóóóó megmutassák, meee ez keeee 2010-ben a népnek:
Gratulálok!
-
#18669 Jakuzzi, sör, bor, alvás. nagy dumálások, röhögések. Mondjuk csak barátnővel mennék be, csajozásra még nem állok készen. -
#18668 jakuzzi, szauna, alvás, szex, apró turpisságok amin tudunk nevetni, legalábbis Én. engem ez jellemezne :D -
#18667 a hétköznapokban mutatkozik meg igazán az ember "lénye" -
IXEMGabeo #18666 amúgy elképzeltem nagy poén lenne:D korfelelős asszem te lennél, bár te sem vagy öreg, a többiek aközött lennének, én meg talán a legfiatalabb, aki, mint kiderülne nem is oly hülyegyerek:D
salsoul és clio éjt nappallá téve vitáznának mindenen (filozófikus vonulatokon):D néha beleszólnánk, de amúgy hagynánk őket:D