Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmiféle arany nincs benne😉
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
én azt mondtam, hogy õ is arany ember
úgy arany, mint az arany ami mélyen a föld gyomrában van
és az hogy arany? fõleg számunkra?
hogy?
sehogy
le kell menni, ki kell benyászni, a felszínre kell hozni, meg kell munkálni stb
nagy meló?
igen, nagy
fáradtságos meló?
igen, az
érdemes meló?
igen, az
megéri?
de még hogy
miért nem látunk most munkához mikor minden rendlezésre áll?
senki sem tudja
idióta dolog ez?
igen, az
---
hiába a startpisztoly, ha nem húzza meg a ravaszt
hiába a puzzle darab a kezébe, ha nem illeszti a helyére
hiába a gyújtás, a meggyújtott gyufával nem gyújt
és miért nem húzza meg aravaszt?
miért nem illeszt a helyére?
miért nem gyújt az égõ gyufával?
minden ott van, és mégsem
miért?
mert be van szarva a sikertõl, hogy mi lesz akkor
ha sikeres lesz, ha önbizalma lesz, ha nõje lesz
miért?
mert eddigi élete nincs tovább, kilépés a kényelembõl
új élet van
Nem azért mondom ezeket már megint, hogy engem elemezzél senki nem kíváncsi rád, rám pusztán csak nem tetszett ez a kijelentésed, hogy egy ÖH-s ember már szar, magyarul te leírod õket, mintha valami söpredékek lennének kár is tagadni. Ahelyett, hogy ennyire lenézd ezeket az embereket inkább készséggel segítenél, és most megint nehogy rám terelõdjön a téma, mert nem én szorulok segítségre, hanem számtalan ember, aki nem tehet arról, hogy nincs meg az a bizonyos darab az életében, ami hiányzott. Önerõbõl kell megszerezni mindent ez természetes, bizonyos dolgokban egyetértek, de qvára nyers és lekezelõ azon stílusod, ahogyan ezekrõl az emberekrõl beszélsz és ez nem tetszik. Még ha tagadod is, vagy, ha azt mondod kiforgatom a szavaid én a szavaid mögé látok...
én ezt itt befejeztem, nem fogok veled vitázni tovább pláne nem egy szó miatt, úgysem jutnánk dülõre...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Tehát: annyira veszed magadra amennyire magadénak érzed 😊))
Egyébként finomkodtok ti eleget.
Én nyers és direkt vagyok - helyettetek is 😉
Másodszor: egyrészt kifogás, kifogás, kifogás ... Másrészt: a céltudatos magabiztos, önbizalmas embernek az nem akadály amit felsoroltál 😉
Az az akadály amit írtál neked akadály, vagy annak akinek a nyakába akasztod, vagy aki a saját nyakába akasztotta.
Rendes: nem tudom. Én most csak úgy általánosságban használtam. Talán mint egészséges, egyensúlyos egyén.
majd ha
Ameddig pedig ez nem áll, pusztán hiánybetegségbõl és beszariságból önzetlen és értékes és stb, mert nincs más választási lehetõsége, tulajdonképpen ebbe a helyzetbe van szorulva.
Más az ha valaki gyenge és más az ha valaki erõs, és erejét szabályozni, helyesen irányítani tudja. Aki gyenge annak nincs mit szabályozni, nincs mivel dolgozni. Az semmit sem csinál. Ugyan olyan rossz az õ állapota mint azé aki a másik szélsõséget alkalmazza.
Ezt a dumát amit te löksz, pont az löki aki önbizalomhiányos és nem magabiztos, és puha pöcs ráncba szedni magát.
Miért nem állsz neki ráncba szedni magad?
Miért nem állsz neki össze szedni magad?
Nem holnap, nem a jövõhéten, nem a jövõ évben, hanem MOST(!).
Ahhoz hogy férfi hozzá tartozik az is, hogy van önbizalma, és magabiztos.
Mi is az önbizalom, magabiztosság?
Bizalom magunkban, a képességeikben, abban, hogy meg tudjuk oldani a helyzeteket, abban, hogy jól tudsz csókolni, abban, hogy rendes vagy, abban, hogy egyenesen tudsz járni stb.
Akinek nincs önbizalma, az valójában még abban sem bízik/biztos, hogy férfi/nõ.
Így meg aztán hogy közeledjék bármelyik nemhez is?
(a biológia hímnemûség/nõnemûség más tészta - nem errõl szóltam most)
Amúgy meg azt írtam, h a környezetemben így ismerkednek a legtöbben, és nem azt, h én.
Azok, amiket pontokba szedtél, szépek és jók, némelyik tényleg esélyes, de: pl a rendezvények látogatása: hát én látogatok rendezvényeket, meg járok színházba, de barátnõkkel, vagy családdal, és ha mondjuk 3-an vesznek körül, akkor nem valószínû, h bárki is le fog szólítani. Persze ha egyedül mennék, más lenne a helyzet.
Ez a rendes meg... Már korábban is gondolkodtam rajta: mi az, h rendes, hogy definiálnád? Szem elég hülye fogalom.
De abban igazad van, h senki nem díjazza az önbizalomhiányos embereket, se a rendesek, se a nem rendesek 😊Mindenki azokra bukik, akik magabiztosak, jóban vannak magukkal.
ebben a világban általában, aki önbizalomhiányos az a személy pont, aki önzetlen és értékes és a légynek nem tudna ártani, ugyanakkor õket bántják ok nélkül a legtöbbet milyen jogon?
Sajnos az ellen nincs gyógyszer, hogy a legtöbb nõ a határozott srácokra bukik, de egy nem magabiztos ember ugyanolyan "sõt" még rendesebb ember, mint egy túlzottan határozott macsó...legalább, akik önbizalomhiányosok õk nincsenek elszállva, és nem játszák meg az eszüket...
hogy az önbizalomhiány és magabiztosságtalanság több több fényeónnal növeli a távolságot közted és egy nõ közt?
(eón: egymilliárd év, örökkévalóság)
ezt hogy érted? gyanús nekem ez az állítás...
Le kell ülni és össze kell írni húsz olyan helyet ahova emberek járnak és ahol ismerkedni lehet.
Ha nem jut eszünkbe csak egy-kettõ akkor az saját korlátoltságunkat és egysíkú életünket mutatja.
1. Rajztanfolyam
2. Tánctanfolyam
3. Zenetanfolyam
4. Fényképezés tf.
5. Alkalmi plusz munka
6. Rendezvények látogatása
7. Kiállítások látogatása
8. Foglalkozásokon való részvétel
9. Filmklubban / filmkörben való részvétel
10. Könyvesbolt / könyvtár, azon belül is adott részleg
11. Önkéntes tevékenységek
12. Szórólapozás
13. Útbaigazítás kérés
14. Utazás vonaton / büfékocsi
15. Szaküzletek
16. Sorban állás pénztárnál
17. Kirakószaküzlet
18. ...
Tudom vannak átfedések. Bizonyos pontokat tovább is lehet bontani pl 5,6,7,8. Az egészet az érdeklõdési irányvonalon lehet elkezdeni kifejteni.
Beszûkült érdeklõdési körre, önbizalomhiányra mindezek nem adnak megoldást.
Az ettõl külön álló téma. A rendes lányok nem fogják díjazni az önbizalomhiányos fiúkat, mert az önbizalomhiány nem rendessé tevõsítõ tényezõ. Az önbizalom hiányos fiú nem rendes fiú. Ez van.
Mindezt csak úgy írtam.
másrészt olyan kérdés/téma sincs, amihez már ne mondtam volna el a "szentenciát" 😊))
Legalábbis az a fajta tanfolyam amire Én gondolok, személy-tréning vagy mi, nem tudom, én sem voltam még ilyenen, csak olvastam ilyen témáról, nekem az is elég volt, hogy felfedezzem magam és azóta is tapasztalom és átélem és már tudom a helyes értékén kezelni.
The Matrix has you...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Mellesleg kedves ISMERETLEN nevû, korú, nemû fórumtárs üdv😊😊😊
Amúgy errõl jut eszembe, mi van Salsoullal, tök rég nem írt már. Pedig azt hittem, õ mindig itt van...
az emberek már a tapasztalatot is pénzért akarják kényelmesen megvenni... szánalmas... tanuljatoka saját hibátokból, károtokból
de ha gondolod Salsoullal rendezünk egy vitadélutánt 5.000 Ft+ÁFA a belépõ és a végén feltehetitek a kérdéseiteket egy személyes konzultáció keretén belül... 😉
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
megéri erre elmenni?, mármint a többi tanfolyamhoz képest ez jó?
hol van a tanfolyam? Szegeden is van ilyen?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
The Matrix has you...
Én sem látom sok értelmét annak, hogy valakit párkapcsolatban közelítsek meg, illetve meg sem teszem. Mármint akirõl biztosan tudom, mert van ugye akirõl késõbb derül ki, hogy az, de általában még elég korán ahhoz, hogy ne történjen komolyabb dolog. Igazából eddig akikkel ismerkedtem tutira szinglik voltak, nem állok be 3-iknak vagy ilyesmi.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Minap olvastam egy ilyen szöveget, hogy nem az a baj, hogy nyakig ülünk a szarban, hanem hogy lötyögtetik 😊
The Matrix has you...
nincs ebben semmi rossz az emberi kapcsolatok velejárója
The Matrix has you...
kit érdekel, hogy foglalt? akkor már nem is lehet megismerni?
Ez van
A mai világban is vannak rendes lányok, meg biztos rendes pasik is (bár én nem sokkal találkoztam eddig), csak éppen a mai világban a rendesek nem nagyon tudnak ismerkedni.
Ma az emberek 2 helyen ismerkednek: discoban/buliban, ahol a cél, h leigyák magukat, vagy pedig neten. Aki nem nagyon iszik, az nem nagyon jár buliba sem, tehát az kilõve. Maradt a net. Az meg... hát, sztem elég ritkán jön be.
Legalábbis én így látom, az én környezetemben így van...
Bár az is lehet csak én keresgélek rossz helyen
az se mindegy milyen körökben mozog az ember
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol