Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmiféle arany nincs benne😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

salsoul
én nem mondtam, hogy rossz ember, vagy hogy szar ember

én azt mondtam, hogy õ is arany ember
úgy arany, mint az arany ami mélyen a föld gyomrában van
és az hogy arany? fõleg számunkra?
hogy?
sehogy

le kell menni, ki kell benyászni, a felszínre kell hozni, meg kell munkálni stb

nagy meló?
igen, nagy

fáradtságos meló?
igen, az

érdemes meló?
igen, az

megéri?
de még hogy

miért nem látunk most munkához mikor minden rendlezésre áll?
senki sem tudja

idióta dolog ez?
igen, az

---

hiába a startpisztoly, ha nem húzza meg a ravaszt
hiába a puzzle darab a kezébe, ha nem illeszti a helyére
hiába a gyújtás, a meggyújtott gyufával nem gyújt

és miért nem húzza meg aravaszt?
miért nem illeszt a helyére?
miért nem gyújt az égõ gyufával?

minden ott van, és mégsem

miért?
mert be van szarva a sikertõl, hogy mi lesz akkor
ha sikeres lesz, ha önbizalma lesz, ha nõje lesz

miért?
mert eddigi élete nincs tovább, kilépés a kényelembõl
új élet van
akármit mondasz, egy önbizalomhiányos nem rossz ember, csak egy bizonyos puzzledarab, gyújtás, startpisztoly hiányzik az életébõl...

Nem azért mondom ezeket már megint, hogy engem elemezzél senki nem kíváncsi rád, rám pusztán csak nem tetszett ez a kijelentésed, hogy egy ÖH-s ember már szar, magyarul te leírod õket, mintha valami söpredékek lennének kár is tagadni. Ahelyett, hogy ennyire lenézd ezeket az embereket inkább készséggel segítenél, és most megint nehogy rám terelõdjön a téma, mert nem én szorulok segítségre, hanem számtalan ember, aki nem tehet arról, hogy nincs meg az a bizonyos darab az életében, ami hiányzott. Önerõbõl kell megszerezni mindent ez természetes, bizonyos dolgokban egyetértek, de qvára nyers és lekezelõ azon stílusod, ahogyan ezekrõl az emberekrõl beszélsz és ez nem tetszik. Még ha tagadod is, vagy, ha azt mondod kiforgatom a szavaid én a szavaid mögé látok...

én ezt itt befejeztem, nem fogok veled vitázni tovább pláne nem egy szó miatt, úgysem jutnánk dülõre...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

salsoul
Elõször is: "Mindezt csak úgy írtam." 😊))
Tehát: annyira veszed magadra amennyire magadénak érzed 😊))

Egyébként finomkodtok ti eleget.
Én nyers és direkt vagyok - helyettetek is 😉

Másodszor: egyrészt kifogás, kifogás, kifogás ... Másrészt: a céltudatos magabiztos, önbizalmas embernek az nem akadály amit felsoroltál 😉
Az az akadály amit írtál neked akadály, vagy annak akinek a nyakába akasztod, vagy aki a saját nyakába akasztotta.

Rendes: nem tudom. Én most csak úgy általánosságban használtam. Talán mint egészséges, egyensúlyos egyén.
salsoul
ez csak süket rizsa

majd ha tud önzõ is lenni, tud a légynek is ártani és meg tudja védeni magát úgy, hogy ezzel a legkevesebbet ártson másoknak, nos miután mindezeket tudja, és ezek után/mellett önzetlen és értékes és a lénynek sem tud ártani nos akkor valóban önzetlen és értékes és ...

Ameddig pedig ez nem áll, pusztán hiánybetegségbõl és beszariságból önzetlen és értékes és stb, mert nincs más választási lehetõsége, tulajdonképpen ebbe a helyzetbe van szorulva.

Más az ha valaki gyenge és más az ha valaki erõs, és erejét szabályozni, helyesen irányítani tudja. Aki gyenge annak nincs mit szabályozni, nincs mivel dolgozni. Az semmit sem csinál. Ugyan olyan rossz az õ állapota mint azé aki a másik szélsõséget alkalmazza.

Ezt a dumát amit te löksz, pont az löki aki önbizalomhiányos és nem magabiztos, és puha pöcs ráncba szedni magát.

Miért nem állsz neki ráncba szedni magad?
Miért nem állsz neki össze szedni magad?
Nem holnap, nem a jövõhéten, nem a jövõ évben, hanem MOST(!).

Ahhoz hogy férfi hozzá tartozik az is, hogy van önbizalma, és magabiztos.

Mi is az önbizalom, magabiztosság?

Bizalom magunkban, a képességeikben, abban, hogy meg tudjuk oldani a helyzeteket, abban, hogy jól tudsz csókolni, abban, hogy rendes vagy, abban, hogy egyenesen tudsz járni stb.

Akinek nincs önbizalma, az valójában még abban sem bízik/biztos, hogy férfi/nõ.

Így meg aztán hogy közeledjék bármelyik nemhez is?

(a biológia hímnemûség/nõnemûség más tészta - nem errõl szóltam most)
Elõször is, köszi a beszûkült, egysíkú, és korlátolt jelzõket, halál komolyan mondom, h hiányzott a stílusod 😊

Amúgy meg azt írtam, h a környezetemben így ismerkednek a legtöbben, és nem azt, h én.
Azok, amiket pontokba szedtél, szépek és jók, némelyik tényleg esélyes, de: pl a rendezvények látogatása: hát én látogatok rendezvényeket, meg járok színházba, de barátnõkkel, vagy családdal, és ha mondjuk 3-an vesznek körül, akkor nem valószínû, h bárki is le fog szólítani. Persze ha egyedül mennék, más lenne a helyzet.

Ez a rendes meg... Már korábban is gondolkodtam rajta: mi az, h rendes, hogy definiálnád? Szem elég hülye fogalom.

De abban igazad van, h senki nem díjazza az önbizalomhiányos embereket, se a rendesek, se a nem rendesek 😊Mindenki azokra bukik, akik magabiztosak, jóban vannak magukkal.

az nem világos, egy önbizalomhiányos ember mitõl lenne "nem rendes" ember...a nõ szemében nem rendes? vagy pedig alapból nem rendes?

ebben a világban általában, aki önbizalomhiányos az a személy pont, aki önzetlen és értékes és a légynek nem tudna ártani, ugyanakkor õket bántják ok nélkül a legtöbbet milyen jogon?

Sajnos az ellen nincs gyógyszer, hogy a legtöbb nõ a határozott srácokra bukik, de egy nem magabiztos ember ugyanolyan "sõt" még rendesebb ember, mint egy túlzottan határozott macsó...legalább, akik önbizalomhiányosok õk nincsenek elszállva, és nem játszák meg az eszüket...

salsoul
na, mesélj, mi nem világos?

hogy az önbizalomhiány és magabiztosságtalanság több több fényeónnal növeli a távolságot közted és egy nõ közt?

(eón: egymilliárd év, örökkévalóság)
"mert az önbizalomhiány nem rendessé tevõsítõ tényezõ"

ezt hogy érted? gyanús nekem ez az állítás...

salsoul
Sok helyen lehet azért ismerkedni. Nem csak diszkóban meg neten. Ez utóbbi kettõt az mondja akinek a maga élete ennyibõl áll, vagy még ennyibõl sem és csak ezt látja. És ezt a saját példámon, magamból kiindulva mondhatom.

Le kell ülni és össze kell írni húsz olyan helyet ahova emberek járnak és ahol ismerkedni lehet.
Ha nem jut eszünkbe csak egy-kettõ akkor az saját korlátoltságunkat és egysíkú életünket mutatja.

1. Rajztanfolyam
2. Tánctanfolyam
3. Zenetanfolyam
4. Fényképezés tf.
5. Alkalmi plusz munka
6. Rendezvények látogatása
7. Kiállítások látogatása
8. Foglalkozásokon való részvétel
9. Filmklubban / filmkörben való részvétel
10. Könyvesbolt / könyvtár, azon belül is adott részleg
11. Önkéntes tevékenységek
12. Szórólapozás
13. Útbaigazítás kérés
14. Utazás vonaton / büfékocsi
15. Szaküzletek
16. Sorban állás pénztárnál
17. Kirakószaküzlet
18. ...

Tudom vannak átfedések. Bizonyos pontokat tovább is lehet bontani pl 5,6,7,8. Az egészet az érdeklõdési irányvonalon lehet elkezdeni kifejteni.

Beszûkült érdeklõdési körre, önbizalomhiányra mindezek nem adnak megoldást.
Az ettõl külön álló téma. A rendes lányok nem fogják díjazni az önbizalomhiányos fiúkat, mert az önbizalomhiány nem rendessé tevõsítõ tényezõ. Az önbizalom hiányos fiú nem rendes fiú. Ez van.

Mindezt csak úgy írtam.
salsoul
itt vagyok, csak nincs kérdés, mármint, ami nekem címzett
másrészt olyan kérdés/téma sincs, amihez már ne mondtam volna el a "szentenciát" 😊))
bigapó
nem a tapasztalatot akarják megvenni, hanem az ahhoz vezetõ utat szeretnék megismerni. Nem mindenkinek jó a hátszele (értsd szülõk, rokonok, megfelelõ társadalmi környezet) és segítségre van szüksége, hogy felismerje a benne rejlõ értékeket. Egy ilyen tanfolyam erre jó, nem azt mondja mit csinálj, hanem hogy hogyan érheted azt el saját erõdbõl.
Legalábbis az a fajta tanfolyam amire Én gondolok, személy-tréning vagy mi, nem tudom, én sem voltam még ilyenen, csak olvastam ilyen témáról, nekem az is elég volt, hogy felfedezzem magam és azóta is tapasztalom és átélem és már tudom a helyes értékén kezelni.

The Matrix has you...

Anaid
<#eljen><#bee1>

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Na ezzel nem értek egyet. Totál mindig egyén, meg szitu függõ. Vannak emberek, akiknek senki sem elég jó...Tudod, ha van rajta sapka azért, ha nincs azért...😊😊

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Ha ismerkednél ilyen szándékkal ne azt írd be mindenhova, hogy "ismeretlen"...😊😊😊
Mellesleg kedves ISMERETLEN nevû, korú, nemû fórumtárs üdv😊😊😊

Egyetértek, a tapasztalatot nem lehet megvenni.
Amúgy errõl jut eszembe, mi van Salsoullal, tök rég nem írt már. Pedig azt hittem, õ mindig itt van...

clio1616v
erre komolyan van igény?

az emberek már a tapasztalatot is pénzért akarják kényelmesen megvenni... szánalmas... tanuljatoka saját hibátokból, károtokból

de ha gondolod Salsoullal rendezünk egy vitadélutánt 5.000 Ft+ÁFA a belépõ és a végén feltehetitek a kérdéseiteket egy személyes konzultáció keretén belül... 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
mindenre van magyarázat

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tudnál segíteni, hogy melyik tanfolyam ez?
megéri erre elmenni?, mármint a többi tanfolyamhoz képest ez jó?
hol van a tanfolyam? Szegeden is van ilyen?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

89
+1

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

bigapó
Ne szûkítsük egy fajtára a kört, férfiak sem ártatlan bárányok ám. Beszéljünk általánosságban az emberekrõl és kész. Senki sem ma született bárány csak vannak szerények és pofátlanok...és a köztesek akik hol itt hol ott vannak, na ezek az igazi zsiványok.

The Matrix has you...

Ne általánosíts! Egyáltalán nem mindenki ilyen!

GyuriX2572
Baráti kör: "tanult" egyetemisták 😊

GyuriX2572
A megcsalásra nincs magyarázat. Amikor azt mondod, az egyiknek h csak õt szereted és közben mással is kavarsz. Ez NEM tolerálható / megbocsátható / megérthetõ. Azt nem értem miért csinálja minden nõ ezt. Én képtelen lennék rá, a lelkiismeretemmel nem tudnék elszámolni.

clio1616v
így van, mert az igényesség az nem lehet hiba

helyes😊 nem rossz gondolat, az 1. sor amit írtál valóban úgy van, nem vagyok az a fajta, aki szereti a piszkálódást nálam a komolyság gyakran játszik fõszerepet, de ha mondjuk érzem, hogy szarul mennek a dolgok akkor elkezdeném szórakoztatni a párom mondjuk és evvel saját magamat is, ez egyfajta gyors hangulatváltás szeretek váratlan meglepetést szerezni amikor nem számít rá az ember😄😄😄 Olykor olykor nehezemre esik bevallom ez a része, hogy komolyságból átcsapjak hülyeségbe, humorizálásba nekem megerõltetõ😊

bigapó
Sokszor nem látszik a baj, csak már mikor késõ. Na meg vannak olyanok akik mazók és élvezik ha basztatják egymást, speciel Én nem ezt a fajtát képviselem, azt hiszem Te sem😊
Én sem látom sok értelmét annak, hogy valakit párkapcsolatban közelítsek meg, illetve meg sem teszem. Mármint akirõl biztosan tudom, mert van ugye akirõl késõbb derül ki, hogy az, de általában még elég korán ahhoz, hogy ne történjen komolyabb dolog. Igazából eddig akikkel ismerkedtem tutira szinglik voltak, nem állok be 3-iknak vagy ilyesmi.

The Matrix has you...

bigapó
általában ez az igazság. van pár kivétel, de azok csak erõsítik a szabályt valószínûleg😊

The Matrix has you...

bigapó
Egyszerûen félnek attól amit nem ismernek, ha nem élnek együtt valakivel akkor már azt hiszik végük van, kapcsolat-függõség is lehet akár. Sok ilyen ember van aki retteg ettõl, pedig ez csak egy másik állapot. Inkább maradnak kussban és tûrnek, csak elõfordul, hogy kiborul a bili vagy drasztikusan vagy már késõn..olyan 50 év múlva.
Minap olvastam egy ilyen szöveget, hogy nem az a baj, hogy nyakig ülünk a szarban, hanem hogy lötyögtetik 😊

The Matrix has you...

én egy rohadt egyszerû ember vagyok, egyszerû megoldásokat keresek bizonyos helyzetekhez amiket mások túl bonyolítanak, az észjárásom ettõl még bonyolult és körülményes, ám nem hétköznapi elveket tartalmaz...

semmi, mint írtam hagyom tovább, hogy boldogan ellegyen avval az illetõvel akivel boldog én meg más után keresgélek nem fogok leragadni egynél, aki már foglalt és jól elvan...

clio1616v
mi van akkor ha úgy van vele, hogy nem biztos, hogy van jobb kapcsolat a jelenleginél?

attól függ, ha megkérdezed és látod rajta, hogy boldog akkor nincs mirõl beszélni, hagyni kell h boldog legyen a kapcsolatában ergo nem csábítom ki egy boldog kapcsolatból...errõl a témáról is volt szó, de ha nem érzi jól magát egy kapcsolatban akkor is elõtte szakítson, zárja le azt a kapcsolatot melyben nem érzi jól magát aztán kezdenék avval az illetõvel, sztem ez így fair...

clio1616v
ha valakit megcsalnak akkor az a megcsaltnak a hibája, mert nem elég annak aki megcsalja

nincs ebben semmi rossz az emberi kapcsolatok velejárója

bigapó
Mindig kettõn áll a vásár, ha valakit szeretnek az nem fog kikacsingatni egy kapcsolatból. Aki már igen, ott van valami gebasz és azért könnyû elcsábulnia. Ez legtöbbször így van, de biztos van kivétel..szerintem nem sok. Fõ ok a hanyagoltság általában amiért valaki megcsalja a másikat. Nem szép dolog, de már nem beszélhetünk õszinteségrõl ha ilyen megtörténik. Az ember már csak ilyen 😊

The Matrix has you...

clio1616v
miért kár?

megismerni meg lehet, de akkor már kár is hajtani más csajára, minél jobban küzdene érte annál nagyobb koppanás lenne és annál nagyobb botrány társulna mellé...kinek hiányzik ez? ja neked biztosan

clio1616v
ha minden igaz akkor akkor nem az a topik címe, hogy ritka rendes nem szabad lányt találni

kit érdekel, hogy foglalt? akkor már nem is lehet megismerni?

nem rég láttam egy filmet "Nulladik óra" (The breakfast club) címmel, lehet h amerikai, de tanulságos😄 ajánlani tudom az igaz, h egyes színészek baromi fiatalok voltak benne

Ezt már én is tapasztaltam
Ez van
arra várhatsz az SG 11%-a lány maximum és ide is marha kevés szokott írni ja és természetesen mindenki foglalt. Nem akartalak elkeseríteni, de ezek a realitások😄😄😄

Már majd elfelejtettem ha már a rendes lányokról van szó és nem találnak rendes pasikat nekem írhatnak😊
van ez így..hasonló véleményen vagyok

igazad van mx a bulik csak az ivásról szólnak ott nem lehet komolyan ismerkedni a net meg elég zsákba macska
Ez hülyeség!
A mai világban is vannak rendes lányok, meg biztos rendes pasik is (bár én nem sokkal találkoztam eddig), csak éppen a mai világban a rendesek nem nagyon tudnak ismerkedni.
Ma az emberek 2 helyen ismerkednek: discoban/buliban, ahol a cél, h leigyák magukat, vagy pedig neten. Aki nem nagyon iszik, az nem nagyon jár buliba sem, tehát az kilõve. Maradt a net. Az meg... hát, sztem elég ritkán jön be.
Legalábbis én így látom, az én környezetemben így van...

A mai világban a már tényleg nem nagyon van rendes lány ha akad is annak meg tuti van barátja.
Bár az is lehet csak én keresgélek rossz helyen
89
a saját baráti körérõl beszél 😄
az se mindegy milyen körökben mozog az ember

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

bigapó
amire válaszolt...

The Matrix has you...

mi volt a téma? <#fejvakaras><#wave>

Anaid
Nem minden nõ....😊
De most ugye nem az következik, hogy kivétel erõsíti a szabályt?!