Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
A régi képek a kukásba került verzióból voltak. Nem véletlen késett éveket a megjelenés.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

akk a régi képek azok csak kamuk voltak? hogy ilyen hosszú hajú lesz a Sam meg ilyenek? mert a story végén is történik valami
grebber
Ha Ubisoft akarja akkor lesz!

Single rövid de ott van még a denied ops a coop mod last stand mod.

Next PC upgrade: 2022

ilyen rövid a játék? :S lesz folytatás vagy valami? :)
Nem, a vidókártya húzott fel engem, nem fordítva. :)
Hotfix-szel megoldódott, köszi mégegyszer!

Helló!
Nekem is csinálta ezt akkor amikor az Ati Catalystban fel volt húzva a gpu 840 mhz-re. Miután visszaállítottam tökéletesen megy minden. Hátha neked is ilyesmi.
Köszi!

MerlinW
10.4a hotfix. megtalálod google-ön, vagy a topikban pár helyen.

[merlinw.org]

Bocs, ha volt már a kérdésem.
Miért van az, hogy a játék néha meáll, gondolkodik 5-10 másodpercet, elsötétül a kép (mintha újraindítaná a viceodrivert), aztán folytatódik a játék?
10.2-es Catalysttel simán kilépett az asztalra, a 10.4-essel csinálja ezt. Kicsi hozzá a gépem?

adamq01
nekem is 64 bitesem van és friss driver de 2 napja semmi baja, remélem nem is lesz.

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

valaki coop, ha igen akkor írjon privi -t és adok neki ts ip-t?!
Köszi, ez az a rész!!!
grebber
Na haverral coop végére értünk õlég hülye a befejezése!

nem értem most ezt az új csütörtöki dlc -t... azt írják páran, h csak amerikába :S
Danecay
Tényleg jó. Nekem még az jutott eszembe, amikor a fényben és árnyékban történõ akciózásról volt szó, hogy megcsinálhatták volna azt is úgy mint a játékban, árnyékba vagy sötétbe vonulhattak volna miközben átmegy fekete-fehérbe a kép :)

Valaki akar coop -ni?
Prince23
Sonar-ra katt :D

sziasztok elakadtam a játékba rem tudtok segiteni szal vagyok egy szobába fönt egy gépfegyo akárhov amek kiynir bujdossással egy kicsit tovább tudok élni csak nemtok átbujni a kijáratig szoval megol ötlet?
ohh, ez nálad is elõfordul? azt hittem csak az egerem szar...
amúgy fogalmam sincs, megnyomod mégegyszer a bal egérgombot és abbahagyja.

Miért van az, hogy kiveszem a stukkert a stackból és magától elkezd lõni ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

CroftManor
ez az után van, hogy miután meg hackeltél egy gépet, özönlenek a fegyveres õrök hol a liftbõl hol az ajtón keresztül? mert találtam egy videót de csak pont eddig a részig van felvéve :S

Nothing is True, Everything is Permitted

Köszi a reagálást, de ennek a pályán a végén van ahol elakadtam, a legfelsõ emeleten van és már vissza sem lehet menni az alsó emeletekre....csak futkosok körbe egy ajtót sem lehet kinyitni, máskülönben lehet látni a manuszt de nem tudok hozzá bejutni... Nem tudom, hogy nem a crackkal lesz e a baj ...
CroftManor
ha megnézed nemcsak az van leírva h milyen módok vannak benne, hanem be van linkelve 3 darab videó is!!! a videók meg azért van h megnézd h neked tetszik vagy sem. (majd átírom a címet coop gameplayre)

Nothing is True, Everything is Permitted

Már próbáltam és ugyanazt csinálja. Közben egy fontos infót elfelejtettem ,hogy a visual c++ frissítette a gép tehát sztem ott lesz vmi gebasz. Csak az a baj ,hogy hiába próbáltam meg leszedni visual c++ az sem segít. Nem értem....
Prince23
Hungameren már találsz részletes tesztet a játékról, mosta Coopot mutatják be ...

grebber
Hm lehet én kezdek agyilag leépülni,de az mióta teszt hogy leírják milyen modok vannak benne?

Prince23
MerlinW
A patch a játékot javítja, a játék készítõi csinálták.
A hotfix-et pedig az AMD készítette az ATI videókártyákhoz.
Tehát az egyik a játékot gyógyítja, míg a másik Windows és az Ati kártyák kapcsolatát.

[merlinw.org]

Sziasztok

Lehet hülyeséget kérdezek de gondolom lesz itt hozzáértõ aki elmagyarázza:
Tehát az elõbb kiadott Hotfix és az utána érkezõ 1.02 patch nem egy és ugyanazokat a problémákat orvosolja?
Tehát nem elég a patch ha javítani akarok a játék jobb "futásán" ?
Mindenképpen kell a Hotfix is mert az driver -ileg ad hozzá valamit?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

HeadHunter86
Bocs. Csak én meg az hittem csento írt, azt mikor megírtam akkor láttam hogy másnak is ez a baja.

már töltöm

oksi nem kell bas..atni!!!!!

HeadHunter86
Elõtted írták a megoldást, ennyire ne legyél már vak.

Videó kártyám ATI Radeon HD 4350
Help!!!!

MerlinW

[merlinw.org]

Hali! Velem egy elég érdekes dolog történt.
Eddig 10.4 catalyst ot használtam és tök jól ment a játék.Tegnap egyszer csak driver hibát írt és azóta nincsenek texturák a játékban és a menüben nincs felirat.Kipróbáltam mindent, játék uninstall, catalyst uninstall ,új catalyst fel ,patch fel és le de semmi. Na most jön a poén ha leszedem a catalyst et és úgy indítom a játékot akkor látszik a menü és látszanak a texturák is. :-D Igaz kicsit elkezd akadni a játék de legalább látok vmit. Ha valakinek volt ilyen és talált rá megoldást az megírhatná mert ilyennel én még nem találkoztam. x64 Win7 et használok.
pont a vga-dat nem írtad...
mindegy
cserélj vga drivert

fotográfik kolomp edisön :D

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pár perc után a gépemen nem látom a szereplõt se semmit csikos a monitor. 1.02 patch van a gépem XP3 AMD Athlon64 X2 Dual Core Proci 6000+ 3,11GHZ 2GB Ram várom mielöbbi válaszotokat segítségeteket köszi

ibrik
Ha jól emlékszem, az az a rész, amikor fel kell mászni a magasba az épület homlokzatán, bejutni a biztonsági helyiségbe, körülnézni a kamerákkal, megmenteni egy tudósnõt, beszélni vele, õ kinyitja a liftet. A lifttel feljutsz az irodákhoz, ... stb stb stb...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Nem tudok tovább jutna azon a pályán ahol Robertsons irodáját kell elérnem ( Reach Robertsons office), tudna valaki segíteni? Elõre is köszönöm.
Az már cheat cod kategóriába tartozik <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

Rage47
tök jól használható, amúgy Y :D
Shep
Nem éjjellátó, hanem szonár szemcsi és tök jól használható. Persze Rambó módban tényleg nincs rá szükség.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Sonar

Tatyla
az nem éjjellátó hanem egy röntgen impulzus lencse...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MerlinW
Z pedig az éjjellátó, ami szintén használhatatlan:)

[merlinw.org]

MerlinW
Miért nem próbálod ki? Ott van elõtted a játék és állandóan csak kérdezel butaságokat:)

[merlinw.org]

DarkSector
hallom a hónap játéka lett.
Ezt érdemes elolvasni aki még nem látta, mert ez így van ahhogy leírják.
részlet a cikkbõl:
"Az új Splinter Cell-re sokat kellett várni, és bár kétségtelen, hogy egy kicsit elüt a sorozat eddigi részeitõl, ha ezen túltesszük magunkat, akkor azért azt nem nehéz beismerni, hogy egy nagyon jó játékkal van dolgunk. Sam Fisher keményebb, mint valaha, a koop lehetõsége pedig isteni adalék (amire szükség is van a rövid egyjátékos rész miatt)."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ez a Las Stand mod hány körig megy?