Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 fecske nem csinál nyarat... tartja a mondás és erre én is csak ezt tudom mondani, mert nem hiszem, h egy 100 ezred rangú oldal bármit változtatna a játék élményén.... aki megbánta, h megvette az így járt, aki nem az továbbra is boldogan fog játszani!
Evin
Az a fura, hogy egész játék alatt nincs is szükség rá.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Rage47
ha nyomvatartod az 1-t, elrakja a fegyót.
erre ma jöttem rá!!😄
Nem, de 30-40fps-nél többet akarok látni, nagyon zavaró így célozni. Rohadt vsync mouse lagot csinál nálam.
Azért a vsync kikapcsolásától nem esik úgy szét a kép 😄

fotográfik kolomp edisön :D

Hogy érted hogy látszódik?Mert pont jó az benne hogy nem remeg a kép tõle pontosabban felül és alul nem esik szét a kép néha.Vagy ezt akarod látni?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

HELLO ALL ez a infitration mode nagyon be jött ép kellõen nehéz kapkodás rohangálás kizárt 😊)
Nathan66
Nagyon jó játék lett!

CroftManor
Lényege a teljes anonimitás, egy gyanús tett és töltõdik a legutolsó checkpoint. Jó tisztelgés ez a korábbi Splinter Cell-ek elõtt!

Nothing is True, Everything is Permitted

valószínûleg azért, mert az nem egy új nehézségi szint, hanem a deniable ops alatt található új játékmód.

Ki lehet valahogy kapcsolni a vsync-et? Menüben hiába kapcsolom ki, látszódik hogy bekapcsolva marad.
(win7)

fotográfik kolomp edisön :D

DarkSector
uh akkor nincs tippem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zzeN
Az van kiírva alá h available?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

CroftManor
dehát ott unlockoltam

DarkSector
extra-knál szerintem unlock-olnod kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
megvettem u paly pontokért a infiltration módot, de nem jelenik meg csak a könnyû, normál meg a realisztikus mód :S már újraindítottam a játékot is

Hali, Tudna valaki segiteni, hogy a haverommal szeretnék coopba játszani és friendsbe is felveszem, invitel és amikor kapcsolódnák akkor ki jön egy üzenet hogy: The connection is not responding. :S Patch is fellett rakva
Prince23
zzeN
Egyszer 'tán kijön.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

xboxra már kijött, de ps3on nem láttam sehol

DarkSector
miért nincs még ps3-ra?
nem kijöttmár arra mikor x360-ra?

Hali. Nem tudjátok véletlenül hogy meg fog e jelenni PS3-ra? Nemihen találtam errõl infót még a hivatalos oldalon sem. Elõre is kössz.
MerlinW

Router/Tûzfal portforward:
TCP: 3081,3105,22350-22380
UDP: 9103,9100,10196,26000,46000,49201

[merlinw.org]

Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy Hamachin keresztül szeretnék játszani egy haverral, és a hamachi elvileg megy, a jaték mûködik, friends be felvettem látom h fentvan, játékra invitál és nem tudok rácsatlakozni. Illetve ha LAN szervert csinál, csinálok nem látjuk egymásét.
Win7 em van, elvileg mindennek mennie kéne.

CB: Kis Lámpás Jimy

Atikah
sziasztok! akarnék egyik haverommal coopba nyomulni.. de nemlátjuk egymás szerverét, ha meg invitálom akkor meg unable to connect stb..
valaki nemtudja mi a gond?
elõre is köszi (K)

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Rage47
nektek mûködik a matchmaking? nekem nem talál senkit soha
az infiltration az az amikor ugy kell kinyírni az embereket, h nem vesznek észre... lézerek, kamerák + az õrök....
a vr zvezda az meg egy ruha ami úgy néz ki, mint az orosz katonák ruhája... semmi extra
inkább infiltration
hello all ez a infitration mode és a vr zvezda mi lenne ,melyikbe érdemes beruházni?
HeadHunter86
Már írtam régebben: A videók valószínû azért akadnak, mert a játék akkor tölt. Szóval közben olvasnia kell a winyóról a videót is, plussz még tölt is és nem elég erõs konfigon ez akadozást jelenthet.

ibrik
A legújabb van fent (197.45).
De ismétlem, nálam csak a videóknál van gond (a kép és a hang is akad), a játékon belül nincs - igaz, én nem multizok/coopozok/stb.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

grebber
Mégsem jó 😞 Csak single playerben multiban akad mint a bün 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
1.02-es olyan szinten elkurta a játékot!
Kb nem is tudtam coopozni haverral mert szarrá akadt a game 10-20 másodpercekre megállt a gép már reset gombnál kotorásztam azt visszajött az élet bele.Nagyon elcseszte.Feltettem legújabb nv drivert és már nincs gond!

Next PC upgrade: 2022

ibrik
Nekem is GF8800-am van. Magával a játékkal nálam sincs semmi probléma max grafikai beállítással, viszont bárhogyan is butítom a megjelenítést, a videók akadoznak, még az új v1.02-es patch-el is.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

MerlinW
Igen.

[merlinw.org]

a patchet magától leszedi a launcher??
Prince23
MerlinW
Deniable Ops-tól.

[merlinw.org]

tiburon26
vegigvittem a jatekot.a maradek fegyver mitöl unlockolodik?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

MerlinW
Nincs sajna. A játék legnagyobb hibája.. nem tudom hogy gondolták..😊

[merlinw.org]

hello all miért nincs chat vagy voice a játékban vagy csak én nem találom
hát öcsém, ezt nagyon elkúrtad 😄😄
HeadHunter86
Látom nem vitted végig a Co-op sztori-t. ÉS az se tûnt fel hogy játék közben ARCHER-t és KERSTEL-t emlegetnek. Nem õ nem Sam!

The Protector
Pontosan mi a probléma vele?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Inferno
Valaki próbálta már PC-n X360 gamepaddal nyomni? Mert nálam nem megy tökéletesen,Fel van rakva az 1.02 update is,de így is szar.

PS3/X360 user: Infernohun

ööö..az Sam bácsi,nem?😊...vettél már neki más ruhákat?..mert akkor láthatod,hogy Sam bácsi😊
HeadHunter86
Free for All-t hülyeségnek tartom egy ilyen játékban, meg amúgy is, semmi értelme céltalan öldöklés. A Versus jó ötlet lenne, és akkor nem csak 2 ember játszhatna, hanem többen is. Bár ez szerintem nem lesz kivitelezve. Nekem tetszik a mostani co-op is. Még pár játékmod majd jöhetne késõbbiekben. Gondolom az elkövetkezendõ idõben, fegyverek, ruhák, pályák fognak jönni.

The Protector
Én nagyon örülnék egy olyan multi modnak mint a 3ban.õrök vs agentek.És az õrök is emberek.VAgy egy mindenki mindenki ellen.Mert én így hamar megunom a multit.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

HeadHunter86
Várjál, még csak az elsõ hétnél járunk. Kíváncsi vok 2 hónap múlva csütörtökön is jön-e valami hozzá.

Amúgy én tök sajnálom hogy nem lehet a Deniable Ops-ot Sam bácsival tolni :S Remélem ezt is beleteszik majd.

Egyetértek az úrral 😄 mint minden játékban, ebben is vannak bugok, de már dolgoznak, h egyre zökkenõ mentesebb legyen a game. + -ba hozzátenném, h az ígért " minden csütörtökön 1. plusz tartalom " dolgot betartották 😊 hálelujá
HeadHunter86
Nem!