Splinter Cell: Conviction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Nálam is volt ilyen bug, hogy nem váltott automatikusan a következõ feladatra. Ilyenkor újrakezdtem a legutolsó automatikus mentéstõl.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
LAN-ba hogy lehetne játszani 4-en mert mindig kiír valamit de nettel meg mûködne segítsetek
ugyan már, kispályások. 😊
(a képen úgy néz ki, mintha épp oldalba vizelnéd a kamiont. 😊 )
Itt mit kellene csinálni? Vagy csak kijött nálam egy programhiba?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Létezik, hogy azért nem indul el az eredeti játékom, mert feltelepítettem az Assassins Creed 2 "virágbolti" verzióját?
Annak a crack -je befolyásolhatja?
Hozzáértõ válaszokat kérek, köszönöm😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
De pont a SC:C PC verzió uplay help oldalán errõl nem írnak semmit.
Viszont az xbox360 verziónál le vannak írva bizonyos "achievement"-ek, konkrét pontokkal - gondolom ezek azok a pontok.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
na aki tud segiteni az lécci segitsen
köszi
Mennyi ilyen pontba kerül az Infiltration mod?
Next PC upgrade: 2022
A számítástechnikai felhasználói alapismeretek közé tartozik.
A legegyszerûbb, ha a Total Commander-ben: Beállítások - Általános beállítások - Képernyõ - itt bejelölöd a "Látszik a rejtett/system fájl (Csak szakembereknek!) opciót.
Egyébként a Windows-ban is be lehet állítani - ha esetleg nem használnál TC-t - de az a verziótól függ, hogy hol találod.
Pl. Windows 7-ben: Vezérlõpult - Mappa beállításai - a "Speciális beállítások" listájában keresd meg a "Rejtett fájlok és mappák" részt és ott tudod láthatóvá tenni rendszerszinten - természetesen rendszergazdai jogokkal...
The Insurgency Pack delivers brand-new missions for Archer and Kestrel on four additional maps for Deniable Ops modes. Achievements hunters will be glad to know that 250 new points can be unlocked in this DLC.
Ha valaki szeretne multizni az vegyen fel a játékba: D4neee
Itt jön képbe a játék forrása, vagyis hogyan szerezted be?
Ha megvetted, nincs gond, mert a gép és a játék újratelepítése után csak internetkapcsolat kell és a játék indításakor máris visszakapod a szerverrõl a mentésedet.
Ha viszont Skidrow-tól "vásároltad": <#wink>#wink>
Tedd láthatóvá a rejtett fájlokat/mappákat, majd keresd meg a következõ mappát:
c:\Users\
Itt találod a mentéseket...
Frissítem az alaplapom, ezért kéne a scc mentésének a helye.
Milyen könyvtárban, hol találom amit másolnom kell az új telepítésbe, hogy ugyanott folytassam a játékot?
Köszi
zita
PSN ID.: Beegabor
Amikor már ott voltam az utcájában, és mentem a ház elõtti pontra, elfelejtettte betölteni az animot. 2 méter, 1 méter, 0 méter, ott ugrálok a ponton, semmi. Továbbmentem, 1,2,3 méter... számolta tovább, aztán mikor a házhoz értem volna, beleestem egy nagy semmibe.
Mindig is sejtettem, hogy Bush ilyen sötét, de hogy fekete lyukat csinál maga köré... 😊
letötöttem egy cracket és a single az ment a multi az nem.
a single végig vittem de multizni is szeretnék
kérlek titeket hogy segitsetek köszönöm
üdv,Benyaman987
Érdemes lenne megfigyelni, a harmadik részben mennyiféle mozdulatot lehetett Sammel elvégezni, és mennyit itt. Talán a negyedét, ötödét?
Még a fedezékbõl lövöldözést is sikerült elszúrniuk és élvezhetetlenné tenniük, pedig annak a RS:Vegas2 óta bevált és tökéletes receptje van.
Egyszóval rossz minõségû játék, na. Kétezer forintot se adnék ki rá, nem hét-nyolcezret.
Ebben sem kell szarrá ölni mindenkit.Jó elég sok helyen szinte követelmény mert nélküle nem jutsz tovább.De simán lehet benne lopakodni is.
De GK tesztben jól írták: "Az akció túl csábító ahhoz, hogy lopakodjunk" Ahogy a kommenteket olvasom való igaz mert szinte 98%-unk csak gyilkolászik orrba szájba és fikázza hogy nincs lopakodás!
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az ubisoft erõsen leadta a színvonalat az utóbbi években.