Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem megy a multiplayer segitsettek köszi
sniperelite
kössz

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

sniperelite
az uplay pontokat mire lehet kapni???

jAsOn VoOrHeEs
Igen, igen nekem is pontosan ugyanez volt. Újrakezdve a pályát már jó lett, végig is vittem. Köszi a válaszokat. <#eljen>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Ja, értem. Ez nekem is megvolt, tovább mentem a fehér ház felé, és lestem a semmibe. Próbáld meg azt, hogy visszamész az utca elejéig, és újra odamész, talán beadja a videót.

ibrik
Természetesen nem "1 méterre" van a tennivaló, hanem akkor van teljesítve a feladat egy adott szakasza, amikor a "0 méterhez" érsz.
Nálam is volt ilyen bug, hogy nem váltott automatikusan a következõ feladatra. Ilyenkor újrakezdtem a legutolsó automatikus mentéstõl.

Sziasztok!

LAN-ba hogy lehetne játszani 4-en mert mindig kiír valamit de nettel meg mûködne segítsetek
jAsOn VoOrHeEs
Nem arra gondoltam. Direkt nyomtam oda egy Tabot, hogy tudjátok melyik küldetésrészrõl van szó. Csak éppenséggel azt nem tudom, hogy mit is kellene ott 1 méterre csinálni.

Tabot nyomtál, és Sam csúcskategóriás mobilja kivetítette az aktuális feladatodat.Érintõképernyõ, meg beépített GPS...
ugyan már, kispályások. 😊

(a képen úgy néz ki, mintha épp oldalba vizelnéd a kamiont. 😊 )

jAsOn VoOrHeEs
Üdv!

Itt mit kellene csinálni? Vagy csak kijött nálam egy programhiba?

zzeN
Írtál AC2-nél a hosts fájlba vmit? Töröld ki azt a részt ha igen.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sziasztok,

Létezik, hogy azért nem indul el az eredeti játékom, mert feltelepítettem az Assassins Creed 2 "virágbolti" verzióját?
Annak a crack -je befolyásolhatja?
Hozzáértõ válaszokat kérek, köszönöm😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Prince23
EA is azt mondta MAss Effect 2-nél, szakadjanak meg. Kasumi fizetõs lett mégis. ez van, ilyen világba élünk. haszonlesõ világban 😊

azt mondták, h nem kell fizetni 1 dlc ért sem, ezek burnyákok...
bocsi rosszul irtam az assassibn's creed 2 van meg skidrowba és a splinter cell meg eredetibe
Prince23
10 dolcsi a pályacsomag + képek!

A fastzé kell ezé fizetni?

Rage47
király, de jobban örülnél egy rendes matchmakingnek
grebber
Akkor majd megnézem azokat hátha ugyanazok!

Next PC upgrade: 2022

ibrik
Elvileg arról van szó - az uplay oldala alapján általánosságban -, hogy bizonyos feladatok teljesítése után kapsz pontokat.
De pont a SC:C PC verzió uplay help oldalán errõl nem írnak semmit.
Viszont az xbox360 verziónál le vannak írva bizonyos "achievement"-ek, konkrét pontokkal - gondolom ezek azok a pontok.

Eredeti valamelyik ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ja és lenne még egy baj hogy a splinter cell conviction megvettem eredetibe és a gépemen fent van az assassin's creed 2 is.és felraktam a gépre a splinter cell és elvesztek a mentéseim az assassin1s creedbe
na aki tud segiteni az lécci segitsen
köszi
nem mûkszik a multi!!!!segitene valaki?
grebber
Ilyen Uplay pontokat mivel lehet szerezni?
Mennyi ilyen pontba kerül az Infiltration mod?

HeadHunter86
Hülye kérdés másrészrõl mert: Google.com

ibrik
Tényleg hülye kérdés.
A számítástechnikai felhasználói alapismeretek közé tartozik.
A legegyszerûbb, ha a Total Commander-ben: Beállítások - Általános beállítások - Képernyõ - itt bejelölöd a "Látszik a rejtett/system fájl (Csak szakembereknek!) opciót.

Egyébként a Windows-ban is be lehet állítani - ha esetleg nem használnál TC-t - de az a verziótól függ, hogy hol találod.
Pl. Windows 7-ben: Vezérlõpult - Mappa beállításai - a "Speciális beállítások" listájában keresd meg a "Rejtett fájlok és mappák" részt és ott tudod láthatóvá tenni rendszerszinten - természetesen rendszergazdai jogokkal...

helló ez hülye kérdés de a rejtett fájlokat hol lehet láthatóvá tenni?
Prince23
Királyság.

HeadHunter86
Bocs, 4 pálya 😊
The Insurgency Pack delivers brand-new missions for Archer and Kestrel on four additional maps for Deniable Ops modes. Achievements hunters will be glad to know that 250 new points can be unlocked in this DLC.

HeadHunter86
Május 27. új DLC, 3 pályával http://www.facebook.com/splintercell

Hali!
Ha valaki szeretne multizni az vegyen fel a játékba: D4neee

ibrik
Elég trükkös a mentési "rendszere" a játéknak, mert úgy találták ki, hogy a mentéseket szinkronizálja az UbiSoft szervereken, de természetesen a gépen is elmenti, ha éppen nem lenne internetkapcsolat.

Itt jön képbe a játék forrása, vagyis hogyan szerezted be?
Ha megvetted, nincs gond, mert a gép és a játék újratelepítése után csak internetkapcsolat kell és a játék indításakor máris visszakapod a szerverrõl a mentésedet.

Ha viszont Skidrow-tól "vásároltad": <#wink>
Tedd láthatóvá a rejtett fájlokat/mappákat, majd keresd meg a következõ mappát:
c:\Users\\AppData\Local\storage\SKIDROW\2\
Itt találod a mentéseket...

sziasztok!

Frissítem az alaplapom, ezért kéne a scc mentésének a helye.
Milyen könyvtárban, hol találom amit másolnom kell az új telepítésbe, hogy ugyanott folytassam a játékot?

Köszi

zita
grebber
Probálkozni kell majd felfog engedni!

lécci segitsetek irtam egy üzenetet 13 27 perckor ma lécci olvasátok el köszi
Prince23
Na ezért "casualasítják" manapság a játékokat a fejlesztõk.

😊

Nazgul1980
Sziasztok. Van egy nagy gondom. A gépem sajnos már elég régi, de nincs pénz újra. P4 3 GHZ, 1 GB ram, Geforce 7600 GT. Feltettem a játékot, de csak nagy vörös képernyõ ha indítanám, báemilyen gombot nyomok kilép és kész. Ötlet?

köszi széppen😊

Seth
úgy kell õket elkapni, hogy nem vesznek észre. Behúzod õket vmi sötét helyre ahol civilek nem látják és kihallgatod õket

PSN ID.: Beegabor

halli vki tudna segíteni vmi vidámparkban vagyok és 3 öltönyös faszi van mit kell ott csinálni???vki segítsen köszi hallio

Ha felkapaszkodsz a párkányra és nem elõrõl mész bele akkor tényleg nem tölti be 😊
Hehe, a fehér ház elõtt veremcsapda van 😊
Amikor már ott voltam az utcájában, és mentem a ház elõtti pontra, elfelejtettte betölteni az animot. 2 méter, 1 méter, 0 méter, ott ugrálok a ponton, semmi. Továbbmentem, 1,2,3 méter... számolta tovább, aztán mikor a házhoz értem volna, beleestem egy nagy semmibe.

Mindig is sejtettem, hogy Bush ilyen sötét, de hogy fekete lyukat csinál maga köré... 😊

helló nekem az lenne a problémám hogy megvettem a játékot eredetibe és nem indult. ezt irta:master server could not find.
letötöttem egy cracket és a single az ment a multi az nem.
a single végig vittem de multizni is szeretnék
kérlek titeket hogy segitsetek köszönöm
üdv,Benyaman987
A sok akció egy dolog. Nem illik a sorozat stílusához, de még kimagyarázható. A katasztrofális irányítás, Sam minimális mozgáskultúrája, a hangbugos videók már nem. Ezek mind egy rossz minõségû játékra mutatnak.

Érdemes lenne megfigyelni, a harmadik részben mennyiféle mozdulatot lehetett Sammel elvégezni, és mennyit itt. Talán a negyedét, ötödét?
Még a fedezékbõl lövöldözést is sikerült elszúrniuk és élvezhetetlenné tenniük, pedig annak a RS:Vegas2 óta bevált és tökéletes receptje van.

Egyszóval rossz minõségû játék, na. Kétezer forintot se adnék ki rá, nem hét-nyolcezret.

Prince23
na így kell lopakodni😄D

Lehet, és kell is benne lopakodni. Az SC-kben mindig az a legjobb rész, amikor a hülye kommandós alattam-mellettem mászkál, és nem vesz észre 😊

grebber
Ez személyre szabott.
Ebben sem kell szarrá ölni mindenkit.Jó elég sok helyen szinte követelmény mert nélküle nem jutsz tovább.De simán lehet benne lopakodni is.

De GK tesztben jól írták: "Az akció túl csábító ahhoz, hogy lopakodjunk" Ahogy a kommenteket olvasom való igaz mert szinte 98%-unk csak gyilkolászik orrba szájba és fikázza hogy nincs lopakodás!

Szerintem is szar lett a jáék az elõdökhöz képest a splinter cell nem arról szólt (eddig) h öljél meg mindenkit hanem pont az volt a lényeg h senkit nem volt szabad megölni. Ez már nem stealth action hanem simán action game lett és ráadásul pocsék. Lehet h a coop az jó a single meg szar.
DarkSector
jah gondolod te, van akinek ez elég jo, ha csak singlizel akkor biztos szar.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sokra nem mentek vele, hogy újraírták. Ez minden idõk leggyengébb Splinter Cellje, és még ha az elõdökhöz nem is viszonyítjuk, akkor is egy erõsen közepes minõségben elkészített játék.

Az ubisoft erõsen leadta a színvonalat az utóbbi években.