Publikussá vált a Joost internetes TV-szolgáltatás

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GeneralsHungary
Légyszíves egyet a morpheusgamehunter.hu -ra

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

KÖSZI!!!
csáó
én is szeretnék 1 meghívót a devlamaffia.hu -ra
KÖSZI!
FZoleee
Légyszives küldjetek ide is meghívót: fzolee95gmailcom
köszönöm a meghívót én barom csak most vettem észre, 5 nappal késõbb 😊
En is kaphatok egyet?
[email protected]
Elore is koszi.
tommygiant
Van még itt valakinek Joost- meghívója? Ha igen, akkor legyen olyan szíves ebbe a fórumba válaszolni erre az üzenetre!

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

nekem is jól jönne egy meghívó. [email protected] elõre is köszönöm
lee86
alee13gmailcom

¡Hala Madrid!

Akkor írd meg a mailcímed, és küldök egyet.
lee86
én szívesen igényt tartanék egyre! nagy nagy köszönet!

¡Hala Madrid!

Ahogy én látom, hiába kaptam meghívót és tettem fel a progit, nem tudok másokat meghívni! (vagy nagyon béna vagyok)

Véleményem szerint nem kell nagyon tekerni a regisztrációért, nincs még sok anyag fennt, csak pár video. Amolyan on-line téka jelleggel mûködik.

Az elgondolás jó, hiszen a jelenlegi sugárzási struktúrát teljesen át fogja alakítani az internet.

Inkább attól félek amilyen sok csatorna van ma, olyan sok féle progi lesz az on-line filmnézésre, vajon hogyan lesz ebbõl szabvány, ami minden TV-n mûködik?
A rádugom a PC-m a TV-re nem megoldás a nagyközönség számára...

Jó lenne, ha lehetne feliraotot is választani, akár több nyelven.
Igaz még nem nagyon néztem végig a lehetõségeket...

De a ferrari teszt tetszett 😊

Garrett27
Kruza Richard, máskor nézz jobban utána a dolgoknak: ha elolvasnád a blogjukat is, akkor kiderül, hogy a Joost, bár korlátlan számban, még csak a beta teszterek barátainak elérhetõ. NEM BÁRKINEK, tehát nem teljesen publikus még. Csak egy újabb lépés számukra...

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Nekem van 3 meghívóm, viszont nem tudom ki kapott már az itteniek közül, és ki nem.
Szóval szóljon akinek kell.
Egy meghívónak én is örülnék, köszi!
[email protected]

sziasztok valaki megdobna egy meghivoval köszike,letölteni [email protected]
ja az e-mailem [email protected]
sziasztok!most én leszeretném tölteni ezt a progit mer tettik:-) de ehez 1 +hívó kell??mert +próbálom valahonnét letölteni,de az idõigényes...ha valaki +szánna engem is 1 +hívóval MEGKÖSZÖNNÉM!!!!sziastzok
Ha valaki tud akkor én is szívesen venném..
[email protected] címre.elöre is köszi
Esetleg, ha még valakinek maradt meghívója és meghívna annak mondjuk jól megköszönném. 😊

Köszi!

Koszonom szepen Robert!
En is megkosoznnem ha kuldene valaki egy meghivot [email protected]
Aki meg nem kapott es szeretne meghivot, az kuldjon egy PM-et nekem.

hmmm, elég érdekes, hogy bezzeg, most senki nem blamál senkit, csak kapjon meghívót... 😄

amúgy gondolt már valaki rá, hogy épp most csaptak le a mail címére és készülõdik a spam özön????

Sly06
Ha valaki tud akkor én is szívesen venném..
[email protected]
thx..

Én is 😊
Ha valakinek még lenne 1 azt szivesen venném...
[email protected]
szánalmasak vagytok.

most nézze vissza valaki az eddigi 40 hozzászólást. ééééénis ééénniis llééééécciii léccci jujujujuj

broáf
Ha tud valaki küldeni egy meghívót, nagyon megköszönném.
[email protected]
Egy meghívót én is kérhetek....
grayback @ citromail . hu címre

Elõre is KÖSZI!

Kérhetnék én is meghívót ?
Köszi elõre is !
[email protected]
Köszöntem szépen a meghívót!!!

Lekötelezne, ha valaki nekem is küldene egy feleslegeset. Köszönöm elõre is! 😊
[email protected]
Esetleg ha valakinek még marad énis örülnék egynek: [email protected]
windrunner
Ha van valakinek felesleges meghívó az [email protected] én örülnék 1nek, köszi😊

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

garferi
Nekem is!!! Légyszi, légyszi!!!
Köszi! 😊

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

én is jelentkeznék. 😊

tommygiant
Jelentkeztem! <#hawaii><#wink>

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Van 5 meghívóm. Az elsõ öt jelentkezõ kap meghívást, emailcímem: [email protected]
Én is megkaptam a meghívót, mégegyszer kössz <#eljen>
Sziasztok!

Meghívóért állnék sorba... hátha most már több embernek is van, gondolom a napokban megugrik a regisztrálók száma, nagy a rendszer körül a hírverés. Remélem idõvel olyan lesz, mint amit elsõ hallásra várunk tõle..

email: bucoegy(kukac)freemail.hu

Üdv!
Bucó
Nekem megy szaggatás nélkül, és a netbõl átlag 95 kilobájtot fogyaszt.
csak sikerült elindítani...de amúgy csak ez a husonakárhány adás van??
Sanyix
Hát 1 mb egy nem HD adásra is épphogy, elég de van amikor egyáltalán nem elég. 5.1-es hang jön a kép mellett akkor tuti nem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hát 1 meghivót én is szivesen vennék! :-)

Köszi

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

nekem mûködik, csak van h kiírja, h nem jeleníthetõ meg az adás, meg h akadozik a kép és a hang, de lehet h csak azért mert a gépem jelenleg kriminális állapotban van... :S

Mondjuk még 1 db semmit sem tudtam nézni
Megkaptam nagyon köszi😊
Szivesen küldök, de csak e-mail címre tok... 😛
küldjetek privát üzenetet, benne a címetekkel 😉
Jah és ha "leteszteltétek" akkor írjátok már le a véleményetek. 😄

hali! küldj nekem is egyet légyszi😊
Oldal 1 / 2Következő →