71
-
Buco #31 Sziasztok!
Meghívóért állnék sorba... hátha most már több embernek is van, gondolom a napokban megugrik a regisztrálók száma, nagy a rendszer körül a hírverés. Remélem idővel olyan lesz, mint amit első hallásra várunk tőle..
email: bucoegy(kukac)freemail.hu
Üdv!
Bucó -
Zoelee #30 Nekem megy szaggatás nélkül, és a netből átlag 95 kilobájtot fogyaszt. -
Zoelee #29 csak sikerült elindítani...de amúgy csak ez a husonakárhány adás van?? -
#28 Hát 1 mb egy nem HD adásra is épphogy, elég de van amikor egyáltalán nem elég. 5.1-es hang jön a kép mellett akkor tuti nem. -
mikuc #27 Hát 1 meghivót én is szivesen vennék! :-)
Köszi -
Petys #26 nekem működik, csak van h kiírja, h nem jeleníthető meg az adás, meg h akadozik a kép és a hang, de lehet h csak azért mert a gépem jelenleg kriminális állapotban van... :S -
Zoelee #25 Mondjuk még 1 db semmit sem tudtam nézni -
Zoelee #24 Megkaptam nagyon köszi:) -
Petys #23 Szivesen küldök, de csak e-mail címre tok... :P
küldjetek privát üzenetet, benne a címetekkel ;)
Jah és ha "leteszteltétek" akkor írjátok már le a véleményetek. :D -
Zoelee #22 hali! küldj nekem is egyet légyszi:) -
ssdb #21 nekem is lécci küldjél Petys :) -
Petys #20 Jah akinek küldtem meghívót vagy már van neki, írjon már vissza h neki hogyan ment, mert nekem van h lefagy, meg megakad, pedig 1Mb-es netem van... :S -
Petys #19 Hát ki nekem eddig privát üzenetet küldött annak elküldtem (feltéve ha megadta az e-mail címét... :D)
Nem is tom h mit mit kezdjek a maradék 991-el... :P
egyébként nemtom h honnan lett ilyen sok, de lényeg h van... ;) -
handrx #18 Lehetek pofátlan? :D Kérhetek 1et abból a 999-ből :D
Köszi előre is! :) -
#17 valaki legyen szíves küldjön nekem is egy meghívót! :D
-
Vang So #16 Egy meghívóra én is benevezek, ha van valakinek szabad! -
#15 Beállhatok én is a meghívóért siránkozók sorába? :D -
sonic1xx #14 nekem is küldjetek egyet léccíves!!!!! :D ([email protected]) -
aiguo #13 ment egy privat! -
Fikusz #12 Sziasztok!
Ha valakinek van meghívója még legyenszíves küldjön 1-et, köszönöm :D -
Mice #11 hali:)
tényleg 999 van még?
mert akkor egyet kérhetnék én is:) pls!
köszi előre is!
gergely -
Zol77 #10 én is kérnék egy meghívót ha lehet, ugyanis van 3 csak nem tudok belépni. Még januárban regsiztráltam, természetesen a franc tudja már milyen usernévvel,amit a tuskók egyik visszaigazoló mailban sem írták le , hogy akkor milyen névvel is regeltem,a jelszó emlékeztető meg természetesen usernév+mailcímmel megy csak , tehát ez is kilőve. most itt tartok :) -
Petys #9 Hehe, most komolyan ennyire kell a meghívó?!
nekem KB 1 hete jött meg, de nem olyan nagy szám sztem, még van benne sok hiba és ami legjobban böki a csőröm, az, hogy viszonylag kevés a tartalom, és nem iagzán láttam, h frissült volna, igaz ez még csak béta, ráadásul az 1mb-es netemmel is akadozik... :S
akinek kell meghívó, szóljon! A progi azt írta ki, h van még 999!!! :D -
mutyi #8 Sziasztok!
Én is szívesen vennék egy meghívót, ha valaki tud egyet adni, pls írjon üzit.
Köszönöm! -
lokko #7 nekem van öt meghívóm csak éppen a loginom meg a jelszavam nem árulják el ... -
CeNTeR #6 Ha valaki küld egy meghívót, kap egy visszahívást, meg egy iwiw meghívót is. Nekem kell egy meghívó :D Egyébként lehet h csak 5 ember van még regelve ^^ -
simonyip #5 akinek van meghívója, kérlem, küldjön! -
#4 Meghívhatna valaki :) -
Grusi #3 Hm.. en elfogadnek egy meghivot azert... -
#2 vhol azt írták,május végén lesz igazán publikus,egyenlőre szórják ki az meghívókat,regenként 2-t,régebbi usereknek 5-öt.
-
#1 nem is publikus még!