71
-
#71 Légyszíves egyet a morpheus[kukac]gamehunter.hu -ra -
Riko21 #70 KÖSZI!!! -
Riko21 #69 csáó
én is szeretnék 1 meghívót a devla[kukac]maffia.hu -ra
KÖSZI! -
#68 Légyszives küldjetek ide is meghívót: fzolee95[kukac]gmail[pont]com -
pedrohsi #67 köszönöm a meghívót én barom csak most vettem észre, 5 nappal később :) -
Achilles #66 En is kaphatok egyet?
[email protected]
Elore is koszi. -
#65 Van még itt valakinek Joost- meghívója? Ha igen, akkor legyen olyan szíves ebbe a fórumba válaszolni erre az üzenetre! -
kosart #64 nekem is jól jönne egy meghívó. [email protected] előre is köszönöm -
#63 alee13[kukac]gmail[pont]com -
Taxy01 #62 Akkor írd meg a mailcímed, és küldök egyet. -
#61 én szívesen igényt tartanék egyre! nagy nagy köszönet! -
kicsizoz #60 Ahogy én látom, hiába kaptam meghívót és tettem fel a progit, nem tudok másokat meghívni! (vagy nagyon béna vagyok)
Véleményem szerint nem kell nagyon tekerni a regisztrációért, nincs még sok anyag fennt, csak pár video. Amolyan on-line téka jelleggel működik.
Az elgondolás jó, hiszen a jelenlegi sugárzási struktúrát teljesen át fogja alakítani az internet.
Inkább attól félek amilyen sok csatorna van ma, olyan sok féle progi lesz az on-line filmnézésre, vajon hogyan lesz ebből szabvány, ami minden TV-n működik?
A rádugom a PC-m a TV-re nem megoldás a nagyközönség számára...
Jó lenne, ha lehetne feliraotot is választani, akár több nyelven.
Igaz még nem nagyon néztem végig a lehetőségeket...
De a ferrari teszt tetszett :) -
#59 Kruza Richard, máskor nézz jobban utána a dolgoknak: ha elolvasnád a blogjukat is, akkor kiderül, hogy a Joost, bár korlátlan számban, még csak a beta teszterek barátainak elérhető. NEM BÁRKINEK, tehát nem teljesen publikus még. Csak egy újabb lépés számukra... -
Taxy01 #58 Nekem van 3 meghívóm, viszont nem tudom ki kapott már az itteniek közül, és ki nem.
Szóval szóljon akinek kell. -
TcHeeCo #57 Egy meghívónak én is örülnék, köszi!
[email protected] -
joni77 #56 sziasztok valaki megdobna egy meghivoval köszike,letölteni [email protected] -
csulaba #55 ja az e-mailem [email protected] -
csulaba #54 sziasztok!most én leszeretném tölteni ezt a progit mer tettik:-) de ehez 1 +hívó kell??mert +próbálom valahonnét letölteni,de az időigényes...ha valaki +szánna engem is 1 +hívóval MEGKÖSZÖNNÉM!!!!sziastzok -
pcguru68 #53 Ha valaki tud akkor én is szívesen venném..
[email protected] címre.elöre is köszi -
Neoka01 #52 Esetleg, ha még valakinek maradt meghívója és meghívna annak mondjuk jól megköszönném. :) -
grayback #51 Köszi! -
molcsaba #50 Koszonom szepen Robert! -
molcsaba #49 En is megkosoznnem ha kuldene valaki egy meghivot [email protected] -
Inka #48 Aki meg nem kapott es szeretne meghivot, az kuldjon egy PM-et nekem. -
Apex7 #47 hmmm, elég érdekes, hogy bezzeg, most senki nem blamál senkit, csak kapjon meghívót... :D
amúgy gondolt már valaki rá, hogy épp most csaptak le a mail címére és készülődik a spam özön???? -
#46 Ha valaki tud akkor én is szívesen venném..
[email protected]
thx.. -
Braindead #45 Én is :)
Ha valakinek még lenne 1 azt szivesen venném...
[email protected] -
brueni #44 szánalmasak vagytok.
most nézze vissza valaki az eddigi 40 hozzászólást. ééééénis ééénniis llééééécciii léccci jujujujuj
broáf -
Lulemin #43 Ha tud valaki küldeni egy meghívót, nagyon megköszönném.
[email protected] -
grayback #42 Egy meghívót én is kérhetek....
grayback @ citromail . hu címre
Előre is KÖSZI! -
teputele #41 Kérhetnék én is meghívót ?
Köszi előre is !
[email protected] -
sonic1xx #40 Köszöntem szépen a meghívót!!! -
Szenszely #39 Lekötelezne, ha valaki nekem is küldene egy feleslegeset. Köszönöm előre is! :)
[email protected] -
korfa #38 Esetleg ha valakinek még marad énis örülnék egynek: [email protected] -
#37 Ha van valakinek felesleges meghívó az [email protected] én örülnék 1nek, köszi:) -
#36 Nekem is!!! Légyszi, légyszi!!!
Köszi! :) -
Neoka01 #35 én is jelentkeznék. :) -
#34 Jelentkeztem! -
RoliSoft #33 Van 5 meghívóm. Az első öt jelentkező kap meghívást, emailcímem: [email protected] -
Zolix64 #32 Én is megkaptam a meghívót, mégegyszer kössz