Szcientológia a káros egyház
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Függõséget okozhatnak természetes anyagok is (pl koffein, nikotin)! Tehát nem kell túl nagy varázslatra gondolni. Legálisan is megtehetik, sajnos.
Aki olvasott pár beszámolót kilépett tagoktól, az tudhatja, hogy meg nem magyarázható eufória, és tágult pupilla volt a jellemzõ rájuk, és a többiekre is.
Mással nem magyarázható (nekem), hogy normális, tanult embereket meg lehetett szívatni ezzel!
A többi vallással kapcsolatban már leírtam egyszer a véleményem (negatív), de nem tudok olyanról, ami ennyire kötelezõvé tenne dolgokat, és ennyire anyagias lenne! Közben pedig pont minket (nem hívõket) állítanak be ellenségekenek, elnyomóknak és a szabadságot hirdetik. Hát, pont azok vannak legjobban korlátozva, akik belépnek oda. Számomra az a felfoghatatlan, hogy ezt miért nem veszik észre!?
Családok szakadnak szét, kapcsolatok mennek tönkre, nevetséges sci-fi sztorira alapozva. Ezért a fõ elméletem a függõség.. Ha valakinek van jobb magyarázata, ne tartsa magába!
Sometimes life hurst like hell
Ma már annál égõbb, hogy egy galaktikus maszlagot elhisznek emberek.
KoЯn
KoЯn
Tudom, mindkettõ marhaság, de az utóbbi még egetrengetõbb...😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
szóval akkor leírom mégegyszer:Én nem a MÓDSZEREIKET vontam PÁRHUZAMBA, hanem a HIT TÁRGYA szempontjából HASONLÍTOTTAM össze...
*Posse*T.W.D*
KoЯn
*Posse*T.W.D*
KoЯn
*Posse*T.W.D*
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Egyébként szoktam mindig mondogatni, hogy a Biblia a legjobb fantasy antológia, amit valaha olvastam 😄
...vágod?
*Posse*T.W.D*
Aztán itt van ez, ajánlom a figyemedbe.
Egyre több ilyen cucc lát napvilágot, szóval kétlem, hogy világvallásá nõje ki magát...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
És a kereszténység is pusztán gazdasági dolog a gnosztikusok kiírtása óta, ami párszáz éve volt, és elõtte is kevesen voltak, és gyakorlatilag nem hallatták a hangjukat.
Minden alapelv követhetõ, csak megfelelõ tudatállapot kell hozzá. Ha én most elkezdek szektát alapítani amiben a brokkolit imádom mint teremtõ, rittyentek hozzá pár sort amiben ezt leírom... 5 éven belül legalább 1000 követõm lenne, ha nem sokkal több (és még meg is gazdagodnék).
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Egyébként ha nem hiszed, hogy károsak, akkor nézz rá pár veterán sci tagra és érteni fogod mirõl beszélek...
szal vitaminokban függést kialakító szereket nemnagyon találsz...az egyedüli függés pszichés úton jöhet létre amikor elhiszed h xenuhoz ezzel kerülsz közelebb és mániákusan tömöd magadba...nemkéne hülyeségeket mondani..mer ennyierõvel a piroska szörp szintetikus, célzott hatást akarnak elérni vele és mindenki aki iszik belõle kínai kémlesz
Még ha az is, embertelen drága.
KoЯn
Gracie Barra
Valamelyik teszkóban is nyílt egy, óriási balhé lett belõle.
KoЯn
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ez is kb annyira korrekt, mint az egyházuk!
MSN: [email protected]
Tessék mindenkinek felvenni a barátok közé <#idiota>#idiota>
Hát ezek vagy nagyon hülyék vagy nagyon sok pénzük van.
Lenne 100.000$ fölöslegem, akkor vennék magamnak egy nissan gtr, ami mondjuk szerintem menõbb, mint egy ilyen "vallást" követni de õk tudják....
jah igen 523 ba a könyvek, lenne 600.000 Ft könyvutalványom életem végéig el lennék látva könyvekkel, még akkor is ha naponta elolvasnék 3-400 oldalt....
Nemrég felhivott egy csajszi hogy vegyek könyveket,csomagban olcsó.
Mégis mennyi,kérdeztem.
A csaj közölte hogy 600000Ft,azaz hatszázezer.
Azt hittem nem kapok levegõt,mert mindez ugy hangzott mintha csak 600 at mondott volna.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Egyébként ha buszokon, villmosokon, trolikon drogellenes cuccokat osztogató alakokkal találkoztok, hajtsátok el õket melegebb éghajlatra, mert a háttérben nem más áll mint a ... (biztos forrás)