Szcientológia a káros egyház
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha télleg ez egy igazi cuccos.. na mind1, ez volt a xanga.com/lordxenu oldalon: katt
Sometimes life hurst like hell
Jerry
Paródia
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Tom Cruise meleg?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
KoЯn
Ha már bent van valaki,akkor csak krimibe illõ fordulattal szabadulhat.
Sokakkal beszélgettem ott,de gyakorlatilag nincs téma.LRH az isten(szó szerint),azon kivül semmi.
Amúgy írhatnál nyalánkságokat, mert mostanában eléggé leült a topic!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Tom
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szerintem alapítsunk egyházat. Ahogy elnézem elég jól megélhetnénk belõle.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Kb. egy éve került ez szóba, az egyik ellenzéki közismert politikus szólalt fel ezügyben, a kormánypárt persz ejól ki is nevette, pedig nyakik benne voltak. Apropó OPNI, a betegeket (köztük gyógyszeres kezelés alatt lévõket) kitették, de az egyik börtönbüntetésre váró polgármestert ott rejtegették. Érdekes ez is, biztos nincs összefüggésben a két dolog..
KoЯn
Lehet, hogy ez köztudott, bár én csak azért értesültem róla mert egyik rokonom ott dolgozott.

Szerintem.
a szekta igazából egy nagy valláson belül egy irányzat.
Tehát a kereszténységen belül is van 2 nagy szekta ( meg sok kisebb)
katolikusok és a görögkatolikusok (orthodox)
a katolikusokon belül meg ott a marha sok rend és felekezet. Azok már mind szekták.
Ha valaki megalapít egy új vallást, azt tévesen nevezik szektának.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Meg felvilágosító szórólapokat kellene osztogatni.
Talán valamelyik egyház rászánja magát... bár ehhez nem sok reményt fûzök..talán a HIT gyülisek?
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
KoЯn