Szcientológia a káros egyház

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pTk
Beleolvastam, hát <#banplz> 😊
Ha télleg ez egy igazi cuccos.. na mind1, ez volt a xanga.com/lordxenu oldalon: katt

Xenu
Azért az megnyugtató, hogy végre elindult valami ellenük. Gondolok a hírességek paródiáira, a hackerekre... Úgy tûnik a szci-k átlépték azt a bizonyos határt, és kicsapták a biztosítékot!

Sometimes life hurst like hell

Xenu
Mindenképp rakd fel!!! <#eplus2>

pTk
Lol most nezem mar nem megy a blog, de ha kell valakinek feltohlatom valahova :p

pTk
Kiszivárogtak Xenu titkai - Nem tudom volt e már 😊

sz4bolcs
Már a Slidersbõl is szimpatikus volt. xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Xenu
Na, azért ez is visz mindent!
Jerry

Kaszi46
nagyonnagy😄DDDD

*Posse*T.W.D*

Xenu
ez jóóó <#vigyor3>
Paródia

Xenu
Remélem sikerül nekik!

Beast Machine
Anonymous never forgets, Anonymous is a legion. /b/ackup is on the way.

...vágod?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Xenu
Tom toborzó beszédéhez még két rövid cikk:
cikk 1

cikk 2

Xenu
Nofene..:<#vigyor3>
Tom Cruise meleg?

Volt de kit érdekel.Annyira nem zavaró

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Xenu
Nem volt utána zaklatás?

Egyszerüen nem mentem többet oda.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Én 3 perc alatt 😄

KoЯn

Xenu
És a te szabadulásod hogy ment?

Semmi különös.a lényeg hogy fizessél minnél többet.Nyáron a leglátványosabb lányok kinálgatják a személyiségtesztet,vagy csalogatnak.
Ha már bent van valaki,akkor csak krimibe illõ fordulattal szabadulhat.
Sokakkal beszélgettem ott,de gyakorlatilag nincs téma.LRH az isten(szó szerint),azon kivül semmi.

Xenu
Én is úgy gondolom, hogy akinek megvan a magának való esze, rájön erre! Hiába kerül bele!
Amúgy írhatnál nyalánkságokat, mert mostanában eléggé leült a topic!

2 hónap után.

Xenu
Mennyi idõ után ébredtél rá erre?

Egy idõben jártam oda,és ijesztõ mértékü az agymosás.de jól csinálják,hiszen az ott levõk elég erõsen csõlátásuak.

Xenu
nagyon jó, köszi! <#alien>

Zsoltika 007
Ez volt már? KATT

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

sz4bolcs
omg xDDD

Bandew
Túl sok sci-fi-ben játszott...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Meglep, õt normálisnak gondoltam volna.<#szomoru1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Xenu
Na, Will Smith-nek is annyi <#falbav>
Tom

Bandew
Nem agyonlõni kell õket, hanem segíteni nekik. A szívtelen, pénzéhes vezetõi tagok azok, akik ilyen indulatokat váltanak ki az emberekbõl, a többi csak áldozat, akiknek valaha normális élete volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

wordsworth
ez az egész egy kalap szar, aki hisz benne az meg egy kalap szánalom. a sok szarházi aki ebbe öli a pénzét inkább adja a szegényeknek a zsét, aztán majd ott lépkedheti a szinteket... agyonlõném mindet...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

vizes
Nem érdemes több szót pazarolni rá mert majd azt mondják, hogy politika, összeesküvés elmélet, és különben is: POFA BE!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

sz4bolcs
Azt a rohadt. Ez azért iszonyat nagy pofátlanság.

NessieGraf
És jelentkeztek az eredeti tulajdonosok is, akiknek az õsei használatra adta a területet+épületet az államnak, hogyha nekik nem kell, kérik vissza. Sajnos a földhivatali papírok megsemmisültek.

Szerintem alapítsunk egyházat. Ahogy elnézem elég jól megélhetnénk belõle.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

sz4bolcs
ez az, amit eladtak "szarérhugyér"(by index.hu) ?

justin
Amúgy ez az épületkomplexum a legnagyobb hazánkban (második a Parlament). Aki vesz egy pillantást pl. a google maps-en a területére (és mondjuk ismeri is a környéket) az tudja, hogy nem két fillér.

Igen, sajnos már nem elõször hallok róla..
Kb. egy éve került ez szóba, az egyik ellenzéki közismert politikus szólalt fel ezügyben, a kormánypárt persz ejól ki is nevette, pedig nyakik benne voltak. Apropó OPNI, a betegeket (köztük gyógyszeres kezelés alatt lévõket) kitették, de az egyik börtönbüntetésre váró polgármestert ott rejtegették. Érdekes ez is, biztos nincs összefüggésben a két dolog..

KoЯn

Kerub
Ugye a szcientologia egyház nem komálja a pszichiátriai intézményeket mert potenciális "vevõket" csakliznak el tõlük. A lipótmezõi pszichiátriai intézményt be is zárazták (a betegeket szélnek eresztették) majd felvásárolták az ingatlant húgyér-szarért és abból a gyönyörû kastélyból szeretnék kialakítania magyar szcientologiai egyház központját.
Lehet, hogy ez köztudott, bár én csak azért értesültem róla mert egyik rokonom ott dolgozott.

Szerintem.

Bandew
Azt kultusznak nevezik.

Most nézem a címet:
a szekta igazából egy nagy valláson belül egy irányzat.
Tehát a kereszténységen belül is van 2 nagy szekta ( meg sok kisebb)
katolikusok és a görögkatolikusok (orthodox)
a katolikusokon belül meg ott a marha sok rend és felekezet. Azok már mind szekták.
Ha valaki megalapít egy új vallást, azt tévesen nevezik szektának.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Xenu
Mindegyik vallás az akaratgyenge, pénzes emberekre utazik! Itt már a konkurencia a fõ problémája, nem pedig a "vallások" felépítése. Akiket ismerek, és bekerültek ilyen szektákba (hitgyüli, szci) olyanok lettek mint az agymosott zombik. Sajnálom õket, de maguknak köszönhetik! Dolgozni nem akarnak, inkább letérdelnek...

Na jó, de a hitgyüli még a Herripottert is be akarta tiltanni...hátha...

Valójában egy malomban ôrölnek velük, a Luciferi malmában...

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Ha megnyitják a kapukat, élõlánccal kellene megakadályozni, h oda az "egyház" tagjain kívül mások is bemehessenek..
Meg felvilágosító szórólapokat kellene osztogatni.
Talán valamelyik egyház rászánja magát... bár ehhez nem sok reményt fûzök..talán a HIT gyülisek?

Németországban a betiltását fontolgatják, otthon még terjeszkednek ezek a világcsalók.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Ron Ragm
lul

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Xenu
Az a vicc, hogy felsõbbrendûnek, meg különlegesnek tartják magukat azáltal hogy szektások! A buta embereket meghülyítik, lenyúlják, aztán viszlát!

túl sok az ilyen állat 😞

KoЯn