Szcientológia a káros egyház
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sometimes life hurst like hell
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Most néztem a t-onlineos adataimat, ott az én hûségszerzõdésem 1970-ben járt le, azért ez a jobbik változat 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Azt hallottátok, hogy aki a Sea Org-hoz (szci-n belüli szervezet) akar csatlakozni, alá kell írnia egy egymilliárd évre szóló szerzõdést?
Mivel hisznek a lélekvándorlásban..<#hehe>#hehe>
KoЯn
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
De az tuti h nem 1g a korlát.
Átlag egészséges embernél 10g-t mondanak korlátnak. Az alatt szinte biztos h nem lesz gond.
Gracie Barra
KoЯn
Másrészt azért, mert valamirõl nem hallottál, még nem jelenti azt, hogy nincs. Az én ismerettségi körömben sincs olyan, aki a c vitamin miatt beteg lett volna, sõt, olyan sincs, aki bármilyen vitamintól szenvedett volna kárt. Mivel senki nem szedi õket korlátlanul.
KoЯn
Én még 1 esetrõl sem hallottam, hogy a sok C-vitamintól (persze azért ésszel, nem kílóra kell) bárkinek bármi baja lett volna. Az ellenkezõjérõl annál többet.
Pedig jómagam, és jópár közeli ismerõsöm tapasztalatával is bírok.
Gracie Barra
Hát velem sajnos mellé fognának, mivel a saját fülemmel hallottam, hogy az embereknek azt próbálják beadni, hogy a pszichológusok teletömik gyógyszerrel az embert. Csakhát ott a gond, hogy pszichológusnak nem is szabad gyógyszerrel foglalkokznia, mivel nem orvos.
És ez csak egy gyenge eset volt, korábban kegtörtént, hogy egy cukorbeteget ebeszéltek az inzulinról. A végkifejletet ki lehet találni.
KoЯn
Így már remélem érthetõbb lettem! 😊
Bár ki tudja 😄
Amúgy "véletlen" pont a pszichológia érdekel. Ezért kaptam is a szciktõl. Tele is akarták tömni a fejemet a hazugságukkal. Nem simerült <#smile>#smile>
KoЯn
Az lehet, hogy kiemelt, de csak azért, hogy elbizonytalanítsák õket, és a társadalmi egészságügyet hazavágják.
Bárt ezt ma MÁS is megteszi 😞
KoЯn
A c vitaminról pl. sokan azt hiszik, hogy semmi bajt nem okoz a túladagolása, mert egyszerûen kiüríti a szervezet. Sajnos ez nem igaz, sok bajt okozhat, pl. vesekövet.
Igen, a placebo is egy érdekes jelenség. TÖbbek között az FLP, meg a többi vitamint meg "életmentõ" szereket forgalmazó multi level marketing cég is frankón megél belõle.
KoЯn
Nem azt mondtam, hogy nem kell sok. Napi rendszerességgel kell szedni, de nem mindegy, hogy 50-, vagy 1000 mg-ot tömnek beléd.
KoЯn
Lehet még placebo hatás is nálad.
De az tény, hogy mióta nagyobb dózisú vitaminon/ásványianyagon élek, az egészségem és közérzetem látványosan javult. (persze szükségem is van rá, mert nem keveset sportolok).
És sokan számolnak be ugyanerrõl.
Amúgy épp az a közhiedelem, hogy nem kell sok vitamin, mert káros, nem tudom ezt hogy sikerült kifordítanod😊
Gracie Barra
Nekem az "egyház" 1000 mg-os C-vitamint ajánlott, ai nem hogy felesleges, hanem káros is. Ekkora mennyiség nem képes csak úgy felszívódni, és kilökõdni, a köztudattal ellentétben.
KoЯn
Az összes vallást ellenzem, de azért a legtöbbnek vannak jó tulajdonságai (tanai). Mi az amit a szcientológia ad? Van egyáltalán bármi ilyen?
Gracie Barra
Amúgy tény, hogy mocskos drágán adják a vitaminjaikat. Na ezért is nem tõlük veszem😊
(ha nem is teszik tele droggal, mert az rövid úton kiderülne az elsõ laborteszt után, de biztos jó bevételi forrás az egyháznak)
Gracie Barra
Indítsd be a motort mielõtt elindulsz😊
Gracie Barra
KoЯn
Kiemelném a hozzászólást is :
"
scotgirl23
Miert baj az, hogy a szcientologusoknak adomanyoznak??? En is nekik adomanyoznek, mint pl. a katolikus egyhaznak. A szcientologia az nagyon jo dolog! En ismerek egy par embert, akik tanuljak, es nagyon rendes emberek. Talan ez baj?En olvastam a Dianetika konyvet, es azota sokkal pozitivabban gondolkodom, egyszeruen megnyugodtam. Nagyon remelem, hogy egyre tobb szcientologus lesz, es "megolik" a pszichiatereket!"
Hozzáfûznivalóm: <#idiota>#idiota> (csak azért, hogy leoltsam nem regisztrálok 😊 )
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
a másik dolog h azis szép h az elmének van gyógyíto ereje és nincsszükségünk gyógyszerekre..sztem ebben is lehet valami...a gond h van egy csomo jo gondolatuk a háttérben meg megy a demagógia
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Milyen tanulási módszer? Bármilyen is, én nem ellenezném, ha mûködik ideológiai alap nélkül.
Nomeg hogy melyik teszteknél kell felállni és angolosan távozni munkakeresésnél.
Valamikor olvastam oylat is hogy ingyen angol tanfolyamot hírdettek kezdõknek, és mint utóbb kiderült, dianetika meg hasonló nyalánkságok voltak elrejtve a tananyagban, gondolom így akarták aljas módon beszervezni az emberket. Talán ebbõl valami kissebb botrány is volt, de ebben nem vagyok biztos.
Meg a kedvencem az iskolákban is be akarták vezetni a sci féle tanulási módszereket, mint irányelv, hálistennek nem történt meg.
De ezekbõl is látszik hogy próbálkoznak, és nem árt résen lenni az embernek.
*Posse*T.W.D*
-akkor ideje lenne utánanézni annak, hogy a szcit miért emlegetik gazdasági szektaként is. ;-)
Ha magas poszton levõ döntéshozókat is sikerül megkörnyékezniük, akkor bizony arról is lehet szó, hogy helyetted a szcit preferálják ilyen-olyan ügyletekben.
KoЯn
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL