Szcientológia a káros egyház
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez akkor kell, ha nem akarod hogy visszanyomozható legyél netezés közben.
Ha ezt megnézed, itt láthatod a saját IP címedet:
www.whatismyip.com
Ha ilyen anonym proxy-n keresztül mész, akkor más címet fogsz látni, ami nem (vagy csak nehezen) hozható kapcsolatba veled.
Figyusz én nem vagyok informatikai szakember de elmagyarázhatnád mi is ez, mert érdekelne :-)
Balázs
köszi, Balázs
Legjobb a hülyéket békén hagyni... Felõlem aztán olyan megalázó beavatási szertartásaik lehetnek, amilyet csak akarnak. Hol nem szarom le? Ha az nekik jó... :P
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Balázs
Valami cenzúra van itt?? Vagy mi a frász ?? Nem értem
Balázs
Aztán persze nem zárható ki, hogy vannak... Vagy más néven vannak bejelentve, szerintem senki nem ellenõrzi a konkrét tevékenységet. Ilyen Terry Pratchett-féle "sátánista apácarend"-re gondolok... :P
ha bárki ismer ilyet, szóljon már lécci, szeretném megtudni kik ezek ...
köszi szépen
Balázs
-igen, valahogy így .... na de kérem szépen, ezért mondtam, hogy csak arra tudnak veszélyesek lenni, akinek gondjai vannak a személyiségstrukturájával kapcsolatban. Itt vagyok élõ példaként .. nálam miért nem jártak sikerrel és miért nem szedtek ki egyetlen forintot sem a zsebembõl? Talán mert csak két keresztkérdésem volt, amire a reakció annyi volt, hogy meg se tudtak szóéllalni vagy csak jobbnak látták ha nem válaszolnak, de mindegy is, mindkét esetben elismert volt a baromkodásuk magyarul.
Balázs
Nagyjából ennyi ... persze írhatnék kisregényt a tapasztalaimról, de summázva ennyi lenne a véleményem. HORROR !
Balázs
(akinél keményen próbálkoztak, de csõdöt mondtak :-)))
Hét szcientológus, köztük a zsidó származású Alain Rosenberg, a Szcientológia Egyház Spirituális Egyesületének vezérigazgatója ellen is eljárás indult, néhányuk ellen gyógyszertár illegális mûködtetésének vádjával.
Az egyházat még 1998 decemberében jelentette fel csalásért egy nõ, akit eredetileg ingyenes személyiségteszttel kerestek meg szcientológusok. A feljelentõ végül több mint 30 ezer eurónak megfelelõ francia frankot fizetett ki tanfolyamokra, könyvekre és egy elektropszichométerre, azaz az E-méterre, amely a vizsgált személy szellemi állapotának változásait hivatott mérni. Az ügyben egy másik panaszos és a gyógyszerészkamara is felperesként szerepel.
A szcientológiát eredetileg modern filozófiaként alapította meg az Egyesült Államokban L. Ron Hubbard (1911-1986) sci-fi szerzõ 1952-ben. Az elsõ egyházközösségek két évvel késõbb jöttek létre az Egyesült Államokban. Jelenleg a világ 159 országában mûködõ "egyháznak" több millió tagja van.
Franciaországban a hatóságok "mentális destabilizációval" vádolják a szcientológusokat. 1985-ben elsõ franciaországi egyesületüket azért oszlatták fel, mert nem fizették be az adót az adóhivatalnak, amely nem ismerte el a szervezetet egyházként. A Párizs környéki Ile-de-France megye szcientológiai egyesületét és annak elnökét 2002-ben az egykori tagok tiltott nyilvántartása miatt ítélték el.
HunHír-Hu - STOP
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ráadásul még reklám is <#szomoru1>#szomoru1>
KoЯn
A tervük az hogy ha már csak kevesen nem Clear ek,akkor a ki nem az az megy egy szigetre hogy el legyen zárva.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
http://forums.enturbulation.org/157-august-16th-global-protest/
Hogy miért pont Augusztus 16? Nem tudom hogy van-e évfordulója valaminek, de most majd lesz :)
Idõpont: 2008. augusztus 16-a (szombat) 13 órától 15 óráig
Helyszín: Erzsébet krt. 2-6 szám között (a bp.org-al szemben)
Aki több info-ra kíváncsi:
We are Anonymous
Anonymous fórum
Most reklám:Ha akarod megnézheted az egészet az org ban,kétoránként leadják.:)
De utánanéztem és azt a hajót Apllonak hívták.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
4! részes rendezvény,rendezvényenként 3000Ft.Nagyon sok pénz lehet benne,mert hát kell az ideális org ra.
Már 6000m2 rõl beszélnek.
És félelmetesen komolyan gondolják,hogy Magyarország lessz az elsõ clear ország.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Nem vagyok egy nagy szakértõ, de én is remélem, hogy eltûnik a föld színérõl ez a vallás. Engem egyszer az utcán behívtak egy ilyen sátorba, hogy a húszezeroldalas dianetikát reklámozzák az agyamba. Végighallgattam az úriembert (pápaszemes, dagadt kriplit), majd a végén az egyetlen információmorzsámat bevetve érdeklõdtem:
-A szientológia nem az vallás, amiben azok a földönkívüliek vannak?
Erre a gyépés mondott valami olyasmit, hogy "nem, nem, ez nem így van". Meg végig olyan ostobán mosolygott, tudjátok, a hülyék magabiztosságával. Ijesztõ volt.
2008. július 12-én szombaton 13 órától 15 óráig az Erzsébet krt. 2-6 szám között (a bp.org-al szemben) lesz a tüntetés. A legutóbbi is nagyon jól sikerült, 136 városban közel 3200 Anon tüntetett! A helyszínen gyertyát gyújtunk a szcientológia áldozatainak emlékére.
Szerencsére fentmaradtak még az ókorból is erkölcsi tanítások.
A kis nyomi meg hogy fogdosta azt a mikrofont :D :D
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A fickónak elég lett volna annyit mondania, hogy "Sajnálom, utánanézek." Ebbõl is az látszik, hogy a társadalomtól szociológiailag elrugaszkodott énképet és hozzáállást tanítanak nekik. De hát ki mondja meg hogy mi a normális? :D
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Kicsit durva, hogy már ilyen helyzetekben is ennyire pofátlanul agresszíven lépnek fel...
De ahogy ismerem a csatornát, fent lesz, letölthetõ formában.
KoЯn
Szci-knek is ajánlott, hogy kicsit kondícionálják a személyes integritásukat, HA MERIK!
http://www.port.hu/pls/w/tv.prog?i_date=2008-06-06&i_ch=10&i_ch_nr=4
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)